BILKA STEEL – SISTEME COMPLETE PENTRU ACOPERIȘURI

Accesoriile sistemului pentru acoperișuri Bilka 1.1 Folia anticondens Bilka
® ®

Folia anticondens are rolul de a proteja acoperișul de efectul dăunător al umidității. Se montează pe partea exterioară a acoperișului, direct pe căpriori sau pe astereală. Peste folie se montează apoi tabla tip țiglă. Folia asigură eliminarea vaporilor de apă, dar în același timp nu permite pătrunderea umezelii exterioare și a vântului în interiorul clădirii. Orice sistem de acoperiș este predispus la apariția de condens. În evaluarea foliei trebuie minim verificate următoarele caracteristici tehnice: i) Greutatea specifică – măsurată în grame pe metru pătrat de folie. O valoare mai mare asigură o densitate mai mare a produsului deci o păstrare mai bună a caracteristicilor sale în timp. Rezistența la rupere – măsurată în newtoni/centimetri. O valoarea mai mare asigură o rezistență mai mare la intemperiile vremii, dar și la montajul acoperișului. Rezistența la temperaturi – măsurată în grade Celsius. O valoare mai mare asigură o rezistență sporită în timp la factorul temperatură.

ii) iii)

Bilka are la dispoziție 4 tipuri diferite de folie ce pot fi folosite în funcție de caracteristicile fiecărui acoperiș, de la cel nelocuit până la acoperișul mansardat locuit permanent. 1.2 Accesoriile de tinichigerie Bilka
®

®

1) Coama semirotundă – element de tinichigerie folosit pentru etanșarea părții superioare a acoperișului.

2) Dolia – element de tinichigerie folosit pentru a prelua apa de ploaie în locul în care se întânesc două pante ale acoperișului.

3) Bordura fronton – element de tinichigerie folosit pentru a proteja și înhide lateralele acoperișului. Are un scop și decorativ acesta acoperă partea laterală a șarpantei de lemn a acoperișului.

5) Opritor zăpadă – element de tinichigerie folosit pentru a preveni căderea masivă a zăpezii de pe acoperiș în perioada în care aceasta se topește. Preia apa de ploaie și o conduce în jgheabul sistemului de colectare a apei pluviale. 6) Alte elemente de accesorii și auxiliare – putem executa orice alt tip de accesorii necesare obținerii unui acoperiș complet. și anume spre streașina acestuia. Împreună cu aceste accesorii vă punem la dispoziție și alte elemente auxiliare care vă asigură un acoperiș complet. eficient și cu un design elegant.BILKA STEEL – SISTEME COMPLETE PENTRU ACOPERIȘURI 4) Bordura streașină – element de tinichigerie folosit la baza acoperișului. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful