You are on page 1of 1

aduh ane mah teubisa jam sakitumah aya perlu afwan ahk ane keur sakit afwan ahk

nembe uih rapat aduh nganteurkeun heula jam sakitumah aduh weuh motor euy di kampus keneh euy hujan geningannya insyaalloh weh insyaalloh ke pangaosan heula aduh aya tahlilan didieuteh tos rutin moal bisa euy weuh sasaha di imah tong didinya atuh di tempat anu caket weh ane mah teubisa lila bisi teu dibukakeun panto ku pamajikan bentrok euy jeung putsal cape euy balik gawe doh aya pangaosan dadakan diulem sadayana kedah dongkap kumaha mun isuk deui di kantor keneh ke nyusul