Pentru cei care încearcă să slăbească, Bob Harper, un personal trainer cunoscut în Statele Unite pentru implicarea în show

-ul de televiziune „The Biggest Loser”, a scris o carte numită „Jumpstart to Skinny” în care detaliază efectele unei diete ce duce la pierderea a 9 kg în doar trei săptămâni. După terminarea studiilor, Harper a devenit instructor de fitness, însă el nu are o diplomă în nutriţie. Cu toate acestea, el face parte din antrenorii din show-ul televizat menţionat mai sus şi se pare că este singurul dintre aceştia care a continuat să facă parte din echipă din 2004 şi până acum.

Bob Harper şi colega sa Jillian Michaels

îi poate ajuta pe oameni să slăbească 9 kg în trei săptămâni. să consumăm aproximativ 500 ml de apă pentru a ne da senzaţia că suntem sătui. aceştia au tendinţa de a consuma mai puţine calorii. Studii anterioare au sugerat că atunci când oamenii beau apă cu 20-30 de minute înainte de masă. hidratarea constantă sau realimentarea cu apă împiedică corpul să reţină lichide. în timp ce alcoolul este interzis pe toată durata regimului. propusă de el. Regimul extrem presupune ca femeile să consume zilnic doar 800 de calorii. precum pâinea sau cerealele decât la micul dejun. De asemenea. .Acum acest guru al fitnessului susţine că dieta bazată pe un consum limitat de calorii. în timp ce limita maximă a bărbaţilor este de 1200 de calorii. Bine de ştiut este că în timpul acestei diete nu este admis consumul de carbohidraţi complecşi. ca urmare a faptului că nu vor mai confunda foamea cu setea. În rest. Sfatul lui Harper este ca înainte de fiecare masă. cel care urmează această dietă poate consuma oricâte legume doreşte.