P. 1
Folleto de Concurso Sainete

Folleto de Concurso Sainete

|Views: 10|Likes:
Published by Cesar Mariel

More info:

Published by: Cesar Mariel on Apr 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/19/2014

pdf

text

original

FEDERACION DE COMPARSAS DE MOROS Y CRISTIANOS DE IBI

BASES CONCURS SAINET FESTER

5. Els

CONCURS SAINET FESTER

originals es remetran escrits a màquina, en folis a doble espai, a la Secretaria del Casal Fester, Plaça de l’Església, 2 d´Ibi. estarà dotat amb 1000 €.

6. El Premi s’acreditarà amb un diploma i 7. L’autor
o autora de l’obra premiada cedeix a la Comissió de Festes d’Ibi els drets inherents a la divulgació i publicació i, en general, els drets d’explotació de la mateixa, per un termini de 5 anys, que es formalitzarà per escrit simultàniament al lliurament del premi a què es refereix la base 6ª, l’import del qual equival a la remuneració a tant alçat a favor de l’autor, en contraprestació als drets de divulgació, publicació, representació y explotació cedits. 8. El jurat, que serà designat per la Comissió de Festes, podrà declarar desert el premi, si ho creu oportú.

1. El sainet o comèdia tindrà una durada
d’1:15 a 2 hores per a la seua representació.

2. E l s

temes obligatòriament es relacionaran amb la Festa de Moros i Cristians d’Ibi, les seues tradicions i els seus costums. 3. Les obres presentades al certamen seran inèdites i hauran d’estar escrites en valencià.

9. El

termini d’admissió de obres finalitzarà el 14 de JUNY de 2013. criteri de la Comissió de Festes d’ Ibi.

10. Els membres del Jurat seran nomenats a 11.
El resultat del concurs es farà públic en la primera quinzena de JULIOL de 2013. participants, pel fet de ser-ho, s’obliguen a acceptar aquestes bases.

4. Les obres no hauran d’estar firmades ni

presentar cap signe que identifique l’autor o autora. Portaran en la coberta el títol i un lema. Aquest es reproduirà en un sobre tancat que haurà de presentar-se amb l’obra, contenint al seu interior el nom, adreça i telèfon de l’autor.

12. Els

IBI, ABRIL DE 2013

Diseño: Olegario

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->