Wegwijzer voor docent Spaans Top 5 bruikbare links Link 1: www.todoele.

net
soort organisatie: uitgeverij vereniging Onderwijsondersteuning/ nascholing Lesmateriaal Didactisch tijdschrift Anders: ….

X

Wat voor soort info geeft deze link?

Deze link geeft niet zozeer info als wel bruikbaar materiaal voor de lessen Spaans. Mensen van over de hele wereld die Spaanse lessen geven brengen hier informatie en lesmateriaal bijeen. Dit is dus zeer bruikbaar voor mij als toekomstig docent, als ik materiaal nodig heb. De materialen zijn op een duidelijke en leuke manier geordend (bijvoorbeeld: grammatica, liedjes etc). De materialen zijn gewaardeerd op het toebehorende niveau van het ERK (A1-C2).

Geef twee specifieke aspecten aan die je aanspreken.

Anders, nl. …

Link 2: www http://formespa.rediris.es/
soort organisatie uitgeverij vereniging Onderwijsondersteuning/ nascholing Lesmateriaal

X

Didactisch tijdschrift

Anders: ….

Wat voor soort info geeft deze link?

Deze link geeft ook vooral lesmateriaal. Deze site word onderhouden door een vereniging genaamd ASELE, maar er staat ook vooral veel bruikbaar lesmateriaal op.

Geef twee specifieke aspecten aan die je aanspreken.

-

-

Aan de linkerkant zie je meteen een overzicht van lesmateriaal wat je kan gaan gebruiken, het is zeer duidelijk geordend op ERK niveau en er is veel materiaal beschikbaar als je erop klikt. Het is een fijne, duidelijke, no-nonsense site, zonder overbodige opsmuk. Je weet meteen waar je naartoe moet/kan gaan.

Anders, nl. …

nl. … Link 4: www . Geef twee specifieke aspecten aan die je aanspreken. Anders. nl.com soort organisatie Uitgeverij vereniging X Wat voor soort info geeft deze link? Onderwijsondersteuning/ nascholing lesmateriaal Didactisch tijdschrift Anders: …. Ook als er niks voor Spaans te vinden is kan je zoeken op andere moderne vreemde talen en deze ideeën of materialen tot op zekere hoogte aanpassen. - - Tot nu toe is het materiaal wat ik van difusion ben tegengekomen erg goed om de leerlingen ook direct onder te dompelen in de taal. - - Anders. Zo hoor je meteen bij de community van Spaanse leraren. en blijf je op de hoogte van leuke dingen die met Spaans te maken hebben. Het is fijn dat er een mailinglist is. Je kan je aanmelden als Docent bij jouw leergebied.difusion. en vervolgens in contact komen met andere ‘lotgenoten’ en lesmateriaal en ideeën uitwisselen. Ik vind dit handig voor later om te bewaren. … . Ze hebben een grote duidelijke database met veel lesmateriaal er op die goed te gebruiken is. Wat voor soort info geeft deze link? - Deze site is in feite een vereniging van allerlei Nederlandse docenten van alle mogelijke soorten vakken.nl soort organisatie uitgeverij Vereniging X Onderwijsondersteuning/ nascholing Lesmateriaal X Didactisch tijdschrift Anders: …. De site is duidelijk en overzichtelijk ingedeeld en het is kwalitatief goed materiaal.digischool.Link 3: www. Deze link is de site van difusion. Geef twee specifieke aspecten aan die je aanspreken. een uitgever van Spaanse boeken voor buitenlandse leerlingen.

De mensen daar zitten in precies hetzelfde schuitje en weten dus waar je aan toe bent. Wat voor soort info geeft deze link? Dit is een site voor lotgenotencontact met andere docenten Spaans.nl soort organisatie uitgeverij Vereniging X Onderwijsondersteuning/ nascholing lesmateriaal Didactisch tijdschrift Anders: …. Het lijkt me leuk om me hier op te abonneren als ik ooit weer een keer geld heb! Geef twee specifieke aspecten aan die je aanspreken. nl. - Het is een overzichtelijke site. … .Link 5: www. Ook geven ze een blad uit.vdsn. Anders.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful