1. Care dintre variantele de mai jos NU este cerinta pentru securizarea informatiei ? - dezintegrarea in subsisteme 2.

Cum trebuie sa fie sau ce sa contina parolele ? - niciuna din variante 3. Ce este un podcast ? - distribuire de fisiere media 4. Ce sunt retelele sociale ? - niciuna din variante 5. Care din variantele de mai jos poate carazteriza confidentialitatea ? - criptarea 6. Ce sunt programele key-loggers ? - programe care memoreaza succesiunea clapelor 7. Parolele trebuie sa NU fie sau sa NU contina ? - numele utilizatorului in orice forma 8. Care din variante nu este o masura de siguranta a retelei ? - folosirea numai de note-bookuri 9. Https este ? - niciuna din variante 10. Ce nu face parte din tehnica de atac a unui system ? - folosirea PGP ca firewall 11. Care din variante nu are legatura cu criptarea ? - EBCDIC 12. Ce este parola de unica utilizare ? - se schimba automat de la o folosire la alta 13. Care din variante nu se refera la criptare ? - legea lui Moore 14. Ce nu face un system firewall ? - este baza de date principala a retelei 15. Printre avantajele e-mail nu se enumera ? - esoteria web

FTP este ? .sistem de distribuit documente 24.niciuna din variante 18.16. Ce este IP ? .Yahoo 23.site internet 26.protocol de transimtere fisiere 19. Printre dezavantajele e-mail NU se enumera ? .un tunnel virtual securizat 17.set de reguli pentru transmiterea informatiei in retele 31. Protocolul POP se foloseste la ? . Motorul Google este in aceeasi categorie cu ? . Apletul este ? . Ce sunt protocoale de comunicatii Internet ? .niciuna din variante 25. HTML este ? . Printre motoarele de cautare nu se enumera ? . Un blog este ? . WWW este ? .niciuna din variante 20. VPN este ? . Ce este eDemocratia ? . Telnet este ? . Continutul active este ? . TCP/IP este ? .nume unic pentru un calculator in retea 30.tracert 29.administrarea serverelor de email 22.niciuna din variante 27.folosirea RSS 28.protocoale de retea 21.

Ce este un intranet ? . La ce distanta se face un webcast ? .guvernare participative cu folosirea TI 32. Ce este IPTV ? .niciuna din variante 33.intranet cu conectare la alti utilizatori externi 34.niciuna din variante 35..nelimitat . Ce este un extranet ? .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful