Φτιάξετε Μόνοι Σας Οργονίτη (+video

)

Στo orgonodrome.gr ο Ιων Μαγγος, με σειρά άρθρων θα σας δείξει με απλά και
κατανοητά βήματα πως να φτιάξετε λειτουργικούς οργονίτες, για το σπίτι, το
γραφείο, και φυσικά για gifting σε άσχημα ενεργειακούς χώρους. Πάμε λοιπόν και
ότι θέλετε ρωτήστε στα σχόλια σας.
Το μέρος : Οπουδήποτε έχετε καλό εξαερισμό, στην βεράντα η την κουζίνα σας.
Τα εργαλεία : Γάντια λάτεξ, μάσκα, χοντρές σακούλες σκουπιδιών, βαζελίνη η
παρκετίνη, η σπρέυ σιλικόνης, ένα παλιό κουτάλι, πλαστικό δοχείο με μετρήσεις,
χαρτί κουζίνας, νερό.
Υλικά οργονίτη : Πολυεστέρας η εποξική ρητίνη, συνιστούμε την δεύτερη γιατί δεν
έχει δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις και κάνει καλύτερη δουλειά άλλα είναι πολύ
ακριβότερη, εκτός αν ξέρετε να δουλέψετε πολυεστέρα με καταλύτη.
Ρινίσματα μετάλλων: Θα τα βρείτε πιο εύκολα όπου πουλάνε μέταλλα scrap, η
σε τορνατζίδικα. Αυτό που χρειάζεστε είναι μικρών διαστάσεων ρινίσματα. Όσο
μικρότερα τόσο καλύτερα. Ο χαλκός είναι ότι καλύτερο γιατί δίνει καλύτερη
ενέργεια, αλλά το αλουμίνιο φωτο 1 είναι ότι πρέπει και πολύ φθηνό αν
αναγκαστείτε να το αγοράσετε. Μην ξεχνάτε ότι το μέταλλο είναι η πραγματική
μηχανή στο μείγμα σας.

.

Σημειώστε το καλούπι το βάζετε προς τα κάτω. Μην σας νοιάζει αν δεν είναι τέλειοι δουλεύουν. Για την κατασκευή μας χρειάζεστε να έχει 2-4 εκατοστά μήκος και πάχος 1 εκατοστό φωτο 3. . Να είναι καθαρός χαλαζίας (clear quartz). Το πάνω μέρος είναι η βάση του οργονίτη. για αυτό θα χρησιμοποιήσουμε ένα ποτήρι Μαρτίνι που είναι εύκολο.Κρύσταλλος Χαλαζία: Συνήθως τους βρίσκετε στα εξειδικευμένα γεωλογικά μαγαζιά. καλύτερα ακατέργαστοι. και να ξεχωρίζει καλά η μύτη του.

Στρώστε το γύρω από ένα σωλήνα και δοκιμάστε.21χιλιοστά χάλκινο σύρμα. Μην χρησιμοποιείτε κρυστάλλους γειώσεως (με χρώματα μαύρο. κόκκινο. Το υποστηρίζετε με ένα χαρτονένιο κουτί. Το πλένετε με ζεστό νερό και υγρό πιάτων … και έτοιμο ! Αν θέλετε να προσθέσετε και άλλους κρυστάλλους . Άντε και καλή τύχη. Προσπαθήστε να έχετε τον χαλαζία καλά στηριγμένο στο πηνίο πριν το ρίξετε μέσα. Αφήστε το μισή μέρα να στεγνώσει. Για να κάνετε το πηνίο κόψτε ένα κομμάτι 60-75 εκατοστά και πάχους 1. Όμως δυναμώνει πολύ την κατασκευή. Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο. κατόπιν το γυρνάτε ανάποδα και φεύγει από το ποτήρι φωτο 10. Καλύπτετε το εσωτερικό του ποτηριού με βαζελίνη η παρκετίνη. συστήνω να είναι πάλι καθαροί χαλαζίες. Στηρίξτε το πηνίο με τον χαλαζία στο βάθος του ποτηριού με λίγα ρινίσματα ώστε να μην κουνιέται και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα φωτο 6-7-8.Πως φτιάχνουμε έναν μεσαίου μεγέθους οργονίτη: Χρησιμοποιούμε ενα ποτήρι Μαρτίνι. Χρησιμοποιείστε ένα ξυλαράκι να στρώσετε το μείγμα και κουνήστε έτσι τα ρινίσματα ώστε να παραμείνει το σύστημα ευθυγραμμισμένο. . Η κορυφή του πηνίου να είναι πολύ κοντά η να αγγίζει τον χαλαζία φωτο 5. Αν δεν το πετύχετε και δεν σας αρέσει παρατήστε το. Κατόπιν ρίξτε ρητίνη να τα καλύψετε φωτο 9. Συνεχίστε να προσθέτεται ρινίσματα προσεκτικά χωρίς κενά μέχρι ύψος δυο εκατοστά. Κατευθύνει την ενέργεια από την βάση προς την κορυφή από όπου βγαίνει έξω. πορτοκαλί και κίτρινο). χρησιμοποιώντας το ξυλαράκι για την διευθέτηση του μείγματος χωρίς κενό. Αφού κάνετε αυτό συνεχίστε σε 2-3 βήματα ακόμη προσθέτοντας ρινίσματα και κατόπιν ρητίνη. Αν θέλετε να βάλετε άλλο είδος ο σκούρος Αμέθυστος είναι μια καλή επιλογή. Ένα εξτρά είναι το χάλκινο πηνίο φωτο 4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα πλαστικό κωνικό χωνί με κομμένη την άκρη του και με μπόλικη μονωτική ταινία.

.

.

.

.

.

.

com/watch?feature=player_embedded&v=3Vm51T3B8TA Πηγή: diadrastiko: Φτιάξετε Μόνοι Σας Οργονίτη (+video) http://diadrastiko.gr Δείτε κι ένα VIDEO από Ζηζή Πατεράκη https://www.html#ixzz2LZkT3Z4k .youtube.orgonodrome.com/2012/05/video_16.blogspot.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful