Bine ati venit

la

Necesitatile importante ieri, astazi sau maine, prin care noi putem trai cu adevarat sanatosi si plini de succes.

Ca se intampla cu lumea in care traim? S-a schimbat ceva? Ce se intampla cu noi? Incotro mergem? Care mai sunt necesitatile noastre astazi?

dar noi nu le-am constientizat. Mai mult decat atat casele erau construite sau acoperite cu ceramice ( caramida. mai curat si astfel energia cosmica in contact cu pamantul producea o frecventa de rezonanta ( Schuman) de 7. .Nefiind atata smog si poluare. . frecventa care mentine si ordoneaza viata noastra de la existenta pana la creativitate.Astfel radiatiile soarelui erau cu mult mai sanatoase avand parte de mai putine ultraviolete si mai multe infrarosii foarte indepartate care intretin si dezvolta viata.In trecutul nostru noi am avut parte de conditii foarte bune de viata. ..) si oameni procesau hrana in vase sau cuptoare de ceramica. sa mergem descult pe pamant sau prin roua si astfel ne descarcam de tensiunea electrostatica de pana la 4000 de V acumulata in noi. cerul era mult mai limpede. etc. evolutie. dezvoltare. . tigla.Noi aveam prilejul. .83 Hz.Oameni traiau in case si aveau sobe din teracota care si ele radiau infrarosii indepartate.

Fie ca Adevarul sa fie aflat.Urmariti in continuare ce facem noi atunci cand ionul. VLF. fructificati oportunitatile . . iar daca intrezarim vreo speranta au grija altii sa ne supuna indoielii. ori ai obosit. sau nu mai credem in faptul ca exista solutii.Succes.Si atunci cand noi cautam solutii deobicei primim raspunsuri de genul asta-I viata imbatranesti sau ti se pare. . inspiratie si ... sa anlizati si sa alegeti corect . . .. odihneste-te. infrarosiile indepartate si fotonul lipsesc din viata noastra? .Si ani buni din viata au trecut si poate mai trec pana cand intalnim un anume eveniment sau sansa de a afla care este treaba de fapt.De multe ori nu avem timp sa cautam solutii. suntem in situatia de a constientiza ca ceva lipseste in viata noastra..Odata ce ati ales sa va informati.Ceea ce-i de facut este sa cautati.Acum cand nu le mai avem . .

Ce este campul magnetic al Pamantului. de aceea ioni şi electroni liberi încărcaţi electric umplu straturile ionosferei.În termosferă există un strat numit ionosferă care se extinde în zona aprox. 80-290 km.Pământul este înconjurat de un strat de aer ce se întinde până la 240 km în spaţiu. stratosfera (16-48 km). . .Această zonă foarte dinamică este expusă constant influenţei solare: puternica radiaţie ultravioletă descompune moleculele şi atomii. mezosfera (48-80 km) si termosfera (80600 km).Ea constă din particule încărcate electric. . .Atmosfera are 4 straturi: troposfera (016 km). frecventa Schuman si influenta lor asupra sănătăţii şi comportamentului uman Date ştiinţifice . .

.Oamenii de ştiinţă au descoperit că o activitate solară extremă.Aceste schimbări în ionosferă sunt detectate de magnetometre. . iar cele două straturi F se combină. .. .În timpul nopţii stratul D dispare.O furtună solară poate aduce particule încărcate în magnetosferă şi ionosferă. stratul E aproape dispare. comprimă drastic magnetosfera – bula magnetică de protecţie a Pământului creată de câmpul magnetic terestru – şi modifică compoziţia ionilor în spaţiul de lângă planetă. E şi două straturi F. .Ionosfera are 3 straturi de bază: D.

Dimensiunile limitate ale Pământului determină ionosfera să acţioneze ca o cavitate rezonantă pentru undele electromagnetice (EM).. pe tot globul. .83 Hz. care creează impulsuri electromagnetice ce stimulează cavitatea ionosferei. 26. .Rezonanţele Schumann (RS) sunt frecvenţele electromagnetice ale cavităţii ionosferei Pământului şi au fost descoperite în 1952 de Dr.5Hz. Schumann. 20.În orice moment. în benzi de frecvenţă foarte joase (vezi figura de mai sus). 39 şi 45 Hz.Modul cu frecvenţa cea mai joasă al RS este de aproximativ 7. cu o variaţie zilnică de ± 0. 33. .Celelalte frecvenţe sunt 14. se descarcă aproximativ 1000 de fulgere. . .

8. furtunile terestre. pentru frecvenţele între 5 şi 40 Hz. . 26. la frecvenţele de 7. 20. pentru aceleaşi zile (legate de inaug. . unde galben este cea mai intensă. Nivelul intensităţii sau puterea fiecărei frecvenţe este codată pe o scară de culori. proprietăţile stratului superior disipat.Echipa de Cercetare şi Dezvoltare a Iniţiativei Coerenţei Globale a dezvoltat un detector de câmp magnetic – MAGGIE – pentru a monitoriza rezonanţele undelor de plasmă ce înconjoară în mod constant Pământul în ionosferă. Figura din stg. Obama). Adm. arată întregul spectru al nivelului intensităţii. cavitatea ionosferei terestre şi schimbările climatice. 33 şi 39 Hz.Observarea RS ne poate oferi informaţii valoroase despre activitatea solară.Iată un exemplu al spectrogramelor zilnice ale RS. RS apar ca linii orizontale roşii. .. 14.

