Prezentare Franciza

Informatii Suplimentare? Va Rugam Completati Formularul

Locatia ideala pentru o franciza Romstal este zona comerciala a localitati .Franciza Romstal este un magazin specializat in comercializarea produse sanitare si electrice) de dimensiuni medii (100-250mp) situat in zone cu v clientilor.

Activitatea comerciala a francizei Romstal se bazeaza pe clientilor permanenti direct (face-to-face). Singura franciza cu taxa de intrare ZERO . Alegeti franciza Romstal! 10 motive pentru alegerea FRANCIZEI ROMSTAL Cea mai puternica franciza in domeniu din SE Europei Beneficiu: Afacere de succes. materiale publicitare si promotionale. clientul final si dezvoltatorii imobiliar secundare). Sunt preferate zone periferice. Afacerea va va aduce beneficii înca din prima zi. Statistic. o fra acoperind optim o populatie de 30. v produselor etc. Activitate comerciala: Activitatea de baza a francizei Romstal este cea de comert catre clientii p sens. pregatirea.000 de locuitori in mediul urban exis de firme de instalatii si instalatori.000 de locuitori in conditii de Piata francizei Romstal cuprinde trei segmente principale: clientu (segment de piata primar). telefonic sau prin alte metode comerciali aflati in magazin. ultimele studi Romstal este cunoscuta de peste 73% din populatie. la 100. Nu trebuie sa mai invest Recunoasterea Romstal pe plan national s-a realizat în timp. Recunoastere nationala. iar în 2007 a drept cea mai puternica franciza autohtona. intretine si dezvolta relatii comerciale cu f instalatorii autorizati din zona sa.concentrate firme de comercializare de produse si materiale de construct ofertei Romstal. Siguranta. franciza Romstal initiaza.80% din cifra de afaceri. De asemenea. iar pe masura ce business-ul se dezvolta si p ingineri de vanzari ce administreaza portofolii de clienti permanenti impo Piata si ratiuni: Piata unei francize Romstal este una prin excelenta urbana. restul rep pe segmentele de piata secundare: client final si dezvoltatori imo Alegeti sa fiti proprietarul unei afaceri cu o experienta pe piata de peste Alegeti sa comercializati produse de calitate si marci recunoscute la nivel Alegeti sa dezvoltati un business alaturi de profesionistii instalatiilor. oferind acestora produse superioare ca competitive dar si servicii asociate precum: consultanta tehnica si comer tehnica si comerciala. Clientii permanenti ai unei fr trebuie sa asigure aprox 75% . la strazi principale cu traf aprovizionarea si ridicarea produselor cu autoutilitare.

Stim ca orice început este greu. Din prima zi alaturi de Romstal.Beneficiu unic: Pentru anul in curs nu se percepe taxa de intrare în sistem lunara. Este foarte importanta lansarea în afaceri si. bo Nu trebuie sa planificati campanii pentru clientii dvs. Crestere în vanzari. Romstal va va pune la dispozitie ajutoru lansarea magazinului dvs.Avantaje fara de concurent Gratie furnizorilor Romstal. Bonusuri. Majoritatea francizelor necesita multiple taxe. Discount-uri. în exc cerintele fiecaruia. oferim cursuri de formare si specializare tehnica si comerciala pe Dvs. de vanzari sau servi nevoie.000 de produse pe stoc Beneficiu: Produse unice în magazin. Pentru a va asigura deru afacerii.însa Romstal se gandeste î partenerii sai si le ofera cea mai simpla varianta de a începe si gestiona o 20. atestate international va sunt furnizate în orice mom asemenea. Suport la lansarea magazinului Beneficiu: Eveniment cu impact local. Clienti permanenti Francizele Romstal sunt permanent implicate în proiecte de promotii. Personal calificat. d sprijini în amenajarea magazinului si aranjarea marfii. Promotii. Beneficiu: Promotii permanente. Informatii valoroase Oamenii sunt cei ce definesc universul Romstal. diviziile Romstal va pun la dispozitie produse de marca. Dire ghida pas cu pas în parcurgerea etapelor de deschidere si derulare a afac consultanta de specialitate în orice domeniu: tehnic.000 de produse specializate. Calitate. peste 20. termoelectrice si ceramice. treb aplicare. pentru ca lansarea comunitate. Primii clienti. . veti constata ca va suntem aproape. Notorietate locala. Ele deja exista. Instruire si consultanta permanenta Beneficiu: Cursuri de specialitate.

DOROHOI. LUPENI. ZALAU PETROSANI. Romstal ofera partenerilor sai st la deschiderea magazinului. DEVA. BALS. Comenzi primite la timp. ZIMNICEA.Stocuri initiale de marfa în custodie Beneficiu: Cantitate optima de marfa la deschiderea magazinului. GHEORGHENI. Si asta nu e tot: Nu trebuie sa va faceti griji d trebuie sa contractati credite! Plata se face dupa vanzare si la termen. MEDGIDIA. ODORHEIU SECUIESC. BREAZA. NEGREST 0. Experienta noastra Beneficiu: Insusirea unor standarde existente. PETRILA. Program Romstal Partener Beneficiu: Cresterea cifrei de afaceri . Orientare permanenta. ORASTIE. CAMPULUNG MOLDOVENESC. veti avea în permanenta client prospera. Camioanele încarcate cu marfa comandata ple scurt timp de la lansarea comenzii. reguli si standarde de desfas francizei Romstal care va vor ajuta pas cu pas sa va derulati afacerea. Clienti multumiti. Fidelizarea clientilor specializati Clientii permanenti ai unei Francize Romstal pot sa asigure aproximativ 7 afaceri restul reprezentand vanzari pe segmentele de piata secundare: cl imobiliari. MARGHITA. CUGIR. noi am probat si dezvoltat o reteta de succes: fran acest timp am dezvoltat o serie de metode. SLATINA. Aveti încredere în noi si va vom ajuta! Anul lansarii Tara de origine Locatii in Romania 1994 Romania Peste 100 de Magazine Deschise in Romania Spatii de Magazin de 100-250mp situat in zone cu vad comercial accesibile Locatii vizate ORASELE TURNU SEVERIN. Datorita sistemului sau unic de franciza. DRAGASANI. BRAD. FALTICENI. BAI SECUIESC. Prin reteaua de distributie la nivel national. BAICO CERNAVODA. VASLUI. Romstal va asigura transport scurt timp catre magazin. HUNEDOARA. Livrarea marfii în tara Beneficiu: Livrare rapida. In 17 ani de activitate. SALONTA. Nu se percepe taxa de franciza 6 % CA Taxa franciza Redevente . Astfel. CAMPINA. HU NAVODARI.

Investitie Globala Suprafata medie Tip de contract Durata contract Disponibil prin in functie de magazin 100-250mp Franciza 3 ANI .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful