The Protocols of Zion

PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI

PREFATA Este un fapt psihologic cunoscut ca majoritatea criminalilor marturisesc crima înainte de a muri. Protocoalele Maestrilor Francmasoni constituie o asemenea dovada. Ce sunt aceste protocoale decât o îngrozitoare marturisire a tuturor suferintelor si mizeriilor pe care le-au provocat si înca le mai provoaca FRANCMASONII. Ele ne ofera totodata cheia secreta pentru a întelege tot raul facut de ei ce bântuie astazi în omenire. În "lumina" Protocoalelor se patrund mai exact si mai adânc adevaratele cauze ale framântarilor sociale si politice, generate cu o diabolica abilitate de FRANCMASONI, de la Marea Revolutie Franceza încoace. Astazi, însa, lumea a început sa se destepte. O puternica suflare antimasonica, nu retrograda, nu obscurantista, nu pornind din motive religioase, ci luminata, nationala, izvorâta din adâncul instinctului de conservare, se ridica ACUM tot mai impunatoare din Statele cele mai înarmate în lupta pentru existenta.

Aceasta miscare creste pe zi ce trece, cucereste pe indiferenti si converteste pe umanitaristi, care totusi simt ca Patria este mai aproape decât Umanitatea. Lumea crestina a început sa vada primejdia, îi simte apasarea si încet, dar sigur, se ridica în sufletul fiecarui român revolta contra francmasoneriei, mai presus de toate utopiile înselatoare si cosmopolite, înfatisate de ea cu viclenie lumii întregi. ATENTIE! Protocoalele sunt un monument de actiune satanica si reprezinta izvorul tuturor ticalosiilor umane actuale. Protocoalele pun în lumina CAUSA CAUSORUM a decadentei lumii actuale, atât la nivelul individului, cât si la nivelul statului. Citirea Protocoalelor trebuie sa se faca temeinic, fara graba, ca si citirea unui document rarisim, de întelegerea caruia depinde soarta întregii umanitati. Pentru a întelege faptele petrecute si decadenta în care traim, Protocoalele trebuie citite de cel putin trei ori, eventual memorându-se, pentru a ne fi mai mereu la îndemâna. În Protocoale, francmasonii vorbesc si hotarasc în secret si conspirativ; urmariti-i deci cu atentie, cu foarte mare atentie. Dupa ce ati terminat de citit, prezentati aceasta brosura unica si altora, aceasta

fiind o datorie morala si o cale de aparare a întregii umanitati. Protocoalele contin planurile concepute de secole de francmasoni, pentru realizarea visului lor de stapânire a întregii planete. Protocoalele constau in 24 de procese-verbale încheiate de diferitele sectiuni ale Marelui Congres Masonic, care s-a tinut în Elvetia, la Bâle (Basel), în 1897, si formeaza programul masonic de cucerire mondiala, program elaborat si comunicat unor anumiti "initiati", pentru a se pastra o urma scrisa a acelor convorbiri ultrasecrete. Despre modalitatea în care au cazut în mâinile "profanilor" aceste Protocoale, exista doua versiuni: prima, ca au fost copiate de o femeie, sotie sau amanta a unui "initiat", fiind apoi comunicate crestinilor pentru ca acestia sa se puna în garda si sa ia masuri de aparare; a doua, ca au fost ridicate dintr-un seif pe care francmasonii îl aveau într-o casa dintr-un oras alsacian. Lojele masonice au fost înfiintate pentru a servi în lupta pentru suprematie, lupta care are un pronuntat caracter antireligios si în special anticrestin. Un grup ocult de francmasoni de grad foarte înalt (Ierarhia Superioara Secreta) le dirijeaza, inspira, subventioneaza si, fara ajutorul dat de acest grup, victoria lor nu ar fi posibila. Într-o zi, când, conform opiniei lor, popoarele crestine vor fi dezbinate de francmasoni si învrajbite unul împotriva celuilalt de presa si literatura bolnava -

se va ajunge la un Guvern Mondial de sorginte masonica. editie care însa a disparut imediat. prin criza economica mondiala. Un singur stat va fi suficient sa cada în mâinile francmasonilor. alcool. coruptie si demoralizare. prin atentate. pe care francmasonii stiu sa le dezlantuie.BUTMI.. droguri etc. vor grabi venirea domniei despotismului masonic. din care un singur exemplar figureaza în catalogul lui British Museum din Londra. concretizate în cele 24 de Protocoale în anul 1897. Razboaiele interne si conflictele mondiale. "Regele" masonilor sa domneasca peste toata planeta astfel subjugata. în locul liberalismului statelor crestine. caci aceste "profetii". Atunci. în final. În 1905 a aparut o alta editie. prin degenerare cauzata de tutun. si apoi toate celelalte vor cadea unul dupa altul. Rusia devenind astfel cartierul general al acestora. cu ajutorul fratelui sau AT. când profesorul rus SERGHEI NILUS a scos o prima editie a Protocoalelor. se merge cu pasi repezi spre finalizarea planului masonic. Dupa cum vedem în zilele noastre. fiind distrusa de francmasoni. scriitorul rus C. toate religiile vor fi desfiintate. au dus la subjugarea Rusiei de catre francmasoni.la adapostul liberalismului -. deci acum aproape 100 de ani. Pericolul masonic a început sa fie dezvaluit lumii în anul 1902. prin lovituri de stat în diferite tari. în afara de "religia" masonica. În 1907. pentru ca. a scos o noua editie a .BUTMI.

Sergiu. Noi editii au aparut în limba franceza. tinta pe care o urmaresc din cele mai îndepartate timpuri si amanuntele celui din urma plan de actiune pentru cucerirea puterii mondiale.Protocoalelor. decât procese-verbale. care le-a dat si lui C.BUTMI. Se pare ca autorul sau autorii au urmarit sa prezinte în douazeci si patru de lectii doctrinele francmasonice. doctorul mason Hertzl. 1912 si 1917. ultima dintre acestea fiind distrusa de poporul rus. Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt: . atunci când totul va fi pregatit pentru a începe lupta hotarâtoare. SERGHEI NILUS. declara ca foile continînd Protocoalele erau scrise în limba franceza si ca i-au fost remise de catre ALEXIS NICOLAEVICI SUSOTIN. au permis "pagânilor" (crestinilor) sa cunoasca tainele Protocoalelor. În 1920 au aparut la Berlin alte editii. anunta Comitetul Masonic ca anumiti "dezertori". la mânastirea Sf. Sunt mai mult niste învataturi sau maxime. editie care a fost tradusa si de americani. ceea ce confirma sustragerea acestor documente din arhivele Francmasoneriei. Dupa lucrarea lui SERGHEI NILUS a aparut o alta editie în 1911. Alte editii au aparut respectiv în anii 1911. în introducerea facuta la editia din 1917. Protocoale sunt în numar de douazeci si patru. intitulata "L'ennemi du genre humain" ("Dusmanul neamului omenesc"). În 1901.

sa se uneasca si sa se opuna ofensivei masonice si robirii neamului nostru. . dominând opinia publica ce comanda guvernele în statele democrate. de asemenea. aceasta a pus mâna pe presa. în Germania. asa cum se gasesc ele în lucrarea originala.. S. Prezenta brosura contine pasajele cele mai importante din cele 24 de Protocoale.U. asadar.A. OBSERVATII PE MARGINEA PROTOCOALELOR Din cele expuse în Protocoale se poate constata ca acestea formeaza un vast plan masonic de . .Aurul a intrat în mâinile Francmasoneriei si. singura salvare.Francmasonii nu admit alt drept decât cel dat de forta. Unirea tuturor românilor este. Austria etc.1. Protocoalele au fost date publicitatii. De asemenea. populatia devenind astfel constienta de primejdia reprezentata de Francmasonerie. 2. publicatii ca TIMES sau MORNING POST au consacrat lungi articole referitoare la aceste Protocoale. Franta.. trecând peste orice ambitii si neîntelegeri marunte. Poporul român trebuie sa devina. liberalismul propagat de ei printre crestini a distrus religia crestina si autoritatea statului. cu ajutorul lui. constient de pericolul existent si. fara nici o interpretare sau comentariu. În Marea Britanie.

Dusmanul intern. santajul. ci pe întreg globul pamântesc. ei au pornit atacul. deci. coruptia. consta în forta. Minciuna. perfidia. Liberalismul si anarhia. Libertatea este o idee himerica. Societatea si sufletul individului au fost analizate într-un mod cu adevarat stiintific. dar nu într-o tara sau doua. sunt armele cu care lupta Francmasoneria. în toate formele lor. Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun. The Protocols of Zion PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI PRIMUL PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Dreptul. toate punctele vulnerabile fiind identificate pentru ca masonii sa aiba unde sa loveasca. Despotismul exercitat prin intermediul capitalului. tradarea. Credinta. Dreptul trebuie . Multimea trebuie sa fie pacalita.cucerire si îngenunchiere a lumii crestine. pe lipsa de pregatire a crestinilor. Anarhia si efectele ei. crima si necinstea. Pregatiti în spiritul satanicei lor doctrine. lingusirea. conceput în cele mai mici amanunte. bazându-se. Autonomia. în viziunea francmasonilor.

Multimea este oarba si de aceea poate sa fie atât de usor manipulata de francmasoni. Fiecare om este însetat de putere. sunt foarte multi cei care ar fi oricând gata . Principiul guvernului dinastic. atât din punctul nostru de vedere. sa luminam situatia prin comparatii si deductii. Fraternitate sau marea minciuna. Privilegiile aristocratiei crestine trebuie sa fie cât mai repede nimicite. care fac sa slabeasca constiinta crestinilor. Un calcul psihologic folosit de francmasoni. În acelasi timp. cât si din acela al crestinilor. Eu va voi arata. nu prin discutii academice. Scopul francmasonic justifica întotdeauna mijloacele. Desfrâul generalizat. Trebuie cunoscut ca oamenii care au instincte si porniri rele. Lichiorurile tari si bauturile alcoolice în exces. Puterea ascunsa francmasonica trebuie sa fie de neînvins. sistemul nostru. Discordiile partidelor. cele mai bune rezultate se ating guvernând pe oameni prin violenta si teroare. Teroarea necesara. Libertate. De aceea. sunt mult mai numerosi decât cei care au porniri bune. deci. Abstractia utopica a libertatii. Sa lasam la o parte vorbele goale si sa cercetam fiecare idee în sine.sa fie al celui mai tare. Alfabetul politic secret. Egalitate. fiecare ar voi sa se faca dictator. Amovibilitatea (revocarea) reprezentantilor poporului. Clasicismul. Forma de guvern care conduce cel mai bine la scopul principal urmarit de francmasoni este autocratia. daca ar putea. Principiul si regulile principale ale guvernului superstatal francmasonic. Noua aristocratie care trebuie sa apara.

mai târziu legii. puterea aurului a înlocuit puterea guvernelor liberale. A fost o vreme când domnea credinta. deoarece forta oarba a maselor nu poate ramâne nici o singura zi fara sa fie strunita si pentru ca noua putere nu face decât sa ia locul celei vechi. deoarece nimeni nu stie sa se foloseasca de ea într-o masura dreapta. Problema aceasta devine usoara daca adversarul îsi gaseste puterea în ideea de libertate. Este suficient sa fie lasat poporul sa guverneze câtva timp singur. care nu este decât aceeasi putere. un gând. mai ales daca acest partid are de gând sa îl zdrobeasca pe cel aflat la putere. pentru ca aceasta autonomie sa se transforme de îndata în . deja slabite prin ideea de liberalism. Libertatea este o idee. în ceea ce se numeste liberalism. Ideea de libertate este acum irealizabila. În zilele noastre. când este nevoie sa fie atras poporul în cursa vicleana a unei idei. pentru a-si atinge propriul lor bine. Trebuie stiut cum sa se fluture aceasta idee. De aceea ajungem la concluzia ca dreptul e în forta. un fapt. dreptatea este de partea puterii. Iata în ce va constata atunci triumful teoriei instituite de noi: frânele slabite ale puterii sunt luate în mâna de catre altii. în jurul unui anumit partid. si mai ales daca îsi jerfeste ceva din putere pentru aceasta idee. dar mascata. Ce lucru a tinut si tine în frâu fiarele salbatice care se numesc oameni? Ce i-a calauzit pâna acum? La început ei s-au supus puterii oarbe a pumnului.sa jertfeasca bunurile celorlalti.

îi apare atunci acestui Stat ca o luntre de scapare. de care este silit sa se agate pentru a nu se îneca. Fie ca Statul se istoveste de propriile lui framântari. la suprafata? Oamenii. ca de pilda: de a nu-i aduce la cunostinta planurile de atac si de aparare. Puterea capitalului. de ce. care urmaresc sa darâme ordinea sociala si proprietatea. dusmanul din afara. care acum este în întregime în mâinile noastre. toate mijloacele de lupta. ar fi privite ca neîngaduite si imorale? O minte bine cumpanita poate oare nadajdui sa aiba sansa sa cârmuiasca cu folos popoarele prin îndemnuri cuminti sau prin convingere atunci când calea e deschisa contrazicerii. dar totusi ademenitoare pentru poporul care întelege totul numai usurel. din acel moment el poate fi socotit ca pierdut si fara de scapare. aceleasi masuri întrebuintate de noi împotriva unui dusman si mai rau. El intra astfel în stapânirea noastra. Iar în clipa aceea se nasc dezbinari care se transforma foarte repede în lupte sociale. Pe aceia pe care sufletul lor simtitor i-ar face sa considere netrebnice aceste gânduri. fie chiar nesocotita si fara însemnatate. fie ca certurile sale launtrice îl aduc în stare de a fi la bunul plac al dusmanilor din afara. sau cu puteri mai mari. de a-l surprinde noaptea. în care Statele se mistuie si unde marimea lor se preface în cenusa. .destrabalare. fara ca toate acestea sa fie privite ca imorale. i-as întreba: daca un Stat are doi dusmani si daca îi este îngaduit sa foloseasca împotriva unuia dintre ei.

Marile însusiri ale poporului .fie ca fac parte din patura de jos. Fara a cunoaste tainele politice. Orice hotarâre a multimii atârna de o majoritate întâmplatoare si este mai mereu superficiala. în urma drepturilor nenumarate întemeiate de liberalism. Scopul nostru este sa avem în mâna puterea. de obiceiurile. sunt cârmuiti de micile lor patimi. multimea ia hotarâri fara rost. puterea lui este subreda. Sunt robi inconstienti ai împartirii în partide care se împotrivesc întelegerii celei mai cuminti. Guvernul. si atunci un fel de anarhie sapa pe dedesubt guvernul. pentru a putea dovedi ca sunt mai tare decât tine".sunt defecte pentru politica.sinceritatea si cinstea . eu socotesc ca este un nou drept al meu sa . pentru ca ele doboara regi si tronuri mai usor decât dusmanul cel mai puternic. unde legile de guvernare au devenit impersonale si usor de ocolit. Unde începe si unde se sfârseste dreptul? Într-un Stat unde puterea este rau organizata. nu este politic si. de traditiile si de teoriile lor sentimentale. Aceste însusiri trebuie sa le lasam regatelor crestine. noi nu trebuie în nici un caz sa le luam drept calauza. Acela care vrea sa domneasca trebuie sa se foloseasca de viclenie si fatarnicie. Cuvântul DREPT este o idee abstracta pe care nimic nu o îndreptateste. fie ca nu. care se lasa condus de morala. Politica nu are nici o legatura cu morala. Acest cuvânt nu înseamna decât atât: "Da-mi ceea ce vreau. prin urmare.

se va naste ulterior binele unui guvern neclintit care va restabili mersul regulat al mecanismului existentei nationale. în care este trasa în mod strategic linia de care nu ne putem îndeparta. si sa le rastorn. nesabuita. asupra tuturor ordinelor si asupra tuturor regulilor stabilite. Sa ne orientam cu luare aminte în planurile noastre. stapânirea noastra va fi mai trainica decât oricare alta. trebuie sa tinem seama de lasitatea. Trebuie sa întelegem ca puterea multimii este oarba. încât nici un siretlic sa nu o mai poata darâma. cel mai adesea ea nu . pentru ca ea nu va putea fi înfrânta. Avem înaintea noastra un plan. din liberalism. sa pun mâna pe legi. fara a primejdui opera mai multor veacuri. mai putin asupra celor bune si morale si cel mai mult asupra celor trebuincioase si folositoare. Pentru a gasi mijloacele care duc la acest scop. nestatornicia multimii. sa cladesc toate institutiile si sa ma fac stapânul celor care mi-au predat mie drepturile pe care le daduse forta lor si de care s-au lepadat de buna voie. Pentru aceasta este însa necesar ca ea sa se fi înradacinat atât de bine.ma arunc. pe baza legii celui mai tare. de neputinta ei de a întelege si cumpani posibilitatile si împrejurarile propriei sale vieti si ale bunastarii sale. tulburat de liberalism. Rezultatul îndreptateste mijloacele. de nemernicia. Din pricina slabiciunii de astazi a tuturor puterilor. Din raul trecator pe care suntem siliti sa-l facem acum.

În anarhia absoluta. ci se ia dupa orice zvon. Numai un individ pregatit înca din copilarie pentru autocratie poate recunoaste graiul politicii si realitatea ei. devine de neânteles si fara putinta de a fi înfaptuit. poate aseza la locul sau fiecare lucru. deci. fara dusmanii launtrice si sa conduca afacerile tarii. ca un guvern folositor tarii si în stare sa-si atinga scopul propus. Este oare cu putinta ca poporul sa judece linistit.oricât le-ar fi mintea de geniala -. în mecanismul masinii guvernamentale.gândeste. oricare ar fi el. Tot astfel. membrii multimii. Îndata ce poporul apuca în . nu pot pretinde sa conduca poporul fara a-l pierde în întregime. adica pe seama celor ridicati din sânul sau. trebuie sa fie condus de un singur individ responsabil. Ea nu este opera poporului ci a conducatorului ei. Un popor lasat pe seama lui proprie. si prin dezordinile care se nasc de aici. Un orb nu poate calauzi un alt orb fara ca sa-l duca la prapastie. care nu pot fi amestecate cu interesele personale? Se pot ei apara împotriva dusmanilor din afara? Nu. civilizatia nu poate exista. din pricina ca ei nu înteleg nimic din politica. Sa recunoastem. Multimea este un barbar ce îsi arata barbaria la orice prilej. Numai un autocrat (un singur stapân atotputernic) poate alcatui planuri mari si limpezi. iesiti din popor . se ruineaza prin certurile partidelor atâtate de setea de putere. e cu neputinta! Un plan împartit în atâtea capete câte are multimea îsi pierde unitatea.

apoi însasi negustorii nostri si chiar femeile noastre din localurile de petrecere ale crestinilor. Popoarele crestine sunt îndobitocite de bautura. ea se transforma foarte repede în anarhie. Violenta trebuie sa fie un principiu. care la rândul lor imita de buna voie. ca niste maimute. În politica trebuie sa te pricepi sa iei . Noi nu putem îngadui ca ai nostri sa decada pâna la o asemenea treapta. carora li se va da dreptul de a bea fara masura. Cuvântul nostru de ordine este: putere cu orice pret si fatarnicie. În rândul acestora din urma eu numar si pe asa zisele "femei din lumea buna". înselatoriei. mai ales când este ascunsa în talentele trebuincioase oamenilor de Stat. guvernantele din casele bogate.mâini libertatea. Închipuiti-va dobitoacele acelea umane îmbibate de alcool. Acest rau este singurul mijloc de a ajunge la scopul pe care îl urmarim noi. Tineretea le este irosita si înjosita de studiile clasice complet inutile si de desfrânarea precoce la care i-au impus agentii nostri: profesorii. De aceea. Singura puterea poate învinge în politica. care e treapta cea mai deplina a barbariei. viclenia si fatarnicia o regula pentru guvernele care nu vor sa-si predea coroana în mâinile agentilor unei noi puteri. noi nu trebuie sa ne oprim în fata mituirii. tradarii. în acelasi timp în care li se va da libertatea. luxul si desfrânarea celor dintâi. ori de câte ori ele ne pot servi atingerii scopului nostru. oamenii de serviciu. naucite de vin.

dar strasnica este cel mai mare sustinator al puterii unui Stat. vom învinge si vom robi Guvernului nostru Suprem toate celelalte guverne. FRATERNITATE. pentru ca orice nesupunere sa înceteze. n-au stiut sa descurce întelesul ascuns al acestor cuvinte si n-au vazut deloc ca ele se contraziceau. înca din vechime. EGALITATE. în aceasta cucerire pasnica. nu s-au folosit de ea decât pentru a nimici prosperitatea lumii si adevarata libertate individuala. O neînduplecare constanta. Nu numai prin aceste mijloace. este chiar de datoria noastra sa ne tinem de acest program al violentei si fatarniciei. prin urmare. dar si prin aceasta doctrina a neînduplecarii. Oamenii care s-au crezut inteligenti. atrasi din toate partile de aceasta momeala. ei nu au vazut ca în realitate nu exista . Va fi îndeajuns sa se stie ca suntem neînduplecati. Noi. Statul nostru. O asemenea doctrina bazata pe calcul este tot atât de folositoare ca si mijloacele pe care le întrebuinteaza. mai ales daca poti obtine prin acest mijloc supunerea si puterea. cuvinte repetate de atâtea ori de catre papagalii inconstienti care. are dreptul sa înlocuiasca grozaviile razboiului prin condamnari la moarte mai putin vazute si mai folositoare.proprietatea altuia fara a sovai. am aruncat poporului cuvintele: LIBERTATE. necesare adeseori pentru a întretine teroarea aceasta care face popoarele sa asculte orbeste. altadata atât de bine asigurata prin constrângerea multimii. nu este numai în folosul nostru.

nu sunt mai putini orbi în politica decât ea însasi. de a desfiinta privilegiile pe care era întemeiata aristocratia . solidaritatea. Acest aspect ne-a dat. ca natura însasi a creat inegalitatea mintilor. legiuni întregi de crestini care ne purtau cu însufletire steagurile. fie chiar plini de geniu. în vreme ce multimea neinitiatilor. fie el chiar un prost. putinta de a obtine cheia cea mai importanta sau. printre altele. Totusi. cel introdus în tainele politicii. s-a pierdut. FRATERNITATE au adus în rândurile noastre. a caracterelor si a inteligentelor. stapânind pe dedesubt toate institutiile Statului. pentru ca nimeni sa nu le poata trada. pe aceasta se întemeia principiul guvernamântului drastic. nu înteleg nimic din politica. Izbânda operei noastre s-a marit mult prin aceasta. Aceste cuvinte erau pentru ei niste viermi care rodeau prosperitatea tuturora. Acesti oameni nu au înteles ca multimea este o putere oarba si ca parvenitii pe care si-i alege pentru a o guverna. Domnitorul. atât de mult supuse legilor ei. Tatal. obiceiul transmiterii adevaratelor principii ale politicii. mai bine zis. EGALITATE. N-au înteles ca initiatul. Totusi. prin mijlocirea agentilor nostri orbi. Veti vedea din cele ce urmeaza sa va comunicam. distrugând peste tot pacea. în afara de membrii familiei domnitoare. necunoscute. în lumea întreaga. transmitea fiului sau secretele politicii.egalitate în natura si ca nu poate sa existe libertate. Mai târziu. ca aceasta ne-a folosit cel mai mult noua. cuvintele LIBERTATE. poate guverna. Toate aceste gânduri nu le-au venit deloc în minte crestinilor.

care depinde de noi. adica al poporului. în legaturile noastre cu oamenii de care aveam nevoie. Pe ruinele jalnice ale aristocratiei naturale si ereditare noi ne-am ridicat aristocratia noastra. Ideea abstracta a libertatii ne-a dat putinta de a face multimea sa înteleaga ca un guvern nu este altceva decât un loctiitor al proprietarului tarii. si ca poate fi schimbat asa cum se schimba manusile învechite. neîndestularea. fiecare dintre aceste slabiciuni omenesti. am stiut întotdeauna sa atingem si sa influentam corzile cele mai sensibile ale sufletului oamenilor: meschinaria. fiind în stare sa înabuse gradat neatârnarea gândului. si stiinta. punând vointa oamenilor în slujba celor care astfel le cumpara sufletul. Amovibilitatea (faptul de a fi revocat) reprezentantilor poporului îi pune totdeauna la dispozitia noastra. PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI AL II-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC . lacomia. a inteligentei si a banului. care este îndrumata de maestrii nostri.crestinilor si singurul mijloc de aparare ce-l aveau împotriva noastra popoarele si natiunile. ei depind de alegerea noastra. luate în parte. Am luat drept baza a acestei noi aristocratii bogatia. lipsurile materiale. Izbânda noastra a mai fost mult usurata si prin faptul ca.

Voi stiti ca specialistii nostri si-au câstigat cunostintele necesare administrarii si punerii în practica a planurilor noastre politice. de catre specialistii nostri. natiunile vor simti puterea stapânirii noastre si situatia va pune pe cei doi vrajmasi la dispozitia agentilor nostri internationali. în adevaratul înteles al cuvântului. .Toate razboaiele economice sunt de fapt temelia suprematiei francmasonice. si ele vor guverna popoarele la fel cum reglementeaza dreptul civil al Statelor legaturile dintre supusii lor. din experienta istoriei. nu vor fi niciodata oameni competenti pentru administratia tarii. Administratorii. alesi cu grija din popor de catre noi dintre crestinii inconstienti cei mai slugarnici. Atunci drepturile noastre internationale vor covârsi drepturile nationale. Pretul socotit al aurului si valoarea victimelor omenesti. care au mii de ochi pe care nici o granita nu-i poate opri. Rolul de manipulator eficient al maselor care revine presei. În acest chip ei vor deveni niste papusi trase de ata de catre inteligentii si genialii nostri sfetnici. Razboiul fiind astfel mutat pe terenul economic. daca se poate. crescuti si pregatiti înca din copilarie în vederea administrarii afacerilor lumii întregi. Asimilarea anumitor principii francmasonice în politica. din studiul tuturor evenimentelor importante. câstiguri teritoriale. Este în interesul nostru ca razboaiele sa nu urmareasca. Administratia vizibila si "Consilierii francmasonici secreti care actioneaza din umbra". Succesul foarte mare al tuturor doctrinelor distrugatoare.

prin presa noastra. Marxismul. .Crestinii nu se orienteaza dupa practica observatiilor impartiale culese din istorie. Sistemul nostru. Clasa inteligenta a crestinilor va fi mândra de cunostintele sale si. Tocmai de aceea propagam în continuu. Sa-i lasam sa creada în însemnatatea pe care le-am inspirat-o. De aceea niciodata noi nu ne vom orienta dupa ei. caracterele. fara a le examina în mod logic. la teorii. pentru a nu face greseli în politica si în administrarea afacerilor. sau cu amintirea placerilor trecute. relativ la legile stiintei. ci dupa o rutina teoretica. Sa nu credeti nici o clipa ca aceste afirmatii sunt fara o baza serioasa: gânditi-va la succesul pe care l-am stiut fauri cu Darwinismul. sa-i lasam sa-si mai petreaca înca ceva timp ca sa se mai hraneasca cu noi nadejdi si noi petreceri. încrederea lor oarba în aceste legi. Nietzscheismul. ea va pune în aplicare toate învataturile stintei nascocite de catre agentii nostri pentru a le calauzi mintile în directia care ne este trebuincioasa noua. nu poate reusi daca realizarea sa practica nu este bazata pe confruntarea rezultatelor trecutului cu prezentul. ale carui parti pot fi alcatuite în mod deosebit dupa popoarele pe care le întâlnim în drumul nostru. Trebuie permanent sa tinem cont de ideile. Însa numai noua influenta cu adevarat rea a acestor tendinte trebuie sa ne fie cunoscuta. incapabila de a ajunge la vreun rezultat real. tendintele moderne ale popoarelor.

Dar Statele nu au stiut sa foloseasca aceasta putere si acum ea a cazut aproape în întregime în mâinile noastre. parlamentare si pamfletele. Teroarea necesara care se inoculeaza în palate. valoreaza cât mii de crestini înaintea lui Dumnezeu. cu toate ca am stat în umbra. Fiecare victima din rândurile noastre. Venirea si încoronarea "stapânului planetar universal". de a aduce la cunostinta plângerile poporului. Nestabilitatea urmarita a balantei constitutionale.Statele de astazi au o mare putere ce poate fi influentata foarte mult: PRESA. Masinile ridicole de vorbit. Accelerarea prin toate mijloacele a degenerarii crestinilor. Acaparatorii si aristocratia. jertfind pe multi dintre ai nostri. multumita ei am strâns în mâinile noastre AURUL. în ciuda valurilor de sânge si de lacrimi în mijlocul carora am fost siliti sa ni-l agonisim. Foamea generalizata si dreptul de neclintit al capitalului. pâna la urma. Dar toate acestea le-am rascumparat. Armata secreta a francmasonilor. Puterea francmasonica si ambitia. Abuzurile curente ale puterii. Prin ea noi am obtinut o mare trecere. AL III-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Sarpele francmasonic simbolic si semnificatia lui secreta. de a crea nemultumiti si de a le pune la dispozitie un glas. . Presa întruchipeaza în aparenta libertatea cuvântului. "Adevarul poporului". Rolul presei este de a arata nemultumirile asa-zise intolerabile. Sclavia economica.

toate Statele Europei vor fi cuprinse în el ca în niste catuse puternice. deoarece noi am falsificat-o în asa fel ca sa se aplece când într-o parte. Regele despot este o prefigurare a "STAPÂNULUI PLANETAR UNIVERSAL". Secretul stiintei ordinii sociale. Francmasoneria si cum a provocat chiar ea în realitate "Marea" Revolutie Franceza. nu se mai înteleg cu el si nu se pot apara împotriva persoanelor lacome dupa putere. când într-alta. Cauzele de baza ale invulnerabilitatii francmasoneriei mondiale.Scopul fundamental secret al programelor viitoarelor scoli populare ale francmasonilor. fara control si fara responsabilitate. Siguranta celor care care sunt de ai "Nostri". Crestinii credeau ca au faurit-o destul de puternica si asteptau întotdeauna ca cele doua talere sa fie în echilibru. Puterea clarvazatoare a . Balanta constitutionala va fi în curând rasturnata. Va pot anunta ca suntem deja aproape de telul final. Acum persoanele domnitoare sunt puse la zidul infamiei de catre reprezentantii lor. nemaiavând deloc legatura cu poporul lor. Înca putin timp si cercul se va închide. Pierderea unui calauzitor. se va prabusi. Când cercul va fi închis. Libertatea este o himera. pâna ce. care fac neghiobii si se lasa târâti de catre puterea lor. în sfârsit. Persoanele domnitoare. Despotismul prestabilit al francmasonilor si domnia necesara a ratiunii. Acesti reprezentanti îsi datoreaza puterea terorilor prin care sunt stapânite Palatele. Criza economica generala provocata de francmasonerie.

cu mai multa eficienta si tarie decât au fost înlantuite de sclavie si robie. Am transformat în arene de lupta Statele unde se dezvolta si se manifesta astfel de tulburari. Ziaristii îndrazneti. separate.persoanelor domnitoare si puterea oarba a poporului fiind acum despartite de catre noi. În acest scop am încurajat orice actiune rea. dar astazi noi urmarim ca majoritatea oamenilor sa nu poata scapa de mizerie. si-a pierdut toata însemnatatea. Popoarele sunt înlantuite prin munca grea. am înarmat toate partidele. Pentru a îndemna pe ambitiosi sa abuzeze de putere. ataca zilnic personalul administrativ. Neobositii limbuti au transformat sedintele Parlamentelor si adunarilor administrative în sterile lupte oratorice. pamfletari fara rusine. împreuna cu falimentul. vor apare peste tot. Abuzurile puterii vor pregati prabusirea în final a tuturor institutiilor si atunci totul va fi rasturnat sub loviturile multimii înnebunite. Toate aceste asa-zise "drepturi ale . Înca putina vreme si dezordinea. Din sclavia antica ori din robia Evului Mediu se mai putea scapa uneori. noi am pus fata în fata toate fortele. într-un fel sau altul. dezvoltând si amplificând toate înclinatiile lor liberale catre independenta. am facut din putere tinta tuturor ambitiilor. sunt în prezent tot atât de neputincioase precum orbul fara toiag. Drepturile pe care noi le-am înscris în constitutii sunt himerice închipuiri pentru multime deoarece ele sunt neadevarate. Sclavii puteau fi rascumparati.

aceste drepturi îi iau si garantia unui câstig statornic si sigur. a speculantilor îmbogatiti. de a carei înflorire depindea si bunastarea poporului.poporului" nu pot exista decât în închipuire. în schimbul unui vot favorabil planurilor complicilor si agentilor nostri? Drepturile republicane sunt o amagire pentru bietul om: nevoia unei munci aproape zilnice nu-i îngaduie sa se foloseasca de ele. poporul a distrus aristocratia (nobilimea). zdrobit de o cruda soarta. în schimb. sub pretext de solidaritate. Noi vom aparea mai târziu muncitorului ca niste eliberatori de acest jug. încovoiat si epuizat de munca lui grea. Aristocratia. poporul a cazut sub stapânirea hraparetilor. din moment ce proletariatul nu trage alt folos din constitutie decât nenorocitele farâmituri pe care i le aruncam de la masa noastra îmbelsugata. Pentru muncitorul proletar. când îi vom propune sa intre în rândurile acestei armate de socialisti. . dreptul dat ziaristilor de a scrie tot soiul de nerozii alaturi de lucruri serioase. fiindca în realitate ele nu pot fi înfaptuite niciodata. care-i era ocrotitoarea si mama hranitoare naturala. Acum când aristocratia este distrusa. de anarhisti de comunisti pe care. Sub conducerea noastra. ce pret are dreptul dat vorbaretilor de a flecari. care îl apasa într-un chip nemilos. o sustinem totdeauna înfruntând printre ei membrii francmasoneriei noastre sociale. punându-l la bunul plac al grevelor patronilor sau camarazilor.

dimpotriva. avea interes ca muncitorii sa fie satui. Foamea da capitalului mai multe drepturi asupra muncitorului decât capatase aristocratia de la puterea regilor si a legilor. Puterea noastra izvoraste din lipsuri. ne folosim de mâinile lor pentru a zdrobi pe cei ce se împotrivesc planurilor noastre. deoarece toate acestea îl supun vointei noastre si îl fac sa-si piarda si puterea si hotarârea de a se împotrivi acestei vointe. sa fie încoronat. care e cea dintâi dintre toate stiintele ordinii sociale. sanatosi si puternici. ca toti crestinii sa degenereze cât mai repede. al întregii planete. Prin mizerie si prin ura pe care o produce ea. ale vietii omenesti si ale existentei sociale. Atunci când va veni vremea ca regele nostru universal. din foame cronica. ca nu pot fi toti deopotriva . Interesul nostru este. stiinta care arata diviziunea muncii si împartirea oamenilor în clase si conditii deosebite. din slabiciunea muncitorului. noi îndrumam multimile. Trebuie ca fiecare sa stie ca niciodata nu poate exista egalitate în urma deosebitelor feluri de munca la care sunt supusi oamenii. toate aceste mâini vor matura din calea noastra tot ceea ce ar putea fi o piedica. Crestinii aproape ca au pierdut obisnuinta de a gândi fara ajutorul sfaturilor noastre stiintifice.care se bucura de dreptul asupra muncii lucratorilor. Iata de ce ei nu vad trebuinta grabnica de a face ceea ce vom face noi atunci când ne va fi sosit domnia si anume de a propavadui în scolile primare singura stiinta adevarata.

o ura împotriva tuturor pozitiilor pe care le crede a fi deasupra lui. în simplitatea nestiintei lor. ar arata tuturor ca locul si munca fiecaruia trebuie sa fie diferita. Învatând aceasta stiinta (si înca din scolile primare) popoarele se vor supune de buna voie puterilor si ordinii sociale stabilite de catre ei în Stat. ca. Aceste multimi nemultumite vor varsa cu sete sângele acelora pe care. de pilda. care se va sfârsi prin încetarea operatiunilor de bursa si a mersului industriei. . Adevarata stiinta a ordinii sociale. în taina careia noi nu lasam sa patrunda crestinii. Dimpotriva însa.raspunzatori înaintea legii. raspunderea nu e aceeasi pentru acela care nu aduce atingere decât cinstei lui proprii. pentru a nu fi un izvor de încurcaturi în urma lipsei de potrivire dintre educatie si munca. poporul încrezându-se orbeste în cuvântul tiparit nutreste. în starea de azi a stiintei. în toate tarile Europei. deoarece el nu întelege importanta fiecarei pozitii sociale. Când vom da nastere (cu ajutorul tuturor mijloacelor ascunse de care dispunem. în urma neadevarurilor pe care le crede si cu care îi întretinem prostia. atunci vom arunca în strada multimi întregi de muncitori în aceeasi zi. Aceasta dusmanie va creste înca în urma crizei economice. îi pizmuiesc înca din copilarie si ale caror bunuri le vor putea atunci jefui. prin aurul care se afla în întregime în mâinile noastre) unei crize economice generale. asa cum am faurit-o noi.

suntem aparati de celelalte. fara sa-si dea seama. el va sti sa goneasca liberalismul din toate institutiile. Astfel va fi manifestat despotismul nostru. Astazi suntem atotputernici ca putere internationala. atâtea concesiuni si avantaje. careia noi i-am dat numele de "Mare". în folosul viitorului Rege-despot. cu scopul ca sa se lipseasca chiar si de ceea ce este bun. bineânteles. Lasitatea nesfârsita a popoarelor crestine care se târasc înaintea puterii. se izbeste de o multime de piedici. în numele libertatii. caci daca suntem atacati într-un Stat. Atunci el nu se gândeste sa se întoarca de unde a plecat. îsi închipuie prosteste ca el este stapânul si se arunca avid asupra puterii dar.Ele însa nu se vor atinge de ai nostri. Amintiti-va de Revolutia Franceza. tainele pregatirii ei ne sunt bine cunoscute deoarece ea a fost în întregime opera noastra. pe care în viitor îl pregatim lumii. astfel. el îsi depune toate puterile la picioarele noastre. dar . el va sti sa linisteasca toate framântarile prin masuri strasnice si exemplare. Am spus ca progresul îi va supune pe toti crestinii domniei ratiunii. care sunt nemiloase fata de mici slabiciuni si greseli. De atunci noi ducem poporul de la o dezamagire la alta. ci începe sa-si caute un nou conducator si. Când poporul vede ca i s-au facut. deoarece momentul atacului ne va fi cunoscut dinainte si vom lua toate masurile pentru a ne pune la adapost.

Iata pentru ce.complet iertatoare fata de nelegiuirile cele mari. prin agentii lor.fac ca sa se spuna la urechea poporului. Cum se poate explica pentru noi un asemenea fenomen ce pune în evidenta o asemenea inconsecventa a maselor populare în fata unor stari de lucruri care par a fi de aceeasi natura? Fenomenul acesta se explica prin faptul ca acesti dictatori . ca. înfratirea lor internationala. care sunt rabdatoare pâna la jertfa în fata puterii brutale a unui despot îndraznet .iata ce ne înlesneste din plin neatârnarea noastra. poporul nimiceste orice orânduire linistita si da nastere la nedreptate si neorânduire la fiecare pas. pâna la urma. Si iata cum poporul osândeste pe cei drepti si-i iarta pe cei foarte vinovati. care nu vor sa recunoasca contradictia dintre ideea libertatii. drepturile egale pentru toti. toate acestea le fac numai pentru scopul final de a asigura ulterior fericirea popoarelor. Aceste popoare crestine sufera si rabda de la prim-ministrii lor nedreptati evidente pentru care ar fi taiat capul la douazeci de regi. daca ei pricinuiesc neajunsuri mari Statelor.primii ministri . încrezându-se din ce în ce mai mult ca doar el singur poate face tot ceea ce îi place. Cuvântul LIBERTATE împinge repede la lupta societatile omenesti împotriva oricarei puteri. niciodata nu li se spune ca aceasta înfratire nu trebuie sa se faca decât sub ghidarea si stapânirea noastra. solidaritatea. dupa . În asemenea împrejurari. fie ea chiar a lui Dumnezeu si a firii. Bineînteles.

dar totusi eficient si foarte simtit. prin diferite stadii. Libertatea si credinta. ci un despotism nevazut si necunoscut. ci lupta. Concurenta internationala a comertului si industriei în viziunea francmasoneriei. Primul stadiu cuprinde cele dintâi zile de nebunie ale unui orb care se arunca în dreapta si în stânga. va trebui sa fie scos acest cuvânt din vocabularul omenesc ca fiind principiul brutalitatii. despotismul desfasurat de catre o organizatie secreta care actioneaza cu scrupule cât mai putine si care opereaza sub scutul cât mai multor agenti. care schimba multimile în fiare salbatice. ci . Fiecare Republica trece prin diferitele trepte de dezvoltare. AL IV-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Diferitele stadii necesare ale unei Republici. Este adevarat ca aceste fiare adorm totdeauna dupa ce s-au adapat cu sânge si ca atunci e usor sa le prinzi în lanturi. Francmasoneria exterioara si secretele sale. a caror înlaturare la momentul necesar nu numai ca nu-i face nici un rau (acestei organizatii). raspunzator. Al doilea este cel al demagogiei din care se naste anarhia. Dar daca nu li se da sânge. Cultul aurului ca valoare fundamentala la francmasoni. prin urmare.ridicarea noastra la domnie. apoi vine în mod inevitabil despotismul. Rolul esential al speculatiei. nu un despotism legal si pe fata si. atunci ele nu dorm.

scutind-o sa-si cheltuiasca mijloacele sale cu rasplatirea unor servicii prea îndelungate. SUPREM CONDUCATOARE. care a statornicit înfrânarea si supunerea. împacat cu împartirea facuta de Dumnezeu a bunurilor acestei lumi. nu serveste decât pentru acoperirea planurilor noastre. împingându-i numai catre grijile industriei si ale comertului. sub conducerea pastorului sau sufletesc. daca ea s-ar sprijini pe legile credintei în DUMNEZEU si ale fratiei omenesti. poporul s-ar lasa guvernat de catre autoritatea parohiilor si ar merge înainte. Având o asemenea credinta. Pentru ca cele mai alese si elevate suflete ale crestinilor sa nu aiba aproape de loc timp sa cugete si sa observe. de la suprafata. Francmasoneria exterioara. Cine ar putea rasturna o putere nevazuta? Caci puterea noastra este una de felul acesta. Libertatea în sine ar putea fi complet nevatamatoare si ar putea exista într-un Stat fara a aduce vreun rau bunastarii popoarelor. În acest chip toate natiunile îsi vor . planul final al actiunii acestei puteri. pentru a le înlocui cu meschine calcule si lipsuri materiale. vor ramâne totdeauna necunoscute poporului.chiar o ajuta. trebuie sa-i abatem pe crestini de la aceste preocupari. umil si pasnic. Iata de ce trebuie sa darâmam complet credinta în cele divine si trebuie sa smulgem din mintea crestinilor însusi gândul Dumnezeirii si al Sufletului. ba chiar si locul organizatiilor sale. straina de acea egalitate care este dezmintita chiar de legile firii.

urmari doar câstigurile lor si. care sunt potrivnicii nostri. Elitismul generator de mândrie al francmasonilor. pentru ca libertatea sa poata astfel dezbina si nimici în întregime societatea crestinilor. ci toate se vor spulbera în speculatii. AL V-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Crearea unei cât mai puternice centralizari a Guvernului. Însa. vor cadea în pungile noastre. adica aurul pentru care vor avea un adevarat cult din pricina bunurilor materiale pe care le poate procura. luptând fiecare cu îndârjire pentru propriile foloase. nici una dintre bogatiile pe care industria le va scoate din pamânt nu va ramâne în mâna industriasilor. De ce adeseori statele nu se pot întelege între ele. Atunci clasele de jos ale popoarelor ne vor urma în lupta noastra împotriva clasei inteligente a crestinilor de la putere. reci si fara suflet. Singura lor calauza va fi calculul meschin. nu vor baga de seama care este dusmanul lor comun. Monopolurile create de . Mijloacele tainice de a-si însusi puterea care sunt specifice francmasoneriei. trebuie sa facem din speculatie baza industriei. Procedând astfel. Aurul si banii sunt totdeauna motorul principal care face sa se miste toate mecanismele în state. în final. Aceste societati vor avea o spontana groaza de politica morala si superioara si de religie. si ei vor face aceasta nu de dragul binelui si nici pentru a pune mâna pe bogatii. adica. ci numai din ura ce o poarta celor supusi.Lupta tenace si înfierbântata pentru expansiune si loviturile vietii economice a creat si va crea societati dezamagite.

încât doar el va fi în stare. Ce forma de administratie se poate da unor State în care stricaciunea. Aceste legi vor lua înapoi. avantajele si prea marile libertati care au fost împartite de catre crestini. unde moralitatea si cinstea nu se sustin decât cu pedepse si legi aspre. Oboseli si plictiseli cauzate de excesul de cuvântari. una câte una.francmasoni în comert si în industrie. . Cum se pote pune pe deplin stapânire pe opinia publica? Importanta deosebita a initiativei particulare. decât forma despotica pe care o vom descrie mai departe? Noi vom calauzi atunci în mod mecanic viata politica a supusilor nostri prin legi noi. Importanta nebanuita a criticii. unde nu poti ajunge la bogatie decât prin acele viclene surprize îndemânatice care sunt pe jumatate pungasii? Unde domneste neînfrânarea moravurilor. coruptia a patruns peste tot. Institutiile statului asa "cum se vad". iar nu pentru ca ar fi întelese si primite de buna voie. Guvernul francmasonic suprem. oricând si oriunde. Ni se va spune ca despotismul despre care vorbesc nu tine seama de progresele moderne. sa impuna tacere crestinilor care vor voi sa ni se împotriveasca si care vor fi nemultumiti. iar domnia noastra va pune temeliile unui despotism atât de maret. unde simtamintele de Patrie si Religia sunt înabusite de credinte cosmopolite? Ce alta forma de guvernare sa se dea acestor societati. Vom dovedi contrariul.

dar din ziua în care le-am picurat în suflet gândul propriilor lor drepturi au considerat persoanele domnitoare ca pe niste simpli muritori de rând. din pricina ca ei formau o organizatie vizibila. La fel.Atunci când popoarele considerau persoanele domnitoare ca o întruchipare a Vointei Dumnezeiesti. Ungerea Sfânta n-a mai împodobit capul regilor. De altfel noi stim ca lumii nu-i pasa ce stapân are. ele se supuneau fara murmur absolutismului regilor. crescut în spiritul de analiza. adica într-un loc de proprietate publica. arta noastra de a guverna masele si pe indivizi cu ajutorul unei teorii si a unor jocuri de cuvinte mestesugit alcatuite. Mai mult înca. dar noi am reusit sa-i discreditam în fata multimii stupide.pe care crestinii nu le înteleg deloc face si ea parte din geniul nostru administrativ. cum pâna acum nimeni nu a mai avut si nu ni se poate asemana. Numai Iezuitii ar putea sa stea alaturi de noi în aceasta privinta. autoritatea a fost târâta în strada. nimeni nu se poate compara cu noi în alcatuirea planurilor de actiune politica si de solidaritate a noastra. ori prin reglementari ale vietii sociale si prin tot felul de alte mijloace dibace . de observatie si de o mare eficienta în conceptii. . în timp ce noi ramânem mereu în umbra împreuna cu organizatia noastra secreta. deoarece i-am luat poporului credinta în Dumnezeu. iar noi am pus astfel îndata mâna pe ea.

Noi am pus fata în fata calculele individuale si nationale ale crestinilor.O alianta trainica între toti crestinii din lume ne-ar putea opri oricând pentru câtva timp. urile religioase si etnice pe care le-am atâtat si le-am tinut aprinse de douazeci de veacuri. pentru a avea mâinile libere si puternice trebuie sa obtina monopolul industriei si al negotului. în toate partile lumii. Toate rotitele mecanismului guvernamental depind de un motor care este acum în mâinile noastre si acest motor este AURUL. De aceea nici un guvern nu va gasi ajutor nicaieri. Aceasta libertate va da în curând putere politica industriasilor. Capitalul. ne dovedeste de multa vreme puterea uriasa a aurului. vom actiona astfel încât fiecare va socoti ca o întelegere sau o actiune împotriva noastra este daunatoare propriilor sale interese. Trebuie mai degraba sa dezarmam astazi popoarele decât sa le împingem la razboi. pentru ca de noi sa se tina mereu socoteala. întemeiata de catre maestrii nostri. Puterile trebuie sa ajunga sa nu poata încheia nici cea mai neînsemnata întelegere fara ca noi sa nu luam de îndata parte la ea. o mâna nevazuta este pe cale de a înfaptui toate acestea. Noi trebuie sa devenim atotputernici în aceasta lume. Poporul le va fi supus. sa le desteptam patimile fierbinti si sa le canalizam în folosul . Stiinta economiei politice. dar acum noi stim ca suntem scutiti de aceasta primejdie prin radacinile adânci de neîntelegere pe care nu le mai poate nimeni smulge din inima crestinilor.

De când lumea. Pentru a dezbina si a câstiga opinia publica. au putut fi cu usurinta înselate deoarece ele se multumesc cu aparenta lucrurilor si îsi dau foarte rar silinta de a cerceta daca promisiunile în legatura cu viata sociala au fost îndeplinite. mai degraba este necesar sa punem stapânire pe ideile lor si sa le rastalmacim decât sa ne prefacem ca nu le luam în seama. din contra. care vor vorbi atât de mult încât toata lumea va fi dezorientata si obosita sa-i mai asculte. deoarece gândirea profunda da nastere împotrivirii fata de noi. puterile gândului în vane hartuieli oratorice. ca si orice om. ale tuturor tendintelor si vom îmbraca cu ele pe oratorii nostri. Tinta de capetenie a actiunilor noastre este sa slabim spiritul public al crestinilor prin critica. care va dovedi si va pacali poporul îndeajuns cu privire la binefacerile lor în ceea ce priveste progresul. Iata de ce asezamintele noastre vor avea totdeauna o frumoasa înfatisare la suprafata. trebuie sa o buimacim raspândind din diferite parti si vreme îndelungata atâtea pareri care se bat cap în cap. încât crestinii vor sfârsi prin a se pierde în labirintul acesta si vor sfârsi prin a considera ca este mult mai . au luat cuvintele drept fapte. Noi vom împrumuta fara sa ezitam haina tuturor partidelor. popoarele. Sa obosim. sa-i facem sa-si piarda obiceiul de a cugeta adânc.nostru decât sa le linistim.

De aici se nasc apoi dureroase conflicte morale. încât îi vom sili sa ne ofere o stapânire internationala a carei natura va fi asa de eficienta încât . deoarece se izbesc de eforturile libere si contrarii ale altora. Trebuie sa îndrumam permanent educatia societatilor crestine în asa fel încât mâinile lor sa cada în jos obosite. patimile si regulile vietii în comun. apoi obiceiurile rele. necesar pentru a guverna cu succes prin dezbinare. perseverenta si vointa. sunt neputincioase în acest caz. eforturile. consta în a înmulti în asa fel greselile poporului. Ea va descuraja de asemenea orice initiativa personala oricât de geniala si va fi mai puternica decât milioane de oameni printre care a împrastiat suspiciunea si neîntelegerea. Al doilea secret. risipirea în directii divergente a tuturor fortelor colective care nu vor înca sa ni se supuna. Acesta este primul secret. Noi vom obosi atât de mult pe crestini cu aceasta libertate. dezamagiri si înfrângeri. Sfortarile. care sub regimul libertatii se desfasoara nestânjenite si neîngradite. Aceasta tactica va mai avea ca urmare raspândirea discordiei în toate partidele. în fata oricarui lucru care va cere initiativa. Vor recunoaste în final ca acestea sunt fapte care nu privesc deloc societatea si ca ele nu sunt menite a fi cunoscute decât de acela care o conduce. încât nimeni sa nu mai fie în stare sa descurce acest haos si oamenii sa ajunga sa nu se mai înteleaga unii cu altii. într-o neputinta deznadajduita.bine sa nu ai nici o parere în politica.

încât vor fi înghitite de ele. Întelesul secret al propagandei unor teorii economice naucitoare. Mâinile sale vor fi întinse în toate partile ca niste clesti. încât pâna la urma nici un popor nu se va putea feri ci i se va supune. În curând vom întemeia uriase monopoluri. iar organizatia sa va fi atât de mare. În locul guvernelor de astazi noi vom pune câte un Guvern fantoma care se va chema Administratia Guvernului Suprem. industria si speculatia ca mijloace francmasonice de îmbogatire fara munca. Luxul care înrobeste. care vor fi izvoare de bogatii colosale si de care vor depinde chiar si marile averi ale crestinilor într-o asa masura. fara o lupta fatisa. Comertul. Aristocratia slabita va fi lipsita de bogatia funciara. Domnii economisti care sunt de fata vor sti sa aplice si sa pretuiasca însemnatatea acestei combinatii. cum se întâmpla cu creditul Statelor a doua zi dupa o prabusire politica. toate Statele lumii pentru a forma Guvernul nostru Suprem care va conduce întreaga planeta. . Anarhia întretinuta si betia generalizata. AL VI-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Monoplurile. Marirea salariului si scumpirea imediat ulterioara a obiectelor de prima necesitate.va putea îngloba în mod abil. averile tuturor crestinilor vor ajunge în curând sa depinda de aceste monopoluri.

cu orice pret. dar ca proprietara de bunuri teritoriale. Aceste masuri inteligente vor tine proprietatea funciara într-o stare de supunere desavârsita. Fiind astfel aruncati în rândurile proletarilor. În acelasi timp trebuie sa ocrotim negotul si industria cu multa putere si mai ales sa promovam speculatia. pentru a îndatora prin aceasta pamântul. Trebuie deci. din tata în fiu. sa-i luam din stapânire pamânturile. sa ne puna la dispozitie noua banii lumii întregi. înfatisându-l ca pe ocrotitorul si rasplatitorul tuturor celor care i se supun de buna voie. prin speculatie. Fara speculatie industria ar înmulti capitalurile particulare. toti crestinii se vor pleca înaintea . ea ne poate dauna în masura în care izvoarele ei de câstig pot fi independente de noi.Trebuie sa marim prin toate mijloacele cu putinta însemnatatea Guvernului nostru Suprem. în ceea ce priveste puterea ei politica. va fi usor de ruinat. Cel mai bun mijloc pentru acest scop este de a mari impozitele pe proprietate funciara. Nobilimea crestinilor. nestiind sa se multumeasca cu putin. ar îmbunatati agricultura. Trebuie ca industria sa rapeasca pamântului roadele muncii sale ca si ale capitalului si. a disparut. eliberând pamânturile de datoriile create prin împrumuturile bancilor funciare. al carei rol serveste de contra-greutate industriei. Nu ne mai temem de ea. Aristocratia crestinilor.

Pentru a nimici industria crestinilor vom mari speculatia. Mai mult chiar. în vreme ce vom lua toate masurile cu putinta pentru a îndeparta de pe pamânturile si întreprinderile lor pe crestinii inteligenti. Tunurile americane. dusmanii care exista în lumea întreaga. Presa ca mijloc important de influenta în masa si modul în care este influentata opinia publica. vom ascunde adevaratele noastre intentii sub masca pretinsei dorinte de a raspândi si face accesibil lumii marile principii economice pe care le învatam astazi. al acelui lux inutil care înghite totul. Vom face sa se mareasca salariile. deoarece vom face sa apara în acelasi timp si o scumpire a bunurilor de prima necesitate. . Constrângerea unei eventuale opozitii a "crestinilor" prin razboiul general. japoneze si chineze. datorita (vom spune noi) decaderii agriculturii si a crescatorilor de vite. discordii. AL VII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Pentru ce trebuie de fapt sa fie sporite mereu armamentele. Fermentatii.noastra pentru a obtine cel putin dreptul de a trai modest. gustul luxului. Pentru ca situatia sa nu fie vazuta prea devreme sub adevarata ei lumina. care totusi nu vor aduce nici un folos muncitorilor. obisnuind pe muncitori cu anarhia si cu bauturile spirtoase. vom submina cu dibacie si în profunzime temeliile productiei.

Câstigul atunci ne este îndoit. al contractelor economice si al datoriilor financiare. dupa bunul nostru plac. sa provocam dezordinea sau sa stabilim ordinea: toate aceste tari se vor obisnui astfel. popoarele si guvernele crestinilor. Pe de o parte. În acest fel. pe care le-am obisnuit sa nu priveasca decât acea fata a lucrurilor pe care le-o aratam noi. iar daca si acesti vecini s-ar gândi sa se întovaraseasca împotriva noastra va trebui . neîntelegerea si ura. Pe de alta parte. uneltirile noastre ascunse vor încurca toate corzile care vor fi întinse în cabinetele de Stat. suspiciunea. politisti si soldati. va trebui sa dam dovada de o mare viclenie în cursul tratativelor si a negocierilor. dar în ceea ce se cheama "limba (atitudinea) oficiala" noi vom urmari o tactica opusa si vom parea a fi cinstiti si concilianti. În toate Statele trebuie ca. la un moment dat. În întreaga Europa. care vor sti ca noi putem. trebuie sa întretinem agitatia. ca si pe celelalte continente. Pentru a ne atinge în întregime scopul. La orice împotrivire. câtiva milionari devotati noua. sa ne considere ca o sarcina trebuincioasa. ne vor lua înca o data drept binefacatorii si mântuitorii neamului omenesc. va trebui sa fim în stare sa-i facem pe vecini sa declare razboi tarii care ar îndrazni sa ne stea în cale. sa nu se gaseasca decât masele de proletari. în afara de noi.Înmultirea înarmarilor si a personalului politienesc este o întregire necesara a planului ce l-am expus. prin aceasta tinem în frâu toate tarile. si toate acestea se vor realiza de catre noi cu ajutorul politicii.

Cui ar trebui sa fie încredintate toate posturile de raspundere în Guvern? . a pus-o deja pe ascuns în mâinile noastre. tainuirea initiativelor: cuvântul diplomatului francmason nu trebuie sa se împotriveasca deloc cu faptele sale. presa. le vom raspunde prin glasul tunurilor americane. Cea mai sigura cale a noastra spre succes în politica este secretul. Colaboratorii apropiati ai regimului francmason. aceasta opinie publica pe care "marea putere". Va trebui chiar sa silim guvernele crestine sa lucreze dupa planul nostru amplu alcatuit si care în curând va fi aproape de tel. AL VIII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Utilizarea intentionat echivoca a dreptului juriticde catre francmasoni. chinezesti ori japoneze.sa-i înfrângem repede pe toti într-un razboi universal (mondial) al lumii întregi. Economisti si milionari. adica prin teroare. iar tuturor. La aceasta ne va ajuta opinia publica. îi vom dovedi unuia dintre ele puterea noastra prin atentate. Într-un cuvânt. pentru a rezuma sistemul nostru de constrângere eficienta a guvernelor crestine ale Europei. daca cumva aproape toate se vor revolta împotriva noastra. Scolile particulare ca mijloc de educatie superioara cu totul speciala.

Iata de ce trebuie ca . deoarece este nevoie ca acestea sa fie exprimate în termeni care sa aiba aerul ca sunt niste maxime morale foarte înalte. Acesti oameni vor cunoaste toate tainele vietii sociale. despre toate corzile simtitoare. în sfârsit. Va trebui sa gasim în subtilitatile si tertipurile limbii juridice o îndreptatire pentru cazul când vom fi siliti sa dam pedepse care ar putea parea prea îndraznete si nedrepte. Este de la sine înteles ca acesti sprijinitori geniali ai guvernamântului nostru nu vor fi alesi dintre crestini care sunt obisnuiti sa-si faca munca administrativa fara a se îngriji de utilitatea ei. ei servesc din interes sau din ambitie. Asemenea corzi sunt. vor avea cunostinta despre toate dedesubturile firii omenesti. lipsurile. în mijlocul carora va trebui sa lucreze. Administratorii blazati ai crestinilor semneaza hârtiile fara a le citi. diplomati si. tendintele lor înnascute. oameni pregatiti printr-o educatie superioara în scoli speciale. Stapânirea noastra trebuie sa se înconjoare de toate puterile civilizatiei. vor cunoaste toate felurile de a vorbi întrebuintând litere si cuvinte politice. Ea va aduna în jurul sau publicisti. de pilda. Vom înconjura guvernul nostru cu o întreaga multime de economisti. înfatisarea spiritului crestinilor. pe care va trebui sa stie a cânta. având totodata si o înfatisare legala. apoi particularitatile de clasa si de conditie.Trebuie sa ne însusim în întregime toate armele pe care le-ar putea întrebuinta dusmanii împotriva noastra. viciile si caracteristicile lor. administratori. juristconsulti experimentati.

industriasi. unor astfel de oameni le vom da puterea. Forta cea "inteligenta" si forta cea "oarba" a regatelor crestine. Metrourile si francmasoneria. Un anumit timp. deoarece. le vom încredinta unor indivizi a caror trecut si caracter vor fi de asemenea natura încât sa existe o prapastie între ei si popor. pentru ca ei sa fie siliti sa ne apere plini de devotament interesele pâna la ultima suflare. Vom fi de asemenea înconjurati de o ceata întreaga de bancheri.francmasonii sa învete în primul rând stiintele economice. Misterele arbitrariul liberal. Cuvântul tainic de ordine francmason. Ce îi asteapta pe cei care servesc francmasoneria. Importanta nebanuita a orientarilor antifrancmasonice. carora în caz de abatere de la ordinele noastre sa nu le ramâna altceva de asteptat decât condamnarea sau exilul. Uzurparea gradata a instructiunii si a educatiei. Împartirea aparenta a puterii cu poporul. în fond. totul va fi hotarât cu ajutorul cifrelor. AL IX-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Aplicarea atenta a principiilor francmasonice secrete în scopul de a reface educatia popoarelor. Interpretarea diferita a legilor. capitalisti si mai ales de milionari. Din nou despre teroare. pâna ce va sosi momentul când nu va fi deloc primejdios sa încredintam posturile de raspundere ale Statelor fratilor nostri francmasoni. .

DATORIA EGALITATII. În realitate nu mai avem nici o piedica înaintea noastra. uniforma. n-or sa treaca zece ani fara ca sa se fi schimbat chiar si caracterul cel mai îndaratnic si fara ca sa avem la dispozitie un popor foarte mult supus noua. trebuie sa fiti cu luare aminte la caracterul poporului în mijlocul caruia va veti gasi si veti lucra. desi de drept exista multe. uneori la dorinta si ordinul nostru. ci cu aceleasi cuvinte reduse la rangul lor de idei. aceasta o fac numai de forma. vom înlocui liberalul nostru cuvânt de ordine: LIBERTATE. pentru a guverna în siguranta pe fratii nostri mai mici. Daca astazi câteva state îsi ridica glasul împotriva noastra. Vom zice: DREPTUL LA LIBERTATE.Aplicând în practica principiile noastre. De fapt. IDEALUL FRATERNITATII. Noi dam hotarâri judecatoresti. nu poate avea pentru noi succes. Vom apuca astfel taurul de coarne. am distrus deja toate guvernele afara de cel al nostru. aplicarea generala. care de obicei sunt cuprinse în cuvântul puternic si energic . nu cu un alt cuvânt de ordine. Pot spune cu deplina convingere ca astazi noi suntem legislator.DICTATURA. deoarece ne este folositor. noi osândim la moarte si noi gratiem. a acestor principii. înainte de a fi facuta educatia poporului. Suntem comandantii tuturor trupelor . Guvernul nostru Suprem exista deja în conditii extra-legale. Dar. punându-le cu tenacitate în practica. Când va veni domnia noastra planetara. EGALITATE. FRATERNITATE.

fara sa-si dea seama ce face. iar banii sunt toti sub controlul nostru. Tinem în mâini si îi dominam pe toti prin pofte nemasurate. demagogi. adica o teroare . Între aceste doua puteri am ridicat un zid. încalecati pe calul generalului sef. razbunari nemiloase. lacomii arzatoare. cer liniste. comunisti si tot soiul de utopisti. socialisti. Vom guverna mereu cu o mâna de otel. De la noi porneste teroarea care a cotropit totul. în urma acestor uneltiri abile. sunt gata sa jertfeasca totul pentru pace. se sileste sa darâme tot ce mai sta în picioare. Ne-am putea teme numai de întelegerea dintre puterea înteleapta a persoanelor domnitoare si puterea oarba a poporului. Avem în slujba noastra oameni din toate orientarile si din toate doctrinele: restauratori de monarhii. Toate Statele. pentru a sustine o lupta pentru putere. deoarece tinem în mâini ramasitele unui partid altadata puternic. Am înhamat pe toata lumea la lucru: fiecare sapa hotarât la locul lui ultimile ramasite ale puterii si. dar am luat toate masurile cu putinta împotriva unei asemenea eventualitati. astazi subjugat noua. dar noi nu le vom da pace atâta timp cât ele nu vor recunoaste deschis si cu umilinta Guvernul nostru Suprem. Poporul a început deja sa strige ca trebuie sa se rezolve problema sociala cu ajutorul întelegerii internationale. uri neîmblânzite. trebuiesc bani.noastre. Împartirea poporului în partide i-a pus pe toti la dispozitia noastra deoarece.

deoarece se va raspândi repede prin gura poporului. Ne-am preocupat astfel în secret de jurisdictie. care sunt reazemul vietii libere. de alegeri. noi am înlocuit-o cu o dezordine arbitrara. Pentru a nu nimici înainte de vreme fundatiile crestinilor. de libertatea individuala si mai ales de învatamânt si educatie. Am înselat.reciproca. noi ne-am atins de ele cu o mâna prevazatoare. cel putin prin fratii nostri cei mai credinciosi. Pentru ca mâna orbului sa nu se poate lepada de conducerea si ghidarea noastra. Când vom fi o putere unanim recunoscuta. În acest chip puterea oarba a poporului ramâne sprijinul nostru. iar noi îi vom fi singurii calauzitori. de presa. trebuie ca. dreapta. Cum ar putea ei verifica ceea ce-i vom învata noi în scolile de la sate? Iar ceea ce va spune trimisul Guvernului sau persoana domnitoare ea însasi. naucit si corupt tineretul crestin printr-o educatie greoaie si inutila bazata pe învataminte si teorii pe care noi demult le . din când în când. Aceste resorturi erau asezate într-o ordine neclintita. am luat în mâini resorturile mecanismelor lor. vom vorbi noi în persoana cu poporul în pietele publice si vom da învataturi despre afacerile politice. daca nu personal. demoralizat. dar în întelesul care ne va fi noua folositor. sa intram în legatura directa cu el. nu va întârzia sa fie cunoscut îndata de Statul întreg. din aceasta cauza noi vom sti sa o îndreptam cu abilitate spre telul nostru.

Stima de sine însusi. "Genialitatea diabolica a josniciei. Aceste rezultate au constat mai întâi prin faptul ca aceste comentarii naucitoare au mascat legile si. Constitutia . mai târziu. Institutiile statului si functiile lor. Ramânând deasupra legilor existente. fiind nascocite si raspândite chiar de catre noi. în tarile din Occident. încât chiar si cele mai îndraznete suflete vor tremura înaintea ei: metrourile. De aici s-a nascut teoria tribunalului constiintei. care vor fi introduse pâna atunci în toate capitalele. dar desfigurându-le numai.stim ca sunt false. prin interpretari contradictorii. Conducatorul cel genial al francmasoneriei. am obtinut repede rezultate minunate pentru noi. De ce apreciaza francmasonii sufragiul universal. Ce modificari promite dupa aceea lovitura de stat francmasonica. Unii spun ca lumea se va rascula împotriva noastra cu armele în mâini. Sefii francmasoni si promovarea lor. daca va descoperi prea repede despre ce este vorba. fara a le schimba în esenta lor. le-au ascuns în întregime dinaintea ochilor guvernelor incapabile sa se mai orienteze într-o legislatie atât de încurcata. Pentru acest caz noi avem. care împreuna cu tunelele lor vor fi folosite de noi pentru a azvârli astfel în aer toate organizatiile si toate sediile dusmanilor nostri din toate tarile lumii. o arma atât de îngrozitoare. Otrava cea puternica a liberalismului. AL X-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Forta tainica a lucrurilor în politica.

a egalitatii înaintea legii. în sfârsit. a dreptului de asociere. Noua constitutie republicana si rolul acesteia. înaintea poporului.este totdeauna scoala neîntelegerilor ce apar între partide. Încep astazi repetându-va ceea ce v-am mai spus anterior si va rog sa va aduceti aminte ca guvernele si popoarele nu vad decât aparenta. Momentul secret al proclamarii "regelui universal" al planetei Pamânt. În cazul când suntem siliti sa luam contact cu ele. nu trebuie sa fie însirate una câte una. a impozitului si. Responsabilitatea limitata a presedintilor statelor. Toate aceste probleme sunt de o asemenea natura încât nu trebuie sa te atingi de ele de-a dreptul si pe fata. Inocularea criminala cu microbi si virusi ale diferitelor boli precum si alte fapte malefice ale francmasoneriei. înfatisarea de la suprafata a lucrurilor. la discutia retrospectiva a legilor. Trecerea ulterioara la "autocratia" francmasonica. a inviolabilitatii proprietatii si a locuintei. a libertatii de constiinta. Rolul important al camerei deputatilor si al presedintelui statului. Noua era republicana. Ne va fi de folos când vom trece la discutia diviziunii puterii. a presei. a libertatii cuvântului. ci . Presedintii statelor sunt aproape totdeauna creaturi "de paie" ale francmasoneriei. Cum ar putea ele sa descurce întelesul ascuns al lucrurilor si situatiilor când reprezentantii lor se gândesc mai mult la petreceri înainte de orice? Este foarte important pentru politica noastra sa cunoastem acest amanunt. Misterul afacerii "Panama". Francmasoneria este totodata si o forta legislativa.

Când undeva vom fi dat. prin persoana influenta a actorilor nostri. ne lasa libertatea de a exclude din el câte ceva fara ca aceasta sa se observe. dar cât de dibaci! Iata aici este numai un joc abil. înainte de toate. Însemnatatea acestei omiteri consta în aceea ca. daca le-am enumera tot ceea ce vrem sa excludem. adica nationalitatile. toti au suferit mai mult decât poate rabda un om. vom spune si vom repeta popoarelor: "totul merge îngrozitor de rau. lovitura noastra de Stat. dar cât de viclean este jucat. atunci când este cazul. însa puteti voi oare face aceasta pe buna dreptate. granitele si diversitatea banilor. cât este de obraznic!" Noi socotim ca este necesar sa atragem toate natiunile la zidirea unui noi edificiu fundamental al carui plan îl avem acum gata. Noi vom îndeparta acum pricinile suferintelor voastre.trebuie sa declaram în bloc ca principiile dreptului modern sunt respectate si recunoscute de catre noi. pe când. sa dam dovada de aceasta îndrazneala si de aceasta putere a mintii care. Iata de ce trebuie ca. Poporul credul si prost are o deosebita si o mare stima pentru geniile politice si raspunde tuturor actelor de violenta ale acestora prin cuvinte: "E ticalos. grozav de ticalos. Bineînteles ca sunteti liberi de a ne jura sau nu credinta. toate acestea ar putea fi primite cu rezerva. daca o faceti înainte de a fi vazut ceea ce . un principiu caruia nu i-ai spus pe nume. va sfarâma în scurt timp toate piedicile din calea noastra.

pe care nu-l poti obtine de la clasele censitare inteligente. El se va supune acestui regim. Dupa ce vom fi obisnuit în acest chip toata lumea cu ideea propriei sale valori. încât nu va fi în stare sa se miste în nici o parte. de asemenea nu vom lasa sa se ridice individualitatile. pentru a exprima dorinta întregii omeniri de a ne cunoaste mai de aproape înainte de a ne judeca. pusi în locul conducatorilor sai. În acest fel vom face din popor o forta atât de oarba. deoarece ar fi incoerent si fara legatura. pentru a putea întrona absolutismul majoritatii. Un plan unic de guvernare trebuie sa iasa dintr-un singur cap. darurile gratuite si tot felul de privilegii pe care le va avea. îsi va juca o ultima data rolul. calauzita de noi. fara deosebire de clasa si de cens electoral. care îi platim supunerea si atentia. din care am facut arma ridicarii noastre la putere si cu care i-am obisnuit pe oameni prin diferite uniuni si tovarasii (pâna si unitatile cele mai mici ale membrilor omenirii). daca mai multe minti si-ar împarti sarcina de . Iata de ce trebuie sa împingem toata lumea la votul public. vom nimici însemnatatea familiei crestine si valoarea ei educationala. Votul public. fara a fi calauzita de agentii nostri.va oferim noi?" Atunci ei ne vor slavi si ne vor purta în triumf într-o însufletire înnebunita de nadejdi. Ea va fi pentru aceasta obisnuita sa nu asculte decât pe noi. carora multimea. nu le vor îngadui sa iasa la iveala si nici chiar sa vorbeasca. deoarece va sti ca de acesti noi conducatori vor depinde câstigurile sale.

a-l stabili. Asadar functia si nu institutiile sunt importante. Ele le vor schimba numai economia si. pentru a nu-i distruge caracterul genial. puterea practica si întelesul tainic al fiecaruia dintre punctele sale. Ministerele. în toate tarile: Reprezentanta. deoarece îl cunoasteti prea bine. ci functia. nu trebuie niciodata sa o încredintam nici macar unei socitati restrânse. prin urmare. care astfel va ajuta mult realizarea planurilor noastre. Institutiile si-au împartit toate functiile guvernamentale: functii administrative. legatura dintre partile sale. Observati numai ca fiecare din aceste institutii corespunde unei anumite functii importate a Statului si va rog sa mai observati ca ceea ce este foarte important este nu institutia. dar nu trebuie sa-l discutam decât noi între noi. noi trebuie sa cunoastem acest plan de actiune. toata dezvoltarea lor. puternice si bine concepute. Aceste planuri nu urmaresc deocamdata rasturnarea institutiilor moderne si a statelor existente. atunci planul nostru va pastra urma tuturor conceptiilor false ale mintilor care nu vor putea patrunde adâncimea si legatura scopurilor urmarite. Planurile noastre trebuie sa fie secrete. Corpul Legislativ si Corpul Executiv. Consiliul de Stat. De aceea. De aceea noi nu trebuie sa aruncam munca geniala a conducatorului nostru la picioarele multimii si. Daca este discutat si schimbat prin votul public. Structuri aproape identice exista. sub diferite denumiri. de asemenea. Senatul. Nu trebuie sa va explic acum mecanismul legaturilor dintre aceste institutii. .

autocratia salvatoare cu Constitutia care. de neîntelegeri. Într-un cuvânt aceasta este scoala a tot ce face ca un Stat sa îsi piarda individualitatea si personalitatea. de discutii. Ea a facut astfel din ei niste elemente putin necesare. de deosebiri de vederi si de framântari sterpe ale partidelor. fiindca am înlocuit pe guvernator cu o caricatura a guvernului. nefolositoare. din mijlocul creaturilor noastre. De aceea ele lucreaza în organismul Statului ca si organele în corpul omenesc. executive. Din liberalism s-au nascut guvernele constitutionale care au înlocuit. Epoca republicana a devenit atunci posibila. al sclavilor nostri. si la fel ca în cazul corpului omenesc mai devreme sau mai târziu Statul va muri.legislative. Când am introdus în organismul Statului otrava liberalismului. cu un presedinte luat din multime. sau mai bine zis sub popoarele crestinilor. Atât tribuna cât si presa a condamnat pe conducatori la inactivitate si la slabiciune. Aici se afla fundamentul minei sapate de catre noi sub poporul crestinilor. nu este altceva decât o scoala de discordii. . aceasta va cadea bolnava. Daca stricam complet o anumita parte a masinii Statului. dupa cum stiti. toata constructia sa politica s-a schimbat. Statele au cazut bolnave de o boala mortala: descompunerea sângelui lor vital si nu ne mai ramâne acum decât sa asteptam sfârsitul agoniei lor. pe seama credulitatii crestinilor. Prin aceasta se explica usurinta cu care se va realiza rasturnarea lor.

Afara de acestea. fara sa mai treaca prin intermediarul reprezentantilor sai. încurcaturi capabile de a dezorganiza în întregime tara? Pentru a ajunge la acest rezultat. dorinta proprie fiecarui om odata ajuns la putere de a-si mentine privilegiile. de care nu va raspunde decât aceasta creatura a noastra care va fi o marioneta. cu alte cuvinte îi vom da dreptul de a recurge la serviciul nostru ca un orb ce apeleaza la majoritate. dreptul de a apela la hotarârea poporului.Într-un viitor apropiat vom întemeia în acelasi mod responsabilitatea presedintilor de republica. Noi îi vom da. Teama de o asemenea descoperire. Puterea guvernului va deveni astfel fara îndoiala tinta tuturor atacurilor. Ce ne pasa noua daca rândurile celor ce alearga dupa putere vor deveni mai rare sau daca se vor produce. care va fi o jucarie în mâinile noastre. vom da presedintelui dreptul de a declara razboi. foloasele si onorurile legate de noua sa conditie. în lipsa de presedinti. vor face din acestia servitorii credinciosi ai poruncilor noastre. Vom motiva acest drept spunând ca . Acest drept va fi dat în realitate numai presedintelui responsabil. pentru a se apara. va alege presedinti. dar noi îi vom retrage dreptul de a propune legi sau de a le schimba. Atunci vom putea introduce fara teama anumite schimbari ce ne vor fi favorabile noua. vom unelti si manevra alegerea de presedinti care au în trecutul lor o pata ascunsa. Camera deputatilor va acoperi. care ne avantajeaza. va apara.

al carei reprezentant direct raspunzator va fi. vom margini sedintele Parlamentelor la câteva luni. seful guvernului unui stat va fi în mâinile noastre si nimeni. În locul sesiunilor parlamentare constante. Daca. Dar pentru ca urmarile tuturor acestor actiuni. ca sef al puterii executive. contrar oricaror asteptari ale noastre. în afara de noi. în realitate inegale. introducând noua Constitutie republicana. Vom retrage de asemeni Camerei. îl vom reduce la minimum printr-un apel la majoritatea poporului. nu va mai conduce indirect puterea legislativa. Vom restrânge prin noua Constitutie numarul reprezentantilor la minimum. trebuie sa o aiba la dispozitia sa. stabilite de catre noi. sub pretext de a apara secretul politic. pentru a apara noua Constitutie republicana. În aceste împrejurari. De presedintele republicii va depinde numirea presedintilor si a vicepresedintilor Camerei si ai Senatului. vom actiona astfel ca presedintele. dreptul de interpelare. sa nu cada asupra responsabilitatii. sa aiba dreptul de a convoca sau dizolva Parlamentul si. în cazul dizolvarii. ele totusi se trezesc chiar în situatia acestui mic numar de reprezentanti. de a amâna momentul unei noi convocari. a presedintelui (lucru care ar fi daunator planurilor . Mai departe.presedintele. aspect care va avea drept urmare de a micsora cu atât mai mult pasiunile politice si pasiunea pentru politica. ca sef al întregii armate a tarii.

Recunoasterea autocratiei noastre poate sosi si înainte de suprimarea Constitutiei. Presedintele-marioneta va interpreta dupa vointa noastra legile existente. sub pretextul binelui suprem al Statului. pas cu pas. vom îndemna pe ministri si pe ceilalti functionari care înconjoara pe presedinte sa treaca peste hotarârile acestuia. religiile. tot ceea ce vom fi fost siliti sa introducem în Constitutiile Statelor. El le va anula când îi vom spune noi ca trebuie si va avea dreptul de a propune legi provizorii si chiar o noua schimmbare a Constitutiei. Aceste masuri stabilite aici si puse în practica ne vor da putinta de a nimici încetul cu încetul. Consiliului Ministrilor. ei vor fi vinovati si raspunzatori în locul sau. prin masuri nejuste luate pe propria lor raspundere. înainte de apucarea frânelor puterii. vor ajunge sa strige: "Alungati-i si dati-ne un rege universal. vom trece astfel pe nesimtite la suprimarea oricarei Constitutii. în acest chip. Noi va sfatuim de a încredinta acest rol mai ales Senatului. mai bine decât unui singur individ. obosite de neorânduielile si caracterul usuratic al conducatorilor lor. când va fi sosit timpul de a grupa toate guvernele sub autocratia noastra. un rege care sa ne dea acea pace si acea siguranta pe care nu o putem obtine de la conducatorii si reprezentantii nostri. care dupa cum se stie pot fi interpretate în mai multe feluri.noastre). daca popoarele. care sa ne poata uni pe toti si sa distruga cauzele neîntelegerilor noastre: granitele natiunilor." . calculele Statelor.

Francmasoneria secreta din umbra si lojile sale exterioare de "fatada". momentul prielnic nu va veni poate niciodata. Consiliul de Stat va fi menit sa sprijine parerea guvernului. în toate tarile. AL XI-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Programul tainic al noii Constitutii. raspândirea bolilor. trebuie sa tulburam în asemenea mod neîntrerupt. legaturile dintre popor si guvern pentru a ajunge sa obosim întreaga lume prin dezbinare. pentru a face posibile asemenea dorinte.Stiti foarte bine ca. dusmanie. Daca dam poporului timp sa rasufle. prosti si mici. el nu va fi în realitate decât un comitet de redactare a legilor si decretelor guvernatorului. pentru ca crestinii sa nu vada alta scapare decât aceea de a recurge la suveranitatea noastra absoluta si întreaga. Sub înfatisarea unui corp legiuitor. Iata care este programul noii Constitutii pe care noi o pregatim: vom crea Legea. ura si chiar prin martiraj. 2) prin decrete ale Presedintelui (republicii) sub forma de ordine generale. Câteva amanunte secrete asupra loviturii de stat asa cum este ea propusa de catre francmasoni. Crestinii sunt în general naivi. prin acte ale Senatului si prin decizii ale Consiliului de Stat. foamete. sub forma de ordine . Dreptul si Tribunalul: 1) sub forma de propuneri ale corpului legislativ.

3) în cazul când vom gasi ca este folositor. Daca. a puterii noastre. iar acest lucru va întuneca faima înaltei inteligente. Vreau sa zic ca ne vom ocupa cu mai multa atentie de liberatea presei. de libertatea constiintei. de dreptul de asociatie. ea poate atrage dupa sine o deznadejde foarte mare pricinuita de teama de noi schimbari de acelasi fel. Mai târziu. sa ne ocupam cu amanuntele masurilor care ne vor servi sa terminam transformarea Statului în întelesul pe care lam expus. de principiul electiv si de multe alte lucruri care vor trebui sa dispara din repertoriul omenirii si care urmeaza sa fie cu desavârsire schimbate de îndata ce noua Constitutie a noastra va fi proclamata. Atât una cât si cealalta din aceste eventualitati. se va zice ca noi însine ne-am recunoscut greselile.ministeriale. dupa ce am stabilit în mod aproximativ acest modus agendi (modalitate de actiune). ar fi deci pagubitoare pentru noua noastra Constitutie. schimbarea se îndeplineste în sensul unor îngaduinte ulterioare. Daca aceasta schimbare se face în sensul unei asprimi care nu poate fi îndurata. Acum. sub forma de lovitura de Stat. orice schimbare considerabila va fi primejdioasa. Numai în acest moment vom putea publica nestânjeniti toate ordinele noastre. . dimpotriva. sau se va zice ca ne-a fost teama si ca am fost siliti sa facem concesii. pentru care nimeni nu ne va multumi. deoarece toti vor crede ca de fapt au avut dreptul la ele.

când înca vor fi sub puterea terorii si a nedumeririi. noi vrem ca din acel moment sa recunoasca cu totii ca noi suntem atât de puternici.Noi vrem ca. spre a-i pacali le vom promite ca le înapoiem toate libertatile luate. când popoarele vor fi naucite de lovitura de Stat. din ziua proclamarii ei. ei vor astepta mult si zadarnic aceasta întoarcere spre trecut. . Nu mai trebuie sa va spun ca. în realitate. dar aceasta numai când dusmanii pacii vor fi potoliti. si ca nu vom împarti în nici un caz puterea noastra cu ei. ca am stiut sa punem mâna dintr-o singura lovitura pe tot ceea ce ne era necesar. nu numai ca nu vom da nici o însemnatate parerilor si dorintelor lor. iar partidele existente reduse la neputinta. atât de tari. ca. Atunci resemnati ei îsi vor închide ochii si vor astepta desfasurarea ulterioara a evenimentelor. Sunt convins ca stiti ce patesc oile când patrund lupii în staul. orice manifestare a acestor dorinte si pareri. Crestinii naivi sunt ca niste oi iar noi suntem pentru ei niste lupi. încât nu vom sta în nici un caz la tocmeala cu dânsii. Deoarece resemnati ei vor închide ochii înaintea oricarui lucru. dar ca suntem gata si ca avem posibilitatea sa înabusim cu o forta si cu o autoritate indiscutabila orice încercare. atât de invulnerabili. care se va fi operat.

O astfel de talmacire a acestui cuvânt. va pune toata libertatea în mâinile noastre. care poate fi talmacit în diferite feluri. fara a le da în realitate putinta de a o patrunde. Viitorul diferit al presei în timpul domniei planetare a francmasonilor. Controlul strict si total al presei atunci. care nu este cunoscuta si ale caror planuri nu sunt nici macar banuite de dobitoacele crestine.Pentru ce altceva am fi oferit si inspirat crestinilor toata aceasta politica. daca nu doar penru a câstiga pe ascuns. atrase de noi în organizatia vizibila a francmasoneriei. Ce este în realitate progresul pentru francmasoni? Solidaritatea francmasonilor asa cum se manifesta ea în presa moderna. Agentiile corespondentilor. deoarece legile vor nimici sau vor face cu putinta ceea ce o sa ne fie noua placut. ceea ce noi fara acest mod de a proceda nu puteam câstiga pe fata? Acest aspect fundamental a servit mereu ca baza organizarii francmasoneriei noastre secrete. pentru a îndeparta astfel de la noi privirile banuitoare ale fratilor lor. AL XII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Interpretarea masonica secreta a cuvântului "libertate". noi îl vom defini astfel: "Libertatea este dreptul de a face numai ceea ce permite legea". . Infailibilitatea noului regim. facuta la timpul potrivit. Cuvântul libertate. urmarind punerea în practica a programului de mai sus. Atâtarea si întretinerea pretentiilor "sociale" provinciale.

care ne costa astazi foarte scump. nedreptati si minciuni. Va rog sa nu va surprinda ca printre ziarele care ne vor ataca. Vom înfiinta un impozit special asupra presei. îndata ce ne vor fi atacat a doua oara. Nimeni nu se va putea atinge nepedepsit de aureola atotputernicului guvern al nostru. Este drept ca ziarele de partid ar putea trece usor peste asemenea pierderi banesti si de aceea pe acestea le vom desfiinta. toate acestea vor aduce Statului nostru venituri uriase. Timbrele. iar cea mai mare parte a oamenilor nu-i înteleg deloc menirea. dar ele fiind ghidate de noi din umbra vor ataca numai acele puncte ale caror schimbari le vom dori. caci la ce ne-ar servi subjugarea presei. iar apoi vom face la fel si cu celelalte lucrari tiparite. deoarece numai prin ea putem cenzura ceea ce se scrie în ziare. garantiile si amenzile. Vom sili sa se plateasca o garantie atunci când se înfiinteaza ziare sau tipografii. vom da amenzi fara mila. Astfel speram ca va fi scutit guvernul nostru francmasonic de orice atac din partea presei. daca nu ne vom pune la adapost si de focul atâtator al brosurii si al cartii? Vom transforma publicitatea. iar când se va ivi vreun prilej. Ea este plina de desertaciune. Pretextul pentru a desfiinta un ziar va fi ca atâta la revolta si destabilizeaza Statul fara motiv si fara dreptate. într-un izvor de venit pentru Statul nostru.Ce rol joaca astazi presa? Ea serveste adeseori la atâtarea patimilor si la întretinerea egoismelor de partid. vor fi si cele întemeiate de noi. . Noi mai întâi o vom subjuga si îi vom pune oprelisti puternice.

va deveni un mijloc de manipulare si educatie în mâinile noastre. care nu va mai îngadui poporului sa bata câmpii asupra binefacerilor evolutiei spirituale si a progresului. Daca deja de pe acum am stiut sa câstigam de partea noastra pe membrii societatilor crestine în asa masura. Aceste agentii vor fi atunci fara deosebire numai ale noastre si nu vor publica decât ceea ce le vom îngadui noi. care. încât aproape toti privesc întâmplarile lumii prin sticla cu anticipatie colorata a ochelarilor pe care chiar noi i-am pus pe nas. daca deja de pe acum nu mai exista pentru noi usi zavorâte care sa ne împiedice cunoasterea acelor lucruri pe care crestinii le numesc prosteste secrete de Stat. în cazul ca posesorul ei se va face vinovat de vreo nelegiuire oarecare împotriva noastra. Acest rezultat este deja atins din zilele noastre prin faptul ca toate stirile si noutatile sunt primite de catre mai multe agentii care le aduna din toate partile lumii. intrumentul gândirii de masa .Nimic nu va putea fi adus la cunostinta lumii fara supravegherea noastra. va trebui sa primeasca o diploma. Care dintre noi nu stie oare ca aceste binefaceri sunt închipuite si multe dintre ele duc de-a dreptul la niste . bibliotecar sau proprietar de tipografie ori sa se ocupe de industria tipografica. ce va fi atunci când vom fi stapânii recunoscuti ai acestei planete si vom conduce prin persoana Marelui Suveran? Atunci oricine va voi sa fie editor. va fi luata numaidecât înapoi. Cu asemenea masuri.presa .

Impozitul foarte mare va înabusi dorinta multora de a scrie. protestând din simpla placere de a protesta. va fi ieftin si astfel va fi citit de catre toata lumea. Înainte de a .aspiratii care pentru noi sunt absurde? Din aceste aspiratii si vise s-au nascut atât raporturile anarhice ale oamenilor între ei cât si cu stapânirea. a dat nastere ideilor tuturor emanciparilor. Toti acei pe care noi îi numim liberali sunt de fapt anarhisti. aceasta masura îi va sili pe scriitori sa produca lucrari atât de lungi. ceea ce vom edita si tipari noi pentru calauzirea mintilor în directia pe care o vom stabili. Dar sa revenim acum la presa. ca si tot ce se tipareste. Le vom înregistra în categoria brosurilor pentru ca. Fiecare dintre ei urmareste ideea libertatii si pâna la urma toti cad în anarhie. Cartile cu mai putin de 30 de pagini vor fi taxate dublu. cu impozite si preturi foarte mari pentru fiecare foaie tiparita cât si cu alte garantii. daca nu în fapte cel putin în gânduirile lor. iar pe de alta parte. vom reusi prin aceasta sa reducem numarul revistelor care sunt pentru noi otrava cea mai primejdioasa. pe de o parte. fara a le face deloc cu putinta realizarea. iar teama de pedeapsa va face pe literati sa atârne de noi. O vom îngreuna. încât vor fi putin citite. deoarece progresul sau mai bine zis ideea progresului. mai ales din cauza pretului lor foarte mare. Dinpotriva. Daca totusi se vor gasi unele persoane care doresc sa scrie împotriva noastra nu se va gasi în schimb nimeni sa le tipareasca scrierile.

care ne va fi favorabila noua. În rândul al doilea vor sta publicatiile oficioase. editorul va trebui sa mearga la autoritati pentru a obtine încuviintarea scrisa de a o face. Astfel ei vor cadea în cursa si vor fi facuti inofensivi prin diferite mijloace pe care le stim.accepta o lucrare pentru tiparit. Publicatiile cu caracter oficial vor sta în rândul întâi. În acest chip vom cunoaste dinainte cursele care ni se întind si le vom zadarnici dând dinainte lamuriri asupra subiectului tratat în care suntem atacati. înrâurirea daunatoare noua a presei private va fi îndepartata. Ele vor veghea întotdeauna interesele noastre si de aceea influenta lor. lucru care va trezi în cazul majoritatii credule încrederea în ele si astfel va antrage în jurul lor pe dusmanii nostri nebanuiti. va ramâne uriasa. Daca încuviintam sa apara 10 ziare noi. ale caror rol va fi de a atrage pe nepasatori si pe cei fara vlaga. Literatura si ziaristica sunt cele doua forte educative mai însemnate. Toate ziarele ediate de noi vor fi în aparenta de tendinte si opinii total opuse. îndata vom întemeia 30 de ale noastre si asa mai departe. de aceea guvernul nostru va trebui sa fie proprietarul celor mai multe ziare. Publicul cititor este naiv si nu va banui nimic. Prin aceasta. iar noi vom câstiga o influenta uriasa asupra majoritatii mintilor. .

Sub numele de Birou Central al Presei vom pune la cale sedinte literare. altele revolutionare sau chiar anarhiste.În al treilea rând vom pune asa numita opozitie a noastra. datorita naivitatii. Ziarele noastre vor fi de toate tendintele: unele aristocratice. deoarece un om foarte întarâtat pierde putinta de a rationa si cade cu usurinta sub puterea sugestiei. ca urmeaza planul partidului lor. Ei îsi vor închipui. pe când în realitate nu vor servi decât steagul pe care îl vom ridica pe ascuns chiar noi pe seama lor. Cel putin un ziar din acestea va fi cu desavârsire potrivnic ideilor noastre. altele republicane. Ele vor manifesta în multiple moduri influenta noastra si vor avea. Dusmanii nostri vor lua pe acest fals opozant drept un tovaras de lupta si astfel ne vor descoperi toate uneltirile lor datorita acestui tertip. Pentru a conduce în aceasta directie armata noastra de ziaristi va trebui sa organizam cu deosebita grija institutia aceasta. bineînteles atât timp cât va dainui Constitutia. ca zeul Vishnu. Aceste mâini vor calauzi prin sugestii adecvate opinia în directia care duce la scopul nostru. care fiecare va grabi schimbarea societatii dupa cum urmarim noi. Neghiobii manipulati care vor crede ca repeta opinia ziarului partidului lor vor repeta si raspândi de fapt parerea noastra. în care agentii nostri vor da cuvântul secret de ordine si cu diferitele . ori aceea care ne va place noua sa se spuna. o suta de mâini.

spiritele în probleme politice. Prin ele. iar pe de alta parte agentii nostri vor putea spune pretutindeni. dupa cum avem nevoie. le vom convinge sau le vom amagi. Actionând astfel îi vom învinge pe dusmanii nostri fara doar si poate. ca organele care se declara împotriva noastra nu fac decât sa cleveteasca în mod prostesc deoarece nu pot gasi pricini adevarate pentru combaterea serioasa a masurilor noastre. Aceste atacuri înscenate de noi vor face ca supusii nostri sa creada ca pot vorbi liber. dupa înrâurirea pe care urmarim ca acestea sa o aiba asupra publicului. înainte de a pune cu fermitate piciorul pe el. scotând de sub tipar când adevarul. dar în mod superficial. dar foarte sigure. vom câstiga în orice situatie atentia si încrederea publica. Prin aceste mijloace abile de manipulare nebanuite si nevazute de catre opinia publica. fara a intra în miezul lucrurilor. adeverind sau dezmintind faptele. ziarele noastre vor sustine o polemica prefacuta cu organele oficiale. vom întarâta sau vom linisti. când ambele abil combinate.semnale cunoscute numai de francmasoni. pentru a ne da prin aceasta putinta de a ne pronunta si mai limpede decât am putea-o face în primele noastre declaratii oficiale. întarind astfel sugestiile facute de noi. când minciuna. Discutând si în aparenta contrazicând initiativa noastra. dupa caz. fara ca cineva sa poata sa bage de seama. deoarece ei nu vor avea la dispozitie . pipaind totdeauna cu mare prudenta si grija locul.

prin campanii mincinoase lansate contra dusmanilor nostri nici nu va mai trebui sa-i combatem cu temeinicie. prin faima sa. Nici un ziarist nu se va încumeta sa trateze public si sa divulge aceasta taina. Înca de pe acum. exista o puternica solidaritate francmasonica. scriitorul. cel putin în cadrele presei. nici unul dintre membrii ei nu destainuie secretul si cunostintele sale daca nu i se porunceste. poate atrage si focaliza în jurul lui admiratia si simpatia majoritatii tarii. Ca si stravechii auguri. care îl va urma cu însufletire.publicatii prin care sa-si poata spune cuvântul pâna la sfârsit sau denigrând nu le vom permite sa dea nici o replica în ziar în urma masurilor pe care le-am aratat. care sa poata fi îndata facuta publica în caz de tradare sau necredinta. Acolo noi trebuie sa atâtam nadejdi si dorinte potrivnice celor din capitala careia îi vom spune . Socotelile noastre în ceea ce prieste recrutarea de noi francmasoni se întind cu deosebire asupra provinciei. deoarece nici unul dintre ei nu va fi primit în rândul scriitorilor daca nu are vreo pata rusinoasa în trecutul sau. În caz de nevoie îi vom combate cu tarie prin ziarele noastre oficiale recurgând chiar la calomnii distrugatoare ce vor fi lansate prin presa noastra din categoria a treia. Atâta vreme cât aceste pacate sunt pastrate în taina de catre anumiti oameni. Astfel. Toate organele presei sunt legate între ele prin secret profesional.

din simplul motiv ca acesta va fi deja primit cu mult mai repede de catre majoritatea poporului. Cazurile de izbucnire a criminalitatii nu vor trebui atunci sa fie cunoscute decât de victimele lor si de martori întâmplatori. Va trebui sa se creada atunci ca noua noastra stapânire a multumit atât de bine pe toata lumea. capitalele sa nu mai aiba nici un cuvânt de spus asupra faptului împlinit. care va fi cu abilitate atâtat de catre agentii nostri. Casele poporului. desi este lesne de înteles ca izvorul central al dezbinarilor nu porneste decât de la noi. Va trebui ca.ca acestea sunt nadejdiile si dorintele adevarate ale provinciilor. al poporului din provincii. Petrecerile ca mijloc de deviere. Sa stiti ca. încât au disparut chiar si crimele. nu vom putea lasa sa se mai descopere prin presa necinstea publica. Chestiunile politice care apar. AL XIII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Nevoia pâinii zilnice îi dreseaza gradat pe oameni. atâta timp cât nu ne vom bucura înca de o putere deplina va fi adesea nevoie de a înabusi glasul capitalelor prin acela al majoritatii. Când vom intra în noua orânduire de Stat Planetar care va pregati domnia noastra asupra întregii planete. Marile probleme care survin. Adevarul este unul. . în momentul psihologic stabilit de noi. prin intermediul oraselor din provincie. Chestiunile industriale.

în afara de aceia care i-au dat nastere. . vom înfaptui masurile dorite si le vom prezenta publicului ca pe un fapt împlinit. masurile si schimbarile pe care ne-ar fi cam greu sa le dam publicitatii dintrodata. în toate masurile noastre ne ghidam dupa speranta unita cu siguranta de a fi folositori binelui tuturor. închipuindu-si ca sunt uneltele sortii. Chestiunile politicii nu sunt deschise nimanui. se vor napusti asupra acestor noi chestiuni fara a sti ca ei nu înteleg nimic din ceea ce noi vrem în realitate sa se discute. folosindu-ne de zgomotul pricinuit de aceste discutii.Nevoia pâinii zilnice îi face pe crestini sa taca si sa fie servitorii nostri umili. dupa cum stiti. De altfel. Noi trebuie sa spunem pretutindeni si totdeauna ca. prefacândune uneori ca cerem parerea multimii. noi am obisnit oamenii de a cauta totdeauna ceva nou si schimbator). noi nu facem altceva decât sa ne usuram înfaptuirea planurilor noastre. De asemenea puteti observa ca noi cautam totdeauna aprobarea nu a faptelor. pe nesteptate. mai ales ca vor fi prezentate ca fiind un real progres. Din toate acestea puteti vedea ca. la porunca noastra. presa va face atunci un joc util noua si va atrage îndata atentia publicului spre chestiuni senzationale noi (caci. Nimeni nu va avea îndrazneala sa ceara nimicirea celor hotarâte. ci a cuvintelor noastre rostite la cutare prilej. în acest timp. Noi. înca înainte cu multe veacuri si care o conduc chiar si acum în taina. Agentii nostri din presa vor discuta. Câtiva neghiobi.

nu vor fi deloc banuite de a avea legaturi strânse cu noi. cu conditia de a avea noi distractii si ocupatii. prin înlantuiri de patimi si prin case de toleranta publice. Aceste preocupari de masa vor îndeparta pentru totdeauna spiritele de la chestiunile elevate unde am avea mult de luptat cu ele. bineînteles. Rolul utopistilor liberali va fi pentru totdeauna sfârsit. prin desfatari vicioase. Datorita superficialitatii si a lenii lor de a gândi noi vom fi singurii care vom da impulsuri si îndrumari cugetarii mai ales prin intermediul anumitor persoane care. Vom face aceasta pentru ca aceste gloate ale poporului sa nu ajunga la nimic profund prin cugetare. Îi vom lasa atunci pe toti sa-si descarce furiile lor asupra acestui subiect. Oamenii.Pentru a abate cu abilitate atentia oamenilor prea îngrijorati de problemele politice. dezobisnuinduse din ce în ce mai mult sa gândeasca spontan si independent numai prin ei însisi vor ajunge sa vorbeasca datorita propagandei noastre tocmai asa cum gândim noi. vom scoate la iveala problemele economice senzationale înainte de asa zisele probleme politice noi. pentru ca sa putem lupta prin mijlocirea lor cu guvernele crestine). În aceste noi distractii si ocupatii îi vom îndrepta apoi aproape pe aceleasi cai politice. Eventual îi vom opri eficient de la gândire prin petreceri si sport. Gloatele se vor învoi sa ramâna linistite. atunci când va fi recunoscut regimul . prin jocuri. sa se odihneasca dupa închipuita lor activitate politica (cu care i-am obisnuit noi însine. Îndata vom pune apoi prin presa concursuri banale de arte si tot felul de sporturi.

. oratorii nostri vor vorbi cu patos poporului despre marile probleme misterioase care au framântat omenirea pentru a o duce. De aceea. deoarece adevarul este numai unul singur si neschimbat. afara de cazurile când este vorba de descoperiri materiale. în afara de noi alesii care suntem pazitorii lui. cu ajutorul cuvântului PROGRES. în sfârsit. Pornografia necesara si viitorul cuvântului tiparit atunci când francmasonii vor avea complet puterea. Nu gasiti aproape nici unul printre ei care sa înteleaga ca sub acest cuvânt se ascunde o greseala.nostru francmasonic planetar. ca o idee gresita. serveste la întunecarea adevarului. AL XIV-LEA FRANCMASONIC PROTOCOL SECRET Religia cea noua a viitorului. Progresul. Când domnia noastra planetara va fi sosit. si nu poate prin urmare sa progreseze. sau asa zise progresiste. Nimeni nu va banui atunci ca toate aceste probleme au fost nascocite de catre noi. Pâna atunci vor aduce multe foloase noua. adeseori îi vom îndemna mult mai mult pe oameni sa nascoceasca tot felul de teorii complet ireale si fantastice. Imposibilitatea de a cunoaste misterele religiei francmasonice a viitorului. considerate noi. Sclavia viitorului. dupa un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit în tot cursul lungilor veacuri. pentru ca nimeni sa nu-l cunoasca. la regimul nostru mântuitor. caci astfel vom suci cu o mare usurinta capetele acestor crestini.

la care îi îndemnam noi pe crestini atunci când voim sa sapam temeliile lor de guvernamânt. nestiutori de ceea ce fac. care este unica si de care ne este legat destinul. Binefacerile unei odihne câstigate dupa veacuri de framântari vor scoate la iveala însusirile placute ale stapânirii noastre. Din acest motiv va trebui sa nimicim toate credintele. Vom arata atunci cu staruinta greselile . Vom da nastere la o asa de mare scârba fata de aceste administratii. ci din contra va servi drept pilda generatiilor care vor asculta predicile noastre asupra religiei. încât popoarele vor prefera odihna robiei în locul drepturilor mult trâmbitatei libertati care i-a zapacit atât de mult si care le-a rapit mijloacele de trai facându-i sa fie exploatati de catre o ceata de aventurieri. Vom spune atunci tuturor ca în aceasta consta adevarul ei mistic. vor obosi în aceasta vreme atât de mult popoarele. Atunci vom publica la toate prilejurile articole în care vom asemana regimul nostru mântuitor cu cele ale trecutului. nu vom recunoaste nici o alta religie afara de aceea a noastra. Faptul ca prin aceasta nimicire a credintei se sporeste numarul ateilor din zilele noastre. numai sa scape de noi framântari. în care zace toata forta ei educatoare. Greselile administratorilor crestini vor fi zugravite de noi în culorile cele mai vii. al carei sistem stoic conceput de noi va izbuti sa cucereasca toate popoarele. Nefolositoarele schimbari de guvern. încât ele vor prefera sa îndure orice din partea noastra.Când va fi sosit domnia noastra planetara. deoarece noi francmasonii suntem alesii prin care acest destin este unit cu soarta lumii. nu ne va stânjeni straduintele.

urmarind un bine social iluzoriu. pentru a scoate mai mult la iveala deosebirea dintre discursurile. AL XV-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Secretul loviturii de stat mondiale ce va dura o zi. vor alcatui discursuri. murdare. crescuti pentru a conduce pe crestini. am dat deja nastere unei literaturi nebune. dar nimeni niciodata nu va discuta religia noastra sub adevarata ei înfatisare. Soarta viitoare a tuturor francmasonilor crestini. conditiile vietii omenesti pe aceasta planeta. Filozofii nostri vor discuta toate greselile credintelor crestine. în lipsa adevaratului bine. . Aceasta o vom raspândi câtva timp. fara a-si da seama ca planurile lor înrautatesc. planuri. Initiatii nostri francmasoni. dintre programele noastre si aceste nemernicii ale crestinilor. mârsave. afara de cei ai nostri. chiar si dupa ce am ajuns la putere. în loc sa îmbunatateasca.istorice ale guvernelor crestine care. articole care ne vor da înrâurirea deplina asupra acestor oameni si ne vor îngadui sa-i îndreptam catre ideile si cunostintele pe care vom voi atunci ca ei sa le însuseasca. au ametit omenirea în cursul atâtor veacuri. memorii. În tarile zise înaintate. care nu vor îndrazni niciodata sa-i descopere tainele. Condamnarile la moarte ce vor fi pronuntate atunci. deoarece nimeni nu o va cunoaste cu adevarat.

Cruzimea neobisnuita a pedepselor. Victimele eventuale. Scurtimea si limpezimea exemplara a legilor care vor fi promulgate în timpul domniei viitoare a francmasonilor. Zeificarea obligatorie a guvernului. Înmultirea rapida a lojilor francmasonice.cu ajutorul loviturilor de Stat (pregatite în aceeasi zi) . Dreptul de casatie. Francmasoneria este calauza esentiala a tuturor societatilor secrete. În acest scop. Prabusirea planetara a prestigiului legilor si al autoritatii. "Aspectul" patriarhal al viitorului "guvern" Planetar. Masuri dure contra abuzurilor de putere.si dupa ce vom fi hotarât desfiintarea tuturor guvernelor în fiinta (chiar daca pâna atunci va mai trece o oarecare vreme). Administratia centrala a Marilor maestri francmasoni. Regele Statului Unic Planetar este considerat a fi patriarhul lumii. Absolutismul fara precedent al francmasoneriei. vom cauta sa împiedicam uneltirile si comploturile împotriva noastra. vom osândi la moarte pe toti aceia care vor întâmpina venirea noastra la putere cu armele în mâini. Banul mondial al Statului Planetar Unic. Prealegerea francmasonilor. Supunere totala si neconditionata fata de autoritate.Caracterul legendar si mistic al puterii francmasonilor. Dreptul celui mai tare în calitatea sa de drept unic. Când în sfârsit vom începe a domni peste tot globul . Condamnarea ulterioara la moarte a francmasonilor. Limita vârstei pentru cei care vor fi judecatori. Colectivismul inerent. Importanta tainica a succesului public. Liberalismul judecatorilor si al puterii vor dispare. Tainica afacere Azeff. .

din Francmasoneria exterioara. vor trai sub o vesnica amenintare a surghiunului. De îndata ce vom avea puterea vom publica legi aspre prin care vom sili pe toti fostii membri ai societatilor secrete. cu alte cuvinte. Atât societatile secrete care exista în zilele noastre si care ne sunt cunoscute.De asemenea orice înfiintare de noi societati secrete. cât si cele care nu ne sunt cunoscute. este evident inutil sa se dea vreo atentie victimelor cazute pentru binele nostru viitor. care au ajuns sa stie prea multe lucruri secrete). rapide si nemiloase. vor fi dupa aceea desfiintate. va fi atunci pedepsita cu moartea. ce nu va servi scopurile noastre. în afara Europei. care vor dovedi o putere de neclintit. ori care ne-au servit si ne servesc înca. sa paraseasca Europa. si a prins radacini neîntelegerea (cum este de exemplu protestantismul). iar membrii lor vor fi trimisi în continente departate. Aceia pe care îi vom cruta pentru un motiv oarecare. care ne sunt sau care ne-au fost rivale. nemultumirii. La fel vom proceda cu toti cei care stiu prea multe despre noi (chiar din rândurile noastre. care va deveni centrul stapânirii noastre. nu se va mai putea restabili dupa aceea ordinea decât prin masuri dure. (Aici apare destul de clar ca. În societatea umana în care. nu este numai de a culege roadele . Europa va fi centrul sau. Rolul fiecarui guvern care recunoaste ca exista. gradat noi am semanat din plin semintele dezbinarii. în final. Comandamentul Francmasoneriei Mondiale).

l-a facut si mai inviolabil. Asteptând însa venirea momentului victoriei. Aceste grupari. prin puterea sa uluitoare. Poporul nu se atinge niciodata de acela care-l hipnotizeaza prin îndrazneala si taria vointei lui. care pentru cei naivi vor parea opuse si diferite. aceste "loji" vor reprezenta totodata centrul nostru principal de informatii si manipulare a maselor ignorante. fie chiar cu pretul celor mai mari jertfe. care trebuie sa poarte semnele unei atotputernicii oculte. trebuie sa-si mareasca la maximum aureola puterii sale. care totusi nu s-a atins de nici un fir de par al lui Sylla. fiindca ele vor ramâne mijlocul cel mai eficient al activitatii noastre. pentru a ajunge la înfaptuirea anumitor scopuri. pâna în vremurile din urma. Sylla. cât si pentru a grabi clipa triumfului nostru. vom înfiinta si vom înmulti lojile masonice în toate tarile din lume. ci si de a-si îndeplini datoriile. iar aceasta aureola nu se câstiga decât printr-o fascinanta inflexibilitate a puterii. alaturi de Papalitate. s-a ridicat pâna la cea mai înalta treapta în ochii poporului chinuit si jertfit chiar de catre el. în mod strict. Vom conduce centralizat.privilegiilor sale. toate aceste societati francmasonice (în mod aparent diferite) . Asa era. autocratia care tocmai de aceea ramâne singurul nostru dusman serios din întreaga lume. În aceste loji francmasonice. cel care a varsat acest sânge. îi vom coopta si îi vom atrage sa intre în ele pe toti aceia care sunt sau pot fi niste eminenti agenti. iar întoarcerea lui îndrazneata în Italia. Aducetiva în aceasta directie aminte de pilda Italiei înecate în sânge. Pentru ca un guvern sa ajunga sa fie neclintit.

Aceia care intra cel mai usor în societatile secrete sunt de obicei niste ambitiosi sau aventurieri si sunt în general oameni . Planurile politice cele mai secrete ne vor fi astfel aduse noua totdeauna la cunostinta si vor cadea în mâna noastra si. care vor servi scopurilor noastre.printr-o administratie cunoscuta numai de noi . în cazul în care vom fi de acord cu continutul lor. având în vedere ca politia poate nu numai sa ia masuri rapide împotriva nesupusilor si recalcintrantilor. Aceste loji vor fi alcatuite din oameni cât mai docili si maleabili. dar mai ales dintre cei bogati. Vom forma si vom întretine în cadrul acestor loji francmasonice focarul tuturor miscarilor anarhice-revolutionare si liberale. dar sa si acopere ori sa musamalizeze complet toate actiunile noastre rele sau sa gaseasca pretexte avantajoase pentru noi atunci când apar nemultumiri si când am putea fi descoperiti. Printre membrii acestor loji vor trebui neaparat sa fie cuprinsi aproape toti agentii politiei nationale si internationale. Lojile noastre francmasonice vor avea fiecare câte un reprezentant numit de noi.cei care suntem si vom ramâne total necunoscuti. pentru a putea actiona cât mai eficient din umbra . ele vor intra imediat sub autoritatea noastra din prima zi a aparitiei lor.si care va fi compusa si condusa în totalitate numai de cei mai inteligenti oameni ai nostri. deoarece serviciile lor sunt de neînlocuit pentru noi. care vor proveni pe cât posibil din toate straturile societatii. în dosul acestui reprezentant se va ascunde nebanuita administratia despre care am vorbit. iar acesta va fi cel care va da cuvântul de ordine si programul pe care noi îl vom decide.

Daca se vor naste la un moment dat dezordini într-un Stat. aceasta va însemna ca am avut chiar noi nevoie sa generam tulburari pentru a nimici o solidaritate prea mare. Ei se multumesc de obicei cu un succes momentan. conducatorul acestei uneltiri va fi unul dintre cei mai credinciosi servitori ai nostri. pentru ca numai noi stim cu adevarat unde vrem sa ajungem.actiunea Francmasoneriei exterioare. fara a observa ca acest plan nu porneste totdeauna din initiativa lor ci le este sugerat de catre noi. altii vor sa profite de relatiile oferite de noi iar unii numai pentru a-si expune înaintea unui public visurile lor irealizabile. noi.din umbra . si nimeni altcineva. scopul respectivei actiuni va fi prezentat ca fiind altul si astfel ei nici macar nu vor banui ceea ce urmarim noi atunci. .usurateci. în timp ce toti ceilalti membri ai lojilor nu trebuie sa stie mai nimic. Daca se va pune la cale un complot în sânul sau. care le satisface amorul propriu în înfaptuirea planurilor lor. sa fim cei care coordoneaza. Oamenii se înscriu cel mai adesea în loji din curiozitate sau fiind animati de speranta desarta de a-si satisface ambitiile politice cu ajutorul lor. cei putini care facem parte din Ierarhia Francmasonica Secreta. Este absolut firesc ca noi. cu care nu ne va fi greu sa ne întelegem pentru înfaptuirea planurilor noastre. Pentru membrii Francmasoneriei exterioare. numai noi cei ce facem parte din elita trebuie sa cunoastem scopul final al fiecarei actiuni. nebanuiti de nimeni .

si astfel sa-i robesti unei supuneri slugarnice numai pentru a putea obtine mai mereu noi succese. sunt cu desavârsire goale si tocmai aceasta explica de ce ei pot fi influentati si manipulati atât de usor. manifestari cu care noi nu suntem niciodata zgârciti. Acesti tigri la înfatisare au în realitate sufletul unei turme de oi. în aceeasi masura oamenii obisnuiti care au mintea unor copii sunt în stare sa-si jertfeasca toate telurile lor numai si numai pentru a obtine cât mai multa glorie.care în realitate nu se sprijina pe nimic. iar capetele lor. numai spre a face sa reuseasca pe deplin si cât mai repede proiectele lor. fiind în acelasi timp cu totul convinsi ca exprima fara gres ideile proprii si ca ei nici nu ar putea fi în stare sa si le însuseasca pe ale altora. Nici nu va puteti închipui cât de usor si cum pot cadea chiar si cei mai inteligenti oameni care se afla si ramân într-o stare de naivitate plina de inconstienta. cu rare exceptii. fie chiar numai prin încetarea aplauzelor. Acest fel tipic de a vedea al lor ne usureaza foarte mult sarcina de a-i influenta si de a-i conduce. Le-am dat acum drept cal de . În acelasi timp doar noi stim cât este de usor sa-i descurajezi prin cel mai mic insucces. Noi le oferim întotdeauna acest succes pentru a ne folosi ulterior de multumirea de sine care este legata de el si datorita careia oamenii primesc foarte usor sugestiile noastre fara a baga de seama. În masura în care marii nostri Maestri Francmasoni dispretuiesc gloria. cu conditia de a-i face sa fie cât mai multumiti de ei însisi. De cele mai multe ori acestor oameni naivi le este sete de emotia succesului si a aplauzelor.

a facut pe fiecare fiinta deosebita de cealalta. plini de fermitate. Este aici o încalcare fatisa a celei mai importante legi a naturii care. am dat Ierarhiei noastre francmasonice secrete o putere pe care altfel nu am fi dobândit-o poate niciodata. Cât de clarvazatori erau MAESTRII nostri francmasoni care au spus ca pentru a atinge un scop mare nu trebuie niciodata sa te opresti în fata mijloacelor si nu trebuie sa-ti precupetesti numarul victimelor jertfite! Noi n-am numarat victimele din rândurile noastre si cu toate ca la nevoie am sacrificat pe unii dintre ai nostri. cât de putin dezvoltata este mintea lor fata de mintea noastra? Acest aspect este cea mai importanta garantie a succesului nostru. relativ putine ca numar. Înca n-au ajuns sa înteleaga si nici nu vor întelege curând ca aceasta jucarie le-a absorbit deocamdata cu totul atentia. procedând astfel. asa cum dai unui copil o jucarile. pun piedici operei noastre. visul absorbirii complete a individualitatii omenesti de catre unitatea simbolica a colectivismului. Victimele dintre cei ai nostri. din prima zi a Creatiei. tocmai pentru a-si afirma în mod creator individualitatea. nu ne dovedeste oare cu o limpezime orbitoare. Moartea este sfârsitul de neînlaturat al fiecaruia.bataie. decât sa . ne-au aparat totdeauna la momentul potrivit de distrugerea totala. Faptul ca noi am fost în stare sa-i aducem. Mai util este sa grabim moartea acelora care. iar actualmente sa-i mentinem în aceasta stare nebuneasca.

afara de fratii lor sa nu poata sa banuiasca ceva. Tot predicând crestinilor liberalismul. MAESTRII FRANCMASONI care am dat nastere acestei opere gigantice. Educatia în Statul Planetar Unic si alte profesiuni. în . Noi va trebui sa-i osândim la moarte si sa-i executam pe francmasonii tradatori. În scopul de a nimici cât mai repede si definitiv toate fortele colective care nu sunt ale noastre. când trebuie.murim noi. astfel încât nimeni. ÎN APARENTA de moarte naturala. Reclama obligatorie a autoritatii "Stapânitorului" cel nou în scoli. în conformitate cu planurile noastre. noi mentinem totodata si pe agentii nostri agitatori întro supunere desavârsita. Rectorii si profesorii vor fi pregatiti în taina pentru munca lor. Învatatura în Statul Planetar Unic se va face mai ales prin imagine. Noile teorii ale Statului Planetar Unic. vom întemeia noi altele. Aceste masuri drastice au înlaturat din sânul francmasoneriei (ordinare) orice urma de împotrivire si de nesupunere. Clasicismul va fi pe deplin înlocuit. AL XVI-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Modul secret în care universitatile pot fi facute sa devina nevatamatoare. care vor actiona într-un spirit nou asa cum vrem noi (Universitati). Ei mor toti. Desfiintarea completa a învatamântului liber. Independenta gândirii va fi reprimata. nici chiar victimele condamnarii noastre.

vor fi predate numai câtorva zeci de persoane alese chiar de noi prin testare pentru însusirile lor speciale. Ei vor fi atunci numiti numai dupa ce vor fi verificati cu mare grija si vor depinde de guvern. creatoare. a început deja sa . libere este de pe acum în vigoare în cadrul sistemului educational bazat din ce în ce mai mult pe folosirea persuasiva a imaginilor care va trebui sa transforme cât mai repede oamenii în niste animale supuse. Atunci când vom prelua puterea si vom conduce printr-un Guvern Unic întreaga planeta. de la care ei nu se vor putea abate absolut deloc. Tot atunci vom face astfel încât vom desfiinta în întregime orice forma de învatamânt liber.spiritul nostru francmasonic. Vom sterge apoi din memoria umanitatii toate informatiile referitoare la faptele secolelor trecute care nu ne avantajeaza. vom scoate complet din programele de studii toate acele materii care înainte erau studiate si care pot pricinui tulburari si îi vom face pe tineri sa fie ascultatori si sa îi iubeasca pâna la idolatrizare (cultul personalitatii!) pe cei care îi vor conduce. prin programe de actiuni strict secrete si amanuntite. Când vom fi în final la putere. care permit sa fie manipulate masele. În Franta. Sistemul de reprimare sistematica a gândirii binefacatoare. care vor astepta inerti sa li se înfatiseze toate lucrurile prin imagini modificate conform intentiilor noastre pentru a întelege totul asa cum vrem noi. unul dintre agentii nostri cei mai eficienti si anume Bourgeois. Aceste mari secrete. vom exclude complet din programele de studii dreptul cetatenesc si tot ceea ce priveste aspectul tainic care se refera la problemele politice.

printre . Noi vom face din acesti oameni împietriti la suflet si foarte servili functionari executivi. Prin aceasta ei demoralizeaza aproape în întregime tribunalul. AL XVII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Baroul va fi restructurat. ei vor primi numai procesele de la tribunal si apoi îsi vor apara clientii dupa interogatoriul luat de tribunal. Libertatea constiintei se va urmari sa fie diminuata. Organizarea cea noua a politiei. Mijloacele secrete de lupta ale francmasoneriei cu bisericile existente.promoveze noul program de educatie cu ajutorul imaginilor. o data ce faptele le vor fi astfel cunoscute. Avocatii si judecatorii vor fi lipsiti atunci de dreptul de a comunica cu inculpatii. Regele Statului Planetar Unic al Francmasonilor va fi simultan si Patriarh si Papa. Spionajul si turnatoria dupa modelul gruparilor francmasonice secrete. Influenta preotilor crestini va trebui sa scada tot mai mult. Problemele curente ale presei contemporane asa cum sunt ele privite de francmasoni. Aceasta va duce în scurt timp la suprimarea. îndaratnici. Abuzurile de putere vor fi curent musamalizate. Ei vor primi în toate cazurile onorarii care vor fi independente de calitatea apararii. Baroul îi face cel mai adesea pe oameni sa devina reci. cruzi. totodata aceasta îi face sa fie obisnuiti sa vada totul în folosul apararii a nu conteaza ce si nu pentru a sustine binele social. Politia voluntara.

cutra si denuntator.altele. Acela care nu va da cât mai detaliat raportul asupra a tot ceea ce a vazut si a auzit în materie de politica. fiind tratat dupa aceea ca si când s-ar fi dovedit ca a facut aceste doua lucruri. va fi considerat vinovat de tainuire si complicitate. fiecare al treilea om va supraveghea aproape permanent pe ceilalti. librari. asa cum numai noi stim sa facem cu genialitatea noastra diabolica. a coruptiei care exista actualmente în aparatul judecatoresc. presa noastra contemporana va demasca numai afacerile coruptiei de stat. dintre editori. birjari. muncitori. cât si din clasele de jos si chiar din cele de mijloc. tipografi. În timpul guvernarii noastre planetare. incapacitatea flagranta si prostia actualilor conducatori si toate acestea vor fi facute în termenii cei mai înjositori. caci la ora actuala acesta nu mai consimte sa dea câstig de cauza decât numai celui care plateste. lachei etc. care va cuprinde toate . Verificarea depozitiilor si a tuturor arestarilor vor depinde atunci de un grup de controlori. În general. Agentii nostri. si numai câtiva ani ne mai despart de desfiintarea religiei crestine (CONSPIRATIA FRANCMASONICA MONDIALA CARE VIZEAZA SUBMINAREA SI DISTRUGEREA CRESTINISMULUI). Am luat de asemenea masuri pentru a discredita complet clasa preotilor crestini. care vor fi cozile noastre de topor în multe situatii vor fi racolati atât din înalta societate. pentru a-i ponegri si calomnia mai ales pe cei buni si destoinici în toate modurile. comercianti. Atunci nu va mai fi deloc rusinos sa fii spion. În regatul nostru universal. religiile.

Vom sili astfel pe guvernanti sa-si .tarile ce vor fi atunci fara granita. Garda regelui Statului Planetar al francmasonilor. Arestarea rapida si cercetarea abuziva va fi realizata la prima banuiala atunci. Prestigiul mistic si totalitar al puterii. Aceasta ne va servi atunci drept motiv pentru a autoriza tot felul de perchezitii si supravegheri care se vor putea face chiar cu ajutorul politiei. Nu trebuie sa se uite ca aproape totdeauna prestigiul puterii scade daca se descopera periodic ca exista comploturi împotriva sa. va fi obligatoriu pentru toti oamenii nostri devotati si fideli sa serveasca statul în felul acesta. Noi am distrus nu o data prestigiul conducatorilor buni prin desele atentate organizate de agentii nostri. vom declansa imediat dezordine si manifestari de nemultumire. Supravegherea foarte atenta si totala a conspiratorilor. O garda numeroasa care îl pazeste la vedere pe Presedintele Statului indica ruina puterii. Când vom considera ca este stringent necesar sa întarim masurile de protectie politica. Persoane nutrind aceleasi sentimente se vor uni cu ei. AL XVIII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Masurile suplimentare de siguranta care vor fi luate de francmasoni. care vor fi amorsate si exprimate de oratori buni. care pentru noi nu sunt altceva decât niste miei orbi ai turmei pe care o conducem.

Razvratirile si rostul acestora. la ora actuala. când va apare în sânul multimii va fi totdeauna înconjurat de o multime de barbati si de femei care vor fi luati de cei naivi drept curiosi. Datorita prostiei lor si a naivitatii conducatorilor de state. Noi consideram ca o data cu instituirea garzii oficiale dispare prestigiul mistic al puterii. .recunoasca neputinta prin masurile fatise de siguranta pe care ei vor fi nevoiti sa le ia si astfel vom ruina complet pâna la urma prestigiul puterii. Noi îi vom aresta imediat pe criminali la prima banuiala. Reclama pentru crimele politice va trebui sa înceteze pentru totdeauna. pe fata un mare conducator înseamna a recunoaste slabiciunea guvernului. guvernele nu sunt în stare sa înteleaga ce este în realitate politica si care sunt tainele ei. Teama ca ne-am putea însela nu trebuie sa fie un motiv care sa dea posibilitatea de fuga ori de sustragere unor indivizi banuiti de un delict sau de o crima politica. Conducatorul Suprem ales de noi. situatie pentru care noi ne vom arata a fi neînduratori. Crimele politice vor fi altfel judecate de tribunale. A pazi tot timpul. AL XIX-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Dreptul de a prezenta jalbe si proiecte va fi speculat la maxim de francmasoni.

În acest scop. fie cu o respingere abil argumentata. Noi ne-am propus de asemeni si într-o anumita masura credem ca deja am izbutit sa-i împiedicam pe crestini sa mai lupte împotriva uneltirilor noastre revolutionare. vom încuraja în schimb orice raport. printr-un exemplu sugestiv. vom avea grija sa o punem înaintea judecatorilor pe aceeasi treapta cu furtul. asa cum trebuie. orice cerere care va solicita guvernul sa îmbunatateasca starea poporului: aceasta ne va permite sa vedem cât mai clar si la momentul potrivit toate lipsurile si doleantele supusilor nostri. Atunci opinia publica va confunda destul de usor în gândul ei aceasta categorie de crime cu rusinea tuturor celorlalte. daca evident acestea nu ne lezeaza interesele. pentru ca acesti catei sa înceteze de a mai latra si sa înceapa sa dea bucurosi din coada de îndata ce zaresc elefantul. omorul si împreuna cu orice alta nelegiuire mârsava si josnica. ci social. latratul acestui catelus n-are însemnatate si se produce numai pentru ca dobitocul nu-si cunoaste de fapt nici locul si nici însemnatatea lui. nu atât din punct de vedere politienesc. carora le vom raspunde fie cu îndeplinirea cererilor facute.Cu toate ca noi nu vom îngadui ca fiecare sa se ocupe în mod direct de politica. Va fi de-ajuns sa se dovedeasca. atât . si va sfârsi prin a le privi cu acelasi dispret. atât importanta unuia cât si a celuilalt. Uneltirile revolutionare cel mai adesea nu sunt altceva decât latratul unui catelus împotriva unui elefant. Pentru un guvern care este organizat. care va urmari totodata sa dovedeasca greseala de judecata a celor ce le-au alcatuit. Pentru a rapi crimei politice faima ei de fapta vitejeasca.

Emisiunea de bani noi. Seria hârtiilor cu 1% dobânda. Desfiintarea reprezentarii.prin presa. cât si prin cuvântarile noastre sau articolele publicate. Impozitul va fi marit în mod progresiv. Perceperea progresiva si insidioasa a impozitului prin asa zisele timbre. ca fiind punctul cel mai greu care totodata este culminant si hotarâtor al planurilor noastre de acaparare a puterii asupra întregului pamânt. Conducatorii crestinilor: favoritii si totodata agentii eficienti ai francmasonilor. Împrumuturile statului si modul în care vor fi ele realizate. Bugetul. Stagnarea posibila a capitalurilor. în manualele de istorie care au fost si vor fi în mod viclean alcatuite de noi. Vom vorbi acum succint despre programul nostru financiar pe care special l-am pastrat pentru sfârsit. Schimbarea cea noua de cost a muncii. va voi aduce mai întâi . Schimbul aurului. Hârtiile industriale. Curtea de conturi. Aceasta reclama a marit considerabil numarul liberalilor si a aruncat totodata mii de crestini naivi în rândurile turmei noastre facându-i sa devina niste supusi francmasoni de duzina care ne servesc cu devotament interesele. Casa de fond de titluri si modul în care va fi evitata stagnarea banilor. AL XX-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Noul program financiar. am facut o abila reclama pentru asa zisa jertfa totala de sine care a fost sau este facuta de catre cei razvratiti chipurile în vederea binelui obstesc. Începând acum sa va vorbesc despre el.

pentru ca noi . va trebui totusi sa gasim din timp mijloace de întretinere a ei. si anume ca. guvernul nostru unic si absolut se va feri în interesul sau propriu de a încarca prea mult poporul cu dari. Iata de ce noi credem ca trebuie pregatit un anumit echilibru financiar cu o deosebita grija. Când vom pune mâna pe putere si vom domni nestingheriti asupra întregii planete. Regele ales de noi va avea si va lansa cu ablitate ideea fictiva a legalitatii însusirii si proprietatii asupra a tot ceea ce se gaseste în Statul sau (acest lucru va fi destul de usor de înfaptuit). la noi. atunci impozitele vor fi percepute fara sfiala. În felul acesta. Conducatorul unic al statului nostru planetar nu va avea deloc nevoie de proprietati personale deoarece atunci tot ce este în stat este de fapt al lui. unice. În timpul guvernarii noastre planetare. Dar cum noi stim dintotdeauna ca organizatia guvernamentala costa scump. el nu va uita atunci sa pozeze cu multa abilitate în rolul sau de parinte si aparator. sub forma de aluzie.aminte ceea ce v-am mai spus odata. el va putea tocmai de aceea recurge la confiscarea prompta si aparent legala a tuturor sumelor de bani pe care el va crede ca sunt necesare pentru a regla circulatia monetara a Statului nostru planetar unic. dar progresiv si ele vor asigura în realitate un venit cu mult mai mare decât cel dat de impozitul proportional de astazi. suma actelor noastre se rezolva printr-o banala chestiune de cifre.

care era pâna la urma obligat sa se adreseze acestor capitaluri pentru a avea bani. controlul sau direct interesat va face imposibile pierderile si risipa. Puterea sa nu va fi niciodata la discretia favoritilor care-l înconjoara pentru a-i da stralucire si maretie. Aceste împrumuturi maresc în final cu foarte mult datoriile statului prin plata ulterioara a dobânzilor. sau primirea unei mosteniri. Singurul individ care nu va mai avea atunci interesul sa fure din banii statului este proprietarul lor unic. Crizele economice au fost si vor fi deseori provocate cu abilitate chiar de noi cu scopul de a retrage bani din circulatie. pentru ca noi stim ca acestia nu urmaresc în majoritatea cazurilor decât interesele lor si nu pe acelea ale statului nostru planetar unic. se vor face numai platind o taxa de timbru progresiva. sustragându-se în acest fel banii statului. Tocmai din aceasta cauza. Concentrarea aproape de neimaginat în trecut a industriei în mâinile capitalistilor. Calculati va rog cât de mult vor depasi aceste impozite care ne vor reveni doar noua actualele venituri ale statelor de pe tot pamântul.stim ca în cazul în care acesta ar avea averile sale personale acestea ar anula drepturile sale ABSOLUTE de proprietate asupra bunurilor si a posesiunilor tuturor. care au distrus si vor . Cumpararea unei proprietati. Capitaluri enorme ramâneau astfel fara sa fie folosite. adica seful statului nostru planetar.

În viziunea noastra împrumuturile stau permanent deasupra capetelor guvernantilor precum o sabie a lui Damocles. Dar atunci când noi am cumparat prin coruptie si viclenie persoanele cele mai influente care ne trebuiau. printr-un impozit temporar. Atâta timp cât împrumuturile sunt doar interne. în loc sa ia de la popor banii de care au nevoie. Împrumuturile externe sunt întocmai ca niste lipitori care nu se mai pot desface de pe trupul statului decât atunci când cad singure sau atunci când statul le arunca deoparte cu hotarâre. urmarind astfel stramutarea cât mai grabnica a împrumuturilor la extern. a absorbit nu numai toate fortele poporului ci si pe acelea ale statelor actuale. ci chiar continua sa si le aplice. aproape toate bogatiile statelor au început sa curga ca niste fluvii spre tezaurele noastre si în urma acestui tratament aproape toti .distruge complet mica industrie. aceasta nu face decât sa mute banii din buzunarul saracului în acela al bogatului. iar acestia. astfel ca pâna la urma multe dintre aceste state trebuie sa piarda în urma acestor masive si abile "luari de sânge" benevole. Totusi statele din cauza prostiei lor fara margini nu numai ca cel mai adesea nu le desfac. vin cu mâna întinsa precum milogii ca sa cerseasca de la acele capitaluri uriase care au fost si sunt ale noastre. Orice împrumut pe care îl solicita dovedeste din plin slabiciunea statului respectiv si neîntelegerea drepturilor sale.

. eticheta. O astfel de masura abila va face totdeauna sa înceteze stagnarea banilor si parazitismul si va sugruma gradat presa. fiindca trebuie sa va fie clar ca toate acestea nu vor fi tolerate sub conducerea noastra planetara unica. în ceea ce priveste afacerile statului si prostia crasa persoanelor cu functii importante de conducere precum si coruptibilitatea ministrilor au încarcat tarile lor de datorii uriase pe care cel mai adesea acestea nu le pot restitui. Calculele pe care le vom prezenta atunci vor fi clare la momentul oportun si ele vor pune astfel capat abuzurilor de care la ora actuala noi ne folosim cu abilitate si îndrazneala pentru a dobândi puterea. Darile de seama prezentate periodic de favoritii lor erau în realitate facute de agentii nostri si ele faceau promisiuni mincinoase si îmbucuratoare asupra viitorului cum ca acesta va aduce importante economii si mari ameliorari. se va transforma mai târziu în împrumutator din calcul. Economii de ce anume? .oamenii au început sa ne plateasca un bir de robi. cadouri nu erau decât un paravan al nostru. Daca nesabuinta atât de evidenta pentru noi a conducatorilor de stat. din simplu tributar de impozite .cum este acum -. trebuie sa stiti ca toate acestea ne-au costat bani si au implicat eforturi. dar retineti ca ele nu vor mai fi deloc de dorit atunci când o vom dobândi. serbari.. fiindca trebuie sa aveti în vedere ca aceste lucruri ne sunt foarte de folos atât timp cât noi nu avem puterea la nivel planetar. Hârtiile industriale (actiunile) vor fi apoi cumparate chiar de guvern care. Conducatorii pe care chiar noi îi povatuiam altadata sa se distreze cât mai mult si cât mai des pe banii statului prin receptii.

Noi am profitat totdeauna din plin de coruptia administratorilor si de neglijenta crasa a tuturor conducatorilor pentru a primi ulterior înapoi prin intermediul dobânzilor sume duble. . Vom înlocui astfel complet atunci bursele cu mari stabilimente de credit special a caror destinatie va fi sa taxeze valorile industriale în strânsa legatura cu valorile noastre guvernamentale. Pasivul si impozitele. Suprimarea completa a bursei fondurilor publice.. dar nefiind. Conversiile. Când vom dobândi puterea absoluta asupra întregului pamânt. Asa ar fi putut cei lucizi si inteligenti sa-i întrebe daca ar fi fost astfel.De noi împrumuturi?.. triple si uneori chiar si mai mari. AL XXI-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Împrumuturile interne.. în urma acordarii unor împrumuturi uriase care nu erau aproape deloc necesare statelor respective. Aceste stabilimente vor fi atunci capabile sa arunce pe piata.. Aceste preturi vor fi instituite atunci prin lege la valoarea lor reala. vom suprima în scurt timp toate Bursele de fonduri publice. deoarece nu vom mai admite ca prestigiul puterii noastre care va trebui sa fie legendara sa ajunga stirbit datorita unor variatii de preturi. Taxarea modificata a valorilor industriale. Casele de Economii si renta. ei nu-i întrebau pe aceia care le citeau darile de seama si proiectele care veneau si vin în continuare de la noi.

of what is past. IN OUR HANDS IS THE GREATEST POWER OF OUR DAY . În felul acesta. 22 1 In all that has so far been reported by me to you. On this subject there remains still a little for me to add. I have endeavored to depict with care the secret of what is coming. Surely there is no need to seek further proof that our rule is predestined by God? Surely we shall not fail with such wealth to prove that all that evil which for so many centuries we have had to commit has served at the end of ends the cause of true well. We shall contrive to prove that we are benefactors who have restored to the rent and mangled .GOLD: IN TWO DAYS WE CAN PROCURE FROM OUR STOREHOUSES ANY QUANTITY WE MAY PLEASE. yet all the same it will be established. toate intreprinderile industriale fara exceptie vor depinde de noi.the bringing of everything into order? Though it be even by the exercise of some violence. rushing into the flood of the great events coming already in the near future. PROTOCOL No. and of what is going on now. sper. 3. 2.being . ce putere uriasa vom dobândi în acest mod. the secret of our relations to the GOYIM and of financial operations. peste cinci milioane de valori industriale. Va puteti lesne închipui.chiar într-o singura zi.

on the condition. and not wholly and solely in fantastic imaginings about the subject of one's EGO. . equality and a like. not even with that of God: none dare come near to it so as to take so much as a span from it away. to speak honestly. of strict observance of the laws established by us. will rule and guide. True force makes no terms with any right. and not muddle along after leaders and orators shrieking themselves hoarse with senseless words which they call great principles and which are noting else. The aureole of this authority will inspire a mystical bowing of the knee before it and a reverent fear before it of all the peoples. One authority will be glorious because it will be allpowerful.. and that true freedom consists in the inviolability of the person who honorably and strictly observes all the laws of life in common. and in that is included the whole happiness of man. that freedom of the person in no wise consists in the right to agitate oneself and others by abominable speeches before disorderly mobs. of course. and therewith we shall enable it to be enjoyed in peace and quiet. 4. Our authority will be the crown of order..earth the true good and also freedom of the person.. We shall make plain therewith that freedom does not consist in dissipation and in the right of unbridled license any more than the dignity and force of a man do not consist in the right of everyone to promulgate destructive principles in the nature of freedom of conscience. that human dignity is wrapped up in consciousness of the rights and also of the absence of rights of each. but utopian . with proper dignity of relations.

care va lua atunci locul guvernelor actuale . trebuie sa fie obisnuite la un moment dat cu modestia si tocmai pentru aceasta trebuie sa fie micsorata atunci productia de bunuri de consum. Guvernul Mondial al nostru. Noi stim de asemeni ca un popor care se ocupa asa cum trebuie de mica industrie nu cunoaste somajul. Pentru ca popoarele sa se obisnuiasca cu supunerea. atunci când noi vom avea puterea deplina asupra întregului pamânt. care va da lovitura capitalurilor particulare ale diversilor fabricanti. Somajul este de altfel lucrul cel mai periculos atât pentru conducere cât si pentru noi. Noi vom restabili apoi noua industrie.AL XXIII-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Reducerea drastica a productiei obiectelor de lux. fara sa stie. pentru ca marii fabricanti îndreapta de multe ori. Condamnarea definitiva la moarte a vechii societati si învierea sa fara o noua forma.guverne care deocamdata conduc popoarele deja demoralizate si . Mica industrie si rolul ei. Regele Statului Planetar Unic al francmasonilor va fi considerat în unanimitate ca fiind alesul lui Dumnezeu. avântul maselor împotriva guvernului. Somajul reprezinta un mare pericol în cadrul Statului Planetar Unic. Interzicerea completa a betiei.

AL XXIV-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC Întarirea radacinilor regelui Statului Planetar Unic al Francmasonilor. Mai multi dintre Maestrii nostri francmasoni îi vor pregati la momentul oportun atât pe conducatorii Republicii cât si pe succesorii acestora. pe care noi le consideram esentiale si îi vor initia în tainele ezoterice ale politicii. Regele Statului Planetar Unic si cei trei initiatori ai sai. ci dupa aptitudinile lor. Regele Statului Planetar Unic va avea un destin aparte. care au ajuns sa tagaduiasca chiar si puterea lui Dumnezeu .slabite de noi. pentru a ridica pe ruinele lor viitoare Republica Mondiala Planetara care va fi guvernata numai de noi. alegându-i nu dupa criteriul ereditatii.va fi nevoit sa condamne la moarte astfel de societati muribunde si chiar sa le înnece în propriul lor sânge stricat. Pregatirea atenta si initierea secreta a regelui. Numai cei care sunt totdeauna capabili de a conduce cu o mare viclenie si fermitate fiind neînduplecati pâna la cruzime. Ireprosabilitatea totala a moravurilor externe ale regelui. vor primi în final dupa . Urmasii directi ai conducatorilor vor fi îndepartati prompt daca în timpul studiilor vor da dovada fie de usurinta fie de alte însusiri care în viziunea noastra nu le sunt folositoare pentru a conduce. Îndepartarea mostenitorilor sai directi.

Nimeni altcineva nu va sti unde doreste de fapt sa ajunga Conducatorul si tocmai de aceea nimeni printre ceilalti nu va îndrazni sa se împotriveasca la tot ceea ce el cunoaste. În caz ca vreo boala . pentru a . Conducatorul Suprem al Guvernului Mondial nu trebuie sa fie dominat de pasiuni ci el trebuie totdeauna sa-si domine pasiunile. COMENTARIU Redam în continuare un inspirat comentariu asupra planului strategic criminal al ofensivei francmasonice mondiale si urmarim astfel sa scoatem în evidenta consideratiile tactice asa cum sunt ele expuse cu cinism în aceste protocoale: 1.îi va slabi vointa si inteligenta. trebuie sa ne sacrifice doar noua toate dorintele sale personale. în persoana Conducatorului Suprem ales de noi numai dintre ai nostri. Stâlpul de atunci al umanitatii. acel conducator va trebui sa cedeze în scurt timp locul altuia care este mai capabil.unele verificari dure frânele puterii din mâinile Marilor maestri francmasoni. Francmasonii marturisesc aici scopul criminal pe care ei îl urmaresc si expun cu o mare îndrazneala mijloacele ce le vor întrebuinta. Singur Conducatorul Suprem si cei trei Mari Maestri Francmasoni care vor fi initiatorii sai vor cunoaste cu adevarat ce se urmareste sa se finalizeze în viitor.sau orice altceva .

ajunge la aceasta tinta. condusa cam pretutindeni de francmasoni. asa cum fiecare îsi poate da seama (daca este suficient de inteligent) o asemenea presa. Dupa destainuirea plina de impertinenta a francmasonilor. masonii sireti si cruzi ridicandu-se la putere pe umerii poporului înselat. Pentru a ajunge la o mare destrabalare si dezordine. trebuie stiut cine este pentru ei adversarul. Cea mai evidenta dovada cu privire la punerea în aplicare a acestui plan diabolic de lupta ne-o da presa din toata lumea. iar adversarul ce trebuie rapus pâna la urma folosind nu conteaza ce mijloace malefice este natiunea crestina din fiecare Stat european. care nu scrie decât numai si numai în numele "libertatii" si "democratiei". francmasonii marturisesc ca vor lucra în special prin coruptie pentru a învrajbi între ele toate partidele politice. si astfel facând sa fie scapate puterea din mâinile guvernantilor. Astazi. când votul universal s-a acordat poporului. tocmai pentru aceasta trebuie sa fie zapacite cu abilitate masele cu ideea libertatii. Pentru a stapâni bestia trebuie în viziunea lor nebuneasca sa pui mâna pe putere. omul este o bestie cruda. pentru ca astfel poporul sa prefaca libertatea în destrabalare si dezordine. Scopul este: distrugerea oricarui Stat crestin. Sa vedem acum care le sunt mijloacele? Ca sa se întrebuinteze cele mai abile mijloace. pentru ca nu cumva sa mai ajunga la . Avem si în tara noastra. pentru a ajunge ei stapâni. care nu stie decât de frica.

ei marturisesc ca vor actiona ca sa prosteasca si sa abrutizeze poporul crestin prin bauturi spirtoase. ei marturisesc de asemeni ca vor strica tineretul prin scrieri si filme pornografice. superficialitate si îndemnarea la prostitutie. . Învrajbirea aceasta sistematica o urmaresc francmasonii cam peste tot si fara îndoiala ca ei o urmaresc si la noi în România. vlaguire. falsificarea lor. se va arunca ca o fiara de prada asupra a ceea ce a mai ramas din acest putregai si va rasturna totul. sadism. satanism. În ceea ce priveste bauturile alcoolice. si ca vor deprava femeile crestine prin lux fara masura. nu întâmplator se constata mereu de catre serviciile sanitare. pentru ca el sa întemeieze apoi un Stat nou planetar unic. masturbare. sexualitate animalica. Când prin astfel de mijloace se va ajunge sa se destrame toate legaturile sociale si politice din tara atunci. De aceea putem vedea cu totii cât de înversunate sunt luptele dintre partide. masochism. spune el. prostitutie. Toate acestea ei le fac aratând cu o criminala fatarnicie ca acesta este de fapt progresul.vreo întelegere. Barurile de zi sau de noapte si restaurantele se înmultesc mereu si într-o mult mai mare masura decît celelalte magazine. În privinta degradarii morale si spirituale prin vicii si pornografie se pot vedea zilnic si la noi reviste si ziare care sugestioneaza în acest sens si îndeamna în mod insidios tineretul la desfrâu.

cel mai adesea ei cauta sa faca din razboaie o cearta sângeroasa pentru bani si cum ei au adunat. Francmasonul a stiut si stie totdeauna sa traga multe foloase din dezordine. tot aurul din lume în bancile lor. ridicat pe ruinele Statelor crestine. pe când crestinii saracesc si se împutineaza în razboaie. spre a darâma din temelii Statul crestin. cu care el îi cumpara pe crestinii slabi de înger si manipuleaza cu viclenie masele de oameni prin presa aberanta cu care zapaceste mintile celor multi si prosti. ei vor fi aproape totdeauna ascultati si la încheierea pacii. Tocmai de aceea. . UNIC. el a cautat si cauta mai mereu sa dezlantuie dezordinea. francmasonul si-a luat ca tovaras nedespartit AURUL. astfel ajung francmasonii sa spuna în final cuvântul hotarâtor chiar în Statele pe care au stiut sa le manipuleze cu viclenie pentru ca sa le arunce în razboi. În aceasta lupta ascunsa si pe zi ce trece mai agriga. 2. francmasonii nu se vor mai calauzi dupa regula LIBERTATII. Acest cuvânt în viziunea sa criminala a fost bun de exploatat.În Statul cel nou Mondial. fara de care nu poate exista civilizatia". deloc întâmplator. Cum cauta sa profite francmasonii de dezordine? În doua feluri: ei se îmbogatesc. revolutia. razboiul pentru ca asemenea framântari i-au adus numai profituri. El va întrebuinta apoi NUMAI "despotismul absolut. Tocmai de aceea.

îndeamna pe toti nepriceputii sa vorbeasca verzi si uscate în Parlament. persoanele care cârmuiesc si popor. De aceea ei cauta în primul rând ca în orice tara sa puna mâna pe PRESA. peste cadavre de crestini. 3. cautând prin puterea aurului si mai ales prin minciunile din presa sa desparta pe conducatori de poporul pe care îl conduc. sa îi clatine încrederea în cinstea si dreptatea conducatorilor. Prin ce mijloc? Prin PRESA. le afla necazurile. despre care el înca de mai înainte stie ca nu se pot împlini. perfid si criminal al francmasonului. care stabileste un echilibru între puterile Statului: între Conducatorul acestuia. Ei stiu ca în viziunea lor satanica presa este scara care duce la o putere pamânteasca si la bogatie. pentru a împiedica guvernele sa faca legi. Constitutia este legea de baza a Statului. ei pun ziaristii sa atace tot ce este bun. pentru a o atrage de partea lui. Francmasonul sta ascuns în umbra si priveste cu dispret cum altii muncesc. divin si cinstit în tara. nemultumirile si apoi el începe prin presa sa asmuta multimea contra cârmuirii. spiritual. . mai întâi el cauta sa distruga sistematic ordinea stabilita prin Constitutie. ei împing pe toti ambitiosii sa dea asalt puterii. Pentru a ajunge cât mai repede aici. Intram astfel si mai adânc în sufletul satanic. El cauta sa sfarme aceasta cumpana dreapta.Dar în timp de pace oare cum actioneaza cel mai adesea francmasonul? El cauta înainte de toate sa întunece judecata cea dreapta si cinstita a crestinului cu vorbe goale si cu fagaduinte mincinoase.

citim atât de des chiar si în presa de la noi ca e nevoie totdeauna de schimbari de guvern. De aceea. De aceea francmasonul din Protocoale marturiseste ca puterea lor creste foarte mult mai ales atunci când crestinului îi merge tot mai rau. astfel ne apare evident ca puterea francmasonilor sta ascunsa în foametea crestinului. iar pe de alta parte ei fac sa fie tot mai nemultumit poporul. ci o marturiseste cu un . în nefericirea sa.pentru ca poporul. cu atât slabeste mai mult puterea de a conduce si de aceasta slabiciune nu profita decât francmasonul. va distruge totul si atunci francmasonul sconteaza ca va lua puterea. sa nu mai aiba încredere în nimeni si sa ceara mereu schimbare de guvern. Când omul este flamând si coplesit de toate lipsurile. ca el. toata multimea de flamânzi. Poporul care nu cunoaste metoda. salbaticita de ura provocata de francmasoni prin presa. îi crede pe francmasoni. îi va stapâni complet si mult mai aprig decât o faceau altadata regii si împaratii. a guvernarii. având puterea banului asupra celor pe care i-a saracit. cautând prin toate mijloacele sa-l saraceasca si sa-i scumpeasca viata. pentru ca francmasonii pe de o parte îi mint cu impertinenta prin conducatorii pe care îi cumpara cu aurul lor. Tocmai de aceea francmasonul îsi destainuie gândul sau criminal. care în naivitatea sa crede foarte usor. în slabirea tot mai mare a muncitorilor nostri. greu de învatat. Cu cât guvernele se schimba mai des. Asta el nu o viseaza. se va arunca asupra puternicilor zilei. decât daca îi merg toate bine. La un semn al lor. mai usor pleaca urechea la minciuni.

pentru ca deja suntem o mare putere care domneste deasupra tuturor Statelor din lume. ei stiu când va izbucni si doar ei vor sti sa se fereasca. împiedicând orice unire cuminte între partide. care iarasi este o forta nevazuta. Asa tind sa ajunga în curând si la noi fracmasonii atâtând luptele politice. divine. pentru ca ei au pregatit revolutia. în conformitate cu care trebuie ruinata în întregime religia crestina. Francmasonul considera ca trebuie smuls din sufletul nostru spiritul stramosesc al credintei si al pretuirii bunurilor sufletesti. învrajbind poporul.cinism uluitor în Protocoale si tot acolo el arata si drumul pe care va ajunge la aceasta mârsava tinta. el se ridica contra credintei crestine. cumparând pe conducatorii lacomi de bani. Francmasonul. Astfel el îsi dezvaluie planul. când spre exemplu ne ataca un Stat. Si pentru ca sa înlature cât mai repede orice concurenta. Dar peste hotare? Iata ce marturisesc chiar ei: "Astazi aproape nimeni nu ne mai poate ataca." De aceea spun ei ca au ajuns la culmea puterii si ca putin le mai trebuie sa se încolaceasca peste trupul ultimelor State de pe continent si astfel sa ajunga sa tina toata Europa în mâini ca într-un cleste. aruncând samânta urii si a deznadejdii între mase. Dar oare în aceasta revolutie ei nu îsi vor pierde capul? Nu! spun ei cu impertinenta. 4. care lupta cel mai adesea pe ascuns. El cauta sistematic sa ne . marturiseste ca astazi a ajuns sa fie o mare putere nevazuta. mai presus de cele materiale. ne apara imediat celelalte.

Cum . Odata ce va trezi si va amplifica aceasta pofta nesabuita.cât mai usor la putere. saracia si dezordinea. care ruineaza sufletul. Astfel crestinul ajunge sa nu vada pe dusmanul tuturor celor buni care este francmasonul. sa nu fie cumva vazuti. pentru a distruge astfel si ceea ce a mai ramas bun si divin. francmasonul îsi pune acum întrebarea: cum va guverna el peste mormanul de ruine si tot el raspunde astfel: prin cel mai aprig despotism. Dupa ce el va ajunge sa destrame tot ce era bun. francmasonul va ademeni pe cei mai multi crestini de partea sa. si-au pus ochii francmasonii. dar si acesta va fi întronat de o asa maniera încât ei sa ramâna tot în umbra. sfânt si întarit prin legi cinstite în societatea crestina. sa ne cufunde pe nesimtite în mocirla poftei nemasurate de bani si a acumularii obsesive de bunuri materiale.otraveasca. Cum va ajunge el aici? Înainte de toate el va trezi în noi pofta banului prin speculatii în industrie si va actiona astfel încât valorile sa treaca din mâna în mâna. dar mâna lor de fier ascunsa sa tina în frâu si în saracie crestinii. Pe aceasta tara.MAI ALES AICI. ei doresc sa împiedice aici consolidarea unitatii spirituale a acestui popor. sa sporeasca slabiciunea. pentru a ajunge . el va întelege multe din caracterul si metodele luptelor politice din România. Fiecare. 5. si apoi pe acestia îi va trimite la lupta împotriva crestinilor celor buni si dezinteresati. atunci când va privi atent si lucid luptele politice ce se dau la noi pentru putere. va cerceta câti luptatori sunt francmasoni si atunci la lumina cea noua a Protocoalelor. pâna se vor înfunda tot în bugetul francmasonilor.

pâna când în final se va ajunge la o criza generala cu neputinta de vindecat. aceasta presa infecta . pornografie. abjectie. pacate (vicii) în popor si sa învrajbeasca partidele politice unele împotriva altora. beau si asculta muzica SATANICA-METALICA sau ROCK. avide de senzatii tari. cu exteriorul lor straniu si cu lipsa de simt a raspunderii si remarcati cum de la haina din afara pâna la intimitatea . Cine.va obosi lumea. Al doilea mijloc este sa se aduca atâta trivialitate. asa încât a ridicat împotriva-i opinia generala a celor cu bun simt (dar care sunt foarte putini) care astazi îl condamna? Cine oare sunt (cu rare exceptii) patronii localurilor infecte de asa zisa petrecere si de dans cât si a tuturor cluburilor de BINGO sau biliard unde se omoara timpul. cautând sa critice cu viclenie tot ceea ce este bun si va urmari totodata sa zapaceasca mintile celor multi în asa fel încât acestia sa nu mai stie a se descurca aproape deloc în gestionarea propriilor lor afaceri. decât francmasonii. care fumeaza.DE SCANDAL . care prin filmele de groaza si violenta pline de crime si abjectii a ajuns sa constituie o grava primejdie morala. poarta la ora actuala raspunderea pentru degenerarea cinematografului. stricaciune.vor ajunge francmasonii sa stapâneasca opinia publica? Prin PRESA. Cinematograful a constituit si constituie fara îndoiala un progres remarcabil al fotografiei în legatura cu scenele în miscare. se risipeste în mod aberant energia psihica si se distrug nervii crestinilor din toata lumea? Luati acei tineri debusolati drogati si fistichiu gatiti si fetele de astazi depravate.

jocuri de noroc. Procedând astfel.N. mode paranoice fara gust. manipulati si exploatati de noi". "Petreceri abrutizante cu mult alcool si droguri." Protocoalele francmasonilor vorbesc de asemeni despre un Guvern Suprem Planetar care este o forma de cârmuire care sta cu mult deasupra Statelor. dar pe care chiar noi le-am inspirat. În afara de aceasta organizatie. rele si nesabuite. pentru ca masinaria nu merge decât unsa cu bani si aceasta este pentru ei firesc si obligatoriu.U.toate acestea si multe altele. care "înfloresc" naucind putina minte ce a mai ramas la unii exercita o presiune insidioasa nevazuta asupra poporului si totodata înghit aproape toate sursele de venituri. pe care noi le consideram ca fiind false. localuri de dans care streseaza si tulbura mintea. puteti în final sa-i pecetluiti aproape pe toti cu aceeasi eticheta: "Educati. asa cum s-a facut cu Liga Natiunilor (actuala O.) unde la ora actuala este stiut ca din umbra masonii cei puternici din Anglia si din Statele Unite uneltesc si hotarasc aproape totul. . faptele crude lumineaza cât se poate de viu fraza din Protocoale: "Printr-o educatie împanata de principii si teorii aberante. pentru ca aurul este al lor. ei marturisesc de asemeni cu mult cinism ca întreaga masinarie a oricarui Stat se afla acum în mâna lor.ideilor si sperantelor lor demoniace. briliante false . am izbutit sa ratacim aproape în totalitate tineretul crestin si am ajuns sa-l prostim si sa-l demoralizam". rataciti.

O importanta parte dintre mijloacele diabolice cu care francmasonii pregatesc ruina economica a crestinilor. i-au impus pe lânga alte grele conditii si "clauza minoritatilor" . în urma framântarilor politice. luata ca tinta de cucerire pentru ei. În primul rând este evident ca cea dântâi acaparare a lor este facuta cu banii sau cu alte cuvinte cu creditul pe care ei îl acorda cu atâta "GENEROZITATE" Statelor. dupa bunul lor plac. De aceea arata francmasonii ca trebuie marit cât mai mult prestigiul si însemnatatea asa numitei finantari internationale de care toate Statele.6. dupa asemenea framântari. sau stors aproape în întregime tot de ei. au în mod OBLIGATORIU nevoie de împrumuturi foarte mari pentru echilibrarea bugetelor si pentru acoperirea cheluielilor mari avute. Totodata. revolutii sau razboaie. spun ei. adica acapararea în mâna unora a tuturor lucrurilor necesare. se poate face simtita puterea mare a lor prin aceea ca ulterior Statele. dupa cum marturisesc chiar ei. trebuie neaparat sa atârne cât mai mult. iar tot ce se mai gaseste în mâinile crestinilor este înghitit rând pe rând. Asa numita finantare internationala este menita a conduce în realitate. Prin aceasta acaparare masiva aproape toate preturile se impun numai de catre ei. Astfel nu este deloc întâmplator ca si tarii noastre. sunt "monopolurile" de marfuri si articole. prin DICTAT si santaje insidioase de tot felul politica Statelor NUMAI dupa interesele LOR.

au continuat si continua sa-si bata joc de interesele noastre. ORBI (tâmpiti!)) cât de mult corespunde realitatii . ar ajunge iar la valoarea lui de mai înainte. marfuri. Toate bunurile si pamânturile. Pretul muncii se ridica tot mai mult. ceea ce ei au planuit în urma cu aproape 100 de ani se pune la cale si se realizeaza acum sub ochii nostri CARE NU BANUIESC NIMIC. a adus la stadiul de criza îndeosebi crestinii. daca noi am fi complet de acord. iar Leul probabil. Iata prin urmare cu câta abilitate si viclenie siau facut ei interesele.care în realitate vizeaza controlul din afara a problemelor noastre interne. elocvent luat din mijlocul vietii noastre de zi cu zi. Dar iata ca în situatia actuala din moment ce ei nu si-au împlinit înca dobitoacele lor scopuri pe care le urmaresc la noi. Inflatia care creste în fiecare zi. provocata chiar de ei. aducând Leul la devalorizarea de acum. Ei bine. putem vedea foarte clar cum aproape tot. caci prin intermediul masinatiilor si a speculatiilor puse la cale de ei pretul celor necesare se scumpeste si mai mult. fara ca muncitorii sa foloseasca ceva. putem vedea (daca nu suntem. Uitându-ne cu o mare atentie si luciditate în jurul nostru. Prin acest exemplu. urmarind cu strictete punerea în practica a planului din Protocoale. cu tot ceea ce francmasonii urmaresc sa reuseasca în ROMÂNIA imediat ni s-ar da (în schimb) bani multi ca împrumut. trec aproape întotdeauna în mâinile LOR.

Începând cu revolutia franceza. au ajuns sa subjuge în timp toate institutiile noastre si întreaga viata publica. ci tot numai EL . idei vagi si eronate despre asa-zisa toleranta. care dovedeste în mod semnificativ ca marirea reciproca si dezastruoasa atât a salariilor cât si a preturilor obiectelor de prima necesitate. pentru a obtine noi drepturi si avantaje nemeritate care sa-i tina în fruntea treburilor publice.planul cel hidos si criminal al Protocoalelor. nu este niciodata facuta pentru ca sa câstige salariatul sau producatorul.FRANCMASONUL. Aproape peste tot. ca si marea majoritate a razboaielor din tarile crestine. Idei rau sau în mod nebunesc întelese despre liberalism. pentru ca mai apoi. cu scopul (ascuns. 7. pe care Protocoalele le-au compromis si apoi le-au murdarit cu desavîrsire. rascoala din anul 1907 a fost fara îndoiala pusa la cale si întretinuta tot de ei. dar chiar si în aceste conditii ei tot au încercat si încearca mai departe sa provoace noi dezastre prin revolte sau razboaie. Spre exemplu. de a profita cât mai mult de situatia precara a tarii. se întelege). au fost începute de ei sau au fost întretinute de ei. sa utilizeze tunurile. chiar la noi în tara. francmasonii stapânesc în mod ascuns si prin aceasta stapânire ei urmaresc sa pregateasca ruina Statelor crestine. aproape toate revoltele si toate framântarile. atunci când aceasta metoda va fi insuficienta. asmutându-le pe unele împotriva altora. .

atunci aproape fara nici o greutate putem fixa momentul în care ei au cazut în situatia fatala. este faptul ca tocmai din cauza acestei influente satanice predominante. . ce le-a adus unele foloase de moment. sa nu actioneze în mod similar pentru toate popoarele planetei. dupa un model unic pentru toata lumea. 9. este întunecat si negat în totalitate. adica sa nu actioneze. si mai ales daca le cercetam cu atentie si luciditate trecutul celor care participa la respectiva adunare. în aceasta uriasa si planetara actiune criminala ei sunt în mod constant ajutati de marea si uluitoarea indiferenta cu care chiar popoarele care sunt victime privesc deocamdata aceasta problema. iar pentru altii care înca se afla si ramân mai departe sub influenta LOR. cu alte cuvinte. adevarul. dar care i-a facut sa devina si sa ramâna în mod aproape inexorabil sclavii unei puteri satanice care evita lumina publicitatii. Toate aceasta nu se explica decât prin ideile diabolice din Protocoale: "Noi vom face sa se aleaga Presedintii al caror trecut este patat". Ceea ce este însa si mai grav. în functie de natura si specificul poporului în mijlocul caruia actioneaza. Conducerea Suprema francmasonica a hotarât ca cei alesi dintre ei (francmasoni). chiar daca este descoperit pentru unii.8. ci ei trebuie sa întrebuinteze mijloace criminale adecvate care trebuie sa fie oarecum diferite. care deja detin conducerea lojilor masonice în cadrul popoarelor crestine. Când studiem o adunare importanta care hotaraste asupra destinelor omenirii.

libertatea. ajutându-le ambitiile . corupti. plini de vicii sau patati. care doar acela conduce destinele lumii actionând în mod ocult dar puternic. pe care îl vor oferi acestei devize si anume acel înteles naucitor care le poate usura stapânirea. Oare ce vrea sa însemne aceasta deosebire. FRATERNITATE". Puterea aceasta efemera ei o au doar prin faptul ca au la picioarele lor. adica: dreptul la libertate. prin banii si aurul pe care îl detin. datoria egalitatii si idealul fraternitatii. adica numai dupa bunul plac al celor care detin puterea. patimasi. pe toti oamenii prabusiti moral. egalitatea si fraternitatea vor putea sa fie un tel catre care lumea crestina merge orbeste. egalitatea ca si fraternitatea urmeaza a fi acordate popoarelor numai în masura în care sunt de obicei acordate drepturile si executate datoriile. Atunci când francmasonii vor ajunge stapâni peste toata lumea. care la prima vedere pare a fi numai între cuvinte? Pâna în momentul trecerii puterii în mâinile francmasonilor. nu prin alte cuvinte. libertatea.numai astfel fiind asigurati ca nu vor esua în îndeplinirea planurilor lor criminale. dar din momentul în care puterea va trece în mâinile LOR. ei spun ca vor înlocui cuvântul lor de ordine de azi care este cuprins în deviza: "LIBERTATE. ambitiosi. ci printr-un alt înteles. Peste toate aceste guverne ale statelor ce exista pe aceasta planeta ei spun ca au un guvern al lor superior francmasonic. EGALITATE.

murdare, razbunarile si împlinindu-le toate poftele. În felul acesta ei spun ca au în, sau la mâna lor pe aproape toti conducatorii de tari si popoare, care, prin greselile si ticalosiile lor (multe dintre ele trezite si amplificate chiar de ei), vor aduce tot mai multe popoare la revolta, pâna când acestea vor cere - CULMEA PACALELII de la EI scaparea (salvarea). Singura frica a francmasonilor sunt Regii (care nu au fost cooptati în francmasonerie), fiindca acestia, prin independenta si puterea pe care le-o dau drepturile de mostenire a Tronului, pot sa se opuna francmasonilor facându-le prin aceasta mult rau. Pentru a ajunge la telul criminal urmarit de ei, francmasonii au procedat mai întâi la izolarea poporului de conducatorul sau, ridicând un zid de minciuni între ceea ce presa si propaganda lor îl face sa vada, pâna când în final acesta (conducatorul) ajunge sa fie un aderent orb al lor, pe care ei îl duc apoi de mâna numai unde vor ei. Ceea ce ne apare ca fiind cumplit de primejdios, este mijlocul în mod evident terorist cu care ei marturisesc ca vor scapa de revolta omenirii crestine, atunci când aceasta se va destepta. Ei spun ca într-o asemenea situatie vor scapa de furia crestinilor, aruncându-le în aer toate orasele mari, cu ajutorul drumurilor (tunelelor) subpamântene pe care atunci le vor avea la dispozitie în respectivele orase, astfel încât ei vor îngropa în ruine revolta crestinilor uniti care ar îndrazni sa se ridice împotriva lor. Asadar, într-o

asemenea situatie, asasinatul terorist în masa va pune vârf la toate crimele francmasonilor. Desi la prima vedere asa ceva pare incredibil sa nu uitam tunelele care au fost construite în acest scop din ordinul FRANCMASONULUI CEAUSESCU. 10. Prin orice mijloace, francmasonii pun în calea neamurilor crestine toate ispitele si viciile, printre acestea la loc de "cinste" aflându-se otravirea lenta cu bauturi alcoolice, care fac totodata sa se prabuseasca moralitatea si faciliteaza coruptia. Ei vor astfel sa slabeasca cât mai mult orice rezistenta si urmaresc în acelasi timp sa zapaceasca multimea în asa fel încît aceasta sa ajunga sa creada ca ei sunt într-adevar niste "mari binefacatori" ai omenirii. Stapânirea aceasta ei sconteaza ca pâna la urma o vor avea asigurându-si controlul si domnia asupra majoritatii poporului, deoarece în viziunea lor criminala numarul celor din popor care se vor lasa condusi va fi acela care le va asigura puterea, întrucât, în conformitate cu parerea lor, cei mai multi indivizi ai unui popor sunt rai, viciosi, fara multa inteligenta sau cultura, ei putând fi tocmai de aceea usor de stapânit prin frica. Tocmai de aceea francmasonii au luptat si lupta pretutindeni pentru votul universal, întrucât prin el pot fi înlaturate cu usurinta mintile luminate ale crestinilor care prin vot, în strânsa legatura cu gradul de cultura si starea sociala a fiecaruia razbateau mult mai usor la conducere, acolo unde vor sa fie numai ei (francmasonii).

Dupa introducerea zapacelii si rasturnarea tuturor valorilor nationale si spirituale din fiecare Stat, urmeaza în planul lor introducerea REPUBLICII, pe care, dupa cum se vede deja au introdus-o în multe State. Prin republica francmasonii considera ca pot conduce cu mult mai multa viclenie si abilitate, întrucât republicile sunt în general conduse de oameni alesi la intervale scurte de timp (3-4 ani), atât prin manipulari mârsave prin presa cât si prin masinatiile murdare ale conducerii lor ascunse. Presedintii de republica la rândul lor, sunt în felul acesta de asemenea stapâniti de ei. Ei spun ca pentru a fi si mai siguri de oamenii lor de paie, vor împinge cel mai adesea la presedentia Statelor oameni compromisi care au o pata morala în trecutul lor. În felul acesta, atât prin bani, cât si prin presa si prin influenta lor mârsava, ascunsa dar puternica ei pot face sa fie alesi exact oamenii lor în calitate de presedinti ai Statelor; imediat dupa alegere ei îi vor tine pe acestia în mâna si vor face cu ei ceea ce vor, prin santaje. În cazul în care acestia nu se vor supune, îi vor denunta la scurt timp dupa respectiva nesupunere pentru pacatele lor, care sunt cunoscute numai de francmasoni. Santajati de frica de a nu pierde cumva "binefacerile" puterii, acesti oameni de paie, vor juca aproape totdeauna dupa cum le vor cânta stapânii lor (francmasonii). Iata prin urmare de ce lupta francmasonii cu atâta înversunare în presa lor contra Regilor, si de ce au

În plus. dreptul de a declara razboi îl vor lasa . au facut la scurt timp dupa aceea sa se voteze legi care interzic cu desavârsire orice forma de manifestare care ar permite revenirea la guvernarea monarhica. În felul acesta. Pentru a ajunge sa stapâneasca si mai abil lumea. francmasonii spun ca vor face sa fie alesi presedintii de republica de catre Camerele Deputatilor. pentru a avea si mai la îndemâna soarta popoarelor crestine. Acolo unde deja au reusit sa introduca republica. ci ei raspund doar în ceruri. Poporul care va hotarî soarta presedintilor si a guvernelor lor. pe care sa le poata arunca atunci când vor ei unele contra altora în razboaie crunte. guvernele vor atrage aproape toate atacurile. adica REFERENDUMUL. pentru a fi siguri de ea. Monarhiile sunt privite ca fiind o mare piedica pentru planurile diabolice de stapânire si distrugere ale francmasonilor deoarece REGII nu sunt raspunzatori în fata nimanui pe pamânt. în fata lui Dumnezeu. scapând astfel complet de sub controlul si puterea francmasonilor. acest drept trecând dupa aceea numai asupra presedintilor de republica. punând în locul lor niste presedinti de republica care erau în general "oamenii lor de paie". însa acestor Camere li se va ridica cu timpul dreptul de a propune sau de a schimba legile.actionat cu atâta tenacitate si au reusit sa faca sa se prabuseasca atâtia Împarati si Regi. iar pentru a fi scapate de o raspundere efectiva. se va introduce peste tot apelul la popor. va fi atunci servitorul lor orb si aproape niciodata nu va hotarî altfel decât cum vor vrea francmasonii.

Ei marturisesc însa ca toate aceste vorbe goale vor trebui sa dispara din lume în momentul în care vor ajunge ei la putere. 11. despre democratie. despre aproape toate eforturile ce se fac pentru a aduce fericirea reala si bunastarea celor multi si nevoiasi. si care datorita naivitatii si prostiei lor trebuie mai mereu sa fie ametite cu fagaduieli desarte. toate acestea sunt bune pentru "brutele de crestini" care nu înteleg mai nimic din ceea ce este real. ne putem da seama cât de aproape încep sa se simta francmasonii de nemernica lor victorie. care mai mereu este asa cum am vazut unealta lor supusa. Protocoalele secrete declara ca tot ce scrie astazi presa din toata lumea despre libertate. de acum înainte vom asista la ridicarea pe ruinele tuturor statelor crestine a Statului universal UNIC francmasonic care nu va mai avea frontiere. Mai departe francmasonii vor reduce tot mai mult drepturile si garantiile constitutionale. va sapa tot mai adânc prapastia dintre popoare si guvernele lor. care odata cu reducerea garantiilor constitutionale. pentru ca astfel sa faca loc unei guvernari AUTOCRATE. Crestinatatea va fi atunci socata si înmarmurita de o . despre o mai justa repartitie a bunurilor pamântesti. Gândind cu luciditate la toate acestea ori de câte ori vedem nesfârsitele framântari dintre partide.tot numai presedintelui. Pâna acum protocoalele secrete francmasonice au aratat mijloacele ascunse de distrugere a Statelor crestine. despre votul universal.

iar pe de alta parte prin obligativitatea ce o vor institui în a se cere înainte de aparitia oricarei scrieri verificarea atenta si revizuirea ei de catre autoritati. Prin aceste mijloace francmasonii sconteaza ca vor reusi ca tot ceea ce ar putea sa le împiedice domnia prin trezirea opiniei publice. cu cât constatam ca ea se aplica exact acolo (în statele) unde francmasonii au pus deja mâna pe putere. . Ei vor împiedica total controlul opiniei publice. care se poate face astazi cu ajutorul tiparului.asemenea întorsatura si va astepta inerta îndreptarea raului de la noii guvernanti. francmasonii considera ca atunci ea nu va mai fi în stare sa opuna vreo rezistenta. iar noi suntem întocmai precum lupii printre ele. dupa ce a fost redusa la un asemenea grad de mizerie sufleteasca si materiala. sa nu vada niciodata lumina presei. Presa. Aceasta marturisire este cu atât mai pretioasa. care astazi este un mijloc de aparare al tuturor libertatilor aberante care merg uneori pâna la anarhie. pe de o parte punând taxe foarte mari asupra tipariturilor de orice fel. Stiti ce li se întâmpla oilor când ajung lupii în turma". 12. "Crestinii naivi si prosti sunt întocmai ca o turma de oi. asa cum o înteleg ei în timpul domniei lor. este în viziunea lor dreptul de a face numai ceea ce este îngaduit de legi. va fi strasnic îngradita atunci când va veni stapânirea francmasonilor pentru aceasta promulgându-se legi care vor permite aceasta restrictie întrucât libertatea.

Pâna atunci ei au actionat însa foarte mult si au câstigat peste tot controlul neconditionat asupra marii majoritati a presei din lumea întreaga, ascultând sfaturile date cu o inteligenta diabolica de toti marii lor conducatori pe care i-au avut si care le spuneau: "Priviti totul ca fiind aproape nimic. Banii ca fiind nimic. Consideratia sau dispretul ca fiind mai nimic. Priviti însa presa ca fiind totul, pentru ca având controlul deplin asupra presei, vom avea astfel tot restul". Presa, care cel mai adesea este manipulata de francmasoni, strecoara vrând nevrând sugestii insidioase foarte rele sau rele în sufletul cititorilor si adeseori se lucreaza în secret pentru slabirea Statului, Natiunii, Spiritualitatii, Moralei, a Armatei, a Bisericii, etc. Tot astfel se poate întelege CINE anume sapa la temelia iubirii dintre frati, asmutând provinciile tarii unele contra altora numai pentru a-si realiza interesele LOR politice, conform poruncilor din Protocoale, unde se vorbeste de sprijinirea subversiva a autonomiei si neîntelegerii dintre provincii: "Atentia noastra se va întinde în mod special asupra provinciei. Trebuie adeseori sa atâtam acolo sperante si dorinte net potrivnice celor din capitala, careia îi vom spune ca acestea sunt sperantele si dorintele adevarate ale provinciilor, desi e lesne de înteles ca izvorul dezbinarilor nu porneste decât de la noi. Caci atâta timp cât noi (francmasonii!) nu ne vom bucura înca de o

putere deplina, vom simti adesea necesitatea de a înabusi glasul capitalelor cu acela al majoritatii, al poporului din provincii, care va fi lesne atâtat de catre agentii nostri abili si CHARISMATICI." Desi sunt scrise cu zeci de ani înainte de unirea Românilor, este aproape uluitor cât de exact se potrivesc aceste planuri cu cele ce se petrec acum la noi. 13. Nevoia zilnica de pâine îi va face pe oameni sa taca, iar prin diferite concursuri de loto, sport, arta, frumusete etc., adormiti si hipnotizati de cuvântul magic PROGRES, acestia vor fi astfel distrati si îndepartati de la problemele grave launtrice sau politice, consumându-si zi de zi, în mod haotic si inutil, un imens si pretios capital de energie psiho-mentala pe care îl vor investi spre exemplu în frenezia unui steril meci de fotbal. 14. Religia crestina se urmareste a fi discreditata treptat de catre francmasoni. 15. Cei care se vor opune într-un mod oarecare instaurarii dominatiei francmasonice vor fi pedepsiti cu moartea. Francmasoneria exterioara este doar avangarda si stâlpul de sustinere al Ierarhiei Francmasonice Secrete. Lojile francmasonice în calitatea lor de grupuri ale francmasoneriei exterioare sunt de fapt o creatie a Ierarhiei Francmasonice Secrete. Odata cu proclamarea formala a Republicii Mondiale, unice aceasta Francmasonerie simpla

(exterioara) va fi desfiintata la scurt timp dupa aceea împreuna cu orice forma de liberalism. 16. De asemenea, se va desfiinta învatamântul liber (particular), iar în scoli tineretul va fi crescut numai în spiritul noilor sai stapâni (Ierarhia Francmasoneriei Secrete). 17. Baroul trebuie sa fie demoralizat, atunci la fel si prostimea. Institutiile publice trebuie compromise, iar spionajul si turnatoria trebuie sa fie cultivate în mod sistematic. 18. Prestigiul persoanelor publice care sunt orientate în mod benefic si divin trebuie sa fie în mod sistematic desfiintat, ca si fiinta lor, prin atentate, calomnii, denigrare sau folosind alte cai ascunse. 19. Toti criminalii politici si anarhistii nu trebuie niciodata sa fie prezentati publicului ca fiind niste martiri care lupta pentru fericirea multimii. 20. Crizele economice mondiale sunt în mod intentionat întretinute de catre Francmasonerie, cu scopul de a retrage banii din circulatie; trebuie astfel ca guvernele sa fie determinate - pe diverse cai - sa faca împrumuturi externe uriase cu dobânzi mari, pentru a fi pe deplin la mâna (discretia) Francmasoneriei. În viitoarea Republica Mondiala Unica, proprietatea particulara va putea fi oricând confiscata de Conducatorul Republicii, care va fi singurul proprietar de fapt în stat.

Pâna atunci. însa ea este realizabila numai atunci când regele Statului Planetar va fi ales si educat de Ierarhia Superioara Secreta a Francmasoneriei.21. dominatia francmasonica vine de la sine. VISITING "THE PROTOCOLS" THE PROTOCOLS OF ZION . deoarece atunci statul va fixa preturile dupa cum el va dori. Aceasta dominatie urmeaza sa se instaureze mai ales cu ajutorul aurului si a banilor. împrumutând cu sume uriase guvernele si. pe de alta parte. În aceasta viitoare Republica Planetara Unica. Mica industrie va fi. singura cale ce va împiedica aparitia somajului. în viitoarea Republica Planetara. Bursele de fonduri publice nu vor mai avea ce cauta. 23. întretinând coruptia administratiei. care se afla în mâinile membrilor Ierarhiei Superioare Secrete a Francmasonilor. Regalitatea este forma ideala de guvernare în cazul Statului Planetar Unic. 22. 24. pe de o parte.

Andrew Moore. The Right Road. which are appropriate: . in which Eric Butler and The League of Rights are critically mentioned. About the same time as The Reader's Digest article. Peter L. it being claimed that he exercises considerable international influence. The Right Road. but its clear purpose is to suggest that it is "The Australian League of Rights" which is the main threat to what is termed "liberal democracy". Eric Butler receives special attention. Moore's work is subtitled "A History of Right-Wing Politics in Australia". We will not at this time attempt to analyze either The Reader's Digest article on The Protocols or Moore's work. senior lecturer in Australian history at the University of Western Sydney. Lorden of Calgary.When an international mass circulation magazine like The Reader's Digest decides to run an article on the documents generally known as The Protocols. by Dr. But by coincidence we have recently received an article from a Canadian. there must be a purpose. which basically regurgitates the view that these documents are either a forgery or a fabrication. Blatant misrepresentations of the Social Credit movement and historical events are masked by what purports to be a carefully documented academic study. the Oxford University Press released a publication. who offers some comments on The Protocols.

Yet if so long discredited. it pictures an international Jewish conspiracy to undermine Christian institutions and pave the way for world domination. Supposedly a report of speeches given at the 1897 First Zionist Congress in Basle. let alone live to publish them? And is such a plot any more credible now than it was then? The recent decline of some big Jewish houses.had long since been discredited as propaganda promoted by the Czarist secret police to justify their own anti-Semitism. "it has had a remarkably long and influential life. seems rather to spoil the picture for those inclined to fantasize ."apparently the plagiarized concoction of a Russian religious mystic". Would people clever enough to engineer such a global conspiracy as the Protocols reflect have been dumb enough to let an outsider take notes of their proceedings. says Krefetz. the Myths and the Reality that the Protocols . it is hard to see how this document could have been a genuine record of speeches at the Congress. Gerald Krefetz remarked in his 1982 Jews and Money.It has been generally asserted for many years past that a document called The Protocols of the Learned Elders of Zion is a forgery. coupled with the emergence of wealthy Asian conglomerates. why have they become what he calls the most successful piece of propaganda in the twentieth century? "For a spurious document"." Could this be due simply to continuing antiSemitism? Indeed.

Nixon and Kissinger. Kruschev's downfall seems to have come about when he stopped doing it). David Rockefeller seems to have had a finger in everything. The book is quite even-handed. Chase Manhattan Bank. whose imperial reach was by NO means confined to the United States. like people fattening birds for a cock-fight. including and Rockefeller's. joined the . Warburg and Schiff's Kuhn Loeb and Company. were alumni of his system. along with prominent politicians of both parties. How closely Jewish and Gentile "insiders" worked together is shown throughout the book. by Gary Allen shows in some detail how the had simultaneously financed both the Soviet Union (page 71) and the Third Reich (page 85). (Apparently the surest way to wealth and power is on the coattails of a man who already has these things and will "look after" you so long as you do his bidding. for instance. was formed by merging Warburg and Rockefeller units. many famous names in politics. While it indicts such Jewish luminaries as Rothschild. it also assigns prominent roles to many Gentile houses.about an unstoppable international conspiracy guided only by Jewish financiers! A book which became a best seller in 1972---None Dare Call It Conspiracy. And a roster of blue-chip American corporations.

For if they are false un one sense. in as much as he shows Gentile interests to have as much clout as the Jewish. Though Allen's predictions have failed so far. The next big war may be about who gets to control it!) A SPURIOUS DOCUMENT? What light does Allen's book. throw on the Protocols? A negative one.is not necessarily of evil intent. Yet the Protocols are not to be dismissed so easily. we should note that cooperation between international financiers today -whatever it may have been in the past . it would seem."insiders" in the immensely influential Council for Foreign Relations (page 88). And that a great many other people have long since come to see some kind of world government as a necessary goal. his book makes a compelling case for the existence of a conspiracy -or at least a close working relationship between financiers of international clout. a reader cannot help feeling . And it seems likely that an even greater centralization of moneypower in the Western world has occurred since 1972. But isn't that inevitable given the current globalization? As to his thesis that the ultimate aim of the "insiders" was to create a totalitarian World Government in which they would control everything as a spider sitting in the center controls his web.

historically speaking. They express a wealth of hard-headed insight in a tone of arrogant superiority which is not unfamiliar to us either.that they are genuine in another! What makes them seem genuine is that they are not at all what one would expect from "a Russian religious mystic". We cannot quarrel with the comment of Henry Ford's Dearborn Independent . But as anyone familiar with current events will instantly recognize. "Spurious" the document may be. but it seems improbable that either a mystic or a bigoted Russian policeman could have come up with an analysis so penetrating. the . many passages in it show a remarkable prescience. too deep in its knowledge of the secret springs of life for forgery". They show too deep an understanding both of Gentile weaknesses familiar to us all and of the sort of mind set which might ruthlessly exploit them for sectarian gain. and so unfailingly prophetic. too well-sustained for speculation. Fictional or not. That a document first published un 1905 should have predicted the collapse of European monarchies.which publicized the Protocols in America around 1921 -that the work was "too terribly real for fiction. Then who did write the Protocols? We may never know that. they were written by somebody who knew very well the kind of men whose utterances they supposedly report.

and even hinted at today's explosion in "derivatives:" trading----has to impress any thoughtful reader. . meaning cattle) are scattered throughout the work.) THE PROTOCOLS DIGEST-ED Since discourse in the Protocols is often disjointed.. One might have preferred to omit such racism altogether. They fit it now. as indeed one might expect if the author were a propagandist determined to present a malign image of Jewry. the current squeeze on countries with large external debt . That it should also have anticipated a Great Depression caused by the arbitrary cutting-of credit. we have taken the liberty of grouping quotations (from Victor Marsden's 1934 edition) in what seems a logical order of subject. the resurgence of Israel. Contemptuous references to goyim (the unfortunate Talmudic term for Gentiles. ("That's some "mystic"! Or he might echo the comment made in 1921 by Ford himself: "The only statement I have to make about the Protocols is that they fit into what has gone on in the world situation these sixteen years.Bolshevik Revolution and World Wars yielding little change in territory but a big one un the map of international finance is surprising enough. We have also tried to minimize the more offensive ones.

Our right lies in force . that "freedom" is an empty word." "The French Revolution was wholly the work of our hands. ON POLITICS "The political has nothing in common with the moral . Equality Fraternity'. the fascination of the document lies in its Machiavellian practicality. (its being virtually a manual for would-be dictators is probably why Adolf Hitler knew it so well. . is so central to the work that excluding it would give a wholly false impression. and absolute despotism the only sensible form of government. . . since many times repeated by stupid poll-parrots. This helped us to . For those who ignore that side (as one can easily do by substituting Untermenschen for goyim and some other ideology for the Mosaic). Violence must be the principle and a cunning make-believe the rule if we are to bring all governments into subjection to our super government. .We were the first to cry among the masses the words Liberty.along with utterances more interesting to students of religious pathology than to the general reader. But the purported speaker's ultimate aim to see "the KingDespot of Zion as Patriarch of the World. .) The document opens with a flat statement that all "rights" other than that of "might" are vacuous. .

destroy the natural aristocracy of the goyim, on whose ruins we have set up the aristocracy of our educated class headed by the aristocracy of money. . . Our subordinate agents are boring away at the last remnants of goy authority, striving to overthrow all established forms of order. . . "We have advertised sedition-mongers as martyrs for the common good, though none will be permitted under our rule. This has brought many liberals into the ranks of our 'cattle'. . "Having used this freedom-shibboleth,we shall erase that word from the lexicon; when we come into our kingdom. Freedom of the Press, of speech, of association and conscience must disappear forever . . We define freedom as the right to do that which the law allows; this serves our aim very well, for we shall make the laws!" "For our purpose, wars must not result in territorial gain, the true battlefield will be the economic. Our international rights will then wipe out national rights." "We need an intensified centralization of government to facilitate our control . . . We must so ferment things that the peoples of the world will eventually cry out for one global government. . . Useless changes of government to which we instigated the goyim in undermining their

state structures will have so disheartened the people that they will suffer serfdom under us rather than go backward. . . One-third of our subjects will keep the rest under observation from a sense of duty. . . The goyim are a flock of sheep and we are their wolves. "Though we have sacrificed many of our people in pursuit of the goal of world-government, it has paid us. Each victim on our side is worth in the sight of God a thousand goyim. ON PROPAGANDA "Our aim must be to debilitate the public mind by continually fomenting contradictory opinions and thus distract it from serious reflections which might cause resistance to our aims. . . Let the goyim be bewildered, for there is nothing so dangerous as personal initiative!" "So that the true meaning of things shall not strike the goyim until the proper time, we shall mask it under an alleged ardent desire to serve the working classes. . If any States raise a protest against us, it is only pro forma and by our direction, for their anti Semitism is indispensable to us for the management of our lesser brethren. "The Press is already in our hands. Not a single announcement will reach the public without our

control. This we have already attained in large part through our control of those agencies by which all news items must pass. . . We shall put out our own journals, disguised as coming from elsewhere so that readers will in effect be following the flag we hang out for them; these will even be allowed to feign attacks on us, to convince people they are reading a free press.... Let them discuss themselves silly!" "Distraction is one of our principal aims -through amusements gambling and games of all kinds. . . have we not very successfully turned the brainless heads of the goyim with 'progress' a fallacious idea except in terms of material invention, for truth is one and there can be no place in it for progress? "Progress" serves to obscure the truth so that none may know it except ourselves, the Chosen of God, its guardians." "When we come into our Kingdom, ;it will be undesirable that there should exist any religion other than ours. We must therefore sweep away all other forms of belief . . . We have long taken care to discredit the priesthood of the goyim, whose influence falls lower day by day. But no one will ever bring our faith under discussion from its true point of view, since only we shall know that." ON EDUCATION

particularly all ." "To discourage independent thinking. Students shall not busy themselves with questions of polity in which even their own fathers never had any power of thought." "We shall multiply Masonic Lodges as a means of gathering under our eye all those goyim who (promise to become prominent in public activity). ."We have bemused and corrupted the youth of the goyim by rearing them in principles and theories we know to be false. . . The aims of our organization of secret masonry are not even suspected by these goy cattle attracted to it. banning classical history and erasing from the memory of the goyim all historical facts unfavorable to us. we shall emasculate the universities. . ." "We shall choose goy administrators on their capacity for servile obedience. our subjects will be schooled only for the occupations allotted to them. for which Gentile Freemasonry unknowingly serves as a screen. :" ON FREEMASONRY "Ours is an invisible force. "To destroy every collectivism except ours. .

agents of international police. for these tigers in appearance have the souls of sheep . The goy aristocracy benefited by having their people healthy and strong. which will stop dealings on the changes and bring industry to a . This hatred will be further magnified by the effect of an economic crisis. their need for any little success." "By centralizing in our own hands the money-power of the world. ." "Hunger creates the right of capital to rule the worker. in order to keep them in line. for these are useful both to enforce and to screen our activity. . They are incapable of the analysis and observation required for foresight. hence the inevitable subjection to ours of the brute mind of the goyim. . We puff up their foolish egotism. we can throw all goyim into the ranks of the proletariat . "Who will ever suspect that all these people have been stage managed by us according to a political plan which no one has guessed at these many centuries?" ON ECONOMICS "Capital must be free to establish monopolies so that its leaders shall have political force. . By want and envy and the hatred it engenders we shall move the mob. we are interested in just the opposite.

. a State which has borrowed money at 5% has paid the whole sum in interest without reducing the debt. The State is thus forced to impoverish its masses in order to pay off rich foreigners. bankers and millionaires. in twenty years. " Economic crises have been produced by us through the goyim by no other means than the withdrawal of money from circulation Huge pools of capital have stagnated. . . forcing States to borrow from them and thus become their bond-slaves." "We shall surround our government with a whole world of economists. replacing it with arithmetical calculation and material needs . for in that is our strength. for they know that we shall demand all our money back. . Why could those stupid goyim not have taken the money they needed from their own people. "Goy governments could play tricks with internal loans but not the external." . By creating this crisis we shall throw upon the street whole mobs of workers simultaneously in all the countries of Europe. We must put industry on a speculative basis." "We must tear out of goyim heads the very principle of Godhead. . because in substance everything will be settled on the basis of figures.standstill.

that 34 % of Swedish junior high school students doubt that the Holocaust has really taken place. . caused panic in ruling circles. In the Swedish parliament immediate measures were demanded from the government.(Wow! If a "Russian religious mystic" so long ago could show this good a grasp of money matters. The result of the poll. A group of militant Zionists at Stockholm University have thus "revealed" in an opinion poll financed by Jewish organizations in Sweden . maybe we should try to get one for our next Minister of Finance!) (from The Christian Defense League ) A JEWISH PLOT against Radio Islam By cunning and any other means Israel constantly tries to divert attention from the Jewish occupation of Palestine and from the dominance exerted by Jewish power over the western states. which has been made a great feature of in Jewish-controlled media. and in an emotionally tinged pronouncement the prime minister Göran Persson expressed his indignation and worry about the fact that only 66 % of the junior high school students acknowledged the existence of the Holocaust.

and to shut the mouth of everybody. It should be no secret that the speeches of the Swedish prime minister are usually written by the strong man of the government. who spreads doubt about the reality of the Holocaust. declared it to be "a scandal that Ahmed Rami is allowed to continue denying the Holocaust in radio broadcasts on Swedish soil. In an interview in the same number of the newspaper the leader of the association. the Jew Leif Pagrotsky! Göran Persson's statement before the parliament struck the note for the media.Since one of the more important goals of the educational system and the media is to make people believe in the story of the Holocaust and to achieve the one hundred percentage of believers demanded by the Jewish power. Göran Persson has promised to take quick steps to intensify the brainwashing of the junior high school students and citizens in general. The day after the meeting of the parliament the pro-Zionist Swedish newspaper Dagen wrote that "The Association of survivors fråm the Holocaust" has decided to stop Radio Islam and erect a big monument in memory of the Holocaust in front of the synagogue in Stockholm." In an interview the same day in Swedish radio and TV one of the leaders of the Jewish lobby declared that the . so that the former take their responsibility to educate their children in a Zionist spirit. Jakob Ringart. The Swedish prime minister has also promised to distribute a video cassette about the Holocaust to the parents of all junior high school students.

As a Swedish citizen he is to be judged according to Swedish law.result of the poll was the fruit of broadcasts for years from Radio Islam. In his opinion "Ahmed Rami may be found guilty of disrespect for the Jewish people." The day after the decision to initiate legal proceedings against Radio Islam's home page on Internet Ahmed Rami received a bill concerning the broadcastings from Radio Islam. Exactly a week after the pronouncement of the prime minister the Swedish attorney general decided to initiate legal proceedings against Radio Islam's home page on Internet. even if his home page on Interbet is based in America. To the media it was given to understand that the whole dossier about this "affair" was to be classified as secret. Radio Islam began sending on the 3rd of March 1987 and has never before been requested to pay for the transmissions except for the use of a telephone line . the Swedish television turned to a professor of law at Stockholm University. Radio Islam is requested to pay 6000 Swedish crowns for the costs of the broadcasting at a tariff of 65 crowns for a quarter of an hour (there is a common sender for all the stations). According to the bill. Since this legal action has been completely covered up and the attorney general refuses to give a statement.. and that only Ahmed Rami can be happy about it today. which sends 35 hours a week in various languages (among other things information from the persecuted Canadian history revisionist Ernst Zündel).

ideologies and political systems should not deny an opposition the right to exist. All religions. we must first be able to exist. which in its publications has repeatedly attacked Radio Islam. guarded by a Jewish oligarchy! Our civilization can only survive in a climate of freedom of thought and respect for fundamental human rights. The powers of evil are acting on a global level in a total war to lay our planet under Jewish dominion. After showing their real face in Palestine they constantly advance their positions for the purpose of turning the whole world into a single large prison. but against the freedom of us all. ideological and religious boundaries.connecting the studio with the sender! The chairman of the board of directors of this sender is an active member of a Zionist organization. Who will be the next tomorrow? It is high time to pass to concrete acts of solidarity across the geographical. and the signer of the bill (also a Zionist) is a member of a gay organization. today it is Rami. who has already served a sentence of six months in jail for the expression of his views. That right is denied those who are opposed . Yesterday it was Zündel. These legal and financial persecutions of Radio Islam and its home page on Internet are not only directed against the person Ahmed Rami. The totalitarian Zionism of today is the only ideology that systematically wants to make the very existence of an opposition a criminal offence! Before we can coexist.

Each one of us should do something concrete to defend freedom! The "Jewish Defense League"´s propaganda and terrorism against Radio Islam and against Internet: -----------------------------------------[From the homepage of the jewish terrorist and racist organisation " Jewish Defense League "]: " Silence "Radio Islam" The following message is self-explanatory and requires your immediate assistance to put an end to one of the most vicious anti-Jewish sites on the Internet: . This fanaticism and obscurantism is a serious threat against our civilization and against world peace.to the Jewish domination.

I am member of a group of Jewish Defense League fighting against what is called "Radio Islam. but that didn't stop him. He started a site with the same name as the radio station. Rami was convicted and thrown in jail for six months for defaming the Jewish people. Sweden. Others took his place legally and it's an ongoing battle. "Radio Islam" (http://abbc. broadcasting material of hatred against the Jewish people. He went ISP (Internet service provider) to ISP but was quickly thrown out when the server owners discovered who was behind and what material was offered. server. Rami moved to a U. At first. . So in summer of this year.net).S. Rami soon discovered the possibilities that Internet gave him. The founder of Radio Islam is a Moroccan who came to Sweden in 1973 as a political refugee." This began as a radio station in Stockholm. this site was hosted by Swedish servers.

They finally moved to remove the list of named Jews Radio Islam´s home pagee. Everything else -. but have received no reaction whatsoever from there.We wrote to his american Provider ( ISP ) several times. all the traditional fabricated "proof" to deny the Holocaust and so much more -. We made an e-mail denouncement to Atlanta Police Department of the antisemitic defamation housed on Radio Islam.remains intact.lists of Jewish convicted criminals. We tried to write about this in the Provider's discussion forum but we were immediately censored! After lengthy "investigation" was conducted (we had thought a few minutes would be enough) we received the following e-mail: Subject: abbc. A truly sickening site.net .

Certainly with the list of names added to the site. Consequently. the decision we have made is that. it would seem to be aimed at providing an object on which to direct the feelings stirred by the rest of the site. Let me first say that we pride ourselves on the fact that we provide anyone who wishes to publish information on the Internet an opportunity to do so. 26 Nov 1997 14:23:55 -0500 This is to inform you that our investigation of abbc.net is finished. our determination is that although this site may be bothersome or offensive to some.Date: Wed. it is primarily sharing an opinion. as long as the site remains within our fair and reasonable guidelines. After lengthy deliberation on this subject. . as long as the list of names singling out individuals is removed and the rest of the site is reviewed such that any descriptions similar to those in the "encyclopedia" are removed. Please understand that the opinions expressed in the site are not necessarily those ofour Company. the site may remain active on our server.

He . We are in receipt of your announcement about the future of Radio Islam on your company. The "list of names" have been removed but the site is still plagued with similar "descriptions" of Jewish people. the whole site is constructed in such a manner that the legitimate question of Palestine is used as an excuse to attack and defame people just because of their origin. Operations To this we answered: Mr.its management or staff. Also. Rami has listed major crimes or scandals where Jews have been involved. We apologize for any problems this situation may have caused. Vice President. Thank you. As an example. Bob Hendren. We note with pleasure that you have instructed Ahmed Rami to clean the site "such that any descriptions similar to those in the 'encyclopedia' are removed". Bob Hendren.

Some ISP throw out porno. before choosing ISP. So it is up to the provider to shape the profile of its site.had one page about "Jewish diseases" (seems to have been shut down) etc. he would never find an ISP. So. You state about Rami's site that "it is primarily sharing an opinion. racism is an ." Well.this is a subtile structure used to defame but try to avoid legal problems. or in Germany for example. He HAS to choose. Fair? Of course not . know that paying to such an ISP is supporting the housing of e. In this country. An ISP of course has no obligation to provide space to anyone. the ISP is not an innocent lamb who can sit back seeing the bucks rolling in with bothering.g. Those who accept the trash and hatred should of course be exposed so that people. or prolonging their present contract. most throw racism out. racist defamation. Ahmed Rami has been thrown out of several ISP in Sweden because ISP in this country do not want to house racists and antisemitists.

after the lists of names being dropped. so let us hope we can take that . After all. to join us. It is a decision you make and an IMPORTANT one. isn't it. but housing that. OK. Those who died in Nazi extermination camps. generally not accepted. You will find a huge material on Radio Islam denying the Holocaust. In Germany you would probably be thrown into jail for housing holocaust denials. That is moral obligation and our right as it is probably your right to house material that defames the Nazi victims. You could have stood up for decency but you chose the buck. Our aim will now be to hurt you financially and rally people in the U. because that would hurt you. In the US nothing will happen except that people like us will VIGOROUSLY mobilize against you. I guess it would hard for you to house antinegro sites in English. you ACTIVELY promote the lies defaming all the Nazi victims. That is legal I guess. but a very evil one.S. the black community is very big. In this case.opinion. are mainly dead.

That is precisely one of the reasons we act. This is not said in any threatening manner. Finally. But we all have to act according to our own morals even if that brings us into involuntary conflicts. the jewish surfing community. please rest assured that not only your site has been singled out for our future campaigns. Otherwise states will soon use material like the one you are housing as an excuse to clamp down on the Internet freedom. and we will treat them equally. Håkan Gustavsson . has to do it. we. quite the contrary. With tragic consequences.S. like you.buck from you. or with the intention to be rude. We stand up for an Internet without any censorship. If the ISPs. do not colaborate to keep Internet decent. Maybe then you will change your decision. There are some other similar sites in the Swedish language in the U.

net. Sincerely yours. Make him understand that a boycott will be set in motion (that is our intention) if the material of hatred against Jews is not removed from their server.se . so much the better. If you flood them with mail. Håkan Gustavsson haakan@col.Write to the american Provider and tell them what you feel about their decision to house material defaming the Jewish people on his site. info@abbc. and tell Ahmed Rami and the other maniacs what you think about their site.--------------------------------------------------------------------------- We urge everybody to to write to Radio Islam. Thank You.

("The Encyclopedia of Radio Islam") ." To this jewish terrorism and propaganda. Race? Only one Human race. Radio Islam ´s answer: Complaints about Radio Islam and "Radio Islams Uppslagsverk". Radio Islam. The Radio Islam´s abbc. no violence. and the Palestinian tragedy specifically.net-domain containes 15 different homepages withe one common slogan: no hate. was created as a reaction to today's realities in the Middle East in general. but between occupation and the . The conflict in Palestine is not between Semites and anti-Semites.

are fighting for justice. Do these complaints contain any specific quotes from the document or any translation of those passages that they have found offending? We believe we can justify and provide evidence for everything we have written. as we have seen in many circumstances. The homepage of Radio Islam is now available in ten (10) different languages. justice and injustice. If anything wrong may be found in our texts.resistance against this occupation. then. we are quite prepared to aknowlege a mistake and correct it in due time. of course. We have the same messages and contents in each of these languages The complaints are not spontaneous but are just a part of a political campaign trying to circumvent and destroy free speech. The aim is to to shut down our homepage. And one shouldn't forget that Arabs are also Semites. . It concerns the people living in the Middle east but the rest ofd the world in involved too. in this issue. between right and wrong. Our conviction is that we.

debaters. politicians. That certain persons mentioned are Jews is significant in the same meaning as if they had been Palestines and has nothing to do with racism. without Zionism no Israel. 3) Concerning the document "The Encyclopedia of Radio Islam": The purpose of this "Encyclopedia" is to provide a kind of short dictionary of varõous public persons. subjects. Without Judaism no Zionism. ideologies and organizations that are of current interest in the debate on the Middle East and are being treated in the home page. there can be found nothing that can be considered racist or xenophobic. .For our part we say with firmness: 1 )There is no "incitement of violence" in the homepages of Radio Islam. 2) On our homepage. and Israel is an occupant. Those who support Israel take a politcal position to the question. events. which is outspokenly antiracist.

definitions. persons involved in the Middle East debate or in some way connected to the conflict in Palestine. i. scrutinized or criticized not because of their ethnic origin but because of their ideological and political activities. can be linked from the encyclopedia to material published by this French writer).Persons mentioned have been selected. e. b)The Encyclopedia is not "a list of persons". (For instance anyone seeing the name Roger Garaudy in the encyclopedia . but a kind of short dictionary which will contain all the subjects. but because of their political ideology and POLITICAL position regarding the Palestine question. even newspapers are mentioned there. Jews or non-Jews. . in this encyclopedia. facts. a)The Encyclopedia of Radio Islam constitutes a kind of index in alphabetical order to subjects mentioned in the material published in Radio Islam's homepage. you'll find both Jews and non-Jews. with links to these specific subjects. Zionists and anti-Zionists. . organizations. events. as POLITICAL actors. c) Persons mentioned in this encyclopedia have been chosen not because of their ethnical origin.

But they are mentioned there not because they are Jews. they should have to prove their point by giving precise examples. e)The inspiration for creating "The Encyclopedia of Radio Islam" has been the thorough Palestinian masterpiece "The Encyclopedia of the Palestine Question" as well as the leading Jewish source "The Encyclopaedia Judaica". f)If our political opponents are of a different view. It is a political analysis which has been made by many observers.d)What we do have in the English section of Radio Islam's homepages is a list of Jews working in the Clinton administration . . but they are mentioned there because we believe that the Jewish lobby in the US has created a concentration of power which we believe is troublesome to the democracy of that country and dangerous for the peace in the Middle East. like correct translated quotes from the documents. But there is no way this listing of politically active Zionists can be considered as "an incitement to violence" against these persons. for instance. including Israeli newspapers.the document called "Clinton´s List".

. The tragic reality is this. To the victims of Zionism this ideology is not experienced as something positive. is the recent decision by the US Supreme Court to let freedom of speech rule over the Internet. freedom of speech is almost non-existent in many European countries. To the Palestinians and Muslims the Zionists appear to be the Nazis of today. We hope that censorship will not prevail over the content of our or any other homepages. It is the situation in the Middle East that is very much inflamed .Just the fact that they don't agree with our political views should not allow them to deprive us of our human right of freedom of speech. We removed the Encyclopediain from our homepage in order to avoid all misunderstanding. What it really is all about. but rather as a symbol of evil. This decision was met with anger by the jewish ruling circles in many European countries.the parties concerned in the debate and the conflict only reflect the real polarization.

XV:29) . 1. and we have decided to use our freedom of speech by engaging ourselves in the Palestine question and the struggle against Jewish racism. who have got to know each other through Internet.i. Islam is the fundamental religion since God "has breathed into him of His spirit" (Qur'an. we have seen in history the arms of the most insolent armies lowered and blunted. from the time of Adam until today. all POSSESSION and all KNOWLEDGE. . to the jewish ocupation. Before this cry of belief.e. domination and arrogance: ISLAM AND REVOLUTION To proclaim "Allahu akbar" ( God is the greatest ) is to relativise all POWER. Webmaster Radio Islam The answer to the jewish racisme.We are a group of young people.

"moderate". This is the one that the Qur'an calls the "The Sunnah of God". -that of Muhammad. There is only one Islam.There is no "fodamentaliste". . the continuation of the prophetic revelations and the last message. The Prophet Muhammad has never pretended to create a new religion. 2. Our first task is to attest our Islamic belief by living it in its universality. and not to defend a particular folklore or any traditions. occidental Islam any more than there is no Black African Islam or Arab Islam or Indian Islam or Indonesian Islam.

XLVI:9." (Qur'an..XXX. also III:84) The Prophet Muhammad was sent by God to confirm the previous messages.• "Say: I am no bringer of a new-fangled doctrine among the Apostles. and that given to (all) Prophets from their Lord: We make no difference between one and another of them: and we bow to God (in Islam). Isaac. and that given to Moses and Jesus. and the revelation given to us. XLI:43. to purify them .No change (let there be) in the work (wrought) by God." (Qur'an. and to Abraham. Jacob. Ismael.. etc) He came to remind all people of the primordial Religion: • "So set thou thy face steadily and truly to the faith: (Establish) God's handiwork to the pattern on which He has made mankind . and the Tribes.30) Say ye:"We believe in God." (Qur'an.II:136. But most among mankind understand not. that is the standard Religion.

The essential and universal message of Islam is the following: • • • • The certitude that God is unique The Community of Humans The Responsibility of Man • God is unique (Tawheed): o "If there were.Muslim world. • Our belief will be impoverished if we proclaim our religion as the best simply because we ignore all the others. 3. in the heavens and the earth.from historical alterations to which they were subjected and to complete them. pretension and "selfsufficiency" are at present the major obstacles preventing the enlightenment of Islam to reach the non. self-confinement. other gods besides God. there would . Seclusion.

.(secular self-sufficiency contradicts the reality of Transcendence) arises the third aspect of the belief in Transcendence: the acknowledgement of absolute values to be held above the egoistic interests of individuals.XXI:22).The Creator -. o "How many are the creatures that carry not their own sustenance? It is God who feeds (both) them and you. groups and nations.have been confusion in both" (Qur'an. In the Islamic perspective of ." (Qur'an. • God is the Creator of everything.XXIX:60) • From the principle of Oneness and that of awareness of our "dependence" vis-a vis God . The principle of community is the opposite of individualism which implies that man (as an individual) is the center and measure of everything.. and consequently we cannot suffice by ourselves.

" (Qur'an. all submit to the Law of God. the treee in its growth. All men have the same origin and are created for the same end.. is ONE. the animal in its instincts. also IV:1 and XXXIX:6) The Responsibility. its Creator.. Islam is the opposite of fatalism and resignation. given . • "Glorify the name of thy Guardian-Lord most high. Who hath created and further.Community. Humanity is ONE. everybody has an awareness of being personally responsible for all others. Everything on earth is subjected to the Law of God. • "It is He who created you from a single person . It is the constant appeal for resisting all oppression because it excludes any submission other than to the will of God and holds man responsible for the accomplishment of the divine order on earth.(the word Muslim means submitting to God) the stone in its fall. because God.VII:189.

" (Qur'an. And God Heareth and knowth all things. He was indeed unjust and foolish. being afraid thereof: But man undertook it. if one unconditionally responds to the call of God by one's supreme sacrifice.XXXIII:72) If one becomes a "Muslim''. that never breaks.order and proportion.II. • When God says in the Qur'an : "Let there be no compulsion in religion : Truth stands out clear from error : whoever rejects evil and believes in God hath grasped the most trustworthy hand hold. i. free and responsible act.e. then one becomes a Muslim by virtue of a voluntary. • "We did indeed offer the trust to the heavens and the earth and the mountains. Who hath ordained laws and granted guidance. but they refused to undertake it." (Qur'an.256) .LXXXVII:13) Man alone has the tremendous privilege of the power of disobediance. '' (Qur'an.

. ''(Qur'an. and let him who will.. This function is not confined to some individuals : it is the mission of every Muslim. charged with making decisions. `The truth is from your Lord ' : let him who will.LXXIV. reject (it) . To proclaim "ALLAHU AKBAR'' ( God is the .38).29). but any compulsion.it is not only a matter of excluding physical or military or police compulsion. ( A "Khalif'' is not a subordinate and passive executive.XVIII. "Then fight in God's cause . "Every soul will be (held) in pledge for its deeds''(Qur'an. "Khalif''. he is a responsible manager. even of the self or the spiritual : the Qur'an underscores : " Say.V. believe.Thou art held responsible only for thyself'' (IQur'an. The Qur'an tells us that God has made of man His successor. on earth.84).

are becoming aware that the Western civilisation has declared its bankruptcy. and that if we give in to its drive. 4. we have seen in history the arms of the most insolent armies lowered and blunted. Thousands of men and women in the world. if loving the future. 700 billion dollars have been spent on armaments. it leads us to a global suicide. whatever their belief may be. Before this cry of belief. The need for this message has been made more evident by the spiritual failure of the West.greatest ) is to relativise all POWER. . all POSSESSION and all KNOWLEDGE. In 1985 . The great powers have actually stocked the equivalent of more than one million bombs of the Hiroshima type.

it has become technically possible to destroy every trace of life on earth. it is technically possible to annihilate 70 billion human beings. The sequences of colonialism and the persistent unequal exchange have lead to the following scandal : . This technical possibility is strangely enough called : "progress'' ! Still more strangely it is called : "peace''. since the three million years of human cavalcade. which is more than 10 times the total human species ! For the first time.000 persons in one instant. this is an " equilibrium of terror '' between the "great" powers . The relations between the North and the South are equally established on a demeaning basis. This means that as of today.That bomb of Hiroshima killed 70.

i. since the simultaneous birth in Europe in the 16th century of capitalism and colonialism.The United States is limiting its wheat production. 80 million human beings have died from starvation and malnutrition. in 1985.e. and the burden does not stop increasing : the North is becoming more and more rich and the South more and more poor. and the European cold storages cannot accomodate any more the surplus of meat and butter. Once a community stops recognising absolute values as its guide in action. is the abandonment of belief in the absolute values. The indebtedness of the so-called "third world'' is aggravating year after year. nothing remains but the confrontations of desires for material growth. . while in the rest of the world. The profound cause of this Western policy since what is called the "Renaissance''.

e.It is the war of all against all. anything which is the most profitable of industries. by means of your powerful brains. i. and individualism as against community. "Sufficiency'' has been proclaimed since the "Renaissance" in "Faust" by Marlowe: "Man. This hidden god is a cruel god : it exacts human sacrifices. and the West is given over to it. since the so-called Renaissance. the master and the lord of all elements''. Individualism. become a god.at an accelerated speed. is the return to the sophist maxim of ancient . Its real religion is the blind belief in a hidden god : growth. What characterises this false god is that it exalts the sufficiency of man against the Transcendence of God. the desire to produce more and more .

This failure of civilisation has engendered a culture of despair. teach our youth that life has no sense. If life has no sense. "The equilibrium of terror'' becomes the law of these savage relations among men on all levels of social life. The false prophets of the nil and the absurd. groups and nations. and instead of trying to overcome it. even crime. then everything. The negation of the sense of life and the existence of absolute values has led to making . reflecting this chaos as if it were ineluctable and eternal. becomes permissible and we are dealt with all sorts of savage violence that flares among individuals.Greece:"Man is the center and the measure of everything''.

in human community and the awareness of our personal responsibility. has created a new polytheism and new superstitions.e. .i.of science and technique . The fundamental problem is thus to restore to man his proper dimensions: the belief in the Transcendence of God. and that problems which do not relate to them. money. This "religion of means" . technique. do not exist. such as love. technique into technocracy and politics into Machiavellism. sexuality and growth. transforming science into scientism.forging MEANS into ENDS . nation. beauty and the meaning of life. trying to make us believe that science and technique can solve all our problems.which are admirable MEANS in the service of man ENDS in themselves. creating false gods : science.

does not mean: That Islam can accomplish everything alone. By saying that Islam can bring about the answer to the problems posed by the bankrupcy of the Western hegemony. Early Islam had spread in less than one century from the Indus to the Pyrenees not by means of military conquest. to draw from them an unprecedented creative synthesis. and because the millions of believers of all religions have identified themselves with it. .5. but because it knew how to integrate all other great previous cultures. • • On the contrary. the two endemic principal obstacles against the present time spread of Islamic enlightenment are: The "sufficiency" and ignorance of others. That it has complete ready-made solutions to the problems of our time.

The "triumphalism" : meaning the mortal pretence of having complete ready-made answers. in each era. would be demeaningly reducing the eternal message to institutions or to passing theories.sibility to discover. The revealed message does bring infinetely much more : the ends. Islam cannot resume its course unless it is open to all wisdoms and all creeds that it can contain. To pretend that the Qur'an comprehends a complete ready-made economic system or political constitution or an encyclopedia. that it has designated the ultimate and absolute ENDS of our actions. means that it has given us eternal ``guidance''. This does not exonerate in the least man's respon. the MEANS to realise these ends. formulated one thousand years ago by its jurists and their traditions. the eternal immutable .Today. Saying that the Qur'an has ``omitted nothing''.

109 etc..'' (II.ship as the "right to use and abuse''... he is comissioned to manage this property in the way of God and according to His directives.. in the political field : God alone commands. Man is God's khalif on earth. all that is in heavens and on earth belongs to God . GOD ALONE POSSESSES: " . These principles are simple ones : • • • • in the economic field : God alone possesses. political and cultural problems of our time by means of new insights into these eternal principles. public and private.284 and III. .orienting principles that guide our inner life and all our activities.). in order to elaborate in every era the answers to the economic. in the cultural field : God alone knows. This concept is contrary to that of the Roman law which defines owner.116 also II.

One of the worst condemnations in the Qur'an is that addressed to Abu. nor his gains are of any avail to him!'' (Qur'an.e.1-2). cannot dispose of it according to his own desires : he cannot destroy it according to his whims and caprices. he cannot accumulate it.taining its usufruct trough his work. he cannot squander it or neglect it. the prohibition of all increase of wealth without work in service of God.And there are those who bury gold and silver and spend it not in the way of God : announce unto them a most grievous penalty '' (IX..34). All Qur'anic prescriptions. ".CXI.all such prescriptions tend to prevent the accumulation of wealth in one sector of the society leaving another in misery.Lahab and to his wealth: "Perish the hands of Abu-Lahab ! Perish he ! Neither his wealth.. . the responsible manager of the property of God. being a social transfer of wealth as a religious requirement. . and the prohibition if Riba and unearned incomes. i. especially Zakat. Without ob.Man.

. radically excludes every social regime in which money establishes a political hierarchy.God. God.'' (Qur'an. It was a community exclusively founded on the belief: the un. .conditional response to the call of God of which Abraham had given the eternal example. on the contrary says without equivocation: "When We decide to destroy a people. nor on market relations. It was not founded on blood or race. Such a community is OPEN TO ALL without consideration of origin.XVII. nor even on common culture or history.. GOD ALONE COMMANDS: The Prophet had created at Medina a radically new type of community.16). We (first) send a definite order to those among them who are given the good things of this life and yet transgress . nor on ownership of land. on nothing that flows from the past or could be an inherited legacy. in the Qur'an. in one word.

in the elaboration and application of the decisions on which their destiny depends. and which contradicts the concept of human unity (which concept is a particular aspect of Tawheed . of a market protected by the State and justified by the racial. combating the technocratic positivism.e. to apply these immutable principles in the unprecedented historical conditions of our societies. i. historical or cultural mytho.logy which tends to make from the "nation '' an end in itself. the political Machiavellism. in every domain and on all levels.the corner-stone of all the Islamic vision of the world).unity of God . of one class or of one party. as well as all forms of purely STATISTICAL. delegated and alienated "democracy". the Qur'anic concept of "Shura'' (consultation) requires that. As well. nothing is contrary to the spirit of this Islamic "Ummah'' then the Jewish Western idea of "nationalism''. This principle excludes at once all despotism of one man.For example. it is for us to discover the MEANS to attain these ENDS. As for the economy. the confrontations of archaic and . the members of the community must be consulted in view of participating under the sight of God.

the unequal exchanges.perverse nationalisms. it would be childish to reduce the Qur'an to nothing more than an encyclopedia that saves us the strenuous effort of scientific and technical research which made the Islamic world the center for radiating enlightenment to the world when the University of Cordova flourished. . Consequent upon an immense effort of translation and assimilation of all the great cultures of the past : of Greece and Rome. of Persia and India. Thus. or a ready-made political constitution.without exerting effort for thinking and research . GOD ALONE KNOWS : We must as well fend against the sterilizing triumphalism and the illusion that we can find in the past .economic solutions to all our present time problems. the polarisations of blocs and the equlibrium of terror.

a genuine synthesis and an Oriental Culture were simultaneously born. the sciences in such a manner that they are not harnessed for the destruction of man. . a model of which it would be commendable to revive the spirit in order to develop. God alone knows. The example of the Islamic University of Cordova in the tenth century constitutes.and in compliance with the Islamic exhortation to seek knowledge "as far as China''. in our time. The basic principle is that as long as God alone possesses and God alone commands. but for his growth in the way of God. It is that which excludes the pharaonic pretention to usurp all God's powers or the illusion of keeping an absolute perfected knowledge which reaches out for the knowledge of the first causes and the ultimate finalities. from this point of view.

belief as awareness of our limits and our postulates. rays of culture in its widest form have flooded three conti.From the Muslim University of Cordova.nents : .and it is that which makes its actuality . .In WISDOM : such as the reflection on the meaning of everything in its relation to God in one harmonious world where life has a significance and an objective.In BELIEF : such as admitting that science will never reach the first cause. and belief as reason without frontiers. nor can wisdom reach the ultimate finality. Such a concept of science and technique would enable us . . and from the 10th to the 13th centuries.In SCIENCE: by creating therein the experimental method for discovering the relations of things among themselves and the sequence of causes.

men resten av världen är också inblandad. De framförda klagomålen är inte spontana utan ingår bara i en politisk kampanj med syftet kringskära och avskaffa yttrandefriheten. Vi har samma budskap och innehåll på vart och ett av dessa språk. Innehåller dessa klagomål några speciella citat ur dokumentet eller någon översättning av de ställen man har funnit stötande? Vi tror oss kunna rättfärdiga och ge bevis för sanningen i allt vi skrivit. Den angår de människor som bor i Mellanöstern. Radio Islams hemsida är nu tillgänglig på 10 olika språk. inget våld.. och man får inte glömma. som vi har sett vid många tillfällen. Det är vår övertygelse. att vi i den här frågan kämpar för rättvisa. Radio Islam upprättades som en reaktion på den allmänna situa-tionen i Mellanöstern och på den palestinska tragedin i synnerhet. Om några . mellan rätt och fel. IN SWEDISH: "Juderegister" eller uppslagsverk? Klagomål över Radio Islam's uppslagsverk Den av Radio Islams abbc. Konflikten i Palestina står inte mellan semiter och antisemiter. rättvisa och orättvisa. Endast en ras av människor. ingen rasism.to prevent all sciences and techniques from dragging us towards planetary suicide. Avsikten är att stänga vår hemsida. att araber också är semiter.net innehåller 15 olika hemsidor med en gemensam paroll: Inget hat. utan mellan ockupation och motstånd.

felaktigheter skulle påträffas i våra texter, är vi givetvis beredda att erkänna ett misstag och rätta till det i vederbörlig ordning. För vår del hävdar vi med bestämdhet: 1) Det förekommer inte något "uppeggande till våld" på Radio Islams hemsida. 2) På vår hemsida, som är uttalat anti-rasistisk, finns det ingenting som kan betraktas som rasistiskt eller främlingsfientligt. 3) Beträffande dokumentet "Radio Islams uppslagsverk", så var dess syfte att tillhandahålla en liten förteckning över olika offentliga personer, debattörer, politiker, ämnen, händelser, ideologier och organisationer, som är av intresse i den aktuella debatten om Mellanöstern och som behandlas på hemsidan. Att vissa nämnda personer betecknas som judar, har ingenting med rasism att göra. Det sker på samma sätt som beteckningen palestinier används om andra människor. Omnämnda personer har utvalts, granskats eller kritiserats inte på grund av sitt etniska ursprung utan på grund av sin politiska verksamhet, sin ideologi och sitt ställningstagande i palestinakonflikten. I uppslagsverket förekommer sålunda både sionister och antisionister, även om vi själva tar ställning både mot judendomen och sionismen. Utan judendomen skulle det nämligen inte finnas någon sionism, och utan sionismen skulle det inte finnas någon israelisk ockupationsmakt i Palestina. I den engelska sektionen av Radio Islam's hemsida finns det en förteckning över judar som styr Clintons administration, ett dokument som kallas "Clinton's List". Men de nämns inte på grund av att de är judar, utan därför att den judiska lobbyn i USA enligt vår mening har skapat en koncentration av makt, som inte bara utgör ett hot mot demokratin i USA utan också mot freden i Mellanöstern. Men det finns ingenting i våra förteckningar över aktiva sionister, som kan anses innebära "uppeggande till våld" mot dessa personer. Om våra politiska mot-ståndare är av en annan mening, då borde de bemöta oss i sak eller bevisa sina anklagelser genom att ge konkreta exempel i form av

korrekta citat ur dokumenten. Enbart det faktum att de inte delar våra politiska åsikter borde inte ge dem rätten att beröva oss vår mänskliga rätt till yttrandefrihet. Vad det hela rör sig om, är det i USA nyligen fattade beslutet i Högsta domstolen, att yttrandefrihet skall råda åven på Internet! Detta beslut förargade i hög grad de judiska styrande kretsarna i många europeiska länder. Den tragiska verkligheten är nämligen den, att yttrandefrihet nästan inte alls existerar i många europeiska länder. Vi hoppas verkligen, att innehållet i vår egen hemsida liksom det i andras hemsidor inte skall behöva underkastas den judiska censuren. Det är situationen i Mellanöstern som är mycket inflammerad vederbörande parter i debatten och konflikten återspeglar bara den verkliga polariseringen. För palestinierna och muslimerna framstår sionisterna som dagens nazister. Sionismens offer upplever inte denna ideologi som något positivt, utan snarare som en symbol för ondskan. För att undvika allt missförstånd har vi emellertid tagit bort "uppslagsverket" från vår hemsida. Vi är en grupp av ungdomar, som som bor i olika länder och lärt känna varandra genom Internet, och vi har bestämt oss att försvara yttrandefriheten genom att UTÖVA den och genom att engagera oss i palestinafrågan och kampen mot den judiska rasismen och alla andra former av rasism.
Webmaster

Radio Islam

Komplott mot Radio Islam
Med list och alla andra medel försöker Israel - och Israels agenter ständigt att vända bort uppmärksamheten från den judiska ockupationen i

Palestina och från den illegitima dominans och politiska ockupationen, som den judiska makten utövar över de västerländska staterna. En grupp militanta sionister vid Stockholms universitet har sålunda i en av de judiska organisationerna i Sverige beställd och finansierad opinionsundersökning "avslöjat", att 34 % av högstadieeleverna i svenska skolor "betvivlar" att "Förintelsen" av judarna verkligen förekommit. Resultatet av undersökningen, som det gjorts stort nummer av i de judekontrollerade media, vållade panik bland de styrande. Riksdagen enades omgående om ett krav på åtgärder från regeringens sida, och statsminister Göran Persson uttryckte i ett känslomättat anförande sin indignation och oro inför det faktum, att endast 66 % av de svenska högstadieleverna tror på "Förintelsen". Eftersom ett av de viktigare målen för undervisningsväsendet och massmedia är att få folk att tro på den påstådda "Förintelsen" och uppnå det hundraprocentiga antal troende, som judemakten kräver, har Göran Persson lovat att skyndsamt vidtaga konkreta åtgärder för att intensifiera hjärntvättningen av högstadieeleverna och medborgarna i allmänhet och för att täppa till munnen på alla dem som utsår tvivel på tron på "Förintelsen". Den svenske statsministern har vidare lovat att efter sin hemkomst till Sverige, efter sommaren, personligen distribuera en videokassett om "Förintelsen" till alla elevernas föräldrar, så att dessa tar sitt ansvar för att uppfostra sina barn i sionistisk anda och tro. Det borde inte vara någon hemlighet, att den svenske statsministern inte själv skiver sina tal De brukar skrivas av regeringens starke man, juden Leif Pagrotsky! "Göran Perssons anförande" inför riksdagen anslog tonen för media. Dagen efter riksdagens sammanträde skrev den sionistiska tidningen Dagen, att "Föreningen Förintelsens överlevande" har beslutat stoppa Radio Islam och upprätta ett väldigt monument över "Förintelsen" framför synagogan i Stockholm. I en intervju i samma tidning förklarade föreningens ledare juden Jakob Ringart, att "det är en skandal att Ahmed Rami tillåts fortsätta förneka Förintelsen genom radiosändningar på svenska mark".

som redan avtjänat sex månaders fängelse för att ha uttryckt sina åsikter.I en intervju samma dag i svensk radio förklarade en av ledarna för den judiska lobbyn. och att "endast Ahmed Rami kan i dag vara glad över det". Enligt räkningen skall Radio Islam betala 6 000 kronor för sändningskostnaderna. juridiska och finansiella förföljelser av Radio Islam och dess hemsida på Internet är inte bara inriktade mot personen Ahmed Rami. utan mot allas vår frihet. i dag är det Sverige och Rami. efter en taxa på 65 kronor för en kvarts timme. lät man förstå att Justitiekanslern beslutat hemligstämpla hela dossiern om denna "affär"! Eftersom hela detta "affär" totalt mörklagts och Justitiekanslern vägrar att uttala sig.. även om hans hemsida på Internet är baserad i Amerika. Tyskland. Dessa politiska. vände sig TV2:s Rapport till en karriärist juridikprofessor vid Stockholms universitet. som sänder 35 timmar i veckan. Ahmed Rami är svensk medborgare och skall dömas efter svensk lag". I går och idag är det Palestina. Vem står på tur i morgon? Det är dags att övergå till konkreta handlingar av solidaritet utöver de geografiska. som i sina publikationer ofta angripit Radio Islam.. etniska och religiösa gränserna. Schweiz. som på beställning menar att "Ahmed Rami kan befinnas skyldig till missaktning av det judiska folket. Ondskans krafter agerar internationellt på den globala nivån i ett totalt krig för att . Samtidigt som detta beslut tillkännagavs i media. att resultatet av den nämnda undersökningen är frukten av årslånga sändningar från Radio Islam. Ordföranden i styrelsen för denna sändare är aktiv medlem i en sionistorganisation och undertecknaren av räkningen (också han sionist) är aktiv medlem i en homofilorganisation. Radio Islam började sända den 3 mars 1987 och har aldrig tidigare (som alla andra närradio program) behövt betala någon avgift för själva sändaren (det finns en gemensam sändare för alla närradio-program på Stocholms city). Dagen efter beslutet om rättsliga åtgärder mot Radio Islams hemsida på Internet fick Ahmed Rami en räkning beträffande sändningarna från Radio Islam. utom för användningen av förbindelsen som förband dess studio med sändaren. Exakt en vecka efter statsministerns anförande beslöt Justitiekanslern i sin egenskap av högste statsåklagare att börja vidtaga "lagliga" åtgärder mot Radio Islams hemsida. ideologiska.

Var och en av oss bör göra någonting konkret för att försvara friheten! Visa konkret solidaritet med Radio Islam! Citat från " (. Jag står själv med. Alla makter. ideologier och politiska system bör kunna hävda sig i en öppen och fri debatt och tillerkänna en opposition rätt att existera. där en mängd judiska skådisar medverkar"..direkt från antiken . säger Ahmed Rami. bevakat av en judisk ledarklick! Vår civilisation kan endast överleva och blomstra i ett klimat av tankefrihet och respekt för de grundläggande mänskliga rättigheterna. det vill säga till ett enda stort fängelse. Det är en förteckning över människor som är aktuella i Mellanösterndebatten. Efter att ha visat sitt rätta ansikte i Palestina flyttar de hela tiden fram sina positioner i syfte att förvandla hela världen till ett enda stort ockuperat Palestina. En annan är "polskt-judiskt jordbruksråd" som utformat "vår jordbrukspolitik" och en är "en judisk räv" från en gammal "judisk klan" som "länge härjat i Sverige". . Något neutralt uppslagsverk handlar det dock inte om.Det här ska inte dramatiseras. En "jude" sägs ha "homosexuella förbindelser" med en annan. Omdömena om dem talar ofta ett tydligt språk: En är "judisk VD för Riksteatern.är inget juderegister. Den rätten förvägras dem som motsätter sig det judiska väldet. Av de över 200 personer som räknas upp är de flesta "judar". som systematiskt vill kriminalisera blotta existensen av en opposition och ropar för polisen så fort den blir emotsagd! Innan man kan samexistera.som utövas idag (!) utgör ett farligt hot mot vår civilisation och mot världsfreden. Denna judiska fanatism och obskurantism . måste man först existera. grundaren av Radio Islam. Den totalitära judendomen (med dess sionism) är i dag den enda ideologi.lägga vår planet under judiskt herravälde. religioner..) GÖTEBORGS POSTEN (den 11/11/1997): .

) " • Morocco and revolution. (.Jag fick frågan av en judisk man om jag hatar judar.Många av dem som nämns är uttalade Israelvänner. . . På samma sätt som om de varit palestinier. Därmed har de gjort ett politiskt ställningstagande.Att personer är judar har betydelse i Mellanösterndebatten. Ahmed Rami säger sig inte ha ansvar för hemsidorna som sköts av "några ungdomar" som fått disketter med hans böcker. "Ja". Men här finns också Israelkritiker som den "amerikanske jude som infiltrerat organisationen för solidaritet med palestinierna i Sverige och blivit chef för Palestinagrupperna".Om företagen är judiska vet jag inte men de är företag som annonserat dyrt i en tidskrift för att stödja den israeliska ockupationen. säger Rami. säger Ahmed Rami som i en av sina böcker också publicerat namn på "judiska" företag med uppmaning till bojkott. Han gör dock ingen hemlighet av att han " hatar judendomen". På samma sätt kan jag säga att jag hatar judar. Radio Islams hemsidor har anmälts till JK av Svenska kommittén mot anti-semitism som anser att de borde kunna fällas för hets mot folkgrupp. .. Det har inget med rasism att göra. För mig är judarna dagens nazister. by Ahmed Rami Interview with Ahmed Rami published in PRAVDA Radio Islam's photo-album United States War Crimes against Iraq by Ramsey Clark and The Commission of Inquiry for the International War Crimes Tribunal • • • .. Förundersökning pågar. sa han. säger Rami. Genom att bidragen maskeras som annonser blir de dessutom skattefria. "Hatar du nazister"? frågade jag.

April 1996 by United Nations Lies and Realities of Israel´s Aggression in Lebanon by Dr. Israel´s Killing Fields by Edward W.• • • • • • • • • • • • Open Letters against the Zionist-led starvation campaign of the Iraqi People by Ramsey Clark Former US Attorney General charges US.Outright Disinformation Scheme by David Fingrut Gulf War Stories the Media loved .Except They Aren´t True Jewish Lobby pushes US to war against Iraq Lebanon.S. British and UN leaders with Genocide by Ramsey Clark Zionist Barbarism in the Gulf War Operation Desert Storm . administration The everlasting Jewish role in the U. Miller Calendar Over Israeli Aggression Against Lebanon The Qana Massacre by Robert Fisk.S.Washington "President Clinton: The best president the American Jewish community has ever known" excerpts from Jewish magazines • • • Clinton´s list: The Jews in Clinton´s Cabinet 1997 update of the Jews in the present U. government list of Jews in Clinton´s first administration Jewish Power in the American Medias a thorough analysis of Jewish influence in U. newspapers .S. articles published in "The Independent" Damage to to the Lebanese Infrastructure During the Israeli Operation "Grapes of Wrath" . Franklin and G. Maher Hathout "The American Jews through Israeli Eyes" revealing articles from Israeli newspaper Ma´Ariv translated from Hebrew to English: o o "The Jews Who Run Clinton´s Court" "The Jewish Laundry of Drug Money" • • What George Washington and Benjamin Franklin said about the Jews. TV. radio. by B.

media.American Israel Public Affairs Committee Lobby´s influence on Israeli policy due to skill in Congress New York Times article describing AIPAC´s influence The Protocols of the Meetings of the Elders of Zion by The Elders of Zion On the subject of Jewish hatred towards Christianity by Prof. Critchley Jewish Racism towards Non-Jews as expressed in the Talmud Jewish History.S. Israel Shahak The Truth About The Talmud by Michael A.S. Farrakhan excerpts from the famous interview with Farrakhan The Glorious Qur´an What famous men have said about the Jews Photo album Cartoons Radio Islam´s Online Forum RADIO ISLAM´S DEBATE . finance and the World Economy JEWISH INROADS into British Royalty. BY A MEMBER OF THE BRITISH HOUSE OF REPRESENTATIVES The Israeli-Zionist Lobby in the United States by Roger Garaudy The Israeli-Zionist Lobby in France by Roger Garaudy Pro-Israel lobby sways U. Israel Shahak´s book The Ideology Behind Hebron Massacre by Prof. Hoffman II and Alan R. policy article about AIPAC .So What?" leading Jewish magazine admits and boasts of Jewish domination in Hollywood Jewish Magnates in the U.000 Years a bookreview of Prof.• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • "Jews Run Hollywood . Jewish Religion: The Weight of 3. Farrakhan and the Jews what Black leader Louis Farrakhan really says about the Jews NBC interviews Min. Medias and Finance list of powerful Jews in control of U.S. Israel Shahak Current Events list and description of events connected to the confrontation between Blacks and Jews Min.

E-mail: radioislam@hotmail. we should all resist By: Desert Man Gooood mourning Washington! By: Desert Man We are tired of living like this By "J" Un marocain Who's behind killings in Algeria? By Desert Man Roots of racism .. Willmott Dual use of scriptures as political weapon. Willmott On the silence and passivity of the arabs. Muslims: YOU must unite! By: John W."USA-kosher kitchen"!! .What is Islam? . Khalfan A plot against Radio Islam The Paris "Catholic" Archbishop forbids attacks against Israeli policies Jewish fascists spread terror in Paris The Garaudy explosion French government creates Internet censorship RADIO ISLAM SEARCH PAGE Radio Islam.. By: Desert Man A lesson for the Muslims! By John W.The realities in mideast .How about some Kebab? (by Herman Khan) Proposal to Radio Islam by M.To all taliban fans! .• • • • • • • • • • • • • • • • It is not just enough to know that we are right By Abu Mohammed. founder of the radio station: RADIO ISLAM .com Ahmed Rami. By: Desert Man For that reason.Arab States follows US! .

• Morocco Liberty • Back to English Index Page • To Radio Islam´s Pages in other languages 1000 Quotes B. Franklin Conspiracy The Protocols of Zion English Marx Luther Shahak Ford Talmud HOME Click on flag corresponding to the other desired language: Svenska Português Francais Deutsch • • • • • • • • • Italiano Spanish Arabic Norsk Russian English .