You are on page 1of 3

Domnului Director ……………., ……………………………………. a fost angajat in cadrul companiei noastre …………………………….. incepand din ………………………..

cand a ocupat postul de ……………………………… In data de ………………… a fost avansat in pozitia de …………………………. Responsabilitatile sale in postul de ……………………. includeau: ………………………………………………………………………………….. Dupa ce a preluat postul de …………………………. responsabilita tile sale de lucru s-au modificat pentru a include si………………………………………… In perioada cat a fost angajat(a) a companiei noastre a dat dovada de competenta si eficatitate in munca, ceea ce a fost o satisfactie pentru noi. Printre realizarile sale se numara: …………………………………………………. Va recomandam serviciile ……………………………….. si suntem convinsi ca va fi la fel de apreciat si in cadrul companiei dumneavoastra. Cu respect, ………………………….

scrisoare-de-recomandare-2 Exemplu scrisoare de recomandare 2: Stimate Domnule/ Stimata Doamna, Va adresez aceasta scrisoare de recomandare pentru a vi-l prezenta pe ………………………………. in vederea ocuparii postului de ………………………… din cadrul …………………………………. L-am cunoscut-o pe ………………………………. in Martie 2001, atunci cand a ocupat pozitia de ………………………………. in departamentul de Software al Companiei ………………………………..

am devenit managerul lui si am lucrat in aceeasi echipa timp de un an. spiritul de echipa. . In toata aceasta perioada s-a implicat activ in respectarea termenelor si realizarea sarcinilor profesionale.Ulterior. Cu respect. Este o persoana competenta si motivata. In cadrul proiectelor derulate. avand posibilitatea de a-i observa evolutia si dorinta de a evolua constant pe plan profesional. capabila sa gaseasca solutii la problemele aparute. scrisoare-de-recomandare-3 Exemplu scrisoare de recomandare 3: BUCURESTI. il recomand cu incredere pe ………………………………. 14 Martie 2013 Stimate Domnule/ Stimata Doamna. al companiei ……………………………………. a dovedit calitati de gestionare si organizare. iar printre punctele sale tari mentionez abilitatea sa de invatare. …………………………………… a lucrat in echipa mea in ultimii 2 ani in functia de …………………………………… in cadrul Departamentului de ……………………………………. capabil in a gasi solutiile optime si de a prioritiza task-urile de care se ocupa. dar si un inalt nivel de creativitate. rezolvarea problemelor. Pe baza acestor mentiuni. este o persoana motivata. . ………………………………. modul organizat de lucru si respectarea termenelor limita. ambitioasa si inteligenta. ………………………………. pentru a ocupa pozitia de ………………………………. o recomand cu incredere pe …………………………………… pentru pozitia de …………………………………… Prezenta se va folosi pentru ……………………………………. Pe baza celor mentionate mai sus.

Cu respect. …………………………………… scrisoare-de-recomandare-4 Exemplu scrisoare de recomandare 4: Prin prezenta v-o recomand spre angajare pe …………………………………… care a fost angajata in cadrul ……………………………………. …………………………………… . operativitate. seriozitate in munca.Cu respect. implicare in luarea deciziilor. Prezenta se va folosi pentru ……………………………………. Departamentul de …………………………………… si unde a indeplinit la termen obligatiile de serviciu dand dovada de competenta profesionala. responsabilitate. punctualitate.