P. 1
Borang Kemasukan MASDAR 2013

Borang Kemasukan MASDAR 2013

|Views: 1|Likes:
Published by navri_nalhad
form
form

More info:

Published by: navri_nalhad on May 18, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/30/2015

pdf

text

original

MA’HAD TAHFIZ SAINS DARUL MUTTAQIN(MASDAR) d/a Sekolah Agama At-Toyyibah, Kampung Padang Halban, 06010, Changlun Kedah

.
No. Tel : 04-7410096 Email : masdar@mymasdar.com

BORANG KEMASUKAN PELAJAR 2013 Bahagian A: Maklumat Pelajar Nama: No Kad Pengenalan / Sijil Lahir: Jantina: Sekolah Rendah Dahulu: (Alamat)

Keputusan UPSR Subjek Bahasa Melayu - Pemahaman Bahasa Melayu - Penulisan Bahasa Inggeris Matematik Sains Keputusan

Lain-lain Pencapaian cth: PRAI/PSRI/Ko-kurikulum Perkara/Subjek Keputusan/Peringkat

1

Bahagian B: Maklumat Waris Nama: No. Kad Pengenalan: Alamat Rumah: No. Saya mengaku bertanggungjawab ke atas pemohon ini dan menyokong pemohonannya.com/masdarofficial • • • • 2 . Jika terdapat sebarang pertanyaan boleh menghubungi Mudir MASDAR Ustaz Al Hami Husain Suhaimi. ____________________________________ *Tandatangan Ibu/Bapa/Penjaga Nama: ________________________ • Tarikh: ______________________________ Borang perlu dihantar sebelum 30 November 2012.com atau Pos ke alamat yang tertera di atas *Potong mana yang tidak berkenaan. (019-4663193) atau layari http://www. Telefon (HP) No. Borang boleh di emel ke: masdar@mymasdar. Telefon (Rumah) Emel: Pekerjaan: Hubungan: *Bapa/Ibu/Penjaga Bahagian D: Pengakuan Ibu/Bapa/Penjaga Dengan ikhlasnya saya sahkan semua maklumat yang tersebut di atas adalah benar.facebook.

3 Tulisan Jawi. Pemohon yang berjaya sahaja akan dihubungi untuk ujian temuduga pada 8 Disember 2012. 5.1 Hafazan Al-Quran. 3. Lulus Temuduga Dan Ujian Bertulis: 5. 6. UPSR 3A – 5A. 4.2 Bacaan al-Quran.SYARAT KEMASUKAN 1. Berminat Dan Dorongan Kuat Keluarga. Prai – Mumtaz/Jaid Jiddan. 5. 3 . Boleh Membaca Al-Quran Dengan Lancar. 5. Sahsiah Terpuji. 2.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->