Academia de Studii Economice din Moldova 2013

PRODUS TURISTIC Anti “All Inclusive” Tour în Barcelona

1

Comision – 10% 2 . Muzeul Național de Arte din Catalunya. Aquarium)  Vizitarea cartierului El Born  Parcul Ciutadella  Barcelona Beach (Portul Olimpic)  Parcul Montjuic (Stadionul Olimpic. istoric. Jaune  strada Las Ramblas (Piața Reial.6 euro -Transport avia tur – retur – 391.8 euro -Cazare 4 nopți– 35.02. Magic Fontaines de Montjuic)  Piața Espana  Stadionul FC Barcelona  Piața Glories Catalanes  Ronda Litoral  Casa Batllo și La Pedrera  Sagrada Familia  Parcul Guell  Nou Barris și Sant Andreu  Shopping pe strada Las Ramblas  Best Shopping pe strada Passeig de Gracia  Plaja MarBella Beach Tipul transportului:Avion (Chișinău . Piața Catalunya.2013 – 26. Catedrala. Muzeul maritim.22 euro .73.02. Piața St.Barcelona – Chișinău) Locul geographic: Spania (zona de centru a orașului Barcelona) Tipul sejurului: de tip vacanţier. Programul turistic include un traseu circular prin orașul Barcelona timp de 5 zile și 4 nopți și va cuprinde următoarele obiective turistice:  Cartierul Gotic (Barri Gotic).Chișinău – Barcelona – Chișinău Excursia se organizeaza pentru un grup de 30 de turiști din republica Moldova.Serviciile de ghid . cultural.2013 Servicii Incluse: .62 euro Datele desfășurării: 22. Monumentul lui Christophor Columb. gastronomic Durata sejurului: 5 zile şi 4 nopţi Kilometraj total : 3423km Prețul călătoriei: 550.

00Pornirea de la Aeroportul Chișinău spre Barcelona 11.00 Plimbarea prin Cartierul Gotic (Barri Gotic).02.00 –19.00 .00Plimbarea prin parcul Ciutadella  21.Visa – 35 euro Programul sejurului 22.00Micul dejun  8.30 – 21.30 . Monumentul lui Christophor Columb. Magic Fontaines de Montjuic)  12.2013 Ziua 1      6.30 Sosirea în Piața Glories Catalanes și luarea cinei  19. Program liber (disco.00 Vizitarea cartierului El Born unde se poate lua și cina  20.02.2013 – 26.00 .30 – 13.30 Plimbarea prin Parcul Guell 3 .00 – 19.00 – 20.12.00 – 18.00 .Asigurarea medicală .17. Catedrala. Aquarium)  19. Muzeul Național de Arte din Catalunya.…….00 Timp liber și luarea prînzului 14.00 – 9. plimbări) Ziua 3     7. film. Jaune  17.00 Stadionul FC Barcelona  17.30 Cazarea la hostel 13.00 – 8.00 Plimbarea spre Sagrada Familia și luarea prînzului 16.30 .00 Ronda Litoral/ Hostel  22.Servicii neincluse: -Transport intern .00Plimbarea pe strada Las Ramblas (Piața Reial.00Piața Espana  15.12. Piața St. Piața Catalunya.30 Prînzul  13.30 Parcul Montjuic (Stadionul Olimpic.00Micul dejun 9.…… Barcelona Beach (Portul Olimpic) Ziua 2  7.00 – 21.12.00 – 16.00 – 14.30 Casa Batllo și La Pedrera 13. Muzeul maritim.30 Sosirea la Aeroportul din Barcelona 12. teatru.00 .15.Prînzul și cina – aproximativ 70 euro .30 – 17.Excursii prin muzee – aproximativ50 euro .30 .

00Micul dejun 9.….00 .35 Revenirea în Chișinău 7.00 – 9.00 Plimbarea prin regiunile Nou Barris și Sant Andreu  22.00 Luarea cinei în apropiere  20.90 euro/noapte 195.00 – 22.22 euro tur-retur 4 zile=73.00 Micul dejun 11.8 euro 50 euro 550..00 Best Shopping pe strada Passeig de Gracia 17.6 euro 391.00 – 17..61 euro/tur 18.00 – 20.62 euro 4 .…. 19.20 Pornirea de la Aeroportul Barcelona spre Chișinău 22.00 – 15.00 Shopping pe strada Las Ramblas 12.00 . Program liber Servicii Cazare hostel Transportul avia Serviciile ghidului Comision PREȚ TOTAL Preț/unitate 8. Program liber Ziua 4 Ziua de Shopping        Ziua 5     7.00 – 9.45 euro/zi 10% Preț total/persoană 4 nopți =35.00 – 21.00 Plecarea cu metroul spre Plaja MarBella Beach (picnic) 21.00 Luarea prînzului (Rambla de Catalunya) 13.30 – 12.00 – 13.00 Shopping pe strada Rambla de Catalunya 15.00 Îmbarcarea la aeroport 12.

edreams.Harta centrului orașului Barcelona Rezervarea online a biletelor de avion www.netde către compania noastră 5 .

com Notă! Hostelul se află la 5 minute de Las Ramblas Detalii cameră: Prețul pentru o persoană 8.hostelbookers. WC) Alimentația: Micul dejun inclus Facilitățile camerei: Aer condiționat / control de climă Așternut de pat Dulapuri cu lăcată Facilități hostel:          Aer condiționat Bar Credit cards accept Self-catering Facilities No curfew Cameră de jocuri Dulapuri cu lăcată Zonă de relaxare Internet / Wi-Fi          24 ore Recepție 24 oreDuș fierbinte Tururi/Tabla cu excursii Mașini de spălat Baruri Coridor comun Bucătărie comunală Lift Acces la internet în aria publică 6 .Rezervarea online de către compania noastrăa cazării la hostelulEquity Point Centric pe www.90 euro/noapte Tipul camerei: Dormitor Capacitatea:12 locuri în cameră Tipul paturilor: 2 paturi etajate Baia:(Duș.

de cei ce cauta luxul sau cei care călătoresc cu rucsacul în spate. În Barcelona se vorbesc două limbi oficiale: catalană. muzeele și galeriile sale de artă fac din Barcelona o atracție deosebită pentru iubitorii de cultura. fac din capitala Cataloniei o destinație cautată atît pentru escapadele de week-end cît și pentru vacanțe mai lungi. viața de noapte.iar unii ar spune că este orașul perfect! Îndragită de cei tineri și cei mai in vîrstă. Hotelurile sale superbe. restaurantele și atmosfera de oraș turistic care nu doarme niciodată. și spaniola castiliană. Barcelona este orașul în care și-ar dori sătrăiască mare parte dintre cei care au vizitat-o. vorbită în general pe întreg teritoriul Cataluniei. fie iarna.BARCELONA Barcelona este al patrulea cel mai vizitat oraş din Europa Barcelona este un oraş cu o arhitectură încântătoare.. 7 . magazinele. Barcelona clocotește plină de turiști în timpul verii. Trebuie doar să mergi pe jos. Arhitectura sa unică. Cu toate acestea pe străzile Barcei vei auzi vorbindu-se în zeci de limbi și dialecte fiindcă Barcelona este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume. Amplasat pe coasta de nord-est a peninsulei Iberice si pe coasta Mediteranei. Barcelona este al doilea cel mai mare orașal Spaniei atît ca dimensiuni precum și ca număr al populatiei. fie vara. Gaudi lăsând un accent puternic asupra clădirilor.. O singura vizită aici. Un oras mediteranean prin excelență. de cei care fac turism cultural sau cei care caută viața de noapte. vă va face să înțelegeți de ce majoritatea celor ce au ajuns aici își doresc să se reîntoarcă. darși în timpul iernii. Barcelona este probabil cel mai îndrăgit oraș din lume.

Cartierul Gotic (Barri Gotic) Zona Barcelona Barri Gotic este. caracterizat prin străzile înguste. 2. e de formă rotundă). Barri Gotic este situat pe partea dreaptă a Rambla cum privim spre Plaça de Catalunya. cunoscută sub numele de Cartierul Gotic și este zona în care orașul vechi din Barcelona se află. cu cladiri inalte vechi.o oaza de verdeata de bun venit în inima orașului. în general.Piața Catalunya are o piată mare centrală (de fapt.În jurul 8 . dar vechiul cartier este. După cum veți vedea din fotografiile următoarele străzi variază considerabil în stil.2 km. sculpturi și iarba verde . principalul nod de transport pentru călătoria lor. care se consideră a fi centrul Barcelonei.Descriereaobiectivelor turistice 1.1904 și Joan Miró sa născut și a trăit aici în timpul tinereții sale. La Rambla este o strada pieonală faimoasă de 1. de asemenea. de asemenea. va fi. pietruite.În timpul fiestei sunt adesea date spectacole muzicale date în Piața de Catalunya și întotdeauna e plin de spectatori. Piața Catalunya Piața Catalunya este considerată ca fiind punctul cel mai central al Barcelonei și pentru mulți călători. Pentru cei nou veniți în Barcelona. Picasso a trăit și a lucrat în Barri Gotic 1895 . în calitate de focalizare și aici veți găsi fântâni.

Catedrala din Barcelona se află în orașul vechi și în jurul Catedralei puteți vedea multe exemple de arhitectură gotica finăși ziduri romane. 3. atunci când veniți la Barcelona. Monumentul lui Christophor Columb. Aquarium 9 . Muzeul maritim. Zona din jurul Catedralei are un farmec si o frumusete care face ca aceasta locatie să fie neapărat vizitată. cafenele și magazine interesante.Un alt punct de reper vizavi de Plaça de Catalunya este Café Zurich. unde veți găsi artiști de stradă. Catedrala „Gigantul gotic” Catedrala din Barcelona este un punct focal de interes din Cartierul Gotic.pătratului aveți unele magazine universale mari. o cafenea popularăși loc de întâlnire socialăîn oraș. 4. In fața Catedralei este un mică regiune. inclusiv El Corte Inglés. FNAC si Habitat.

o plimbare. împreună cu o mulțime de acostamente cu iarba unde vă puteţi bucura de soarele cald. 5. Cu toate acestea. Acesta are un display de apă.Monumentul ChristophorColumb este o construcţie gigant de 60 de metri în cer. deoarece este un loc foarte fermecător și veți vedea unele vederi minunate la portul de agrement. nu a ta! 6. sau de a aduce copiii pentru a arde un pic de energie. Parcul Ciutadella Parcul Ciutadella este un spațiu verde şi fermecător care se aflăchiar în inima Barcelonei. cu statuia lui Columb în picioare în partea de sus arătînd spre mare. este un motiv bun de mers pe jos pentru a vizita această zonă. Port Vell are o stradelă atractivăpe lîngă portul de agrement numit Rambla del Mar într-o locație foarte popularăaicicît şi Acvariul și cinema IMAX. Un loc minunat pentru relaxare. a lor. Barcelona Beach (Portul Olimpic) 10 . inclusiv o fântână frumoasăși un mic lac.

Muzeul expune. 8. Portul Olimpic are o bunăvarietate de baruri și restaurante și are o pasarelă lungăşi largă care leagă cele două plaje. Muzeul Național de Arte din Catalunya Acest muzeu de arta este a 7-acea mai vizitată destinaţie în Barcelona și este neapărat de a o vizita. baroc inclusiv picturi. Acest muzeu vă oferă o perspectivă clară în multe influente importante din arta catalană şi modul în care aceasta are impact asupra operei de artă de azi. 7. de asemenea. renascentistă şi gotică. cea mai mare colecţie de artă catalană din Spania. nu numai pentru opera de arta. sculpturi metalice şi smălţuite. pentru o privelişte fabuloasăîn Barcelona. de asemenea. Muzeul are o gamă largă de opere de artă romanică. ci.Portul Olimpic este ozona Marina elegantăce se află între Icària și Plaja Barceloneta. Magic Fontaines de Montjuic 11 . sculpturi.

mișcare. Peste 3000 de muncitori au fost plătiţi pentru a lucra la acest proiect și mai puțin de 1 an mai târziu fântâna magică a fost creată. 9. lumină.Fântâna magică din Montjuïc (primul spectacol a fost pe 19 mai 1929 în timpul Expoziției Universale Mare). te termină cu o magie pură!Fântâna magică este un "must see". Fântâna magică este un display spectaculos de acrobație. culoare. muzicăși apă . Stadionul și Muzeul FC Barcelona 12 . atunci când veniţi la Barcelona.dacă se amestecă toate aceste elemente împreunăîn combinația potrivită.

13 . Munca lui Gaudi îţi pune în mişcare imaginatia si te provoacăsă-ţi puiîntrebări. deoarece viitorii locatari credeau că camerele ar avea probleme de mobilier în felul în care acestea au fost modelate şi anume în mod neregulat. astfel încât trebuie să fii pregătit pentru a te gândi la ceea ce el a încercatsă creeze cu success. si etajele superioare pentru închiriere. cu toate acestea proprietarul a avut dificultăți în închirierea de apartamente. "Casa" este acum un muzeu și se recomandă a fi vizitată. Nivelurile inferioare au fost construite pentru proprietar.10. Casa Batllo Casa Batlló a fost proiectată de Gaudi pentru un aristocrat bogat din Barcelona. după ce ai plecat de acolo! 11. La Pedrera La Pedrera a fost construită pentru apartamente și birouri.

L3). puteţi vedea 14 . Sagrada Familia Sagrada Familia este cel mai vizitat obiectiv turistic din Barcelonacare adună peste 2. 13.000. Deasemenea. trotuare si placare.000 de vizitatori pe an. la 20 minute de mers pe jos cu metroul Lesseps (linia verde. Construcția a început la Sagrada Familia în 1882. După cum puteți vedea clădirea este încăîn construcție și nu va fi finalizată pentru încă vreo 20/25ani. mozaicuri. Aceasta este o lucrare de proporții imense și este venerată de lumea arhitecturii ca una dintre clădirile cele mai originale și moderne. Parcul este plin de copaci și arbuști și cum mergeţi pe jos veți vedea sculpturi neobișnuite și pline de culoare.12. Parcul Guell Parcul Güell este o altă creație de a lui Gaudi și se află la nord de centrul Barcelonei.

Passeig de Gràcia este.2 km în inima centrului orașului. împreună cu multe mii de oameni.La Pedrera cît și Casa Batlló. 15. de asemenea una din două dintre cele mai importante creații ale lui Gaudi . care se plimbă în sus și în jos de Ramblas chiar de la primele ore ale dimineții. 16. Best Shopping pe strada Passeig de Gracia Passeig de Gràcia este o parte a liniei de cumpărături de 5 km şi este un important drum în Barcelona. Bulevarde largi de pe fiecare parte a Passeig de Gràcia adaugăun sentiment de opulenţă pe care acest drum îl oferă. Aici veți vedea tot felul de tarabe. baruri si artisti de strada. 14. Plaja MarBella Beach 15 .oprivelişte fabuloasă a Barcelonei de la Parcul Güell cum toate cladirile sunt construite pe teren de deal. Shopping pe strada Las Ramblas Las Ramblas din Barcelona este o pasarelă de 1. restaurante.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful