George Cazan
vezi ca se poate sincer zi mi si mie care e treaba intre voi? 08:20 Extinde Afişează imaginile

George Cazan
imi poti da si mie conv cu ea ? daca esti amabil si zici ca nu ai nimic de ascuns

08:21 Extinde Afişează imaginile

Silviu Lungu

. a madalinei o sa discuti cu ea in continoare pt mn e un capitol inchis 08:22 Extinde Afişează imaginile . te rog sa o lasi asa pentru orice altceva daca vrei sa ma cauti esti liber sa o faci in privinta asta.. daca ai ceva de vazut o sa ti le dea ea 08:21 Extinde Afişează imaginile George Cazan nu frate ca ea le asters 08:21 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu daca am terminat discutia.discutiile mele sunt private si tin doar de mine.

nu o mai cauta stergei si nr te rog eu .George Cazan ok ms pt intelegere 08:24 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu cu placere 08:40 Extinde Afişează imaginile George Cazan inca ceva.

sunt pr ei sau fostu cumitisp ea despre mine .ca tu m-ai blocat si nu te gasesc poti sa vorbesti? 08:01 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu 0761 540 751 suna-ma daca ai ceva de discutat cu mine nu stiu ce crezi tu ca am cu ea.• Catalin Fifere salut.dar zi mi si mie care e treaba intre voi .care e treaba intre tine si madalina valcociu? stiu frate ca nu i vina ta .si asta nu e fb meu. e o simpla cunostinta iar cine esti tu chiar nu imi pasa daca vroiai sa vezi ceva pe facebook la mine puteai foarte bine sa imi dai add nu follow .

08:03 Extinde Afişează imaginile Catalin Fifere poi daca nu te gasesc maiblocat 08:03 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu ca ori 820 de prieteni ori 821 mi-e indiferetent 08:03 Extinde Afişează imaginile Catalin Fifere si mie la fel 08:04 Extinde .

.. am sters toata lista de follow 08:04 Extinde Afişează imaginile Catalin Fifere ba pr nu te am urmarit 08:04 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu iar ce faci tu acum sunt copilarii.Afişează imaginile Silviu Lungu nu te-am blocat. imi dai add de pe alte profile ? suntem la clasa a 2 a ? 08:04 Extinde Afişează imaginile .

Catalin Fifere ba daca nu te gasesc .ce nu intelegi? ca de la mine vreau sa ti dau add 08:05 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu eu zic ca ma gaseai inainte sa imi dai follow nu ma mai gasesti pentru ca te-am sters din lista de follow si automat ai intrat la persoane blocate 08:05 Extinde Afişează imaginile Catalin Fifere at scoatema de la blocati si o sa ti dau add 08:05 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu .

daca vrei sa imi dai add imi dadeai de prima oara 08:05 Extinde Afişează imaginile Catalin Fifere pt ? 08:05 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu tocmai te-am scos 08:06 Extinde Afişează imaginile Catalin Fifere frate eu nu le dau add la toti cei care ii dau ei cerere dar tu fiind mai dubios .

mai exact 10 luni pentru cineva care nu o stiu ? plus ca lucrez intr-un loc public.. nu m-as da la toate persoanele care mi se par simpaatice pentru ca trec zilnic cel putin cateva ce ar trebui sa am 50 de relatii ? daca ai vreun dubiu suna-ma si discutam 0761 540 751 . 08:06 Extinde Afişează imaginile Silviu Lungu dubios ? ":))) esti comic serios ce treaba sa am cu ea daca vad ca are poze cu tine si banuiesc ca are o relatie cu tine ce treaba sa am cu ea ? nu gandesti putin ? si eu sunt cu cineva crezi ca as lasa o persoana cu care sunt de aproape un an.de asta .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful