Prezentare Adecco Romania

Martie 2013

Continut Adecco Worldwide Adecco Romania Serviciile noastre .

Adecco Worldwide .

000 de angajati Peste 5.500 de birouri in peste 60 de tari si regiuni Peste 700.7 miliarde Euro Companie catalogata in Fortune Global 500 Pentru mai multe informatii accesati www.000 de clienti pe zi Vanzari anuale pentru anul 2010: 18.Adecco Worldwide Lider mondial pe piata serviciilor de resurse umane Peste 32.com/About Adecco .adecco.000 de colegi implicati in activitatile curente Servicii oferite pentru peste 100.

Adecco Romania .

Adecco Romania .

000 .000 (anul 2011) Numar de candidati consiliati: + 3.000 (anul 2011) Numar de clienti deserviti zilnic: 270 Numar de candidati aflati in baza de date: peste 370.7 mil Euro 17 birouri de lucru in 12 orase din tara Angajati interni Adecco Romania: 100 Numar de persoane angajate prin plasare permanenta: + 1.Adecco Romania Cota de piata: 15% Vanzari pentru anul 2011: 36.

Adecco Romania Adecco este lider de piata in Romania cu 17 birouri de lucru in 12 orase. .

Serviciile noastre .

Serviciile noastre Plasament permanent (Recrutare si selectie) Munca temporara sau freelance Outsourcing/ Management de proiect Recrutare in masa Calcul salarial On-site Centru de Evaluare/ Assessment Center Outplacement .

. Acest proces se realizeaza luand in calcul toate detaliile necesare procesului de recrutare si selectie astfel incat compania dumeavoastra sa aiba parte de cei mai potriviti candidati si sa beneficieze de oferta financiara cea mai potrivita.Serviciile noastre Selectia si recrutarea pentru recrutare si selectie Consultantii Adecco identifica nevoile dumneavoastra si creaza o lista de candidati eligibili.

. Dumneavoastra veti lucra cu o singura persoana de contact.Serviciile noastre Munca temporara Adecco ofera servicii flexibile pentru angajarea muncitorilor temporari. costuri transparente si proceduri de invoicing simplificate. sustinute de teste de competente personalizare. care se va ocupa de angajarea personalului in conformitate cu planificarea stabilita.

plata salariilor si impozitelor in concordanta cu legislatia muncii. Responsabilitatile de angajator legal (al Adecco) vor fi: managementul tuturor contractelor de munca. .Serviciile noastre Outsourcing / Management de proiect Staff-ul dumneavoastra va deveni personal Adecco.

centre comerciale sau alte proiecte importante pe termen scurt. .Serviciile noastre Recrutare in masa Adecco detine experienta si logistica necesara recrutarii unui numar mare de personal pentru companii de productie.

calculul salarial si consultanta legala.Serviciile noastre Calcul salarial Adecco preia total sau partial administrarea si calculul salarial al angajatilor dumneavoastra: • • • administrarea documentelor personale. Cu Adecco veti avea o echipa profesionista in domeniul resurselor umane care vor lucra pentru dumneavoastra. relatia cu autoritatile. .

. Chiar daca aveti nevoie de o singura persoana sau un departament intreg.Serviciile noastre Adecco on-site Adecco preia total sau partial coordonarea si administrarea personalului temporar. puteti beneficia de experienta noastra direct la locatiile dumneavoastra de lucru.

Este un instrument valid si de incredere care determina daca o persoana detine competentele. atitudinea sau personalitatea necesare locului de munca vizat. Adecco evalueaza actualele si viitoarele competente. abilitati si factori de personalitate printr-o varietate de tehnici relevante la locul de munca. .Serviciile noastre Centru de evaluare/ Assesment center Centrul de evaluare ajuta la stabilirea obiectivelor. cunostintele.

.Serviciile noastre Outplacement Outplacement-ul este utilizat pentru a facilita fostilor angajati trecerea spre locuri de munca noi si pentru a le ajuta reorientarea pe piata muncii. dezvoltarea de retele de angajare. Acesta include: orientare in cariera. fata-in-fata. competente de cautare de locuri de muca si evaluarea pietei muncii. scriere de CV. evaluarea carierei. Outplacement-ul este realizat fie in sesiuni individuale. pregatirea interviului. fie in sesiuni de grup.

: 0256 432211 Email: timisoara. nr.romania@adecco.Contacte –ADECCO BRANCH TIMISOARA: Adresa: Bld. Take Ionescu.com Va multumim! . 46 B Tel.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful