Folosirea produselor BeautyCycle

Toate produsele de ingrijire si intretinere a pielii se folosesc de 2 ori pe zi, dimineata la trezire si seara inainte de culcare. Daca zona in care locuiti este foarte poluata sau daca este foarte cald afara si aveti timp, se mai pot folosi si la pranz. Miscarile pentru curatarea si ingrijirea fetei: 1 2 Se folosesc varfurile degetelor, iar anumite miscari se realizeaza numai cu degetul inelar (deoarece exercita cea mai mica presiune asupra pielii); Chiar daca ne curatam cu discheta sau vata sau folosim o lotiune, o crema, o masca, un gel exfoliant, miscarile sunt urmatoarele:  Pe gat si pe frunte de jos in sus  Pe fata din interior spre exterior circular in sus  Zona din jurul ochilor ca in desenul urmator

1

Demachiantul de fata Pentru aceasta etapa mai intai se umezesc mainile si fata si se aplica demachiantul pe spatele mainii stangi cat un bob de mazare. Se foloseste in jurul ochilor. Pe el se pun 5-6 picaturi de tonic. Apoi se ia un tampon de vata (discheta) cat o nuca.3.1. 2. se rupe in doua si se sterge fata din nou cu aceleasi miscari de mai sus. se uda si se stoarce. Sistemul APA/AER/PAMANT 2. se iau picuri . dar nu pe pleoapa superioara (pleoapa mobila). Apoi se intinde cu miscarile de mai sus. se rupe in doua si cu ambele maini simultan se sterge demachiantul folosind aceleasi miscari mentionate mai sus. masandu-se fata bine pana cand lotiunea intra in piele. Lotiunea tonica Se ia un tampon de vata cat o nuca. astfel incat cantitatea de crema sa fie egala. Nu se foloseste la ochi. Crema anti-rid pentru ochi Beauty Cycle – FOC-Cod 109312 Se pune crema cat bobul de orez pe degetul inelar. se stoarce. Se iau picuri-picuri si se aplica pe fata.2. Demachiantul si tonicul din gamele BeautyCycle NU se folosesc in jurul ochilor! Produse: 1. Lotiune sau crema de zi Se pune cat un bob de mazare pe dosul mainii stangi. Se aplica crema cu miscarile de mai sus. Pentru orice tip de ten. Se ating cele doua degete inelare. 2 . Nu se foloseste la ochi. 2. se uda. 2. in special pe axul fetei.picuri si se intind.Gama AER – pentru ten matur normal spre uscat Gama APA – pentru ten tanar (varsta tenului 22-30 de ani) normal spre uscat Gama PAMANT – pentru ten normal spre gras Gama FOC – pentru orice tip de ten Mentiune importanta: Toate cremele din gamele BeautyCycle pot fi folosite in zona ochilor.

Pentru orice tip de ten. 3 . Fond de ten BeautyCycle Se pune pe dosul palmei cam o jumatate de boaba de mazare. 4.fata nu trebuie sa fie alba). se iau picuri . puncte negre. puncte purulente. Dupa ce se curata masca.2. se foloseste din nou tonicul (exact cum se foloseste in mod obisnuit) si apoi crema de fata. pori deschisi). Se aplica pe fata cu miscare din interior spre exterior circular in jos. 5. Se lasa sa actioneze 10-15 minute.picuri si se intind. Se foloseste in jurul ochilor. Se aplica si la ochi cu miscarile exemplificate mai sus. Tratament antiacneic Beauty Cycle-Cod 109316 Se foloseste punctual doar pe zonele cu probleme (alergii. Masca hidratanta pentru luminozitate Beauty Cycle-Cod 109313 Se foloseste de 2-3 ori pe saptamana (dupa demachiere si tonifiere). Pentru orice tip de ten.4 Lotiune sau crema de noapte Se pune cat un bob de mazare pe dosul mainii stangi. masandu-se fata bine pana cand lotiunea intra in piele. Pentru orice tip de ten. Se curata cu un tampon de vata cu apa. Se foloseste in jurul ochilor – nu pe pleopa mobila. Nu se foloseste in jurul ochilor. 3. Se pune aproximativ cat un bob de fasole pe dosul mainii stangii (mainile si fata trebuie sa fie umede) si se aplica pe fata intr-un strat subtire (nu trebuie sa se observe stratul de masca .

Demachiant fata 3. Fond de ten BeautyCycle 4 . Lotiune/Crema de zi sau de noapte 9. Tratament antiacneic 7. Tonic 4.Ordinea folosirii produselor BeautyCycle in cazul in care s-ar decide folosirea tuturor produselor: 1. Crema de ochi 8. Tonic 6. Multiprotect SPF 30 si/sau Crema hidratanta nuantatoare Artistry 10. Masca hidratanta pentru luminozitate 5. Demachiant pleoape si buze -Artistry 2.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful