P. 1
Croseteaza papucei de casa

Croseteaza papucei de casa

|Views: 64|Likes:
Published by elenanitulescu
Invatam cum sa ne crosetam singure papuiceii de casa in care ne simtim confortabil.
Invatam cum sa ne crosetam singure papuiceii de casa in care ne simtim confortabil.

More info:

Published by: elenanitulescu on May 20, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/24/2013

pdf

text

original

Croșetează papucei de casă

Știu că a venit deja vara și e super cald afară și în case. Dar tot vă propun acest tutorial pentru a croșeta papucei de casă din mai multe motive: 1) Sunt foarte ușor de lucrat și durează cam 2 ore să-i termini. 2) Dimineața în casă e răcoare și îți vor ține de cald la picioare în timp ce faci cafeaua și prepari micul dejun. 3) Pot fi un excelent cadou personalizat pentru cineva drag. 4) Croșetatul te calmează și lucrul cu mâinile are și efecte terapeutice, dar și stimulează ca ambele emisfere cerebrale să fie active. 5) Sunt un răsfăț colorat pentru picioarele tale. Materiale: lână colorată, croșetă, ac, panglică asortată, fir de altă culoare ca să marchezi începutul rândului. R1: faci un lănțișor cu 5 ochiuri și unești capetele cu punct alunecat. R2: lănțișor cu 3 ochiuri, apoi croșetezi 7 ochiuri piciorușe duble în cercul format și unești capetele cu punct alunecat. R3: lănțișor cu 3 ochiuri, croșetezi apoi un picioruș dublu în primul ochi, în următorul ochi croșetezi 2 piciorușe duble (înmulțești) și unești capetele cu punct alunecat. R4: lănțișor cu 3 ochiuri, croșetezi apoi un picioruș dublu în primul ochi, în următorul ochi croșetezi 2 piciorușe duble (înmulțești) și unești capetele cu punct alunecat. R5 - R 13 - croșetezi în spirală aceste rânduri cu piciorușe duble .

croșetând piciorușe duble începând chiar din primul ochi de la croșetă. începând de la al doilea ochi de la croșetă R15 .R14: întorci lucrul. dacă ți se pare că lucrul tău crește prea repede. Măsori mereu pe picior ca să vezi când ajungi la călcâi.câte 20 de piciorușe duble R 22 . .R 21: întorci mereu lucrul .R 28: crești ușor lucrul.acum lucrezi talpa . faci un lănțișor cu 3 ochiuri. lucrezi din primul ochi doar la două rânduri. croșetezi 20 de piciorușe duble.

apoi croșetezi un lănțișor cu 2 ochiuri și prinzi în fiecare spațiu format în lucrul tău. . prinzi cu punct simplu în următorul spațiu. pliezi marginile și le unești cu punct alunecat ca să închizi partea din spate. Repeți: lănțișor cu 2 ochiuri. Prinzi firul la călcâi.Când ajungi la călcâi și vezi că papucelul este destul de lung. Poți face o bordură cu altă culoare.

începi să o inserezi din față. poți insera la marginea de sus a papucelului o panglică subțire . În acest fel vei putea oricând să lărgești sau să strângi papuceii pe picior. continui spre călcâi. apoi te întorci pe cealaltă parte a papucelului și scoți panglica pe unde a intrat. Faci o fundiță. . Poți atașa o floare sau mărgeluțe.Pentru că lucrul va avea tendința să se lărgească puțin.

Ema . Dacă te-a inspirat tutorialul meu și ai croșetat papucei. Noi vom publica cele mai reușite creații.ro.Spor la lucru și ție. Semnează-ți poza cu watermark pentru a arăta că îți aparține și pentru a face cunoscută munca ta. trimite -ne poza ta pe adresa poza@revista-atelierul.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->