You are on page 1of 5

COŞULEŢUL DIN HÂRTIE

MATERIALE NECESARE:          Carton colorat pentru coşuleţ; Şablon coşuleţ; Perforatoare cu modele de flori – dimensiuni diferite; model de trifoi; Foarfecă cu zimţi şi foarfecă dreaptă; Lipici; Hârtie glasată autocolantă pentru flori; Panglică mătase roşie ( jumătate metru); Hârtie creponată de culoare verde pentru iarbă; Ouă ornamentale, de dimensiuni mici.

cu ajutorul perforatoarelor. pentru a putea lipi cu uşurinţă laturile coşuleţului. iar părţile care vor fi în interior se decupează cu foarfeca dreaptă). a florilor. se aşează cartonul cu partea desenată în sus şi se îndoaie. desenarea după şablon pe cartonul colorat ( verde) şi decuparea ( în partea care are să fie spre exterior se decupează cu foarfeca cu zimţi. realizarea. 3. din hârtie glasată. pe rând. 2.ETAPELE DE LUCRU: 1. „aripioarele” şi apoipe toate liniile. .

5. se taie fâşii foarte înguste din hârtia creponată. umplerea coşuleţului cu iarbă. 6. şi lipirea trifoilului la distaţă de 2 cm. legarea panglicii de mătase roşie. pentru iarbă. lipirea florilor pe parţile exterioare ale coşuleţului. realizarea unei „toarte” din carton de culoare galbenă. de culoare verde.4. .

Şablon pentru coşuleţ: .