You are on page 1of 6

Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Indulnak már a tüzérek messze a határba.

Nehéz a rézágyú, fölszántja a hegyet-völgyet, Édes rózsám, a hazáért el kell válnom Tőled. Véres a föld, magyar tüzér vére folyik rajta. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Anyám, Te jó lélek, találkozom-e még véled? Holnapután messze földre, hosszú útra térek. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Nehéz a rézágyú, fölszántja a hegyet-völgyet, Édes rózsám, a hazáért el kell válnom Tőled. Véres a föld, magyar tüzér vére folyik rajta. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Anyám, Te jó lélek, találkozom-e még véled? Holnapután messze földre, hosszú útra térek.

Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Nehéz a rézágyú, fölszántja a hegyet-völgyet, Édes rózsám, a hazáért el kell válnom Tőled. Véres a föld, magyar tüzér vére folyik rajta. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Anyám, Te jó lélek, találkozom-e még véled? Holnapután messze földre, hosszú útra térek.

Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Nehéz a rézágyú, fölszántja a hegyet-völgyet, Édes rózsám, a hazáért el kell válnom Tőled. Véres a föld, magyar tüzér vére folyik rajta. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Anyám, Te jó lélek, találkozom-e még véled? Holnapután messze földre, hosszú útra térek.

Te jó lélek. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Nehéz a rézágyú. Te jó lélek. fölszántja a hegyet-völgyet. Véres a föld. Nehéz a rézágyú. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. a hazáért el kell válnom Tőled. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. magyar tüzér vére folyik rajta. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Te jó lélek. hosszú útra térek. Nehéz a rézágyú. Anyám. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. a hazáért el kell válnom Tőled. a hazáért el kell válnom Tőled. Anyám. Édes rózsám. hosszú útra térek. . Te jó lélek. Indulnak már a tüzérek messze a határba. a hazáért el kell válnom Tőled. Véres a föld. magyar tüzér vére folyik rajta. Indulnak már a tüzérek messze a határba. fölszántja a hegyet-völgyet. Nehéz a rézágyú. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. hosszú útra térek. Édes rózsám. Véres a föld. Indulnak már a tüzérek messze a határba.Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Édes rózsám. Édes rózsám. hosszú útra térek. Anyám. Indulnak már a tüzérek messze a határba. fölszántja a hegyet-völgyet. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. magyar tüzér vére folyik rajta. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Anyám. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. fölszántja a hegyet-völgyet. Véres a föld. magyar tüzér vére folyik rajta.

Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. magyar tüzér vére folyik rajta. Te jó lélek. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Indulnak már a tüzérek messze a határba. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Anyám. Anyám. hosszú útra térek. Nehéz a rézágyú. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. hosszú útra térek. fölszántja a hegyet-völgyet. magyar tüzér vére folyik rajta. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Te jó lélek. hosszú útra térek. Véres a föld. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. fölszántja a hegyet-völgyet. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. a hazáért el kell válnom Tőled. Édes rózsám. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. magyar tüzér vére folyik rajta. Te jó lélek. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Édes rózsám. Nehéz a rézágyú. Véres a föld. Nehéz a rézágyú. Édes rózsám. Te jó lélek. hosszú útra térek. Anyám. magyar tüzér vére folyik rajta. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. a hazáért el kell válnom Tőled. fölszántja a hegyet-völgyet. . fölszántja a hegyet-völgyet. Véres a föld. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. a hazáért el kell válnom Tőled. Édes rózsám. Indulnak már a tüzérek messze a határba. a hazáért el kell válnom Tőled. Nehéz a rézágyú. Anyám. Véres a föld. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre.

találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. a hazáért el kell válnom Tőled. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Véres a föld. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra.Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Te jó lélek. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Véres a föld. magyar tüzér vére folyik rajta. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Anyám. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Nehéz a rézágyú. Véres a föld. Nehéz a rézágyú. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Te jó lélek. fölszántja a hegyet-völgyet. Édes rózsám. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. hosszú útra térek. a hazáért el kell válnom Tőled. Édes rózsám. Édes rózsám. Anyám. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Nehéz a rézágyú. hosszú útra térek. a hazáért el kell válnom Tőled. Anyám. magyar tüzér vére folyik rajta. Édes rózsám. hosszú útra térek. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Te jó lélek. . Nehéz a rézágyú. Anyám. fölszántja a hegyet-völgyet. Te jó lélek. magyar tüzér vére folyik rajta. fölszántja a hegyet-völgyet. hosszú útra térek. magyar tüzér vére folyik rajta. fölszántja a hegyet-völgyet. a hazáért el kell válnom Tőled. Véres a föld.

Anyám. Édes rózsám. a hazáért el kell válnom Tőled. a hazáért el kell válnom Tőled. Te jó lélek. Véres a föld. hosszú útra térek. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Nehéz a rézágyú. fölszántja a hegyet-völgyet. Édes rózsám. magyar tüzér vére folyik rajta. magyar tüzér vére folyik rajta. magyar tüzér vére folyik rajta. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. hosszú útra térek. fölszántja a hegyet-völgyet. Te jó lélek. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva.Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. fölszántja a hegyet-völgyet. Véres a föld. magyar tüzér vére folyik rajta. Nehéz a rézágyú. Nehéz a rézágyú. Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva. Anyám. fölszántja a hegyet-völgyet. a hazáért el kell válnom Tőled. Anyám. Te jó lélek. Anyám. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Indulnak már a tüzérek messze a határba. . hosszú útra térek. Nehéz a rézágyú. Édes rózsám. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Indulnak már a tüzérek messze a határba. Édes rózsám. a hazáért el kell válnom Tőled. Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra. Véres a föld. Véres a föld. hosszú útra térek. találkozom-e még véled? Holnapután messze földre. Te jó lélek.