 Un vechi proverb spune: 'Nici un om nu-ti este dusman, nici un om nu-ti este prieten; TOTI OAMENII SUNT MAESTRII TAI SPIRITUALI

.' Trebuie sa devii impersonal si sa inveti de la fiecare ceea ce poate sa te invete.  PENTRU A-TI ATRAGE CEVA, TREBUIE SA FII IN ARMONIE CU ACEL LUCRU.  Banii sunt o manifestare a lui Dumnezeu care ne elibereaza de lipsuri si de restrictii, dar trebuie sa fie mentinuti in circulatie si sa serveasca unui scop bun.  URMATI CALEA IUBIRII si toate lucrurile va vor fi date cu surplus, caci DUMNEZEU ESTE IUBIRE, si Dumnezeu este BOGATIA noastra!  TOATE BOLILE SI TOATE NENOROCIRILE PROVIN DIN INCALCAREA LEGII IUBIRII.  Anumite persoane au remuscari pentru ca au facut rau cuiva cu ani an urma. Daca acest rau nu poate fi reparat, efectul sau poate fi neutralizat facand bine altcuiva in prezent.  Este fericita acea mama care poate spune cu sinceritate ca-si incredinteaza copilul in mainile lui Dumnezeu, stiind, prin urmare ca este astfel Divin protejat. Ea proiecteaza in acest fel, in jurul lui, o aura puternica de protectie  Astfel, noi devenim protectori pentru cei dragi (prin puterea gandului.  noi suntem cei responsabili pentru ceea ce traim.  Vietile noastre arata in felul in care arata, datorita alegerilor pe care le facem in mod constant, al intentiilor pe care le avem, prin sentimentele pe care le nutrim, si prin intermediul actiunilor pe care le intreprindem.  daca doresti ceva, iti exprimi intentia privind acest lucru, apoi il vizualizezi si il simti ca si cand deja l-ai avea. Urmezi apoi actiunile potrivite, pentru a-l face sa devina real. Cand procedezi in felul asta, atragi acel lucru dorit in viata ta.  sa cunosti exact, ce ai de facut intr-un context din viata ta, aici si acum.  asemanatorul atrage asemanatorul  legea atractiei functioneaza bazata pe “a fi” versus “a avea”.... Asa cum o carte buna candva spunea, “Cauta intai imparatia lui Dumnezeu, si toate celelalte lucruri iti vor fi adaugate tie”. (Matei 6.33)  Fiinta ta atrage viata ta.

o alta se deschide imediat!'  'Nimeni nu-i da omului ceea ce-si poate da el insusi. Aceasta este o idee energetica.  Daca tu traiesti intr-o stare interioara de deplinatate. vei experimenta acest lucru in experienta ta in mediul tau inconjurator. acel ceva atrage ceva pe aceeasi frecventa. CREDETI CA ATI PRIMIT DEJA!'  Daca ceri succesul. spune Cel Etern. deci un sentiment de siguranta. actioneaza ca si cand ai fi primit banii pe care contai. III:10. . Cand ceva vibreaza la o anumita frecventa.'  tot ceea ce este discordant in jurul sau.. abundenta si gratitudine. dar te pregatesti pentru esec (adica ai andoieli asupra reusitei) vei obtine situatia pentru care te pregatesti.  i-am afirmat: 'Nu este momentul sa economisesti.  Razboiul este un ultim exemplu de absurditate a scopului scuza mijloacele  deseori.aceasta este o indrumare de CEA MAI MARE INSEMNATATE ! Ea trimite la a-ti crea constient o STARE.. 'Nu-i judeca pe ceilalti si nu vei fi judecat.'.  'Puneti-Ma la incercare!'. Sentimentul deci are forta de creatie superioara !  'TOT CEEA CE CERETI RUGINDU-VA. Legea atractiei se bazeaza pe fiintare.)  DUMNEZEU ESTE IZVORUL si ca ACEST IZVOR EXISTA PENTRU ORICE FEL DE CERERE FORMULATA. voi raspandi asupra voastra binecuvantari.  'Cand o usa se anchide.  TOATE BOLILE AU O CORESPONDENTA MENTALA  Iisus Hristos a spus: 'Nu invinui pe altii si nu vei fi invinuit'. mergem sa cautam un lucru pentru a gasi altceva. Si veti vedea cum voi deschide pentru voi caile Cerurilor. Comanda un dejun ales. eliminand teama care ziceam ca "va inchide cerurile". si nimeni nu-l lipseste de ceea ce isi refuza singur!'. corespunde unei dezordini mentale. incat veti fi coplesiti!'(Mat. Ea spune ca asemenea atrage asemenea. nu pe a avea.  OMUL TREBUIE SA SE PREGATEASCA SA PRIMEASCA CEEA CE A CERUT 'CHIAR SI ATUNCI CIND NU ARE NICI CEL MAI MIC SEMN'.

 Iubirea adevarata este o STARE de pace si echilbru.'  'Nici un om nu poate esua daca o singura persoana din lumea asta crede in reusita lui!'. cu aspect matematic. pentru a binecuvanta. NU VA MAI PATRUNDE NICICUM IN EXPERIENTA VOASTRA DE VIATA  Critica permanenta provoaca reumatisme. prin cuvintele tale te vei condamna. IUBIREA SI BUNAVOINTA II DISTRUG PE DUSMANII CARE SUNT IN NOI INISINE SI. NU MAI AVEM DUSMANI IN EXTERIOR! . a ranchiunei si fricilor face posibila STAREA DE IUBIRE !!!  Orice dezordine exterioara indica o dezordine mentala. despre ceea ce vrem  'OMul spiritual nu foloseste cuvantul decat in trei scopuri: pentru a vindeca.  ABSOLUT NIMIC CE VOI NU AVETI INTERES. sau pentru a prospera  Ceea ce un om spune despre ceilalti.  Iisus Hristos cunostea acest Adevar.  'EXTERIORUL CORESPUNDE INTERIORULUI.  "Eu cu Tatal Una suntem"  de cele mai multe ori: de indata ce ai decis sa nu mai tii seama de temeri. ele vor fi indepartate.  'Prin cuvintele tale te vei salva. a dorintei de a tot modifica ceea ce este.  PENTRU VINDECAREA CORPULUI TREBUIE MAI INTII SATI VINDECI SUFLETUL. isi doreste lui insusi. PRIN URMARE. decat ceea ce exista deja in viziunea sa mintala. o ACCEPTARE a tot si orice exact asa cum ele par sa fie! Lipsa de carcoteala. deoarece gandurile nearmonioase formeaza in sange depuneri acide care se localizeaza in jurul articulatiilor. PERSONALITATEA ESTE UN ULTIM INAMIC PE CARE TREBUIE SA-L DEPASIM. ACESTA LE VA FI ACORDAT DE TATAL MEU CARE ESTE IN CERURI. si ceea ce doreste altora. dupa cum a afirmat Hristos. cand a spus: 'DACA DOI DINTRE VOI SE INTELEG PE PAMINT ASUPRA UNUI LUCRU.  As fi multumita sa vorbesc intr-un limbaj nou. asa se va spune si despre el. OMUL NU POATE OBTINE DECIT CEEA CE EL SE VEDE DEJA PRIMIND.'  'Dusmanii omului sunt cei din sinea lui'.

 VIATA ESTE O OGLINDA. SI NOI VEDEM IN CELALALT PROPRIA NOASTRA REFLECTARE.  Prin urmare.  CORPUL SAU SI FAPTELE SALE REPREZINTA CEEA CE EL SI-A IMAGINAT. de gandirea carnala. faptele sale si corpul sau au luat forma iluziilor sale. moarte. arborele iluziei si au distins astfel doua puteri in loc de una singura. sotul si fratele se vor schimba si ei!'. Adam si Eva au mancat fructul lui Maya. ELE SE VOR TRANSFORMA IN BINECUVINTARI.. . si astfel. am sa pronunt cuvantul pentru ca sa va schimbati dumneavoastra! Atunci cand va veti schimba. RAUL ESTE O LEGE FALSA PE CARE OMUL A ELABORAT-O din cauza unui psihism sau a adormirii sufletului. nu fi tulburat si ea o sa dispara de la sine.  'Considera ca situatia este buna. boala.  DACA NU VA DIRIJATI SINGURI SUBCONSTIENTUL. ceea ce inseamna ca omul a fost hipnotizat de credinta in pacat.  TRECUTUL SI VIITORUL ITI FURA TIMPUL. care este Dumnezeu.'  'Nu. Dupa o veche legenda. etc. ALTCINEVA O VA FACE PENTRU VOI!'  'Orice om este o veriga de aur in lantul binelui meu !'  'BINECUVINTATI PE DUSMANUL VOSTRU SI II VETI LUA SAGETILE'..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful