Cele trei cicluri ale vietii CELE TREI CICLURI ALE VIEŢII Viaţa dumneavoastră este împărţită in trei

etape sau cicluri. Cel dintâi este reprezentat de numărul fadic al lunii in care v-aţi născut. Cel de-al doilea - de numărul fadic al zilei dumneavoastră de naştere, iar ultimul - de numărul anului naşterii dumneavoastră, obţinut prin adunare fadică. în SUA data se scrie începând cu luna, în vreme ce în Romania se scrie întâi ziua. în capitolul de faţă vom folosi sistemul american pentru că aceasta este metoda convenţională de calcul utilizată în numerologie. Indiferent de locul în care vaţi nascut, pentru calculele ce vor urma respectaţi întotdeauna ordinea următoare: luna naşterii, ziua naşterii, anul naşterii. Următoarea dată de naştere aparţine fostului preşedinte sovietic Nikita Hruşciov: 4.17.1894. După aplicarea adunării fadice, data lui va arăta astfel:

care durează pânâ la moartea dumneavoastră sau până ce are loc acea tranziţie pe care Samuel Butler o descrie ca pe „o călătorie ceva mai specială în străinătate". . scădeţi cifra destinului dumneavoastră din numărul 36acestui număr. dat de numărul lunii naşterii.vibraţia cifrei 4. îi este atribuit un simbolism ocult foarte putemic. adică lui 9 multiplicat de 4 ori. Primul ciclu al vieţii dumneavoastra începe la naştere.4. iar cel de-al treilea (numărul anului naşterii sale) . Cel de-al doilea ciclu durează 27 de ani (adică 9 multiplicat de 3 ori) şi este urmat de cel de-al treilea ciclu.4. Aşadar primul ciclu. va avea vibraţia cifrei 4. Pentru a afla când începe cel de-al doilea.8. Cel de-al doilea (numărul zilei de naştere) vibraţia cifrei 8.

al treilea la 55. al treilea la 57. pentru cifra destinului 2: al doilea ciclu începe la 34 de ani. pentru cifra destinului 7: al doilea ciclu începe la 29 de ani. cel de-al treilea la 62. . pentru cifra destinului 1: cel de-al doilea ciclu începe la 35 de ani. pentru cifra destinului 5: al doilea ciclu începe la 31 de ani. al treilea la 59. al treilea la 60. pentru cifra destinului 4: al doilea ciclu începe la 32 de ani. al treilea la 58. al treilea la 56.Fiecare ciclu indică tendinţa generală a unei anumite părţi din viaţa dumneavoastră. al treilea la 61. pentru cifra destinului 6: al doilea ciclu începe la 30 de ani. pentru cifra destinului 3: al doilea ciclu începe la 33 de ani. pentru cifra destinului 8: al doilea ciclu începe la 28 de ani.

al treilea la 54.pentru cifra destinului 9: al doilea ciclu începe la 27 de ani. .