You are on page 1of 74

Bine ati venit

la

Necesitatile importante ieri, astazi sau maine, prin care noi putem trai cu adevarat sanatosi si plini de succes.

Ca se intampla cu lumea in care traim? S-a schimbat ceva? Ce se intampla cu noi? Incotro mergem? Care mai sunt necesitatile noastre astazi?

cerul era mult mai limpede. . .83 Hz. etc. .) si oameni procesau hrana in vase sau cuptoare de ceramica. evolutie.Astfel radiatiile soarelui erau cu mult mai sanatoase avand parte de mai putine ultraviolete si mai multe infrarosii foarte indepartate care intretin si dezvolta viata. dar noi nu le-am constientizat. mai curat si astfel energia cosmica in contact cu pamantul producea o frecventa de rezonanta ( Schuman) de 7. tigla.In trecutul nostru noi am avut parte de conditii foarte bune de viata.Noi aveam prilejul. sa mergem descult pe pamant sau prin roua si astfel ne descarcam de tensiunea electrostatica de pana la 4000 de V acumulata in noi. Mai mult decat atat casele erau construite sau acoperite cu ceramice ( caramida.Oameni traiau in case si aveau sobe din teracota care si ele radiau infrarosii indepartate..Nefiind atata smog si poluare. . frecventa care mentine si ordoneaza viata noastra de la existenta pana la creativitate. . dezvoltare.

iar daca intrezarim vreo speranta au grija altii sa ne supuna indoielii. sau nu mai credem in faptul ca exista solutii. Fie ca Adevarul sa fie aflat. odihneste-te.Ceea ce-i de facut este sa cautati. suntem in situatia de a constientiza ca ceva lipseste in viata noastra...Odata ce ati ales sa va informati.De multe ori nu avem timp sa cautam solutii. VLF.Urmariti in continuare ce facem noi atunci cand ionul. ..Si ani buni din viata au trecut si poate mai trec pana cand intalnim un anume eveniment sau sansa de a afla care este treaba de fapt. . fructificati oportunitatile . sa anlizati si sa alegeti corect .Acum cand nu le mai avem . . infrarosiile indepartate si fotonul lipsesc din viata noastra? .. ori ai obosit. . inspiratie si .Si atunci cand noi cautam solutii deobicei primim raspunsuri de genul asta-I viata imbatranesti sau ti se pare. .Succes.

Pământul este înconjurat de un strat de aer ce se întinde până la 240 km în spaţiu. . 80-290 km. . frecventa Schuman si influenta lor asupra sănătăţii şi comportamentului uman Date ştiinţifice .Ea constă din particule încărcate electric. stratosfera (16-48 km).Ce este campul magnetic al Pamantului.Această zonă foarte dinamică este expusă constant influenţei solare: puternica radiaţie ultravioletă descompune moleculele şi atomii. . . .În termosferă există un strat numit ionosferă care se extinde în zona aprox. de aceea ioni şi electroni liberi încărcaţi electric umplu straturile ionosferei.Atmosfera are 4 straturi: troposfera (016 km). mezosfera (48-80 km) si termosfera (80600 km).

O furtună solară poate aduce particule încărcate în magnetosferă şi ionosferă. .. .În timpul nopţii stratul D dispare. stratul E aproape dispare. . comprimă drastic magnetosfera – bula magnetică de protecţie a Pământului creată de câmpul magnetic terestru – şi modifică compoziţia ionilor în spaţiul de lângă planetă. E şi două straturi F.Oamenii de ştiinţă au descoperit că o activitate solară extremă.Ionosfera are 3 straturi de bază: D.Aceste schimbări în ionosferă sunt detectate de magnetometre. . iar cele două straturi F se combină. .

.Modul cu frecvenţa cea mai joasă al RS este de aproximativ 7. în benzi de frecvenţă foarte joase (vezi figura de mai sus).5Hz. 26.Celelalte frecvenţe sunt 14. .În orice moment. . pe tot globul. 39 şi 45 Hz. 20. 33. se descarcă aproximativ 1000 de fulgere. care creează impulsuri electromagnetice ce stimulează cavitatea ionosferei.83 Hz. . cu o variaţie zilnică de ± 0. Schumann.Dimensiunile limitate ale Pământului determină ionosfera să acţioneze ca o cavitate rezonantă pentru undele electromagnetice (EM)..Rezonanţele Schumann (RS) sunt frecvenţele electromagnetice ale cavităţii ionosferei Pământului şi au fost descoperite în 1952 de Dr. .

. arată întregul spectru al nivelului intensităţii. RS apar ca linii orizontale roşii. 14. la frecvenţele de 7. Obama).Echipa de Cercetare şi Dezvoltare a Iniţiativei Coerenţei Globale a dezvoltat un detector de câmp magnetic – MAGGIE – pentru a monitoriza rezonanţele undelor de plasmă ce înconjoară în mod constant Pământul în ionosferă. 20. . Nivelul intensităţii sau puterea fiecărei frecvenţe este codată pe o scară de culori. pentru aceleaşi zile (legate de inaug.8.. pentru frecvenţele între 5 şi 40 Hz. . proprietăţile stratului superior disipat. unde galben este cea mai intensă.Iată un exemplu al spectrogramelor zilnice ale RS. Figura din stg. 26. furtunile terestre.Observarea RS ne poate oferi informaţii valoroase despre activitatea solară. 33 şi 39 Hz. Adm. cavitatea ionosferei terestre şi schimbările climatice.

influenţând astfel tot ceea ce există în acesta. aplatizându-l în direcţia câtre soare şi lungindu-l în direcţia opusă. particulele înalt energizate pot fi extrase din vântul solar în magnetosferă. ritmurile vieţii. determinând apariţia unei „cozi magnetice”. . ajung în . bioelectricitatea..Când exploziile solare şi câmpurile magnetice asociate lor.Vântul solar interacţionează cu câmpul electromagnetic terestru. inclusiv vremea. dinamica sângelui. .magnetosfera terestră. . producând aurore boreale şi furtuni geomagnetice. etc.care la rândul lor creează variaţii în câmpul magnetic terestru.

din plaja 0 35 Hz.O. Schumann a publicat în jurnalul “Technische Physik” rezultatele cercetării sale despre aceste rezonanţe.El a considerat că este foarte interesant faptul că „gândirea Pământului” are aceeaşi rezonanţă naturală cu creierul uman şi l -a contactat imediat pe profesorul Schumann. .În momentul în care fizicianul W.Există o conexiune între activitatea solară. . furtunile geomagnetice. .şi că semnalul de 7. sunt în aceeaşi gamă de frecvenţă ca şi undele cerebrale înregistrate pe EEG .Acesta l-a rugat pe Herbert Konig – atunci era candidat la doctorat. El a comparat înregistrările electroencefalogramelor (EEG) cu câmpurile electromagnetice naturale şi a descoperit că primele 5 RS.8 Hz este foarte apropiat de frecvenţa ritmului cerebral alfa. RS. şi sănătatea şi comportamentul uman? . Ankermuller a făcut imediat conexiunea între RS şi ritmul alfa al undelor cerebrale. Dr. .Konig a demonstrat o corelaţie între RS şi ritmurile creierului. iar apoi a devenit succesorul său la Universitatea din Munchen – să studieze acest lucru.

Este asociată cu creativitatea. coordonarea mentala şi a întregului format de minte şi corp. . .Alfa a fost asociat cu creativitatea.ALFA: 8-12 Hz. . starea de calm. Acesta este ritmul principal într-un adult relaxat. Se crede că reflectă activitatea sistemului limbic şi o activitate crescută se observă în anxietate. Caracterizează starea de somn fără vise sau starea de inconştienţă.TETA: 4-7 Hz. de învăţare. Este asociată cu prima fază a somnului. dar nu de procesare activă de informaţii. Apare şi în meditaţia profundă când suntem treji dar deschişi către imaginare mentală.DELTA: 0. Este considerată o stare normală de alertă. reveria. intuiţia. lucrul mental. sau moţăiala.5 – 4 Hz. fantezia. . Este prezent pe parcursul întregii vieţi.Frecvenţele cerebrale sunt grupate astfel: . activarea comportamentală şi inhibiţie. .

Balenele şi delfinii operează la aceste frecvenţe. .Atâta timp cât proprietăţile cavitaţii electromagnetice a Pământului rămân aproximativ aceleaşi. .BETA: 12-30 Hz. acţionând ca frecvenţe de fundal şi influenţând oscilaţiile biologice în creierul mamifer. . Se petrece în timpul stării de conştienţă normală şi de atenţie exterioară.Începând cu aceste descoperiri. . Este asociată cu stări conştiente în care se procesează informaţii simultan în ambele emisfere.. . mai multe studii ştiinţifice au susţinut că RS sunt unde electromagnetice staţionare foarte importante. .GAMA: 30-100 Hz. Reflectă un proces foarte activ.Gama 12-17 Hz apare în procesarea normală a informaţiei şi activitatea mentală. anxietate.Gama 17-30 Hz apare în starea de alertă ridicată. aceste frecvenţe rămân aceleaşi. de „loveşte sau fugi”.

un obiect poate să determine mişcarea unui alt obiect. în modul cel mai natural. dacă cele două împărtăşesc aceeaşi frecvenţă de rezonanţă. în clima globală. datorită schimbărilor în activitatea solară.. etc. deoarece ionosfera planetei se schimbă ca răspuns la schimbarea vântului solar ce este asociat cu ciclul de 11 ani al activităţii solare..Rezonanţa poate fi definită ca fiind frecvenţa la care un obiect.Pe măsură ce intensitatea medie a RS creşte sau scade datorită diferenţelor între noapte şi zi. doreşte să vibreze. creierul şi sistemul nostru nervos răspund la aceste schimbări. . .Unele din schimbările care se petrec în RS sunt cauzate de ciclul petelor solare. . -De exemplu: în sistemele coerente.

Similar. să se acorde şi să răspundă semnalului unei RS.De exemplu.Răspunsul este că creierul nostru are „Zeitgeber”. doar fiind în acelaşi câmp cu diapazonul iniţial. un cuvânt german care se traduce prin „cei ce dau timp”. cel de-al doilea va începe să vibreze cu aceeaşi rezonanţă. .Deşi nu a fost atins.Aceste semnale exterioare ajută sistemul biologic uman să se sincronizeze cu ciclurile zilnice ritmice ale Pământului. . dacă loviţi un diapazon la 100 cicluri pe secundă şi îl aduceţi lângă un alt diapazon. . Cum suntem capabili să ne acordăm rezonanţelor Schumann? . referindu-se la agenţii sau evenimentele exterioare care ne dau semnale – în acest caz RS. cel de-al doilea diapazon va începe să vibreze şi să radieze un sunet. . dovezile ne arată că este posibil ca creierul să detecteze..

a accidentelor şi a morţilor subite. depresie şi sinucidere • Creşterea numărului de bolnavi din spitale. pot accelera schimbări semnificative în intensitatea şi stabilitatea semnalului RS.Cercetările din ultimele decade arată că modificări semnificative în activitatea solară şi geomagnetică. asociate schimbărilor din activitatea geomagnetică: • Modificarea presiunii sanguine • Probleme cardiace. . . de reproducere. cât şi a nenumăratelor afecţiuni legate de stres. cauzate de furtuni geomagnetice. neurologice.. Iată unele efecte nedorite. ale sistemului imunitar • Dezordini mentale.Asta poate determina ieşirea acestui semnal înafara plajei sale normale. ceea ce induce modificări în sincronizarea dintre creier şi inimă şi schimbă nivelul de melatonină din creier.

Câmpurile electromagnetice generate de sistemele generatoare de putere. sistemele de telecomunicaţii. în 1974 Dr. .S-au făcut unele experimente legate de timpii umani de reacţie relativ la evenimente exterioare şi RS. a depresiei şi a altor boli. . a bolilor de inimă. în timp ce semnalele de 3 Hz (provenind de la furtunile locale). asupra sănătăţii umane. .. calculatoare şi alte produse ale tehnologiei umane. . sunt extrem de puternice şi în unele cazuri au fost asociate cu incidenţa crescută a cancerului.De exemplu. încetineau semnificativ timpii de reacţie. Efectul câmpurilor electromagnetice create de om. Konig a arătat că timpii umani de reacţie erau semnificativ corelaţi cu intensitatea unui semnal Schumann de 8-10 Hz: 10 Hz accelera timpii de reacţie. dispozitive.Acest fenomen poate fi demonstrat prin schimbările în tiparele EEG şi a nivelului de asimilare în creier a ionilor de calciu.

decât restul populaţiei. .Este interesat de observat că studiul RS arată interconexiunea a tot ceea ce există – a noastră. . activitatea solară şi geomagnetică influenţează sănătatea şi comportamentul uman. există opinii opuse referitoare la existenţa şi extinderea efectelor adverse. soarele şi probabil şi cu mulţi alţi factori planetari de care nu ne dăm încă seama.Ca în orice cercetare. . . a noastră cu planeta. femeile gravide şi cei bolnavi. .Unele categorii. copii.Astfel.. precum bătrânii. concluzionăm că RS. sunt mai sensibile faţă de efectele adverse ale acestor câmpuri.Expunerea în zonele rezidenţiale la câmpuri electromagnetice puternice s-a dovedit că poate creşte semnificativ riscul de îmbolnăvire pentru bolile enumerate mai sus.

În final.Studiul ce urmeaza despre tehnologia nano fotonica. . vă încurajăm să practicaţi regulat meditatie.Deci. cercetătorii au găsit dovezi ce indică faptul că sănătatea şi comportamentul uman par a fi afectate de schimbările din RS. exerciţiile de coerenţă cardiaca sau sa folositi sisteme de dormit VLF cu infraosii. infrarosii foarte indepartate. . doresc să vă reamintesc că deoarece creşterea activităţii geomagnetice poate determina un dezechilibru în sincronizarea dintre inimă şi minte.. VLF aplicata in saltelele cu jad si turmalina pentru refacerea campurilor noastre esentiale care ne vindeca si ne hranesc vitalitatea ne ajută să dobândim o viziune holistică asupra sănătăţii şi comportamentului uman şi a modului în care putem obtine performante superioare . De asemenea. iar alţii nu şi ce se poate face pentru a-i ajuta pe cei care sunt afectaţi. mulţi oameni de ştiinţă cred că aceste rezonanţe s-ar putea să fie importante în multe cicluri biologice umane.Viitoarele cercetări referitoare la RS. vor răspunde la întrebările: de ce unii oameni sunt afectaţi negativ de schimbările în RS. pentru a vă ajuta să menţineţi acest echilibru. .

Produsele oferite de noi au următoarele beneficii: • uşurează durerile • relaxează muşchii • îmbunătăţesc circulaţia • îmbunătăţesc mobilitatea articulaţiilor • Elimina inflamatiile si electrosmogul Dimensuni : 150CM x 60CM x 4CM . IONI NEGATIVI) Dispozitivul cel mai complet de terapie cu întregul spectru de lumină ! . infrarosii foarte indepartate. 36 DE GENERATOARE FOTONICE. INFRAROSII FOARTE INDEPARTATE. VLF aplicata la saltelele cu jad si turmalina Este o tehnologie High Tech si o sansa de a prezenta o noua linie de produse de terapie cu lumină atât pentru casă cât si servici.Tehnologia nano fotonica. 7KG 5 FUNCTII INTR-O SINGURA SALTEA: ( VLF. SAUNA.

CERTIFICATE & ATESTATE #1 .

CERTIFICATE & ATESTATE #2 .

Photon Worldwide .

Terapia cu Fotoni  Terapia cu Infraroşii Îndepărtate  Terapia cu Ioni Negativi  Terapia termică  Terapia VLF  .

Ea poate fi combinată cu multe alte forme de tratament.Fotoni?   Este o terapie complementară. pentru obţinerea unor rezultate excepţionale. National Geographic Magazine™ numeşte terapia cu lumină “lumina care vindecă”. . ce susţine şi accelerează vindecarea. în ediţia din ianuarie 2001.Ce este terapia cu Nano.

Medical College of Wisconsin . Space Tech. Forum -1999.Tehnologia fotonică de la NASA    Tehnologia LED – de emitere în spaţiu a luminii – a furnizat medicinii o nouă unealtă capabilă să transmită lumina în profunzimea ţesuturilor din corp. Această tehnologie LED a fost deja folosită în misiunile navetei spaţiale şi este folosită în vindecarea rănilor şi în beneficiul astronauţilor din Staţiile Orbitale şi în Operaţiile Speciale. Int'l. & App. la lungimi de undă ce sunt optime din punct de vedere biologic pentru tratarea cancerului şi vindecarea rănilor. 1999-00. Vol 458:3-15.

ne vorbeşte despre modul în care sonda poate fi folosită în spitalele din întreaga ţară. . chirurgii au folosit o sondă LED în operaţia simulată prezentată mai jos. ce folosesc sonde de ultimă generaţie Operaţie simulată ce foloseşte sonda de ultimă generaţie – dioda ce emite lumină (LED) Înainte de prima operaţie ce foloseşte o sondă de ultimă generaţie. O scurtă prezentare video a chirurgului implicat în prima operaţie cu sonda de ultimă generaţie Dr. contactaţi Marshall Space Flight Center’s Media Relations Department at (256) 544-1634. un neurolog pediatru de la Spitalul de Copii din Wisconsin.Release Title: Au reuşit primele operaţii de cancer al creierului. Milwaukee. Harry Whelan. Click image to view Quicktime Movie Click image to view Quicktime Movie Dacă doriţi copii după înregistrările video şi după scurtele prezentări ale cercetătorilor.

 .  NASA. şi Mayo Clinic au efectuat teste clinice ce au demonstrat că energia luminii.Există teste clinice? Mulţi specialişti occidentali tradiţionali au recomandat folosirea terapiei cu energia luminii. sau terapia cu fotoni. este capabilă să ajute la eliminarea durerii şi a inflamaţiilor. Stanford University.

un oncolog la Spitalul de Copii din Wisconsin în Milwaukee.Tehnologia Spaţială de la NASA aruncă o rază de lumină asupra vindecării Dr. David Margolis. profesor de neurologie pedriatică la Medical College din Wisconsin în Milwaukee. Cwiklinski. o asistentă medicală de la Medical College din Wisconsin. explică cum este aplicat tratamentul cu LED. Dr. C. vorbeşte despre cercetările sale în care foloseşte diode ce emit lumină . Harry Whelan. Joan M. vorbeşte despre modul în care pacienţii săi au beneficiat de tratamentele cu LED. . pentru a vindeca răni.

.cu atât vor fi mai bine pregătiţi să supravieţu-iască şi să-i ajute şi pe alţii să supravieţuiască. Dr. ce poate fi folosită pe câmpul de luptă pentru a accelera vindecarea rănilor.Arhivele online ale jurnalului de medicină militară NBC Technology Acest articol a fost publicat iniţial în 8 aprilie 2004. . atunci când sunt răniţi.Cu cât soldaţii au mai multe unelte şi descoperiri ştiinţifice ce le folosesc în timpul luptelor.Acest lucru le va dărui mai multă “îndârjire în luptă”.Acest echipament va permite soldatului să stimuleze capacitatea de vindecare a rănilor din ţesuturile moi şi a rănilor de ochi. cauzate de laserele din diverse echipamente.Viziunea pentru această tehnologie LED este să existe o sursă de lumină LED uşoară şi portabilă. Harry Whelan. . în volumul 8 din numărul 3 FOTONII folosiţi la vindecarea rănilor pe câmpul de luptă . . profesor de neurologie pediatră la Medical College of Wisconsin .

. când antrenorii de cai au folosit lumina pentru a ajuta la vindecarea fracturilor şi a rănilor cailor.V-a durut vreodată spatele? Genunchiul? Durerile fac parte din viaţa noastră.Puţini doctori au acceptat lumina ca factor vindecător.Patricia Streit şi-a cumpărat propriul său echipament de terapie cu lumină. ceva numit Terapie cu Fotoni. La fel şi Spitalul de Copii din Milwaukee. Terapia a debutat acum aproape 20 de ani. dar FDA sfătuieşte pacienţii să NU folosească lumina pe ochi. .. Tehnologia implică lumina infraroşie . Dr. .NASA face cercetări referitoare la Terapia cu Fotoni. FDA a dat undă verde şi a aprobat folosirea luminii la oameni acum 10 ani. . Wisconsin.Acum. Nu se cunosc efecte negative. . mi-a dispărut problema sinusurilor şi maxilarul mi s-a vindecat“. .FDA a aprobat Terapia cu Lumină Fotonică pentru dureri şi circulaţie (răni). tehnologia devine din ce în ce mai obişnuită şi pentru oameni. John Tate o foloseşte de fiecare dată când scoate un dinte. Ea a început să-l folosească pentru vindecarea sinuzitei şi a maxilarului. iar cei mai mulţi apelează la medicina tradiţională pentru a scăpa de ele. pe care îl foloseşte aproarpe zilnic.WHNS FOX 21. . a prezentat acest material în 27 mai 2004 . Lumina ajută la restabilirea circulaţiei în maxilar. Patricia spune: " Este clar.Dar sunt unii oameni din Carolina care apelează la o tehnologie înaltă ce îi scapă de durere.. Dar un dentist din Spartanburg o foloseşte zilnic. pe cancerul activ sau în cazul femeilor gravide.

Experimente de cresterea plantelor cu ajutorul Fotonilo in Japonia .

Ce este raza infraroşie îndepărtată? EXPERIMENTUL CAMEREI ÎNTUNECATE .

1. INTENSIFICĂ MICRO CIRCULAŢIA

 O bună circulaţie a sângelui este cheia unei bune sănătăţi.  Sângele transportă nutrienţii şi oxigenul şi îndepărtează deşeurile.

De ce este circulaţia sângelui atat de importantă?

Importanţa unei bune circulaţii
 Sângele transportă nutrienţii şi oxygenul şi îndepărteză deşeurile  Există 60,000 de mile de vene şi capilare

 Inima pompează mai mult de 700 litri de sânge
în fiecare zi

 Multe boli sunt cauzate de proasta circulaţie
sanguină, inclusiv – atacurile cardiace, artrita, durerile de spate, bolile de inimă, colesterolul, problemele cu rinichii, cancerul, etc.

DE CE ESTE CIRCULAŢIA SANGUINĂ ATÂT DE IMPORTANTĂ?

HEMOROIZI  AMORŢEALĂ  ATACURI  ARTRITĂ  DIABET PERIO  BOLI DE INIMĂ D PAIN  ARTERIOSCLEROZĂ  MARIREA PROSTATEI  CANCER  ETC

înfăţişare şi tonul pielii va fi evident.   Pregătiţi-vă să arătaţi minunat ! . mai ales la suprafaţa pielii. Poate înlătura asprimea pieli. Împreună cu Photon & FIR efectul de super curăţire şi îmbunătăţire în textura pielii. Acest lucru amplifică circulaţia sanguină.Reduce Semnele Îmbătrânirii  Dispozitivele Enano Photon & FIR ce acţionează în profunzime. moale şi netedă. ajută la dezvoltarea şi menţinerea reţelei capilare a corpului. lăsând pielea ca de bebeluş. atenuează urmele lăsate de răni şi chiar reduce problemele cauzate de UV .

INAINTE DUPA 10 MIN .

Transformarea acestei energii şi materii în interiorul corpului este numită metabolism. ÎMBUNĂTĂŢEŞTE METABOLISMUL Toate fiinţele vii trebuie să aibă un sistem de furnizare permanantă de energie şi materie. .2.

VLF-ul si implicatiile lui .Când este folosit dispozitivul de diminuare si absobtie din corp a undelor electro-magnetice. se emit simultan şi ioni negativi crescand asimilarea lor. să doarmă mai bine. . să fie mai atenţi cu sănătatea lor. toate aceste dispozitive fiind combinate în saltea. . combinând cultura tradiţională a dormitului pe podea – practicat de strămoşii noştri – cu dormitul în pat. în plus. .Aceast produs ajută oamenii moderni care nu au suficient timp. emisia de infraroşii îndepărtate ajunge atunci la 95%.Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine este eficientă prin utilizarea undelor magnetice de frecvenţă foarte joasă şi a tratamentului termic cu infraroşii îndepărtate.

O undă magnetică de frecvenţă foarte joasă are un câmp de 6-6.000 m. fiind cunoscute ca undele magnetice alternante.Unda magnetică de frecvenţă foarte joasă este fluctuaţia unei unde magnetice în care puterea undei se schimbă cu timpul şi este printre cele mai lungi unde din natura). de 50-60 ori pe secundă. etc. cele terestre. . . .Ce este unda magnetică VLF .000.Caracteristicile acestor unde sunt că sunt capabile să penetreze orice material. .O undă magnetică de frecvenţă foarte joasă este generată atunci când polii magnetici pozitivi şi cei negativi sunt alternaţi la viteze foarte mari. ceea ce este echivalent cu cel pe care îl au undele magnetice naturale (cele solare.).

. deasemenea creeaza conditii optime pentru marirea gradului de asimilare la toate nivelele.Unda magnetică de frecvenţă foarte joasă îmbunătăţeşte circulaţia sanguina şi este eficientă în a uşura durerile musculare. .

TERAPIA TERMICĂ Exerciţiu Convenţional / Saună 95 . M. (Dr. sodiu.97% Apă Saună cu Infraroşii îndepărtate: 80 . amoniac şi acid uric. Această neobişnuită înaltă concentraţie de metale grele şi alte toxine solubile în grăsime nu se regăseşte în transpiraţia unui exerciţiu normal. metale grele toxice ( mercur.85% apă + colesterol. aluminu).. toxine solubile în grăsime. Seattle) .3. Dietrich Klinghardt. acid sulfuric.D.

Terapia Termică = Exerciţiu Pasiv ! Folosirea regulată a unei Saune cu Infraroşii poate fi la fel de eficientă ca mijloc de influenţă cardiovasculară şi ardere a caloriilor ca şi exerciţiul obişnuit . 1981) .Journal of American Medical Association (JAMA) (August 7.

FIR Terapia Termică / Sauna Detoxifică corpul la Nivel Celular Lumina Infraroşie indepărtată ajunge până la 5cm în adancimea ţesuturilor corpului Apar vibraţii rezonante atunci când lumina penetrează celulele şi moleculele de apă Această vibraţie reduce legăturile ionice ale celulelor. eliberând toxinele şi energizând celulele Vibraţia Rezonantă .

joc viguros cu mingea  Înnot (stilul crawl)  Jogging  Tenis (rapid)  Bicicletă (10 mph)  Golf (fără maşinuţă)  Mers (3.Ajută la scăderea în greutate – Exerciţiu pasiv! În 30 de minute de activitate. SPORT CALORII 593 510 300 300 265 225 150 150 120  Maraton  Squash. .5 mph)  Bowling 600 + La 42 *C grăsimea devine solubilă în apă şi poate fi eliminată prin transpiraţie. o persoană ce cântăreşte 68 kg arde  Saună cu infraroşii înd.

Manualul de utilizare al creierului: Aplicaţii cotidiene ale Cercetării Creierului) Ionii Negativi sporesc şi immunoglobina A. Efectele diferenţiate ale ionilor negativi de aer asupra copiilor ce învaţă normal. iritabilitate.Ce sunt ionii negativi? Ionii Negativi amplifică aportul de oxigen în creier. . ducând la o stare de vigilenţă şi la mai multă energie mentală. greaţă. congestii respiratorii. (Pierce J Howard. . Melbourne. faţă de cei ce au greutăţi în învăţare. etc. S-a demonstrat că aerul care este încărcat pozitiv provoacă anxietate.Morton Kersher.La Trobe University. un important factor imunitar. migrene. probleme ale ochilor. .

Ce sunt ionii? .

1991). ea s-a dovedit cu atăt mai utilă datorită problemelor crescute cu aerul toxic din centrele urbane. "În timp ce ionizarea aerului este obligatorie în multe spitale şi locuri de muncă europene şi ruseşti. (Soyka.Ionii Negativi ne ajută să dormim mai bine! În 1969. Folosind ioni negativi pentru a trata un grup de oameni ce aveau probleme cu somnul datorită supraproducţiei de serotonină. cercetătorii francezi au descoperit că supraproducerea neurohormonului serotonină provoacă insomnie şi coşmaruri. au constatat ca aceştia au putut să doarmă mai bine." .

Fericire Fotoni Infraroşii înd.& Ioni Negativi Detoxifiere celulară Frumuseţe Circulaţia Sângelui Anti-Îmbătrânire Regenerarea Celulei Sănătate Celule Sistemul Imunitar Energie Organe .

• Fractură • Gastrită • Gută • Boli de inimă • Hepatită • Inflamaţii • Insomnie • Keloizi • Dureri de spate • Menopauză • Dureri Menstruale • Migrene • Spasm Muscular • Tulburări Nervoase • Neuralgie • Neurastenie • Neurodermatite • Uşurarea Durerii • Psoriazis • Sciatică • Seboree • Dureri de umăr • Curăţarea Pielii • Ranile ţesuturilor moi • Articulaţii blocate • Stres • Pierderea în greutate • Răni la gât .

VEŢI CREEA OBICEIURI BUNE.Cine este responsabil de sănătatea dumneavoastră? “O bună sănătate este o responsabilitate împărtăşită. „Cei ce nu au suficient timp pentru a avea o sănătate bună nu vor avea o bună sănătate pentru a avea timp suficient.” DACĂ VĂ STABILIŢI ŢELURILE. Sunteţi împreună responsabili de propria voastră sănătate.” – Paul Bragg .

va deveni o formă importantă de terapie alternativă în viitor. Russia şi multe ţări europene. Medicina contemporană occidentală foloseşte energia magnetică pentru diagnostic (MRI) şi ca o metodă de accelerare a vindecării oaselor fracturate. a veterinarilor. Terapia magnetică devine din ce în ce mai populară în rândul specialiştilor progresişti. Terapia magnetică. eficacităţii şi economiei.Terapia Magnetică astăzi Astăzi. . mai ales în Germania. unde asigurarea medicală acoperă o parte din costuri. magneţii terapeutici sunt atestaţi ca dispozitive medicale. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. a atleţilor profesionişti. tipul şi puterea magneţilor folosiţi în terapia magnetică nu prezintă nici un risc. cât şi în rândul populaţiei. în Japonia şi în alte ţări din Asia. datorită simplicităţii. Este un fapt sigur că populaţia îmbătrâneşte şi costul îngrijirii tradiţionale a sănătăţii este din ce în ce mai mare. Terapia Magnetică a fost încurajată în Australia.

. Este o metodă complementară sau alternativă de a sprijini eliberarea de starea de rău şi de a susţine procesul natural de vindecare a organismului.Ce este Terapia Magnetică? O metodă non-medicală pentru tratamentul stărilor în care nu vă simţiţi bine.

de uşurare a durerilor. o metodă de a măsura curgerea sângelui în degete. au dus la acceptarea terapiei magnetice ca o naturală metoda alternativă la varianta tratamentelor cu medicamente. Impactul studiilor clinice. Creşterea circulaţiei capilare accelerează schimburile de fluide: se aduce un sânge mai proaspăt. împreună cu unele relatări. Recent.De ce ar trebui sa folosiţi terapia magnetică ! Lipsa durerii Cel mai important motiv pentru folosirea terapiei magnetice este prezenţa durerii. O circulaţie corectă Folosind pletismografia. mai oxigenat şi se elimină într-un ritm mai rapid acidul lactic şi alte produse chimice ce cauzeaza durerea. atunci când degetul a fost cuprins de un câmp magnetic timp de 5 minute. experţii au evidenţiat creşterea fluxului de sânge cu 300%. puterea magneţilor de a elibera corpul de durere. a ieşit la iveală după 4000 de ani. .

Kioichi Nakagawa. cum ar fi oboseala şi letargia generală. celulele devin depolarizate. Dacă nu este disponibilă o energie magnetică suficeintă pentru a re-energiza celulele. corpul devine obosit.Energie şi vigoare optimă Dr. Atleţii din Rusia şi din multe alte ţări. Aplicarea unui câmp magnetic suplimentar asigură energia vitală magnetică necesară polarizării celulelor – rezultând o sporire a energiei şi o stare de bine. De decenii s-au folosit magneţi la caii de curse pentru a le îmbunătăţii performanţele şi a accelera recuperarea după loviri. folosesc magneţii pentru a spori puterea corpului şi a îmbunătăţii performanţele. . a subliniat în binecunoscuta sa lucrare „Sindromul deficienţei magnetice” corelaţia dintre deficienţa magnetică şi multe dintre aşa numitele boli moderne. În activitatea lor cotidiană.

manifestat prin dureri de picioare.de Ron Lawrence. Într-un studiu recent publicat în Arhivele de Medicina Fizică. (Acest sindrom.) Într-un studiu controlat. MD . 76% din pacienţii trataţi cu un magnet nu au mai simţit durere. afectează până la 20% din bolnavii de polio pe parcursul vieţii lor. cercetătorii de la Baylor College of Medicine din Houston au descoperit că magneţii sunt mult mai eficienţi decât magneţii falşi în a bloca durerea cauzată de sindromul post-polio. Controlul Durerilor Cronice cu Terapia Magnetică .Au Magneţii putere de vindecare? Practicanţii medicinei alternative au spus de mult că DA. Doar 18% dintre cei trataţi cu un magnet fals nu au mai simţit durere. iar cercetări recente sugereazăa că s-ar putea să aibă dreptate.

halterofilii pot reduce durerea de spate. February 1992 . Fitness Magazine.Puterea vindecătoare a magneţilor . medicamentele antiinflamatorii. Simpla căldură nu va stimula repararea terapeutică a ţesutului sau a muşchiului. lumina infraroşie. . urmat de căldură.Este necesar un aport intens de sânge bogat în nutrienţi.Câmpul magnetic lucrează mult mai rapid şi mai eficient decât căldura. sciatica (inflamarea nervului sciatic pe traseul său din şold spre pulpă) şi sindromul tunelului carpian pot fi uşurate. pentru a reduce inflamaţia. injecţiile locale sau diatermia cu microunde. nu doar eliberarea de durere. Vindecarea necesită reluarea curgerii normale a sângelui în zona rănită. .În terapia magnetică protezele genunchilor pot fi înlăturate mai rapid.de Richard Dean Jenkins – . -Este probabil ca un schior sau un alet rănit să se întoarcă la practicarea sportului său după patru sau şase luni după tratamentul convenţioal cu gheaţă.

. .Magneţii Uşurează Durerea . . http://www.Atunci când se ţin pe piele. ajută la prevenirea spasmelor musculare. durerea cronică poate fi controlată cu aspirină sau alte medicamente cu sau fără reţetă medicală. Spre deosebire de medicamentele care suprimă durerea. ameninţând capacitatea lor de a transmite mesajele de durere către creier.Magneţii interferează cu reacţiile electrochimice ce se petrec în celulele nervoase. ce stau la baza multor forme de durere – aparent interferând cu contracţiile musculare.html#12 .com/learning-center-articles. magneţii nu implică nici un risc sau efect secundar. astfel intensificând curgerea sângelui prin zona dureroasă. magneţi relaxează pereţii vaselor capilare.Bineînţeles.De asemenea.therionresearch.

 Atrag magneţii fierul din sângele nostru? . de fier.Corpul uman conţine apoape 5 gr. .Magneţii îmbunătăţesc atât de eficient circulaţia. Forţa magnetică stimulează terminaţiile nervoase să îmbunătăţească curgerea sângelui la articulaţiile rănite sau umflate.către magnet. . . reducând astfel durerea. . ce joacă un rol vital în deplasarea oxigenului de la plămâni în tot corpul.de exemplu fierul .Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine uşurează umflătura din jurul articulaţiei rănite sau inflamate. o mare parte din el sub formă de hemoglobină.Face asta atrăgând unele elemente .

Curgerea sangelui in mai multe directii Curgerea normala a sangelui egala in ambele directii . etc. transversal. Amplifică magneţii curgerea sângelui? Întotdeauna sângele curge în multe direcţii prin corpul nostru – în sus. în jos.

Lipsa somnului afectează negativ sănătatea voastră fizică. . .Insomnia compromite sistemul imunitar al corpului şi afectează metabolismul şi memoria by Bruce Spiegler.Chiar şi o singură noapte de somn întrerupt sau de lipsă de somn poate reduce productivitatea şi poate spori şansele de accidente acasă şi la lucru. afectează totul din viaţa voastră. începând de la cum vă simţiţi până la relaţiile cu ceilalţi. RMP. capacitatea de a depăşi stresul şi starea voastră generală.Somnul şi Salteaua Magnetică Cum ne afectează viaţa lipsa somnului? .Somnul reprezintă o parte importantă în menţinerea sănătăţii. HHP . .

datorită durerilor de spate.În medie. pierzând în medie 20 de ore de somn pe săptămână – echivalentul a aproape trei nopţi întregi de somn. durerilor de cap şi a durerirlor musculare. . oamenii răspund cu 50% mai puţin la testele simple de memorie după o noapte nedormită. deoarece se micşorează întreaga capacitate de funcţionare a creierului. . RMP. HHP ..Unul din trei adulţi americani (peste 56 de millioane) experimentează insomnia în timpul nopţii. by Bruce Spiegler.Mai mult de 60% dintre adulţii de peste 50 de ani suferă de insomnie datorită durerilor artritice din timpul nopţii.

câmpul magnetic terestru măsoară 0.Câmpul magnetic natural al Pământului joacă un rol important în menţinerea echilibrului electromagnetic al sistemului intern al corpului.4 gauss. . . adică era de 1000% mai puternic decât astăzi. câmpul magnetic terestru măsura 4 gauss. de Bruce Spiegler.Câmpul magnetic terestru este esenţial pentru întreaga viaţă . HHP . RMP.Acum câteva mii de ani.În prezent.

dovedind că terapia VLF sau terapia magnetică. . poate ajuta la eliberarea de durere şi inflamaţii.Mulţi specialişti în medicina tradiţională occiden-tală au recomandat folosirea terapiei magnetice. .Spitalul Sanikukal din Japonia a efectuat multe teste clinice.Există teste clinice? .

CAZURI DURERE DE GAT SI UMAR DURERE LOMBARA DURERE DE SPATE DURERE DE PICIOARE INSOMNIE OBOSEALA 66 76 31 68 70 64 POZITIV 47 61 25 54 61 53 % DIN TOTAL 71.27%) au raportat rezultate pozitive.1 82.8 NR.9 17.7 79.2 Concluzii : din cei 375 de subiecţi.3 20.2 80.7 19. . FARA REZULTATE 19 15 6 14 9 11 % DIN TOTAL 28. pe saltelele magnetice pentru eliminarea durerii la pacienţii spitalului.Teste clinice la Spitalul Sanikukal din Japonia Teste clinice la Spitalul Sanikukal din Japonia În spitalul Sanikukal din Tokyo s-a desfăşurat timp de un an un test clinic dublu orb. Iată rezultatele: SIMPTOM NR. iar 74 de cazuri (19. 301 (80.8 19. TOTAL NR.6 12.3 80.37%) nu au raportat nici un rezultat.4 87.

Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Tufts din Boston. Nu au aparut reactii adverse in timpul celor 16 saptamani cat a durat testarea. a condus un studiu dublu-orb despre efectul saltelelor magnetice asupra pacientilor cu fibromialgie. CONCLUZII: S-a demonstrat statistic si clinic ca dormitul pe saltelel magnetice. cu o emisie la suprafata pielii de 200 – 600 Gauss. usureaza durerile si imbunatatesc somnul semnificativ in cazul pacientilor cu fibromialgie. . cu un camp de suprafata puternic magnetizat avand valoarea de 1100+/– Gauss.

” Southvest News Bioflow Dr Lawson . Richard Lawson: “Magnetii nu pot face rau.Glen Discovery Ltd.Testele clinice ale lui Dr Richard Lawson Usurarea durerii prin terapia magnetica Raspunsul simptomelor pacientilor la magnetism Dr. ei ajuta la stoparea durerii. (+44) 07961 488547 OR 01382 860992 .

 Sângele transportă nutrienţii şi oxygenul şi îndepărtează deşeurile. De ce este circulaţia sângelui atât de importantă? .AMPLIFICAREA MICRO CIRCULAŢIEI  O bună circulaţie a sângelui este cheia unei bune sănătăţi.

. durerile de spate.  Multe boli sunt cauzate de proasta circulaţie sanguină. oxigenul şi îndepărteză deşeurile.  Inima pompează mai mult de 700 litri de sânge în fiecare zi. colesterolul.  Există 60. cancerul. problemele cu rinichii. artrita.Importanţa unei bune circulaţii  Sângele transportă nutrienţii.000 de mile de vene şi capilare. inclusiv atacurile cardiace. bolile de inimă. etc.

.

.

913 office@fitforlife.ro www. Bucuresti Tel: 021 619 16 12 GSM: 0762 217 910 . Radovici 17.ro .fitforlife.Fit for Life Pentru informatii si comenzi: G-ral Al.