You are on page 1of 2

Vă amintiţi de fluturii multicolori din timpul verii?

Vă propunem si noi unul în continuare, numai că acesta este unul al iubirii, în ton cu sărbătoarea Sf. Valentin. Acesta este un fluture uşor de realizat, cu materiale la îndemâna oricui şi pe care cei mici îl vor adora. Materiale necesare: un tub de carton de la hârtia igienică carton colorat foarfece lipici sârmă colorată (cu sau fără pufuleţ) creioane colorate, acuarele, marker, carioca sau creion negru (de scris)

Notă: - tubul de carton se poate înlocui şi cu un carton colorat care se poate rula, - pentru aripi se pot folosi şi inimi albe scoase la imprimantă care apoi se colorează2 - sârma colorată poate lipsi sau înlocui cu fâşii de carton colorat Etape de lucru

3. Se pot decora aripile cu alte inimi mai mici şi de alte culori. Spor la lucru!  . faţa fluturelui. Decupaţi două inimi mari din carton colorat sau imprimaţile alb-negru/color. Cele două inimi trebuie lipite pe spatele corpului.1. în faţă. Pictaţi. Scrieţi pe aripi un scurt mesaj drăguţ cum ar fi „Îmi stârneşti fluturi în stomac” sau „Îmi faci inima să zboare” 7. coloraţi sau lipiţi pe tubul de carton o hârtie roz care va reprezenta corpul fluturelui 2. 5. Se ataşează (dacă se doreşte) antenele pe partea interioară a tubului. 6. contrastante. pe partea superioară a tubului. 4. Încurajaţi-vă copiii să deseneze.