You are on page 1of 1

Het Galaxy S4 Abonnement is in Nederland verkrijgbaar

14 Maart was het dan zover. Veel journalisten (ook Nederlandse) reisden af naar New York om de introductie van de Galaxy S4 bij te wonen. Er was toen nog maar weinig bekend over wanneer de telefoon zou worden gentroduceerd in Europa (waar wij wonen dus). Inmiddels is er door Samsung een officile bijeenkomst georganiseerd voor de Nederlandse pers. Deze zal 24 April plaatsvinden bij het hoofdkantoor van Samsung hier in Nederland.

De verwachting is dan ook dat het toestel niet veel later in de Nederlandse winkels te vinden zal zijn. Als we kijken naar het vorige model, de samsung galaxy s3, dan was dat ook bij dat toestel het geval. Begin mei verwachten wij het toestel daadwerkelijk in onze handen te mogen hebben. Wij kijken er al erg naar uit! Bij veel providers en webwinkels kun je nu trouwens je galaxy s4 abonnement al bestellen. De telefoon wordt dan als eerste naar jou toegestuurd, en je weet dan zeker dat je hem als een van de eerste in je bezit hebt.

Hier in Nederland is Samsung trouwens een actie begonnen. Iedereen die de Galaxy S4 pre-ordered, krijgt van Samsung een 64 GB kaartje cadeau. Een gulle actie van Samsung, want zon kaartje kost al snel enkele tientjes. Als je bijvoorbeeld naar Apple kijkt, moet je bepalen wat hoeveel geheugen je wilt bij het aanschaffen van de telefoon. Er is geen mogelijkheid om het geheugen tussentijds uit te breiden. Jammer voor de Apple gebruikers.

Alle informatie dat je maar nodig kunt hebben voor het afsluiten van een Samsung galaxy s4 abonnement vind je op deze website. Je kunt vergelijken, en zien waar je het voordeligste je abonnement kunt bestellen. Veel plezier met je nieuwe telefoon, zodra de telefoon beschikbaar is volgt natuurlijk een uitgebreide review. Meer informatie lees je op http://samsunggalaxys4abonnement.net waar je ook een abonnement kunt bestellen.