magnetosfera terestră. bioelectricitatea. . producând aurore boreale şi furtuni geomagnetice.care la rândul lor creează variaţii în câmpul magnetic terestru. influenţând astfel tot ceea ce există în acesta.Când exploziile solare şi câmpurile magnetice asociate lor. particulele înalt energizate pot fi extrase din vântul solar în magnetosferă.. inclusiv vremea.Vântul solar interacţionează cu câmpul electromagnetic terestru. determinând apariţia unei „cozi magnetice”. aplatizându-l în direcţia câtre soare şi lungindu-l în direcţia opusă. etc. . ritmurile vieţii. ajung în . . dinamica sângelui.

.Există o conexiune între activitatea solară.şi că semnalul de 7.8 Hz este foarte apropiat de frecvenţa ritmului cerebral alfa.O. . din plaja 0 35 Hz. Dr.El a considerat că este foarte interesant faptul că „gândirea Pământului” are aceeaşi rezonanţă naturală cu creierul uman şi l -a contactat imediat pe profesorul Schumann. El a comparat înregistrările electroencefalogramelor (EEG) cu câmpurile electromagnetice naturale şi a descoperit că primele 5 RS. . RS.În momentul în care fizicianul W. Ankermuller a făcut imediat conexiunea între RS şi ritmul alfa al undelor cerebrale. sunt în aceeaşi gamă de frecvenţă ca şi undele cerebrale înregistrate pe EEG . . şi sănătatea şi comportamentul uman? . furtunile geomagnetice.Acesta l-a rugat pe Herbert Konig – atunci era candidat la doctorat.Konig a demonstrat o corelaţie între RS şi ritmurile creierului. Schumann a publicat în jurnalul “Technische Physik” rezultatele cercetării sale despre aceste rezonanţe. iar apoi a devenit succesorul său la Universitatea din Munchen – să studieze acest lucru.

fantezia. dar nu de procesare activă de informaţii. intuiţia. Este asociată cu prima fază a somnului.DELTA: 0.ALFA: 8-12 Hz. reveria. lucrul mental. sau moţăiala. starea de calm. Este considerată o stare normală de alertă. coordonarea mentala şi a întregului format de minte şi corp. .Este asociată cu creativitatea. . Caracterizează starea de somn fără vise sau starea de inconştienţă. Acesta este ritmul principal într-un adult relaxat.Frecvenţele cerebrale sunt grupate astfel: .5 – 4 Hz. Apare şi în meditaţia profundă când suntem treji dar deschişi către imaginare mentală. activarea comportamentală şi inhibiţie. . Se crede că reflectă activitatea sistemului limbic şi o activitate crescută se observă în anxietate.TETA: 4-7 Hz. Este prezent pe parcursul întregii vieţi.Alfa a fost asociat cu creativitatea. . . de învăţare.

.BETA: 12-30 Hz.Atâta timp cât proprietăţile cavitaţii electromagnetice a Pământului rămân aproximativ aceleaşi. . .Începând cu aceste descoperiri. mai multe studii ştiinţifice au susţinut că RS sunt unde electromagnetice staţionare foarte importante. Se petrece în timpul stării de conştienţă normală şi de atenţie exterioară. Balenele şi delfinii operează la aceste frecvenţe.GAMA: 30-100 Hz. . aceste frecvenţe rămân aceleaşi. acţionând ca frecvenţe de fundal şi influenţând oscilaţiile biologice în creierul mamifer.Gama 12-17 Hz apare în procesarea normală a informaţiei şi activitatea mentală. anxietate. . de „loveşte sau fugi”.Gama 17-30 Hz apare în starea de alertă ridicată. Este asociată cu stări conştiente în care se procesează informaţii simultan în ambele emisfere.. . Reflectă un proces foarte activ.

datorită schimbărilor în activitatea solară. etc. .. dacă cele două împărtăşesc aceeaşi frecvenţă de rezonanţă. deoarece ionosfera planetei se schimbă ca răspuns la schimbarea vântului solar ce este asociat cu ciclul de 11 ani al activităţii solare.Unele din schimbările care se petrec în RS sunt cauzate de ciclul petelor solare. . -De exemplu: în sistemele coerente.Rezonanţa poate fi definită ca fiind frecvenţa la care un obiect. creierul şi sistemul nostru nervos răspund la aceste schimbări. în clima globală. un obiect poate să determine mişcarea unui alt obiect.Pe măsură ce intensitatea medie a RS creşte sau scade datorită diferenţelor între noapte şi zi. doreşte să vibreze. . în modul cel mai natural..

Răspunsul este că creierul nostru are „Zeitgeber”. .Similar. .Aceste semnale exterioare ajută sistemul biologic uman să se sincronizeze cu ciclurile zilnice ritmice ale Pământului. cel de-al doilea diapazon va începe să vibreze şi să radieze un sunet. să se acorde şi să răspundă semnalului unei RS. doar fiind în acelaşi câmp cu diapazonul iniţial. cel de-al doilea va începe să vibreze cu aceeaşi rezonanţă. un cuvânt german care se traduce prin „cei ce dau timp”. .. dovezile ne arată că este posibil ca creierul să detecteze. Cum suntem capabili să ne acordăm rezonanţelor Schumann? . dacă loviţi un diapazon la 100 cicluri pe secundă şi îl aduceţi lângă un alt diapazon. referindu-se la agenţii sau evenimentele exterioare care ne dau semnale – în acest caz RS.Deşi nu a fost atins. .De exemplu.

cauzate de furtuni geomagnetice. ceea ce induce modificări în sincronizarea dintre creier şi inimă şi schimbă nivelul de melatonină din creier. . cât şi a nenumăratelor afecţiuni legate de stres. depresie şi sinucidere • Creşterea numărului de bolnavi din spitale. de reproducere. . Iată unele efecte nedorite. neurologice. a accidentelor şi a morţilor subite..Cercetările din ultimele decade arată că modificări semnificative în activitatea solară şi geomagnetică. ale sistemului imunitar • Dezordini mentale. asociate schimbărilor din activitatea geomagnetică: • Modificarea presiunii sanguine • Probleme cardiace.Asta poate determina ieşirea acestui semnal înafara plajei sale normale. pot accelera schimbări semnificative în intensitatea şi stabilitatea semnalului RS.

încetineau semnificativ timpii de reacţie. dispozitive. .Acest fenomen poate fi demonstrat prin schimbările în tiparele EEG şi a nivelului de asimilare în creier a ionilor de calciu. în 1974 Dr. a bolilor de inimă. Efectul câmpurilor electromagnetice create de om.Câmpurile electromagnetice generate de sistemele generatoare de putere.De exemplu. . . în timp ce semnalele de 3 Hz (provenind de la furtunile locale). asupra sănătăţii umane. sunt extrem de puternice şi în unele cazuri au fost asociate cu incidenţa crescută a cancerului. sistemele de telecomunicaţii. a depresiei şi a altor boli..S-au făcut unele experimente legate de timpii umani de reacţie relativ la evenimente exterioare şi RS. . calculatoare şi alte produse ale tehnologiei umane. Konig a arătat că timpii umani de reacţie erau semnificativ corelaţi cu intensitatea unui semnal Schumann de 8-10 Hz: 10 Hz accelera timpii de reacţie.

femeile gravide şi cei bolnavi. decât restul populaţiei. a noastră cu planeta.Astfel.Este interesat de observat că studiul RS arată interconexiunea a tot ceea ce există – a noastră. soarele şi probabil şi cu mulţi alţi factori planetari de care nu ne dăm încă seama.Unele categorii. activitatea solară şi geomagnetică influenţează sănătatea şi comportamentul uman. . copii..Ca în orice cercetare. precum bătrânii.Expunerea în zonele rezidenţiale la câmpuri electromagnetice puternice s-a dovedit că poate creşte semnificativ riscul de îmbolnăvire pentru bolile enumerate mai sus. . există opinii opuse referitoare la existenţa şi extinderea efectelor adverse. . . concluzionăm că RS. . sunt mai sensibile faţă de efectele adverse ale acestor câmpuri.

.Studiul ce urmeaza despre tehnologia nano fotonica. vor răspunde la întrebările: de ce unii oameni sunt afectaţi negativ de schimbările în RS. exerciţiile de coerenţă cardiaca sau sa folositi sisteme de dormit VLF cu infraosii. VLF aplicata in saltelele cu jad si turmalina pentru refacerea campurilor noastre esentiale care ne vindeca si ne hranesc vitalitatea ne ajută să dobândim o viziune holistică asupra sănătăţii şi comportamentului uman şi a modului în care putem obtine performante superioare .Deci. .. iar alţii nu şi ce se poate face pentru a-i ajuta pe cei care sunt afectaţi. pentru a vă ajuta să menţineţi acest echilibru. infrarosii foarte indepartate. . De asemenea.În final. vă încurajăm să practicaţi regulat meditatie. cercetătorii au găsit dovezi ce indică faptul că sănătatea şi comportamentul uman par a fi afectate de schimbările din RS. mulţi oameni de ştiinţă cred că aceste rezonanţe s-ar putea să fie importante în multe cicluri biologice umane. doresc să vă reamintesc că deoarece creşterea activităţii geomagnetice poate determina un dezechilibru în sincronizarea dintre inimă şi minte.Viitoarele cercetări referitoare la RS.

7KG 5 FUNCTII INTR-O SINGURA SALTEA: ( VLF. INFRAROSII FOARTE INDEPARTATE. SAUNA. VLF aplicata la saltelele cu jad si turmalina Este o tehnologie High Tech si o sansa de a prezenta o noua linie de produse de terapie cu lumină atât pentru casă cât si servici. 36 DE GENERATOARE FOTONICE. IONI NEGATIVI) Dispozitivul cel mai complet de terapie cu întregul spectru de lumină ! . infrarosii foarte indepartate.Tehnologia nano fotonica. Produsele oferite de noi au următoarele beneficii: • uşurează durerile • relaxează muşchii • îmbunătăţesc circulaţia • îmbunătăţesc mobilitatea articulaţiilor • Elimina inflamatiile si electrosmogul Dimensuni : 150CM x 60CM x 4CM .

CERTIFICATE & ATESTATE #1 .

CERTIFICATE & ATESTATE #2 .

Photon Worldwide .

Terapia cu Fotoni  Terapia cu Infraroşii Îndepărtate  Terapia cu Ioni Negativi  Terapia termică  Terapia VLF  .

în ediţia din ianuarie 2001. . Ea poate fi combinată cu multe alte forme de tratament. ce susţine şi accelerează vindecarea. pentru obţinerea unor rezultate excepţionale. National Geographic Magazine™ numeşte terapia cu lumină “lumina care vindecă”.Fotoni?   Este o terapie complementară.Ce este terapia cu Nano.

Tehnologia fotonică de la NASA    Tehnologia LED – de emitere în spaţiu a luminii – a furnizat medicinii o nouă unealtă capabilă să transmită lumina în profunzimea ţesuturilor din corp. Int'l. la lungimi de undă ce sunt optime din punct de vedere biologic pentru tratarea cancerului şi vindecarea rănilor. & App. Forum -1999. Medical College of Wisconsin . Vol 458:3-15. Space Tech. 1999-00. Această tehnologie LED a fost deja folosită în misiunile navetei spaţiale şi este folosită în vindecarea rănilor şi în beneficiul astronauţilor din Staţiile Orbitale şi în Operaţiile Speciale.

Release Title: Au reuşit primele operaţii de cancer al creierului. . un neurolog pediatru de la Spitalul de Copii din Wisconsin. ce folosesc sonde de ultimă generaţie Operaţie simulată ce foloseşte sonda de ultimă generaţie – dioda ce emite lumină (LED) Înainte de prima operaţie ce foloseşte o sondă de ultimă generaţie. Harry Whelan. Milwaukee. O scurtă prezentare video a chirurgului implicat în prima operaţie cu sonda de ultimă generaţie Dr. chirurgii au folosit o sondă LED în operaţia simulată prezentată mai jos. contactaţi Marshall Space Flight Center’s Media Relations Department at (256) 544-1634. ne vorbeşte despre modul în care sonda poate fi folosită în spitalele din întreaga ţară. Click image to view Quicktime Movie Click image to view Quicktime Movie Dacă doriţi copii după înregistrările video şi după scurtele prezentări ale cercetătorilor.

Există teste clinice? Mulţi specialişti occidentali tradiţionali au recomandat folosirea terapiei cu energia luminii. este capabilă să ajute la eliminarea durerii şi a inflamaţiilor. şi Mayo Clinic au efectuat teste clinice ce au demonstrat că energia luminii.  NASA.  . sau terapia cu fotoni. Stanford University.

. Cwiklinski. explică cum este aplicat tratamentul cu LED. un oncolog la Spitalul de Copii din Wisconsin în Milwaukee. vorbeşte despre modul în care pacienţii săi au beneficiat de tratamentele cu LED. vorbeşte despre cercetările sale în care foloseşte diode ce emit lumină . pentru a vindeca răni. Harry Whelan. profesor de neurologie pedriatică la Medical College din Wisconsin în Milwaukee.Tehnologia Spaţială de la NASA aruncă o rază de lumină asupra vindecării Dr. C. o asistentă medicală de la Medical College din Wisconsin. Joan M. Dr. David Margolis.

.Acest echipament va permite soldatului să stimuleze capacitatea de vindecare a rănilor din ţesuturile moi şi a rănilor de ochi. .Acest lucru le va dărui mai multă “îndârjire în luptă”. cauzate de laserele din diverse echipamente.Arhivele online ale jurnalului de medicină militară NBC Technology Acest articol a fost publicat iniţial în 8 aprilie 2004. atunci când sunt răniţi. Harry Whelan. profesor de neurologie pediatră la Medical College of Wisconsin . ce poate fi folosită pe câmpul de luptă pentru a accelera vindecarea rănilor. Dr.Cu cât soldaţii au mai multe unelte şi descoperiri ştiinţifice ce le folosesc în timpul luptelor. .cu atât vor fi mai bine pregătiţi să supravieţu-iască şi să-i ajute şi pe alţii să supravieţuiască.Viziunea pentru această tehnologie LED este să existe o sursă de lumină LED uşoară şi portabilă. în volumul 8 din numărul 3 FOTONII folosiţi la vindecarea rănilor pe câmpul de luptă . .

Wisconsin. . . .Acum. dar FDA sfătuieşte pacienţii să NU folosească lumina pe ochi. a prezentat acest material în 27 mai 2004 . tehnologia devine din ce în ce mai obişnuită şi pentru oameni. mi-a dispărut problema sinusurilor şi maxilarul mi s-a vindecat“.Patricia Streit şi-a cumpărat propriul său echipament de terapie cu lumină. .V-a durut vreodată spatele? Genunchiul? Durerile fac parte din viaţa noastră. când antrenorii de cai au folosit lumina pentru a ajuta la vindecarea fracturilor şi a rănilor cailor. . pe care îl foloseşte aproarpe zilnic. .Puţini doctori au acceptat lumina ca factor vindecător. John Tate o foloseşte de fiecare dată când scoate un dinte.NASA face cercetări referitoare la Terapia cu Fotoni. Patricia spune: " Este clar. iar cei mai mulţi apelează la medicina tradiţională pentru a scăpa de ele..WHNS FOX 21. Nu se cunosc efecte negative. Ea a început să-l folosească pentru vindecarea sinuzitei şi a maxilarului.. Dr. . Lumina ajută la restabilirea circulaţiei în maxilar.FDA a aprobat Terapia cu Lumină Fotonică pentru dureri şi circulaţie (răni).Dar sunt unii oameni din Carolina care apelează la o tehnologie înaltă ce îi scapă de durere. Tehnologia implică lumina infraroşie . pe cancerul activ sau în cazul femeilor gravide. Terapia a debutat acum aproape 20 de ani. La fel şi Spitalul de Copii din Milwaukee. Dar un dentist din Spartanburg o foloseşte zilnic. FDA a dat undă verde şi a aprobat folosirea luminii la oameni acum 10 ani. ceva numit Terapie cu Fotoni.

Experimente de cresterea plantelor cu ajutorul Fotonilo in Japonia .

Ce este raza infraroşie îndepărtată? EXPERIMENTUL CAMEREI ÎNTUNECATE .

1. INTENSIFICĂ MICRO CIRCULAŢIA

 O bună circulaţie a sângelui este cheia unei bune sănătăţi.  Sângele transportă nutrienţii şi oxigenul şi îndepărtează deşeurile.

De ce este circulaţia sângelui atat de importantă?

Importanţa unei bune circulaţii
 Sângele transportă nutrienţii şi oxygenul şi îndepărteză deşeurile  Există 60,000 de mile de vene şi capilare

 Inima pompează mai mult de 700 litri de sânge
în fiecare zi

 Multe boli sunt cauzate de proasta circulaţie
sanguină, inclusiv – atacurile cardiace, artrita, durerile de spate, bolile de inimă, colesterolul, problemele cu rinichii, cancerul, etc.

DE CE ESTE CIRCULAŢIA SANGUINĂ ATÂT DE IMPORTANTĂ?

HEMOROIZI  AMORŢEALĂ  ATACURI  ARTRITĂ  DIABET PERIO  BOLI DE INIMĂ D PAIN  ARTERIOSCLEROZĂ  MARIREA PROSTATEI  CANCER  ETC

mai ales la suprafaţa pielii. ajută la dezvoltarea şi menţinerea reţelei capilare a corpului. moale şi netedă. atenuează urmele lăsate de răni şi chiar reduce problemele cauzate de UV . Poate înlătura asprimea pieli. înfăţişare şi tonul pielii va fi evident. lăsând pielea ca de bebeluş. Acest lucru amplifică circulaţia sanguină. Împreună cu Photon & FIR efectul de super curăţire şi îmbunătăţire în textura pielii.Reduce Semnele Îmbătrânirii  Dispozitivele Enano Photon & FIR ce acţionează în profunzime.   Pregătiţi-vă să arătaţi minunat ! .

INAINTE DUPA 10 MIN .

. Transformarea acestei energii şi materii în interiorul corpului este numită metabolism.2. ÎMBUNĂTĂŢEŞTE METABOLISMUL Toate fiinţele vii trebuie să aibă un sistem de furnizare permanantă de energie şi materie.

Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine este eficientă prin utilizarea undelor magnetice de frecvenţă foarte joasă şi a tratamentului termic cu infraroşii îndepărtate. . se emit simultan şi ioni negativi crescand asimilarea lor. . să fie mai atenţi cu sănătatea lor. toate aceste dispozitive fiind combinate în saltea.Aceast produs ajută oamenii moderni care nu au suficient timp.Când este folosit dispozitivul de diminuare si absobtie din corp a undelor electro-magnetice.VLF-ul si implicatiile lui . emisia de infraroşii îndepărtate ajunge atunci la 95%. în plus. . combinând cultura tradiţională a dormitului pe podea – practicat de strămoşii noştri – cu dormitul în pat. să doarmă mai bine.

.Caracteristicile acestor unde sunt că sunt capabile să penetreze orice material. .000 m.Ce este unda magnetică VLF .O undă magnetică de frecvenţă foarte joasă este generată atunci când polii magnetici pozitivi şi cei negativi sunt alternaţi la viteze foarte mari. etc. cele terestre. . de 50-60 ori pe secundă. ceea ce este echivalent cu cel pe care îl au undele magnetice naturale (cele solare.).000.O undă magnetică de frecvenţă foarte joasă are un câmp de 6-6.Unda magnetică de frecvenţă foarte joasă este fluctuaţia unei unde magnetice în care puterea undei se schimbă cu timpul şi este printre cele mai lungi unde din natura). fiind cunoscute ca undele magnetice alternante. .

deasemenea creeaza conditii optime pentru marirea gradului de asimilare la toate nivelele.Unda magnetică de frecvenţă foarte joasă îmbunătăţeşte circulaţia sanguina şi este eficientă în a uşura durerile musculare. ..

acid sulfuric.97% Apă Saună cu Infraroşii îndepărtate: 80 . metale grele toxice ( mercur. Această neobişnuită înaltă concentraţie de metale grele şi alte toxine solubile în grăsime nu se regăseşte în transpiraţia unui exerciţiu normal. M.85% apă + colesterol. TERAPIA TERMICĂ Exerciţiu Convenţional / Saună 95 . Dietrich Klinghardt.. (Dr. aluminu). amoniac şi acid uric.D. Seattle) . sodiu.3. toxine solubile în grăsime.

Journal of American Medical Association (JAMA) (August 7. 1981) .Terapia Termică = Exerciţiu Pasiv ! Folosirea regulată a unei Saune cu Infraroşii poate fi la fel de eficientă ca mijloc de influenţă cardiovasculară şi ardere a caloriilor ca şi exerciţiul obişnuit .

FIR Terapia Termică / Sauna Detoxifică corpul la Nivel Celular Lumina Infraroşie indepărtată ajunge până la 5cm în adancimea ţesuturilor corpului Apar vibraţii rezonante atunci când lumina penetrează celulele şi moleculele de apă Această vibraţie reduce legăturile ionice ale celulelor. eliberând toxinele şi energizând celulele Vibraţia Rezonantă .

joc viguros cu mingea  Înnot (stilul crawl)  Jogging  Tenis (rapid)  Bicicletă (10 mph)  Golf (fără maşinuţă)  Mers (3.5 mph)  Bowling 600 + La 42 *C grăsimea devine solubilă în apă şi poate fi eliminată prin transpiraţie. o persoană ce cântăreşte 68 kg arde  Saună cu infraroşii înd.Ajută la scăderea în greutate – Exerciţiu pasiv! În 30 de minute de activitate. . SPORT CALORII 593 510 300 300 265 225 150 150 120  Maraton  Squash.

(Pierce J Howard.Morton Kersher. iritabilitate. ducând la o stare de vigilenţă şi la mai multă energie mentală. congestii respiratorii. greaţă.Ce sunt ionii negativi? Ionii Negativi amplifică aportul de oxigen în creier. un important factor imunitar. . faţă de cei ce au greutăţi în învăţare. etc. Melbourne. . probleme ale ochilor. S-a demonstrat că aerul care este încărcat pozitiv provoacă anxietate. Manualul de utilizare al creierului: Aplicaţii cotidiene ale Cercetării Creierului) Ionii Negativi sporesc şi immunoglobina A.La Trobe University. . Efectele diferenţiate ale ionilor negativi de aer asupra copiilor ce învaţă normal. migrene.

Ce sunt ionii? .

cercetătorii francezi au descoperit că supraproducerea neurohormonului serotonină provoacă insomnie şi coşmaruri." . (Soyka. Folosind ioni negativi pentru a trata un grup de oameni ce aveau probleme cu somnul datorită supraproducţiei de serotonină.Ionii Negativi ne ajută să dormim mai bine! În 1969. ea s-a dovedit cu atăt mai utilă datorită problemelor crescute cu aerul toxic din centrele urbane. au constatat ca aceştia au putut să doarmă mai bine. "În timp ce ionizarea aerului este obligatorie în multe spitale şi locuri de muncă europene şi ruseşti. 1991).

Fericire Fotoni Infraroşii înd.& Ioni Negativi Detoxifiere celulară Frumuseţe Circulaţia Sângelui Anti-Îmbătrânire Regenerarea Celulei Sănătate Celule Sistemul Imunitar Energie Organe .

• Fractură • Gastrită • Gută • Boli de inimă • Hepatită • Inflamaţii • Insomnie • Keloizi • Dureri de spate • Menopauză • Dureri Menstruale • Migrene • Spasm Muscular • Tulburări Nervoase • Neuralgie • Neurastenie • Neurodermatite • Uşurarea Durerii • Psoriazis • Sciatică • Seboree • Dureri de umăr • Curăţarea Pielii • Ranile ţesuturilor moi • Articulaţii blocate • Stres • Pierderea în greutate • Răni la gât .

„Cei ce nu au suficient timp pentru a avea o sănătate bună nu vor avea o bună sănătate pentru a avea timp suficient.” DACĂ VĂ STABILIŢI ŢELURILE. VEŢI CREEA OBICEIURI BUNE.” – Paul Bragg .Cine este responsabil de sănătatea dumneavoastră? “O bună sănătate este o responsabilitate împărtăşită. Sunteţi împreună responsabili de propria voastră sănătate.

Terapia Magnetică a fost încurajată în Australia. tipul şi puterea magneţilor folosiţi în terapia magnetică nu prezintă nici un risc. în Japonia şi în alte ţări din Asia. eficacităţii şi economiei. . datorită simplicităţii. Terapia magnetică devine din ce în ce mai populară în rândul specialiştilor progresişti. unde asigurarea medicală acoperă o parte din costuri. Russia şi multe ţări europene. va deveni o formă importantă de terapie alternativă în viitor. Este un fapt sigur că populaţia îmbătrâneşte şi costul îngrijirii tradiţionale a sănătăţii este din ce în ce mai mare. a atleţilor profesionişti. Medicina contemporană occidentală foloseşte energia magnetică pentru diagnostic (MRI) şi ca o metodă de accelerare a vindecării oaselor fracturate. cât şi în rândul populaţiei. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.Terapia Magnetică astăzi Astăzi. a veterinarilor. Terapia magnetică. magneţii terapeutici sunt atestaţi ca dispozitive medicale. mai ales în Germania.

Ce este Terapia Magnetică? O metodă non-medicală pentru tratamentul stărilor în care nu vă simţiţi bine. . Este o metodă complementară sau alternativă de a sprijini eliberarea de starea de rău şi de a susţine procesul natural de vindecare a organismului.

Creşterea circulaţiei capilare accelerează schimburile de fluide: se aduce un sânge mai proaspăt. atunci când degetul a fost cuprins de un câmp magnetic timp de 5 minute. Recent. O circulaţie corectă Folosind pletismografia. puterea magneţilor de a elibera corpul de durere. a ieşit la iveală după 4000 de ani. Impactul studiilor clinice. experţii au evidenţiat creşterea fluxului de sânge cu 300%. de uşurare a durerilor.De ce ar trebui sa folosiţi terapia magnetică ! Lipsa durerii Cel mai important motiv pentru folosirea terapiei magnetice este prezenţa durerii. o metodă de a măsura curgerea sângelui în degete. au dus la acceptarea terapiei magnetice ca o naturală metoda alternativă la varianta tratamentelor cu medicamente. mai oxigenat şi se elimină într-un ritm mai rapid acidul lactic şi alte produse chimice ce cauzeaza durerea. împreună cu unele relatări. .

a subliniat în binecunoscuta sa lucrare „Sindromul deficienţei magnetice” corelaţia dintre deficienţa magnetică şi multe dintre aşa numitele boli moderne. Atleţii din Rusia şi din multe alte ţări. cum ar fi oboseala şi letargia generală. În activitatea lor cotidiană. . Dacă nu este disponibilă o energie magnetică suficeintă pentru a re-energiza celulele. celulele devin depolarizate. corpul devine obosit. De decenii s-au folosit magneţi la caii de curse pentru a le îmbunătăţii performanţele şi a accelera recuperarea după loviri. Aplicarea unui câmp magnetic suplimentar asigură energia vitală magnetică necesară polarizării celulelor – rezultând o sporire a energiei şi o stare de bine.Energie şi vigoare optimă Dr. folosesc magneţii pentru a spori puterea corpului şi a îmbunătăţii performanţele. Kioichi Nakagawa.

manifestat prin dureri de picioare.Au Magneţii putere de vindecare? Practicanţii medicinei alternative au spus de mult că DA. MD . 76% din pacienţii trataţi cu un magnet nu au mai simţit durere. Doar 18% dintre cei trataţi cu un magnet fals nu au mai simţit durere. cercetătorii de la Baylor College of Medicine din Houston au descoperit că magneţii sunt mult mai eficienţi decât magneţii falşi în a bloca durerea cauzată de sindromul post-polio. Controlul Durerilor Cronice cu Terapia Magnetică .de Ron Lawrence. (Acest sindrom.) Într-un studiu controlat. iar cercetări recente sugereazăa că s-ar putea să aibă dreptate. afectează până la 20% din bolnavii de polio pe parcursul vieţii lor. Într-un studiu recent publicat în Arhivele de Medicina Fizică.

pentru a reduce inflamaţia. Simpla căldură nu va stimula repararea terapeutică a ţesutului sau a muşchiului. nu doar eliberarea de durere. . February 1992 . Vindecarea necesită reluarea curgerii normale a sângelui în zona rănită. injecţiile locale sau diatermia cu microunde. urmat de căldură.Puterea vindecătoare a magneţilor .În terapia magnetică protezele genunchilor pot fi înlăturate mai rapid.Este necesar un aport intens de sânge bogat în nutrienţi. Fitness Magazine.de Richard Dean Jenkins – . . halterofilii pot reduce durerea de spate. medicamentele antiinflamatorii. sciatica (inflamarea nervului sciatic pe traseul său din şold spre pulpă) şi sindromul tunelului carpian pot fi uşurate.Câmpul magnetic lucrează mult mai rapid şi mai eficient decât căldura. -Este probabil ca un schior sau un alet rănit să se întoarcă la practicarea sportului său după patru sau şase luni după tratamentul convenţioal cu gheaţă. lumina infraroşie.

astfel intensificând curgerea sângelui prin zona dureroasă. ajută la prevenirea spasmelor musculare.Bineînţeles. magneţii nu implică nici un risc sau efect secundar. .therionresearch.com/learning-center-articles. ameninţând capacitatea lor de a transmite mesajele de durere către creier.Magneţii Uşurează Durerea . magneţi relaxează pereţii vaselor capilare. .De asemenea. Spre deosebire de medicamentele care suprimă durerea.Atunci când se ţin pe piele. .html#12 . http://www.Magneţii interferează cu reacţiile electrochimice ce se petrec în celulele nervoase. ce stau la baza multor forme de durere – aparent interferând cu contracţiile musculare. durerea cronică poate fi controlată cu aspirină sau alte medicamente cu sau fără reţetă medicală.

. .Magneţii îmbunătăţesc atât de eficient circulaţia.de exemplu fierul .Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine uşurează umflătura din jurul articulaţiei rănite sau inflamate. . Atrag magneţii fierul din sângele nostru? . o mare parte din el sub formă de hemoglobină.Corpul uman conţine apoape 5 gr.către magnet. ce joacă un rol vital în deplasarea oxigenului de la plămâni în tot corpul. . reducând astfel durerea. de fier.Face asta atrăgând unele elemente . Forţa magnetică stimulează terminaţiile nervoase să îmbunătăţească curgerea sângelui la articulaţiile rănite sau umflate.

în jos. Curgerea sangelui in mai multe directii Curgerea normala a sangelui egala in ambele directii . etc. Amplifică magneţii curgerea sângelui? Întotdeauna sângele curge în multe direcţii prin corpul nostru – în sus. transversal.

.Somnul şi Salteaua Magnetică Cum ne afectează viaţa lipsa somnului? . începând de la cum vă simţiţi până la relaţiile cu ceilalţi.Somnul reprezintă o parte importantă în menţinerea sănătăţii. afectează totul din viaţa voastră. HHP .Chiar şi o singură noapte de somn întrerupt sau de lipsă de somn poate reduce productivitatea şi poate spori şansele de accidente acasă şi la lucru. . . RMP.Lipsa somnului afectează negativ sănătatea voastră fizică.Insomnia compromite sistemul imunitar al corpului şi afectează metabolismul şi memoria by Bruce Spiegler. capacitatea de a depăşi stresul şi starea voastră generală.

HHP . deoarece se micşorează întreaga capacitate de funcţionare a creierului. .Unul din trei adulţi americani (peste 56 de millioane) experimentează insomnia în timpul nopţii. pierzând în medie 20 de ore de somn pe săptămână – echivalentul a aproape trei nopţi întregi de somn. oamenii răspund cu 50% mai puţin la testele simple de memorie după o noapte nedormită.În medie.. RMP. datorită durerilor de spate. . by Bruce Spiegler.Mai mult de 60% dintre adulţii de peste 50 de ani suferă de insomnie datorită durerilor artritice din timpul nopţii. durerilor de cap şi a durerirlor musculare.

. câmpul magnetic terestru măsoară 0. câmpul magnetic terestru măsura 4 gauss.Câmpul magnetic terestru este esenţial pentru întreaga viaţă . . HHP . adică era de 1000% mai puternic decât astăzi.Câmpul magnetic natural al Pământului joacă un rol important în menţinerea echilibrului electromagnetic al sistemului intern al corpului.4 gauss.Acum câteva mii de ani. de Bruce Spiegler. RMP.În prezent.

. poate ajuta la eliberarea de durere şi inflamaţii.Mulţi specialişti în medicina tradiţională occiden-tală au recomandat folosirea terapiei magnetice. dovedind că terapia VLF sau terapia magnetică. .Spitalul Sanikukal din Japonia a efectuat multe teste clinice.Există teste clinice? .

8 19.27%) au raportat rezultate pozitive. FARA REZULTATE 19 15 6 14 9 11 % DIN TOTAL 28.2 Concluzii : din cei 375 de subiecţi. pe saltelele magnetice pentru eliminarea durerii la pacienţii spitalului.7 79.3 20.Teste clinice la Spitalul Sanikukal din Japonia Teste clinice la Spitalul Sanikukal din Japonia În spitalul Sanikukal din Tokyo s-a desfăşurat timp de un an un test clinic dublu orb. Iată rezultatele: SIMPTOM NR.7 19.8 NR. 301 (80. . CAZURI DURERE DE GAT SI UMAR DURERE LOMBARA DURERE DE SPATE DURERE DE PICIOARE INSOMNIE OBOSEALA 66 76 31 68 70 64 POZITIV 47 61 25 54 61 53 % DIN TOTAL 71. TOTAL NR.9 17. iar 74 de cazuri (19.2 80.37%) nu au raportat nici un rezultat.1 82.6 12.3 80.4 87.

Nu au aparut reactii adverse in timpul celor 16 saptamani cat a durat testarea. usureaza durerile si imbunatatesc somnul semnificativ in cazul pacientilor cu fibromialgie. . cu o emisie la suprafata pielii de 200 – 600 Gauss. CONCLUZII: S-a demonstrat statistic si clinic ca dormitul pe saltelel magnetice. cu un camp de suprafata puternic magnetizat avand valoarea de 1100+/– Gauss. a condus un studiu dublu-orb despre efectul saltelelor magnetice asupra pacientilor cu fibromialgie.Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Tufts din Boston.

Testele clinice ale lui Dr Richard Lawson Usurarea durerii prin terapia magnetica Raspunsul simptomelor pacientilor la magnetism Dr. ei ajuta la stoparea durerii. (+44) 07961 488547 OR 01382 860992 .Glen Discovery Ltd. Richard Lawson: “Magnetii nu pot face rau.” Southvest News Bioflow Dr Lawson .

AMPLIFICAREA MICRO CIRCULAŢIEI  O bună circulaţie a sângelui este cheia unei bune sănătăţi. De ce este circulaţia sângelui atât de importantă? .  Sângele transportă nutrienţii şi oxygenul şi îndepărtează deşeurile.

 Inima pompează mai mult de 700 litri de sânge în fiecare zi. inclusiv atacurile cardiace. cancerul.  Există 60. colesterolul. oxigenul şi îndepărteză deşeurile. problemele cu rinichii.000 de mile de vene şi capilare. . durerile de spate. artrita. etc.  Multe boli sunt cauzate de proasta circulaţie sanguină. bolile de inimă.Importanţa unei bune circulaţii  Sângele transportă nutrienţii.

.

.

Bucuresti Tel: 021 619 16 12 GSM: 0762 217 910 .fitforlife.ro .913 office@fitforlife.Fit for Life Pentru informatii si comenzi: G-ral Al.ro www. Radovici 17.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful