Copyright 2011 www.Orgasmatronul.

com - Toate drepturile rezervate

De la 0 la expert în masaje senzuale

Dorel C. Mărgineanu www.Orgasmatronul.com

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Conținutul este Copyright 2011 SC Lando Vision SRL, Cluj-Napoca. Toate drepturile rezervate. Această carte este protejată de lege. Nici o parte a acestui document nu poate fi reprodusă sau transmisă sub orice formă, prin orice mijloace (electronice, e -mail, fotocopiere, înregistrare ș.a.) fără permisiunea prealabilă a SC Lando Vision SRL. Informațiile din această carte sunt opinii ale autorului și sunt cu scop informativ și educațional. Nici autorul și nici SC Lando Vision SRL nu sunt responsabili pentru rezultatele sau efectele secundare rezultate în urma aplicării acestor sfaturi.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Beneficiile unui masaj

Bun venit într-o călătorie fascinantă, aceea a sexului. Mă bucur să te am alături de mine, pentru că abia aștept să împărtășesc din experiențele mele. Începem cu masajul pentru că, cronologic vorbind, acesta se întâmplă înaintea preludiului (deși nu este o componentă obligatorie a ritualului de împerechere). Poate cel mai important beneficiu al masajului este eliberarea de stres. Unii experți estimează că 80% din toate bolile ușoare sunt cauzate, printre altele, și de stres. Uimitor. Masajul devine astfel o metodă excelentă de a-ți întări sistemul imunitar. Cortisolul, un hormon important din corpul uman, se produce atunci când ești stresat și ”omoară” celule importante pentru sistemul imunitar.

Când e masajul contraindicat?

Există și situații în care un masaj este contraindicat. Mă referaici la cei cu presiunea arterială mare.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Conform unui articol publicat pe site-ul CNN, doctorul Allan Platt de la Emory University’s School of Medicine din Atlanta, Georgia, masajul ajută circulația sângelui și ”irită” rădăcinile nervoase. De asemenea, dacă persoana căreia îi faci masaj are anumite iritații sau eczeme, cel mai indicat este să le eviți și să te concentrezi pe restul corpului.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Pregătiri

Pentru că scopul nostru este acela de a aduce femeia într-o stare avansată de excitație și de a o face să creadă că ești un adevărat Don Juan, pregătirea masajului erotic trebuie făcută cu atenție. Niciun detaliu nu e prea mic pentru nu a fi pus la punct. Să începem cu locația fizică. Sunt sigur că te gândești că e nevoie de lumânări, muzică și ulei de masaj. Ai perfectă dreptate. Atmosfera pe care o vei creea va avea un rol decisiv în calitatea masajului pe care îl vei oferi.

În primul rând trebuie aleasă o cameră. Masajul îl poți face fie în pat fie pe jos. Prima alegere ar fi dormitorul dar, dacă crezi ca ai o cameră mai mare potrivită pentru masaj, alege-o pe aceea. O să pui lumânări peste tot deci e nevoie de spațiu. Nu uita ca locația aleasă să fie bine încălzită, pentru că iubita ta va fi complet dezbrăcată. Dacă vrei să faci masajul pe jos, împăturește câteva pături și pune-le unele peste celelalte. Ideal ar fi să fie cât mai înalte, pentru a-ți fi mai ușor să dai masajul când te așezi jos lângă iubita ta.
Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Deasupra păturilor pune un cearșaf curat alb. Nu uita să pui și sub tine o pătură (una e îndeajuns). Cum spuneam, e de preferat ca partenera să fie la o înălțime mai mare de tine.

Lumânările

Te-ai prins deja că lumânările joacă un rol decisiv în atmosfera din seara masajului. Decât să cumperi câteva lumânări mari, mai bine cumpără câteva lumânări mici pe care le vei pune prin toată camera. Lumina generată de acestea ar trebui să fie suficientă încât să nu mai ai nevoie și de alte surse de lumină în cameră. Niște lumânări ca cele de mai jos sunt suficiente (și, mai ales, ieftine):

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Poziționează lumânările în jurul zonei unde vei face masajul. Nu e necesar să luminezi toată camera însă trebuie să cât mai bine ce faci cu mâinile. Un număr de 20 de lumânări ca cele din imaginea de mai sus sunt suficiente.

Muzica

Contrar la ce te așteptai, nu e obligatoriu să pui doar muzică de meditație în timup masajului. Sigur, acea muzică are un efect foarte bun asupra minții însă poți foarte bine să pui muzica ei preferată. Ideea este să o faci să se simtă bine. Nu uita câteva lucruri legate de muzică: Nu o da prea tare, altfel s-ar putea ca iubita ta să nu se relaxeze la fel de bine (asta e valabil indiferent chiar dacă e vorba de muzică de meditație) Dacă folosești laptopul, orientează-l cu fața spre cel mai îndepărtat colț al camerei. Dacă se întâmplă ceva cu muzica sau vrei să schimbi piesa, lumina acestuia trebuie să fie cât mai puțin intruzivă

-

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Uleiul de masaj

Cu siguranță poți da masaj fără ulei (și să ieși mai ieftin) însă, dacă vrem să facem o treabă serioasă, acesta e necesar. Ai foarte multe opțiuni când vine vorba de uleiurile de masaj: ulei de măsline, ulei din semințe de struguri ulei de migdale , ulei de avocado etc. Pe lângă acestea, vei găsi în magazine uleiuri speciale de masaj. Acestea au în compoziție diferite substanțe hrănitoare pentru piele, cum ar fi:

-

aloe vera Miere levănțică mentă patchouli ylang-ylang etc.

Îți recomand să mergi pe acestea din urmă pentru că sunt făcute special pentru masaj. Uleiul de măsline, spre exemplu, e scump și cam lipicios.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Unele uleiuri sunt mai bune în timp ce altele sunt de proastă calitate. Ai putea avea surpriza ca unele din aceste uleiuri să îți lase mâinile unsuroase după atingere sau, mai rău, să emane un miros neplăcut. Întreabă vânzătorul sau vânzătoarea cu privire la acest aspect. Insistă pe ”de ce” un anumit ulei e mai bun decât celălat iar, dacă vezi că nu poate da un răspuns coerent, cel mai bi ne este să încerci în alt magazin. Fii atent ca uleiul să fie încălzit înainte să-l aplici pe pielea partenerei tale. Pentru asta poți lua recipientul în care acesta se află și să-l ții 10 minute într-un vas cu apă fierbinte.

Merge uleiul de masaj pe părțile intime ale femeii?

Răspunsul este nu. Majoritatea uleiurilor de masaj pot provoca infecții vaginale. Soluția este fie să mergi pe un lubrifiant pe bază de apă, fie să cauți un ulei de masaj pe a cărui etichetă scrie explicit că poate fi folosit ca l ubrifiant.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Creează anticipație

Succesul masajului tău senzual nu depinde numai de ce faci ”în timpul”. Atmosfera și ceea ce faci înainte sunt și ele importante. Să vorbim puțin despre cum să îți pregătești prietena sau soția pentru sesiunea de masaj. Să îi faci um masaj ca surpriză e OK însă riscant în același timp. Dacă o aduci fără să îi spui la tine acasă și o pui în fața lumânărilor aprinse și a uleiului de masaj, s-ar putea să constați cu stupoare că nu vrea! Motivele sunt diverse: de la faptul că ”e pe roșu”, la faptul că nu a mai făcut duș de dimineață (și deci îi e rușine să se lase atinsă în părțile intime). Sau, poate, pur și simplu, are ceva de făcut a doua zi și nu poate sta mult. E inuman să te pregătești atât doar ca să te refuze. Sigur, o lăsați pe altă dată însă ”tentativa eșuată” strică totul. Mult mai bine este să îi spui dinainte că ”îi pregătești ceva”. Astfel, nu numai că vei fi sigur că e numai ata în seara stabilită, dar o vei face să segândească în continuu la ce va urma.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Ai două variante: fie îi spui că urmează să îi dai cel mai bun masaj din viața ei, fie că ai o surpriză foarte mare pentru ea. Important este ca totul să iasă cum a fost plănuit. Spune-i lucruri de genul ”Te așteaptă o surpriză mare de tot ... dacă ești cuminte.” Sau ”O să-ți fac un masaj profesionist dar să nu te sperii când o să vezi prea multe lumânări.” Dacă nu prea o răsfeți, ideea că vor fi și lumânări o va pune cu siguranță pe jar. Dacă te vezi cu ea cu o zi înainte, amintește-i subtil de ceea ce va urma (asta dacă știe că surpriza e masajul). Fă-i un masaj de câteva secunde pe umeri fără să-i spui nimic. Nu e necesară nicio tehnică în acest moment – e doar un semnal pentru ceea ce va urma.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Masajul propriu-zis

În momentul în care intrați în cameră, lumânările ar trebuie să fie deja pornite, opțional și muzica. Uleiul de masaj trebuie și el să fie gata și încălzit dacă e nevoie, la fel și lubrifiantul pe bază de apă.

Închide-ți telefonul și spune-i și ei să facă același lucru. Ultimul lucru pe care îl vrei este să vă întrerupă cineva. La Început e OK însă, pe măsură ce începeți să vă relaxați amândoi, o să vă fie foarte greu să reveniți la această stare dacă sună telefonul.

Acum că sunteți amândoi în aceeași cameră, e momentul să îi spui partenerei să se dezbrace parțial. Nu e necesar să se dezbrace de tot din prima, poate să rămână cu pantalonii sau cu fusta pe ea. Desigur, dacă se dezbracă aproape complet se va simți mult mai confortabil însă nu vrei să riști un refuz din partea ei din start. E vorba de un masaj și nimic mai mult (deocamdată). Scopul tău este să îi dai masajul vieții ei, pentru că doar astfel îți vei garanta că se va întoarce la tine… din nou… și din nou…

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Bun, dacă s-a dezbrăcat deja, e momentul să îți așezi partenera pe burtă. Pentru a face ca totul să pară cât mai profesionist din start, poți insista să își pună sub ea două perne mici: una sub burtă și cealaltă sub extremitățile picioarelor. Nu e obligatoriu însă e o idee bună dacă ai două astfel de perne la îndemână. Când partenera ta e pregătită, toarnă aproximativ o linguriță de ulei în palme, apoi freacă-le pentru a le încălzi. Dacă încerci masajul cu palmele reci îi vei crea fetei o senzație puternică de disconfort. Așadar nu te grăbi și freacă palmele până simți că s-au încălzit suficient. Ok, înainte să începem, regulă de aur: nu atinge și nu pune niciodată presiune pe coloana vertebrală. Toată lumea știe această regulă însă merită repetată din moment ce această carte electronică se numește De la 0 la expert în masaje senzuale.

Buun. Să începem cu mișcările. Concentrează-te pentru început pe umeri, pentru că acolo vei vedea cele mai rapide rezultate la partenera ta. stresul și oboseala de peste zi se contracarează foarte ușor prin masarea umerilor și a cefei. Nu începe direct cu mișcări adânc. Ia-o ușor timp de 1-2 minute, apoi poți să apeși puțin mai tare. După aproximativ 3

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

minute de masare a zonei umerilor, e momentul să cobori pe spate. Masează ambele părți ale spatelui în mod sincron,cu ambele mâini,având grijă să eviți coloana vertebrală. Plimbă palmele întinse în sus, în jos și în mișcări circulare. O tehnică foarte plăcută este să începi cu palmele din spatele inferior, să mergi în sus, apoi, la mijlocul spatelui, să schimbi direcția spre lateral. Imaginează-ți că descrii cu palmele litera T executând această mișcare. Această primă ”trecere” cu mâinile pe spatele partenerei a avut rolul de a încălzi mușchii. Exact ca atunci când mergi la sală și faci stretching, mușchii trebuie încălziți. În această fază de încălzire te poți întoarce la umeri pentru ați plimba palmele și pe mâinile partenerei. Faza a doua constă într-o mișcare rapidă, făcută tot cu palmele, de jos în sus pe tot spatele. E un fel de ”frecție„, așa cum îți făceau părinții când erai mic. Te concentrezi mai întâi pe zona din stânga coloanei vertebrale. Cu ambele palme începe să le miști pe piele de sus în jos, rapid, având grijă să nu apeși prea tare. Dacă apeși prea mult îi vei da partenerei senzația că o arde pielea și atunci totul s-a terminat. Mișcarea se execută practic cu podul palmei însă nu trebuie să îți faci griji dacă degetele ating și ele pielea.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Acum că ai ”vizitat” tot spatele partenerei, e momentul să o iei de la capăt,de data aceasta căutând mușchii spatelui și concentrându-te asupra fiecăruia în parte. Din nou, începi de la umeri. Alege la întâmplare o zonă și exploreaz-o apăsând nu foarte tare, pentru a găsi unul dintre mușchi. Odată găsit, concentrează-te asupra lui cu degetele mari de la ambele mâini. Ai grijă însă să nu apeși prea tare. Acest masaj al fiecărui mușchi în parte se pretează însă doar în zona umerilor și a cefei. Odată ce vrei din nou să explorezi spatele mijlociu și inferior, trebuie să te folosești de podul palmei și nu de degetele mari. De data aceasta, mișcările trebuie să fie lente dar mai adânci. Nu te grăbi, mai ales dacă vezi că partenera ta se simte extrem de bine.

Cum transformi masajul într-unul senzual? Pentru că este vorba de masaje senzuale și pentru că vrem să ”convingem” partenera să facă sex (sau, mai bine spus, să o lăsăm să se convingă singură), trebuie să îi dăm de înțeles că vrem ca masajul să se prelungească cu un preludiu. Aici sunt două cazuri: fie vrea sex, fie nu vrea. știe asta de la început și cu greu o poți face să se răzgândească. Misiunea ta este să detectezi cât mai repede cu putință în care din cele două cazuri te afli, pentru a evita un dezastru.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

În timpul masajului, preferabil după vreo 5-10 minute, fă primul test pentru a vedea dacă e excitată. Printre teste enumăr:    sărut-o pe obraz, apoi continuă masajul ca și cum nimic nu s-a întâmplat propune-i să își dea jos și pantalonii pentru a-i masa și picioarele maseaz-o pe umeri în timp ce îți ții peste câteva secunde nasul în părul ei. Spune-i că miroase bine.

În funcție de reacția la primul test, îți vei da seama dacă vrea sau nu sex. Dacă simți că nu, cel mai bine este să te concentrezi pe masaj și să amâni sexul pe altă dată. Nu uita: dacă îi dai masajul vieții ei, se va întoarce singură la tine iar sexul va fi doar o chestiune de timp. Dacă răspunsul e pozitiv, testul #1 este ceva de genul:   dacă testul #1 a fost să o săruți pe obraz, încearcă să o săruți pe gură dacă testul #1 a fost să îi propui să își dea jos pantalonii, încearcă să faci asta după 10 minute de la testul #1

Ți-am spus că tehnicile mele sunt la obiect, nu?  Sunt de părere că, dacă ceva merge, îl poți face la nesfârșit. Când ai terminat masajul, lasă-ți partenera încă 1-2 minute să se relaxeze pe burtă. Între timp, te poți ridica să te pregătești pentru preludiu (asta dacă simți că poți să avansezi spre sex).
Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Dacă, în schimb, ești convins că nu vrea sex, mai bine să nu insiști. Îi vei da timp să se gândească la cât ești de bun la masaje și să ajungă singură la concluzia că ești bun și la pat.

Indiferent de care din cele două variante ai ales, nu uita un lucru critic: șterge-i uleiul de pe spate cu un prosop. Fă mișcări blânde pentru a prelungi momentele în care se simte extrem de bine. Dacă ai un prosop dintr-un material mai dur, s-ar putea să strici complet finalul masajului prin mișcările tale.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Sfârșitul masajului

Sfârșitul masajului s-ar putea să nu existe… poate doar o tranziție către sex. Dacă ți-ai făcut treaba bine, nu vei mai întâmpina greutăți prea mari în a-i da chiloțeii jos. Atenție! Nu privi un masaj reușit ca pe un semnal că poți să o penetrezi din prima. Gândește-te ce simte ea: primește masajul vieții ei, apoi te vede cum o întorci pe spate ca să o penetrezi direct. Nu! Masajul se continuă cu preludiu, nu cu sex ! Dacă vrei să fii agresiv la pat, acest lucru trebuie făcut cu mult tact, grijă, și cu mare atenție la reacția ei. E foarte ușor să sari calul lăsându-te pradă instinctelor tale de bărbat.

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Asta a fost, Sper că te-am convins că un masaj senzual e o metodă excelentă de a arăta unei femei că ești bun la pat. În plus, relaxarea indusă de un masaj o va face să se simtă mult mai bine și să aibă orgasme mult mai puternice ca de obicei. Iar dacă are orgasme foarte rar (sau deloc!), s-ar putea să asistați împreună la primul.

Expertul tău în sex, Dorel C. Mărgineanu

Copyright 2011 www.Orgasmatronul.com - Toate drepturile rezervate

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful