Desfasurator! 1. Toti studentii ne intalnim la 13.30, pentru a ne aranja/anuntarea despre detaliile desfasurarii cursului festiv, primirea esarfelor.

Cursul festiv incepe la orele 14. 2. Oaspetii vor intra in sala, studentii intra dupa. 3. In sala se intra in ordinea grupelor. De pe scena eu si Adela vom chema fiecare grupa. Studentii se aranjeaza in ordine alfabetica si se aseaza pe scaune in ordine alfabetica. 4. Asezarea in sala, voi incerca sa o explic in schema de mai jos. Plus, veti primi si detalii maine, la 13.30. INTRARE Rand – Studenti. Gr.4 Parinti/ prieteni/ invitati Grupa nr.7 Invitati/ parinti Rand – Studenti. Gr.4 Rand – Studenti. Gr.3 Rand – Studenti. Gr.3 Rand – Studenti. Gr.2 Rand – Studenti. Gr.2 Rand – Studenti. Gr.1 Rand – Studenti. Gr.1 Rand 2 - Profesori Rand 1 - Profesori Grupele 5 si 6 Parinti/ prieteni/ invitati

Iesire de pe scena SCENA

Intrare pe secna

INSISTENT: Invitatii sa se aseze pe locurile mentionate pe schema! Pentru a nu crea dificultati ulterioare in desfasurarea cursului festiv!!!

9. Post jucundam juventutem. Nimeni nu-i crutat de-aceasta. Cat inca suntem tineri Fiindca dup-o tinerete agitata.! Se coboara de pe scena (vezi schema “iesire de pe scena”) si se aseaza la locurile pe care ati stat. Repet – Studentii se aranjeaza IN ORDINE ALFABETICA . Vivat membrum quodlibet. Gaudeamus igitur – text limba romana Sa ne bucuram. Este invitata D-na Iacob sa ne tina ultimul curs. asadar. Multumiri. Vivant membra quaelibet. Seful de grupa. Se canta piesa GAUDEAMUS: Va recomnadam. Moartea vine fulgerator Atroce ne agata-n ghearele-i. Se invita profesorii pentru imanarea diplomelor/agendelor. Se asteapta ca toti colegii din grupa sa primeasca diploma si floarea. Vivat academia. ia cuvantul (discurs maxim de 2 minute). Incepe discursul prezentatorilor (Multumiri parintilor/profesorilor) 6. 8. Brevi finietur. 12. apoi se aliniaza langa seful de grupa. Invitatie la cocktail. Post molestam senectutem Nos habebit humus! Vita nostra brevis est. Semper sint in flore! 11. + discursul profesorilor care doresc sa ne transmita vre-un mesaj. 14. cu invitatii nostri. Tarana ne va avea pe toti. mai stam la cocktail. Traiasca scoala! Traiasca profesorii! Traiasca fiecare-ntrebator! Traiasca fiecare-ntrebatoare! Fie ca ei sa-nfloreasca de-a pururi! Gaudeamus igitur – text limba latina Gaudeamus igitur. Stigarea dupa Catalog: Se striga in ordinea grupelor si in ordine alfabetica. Imediat dupa multumiri iesim in fata teatrului LUCEAFARUL pentru POZA DE AN!!! 13. Venit mors velociter. Viata ne este scurta Va fi terminata prea curand. Rapit nos atrociter.profesorii. sa le aveti scrise pe ceva. Dupa predarea robei (toca si esarfa raman la noi). Propunere: dupa sa mergem sa facem poza pe scarile din parcul de la Palas toti studentii. Juvenes dum sumus. Daca ulterior lipseste vre-o roba. Vivant professores. 15. cei care nu stiti versurile. Apoi revenim in teatru pentru a INTOARCE ROBELE! Sa semnati pentru restituirea robei. apoi se face POZA GRUPEI Dvs. se orepsete sa-si faca poza individuala cu ea. Dar depinde de mobilizarea pe care o vom avea atunci. umatoarea grupa se pregateste pentru a iesi. Nemini parcetur. Pe scena se intra vezi pe schema “intrare pe scena”. 7. 16. evident vom “solicita” persoanele care nu au semnat.5. O zi frumoasa tuturor!  . Se anunta MOMENTUL REMEMBER 10. Si-o batranete-ngreunata. Studentul care primeste diploma. In timp ce seful grupei tine discursul.