FIȘĂ DE POST ÎNGRIJITOR

1. Denumirea compartimentului: administrator 2. Denumirea postului: Ingrijitor 3. Numele si prenumele salariatului: NUME SI PRENUME SALARIAT 4. Se subordoneaza: director 5. Numele sefului ierarhic: NUME SI PRENUME SEF IERARHIC 6. Subordoneaza: Numai daca este cazul 7. Drept de semnatura: Intern: Extern: 8. Relatii functionale:

9. Pregatirea si experienta: Meseria nu necesita calificare speciala. 10. Autoritate si libertate organizatorica: Daca este cazul 11. Responsabilitati si sarcini: 1. curatarea diferitelor spatii, inclusiv case, birouri, vehicule de transport. 2. sa faca curatenia uzuala si sa �ntretina ordinea, inclusiv pe coridoare, pe scari, �n curtile interioare. 3. sa curete spatii mari folosind aspiratoare, sa spele toate tipurile de ferestre si alte suprafete de sticla cu solutii de curatare, sa dezasambleze piese pentru a fi curatate, daca este necesar. 4. sa curete si sa dezinfecteze chiuvete si alte �ncaperi sanitare, sa faca curatenie generala dupa zugraveli. 5. activitatea se desfasoara �n spatii largi, diferite, �ncep�nd cu cladiri, hale de productie, p�na la case particulare. Mediul de lucru este uneori cu locuri greu accesibile. 6. echipamente folosite: pamatufuri, maturi, bureti, c�rpe de curatat podele, perii de curatat, mopuri, aspiratoare, apa, detergenti pentru covoare si alte ustensile si mecanisme de curatat, precum si propriile m�ini si picioare. 7. sa aiba antrenament �n domeniu, dexteritate manuala, conditie fizica buna, rabdare, si sa poata lucra la �naltimi mari �n cazul cladirilor foarte �nalte. 8. are obligatia sa poarte echipament de lucru si protecsie adecvat.

.Comportare necuviincioasa fata de conducere sau colegi. sau prejudicii morale.Nepurtarea echipamentului de lucru si de protectie. 13. . . sa respecte cu strictete normele de igiena. 4.Folosirea fara aprobarea conducerii a utilajelor in alte scopuri decit cele ale societatii. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora: Sanctiuni 1. protectia muncii si PSI.Plecari in timpul programului de lucru in interes personal fara aprobarea personalului din Consiliul de Conducere. 10. Toate obligatiile. Semnaturi: 14. . drepturile si sanctiunile ce decurg din aceasta fisa a postului sunt valabile pentru intreaga perioada in care persoana este angajata. . Data semnarii: . .Pentre refuzul de a executa sarcinile primite de la organele de conducere.Pentru pagube materiale aduse societati (in aceste cazuri apelandu-se la Organele de Politie).9. sa se comporte civilizat fata de cadrele de conducere si colegii de munca. 12.Intarzieri repetate la program. . . sa nu consume bauturi alcoolice �n timpul programului de lucru.Lipsa de interes fata de bunul mers al societatii. in conditiile urmatoarelor abateri: . Reducerea cu 20% a salariului net lunar. in conditiile savarsirii urmatoarelor abateri: . . . 3.Consumul de bauturi alcoolice in timpul programului de lucru. se vor suporta de catre vinovat prin retinerea din salariu.Neexecutarea intocmai si la timp a sarcinilor primite. . 2.In cursul unei luni. pentru o absenta nemotivata. 11. Desfacerea contractului de munca se face.Pentru sustragerea de bunuri din cadrul societatii.Mai mult de 3 absente nemotivate in timpul unei luni. Reducerea cu 10% a salariului net lunar in conditiile savarsirii urnatoarelor abateri: . Contravaloarea reparatiilor generate de exploatarea proasta si de avarii utilajelor provocate de angajati.Pentru doua absente nemotivate din cadrul unei luni.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful