You are on page 1of 3

BILKA STEEL – SISTEME COMPLETE PENTRU ACOPERIȘURI

Bilka este producător de țiglă metalică și tablă cutată trapezoidală cu posibilitatea de a livra produsele sale în toată țara.Materia primă folosită este cuprinsă între 0,50 – 0,80 mm, acoperire zinc Z200-275 g/mp, acoperire vopsea de 25 µm. Fiecare comandă se produce în funcție de detaliile cerute de client, astfel lungimea țiglei poate varia de la 500 mm până la 7000 mm în funcție de cerințele clientului. În acest moment vă oferim spre achiziționare două modele de țiglă metalică: Clasic și Balcanic.

Bilka Clasic

Bilka Balcanic

Bilka Retropanel Vă putem livra sistem complet de acoperiș într-o gamă mare de culori lucioase și mate. Bilka gama culori .BILKA STEEL – SISTEME COMPLETE PENTRU ACOPERIȘURI Vă punem la dispoziție și panourile de acoperiș din tablă fălțuită cu îmbinare clic gândite a fi montate rapid și ușor.

Bilka Garanție .BILKA STEEL – SISTEME COMPLETE PENTRU ACOPERIȘURI Garanția produselor noastre este de 10 ani pentru stratul de vopsea și împotriva coroziunii. iar durata minimă de viață este estimată la 50-60 de ani.