Complotul mondial impotriva sanatatii

Autor(i):Claire Severac Traducator(i) Mihai Constantinescu : Editura:Lucman

Cum ii numim pe oamenii care se intalnesc in secret intr-un scop ce nu poate fi marturisit? De ce problemele vitale pentru noi sunt dezbatute si hotarate de oameni nealesi in comitete fara nicio legimitate populara? De ce guvernantii nostri iau decizii, ce par uneori venite de nicaieri, impotriva intereselor noastre? Care sunt cei care dau ordine? O minoritate infima de oameni super-bogati, care au format o alianta apatrida prin intermediul Mafia farmaceutică şioamenii agro-alimentară catorva transnationale cu puteri exorbitante au facut din politici servicii acestor insatiabili seniori ai razboiului economic, iar, din noi, sclavii vremurilor moderne, rugati sa ne care are drept consecinţe discreditarea medicinii alopate şi agravarea stării indopam pana la moarte cu otravuri fabricate de ei, a le umple pana la refuz buzunarele!

de sănătate a populaţiei

Dupa luni de investigatii, Claire Severac ne explica interconexiunile acestor sisteme mafiote. Omul este in pericol, pentru ca, pana acum, niciodata nu i-a fost impus la scara mondiala un plan organizat atat de funest, niciodata nu i-a fost intinsa o capcana intr-un mod atat de perfid. Oricat de incredibil ar parea, complotul mondial impotriva sanatatii exista. O demonstreaza in mod cutremurator aceasta carte.

nu cauzele . profesiune sinistrată .majorităţii afecţiunilor Medicina alopată se sprijină pe dogme depăşite şi false Medicina alopată prescrie medicamente a căror elaborare se bazează pe principii antiştiinţifice Medicina alopată nu se ocupă de prevenire Medicina alopată nu ţine cont de dimensiunea reală a individului Medicina alopată nu este ştiinţifică. urmează regulile generale ale sistemului capitalist Medicina alopată posedă un arsenal de medicamente (aproximativ 10 000 de specialităţi în fiecare ţară a Comunităţii Europene) absolut inutil sau periculos pentru sănătatea publică         o o o o o Antibioticele Antiinflamatoarele şi analgezicele Blocantele de calciu: efecte nedorite şi interacţiuni medicamentoase Hipocolesterolemiantele Antidepresivele şi tranchilizantele Vaccinurile Pilula anticoncepţională Estroprogestogenii • Condiţia medicului de la începutul secolului al XX-lea şi până în zilele noastre Raporturile dintre medici şi pacienţi o o o o o o o o Jurământul lui Hipocrat Care este starea sistemului sanitar francez? Medicina.o o o o Critică obiectivă a principiilor de bază ale medicinii alopate Medicina alopată tratează efectele .Cauze -Demografia medicală în Franţa Concentrarea medicilor în anumite regiuni Scăderea veniturilor Fenomenul îndatorării Lipsa unui studiu de piaţă Feminizarea corpului medical . deoarece nu este o ştiinţă Medicina alopată devenită comerţ şi industrie.

Câteva cifre semnificative Alte exemple: cifre exorbitante Despre influenţa laboratoarelor farmaceutice asupra presei Ce fac laboratoarele pentru a influenţa corpul medical o o o o .o luptă între confraţi Marketingul . pradă uşoară pentru laboratoarele farmaceutice Dificila alegere a medicamentului O reglementare tolerantă Complicitatea Stat .o o o o o o o o Feminizarea: explozia finală Lupta între generalişti şi specialişti .consultaţii şi controale multiple Recurgerea la medicinile alternative Erorile trecutului: nici un numerus clausus (număr limitat) Problema şomajului Asigurările Sociale şi raporturile cu societatea în ansamblu Sistemul actual de Asigurări Sociale este principalul responsabil de criza din medicină Dependenţa medici .laboratoare Cum s-a ajuns la asta? o o o o o o o o o o o • Poluarea chimioterapeutică şi consecinţele ei o o o o Farmacovigilenţa Centrul de farmacovigilenţă De ce sunt politicienii responsabili de poluarea medicamentoasă Structurile generale ale principalelor trusturi de produse chimice şi farmaceutice.Stat Statul este însărcinat cu sănătatea populaţiei Prima fază: experimentele pe animale Faza a doua: experimentarea clinică Cum se derulează faza? A treia fază facultativă Medicul.

campioni mondiali la consumul de droguri licite (tranchilizante şi antidepresive) Francezii. cea mai mare eroare ştiinţifică a tuturor timpurilor Un alt exemplu al puterii oculte a laboratoarelor lupta anticolesterol Un exemplu diferit: dictatura laboratoarelor de biologie.o o Cârdăşia politico-farmaceutică Europenii. campioni mondiali la anxietate Cifre înfricoşătoare Consecinţele prescrierii.implicarea corpului medical o O factură de reglat în planul sănătăţii indivizilor din punct de vedere al consumului de medicamente Tehnicile de diagnostic şi de prescriere a medicamentelor prin intermediul calculatorului o . prescrierii abuzive şi a consumului exagerat de medicamente o o o • Un exemplu de dictatură politico-farmaceutică: punerea pe piaţă a pilulei anticoncepţionale o o o o o Faptele Pilula contraceptivă Diane sub lupa acuzării Consecinţe sanitare Rezultatul: discreditarea medicinii alopate Despre influenţa legislatorului asupra comportamentului corpului medical întreruperea voluntară a sarcinii şi consecinţele demografice Un alt exemplu de dictatură politico-farmaceutică: vaccinurile Opinia câtorva oameni de ştiinţă Nici nu se putea mai clar Fantastica eroare a corpului medical alopat: acceptarea teoriilor pasteuriene şi a principiului vaccinărilor. recombinările genetice Chimioterapia Experimentele pe oameni Exemplu de dictatură a laboratoarelor farmaceutice şi de fuziune politicofarmaceutică: prescrierea AZT în tratamentul pentru SIDA o o o o o o o o o • Consecinţele sanitare ale activităţii industriilor farmaceutice şi chimice .

două profesii asasinate de dictatura industriilor chimice o Repertoriu de medicamente care au stârnit critici şi al celor care sunt încă pe piaţă. la fel de periculoase Studiul reacţiilor adverse pe 330 de produse de sinteză Medicină şi agricultură: două profesii asasinate . un laxativ periculos Anumite antihipertensive pe bază de Nifedipin provoacă decese Pagubele provocate de vaccinul antipolio o o o o o o o o o o o o .situaţia sanitară în Elveţia.un paralelism uimitor o o • Care este viitorul medicinii alopate? o Ce cred anumite personalităţi din lumea medicală la începutul celui de-al treilea mileniu? Medicina are viitor? Practici criminale ale anumitor laboratoare: poluarea medicamentoasă exportată Practicile anumitor laboratoare Impostorii ipocriţi de la concernul chimic Rhone-Poulenc ucid în Brazilia şi pregătesc un viitor curat şi ecologic în Franţa! Metode utilizate de companiile multinaţionale farmaceutice pentru a-şi apăra interesele Din raţiuni de profit este abandonat un produs natural şi înlocuit cu substanţe periculoase Un medicament ucide pacienţi Consecinţele abuzului prescrierii de antibiotice Un medicament al laboratoarelor Sandoz pus sub acuzare în Statele Unite Prozacul şochează din nou Ex Lax. ţară mare consumatoare de medicamente o o o o o • Medicina şi agricultura .o Factura în planul sănătăţii din punct de vedere al poluării alimentare provocate de agricultori şi de industriile agroalimentare Lipsa de formare şi de informare Ceea ce fiecare medic ar fi trebuit să ştie: Consecinţele activităţii laboratoarelor în planul economiei private Automedicaţia Un exemplu semnificativ .

întreprindere agrochimică şi agroalimentară Soia manipulată genetic Carne cu hormoni Pesticidele induc cancer agricultorilor Efectele teratogene ale unui fungicid Consecinţele absorbţiei de reziduuri pesticide şi de alte substanţe chimice Tacticile folosite de companiile multinaţionale agroalimentare Gen Suisse încearcă să inducă acceptarea unui sistem riscant Cazul L-triptofanului Ţările din lumea a treia nu vor mai putea vinde vanilie. cacao şi zahăr Cartofii pot deveni toxici? Otrăvuri transgenice o o o o o o o o o o o o o o o o o o • • Concluzie Bibliografie Despre autor(i): Dr. specialist în biologie moleculară şi în homeopatie. Teza pentru care a obţinut această diplomă în Ecologie umană a fost susţinută în iunie 1990 la Facultatea de Medicină a Universităţii Rene Descartes (Paris V) şi avea ca titlu „Relaţiile dintre medici şi societate“. Bordeaux I. este posesor al unei diplome internaţionale în Ecologie umană. Geneva şi Toulouse III i-au acordat.o o Anumite medicamente. în comun. provoacă anemie Un experiment mondial cu tamoxifen provoacă o dramă: 100 000 de femei au servit drept cobai Vaccinările în masă slăbesc sistemul imunitar Premarin-ul este cancerigen Ritalin-ul: strategie criminală a unor laboratoare Un medicament periculos în SUA Practici mafiote ale anumitor laboratoare Strategiile de marketing ale laboratoarelor Wellcome Practicile îndoielnice ale laboratoarelor Monsanto. Aix. De asemenea. o diplomă pentru aceeaşi teză. Evora. Marsilia. Universităţile din Paris V. dintre cele mai utilizate. Bruxelles. . În plus. Louis Bon de Brouwer este doctor în medicină.

fatalitate genetică. Universitatea Rene Descartes. Louis Bon de Brouwer a fost numit Consultant Internaţional Special pentru Sănătate şi Ecologie AIEWP-ONU-UNESCO . fatalitate genetică. Paris V. Academia de Ştiinţe USA.Ghid practic al medicinilor naturale.Această „haleală“ care ne ucide. 1993 .dr. 1995 Teze: . Ed. LDB. Facultatea de Medicină. 1990 (ediţie în limba franceză) . Suedia. Maloine.) pe lângă UNESCO. ATRA/AGSTG. Dr. 1991 (ediţie în limba franceză) . tradusă în italiană şi portugheză. Paris V. ligă fondată în Elveţia. delegat al ISDE (Asociaţia Internaţională a Medicilor pentru Mediul Ambiant . iunie 1991 La 6 noiembrie 1991. Dr.Raporturile dintre medici şi industria chimică şi farmaceutică Consecinţe sanitare. iunie 1990 .responsabil cu cercetarea. 1991 (ediţie în limba engleză) . ATRA/AGSTG.Cancer. peste 45000 de medici din 102 ţări. Dr. Dr.n.Arta de a rămâne tânăr. 1980. Louis Bon de Brouwer este posesorul unei diplome universitare. Louis Bon de Brouwer este internaţional lecturer (conferenţiar internaţional) şi a participat la conferinţe în Franţa. 1981 Lucrările sale cele mai recente sunt: . El este. ce reuneşte. Encre. Ed. Louis Bon de Brouwer a fondat ADEPAM (Asociaţia de apărare contra poluării alimentare şi medicamentoase) care are peste 3700 de membri în Franţa. grupând mai mult de 1600 medici din peste 66 de ţări ale lumii.tr. 1979. Elveţia. Elveţia.Medicii şi societatea . Tema aleasă: Stresul şi cancerul.Poluarea alimentară şi cancerul. Universitatea Rene Descartes.Cancer. Spania. Louis Bon de Brouwer este autorul a 12 lucrări ştiinţifice şi a unei teze intitulate: .Dosarul negru al medicamentelor de sinteză.SIDA: tăvălugul. Ed. Encre. 1979 . Ed. Lucrările sale cele mai cunoscute sunt: . În această calitate. Ed. ca urmare a unei teze prezentate în faţa aceloraşi comisii în iunie 1991. Este membru al Comitetului director al Societăţii Internaţionale a Medicilor pentru Mediul înconjurător (Elveţia). 1995 . . Belgia. Italia. . Germania. 1990 (ediţie în limba engleză) . el a efectuat diferite misiuni în străinătate în probleme de sănătate şi de ecologie. Ed. ATRA/AGSTG. Louis Bon de Brouwer vice-preşedintele LIMAV (Liga Internaţională a Medicilor pentru Abolirea Vivisecţiei). Encre.Poluarea alimentara şi cancerul.Dictatura laboratoarelor chimice şi farmaceutice. la nivel internaţional. Encre.Stresul şi cancerul. Elveţia. Ed. Washington. Elveţia.Dosarul negru al medicamentelor de sinteză. Dangles. Ed. Ed. Facultatea de medicină. dr. de altfel.