MOTTO: “Carnea nu este altceva decît o concentrare de celule moarte sau agonizante, trăind într-o hazna de sânge stricat

, intrat în putrefacție. Iar oamenii numesc această hazna alimentație benefică” (Robert Morse, naturopat)
1. CARNEA CONSUMĂ ENERGIE VITALA, in procesul digestiei, în loc să o genereze. Proteina animală este un lanț de aminoacizi , care trebuie întîi descompus în elemente constitutive, pentru ca organismul să o poată folosi. Asta presupune eforturi energetice uriașe. Cu alte cuvinte în loc să-ți dea, îți fură din energie. 2. CARNEA CONȚINE ADRENALINĂ ÎN CANTITĂȚI MARI (secretată de groaza animalelor sacrificate) care epuizează glandele suprarenale umane și duce în timp la hipertensiune. Adrenalina provoacă furie și agresivitate celui care consumă carne. 3. CARNEA E TOXICĂ, datorita acidului uric (care provoacă guta), acidului fosforic și acidului sulfuric, formați în procesul de digestie și metabolismului proteinelor din carne. Acești acizi au o acțiune iritantă și inflamatoare asupra țesuturilor. 4. CARNEA ELIMINĂ CALCIUL din organism, datorită azotului din compoziția proteinei din carne, cu conținut bogat în fosfor. 5. CARNEA E ACIDĂ, ducînd la inflamații ale țesuturilor și degradarea lor rapidă și la așa numita acidoză, cauza tuturor bolilor. De la o raceala pînă la cancer! 6. CARNEA CREȘTE COLESTEROLUL ducând la accidente vasculare, hipertensiune arterială, angină pectorală, boli de inimă, obezitate și impotență, etc. 7. CARNEA PROMOVEAZĂ CALCULII HEPATICI ȘI BILIARI 8. PROTEINELE ANIMALE PUTREZESC în interiorul organismului, dînd trupului un miros greu. 9. CARNEA DUCE LA APARIȚIA CANCERULUI DE COLON. Mai ales consumul de carne roșie este asociat cu creșterea compușilor de tip NNitroso din culturile de bacterii intestinale, care lezează colonul și provoacă tumori maligne la nivelul lui.

CREȘTEREA ANIMALELOR SE FACE ÎN CONDIȚII DEZUMANIZANTE PENTRU CRESCĂTORI. scăderea nivelului de calciu. CONSUMUL DE CARNE SCURTEAZA VIAȚA (prin epuizarea în timp a organelor vitale). tulburări de echilibru. 16. INGESTIA DE PROTEINĂ ANIMALĂ INTERFEREAZĂ CU ABSORB ȚIA MANGANULUI DIN ORGANISM. 13. hrănite cu furaje pline de pesticide și ierbicide. pentru ca în locul pădurilor să se creeze locuri de pă șunat. CARNEA DUCE LA APARITIA CANCERULUI HEPATIC SI PANCREATIC 11. cel mai adesea. CONSUMUL DE CARNE STIMULEAZA. 17. boala Parkinson si boala Lou Gehring. creșterea nivelului de sodiu (cauzatoare de edeme) . aritmie cardiaca. CARNEA ABUNDĂ ÎN CELULE ROȘII MOARTE. așa cum îi îmbolnăvesc și pe oameni. CARNEA ESTE INJECTATA CU HORMONI DE CREȘTERE. ceea ce poate provoca amețeli. 12. diminuînd cantitatea de oxigen și provocând încălzirea globală. Aceste practici duc la acidoză și îmbolnăvesc animalele. 14. spasme. ducând la apari ția prostatitei) 15. în spații închise. cu conținut mare de fier ionizat (extrem de diferit de cel de origine vegetală). Animalele sunt injectate cu hormoni de creștere. care poate duce la scăderea nivelului de crom (necesar în transferul de insulină). convulsii. distrugînd habitatul natural al animalelor sălbatice. fibrila ții). ANIMALELE SUNT HRĂNITE CU UN AMESTEC DE FURAJE ȘI CARNE TOCATĂ. Defri șările masive. au dezechilibrat eco-sistemul planetar. Ăsta este motivul apariției unor boli teribile ca “boala vacii nebune”. CREȘTEREA ANIMALELOR A FĂCUT RAVAGII MEDIULUI. Sunt maltratate și ucise apoi cu cruzime. ANTIBIOTICE ȘI VACCINURI. probleme neuromusculare. bolnave de cancer. cu concentrate făcute din faină de oase. lipsite de lumina soarelui sau de aer curat. pancreatice si renale. probleme de transmitere a impulsurilor neuronale (miastenie. lezarea țesuturilor hepatice. PORCI. toate considerate cancerigene. IRITĂ SI INFLAMEAZĂ ORGANELE SEXALE (În special glanda prostatei. 18. PROVENITĂ DE LA VACI. scăderea nivelului de zinc (necesar în producerea insulinei și a energiei).10. GĂINI BOLNAVE ȘI AGONIZANTE ȘI OI MOARTE.

oamenii nu au dinții din față ascuțiți. intrate in putrefacție. AVÎND ACEEAȘI COMPOZIȚIE CHIMICĂ. CARNEA ANIMALĂ NU E CU NIMIC DIFERITĂ DE CEA UMANĂ. 7) digestia nutrien ților se face rapid și direct în stomacul carnivorelor. CARNEA ESTE PRINCIPALA CAUZĂ CARE DUCE – ÎN MOD DIRECT – LA DEGRADAREA DANTURII. cu care sfîșîie carnea. m-a pus in situația dramatică ipotetică a unei izolări forțate împreună cu cîțiva prieteni. 21. ceea ce faciliteaza evacuarea destul de rapidă a carnii digerate. Într-o astfel de situație. 6) saliva carnivorelor este acidă. dar n-au în schimb molari plați cu care să o mestece. 5) glandele salivare ale carnivorelor n-au rolul de a pre-digera alimentele. dar uneori rămîne lipită de pereții colonului ani de zile. care digeră proteina animală. 2) carnivorele au canini și incisivi puternici. sub forma a șa numitei plăci mucoidale. puși să decidem între a trăi sau a muri de inaniție. nau. dar au molari destinați să macine bine bolul alimentar. saliva oamenilor este alcalină. nu mă imaginez decît murind de foame… . al caror produs (saliva) are enzime puternice care predigeră carbohidrații. oamenii au traiectul digestiv de 10-12 ori mai mare decît lungimea corpului. la oameni s-au dezvoltat glande salivare productive. atunci cînd unica sursă de hrană e gamba tovarășului de suferință. lent. în intestinul subțire al omului. unde se descompun proteinele cu ajutorul pepsinei și se desfasoară în toată plenitudinea ei. CARNEA E INADECVATĂ CONSUMULUI UMAN DIN CEL PUȚIN 7 MOTIVE: 1) carnivorele au gheare cu care iși prind prada. propus de-un amic. trece în stomac. uneori de 7 metri. așa că o înghit bucăti întregi. digestia omului începe în gură. 3) carnivorele au tractul digestiv doar de trei ori mai mare decît lungimea corpului. datorita faptului ca interferează cu absorbția calciului. sub ac țiunea enzimelor salivare specializate în carbohidrați și lipide. Absorbția nutrienților are loc abia în intestinul gros. unde carnea intrată in putrefactie poate stagna și pina la 5 zile într-un corp încă sănătos. 20. înfometați cu toții. oamenii.19. 4) stomacul carnivorelor secretă acid clorhidric puternic. cît are tractul digestiv. după un parcurs lung. Un exercițiu de imaginație. stomacul uman secretă un acid clorhidric de 20 de ori mai slab decît cel al carnivorelor. sub influența acidului clorhidric puternic.