2.
Îngerii discernamântului se afla deasupra norilor confuziei si ignorantei. Ei ofera discernamânt celor care merg spre lumina., ne ajuta sa gasim drumul bun, sa alegem ceea ce este mai potrivit pentru noi. Îngerii discernamântului ne învata sa ne ascultam vocea inimii. Atunci când ne aflam într-o situatie dificila, cu consecinte riscante pentru evolutia noastra spirituala, ei sunt cei care ne ajuta sa nu ne înselam. Ei ne îndruma întotdeauna spre dezvoltarea capacitatilor si fortelor proprii, ne sprijina sa crestem spiritual. De asemenea, ne ajuta sa îndepartam de si din noi ceea ce este negativ, inutil si distructiv. Discernamântul este capacitatea de a recunoaste ce e mai potrivit pentru noi la un moment dat, într-o anumita situatie, problema sau conjunctura de viata. Nu e întotdeauna o cale usoara, însa îngerii ne ghideaza pasii spre alegerile cele mai întelepte. Dicernamântul înseamna sa stim cu inima, dar si cu mintea, daca ceva sau cineva ni se potriveste. Multe fiinte se încumeta sa îndrepte anumite situatii, se agata chiar de oameni fara a se întreba cel putin daca e bine sa faca asa. Îngerii discernamântului ne ajuta sa apreciem clar lucrurile, sa ne depasim frica si îndoiala, pentru ca noi sa putem lucra eficient si contructiv.

Gratia lui Dumnezeu ma ajuta sa gasesc drumul cel bun 3.Ne rugam îngerilor discernamântului sa ne învete sa ascultam vocea interioara. sa rezolvam conflictele si neîntelegerile. fara frustrari si . Ei ne ajuta sa întrezarim compatibilitatea care exista între dorintele noastre si posibilitatile de care dispunem. ingerul pacii Acesti îngeri aduc pacea în sufletele noastre. Îngerii păcii canalizeaza energia de care avem nevoie pentru rezolvarea conflictelor din viata noastra. ne învata sa fim în pace cu noi însine si cu ceilalti. Le vom putea auzi atunci sfaturile de a urma cea mai buna alegere. Discernamântul protejeaza sensibilitatea noastra cea mai profunda si ne ajuta sa nu ne expunem în mod inutil suferintelor cauzate de ignorarea primejdiilor. Vom avea acces la bogatiile cunoasterii profunde. pe care îngerii le dezvaluie celor capabili sa le primeasca. pentru ca sa putem trai în armonie cu noi însine. Ei ne ajuta sa împacam fortele adverse din noi.

în inima noastra. care va accelera atât evolutia personala. Caci exista în noi un nucleu de pace pura. Ne ajuta sa ne acceptam si sa progresam spre pacea interioara. evenimentele vietii noastre vor capata noi si profunde semnificatii. suferinte si pierderi. în inima si în spirit. sunt nevatamati si au putut sa-si pastreze integritatea. Când dobândim starea de seninatate. împacare. În acest fel. integrându-ne în armonia divina si permitându-ne sa ne manifestam din plin creativitatea si frumusetea interioara. mai presus de toate. viata pe care o ducem sa fie în acord profund cu ritmurile si ciclurile noastre interne. Îi rugam pe îngerii păcii sa aduca pacea pe planeta noastra. Îngerii păcii ne ghideaza catre situatiile cele mai favorabil e si catre fiintele echilibrate si armonioase. dupa multe crize si furtuni.regrete. Îmi . Îi mai rugam pe îngerii păcii sa ne aduca pacea în minte. dar si a celorlalti. care nu poate fi distrus si nici macar clatinat de circumstantele exterioare. conflictele exterioare nu mai pot avea nici o influenta asupra noastra. în familia noastra si. multumire si calm interior. dar semnificativa parte a Creatiei si ca rolul pe care îl avem de îndeplinit reprezinta o adevarata misiune spirituala. atunci începem sa dobândim încredere în viata. Când am ajuns sa ne debarasam de temerile noastre ancestrale si reflexele arhaice de supravietuire. Putem dezvolta aceasta parte din noi deschizându-ne inima catre îngerii păcii. Ne ofera darurile lor si ne îmbratiseaza în permanenta cu iubire. abia atunci descopera ei ca. dupa toate astea. Vom dobândi în acest fel certitudinea ca reprezentam o mica. Cea mai mare parte a oamenilor nu ating aceasta etapa decât la maturitate. astfel încât.

Sa rugam îngerii recunostintei sa ne cuprinda în imnurile de lauda pe care le adreseaza lui Dumnezeu. Ei ne învata sa fim recunoscatori pentru multele daruri ale vietii de care ne bucuram. sa îi multumim lui Dumnezeu pentru tot ce am primit. ca o oglinda. infinite si plina de compasiune. a iubirii divine. Ca recunostinta noastra sa ne hraneasca sufletele si sa atraga asupra noastra toate . sa recunoastem binele în jurul nostru. daca le privim cu recunostinta. ele ni se dezvaluie si ne trimit imaginea. Splendorile vietii se deruleaza dintotdeauna în fata noastra. Îngerii recunostintei ne încurajeaza sa apreciem binefacerile existentei.4. pe lânga care trecem adesea fara sa le vedem. Ne ajuta sa ne eliberam de tensiunile si de luptele cotidiene pentru a aprecia lucrurile simple. Acesti îngeri celebreaza gloria divina si ne îndeamna sa apreciem bucuriile simple al existentei. Ei glorifica minunata Creatie a lui Dumnezeu si noi putem sa ne alaturam lor pentru a glorifica frumusetea si bucuria de fiecare data când vrem sa ne deschidem inima.

ne ajuta sa pastram mereu prospetimea spiritului. Îngerii tineretii reprezinta energia vitala si entuziasmul tineretii. Au rolul de a veghea si proteja tot ce este tânar în noi. sa ne întarim vitalitatea. care este sursa întregii vieti 5. caci ei ne permit sa depasim limitele conditiei umane. sa ne mentinem tineretea interioara. dar acesta este pretul necesar pentru a dobândi experienta. ca sa fim atinsi de gratia divina. noile proiecte presupun asumarea de riscuri. Îngerii recunostintei ne ajuta în acest demers. mai . Recunosc slava si gloria lui Dumnezeu.binecuvântarile. Ajunsi la o anumita maturitate. Am putea atunci sa ne ridicam spre gloria si maretia lui Dumnezeu. Tinerii fac si greseli. Ei emana o energie pozitiva si îndragesc jocul. spre a ne apropia de Dumnezeu si a celebra miracolul Creatiei. Acesti îngeri nu se multumesc numai sa ocroteasca adolescentii: ei vegheaza asupra a tot ceea ce este înca tânar în noi. Acesti îngeri fac dovada calitatilor care abunda în fiecare din noi în perioada tineretii.

Împartasind din entuziasmul. Ei personifica acea energie care ne permite sa tindem spre împlinire. Ei încurajeaza creativitatea. protejez spiritul tineretii care ma anima 6. mentinând în inima noastra ardoarea din anii cei tineri. umorul si voiosia mea. Acesti îngeri respecta acea parte blânda a tineretii si acorda chiar un ragaz de câtiva ani înainte de perioada deciziilor responsabile ce implica si suferinte în caz de eroare.avem înca nevoie de un spatiu în existenta noastra în care lucrurile sa nu fie complet rectilinii. ne ajuta sa ne exploatam aptitudinile si ne împrospateaza în mod constant spiritul ludic. Caci îngerii tineretii sunt dispusi sa împartaseasca cu noi bucuria de a trai. Sa îi rugam pe îngerii tineretii sa ne învaluie în binecuvântarile lor. Îngerii tineretii ne ajuta sa tragem învataminte din greselile tineretii si ne încurajeaza sa continuam sa experimentam. de a explora noi domenii. atunci când începem un nou proiect sa ne redea puterea de adaptare pe care o aveam cândva sau chiar sa pastram în noi inocenta si entuziasmul pentru cauze nobile. de a ne exprima si dezvolta. ei fiind cei care ne ajuta sa întretinem viu focul entuziasmului. dorinta de a ne amuza. Îngerii tineretii ne confera curiozitate intelectuala. Ei sunt însasi bucuria de a trai. Putem chiar sa le cerem sa învioreze iar în noi acea înflacarare specifica tineretii. .

Dumnezeu a creat omul pentru a fi fericit. aflate în spaţiul adânc şi liniştit al inimii. dar de multe ori rămânem dezamăgiţi. Deci. Pentru noi ca oameni. fiecare îşi împlineşte viaţa urmând propriul drum. darurile. Îngerii fericirii luminează acest drum astfel încât să ne putem recunoaşte resursele şi capacităţile. necesităţile şi bucuriile vieţii.Cu toţii ne dorim să fim fericiţi. fericirea dintr-o împlinire. Ceea ce fericeşte pe cineva. nemaicăutând justificări pentru neîmplinirile noastre. Îngerii aşteaptă semnul nostru pentru a ne întinde mâna care ne ridică din negura suferinţei. Îi vedem pe cei din jur în anumite momente fericiţi şi căutăm să facem ceea ce fac ei pentru a reuşi să trăim acelaşi sentiment. Nefericirea noastră ne blochează accesul către resursele interioare. Ne plângem de nefericirea noastră pentru că nu găsim rezolvare la problemele pe care le avem şi nu ştim să ne gestionăm propria negativitate care uneori ne copleşeşte. Suferinţa vine dintr-o neîmplinire. fericirea vine odată cu împlinirea. Evident. . calea care duce către fericire şi pe care o căutăm cu toţii este proprie. dorinţele. e posibil să nu fericească şi pe altcineva. ci soluţii pentru împlinire. Suntem destul de confuzi când căutăm drumul către fericire pentru că mereu căutăm modele. Pentru a ieşi din suferinţă e important să ne dorim să o facem. Drumul către fericire este drumul inimii.

Şi să nu uităm că “tărâmul fericirii” care ne-a încântat atât de mult prin poveştile copilariei şi care a sădit în suflet seminţele fericirii şi a dorinţei de a o găsi. Omul modern are o înclinaţie deosebită de a complica lucrurile. dar în felul acesta nu face decât să se îndepărteze de el însuşi. De multe ori ne refuzăm fericirea pentru că ni se pare prea simplu de obţinut. Sunt fericit cu fiecare pas împlinit pe drumul meu . este fiinţa noastră cea mai adâncă şi îngerii fericirii ne deschid calea către el. unde sălăşluieşte divinitatea noastră interioară. Avem multe daruri de la Dumnezeu. de a căuta cu mintea o fericire pe care o aşteaptă de undeva din exteriorul său. se află chiar în noi înşine. împlinindu -ne nevoile sufletului şi împărtăşind cu ceilalţi darurile noastre. pentru că se hrăneşte cu energii esenţiale. un spaţiu al fericirii şi al iubirii. ne putem bucura de ele şi putem fi fericiţi prin ceea ce împlinim cu ajutorul lor. să fim noi înşine. Putem aduce această fericire în viaţa noastră. Fericirea vine din simplitate. pozitivi.Îngerii fericirii ne conduc în pacea din adâncul inimii. învăţând să avem speranţă. pe drumul nostru.

Atunci când o dragoste pierduta ne chinuie inima.7. indiferenta a persoanei iubite sau chiar disparitii. ne eliberam de teama de a fi abandonati si sufletul ni se deschide catre izvorul iubirii. atunci când iubim. Cu ei alaturi. fie ele despartiri. Iubirea nu moare niciodata. Când apelam îngerii dragostei eterne. Astfel ne soptesc îngerii dragostei eterne. Cu totii am trecut si mai trecem înca prin diverse încercari afective. Daca ne simtim singuri. pentru eternitate. Noi suntem iubire. Sa ne rugam acestor îngeri minunati sa rupa valul care ne separa de dragostea eterna. Ea dainuie în fiecare. pura si libera de atasamente. ei vor fi fericiti sa vindece orice rana sufleteasca si sa ne ajute sa ne deschidem spre o noua relatie. îi rugam pe ei sa ne ajute sa retraim momentele fericite pe care le-am avut în . îngerii dragostei eterne ne ajuta sa pastram vesnic în noi fericirea acestei iubiri. De aceea. Nici un esec si nici o deceptie nu poate schimba acest adevar. ca un substrat fundamental. daca dorim. îngerii ne aduc aminte ca esenta iubirii nu poate fi distrusa.

puterea miraculoasa a iubirii.viata. în jurul nostru si în noi. al justiţiei. 2012 IN INGERI SI ARHANGHELI | 1 COMMENT Zadkiel face ca flacăra iertării şi a libertăţii să strălucească în inima tuturor sufletelor careşi doresc elevarea spirituală. Numele său semnifică ”dreptatea lui Dumnezeu”. Este îngerul transmutării. Reusita la interviu Arhanghelul Zadkiel POSTED BY FELICIA ON OCT 4. Las iubirea sa ma patrunda si sa-mi umple sufletul pentru totdeauna 8. Ei ne vor darui bucuria de a gasi iarasi. al bunăvoinţei şi compasiunii. .

sângele. în energie pozitivă. prin procesul de transmutare. după care. Zadkiel este un înger al dezvoltării şi evoluţiei. Zadkiel aprinde în inimă flacăra spirituală care face să erupă calităţile divine ale compasiunii. a celulelor. Îl putem ruga să ne înconjoare cu lumina sa protectoare. Să ne eliberăm de dogme. Îl rugăm pe arhanghelul Zadkiel ca. să fim liberi în vorbire şi gândire. ducând o viaţă plină de restricţii. Aceste blocaje se manifestă acum prin dorinţele şi tendinţele pe care le avem. care. de ataşamentul faţă de persoane. la fel şi sentimentele. iertării. Contemplarea poate poate fi utilizată pentru a crea o unitate vibratorie. echilibrate şi armonizate. de altfel. prin propria noastră voinţă. să fim liberi să facem ceea ce inima ne îndeamnă. Cu ajutorul său putem transforma toată energia negativă a fiinţei. spiritului şi sufletului nostru puritatea originală. vom avea un mai mare grad de libertate şi evoluţia noastră va fi mai rapidă. până la starea materiei. concentrarea permite transmutarea în energie a formei contemplate. a stării de spirit. gândurile. Fiinţa umană are o mare putere de transformare. Tot ceea ce ne compune: organele vitale. favorizând astfel propria vindecare. toate să fie purificate. al transformării. este şi propria sa natură. familiară şi transformatoare. Problemele psihologice şi emoţionale vor fi astfel dizolvate. Flacăra transformării spirituale înalţă fiecare parte a fiinţei mele în Lumină şi Iubire . emoţiile. să ne schimbăm profund structura interioară. ea culminând în trasformarea sa în fiinţă de lumină. libertăţii şi justiţiei divine. nervii. de orice natură. Atunci când este apelat. redând corpului nostru fizic şi emotional. protecţiei şi iertării. a stării emoţionale.Arhanghelul Zadkiel ne ajută să transmutăm toate blocajele limitatoare pe care le-am dobândit în decursul timpului. Transmutarea este un proces de schimbare de stare: a stării de a fi. transformării. Acest arhanghel ne poate ajuta să ne redobândim libertatea individuală. oasele.

El vesteste tuturor sufletelor misterul încarnarii înainte de a se naste si ne face constienti de talentele si misiunile noastre pe pamânt. în general. El este cel care raspândeste Cuvântul Domnului. simbol al puritatii si al adevarului. El este si protectorul copiilor mici si se îngrijeste plin de iubire si pentru copilul din fiecare dintre noi atunci când acesta este ranit sau uitat.Ruga pentru reusita financiara -gb Arhanghelul Gabriel este reprezentat. Mâna sa protectoare este în permanenta deasupra noastra pentru a proteja naturaletea si puritatea din noi. tinând în mâna un crin. sa-si respecte propria individualitate. . Numele sau înseamna: “Dumnezeu este puterea mea”. ajuta oamenii sa exprime adevarul deschis si sincer. Gabriel este mesagerul Cuvântului lui Dumnezeu. În mod traditional. El ne calauzeste cu cuvinte pline de dragoste si tandrete pentru a elibera si vindeca acest copil interior. sa-si asculte vocea interioara si sa-si urmeze intuitia. De asemenea.

Gabriel ne permite sa discernem adevarul în situatiile în care avem mai multe optiuni care par sa fie la fel de juste. înger al revelatiei.Toate religiile îl preamaresc pe Gabriel ca mesager divin. El este îngerul bucuriei si spiritul adevarului. Întreaga mea fiinta transmite mesajul iubirii. de asemenea. ca si de celelalte daruri pe care le-am primit de la Dumnezeu. El manifesta un respect absolut pentru individualitatea fiecaruia dintre noi si ne ajuta sa avem încredere în propriile capacitatile. Ne încurajeaza. purtatorul vestilor bune. Cea mai importanta misiune a Arhangelului Gabriel este aceea de a ne sustine sa fim puternici si sa avem convingerea ca noi aducem o pretioasa contributie la dezvoltarea spirituala a umanitatii fiind pur si simplu ceea ce suntem. sa ne folosim de cunoasterea intuitiva. el împarte cuvântul lui Dumnezeu acelora care îsi doresc sa îl asculte. descoperim cele mai bune modalitati de a ne exprima potentialul interior. Este cunoscut ca fiind cel mai mare ambasador al divinitatii pentru omenire. Cu ajutorul Arhanghelului Gabriel ne putem descoperi propria întelepciune si realitatea noastra individuala.. mesager al legilor divine si al compasiunii. Ne rugam Arhanghelului Gabriel sa ne lumineze drumul pe calea adevarului si a bucuriei. De asemenea. Neobosit. al fraternitatii si al libertatii Obtinere salariul bun . Prin sustinerea lui.

Mihail este considerat si aducatorul de noroc si rabdare. care ne conduce catre eliberare si nemurire. Uneori. . Din punct de vedere istoric el este privit ca protectorul luiIsrael si al bisericii catolice. dispersând umbrele negativitatii. care simbolizeaza arderea a tot ceea ce este trecator. El ne ajuta sa fim puternici în momente de grea cumpana. se vorbeste despre el ca fiind binevoitorul Înger al Mortii. pentru a face loc luminii pure si esentiale. comandantul ostilor îngeresti. Este arhanghelul pe care noi îl invocam sa ne ajute în lupta cu pulsiunile noastre negative si sa descoperim lumina din noi însine. care lupta pentru dreptate si ordine. soldatilor si al copiilor mici. ghidându-i pe toti cei care se afla în dificultate.Mihail este luptatorul care face ca lumina sa triumfe. El este si Îngerul Justitiei. El este razboinicul ceresc. Numele lui Mihail semnifica în ebraica: “Cel care este asemenea lui Dumnezeu”. Este considerat îngerul protector al politistilor. precum si al pelerinilor si calatorilor. Este asociat cu elementul foc. cel care “cântareste sufletele”. sa ne dizolvam tendintele negative si sa regasim forta necesara atunci când ne simtim singuri sau abandonati.

crestine si islamice. Putem sa-1 rugam sa ne ajute în toate situatiile în care ne simtim coplesiti de adversitati. ajutându-ne sa ne deschidem spre ceea ce este etern sau. durabil. iar integritatea îmi da putere Reusita sotul=casnicie=copii POSTED BY FELICIA ON OCT 19. Este neobosit în lupta pentru bine si îi apara pe cei slabi. Lupt pentru dreptate si adevar. Îngerul calauzitor a lui Israel. De fiecare data când ne simtim prabusiti. Ne rugam Arhanghelului Mihail sa ne ajute în lupta cu propria noastra negativitate. el ne ajuta sa dobândim o noua viziune asupra existentei. deschizând calea catre aplanarea luptelor si a conflictelor de orice fel. Comandantul Arhanghelilor.În religiile ebraice. Înger al Caintei. protectorul lui Iacob. Mihail este recunoscut ca fiind cel mai mare dintre îngeri. al Dreptatii. cel putin. 2012 IN INGERI SI ARHANGHELI | 0 COMMENTS . Ambasador al Prezentei Divine. Mihail ne ghideaza si ne protejeaza împotriva nedreptatii. izolati si adandonati. Este cunoscut sub diferite nume: Pazitorul cheii Paradisului. Mihail îi însoteste si pe luptatorii solitari. al Îndurarii si Sfintirii.

E posibil uneori sa nu fim pregatiti sa primim darul libertatii. Din pacate. sa le facem fata cu determinare si discernamânt. nici nu ne-a înrobit pe unii altora. Adevarata libertate este mai degraba cea a spiritului si a inimii. A fi liber nu presupune sa evitam obstacolele sau responsabilitatile. decât absenta constrângerilor fizice. oamenii sunt cei care au pervertit acest drept fundamental instaurând legea celui mai puternic si creându-si singuri dependente. dar si a celorlalti. sa gaseasca pe cineva care sa le dicteze comportamentul pentru a se simti în siguranta. când ne afirmam cu încredere individualitatea si vointa de a ne comporta ca oameni responsabili. . ne-a daruit libertatea si doreste sa nu uitam de liberul nostru arbitru. El nu a facut din creatiile sale niste sclavi cu mentalitati servile. ne ajuta sa ne afirmam independenta si sa ne exercitam liberul arbitru. numai atunci ne aratam demni de natura noastra divina si de conditia noastra de fiinte umane. ci dimpotriva. Liberul arbitru e uneori o povara greu de purtat si adesea pare mai usor sa fii la dispozitia deciziilor altora sau sa ramâi fidel vechilor prejudecati. Îngerii libertatii ne ajuta sa ne dam seama de darul pe care Dumnezeu ni l-a facut creându-ne ca fiinte libere. Ea înseamna în mod necesar cunoasterea si acceptarea de sine. Dimpotriva. Totusi. Unii au nevoie sa se supuna. Ei ocrotesc libertatea fiecaruia. când alegem liber directia si sensul pe care vrem sa-l dam vietii noastre.Îngerii libertatii vegheaza asupra dreptului nostru la libertate si creativitate.

de schimbare. terestra. . în respectul si independenta fiecaruia. de asemenea. al fericirii. discernamânt. independenta si creativitatea SOTUL TELUL 1. independenta în gândire. al acţiunii creatoare. încredere în fortele proprii. de deschidere mentala si de expansiune a constiintei. al sănătăţii. Sa ne ajute sa ne învingem temerile care ne pun piedici si sa ne redea curajul de a ramâne în picioare. libertatea presupune si o optiune: sa pastram vechile obiceiuri sau sa privim deschis catre nenumaratele posibilitati de înnoire. al abundenţei. Îngerii libertatii nu urmaresc sa ne daruiasca o simpla libertate exterioara. Ne rugam îngerilor libertatii sa ne dea dorinta si puterea de a ne afirma libertatea. Sunt întotdeauna liber sa aleg iubirea. prin experimentarea formelor de libertate interioara. ci.Totodata. Sa ne ajute. sa ne exercitam aceasta libertate pentru ca sa putem trai toti în armonie. al frumuseţii. orice sar întâmpla. Ritmurile de bază ale vieţii sunt: ritmul păcii. iubire. creativitate – ne conduc catre dobândirea libertatii de constiinta.

El trebuie să fie o provocare continuă adresată credinţei şi abilităţilor tale. Pe măsură ce faci tot ce iţi stă in putinţă pentru a realiza viziunea pe care ţi-ai făcut-o despre tine insuţi. vei vorbi despre el şi vei acţiona in spiritul lui. Ţelul pe care ţi l-ai propus trebuie să te determine să iţi valorifici potenţialul la nivelul cel mai inalt. fizice şi psihice până în punctul în care acestea devin o prezenţă vie. Dorinţa profundă. Credinţa ta va creşte pe măsură ce eforturile iţi vor fi incununate de succes. Entuziasmul dinamic este focul ardent care stimulează puterile mentale. nepractic sau nerealist. tu faci ca esenţa fiinţei tale şi influenţa pe care o exerciţi să depăşească limitele unei simple vieţi terestre. care iţi alimentează ţelul. trebuie de asemenea să urmăreşti să atingi un nivel de conştiinţă cat mai inalt. cărora le vei găsi soluţii ingenioase şi eficiente. trebuie apoi Sa creezi imagini vizuale. 5. de asemenea. Sursa acestui foc. Invaţă să percepi.Cand modelul tău de viaţă se suprapune peste aceste ritmuri universale. in această stare fiind. să accepţi şi să ai incredere in visele tale. impreună cu credinţa. Această dorinţă profundă produce trezirea la toate nivelurile a energiei şi puterilor pe care le posezi. 3. 4. in fiecare moment al vieţii te vei gandi la el. este o dorinţă profundă a fiinţei tale. . trebuie să-ţi aduci mintea intr-o stare de calm profund lăuntric (stare alfa). prin care să reprezinţi fiecare aspect legat de viziunea ta. creează entuziasmul dinamic. 2. capacitatea ta de a te confrunta cu situaţii din ce in ce mai dificile. devii obsedat de realizarea lui continuă şi imediată. Controlează-ţi intotdeauna stările emoţionale. Nu te descuraja dacă scopul tău le apare altora ca fiind imposibil de realizat. mobilizate pentru atingerea ţelului propus. Cand ţelul tău te face să arzi. Priveşte dincolo de linia orizontului. Odată cu credinţa va creşte. contagioasă şi invincibilă în fiinţa. să-ţi aminteşti. ridicandu-ţi nivelul de vibraţie. Pentru a realiza acest lucru.

indecizie. Realizează că toată creativitatea ta vine din subconştient. instinctelor şi corpului tău. Nu -ţi poţi inşela propriile ganduri. Acest sabotor este neutralizat prin controlul gandurilor la un asemenea nivel incat să devii tu insuţi stăpanul emoţiilor. ceea ce mentalizezi alimentezi cu energie.Stările şi emoţiile sunt vehiculele folosite de sabotorul din tine. indoială. anxietate. Fii pozitiv şi ferm. . Infăţişarea fizică este o primă manifestare a stării minţii. neincredere. ce doreşti să faci şi către ce te indrepţi. Adu-ţi aminte.de partea ta negativistă . Imaginaţia creatoare te poate servi numai cu această condiţie.pentru a crea descurajare. Felul in care arăţi este reprezentarea fizică a naturii şi calităţii stării minţii tale. Şi ceea ce alimentezi cu energie se va realiza. Realizează că aspectul tău exterior reprezintă o primă imagine a ceea ce eşti.