ARYANA HAVAH

Inuaki, a bennem élő reptilián
Megrázó vallomások a Föld múltjáról, jelenéről és jövőjéről

ORFEU 2000, BUKAREST, 2009

Fordította, szerkesztette: gorillabácsi

2

Vedd le az álarcot, csak önmagadban vagy, hunyd le a szemed, ne láss, felejts el mindent, amit mások tanítottak, vetkőztesd le az egod, merülj el bensőd tengerében. Némán és süketen állsz ott, és szilárdan higgy abban, amit érzel, nyisd ki a lelked, hogy az Igazság virága kinyíljon a szívedben. Csak így válhatsz emberré.

3

A szavaknak a lelken és az elmén keresztül kell keresztülhatolniuk. ahogy tőle kaptam: „Mi emberek arra voltunk tanítva. akik hibákat követnek el. emberek vagyunk. szívvel gondolkodjatok és Istenben éljetek. Senkire. Talán a mennyeiség egy csoda folytán felemelte a magunkra hagyatottság vastag leplét és valahogyan. hogy lélekkel hallgassatok. meglepően konstatáltam.” 4 . hogy az Igazságot a körülöttünk levők szájában keressük. de a tökéletesedés útját járjuk. pozitívan nyilatkozott róla. Érdekes dolog. érthetetlen téma lesz. hogy álarcokat vegyünk fel. és aztán megbocsájtásért esedezzünk. Így tehát azt mondom nektek. hogy ellentmondásos. hogy mindenki. és ezt ugyanúgy adom át. Ahhoz az elmének nincs hozzáférése. hogy másoknak tetszelegjünk. vajon országunk lakói nem kezdtek-e valahogyan felébredni. amit ezzel a fénylénnyel történt egynéhány találkozásomkor lefolytattam. rám és másokra. csak az Ő általa ismert módon. saját magunkká kell lennünk. ahogy Isten is. hogy bizonyos fejezetekbe szedjem az információkat. hogy rosszat cselekedjünk. Bizonyíték erre a szerkesztőségünkbe érkezett sok száz üzenet. hogy Istent az égben keressük. és egyetlen elme se juthat be oda. jóvá kell válnunk. öntudatra ébresszen és megtaláljuk a lelki és emberi integritásunkat. hogy a kapott visszajelzések új információk szükségét a jelenlegi információk kétségbe vonása fölé helyezik. mert a szívben található az Igazság Szent Helye. hozzám hasonlóakra sem hallgathattok vakon. három részre osztottam. Lelki tisztasága és üzeneteinek pontossága teszi őt ismertté és szeretetté. hogy feltegyem a kérdést. hogy az elején azt hittem. Ezeknek a tanításoknak most el kell tűnniük. hogy még egyszer Dávidról meséljek. Ez a tény arra kényszerített engem.Szükségtelen. a bennem élő reptilián). Dávid a következőt üzeni. hogy azok lehessünk. hogy a jó felénk fordulhasson. hogy embereknek tartsuk magunkat. akik voltunk. Annak ellenére. Az Igazság bennünk lakózik. A párbeszédet. aki kapcsolatba került a könyvvel (Inuaki.

mint az Univerzum irányítójára hivatkozol és nem a Teremtő Istenre. Ezek valóságos és helyes adatok. ahogy tudták. hogy van valami fontos megbeszélni valónk. A: Nem gondoltam erre! D: Látom. amelyeket materializálunk. hogy felfogták és megértették a valódi értelmét. vagyis egy hüllőt választottak. hogy itt a Földön Mennyországot teremtenénk. akkor ez a mennyország a Földön is elérhetővé válik. pattant ki az ötlet. A: Az igazság az. Természetesen ez csak egy példa. Miért hinnéd. A: Isten szót használtad. ezért keresztülhatolnak a logikán és a racionálisan és a lelkünkbe jutnak. Ez azt jelentené. Miért nem egy oroszlánt. D: Az természetes. hogy az első könyv sikeres volt. D: Igen. D: Igen. A: Vagyis átvitt értelemben. Gondoltam. Amikor mindent a Mennyei Gondolkodás szerint teszünk. Ha sikerülne csak a lelkünkre hallgatni. aki különleges képességekkel bír. Abban az értelemben. Istenre.Aryana: Üdvözöllek Dávid. vagy egy rókát. de minden állandó mozgásban és tágulásban van és minden változhat és módosulhat. Ő ismeri az Igazságot. ez az utolsó találkozásunk. leellenőriztette egy barátja segítségével. hogy meg fogsz keresni. vagy egy elefántot. de meglepődtem. hogy csak 2012 után fogjuk egymást látni. Megálmodtam azt és megkérdeztem Agthont. egyenesen a Mátrixból vesszük. Csak annyit mondhatok. hogy megértetted ezt a jelenséget! Ha megkérdeznéd most tőlem. Az őseink leírták ezt és úgy adták át nekünk. mindennek ellenére egyesek azért tesznek. 5 . a veled való kapcsolatba lépés szükségét és ez valóságosnak tűnt. hogy informálva legyünk. Az iskolában a pap Ádámnak és Évának a paradicsomból való kiűzetéséről beszélt. Az ember lelkét nem lehet szavakkal ámítani és becsapni. hogy senki nem nagyon gondolt erre! Éppen egy csúszómászó lett a lelkek étverője. hogy elhinnéd. és ő azt mondta. Pozitív értelemben mondom. D: Igen. amikor az adatokat. Apropó mennyország. Én akkor azzal a gondolattal váltam el tőled. A: És el fog jönni ez az idő? D: Még hamarabb. hogy nagyon sokan elolvasták. akkor az összes tettünket a Törvények Egyetemes Kódexe szerint és a Mátrixszal összhangban hajtanánk végre. Mi több. amikor az Ember Istenné válik és Isten ember lesz. de … emberi dolgokat. Mennyország akkor lesz. hogy a kiadómtól. amikor mindannyian egyhangúan járunk el. Ezt akartam mondani. de mi nem értettük meg az üzenetet. Úgy hogy nem az én érdemem. akkor azt mondanám. aki sok személytől kapott üzenetet. hogy igen. Dávid: Tudtam. hogy a bolygó az összes állata közül egy kígyót. hogy igaz-e. de ki tudhatja pontosan… A: Több mindent meg kellett volna értenem. hogy semmi se változzon. A: A bibliai Mennyországot? D: Egyfajta bibliait.

Nekünk Istenekké kell válnunk. hogy megkapod. először tanulással kell elsajátítanunk ezeket. az entitás. akik elkezdtek Teremtő képességekkel rendelkezni. akik analfabéták és különböző ajándékokkal rendelkeznek. hanem adva voltak nekik. aki ezeket az ajándékokat adja át neked. mivel ezek nem az övék. Akik már valamikor sebészek voltak. hogy bármit megcsinálhatsz. 6 . hogyan járjanak el. A: De mégsem ugorhatunk át lépcsőket? D: Nem. ha egy olyan entitás száll beléd. Sokat kellett mindezért tennie. de már sokan vannak olyanok. a maga rendjén ő is ember volt és egy adott területen valahogy tökéletesítette magát. A: És az inuakik Istenek vagy Teremtők? D: Ők Istenekként nyilvánulnak meg. A: De vannak olyan emberek. akkor ugyanannyit kell dolgoznia. A Teremtő a Legfelső Isten. Hogy tudnál zenét komponálni. Ha nem az. a Végtelen. A: De ha szükséged van. mint mindenkinek. D: Hol van a te igyekezeted? A te érdemed? Gondolkodj. de akik nem voltak emberek? D: Nem. ha nem ismered a hangszereket? A: Épp erről beszéltem a minap egy barátommal és azt mondta. Ösztönösen megérzik a betegük problémáit és tudni fogják. mert ha az emberek megértenék. A: Melyik Istenre gondolsz? D: A mi univerzumunk irányítójára. ha Teremtőkké válnánk. mintha az elő alkalommal találkozna a témával. bármelyik életükben és tökéletesen végezték a dolgukat. hogy a Mátrixba vihessük. de a példád nem jó. Ha egy fejlett entitás. Nem tudná tudatosítani a hozományát? D: Nem. ezek csak a föld rezgésével kapcsolatba kerülve érhetők el. Ahhoz. de ez nem lehetséges. A: Tegyük fel. Kérned kell és hinned kell abban. vagyis dolgozott. mint ha kegyben részesülnének. embereket gyógyítanak. Ez az első lépés. Ebben az esetben. nem a te fáradozásodat képviseli. akiknek ilyen képességeik vannak. mert vagy valamelyik életükben elsajátították és ideiglenes aktiválódnak vagy egy küldetés megvalósítása érdekében bizonyos magasabb lények segítségében részesülnek. vagyis földi jellemzők. mint Ő. hogy nem volt családja. lehet. aki segíthette volna. nevetségessé tették. akkor lehetnek ilyen-olyan hajlamai. De ez egy másik beszélgetés témája. idegen nyelveken beszélnek… D: Ezekkel a képességekkel azért rendelkeznek. A: Léteznek olyan entitások. Ha mégis jön egy magasabb entitás és “kölcsön adja”. az Eredet. hogy birtokába kerüljenek ezek a képességek. Végig kell mennie a tanulás folyamatán. Olyan. segítségben részesülhetsz? D: Igen.A: Vagyis nekünk Istenekké kell válnunk és nem Teremtőkké? D: Jó lenne. az elmenésükkor nem tudják magukkal vinni a mátrixszegmensbe. csak ideiglenesen használhatod és nem viheted magaddal a Mátrixba. aki bizonyos képességekkel bír. hogy a betegségek csak figyelmeztetések. nagyobb áldozatkészséggel viseltetnek a munkájuk iránt. hogy sokat szenvedett. hogy valaki sebész volt a közvetlen előző életében és most megint sebész akar lenni. Mi még nem lehetünk olyanok. Lehet. akkor nem lesz többé szükségük sebészekre. Van viszont egy kis különbség.

Hagyd ezt azokra. bármikor megcsinálni. akkor meg tudom csinálni? D: Elméletileg igen. Miért van ez az óhajod? Meg kellene vizsgálnod. lustaságból vagy bármilyen materiális rezgésből származik. hogy nekem nem lett volna könnyebb. Eltart még egy darabig. Semmi sem értelmetlen. akkor nem kéne többet ide reinkarnálódnunk. Ha orvos szerettél volna lenni. A jövőben minden embernek meg lesz a maga pontos feladata. barátom volt. megköszönnék. Gondoltál valaha arra. hogy sebész akarsz lenni. A Föld. D: Akkor igen. hogy mennyire szenved egy bezárt és megkínzott madár? Milyen megélései vannak a halál pillanatában? Ha legalább. vakáción voltál és hirtelen rájöttél. nem része a missziódnak. Nekem is gyakorlásra volt szükségem. hogy minden entitás egy bizonyos hajlammal rendelkezik. igyekezned kellett volna. segítségben lesz részed. megéléseit. Tartalmazza az állat genetikai rezgéseit. Nem látod. iskolák. tv-t néztél. de nem annyira. Megtanultam irányítani a kezemet. hogy honnan jött ez az ötlet. A húsnál is hasonlóan történik. De itt jön be a helyes megítélés képessége. akik elindulták már ezen az ösvényen. Gondolkodj. Vártál és pszichológiai könyveket olvastál. beszélnének vele. Fogadd el. hogy helyettem írjon? Azt jelentette volna. hogy egy lakatlan szigeten vagyok és egy emberen szeretnék segíteni. Elhoztam az iskolából a maradék 7 . hogy az illető személyen segíteni kell. bátorítanák. energiát kellett volna rááldoznod. hogy tanuljunk és fejlődjünk. akkor tanulnod kellett volna. Azért érkezünk speciálisan ezekre. amíg mindannyian Istenek leszünk. Át szeretném hozni a Földre a növények Inuán használt termesztési módját. akkor azt jelenti. akkor megkaphatom ezt a segítséget? D: Ha nincs időd rá. sétáltál. de hallottam a beszélgetéseket egy pár nappal korábban. Én jelenleg városon kívül élek és volt szerencsém részt venni a nagyszüleim disznóvágásán. A: Tegyük fel. Te semmit nem tettél ennek érdekében. a transzplantációnál az ember érez és magába zár bizonyos rezgéseket. akik megölik. Szintén rossz lenne. egy kicsit másképpen lenne. Így talán hamarabb megszabadulunk a testvéreink megevésétől. akkor biztos. hogy csak akkor írhatok. Te azt hiszed. A: Vagyis? D: Az állatok. mint a többi összes bolygó. tapasztalatot kellett volna szerezned.A: Vagyis ha holnap meg szeretnék műteni valakit és átveszem egy sebész energiáját. Ebben az esetben a Mátrix azt fogja gondolni. Nem gyakorolhatod egyszerre a Föld összes mesterségét. ha megkértem volna Aghtont. Ha nem lenne semmi tanulnivalónk. mennyire ártalmas a hús fogyasztása! A: Az elraktározott rezgések miatt? D: Igen. A: De ha sebész szeretnék lenni csak az emberek iránti szeretetből és nincs időm rá. hogy használjam a szememet és a fej funkcióit. Csak akkor leszünk képesek bármit. mivel így hívták a disznót. Szükség van a tanulásra. amikor ő jelen van. Minden nap beszélgettem vele és ételt vittem neki. Vaszi. egyetlen entitás sem fog neked segíteni. Vagyis nem vettem részt az ölésen. Így a tanulással maradtam. gőgből. Ha irigységből. A: Te mivel fogsz a jövőben foglalkozni? D: Én a növények termesztésével szeretnék foglalkozni.

segített abban. Ők csak azt tudják. Egy különleges ember. Megpróbáltam a családomnak szólni. hogy megismerhetett. És időközönként menjek el a kórházba kivizsgálásra. Ez megnyugtatott. de kinevettek. A: Van viszont egy I. mivel mi ismerjük egymást. Ott sok mindent felfedeztek. hogy bizonyos ezoterikus és vallási mozgalmakat hozzanak létre. aki nálad sokkal erősebb és elvenné a gyermekedet. D: Te mit éreznél. Az állatok azért vannak. Sokszor beszéltünk már.kiflimet és almát loptam neki a pincéből. Ez egy jó dolog. Egyelőre még harcolnom kell az előző Dávid által hagyott örökséggel. azt hiszem. Amikor viszont eljön az ideje. szeretne megismerni. hogy nem kell megismernie. akik szeretnének megismerni. de hogy pontosan megértsem. amikor az anunnakik arra gondoltak. Az utolsó inkarnációjában szintén orvos volt. 6500 éve. hogy szeretnék visszamenni az Inuára. A: Sok ember szeretne megismerni. különben nem tudom mit csináltam volna. mert azt mondta. Aghton újból megmentett.B. hogy levágja karácsonyra? A: Ez nem ugyanaz. Különben. miért kellett megtanulnom a leckét. D: Meg fognak ismerni. aki hozzád hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. hogy az embereket tettekkel és példákkal kell meggyőzni. és nem ismertem az állatok megéléseit. így tehát elmentem hozzá és megpróbáltam bátorítani és megbocsájtást kérni tőle. A: Jó. D: Mond meg ennek az embernek. Különböző dolgokat kérdezett és én válaszoltam neki. Nagyon messziről jön. aki nagyon rád van tapadva és aki. hogy megegyem a húst. Majdnem sírt. Egész életemben. de egy másik probléma akkor jelentkezett. Épp felismert és azt kérdezte. hogy Vaszi egy fejlettebb szegmensbe fog kerülni és nem lesz többet ehhez hasonló tapasztalatnak kitéve. Kértem a Mátrixot. aki elmagyarázta nekem. Nem tudom elmondani. de egy másik országban. megtehetik így is. hogy egy pár napra beutal. hogy csak húst esznek. amit az elődeik rájuk hagytak és ezért csinálják ezeket a dolgokat. Egyike volt a kevés alkalomnak. aki kérdez? 8 . hogy elmagyarázzam. hogy mostantól kezdve diétáznom kell. hogy fel lehessen őket áldozni. amikor sírtam és azt mondtam. D: Vagyis kb. D: Igen. hogy visszajussak az Inuára. amikor Bukarestben laktál. mondtad. nevű úr. Ő azt mondta a szüleimnek. akkor mindenkivel fogok tudni beszélni. hogy segítsen. akiről beszéltem. Most is sírni lenne kedvem! Nem szeretnék hasonló leckéket! Szerencsém van azzal az orvossal. Tudtad. Ő azt is megígérte nekem. de te ettél húst. hogy ártalmas a hús. Kórházba kerültem és egy különleges orvos vett a keze közé. ha jönne egy anunnaki. Sokat beszéltem vele. Tudtam. hogy hasnyálmirigy gyulladást kapjak és majdnem meghaltam. amikor szükség lesz rá. és akkor szóba elegyedhetünk. hogy manipuláljanak általuk. mert akkor kicsi voltam. A: Te mindenkinek válaszolsz. D: Ki által? Ki mondta ezt? A: Ez egy ősi hagyomány életben tartása. hogy ez a hússal való táplálkozás szintén az anunnakiktól származik? A: Igen. milyen boldog volt. amikor arra kényszerítettek. Aghton volt az. Meg akartam halni. nem írtak-e véletlenül egy könyvet rólam. Nagyon rossz volt.

és amikor majd késztetést éreznek. és nem. A: Honnan jön ez az energiatáplálék? D: Egyenesen a Mátrixból. Akkor fogják megtenni. D: A Föld elegendő termőfölddel rendelkezik. Megtehetjük azt is. de Aghton képeket mutat. Az utóbbi időben nagyon sok kérdés és arc jelent meg a fejemben. ő a dák tudatosság felélesztésével foglalkozik. és amikor eljön az ideje. mert nem tudunk semmit róla! D: De érdeklődtünk? A: Hogy tudnánk ezt az energiatáplálékot befogadni? D: Amikor nagyon éhesek leszünk. Gondolkodj csak. csinálom a házi feladataimat és tanulok. ahova el kell jutnunk. Nyerset. meg fogja tudni csinálni ezt. több ehhez hasonló ültetvénynek kell lennie és én nem látom. hogy energiát adjon étel formájában. A: Hát. hogy tegye meg helyettem. Tápláló. az állatok legelőin zöldségeket és gyümölcsöket lehetne termeszteni. De még van addig! A: Mégis a hús nagy kalória tartalmat képvisel. de mindenki a maga idejében. hogy válaszolhassak erre. azt mondod. ha hallottál a dákokról. hogy felidézzük. hogy csökkentse a különbséget. hogy jobb az energiát a saját természetes formájában megkapni. aki nem tud lemondani a kenyérről! D: Hamarosan le fogunk mondani a kenyérről. D: Hagyd. D: Nem nagyon. Különben hamarosan az ember egyre kevesebbet és kevesebbet fog majd enni. A: Ők az őseink voltak. akkor meg fogja tudni. A lényeg. amit szeretünk. Be van programozva. Ez egy új tudatállapot. hogy jól ismerjük egymást. ezért eszünk olyan sok ételt. amikor szükségük lesz rá. vagy bármit. Mi nem akarjuk elfogyasztani. A: Visszatérve a táplálkozásra. hogy nekünk vegetáriánusokká kell válnunk? D: Igen. Az embernek több zöldséget kell fogyasztania.D: Nem. mindannyian megtesszük. A: És ez jó dolog? D: Igen. hogy több információt megtudjak. aki marad. De nem tudtam mindenikre egy időben válaszolni és ezért megkértem Agthont. A: Más életből? D: Igen. vagy elkészítettet. Nem tudom. Romániát eredetileg Dáciának hívták. főleg. kérni fogjuk a Mátrixot. nem számít. de B. A: És nyers zöldségeket fogunk enni? D: Ahogy óhajtjuk majd. vegetáriánusok leszünk. mert az állandóan jön. mivel sokszor foglalt vagyok. Semminek se szabad ráerőszakolva lennie. amit kapni fogunk. mert a többit energia táplálékból fogja venni. Hosszú ideje. és amikor meg kell ismernie ezeket. ahogyan fogyasztjuk. A: És akik nem tudják megtenni? D: Mindenki. 9 . amit a táplálék közvetít. és ez azt jelenti. úrral beszéltem egy párszor. ez hogy lehetséges. vagyis a hasábburgonyát. A: Tudod. A: De sok személy van. De nem fog jönni. annak ellenére. De ezek az adatok csak neki vannak szánva.

hogy felébredjünk olyan dolgokat csinálva. A testnek könnyebbé és kevésbé sűrűvé kell válnia. hogy amikor kéred. mintha már megkaptad volna. Ezek az első lépések. viszont ők kapják a legtöbb kémiai támadást és nekik van a legnehezebb feladatuk. majd a tejtermékeket és végül az előkészített ételeket kell kiiktatnunk. hogyan tegyük értékessé. hogy ez egy nagyon nehéz időszak. A 2010-es év végén meg fogod látni. A Mátrix örvend annak. A: És én mit tehetek? D: Tedd fel a kérdést. Ez elsősorban az étkezés megváltoztatásával valósul meg. amit eszünk? D: Számít. Kérdezd meg a Mátrixot. A: Mintha csoda történne? D: Ők a Mátrix segítségével teszik! Egy új energiaformát fogunk kapni és ez arra késztet. Az anunnakik tudják ezt és ezért a víz van a legjobban kitéve a kémiai támadásoknak. amikor eljön az ideje. hogy másképp lássuk a dolgokat. mit viszünk be a szervezetbe. azokkal mit csinálunk? Ők nem fognak fejlődni? D: De igen. hogy kolbászt egyél. Nekik már genetikailag bevitték a szüleik a jelenlegi étkezési szokásoktól való függőségeket. A: Amikor folyékony élelmet mondasz. 10 . a gyermekek saját maguk fogják megváltoztatni a diétájukat. ahogy te hiszed. hogy kívánod a húst. valójában meg is kell köszönnöd. hogy a dolgok megváltoznak? D: Igen. A: Hogyan? D: A szüleik egy bizonyos étkezési programnak voltak alárendelve és ezt továbbították az utódaiknak. A: Ezt is meg fogom élni? D: Persze! Közelebbinek látom. A: És azok a gyermekek. a következő generáció százszázalékosan bizonyos élelmiszerek és szokások hatása alá kerülne. felemelheti a rezgésünket. honnan jön ez az étvágy. hogy nem eszel húst. A víz nagyon fontos elem. hogy jó hatással van-e rád. amit csak akarunk. de zöldség és gyümölcslevekre is gondolok. felfokozták a támadásaikat és ez arra kényszerít bennünket. A: Vagyis? D: Vagyis. akkor vízre gondolsz? D: Igen. főleg a jövőbeni evolúció érdekében. és hogy az akaratodnak van-e megfelelője a Mátrixban. hogy válaszolhat. Hosszú ideig csak folyékony élelmet fogunk fogyasztani. Akik vezetnek. A változás belülről fog jönni. akik a gyors büfék rajongói. A sajátod vagy gerjesztett. amelyekről tudjuk. A: Vannak még más lépések is? D: Következik a folyékony ételre való áttérés és majd ennek a teljes kiküszöbölése. Ha tudjuk. Tudd. annak ellenére. A: Annyira fontos szerepe van az élelemnek. A hús és tojás kiküszöbölésével kell kezdenünk. A: Úgy értsem. hogy megteheted-e. Ha a dolgokat így hagynánk. De ne feledd. hogy nem helyesek. akárcsak Isten.A: És a Mátrix fog adni? D: Mindent ad. de mindenkinél akkor. arra ébredhetsz.

de a kapcsolódás szintén Istenen keresztül történik. létezik vagy létezni fog. Ahogy mondtam. hogy ő az ég és a föld teremtője és az elmédben tisztán ez maradt meg. akihez kéne imádkoznunk az Legfelső és Végtelen Egyetemes Teremtője Mindennek. mert az iskolában azt mondták neked.A: Mindenikünknek meg kell tennie ezt. A Legfelső Isten. Csak annyit mondok. És látod. honnan származik ez a válasz. A: De amikor imádkozom. hogy megérted. A: Vagyis imádkozom. ki az Isten. Nem tudom. amikor lenézel? A: A Földet. ez egy olyasmi. Abban a pillanatban. egyetlen Istenhez imádkoznak. hogy így van. hogy ez a maximálisan elérhető. akkor Istent szólítom meg. D: És amikor felnézel? A: Az eget. D: Igen. hogy a Legfelső Teremtőhöz akarunk kapcsolódni. D: És kinek imádkozol? Az ég és a föld irányítójának! Saját magadat korlátozod be. Ezért van az. A: Le szeretnék tisztázni egy dolgot. Ha valaki megkérdi tőlem. A: És nem kéne egyenesen az Eredethez kapcsolódnunk? D: Arra kéne gondolnunk. hogy ezen az Istenen túl egy sokkal hatalmasabb létezik. de csak ha akarjuk. de mint gondolat a gyermekkoromból származik. speciálisan azért. ami létezett. hogy az összes Univerzum és az összes Isten az ő részei. amit ők a fejedbe ültettek. azt válaszolom. Egy múltból származó program. hogy amikor az emberek imádkoznak. hogy mi ahhoz az Istenhez imádkozunk. A: Nem értem! D: Mit látsz. A: És kikerüli azt? D: Semmilyen szinten! Keresztülmegy Rajta és onnan tovább a Legfelsőhöz. Egy átverés. az elméd áthatol a mi univerzumunk Irányítóján. vagyis hogy megváltoztassuk az étkezési szokásainkat? D: Igen. aki az Ég és a Föld teremtője. D: Ez az. hanem a hitről. és hogy rajta kívül semmi se létezik. Meg kell értened. ami belülről jön. hogy ne tudj azon túllépni. Pusztán ezek megértével fejlődni tudunk. akit örököltünk. Valójában igazad van. a Föld irányítójához és onnan a Legfelső Istenhez? 11 . Kaptam egy pár választ erre. D: Igen. Ők azt mondták. A: És egy Egyetemes Istenhez/Teremtőhöz kell imádkozni és nem Istenhez? Hogy fogalmazzak? D: Nem a fogalmazásról van szó. itt van az anunnakik átverése. A Teremtő a Legfelső (végtelen) Isten. de tény. az imám eljut Istenhez. Az első könyvben te azt mondtad. egy olyan hatalmas valami. Ők az egyetlen irányító gondolatát vezették be. akit végtelennek neveztek el. hogy az ég és a föld teremtője. A: Az én időmben nem tárgyalták ezeket a dolgokat az iskolában.

aki továbbadja az üzeneteket. Egyedül nem tudod megcsinálni ezt. nem tudom. A: Nem erre gondoltam! Ha egy entitással beszélek. és elhalasztani dolgokat. hogy csak te lásd? Ha egy jól meghatározott küldetése van? A: Nem gondoltam. – a ford. és minden. Néha az az érzésem. Én szintén. Amikor a MerKaBa az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktívvá válik. akárcsak a Földnél. mint ha az Univerzum Istene valami postás lenne. A: Miben kell választania? Valaki még ugyanezt a dolgot mondta nekem! D: Az utat kell megválasztania. A MerKaBa egy aktivált energiamező. A: Hogy néz ki ez a pulzus? D: Jelenleg az embernek egy speciális energia áramköre van. ami a bolygón van. megvannak ezek az adataid. a Föld. Úgy mondtad. hogy elkések valahonnan.merkaba. Vagy energiaként érzékeled. mi a feladatod. Végül képesek leszünk tudatosan és tartósan aktiválni a Mer-ka-ba1 mezőt. másokkal együtt a Földnek fogja továbbítani ezt a pulzust. 1 12 . Itt az idő. mennyi ideig fog ez még tartani? Nincs már sok idő ide-oda rohangálni. D: Azt hittem. de lehet tévedtem. Olyan. az ember. Ezt a felénk küldött energiára való tudatos csatlakozással teheti meg. miért csodálkozol ezen. materiális bizonyítékokra van szükségem. mert a képzelet megtréfálhat. amely a fejtetőn megy be és a talpakon jut ki. … Valójában rákapcsolódhatsz a Mátrixra.D: Valahogy így. D: Az energia ebben a pillanatban nem válhat anyaggá. mit jelent Embernek lenni. Ez megváltozik. de nem tudom honnan! D: Saját magaddal való találkozásról késel el. A: Apropó idő. Annak olyan folyamatos energiaáramlása van. akkor először saját magát kell megváltoztatnia. mely az univerzum minden teremtménye körül létezik.fw. A: Hogyan? D: Mindenki tegye fel a kérdést.hu/ oldalon. Ha akarja. hogy energetikailag beállítsa magát és a teljes fizikai organizmusát és elkezdi energetikailag érzékelni az univerzum pulzusát. hogy meg szeretné-e változtatni a Földet. A fluxus segíteni fog neki. az elvárásom az. Hogy gondoltad. De nem jut el az Irányítóhoz. Amikor eljön az ideje. Ez az első lépés. Ez egy rezgési állapot. A: Hogyan? D: Mint egy szív! Az elején. tökéletes védelmet biztosít. mint egy fluxus. és a Föld rezgésszintje megnő. De ez oda-vissza van. elkezd pulzálni. amely az Északi-sarkon megy be és a Déli-sarkon távozik. Akkor fogjuk igazán érezni. vagy nem. A: Mert én pragmatikus vagyok és nyilvánvaló. hogy végre megértetted. a legtöbb ember azt hiszi. hogy más is láthassa őt! D: De ha ő azt akarja. Részletes leírás a http://www. amikor mindenikünknek választania kell. És a többiek úgyszintén. Az imában összekapcsolódsz a mi Univerzumunk Irányítójával és vele együtt mész el az Eredethez. hogy lerövidült az idő.

mert így volt létrehozva! A: Hogy tudjuk elérni ezt az energiát? D: Mond. de nem kötelező! A pénz hiánya felőrli a jelenlegi társadalmat. Örvendened kell és meg kell köszönnöd. Kérd és megadatik neked. rá kell irányítanunk a figyelmünket. hogy emberek legyünk.A: Érdekes a gondolat a szívvel. De a kérésed pillanatában meg kell lenned győződve arról. Ha azt konstatáljuk. hogy mi az oka a pénztelenségünknek. ha azt kérnénk a Mátrixtól. mit fogok csinálni és hogy sokat tanultam neki köszönhetően. hogy szeretnél megváltozni. hogy elsajátítottad már ezt a hajlamot. Ahelyett. A magzatnál először a szív jön létre. A: De konkrétan. Így van a pénzzel és bármilyen dologgal is. szeretetet… akarna. nem értem miért akar mindenki pénzt! Sokkal helyesebb lenne. Úgy kell ezt megtennünk. és pozitív gondolat-energia-formákat kell küldenünk feléje. hogy le tudok-e írni öt oldalt. hogy megváltozz. kérnünk kell a Mátrixtól ezt a dolgot. jóságot. de a kérésednek valójában egyfajta köszönetnek kell lennie. A: És ha mást szeretnél. hogy kell megfogalmazni? D: Először meg kell értenünk. Nem látod. kérnünk kell a Mátrixot és az illető személyt. A: Abból az egyszerű okból. hogy pénzt birtokolni rosszat jelent. hogy az embereknek nincs pénzük. A leendő gyermek egy szív! D: Mindennek van értelme. ami az enyém! A: És ha a pénztárcámban csak 10 lejem van? D: Arra kell gondolnod. A tanítónő öt oldalanként adta le a betűket. ha megértést. A: Igen. D: Oh. hogy a feladatom majdnem kész van. A: Hogyan? D: Köszönöm Mátrix azt a sok pénzt. Kérd. hogy a pénztárcádban ott van ez a pénz! Arra is gondolhatsz. hogy tudtam. vagy bármilyen ehhez hasonlót. hogy ezek közül valamelyiket csináltuk. De sokkal jobb lenne. Bajt. Csak így győződhetsz meg róla. Majd pénzt kell kérnünk a Mátrixtól. hogy csináltunk-e valamit valaha. tudatában léve annak. Azt 13 . Nézzük meg. A: És segít? D: Próbáld ki. elvettük-e valaki pénzét. mondjuk pénzt. hogy 100. Például én megtanultam írni. A Mátrixban mindenkinek bármi bármilyen mennyiségben létezik. A: Hogyan? D: Mondjuk. mint ha már rendelkeznénk vele. még ha ez a személy mi vagyunk is. megbántottunk-e valakit. hogy szeretnéd megkapni. betegségeket és haragot is okozhat. hogy szeretnéd érezni. hogy a pénz nyugalmat és jólétet biztosít! D: Nem igaz. Azt kell mondanod. hogy ettől a pillanattól jobbá váltál. hogy fogod elkölteni azt a pénzt és hogyan segítesz másokon. Jobb szeretnél lenni. anyagilag. sok házi feladatom volt. megköszöntem a Mátrixnak abban a pillanatban. hogy nekiálltam volna. hogy megbocsájtson.000 lejed van. Érezned kell. mondtunk-e valami. hogy azon gondolkodtam volna. amivel a számlákat és az ételt kifizessék… D: Ha pénzt szeretnénk. hogy már megkaptad.

Úgy tűnik. Sok jó ember van. Talán fejletlen vagyok. hogy másokat megtámadj. ha helyesen és szívből csinálja. amelynek a tulajdonosa egy okult szervezethez tartozik. akkor így lesz. általában én nem érzem a támadásokat. amit csinál. ha negatív energiákkal vagy feltöltődve. A: Ez egy magyarázat. hol fognak majd az új rezgésszintű emberek dolgozni! Te érted. ahol meg lesz becsülve. Ha valaki ezt érzi. Engem senki sem támad meg. és amit érez! A: És fog kapni? D: Igen. Az új energiában a pénz nem nagyon fog a segítségünkre lenni! A: És hogy nyilvánul meg fizikailag ez az új energia? D: Másfélék leszünk. mintha támadnál. nem lesz többé szükség munkahelyekre! A: Igen. és ha az ember munka nélkül marad? D: Kell kérnie a Mátrixtól egy új munkahelyet. amely megvéd. földművelésből fogunk élni! D: Ebből és sok más helyes. ha mindenki megváltozik és a vezetők ugyanolyanok maradnak.hiszem. Téged semmilyen formában nem támadhat meg a sötétség. mintha zavarva lenne. de valójában megvéd a meződ és valahogyan őket is tőled. ha egy ember egy olyan cégnél dolgozik. D: A sötétség nem támadhatja meg a fényt. Nincs már több idő. nem rúgják ki? D: De igen. Most. Nem tudsz egy magasabb energiaformához kapcsolódni. A: Jó. Konkrétan. meg kell választanunk az utat. Egészen biztos. de ahogy mondtam. hogy megváltozunk? D: De igen. hanem a védelemről. akkor azt jelenti. Nem a fejlettségről van szó. Téged is úgy érezhetnek. ez eltűnik és a maga rendjén szintén fénnyé válik. nem később vagy holnap. hogy bizonyos gondolat-energia-formákat kikapcsoltál volna. A: A vasárnap esti meditációról szeretnék beszélni. hasznosabb lenne. A testedet egy tűzmező veszi körül. D: A fény senkit sem zavarhat meg. a fény energiája volt. Amit valójában te éreztél. a Törvények Kódja megfelelő tevékenységből. A: De én is éreztem! D: Te is úgy kezdtél el meditálni. és rezgésileg megváltozik. A: Nem. ha viszont fényt hozol a sötétbe. A: Kíváncsi vagyok. hogy ő a hibás. hogy következményei lesznek. ami távol tartott téged. munkahely hiány lesz? D: Nem minden munkáltató negatív rezgésű. 14 . A: És ez nem lesz kihatással a mindennapi munkára? D: Ha te azt hiszed. A: De ez nem azt jelenti. És még van valami: amikor a többség megkapja az új rezgésszintet.

nagyon nehéz így élni. Először egy rövid meditációt kell csinálniuk. nincsenek ellentétes rezgéseid. A szabad akaratáról van szó. Ő akar ott lenni. A: Valóban. akkor egy árnyékhoz hasonló helyen találja magát. Még egy kis időnek kell eltelnie és magunkban fogjuk érezni. felfogod. de kijönni. Aghton is ott van és még hárman az inuakik közül. És ezért ők mindkét rezgést elfogadják. A: Amikor fényt mondasz. akikről beszéltem. akiket megtámadtak. hogy három helyről kap rezgéseket. akkor Istenre gondolsz? D: A fényre gondolok. akkor azt jelenti. a vasárnapi találkozón sok Fényhordozó vesz részt. Azt hiszed. nem kell harcolnod. akkor valós szellemi és energetikai támadásokról beszélek. Az embernek a sötétség és a fény között kell választania. de az nem az enyém. Ha valaki megtámadva érzi magát. A fény nem lehet sötétség. És amikor támadásról beszélek. amelyben kisütik a negatív energiákat és csak utána lépjenek be. de ez Isten tüze és Istenné válik. akkor vágyni fogsz. ha csak az egyik oldalon állsz. Nem lesz stabil helye. D: Az ők hibájuk. Egyesek már kezdik érezni. A: És ez az oka. és mi elkezdtük észrevenni. hogy ezeket az erős sokkokat érzi? D: Jegyezz meg egy dolgot. minket sötétségben tartottak. ez világos. Hallottad. A: Még akkor sem. miért érzik mások támadásait? D: Mert sötétséget és fényt szeretnének. hogy amikor tudatosan benned lesz Isten. néha az árnyékban fog lenni. De ahogy mondtam. Őket senki nem csaphatja be.A: Ismertem szellemileg nálamnál sokkal fejlettebb embereket. Sokkal egyszerűbb.néha. És hogy tudd. Az ő választása. Nekem is adva van. Ha mindkét oldalt választja. de a fényben sem. Maga dönti el. ha fejlett lélek? D: Még akkor sem. Az egyedüli probléma. hogy egy embernek ilyen ereje van. róluk megtudtál-e még valamit? D: A hárommal nagyon jól és tisztán kommunikálok. Nekik így is jó. aki belép a fénybe és aztán hírtelen a sötétségbe? A: És nem tudunk rajtuk segíteni? D: Az ők választásuk. D: A sötétség viszont fénnyé válhat. A: Így fogjuk csinálni. hogy visszatérj a sötétségbe? A: De mégis. a vasárnap esti meditációt különleges entitások védelmezik. mert az tűzzé válik és ég. Vagyis néha a sötétben. Hibás az a szemlélet. A többivel néha. Hogy érthetőbben fogalmazzak. A: És ez rossz? D: Nem rossz. Tudd meg. néha a fényben. A: Ezt megértettem. A fény most elkezdte érezhetővé tenni a jelenlétét. A: Kik ezek a Fényhordozók? 15 . maguktól kell kijönniük. melyik oldalon áll. vagyis nem a sötétben. milyen ellentmondásos állapotokon megy keresztül egy lélek. Nem kényszerítette senki. hogy sok személy érez és szeret téged? D: Érzik az energiát. Ez mindent megmagyaráz: a Fény nem támadható meg. de jó sem. hogy ezek az entitások távol tartják. Mi megmondhatjuk nekik. azok az emberek.

mivel a testem karmájának a kiküszöbölésével foglalkozom. hogy igen. mint nekünk. amit hallott. de még van egy kis munkánk! A: Ez azt jelenti. mi tesz különbözővé minket? 16 . jól van? D: Igen. Mi is oda jutunk. Olyan. A: És neked még sok van? D: Még pontosan annyi van. Sokat segítik a szülei. D: Csak akkor alkothatsz univerzumokat. Az utóbbi időben mindenféle személlyel találkoztam. hogy az univerzumok alkotói. hogy különböző univerzumokat látnak magukban. Nem tudom szavakba önteni. hogy utána sorsára hagyod. Nincs szükségük külső segítségre. Csak utána lehetek teljesen önmagam. A: Még annak a szülei sem. és ezt tudják. amennyi szükséges. A: De ők beszélnek. A: Úgy értsem. mivel az ő földi érkezési programját teljesen betartották. akik azt mondták.D: Fejlett lelkek a Mátrix felső szegmenséből. rezgések és hangok. hogy átöleljenek. mert irányítani is kell. Nekik együtt kell dolgozniuk és ez elég lesz. De itt a magyarázat más lehet. hármuknak más küldetésük van. ha Isten vagy Teremtő potenciállal rendelkezel. egyesek tényleg nagyon fejlettek. A: És mit kell éreznünk? D: Meglátod!. ami a fejlődésünk érdekében történik. közvetítenek információkat? D: Aghton azt mondja. de nagyon szűk körben és senkinek sem volt bátorsága leírni. Az egyikük nálam fejlettebb és sok mindent tanulok tőle. A: Milyen értelemben fejlettebb? D: Ő már elkezdett az univerzum pulzusával rezegni. de nagyon nehéz létrehozni egy univerzumot. Szívesen jönnek. A: Kérhetjük. hogy fejlettebbek? D: Nekik. hogy egyre több ember ébred fel és kezd el dolgokat észrevenni. mint amikor a szeretet tengerébe lépnél be. Nincs olyan alakjuk. és ezt nem engedi meg a Mátrix. A: De érezni tudjuk őket? D: Igen. Ez azt jelenti. Mit tudnál erről a dologról mondani? D: Hogy látnak univerzumokat magukban? A: Olyasmiket mondtak. Nem sok és nem kevés. hogy szerencséje volt! D: A Mátrix sikere volt. A: Szeretnék valamit kérdezni tőled. hogy neked a mi segítségünkre van szükséged? D: Nekünk. hogy miből vagyunk csinálva. Nálunk egyformán van. mindannyinknak szükségünk van egymásra. vagy legalábbis így éreztem én. A: És a többi inuaki. akiről azt mondtad. Te feltetted valaha a kérdést. hogy lássuk őket? D: Igen. Minden vasárnap speciálisan segíteni jönnek nekünk. körülbelül öt hónapja a Földet egy speciális energiaforma bombázza. Nem hozhatsz úgy létre egy univerzumot. Fölösleges energiapazarlás lenne. Nekem még egy kicsit problémás. de ők energiák.

ami létezik. A: Azt akarod mondani. Nagyon egyszerű. Ha egy szék. a kiskutya kiskutya és az ember ember? D: A gondolat. hogy ez megtörténjen és meg fog történni. A te döntésed. A te véleményed. én egy új napot. mert létezik a gyurma fogalma. Mi mindannyian és minden. és a Mátrix a maga rendjén egyforma. csak hinni és akarni kell. egy ember vagy egy kiskutya bemegy és egyesül. mindenki ugyanazon energiává alakul. ha te egy Tyranosaurus Rex-et alkotnál. Azok ugyanabból az anyagból vannak. hogy nem adják meg nekünk a teremtéshez való hozzájárulás jogát. Nem nehéz. együtt vagyunk. de te módosíthatod a fizikai formáját. De próbálják meg a Pterodactyllá alakítani a fémet. A: De a deszka csak deszka marad! D: Itt igazad van. hogy homogén? D: Igen. amelyben élünk. bolygók. tudjuk megmódosítani. Csak így tudjuk megmódosítani. Mi nem hozhatunk létre egy új univerzumot. akik kanalakat hajlítanak. A: Valamikor léteztek Pterodactylok. milyen lenne. de többet nem materializálódhat itt a Földön. ami létezik. Minden Egy. Létezik a Mátrixban. D: Semmi. A: És akkor? D: A Mátrixnak előre meghatározott elképzelései vannak. ami a fa kivágása alapjául szolgált. hogy a szék szék legyen. mert amikor kigondolták. A gond akkor jelentkezne. Utána energiát kell venned és életet kell adnod nekik. A: Hogy-hogy semmi? D: Nem különböztet meg semmi. D: Nézd. Teljes káosz lenne. megtervezed és átalakítod egy tárggyá vagy egy lénnyé. univerzum. a szomszéd egy óriást. D: És megtudtad a választ? A: Nem. deszkának volt csinálva. a gondolat számít. mi különböztet meg. A: De vannak olyan emberek. univerzumok. vagyis egy egész. amelyet kaptunk. mit fogsz csinálni vele. tehát nem létezik semmi különbség. hogy veszel egy energiát. Vagyis a gondolat erejével a fémet gyurmává alakítják át és meghajlítják. Csak a valóságot. ami a teremtés alapjául szolgált. széket csinálhatsz belőle. mindarra gondolok. Ő csak energia. ha volna egy elképzelésed. minden a Mátrixszá válna. de nem léteznek többé. D: Léteztek. Nekünk le kell modelleznünk az univerzumot.A: Igen és azt hiszem. D: Azt igen. A: És akkor mi teszi lehetővé. amelyet a jelenlegire építhetünk. majd egy kiskutyát és utána egy embert. A: Igen. Ez az oka annak. Olyan ez. és amelyben élünk. A: Megértettem! 17 . ha kivágsz egy fát. Vagyis a kabbala doktrínája szerint elemekből és az Akashából vagy Szent Lélekből vagyunk teremtve. de másképpen néznek ki. Gondolkodj csak. Az elképzelés törlődött a megnyilvánulásokból. Föld. hogy mind a hatmilliárd lélek feltette ugyanazt a kérdést. Ha a Teremtő most eldöntené a Mátrixba való visszatérésünket. elégetheted. mint amikor egy darab gyurmát veszel és széket hozol létre belőle. De nem tudom. Talán rá tud csatlakozni a régi képre.

hogy nekünk szükségünk van és jó. ha a Mátrix mindent elnyelne. hogy gondja van ránk és megadja azt. napjai. ha az emberek megijednének. hogy van egy lehetőségünk! D: Az út kiválasztásának a lehetősége. bolygói. amelyet követni szeretnénk. hogy gondoskodj róluk és beszélj hozzájuk. Nem szeretném. Mi csak egyféle résztvevők vagyunk. az élelemért és energiáért. Eldöntjük. befolyásolhatjuk. hogy megváltozik. minden egyenlő lenne. amelyeket egyes személyek látnak? D: Aghton azt mondja. Ez a mi feladatunk. egy sokkal kiterjedtebb. sokan nem érthetik meg. D: Igen. Isten mindenkit egyformán szeret. Ha félnek. ahogy tudom nem állandó. amely azt mondja. ahol most van. A: A jövővel kapcsolatosan. valójában az egyesülésük a Legfelső Teremtővel. hogy sok lehetőségünk egy fényes jövőre és egyike a lehetőségeknek egy globális kataklizma. csak. hogy te akarod és én is akarom és még egy millióan. Te vagy az irányítójuk. A: Miért nem maradhatnak? D: Mert csak a Teremtőnek van joga közbelépni és döntéseket hozni. Igaz. A: Elmondanád egy kicsit érthetőbben! D: Igen. de amelyik elkerülhető. hogy Neki belül ugyanúgy univerzumai. Képzeld el. Te felelsz a helyes működésükért. emberei vannak… A: Ugyanaz a dolog? D: Igen. nekünk szellemileg kell fejlődnünk. mint amiről te meséltél. Ez azt jelenti. amit nekik adsz. hogy amit ők látnak. Ha a Legfelső Teremtőre összpontosítasz. hogy a bensőd hasonlít az univerzumhoz. A többieknek a nekik megfelelő mátrixszegmensbe kell menniük és más küldetést fognak kapni. Mondjuk azt. Az ember abban az állapotban. hogy hová megy. amiről Ő azt gondolja. hogy akarunk-e továbbmenni vagy sem. Ha a Teremtő célja az. ha felébredünk. A: Úgy értsem. de csak meghatározott szabályok alapján. ami fogalmi szinten létezik. A: Tehát te azt mondod. D: Igen. akkor az elsők leszünk. de bizonyos korlátok között. és a félelem viszont az anunnakiké. akik elfogadjuk ezt a tényt. hogy az ember nem hozhat létre univerzumokat. megkérdeznek. nem teheti meg! A: És akkor mik azok a belső univerzumok. hogy a Földnek fejlődnie kell. A: Nem azt akartam mondani! Létezik egy a katasztrófa elmélet. Nem a saját fejünktől! A: Azt mondják.D: És a jövőben mi nem hozhatunk létre bármit. akik tovább megyünk. hogy mit csinálj velük. Hogy a bőröd az univerzum és a szerveid a bolygók. Teljesen ugyanaz. hogy mi nem hozhatunk létre egy saját univerzumot? 18 . látod. Ahogy mondtam. ahogy Isten a mi univerzumunk irányítója. akkor a félelem érzését gerjesztik. hogyan jussunk el oda. Nézd. Ez azt jelenti. és mi vagyunk az egyedüliek. de nem ahova eljutunk. hogy a Föld meg fog változni… D: Biztos. ha az ő szemein keresztül nézel a teremtésre. A: Szerinted melyik utat fogjuk választani? D: Mi kiválasztottuk már az utat! Nem számít melyik az.

D: Mert mi az elménkkel alkotunk és nem a lelkünkkel. Csak ennyit tehetünk meg most. te vagy az első személy. Ez azt jelenti. Tudod miért? A: Nem. hogy azért nem mész. a Mennyei Gondolattal és az Univerzum Törvényeivel összhangban. hogy ők verekszenek és téged szórakoztat. hogy képes vagyok rá! D: Látod. Ennyi. D: De elmész. Meg kell tanulnunk Igazságban élni. hogy csak akkor fogsz elmenni. hogy mértékletesen isznak. A: És ha megharagudnak rám? D: Ha megharagudnak. mert tetszik neked. tudva azt. még egy Univerzumot is létrehozhatsz. Hazudsz vagy nem? Vagy csak elmész. hogy verekszenek. D: Mert akkor rájönnénk. Ha minden. ahol tömegverekedés van? A: Nem. Nem kell semmit sem bebizonyítsunk. Azért mész. eltörölni vagy átalakítani az univerzum valóságát. és mindennek ellenére szégyelled bevallani? A: De olyan helyzetek is vannak. legalább ismerd el. Az igazság megmondható. amelyben élünk. A következő az lenne. A: Ez logikus! De mégse látom a kapcsolatot! D: Te elmennél egy olyan összejövetelre. akkor természetesen jogunk lenne univerzumokat létrehozni. vagy ha azért mész. Sem magunknak. Nem tudjuk megmódosítani. hogy ne hazudj a körülötted levőknek. az ő problémájuk. De tudod miért? A: Nem. vagyis a tetteinkben fellelhető lenne Isten. hogy bármit megtehetsz. Azért mondod. hogy nincs többé rá szükségünk! A: Nem értem! D: Ha Isten lennél és tudod. A: Vagyis hogyan? D: Amikor Igazságban élsz. amelyeket a tökéletesség felé kell koordinálni. aki tud erről. amit szeretünk szeretetből és szerelemből lett volna csinálva. ezért nem csinálhatnak semmit az emberek ebben a pillanatban. de ez felesleges. Te választottad az utat. A: De bizonyos helyzetekben nem mondhat meg az igazságot az ember szemébe! 19 . És elfogadták. akkor megtennéd? A: Nem tudom. mert verekednek. hogy bebizonyítsam magamnak. mert egy kibúvót szeretnél találni. Ez az első lépés. mert oda akarsz menni.D: Nem. A: Ha kell! D: Nem kell. Talán igen. amikor kompromisszumokat kell kötni! D: Voltak. bármilyen keménynek is tűnik. vagy azt. ha megígérik. sem másoknak. hogy nem hazudsz többet. ha a mindennapi tetteink ezeket a dolgokat tükröznék. Úgy döntöttél. A: És mit tehetek? D: Vagy azt mondod. Nincs jogunk. többet nem hazudsz magadnak. mivel már léteznek univerzumok. de nincs több időnk ezekre. és az új univerzum értelmetlen energiapazarlást jelent.

a meg nem értésből származik. Az ember nem ilyennek volt létrehozva. hogy segítséged legyen. hogy Istenek legyünk. Láttam. megmondhatod neki. A: És hogy kell megfogalmazni? D: Leellenőrizheted. Te vagy az. amelyben szelíden. így tehát nem tud gyűlölni. Amikor viszont ezek a figyelmeztetések büszkeségből és gőgből származnak. A: De ha tudod. Ismeri a Törvényeket és látja. Ők tanítottak meg agresszívnak lenni. Mert nagyon rosszul hangzana. A: Én megmaradok mégis a véleményemnél. Fontos. Nekik meg van a saját útjuk. érzed. hogy honnan van ez az információ és hogyan fog ez a lélek távozni. A: De legalább magyarázatokat kaphatunk! D: A magyarázatok jók. mondjuk egy baleset következtében. az ezoterikus hajlamúakra gondolok. A lényeg. hogy mit jelent másnak lenni. Ezeket békén kell hagyni. és akkor tudja. tudod. Senki sem segíthet rajtad. jó neki megmondani az igazat? D: Nem. és a gyűlölet kifejezője. hogy nem lehet rossz saját magával. A: Nagyon bonyolult. hogy könnyebb legyen az átjutás. Az Agresszivitás az anunnakiktól jön. de itt megélésről van szó. aki ezeket az állapotokat létrehozod és neked kell érezned ezeket. legyen. hogy mi helyes és mit jó mondani. Mert ha megkaptad az üzenetet. akit megkérdezhess! 20 . mint ha te felette állnál és lehetőséged lenne más forrásból tudni dolgokat. imádkozhatsz a Mátrixhoz és megvilágíthatod az útját. ahol magyarázatokat kaphass. akkor nincs kapcsolatuk az Igazsággal és elsősorban neked csinálnak rosszat. Ha egy betegség miatt van. és ne csinálj rosszat másoknak. hogy meghallgat-e téged? A: De nem avatkozok be a karmájába? D: Nem. Olyan. mert csak a szeretetet érzékeli. hogy nem szabad másnap elhagynia a házat. Ha nem tudod. hogy mindannyian Egyek vagyunk. a bizonytalanságból. hogy az utóbbi időben mindenki. És még van valami. de nekem elég nehézkésnek tűnik. Minden gondolat-energia-forma. akik oktalanul agresszívak! D: Az agresszivitás a tudatlanságból. akik megharagudnak. amiről le kell mondanunk! A: Miről? D: Az agresszivitásról. hogy legyen. Egy tudatosan és folyamatosan a mátrixhoz kapcsolódó ember nem lehet agresszív. Ha egy hírtelen halál lenne. függetlenül. és te tudod ezt. hogy hogyan mondod el nekik az igazságot. Tőle függ. türelemmel és szeretettel kifejezheted az Igazságot. hogy egy ember holnap meg fog halni. Ezért. Senki nem teheti meg helyettünk. nem juthatsz el az megváltozásig. de találhatsz egy olyan formát. főleg a mai társadalomban. fennáll a lehetősége. A: De vannak olyan emberek. az Igazság fontosságáról és bevezetésének szükségéről beszél. Tudnod kell egy dolgot: léteznek olyan emberek.D: Nem direkt módon és durván. hogy téged megbíztak a figyelmeztetéssel. hogy ne sértsél meg. D: Amikor Igazságban élsz. először mi magunk kell megváltoznunk.

A: Miért? D: Aghton azt mondja. melyekről még beszéltem. Ez minden. A: Mivel bombáznak? D: Először is megnövelték az energiatámadásaikat. és észrevettem. hogy ez nem nagyon megy nekik. mivel nem szembesültek még ezekkel. Ha azt érzed. akkor az elméd arra kényszerít. hogy akik megfogalmaztak egy véleményt. mitévők legyenek. felkészültebbek. hogy mérgező anyagok és az egész világon elkezdtek bombázni velük. hogy igazként sajátítsuk el. Miért kéne az Igazat magunkon kívül keresnünk. de mégis azok magyarázkodásaira figyelsz. Az elődeik nem hagytak semmi írásos anyagot az elkövetkező változásokról. milyen új dolgokat találnak ki! A: Nem védekezhetünk az efféle energiatámadások ellen? D: De. Kíváncsi vagyok. hogy felerősítsék ezeket a támadásokat. akik elhintették. A: És hogyan támadnak energetikailag? D: Főleg azoknak az obeliszkeknek a segítségével. És újabban a levegőbe dobott kémiai vegyszerekkel bombáznak. hogy alvó. Ez nem jó hír azok számára. amelyeket a felszínre dobtak le terhüket. amikor az belül van? Ha egy információt hallasz a TV-ben. a lelked pontosan megmondja. amelyek szerencsénkre nem elég hatásosak. akik vezetnek. hogy egyre többen fognak felébredni. többet tudtak.D: Mert az ember hozzászokott mások véleményének helyességéhez. Ezért jött az öltet. egyfajta rovarirtók. megváltozni? Az anunnakik utódjai nagyon meg vannak ijedve. általában arra hivatottak. D: Honnan tudod? Aghton azt mondja. hogy ők nem jöttek rá arra. hogy az igaz vagy sem. A: Ezek korokozók elleni vegyszerek. hogy elfogadjuk mások véleményét. amit akarnak. A: Vagyis? D: Olyan vegyszereket szállító repülőket láttam. csak ezek sokkal erősebbek és mindenhova eljutnak. és ezért nem tudják. De ez nem helyes! A lelked pontosan tudta és válaszolt rá. hogy nem igaz. másfajta információkat. élelmet keresni. és egyre többen akarnak szennyezetlen helyekre költözni. Miért kéne leellenőrizned a hitedet? A: Arra gondolok. Különösen ott. és ők nem tudják. Így van beprogramozva! Arra voltunk tanítva. de azt látom. hogy hazugságban lásd az Igazat. hogy az emberek kezdenek felébredni. ahonnan ugyanazokat a hullámokat közvetítik. hogy a világűrbe is telepítettek valamit. ha nem tévedek? D: Akik hamis véleményeket terjesztenek. A: De miért? D: Te azt hiszed. mit csináljanak. mert azt jelenti. és arra. A: Hogyan? 21 . Elkezdtek bombázni minket. hogy az emberek kezdenek megváltozni. ahol nagyon sok ember él. reakció nélküli állapotban tartsanak.

A klór tulajdonságaival marad. hogy kémiai vegyszerekkel fertőzött ételt eszem. hogy valami visszamaradt volna. Sokkal könnyebb. azt mondom: köszönöm Mátrix. A: Az emberekre is? 22 . Ha kilépünk ezeknek a közvetítéseknek a sablonjából. A: És nem létezik semmilyen módja annak. hogy édes legyen. Így megtehetjük és jogunk is van hozzá. ahol meg tanulunk újra emberré válni. ahogy most van. A: De földrajzi változások. hogy változások lesznek? D: Nem szeretnék ezekről beszélni. és addig tartson. A: Adj egy példát. Mi vagyunk. mivel ez volt a sablon. amennyire az emberek nem akarnak megváltozni. hogy segítettél természetes úton teljes egészében eltávolítani. a földi mágnesesség nulla lesz. ami létrehozása alapjául szolgált és nem mi hoztuk azt létre. A: Így voltunk tanítva! D: Igen és akárhogy is sokkal könnyebb nekünk. Még nem rendelkezünk azzal a képességgel. D: Igen. hogy távozásra kényszerítse őket. amíg erre gondolunk. Mondtam már. Minden gondolat-energia-forma. Mi felelünk érte. hogy ugyanúgy távozzanak.D: Kérnünk kell a Mátrixtól. a lényeg. hogy elvegyük. Az Univerzum bármikor kész segíteni. ami megvéd ettől az agressziótól. Tartóssá nem tudjuk tenni. amelyeket elfogyasztani kényszerülünk? D: De igen. akkor a Mátrix találni fog egy lehetőséget. Ez minden élőlényre hatással lesz a bolygón. mert lenyeljük azokat és a szervezetünkbe kerülnek. Csak programozásról van szó. amit mások adnak. A megváltozni akarók száma fogja eldönteni az események lefolyását. de jelenleg nehéz. akkor megtörténhet. hogy egy pár napra megszűnik a Föld mágneses tere. akik akadályokat állítunk fel és mindent bonyolulttá teszünk. A: Ez egy jó ötlet. nem fog már hatással lenni ránk. szervezetemre káros anyagot. Ha ez megtörténik. hogy kiküszöböljük a vegyszerek mérgező hatásait. A: És mit jelent ez? D: A föld középpontja leáll. Kérhetjük viszont. De szerencsére meg fognak változni ezek a dolgok. D: Ha tudom. csapások. Meg tudjuk változtatni az izét. anélkül. A: Mikorra gondolod. Meg kell emelnünk a test rezgési szintjét. hogy a negatív energiát valami pozitívvá alakítsuk. mivel a testünk a sajátunk. hogy egy új világ felé haladunk. hogy olyan szintre növelje a rezgésünket. minthogy a fejünkkel gondolkodjunk. A: De te hogy látod a közvetlen jövőt? D: Ha minden úgy lesz. A: Vagyis nem tudjuk a klórt cukorrá alakítani? D: Nem. A: Nem tehetnénk meg ugyanazt a kémiai anyagokkal? D: De igen. az összes. Meg kell tanulnunk kérni. ha nem lesz semmilyen változás. szörnyűségek lesznek? D: Azok csak olyan mértékben lesznek. mert így zsíroktól vagy bármilyen ártalmas anyagot megszabadulhatunk. ahogy a bejutottak a szervezetbe.

Ezután az ember kezd megbolondulni. azok szeretetet is kapnak vissza. hogy belülről megváltozzunk. de nem mi döntjük el. A szeretet egy tiszta energia. A: És mennyit fog ez a mágnesesség hiány tartani? D: Nem tudom. hogy egy újfajta tudatosságban éljenek. akiknek megadatik. A: Szükségszerű. összhangban az Univerzum Törvényeivel és a Mátrix harmóniájával. Ezt a sziklát egy burkolat veszi körül. Vegyem úgy. A: De létezik egy optimista forgatókönyv? D: Minden optimista. Mi írjuk. Ez biztos. a jövő nyitott. A: Mi történik a sziklával. az meg is fog történni. ahova elmenekülhetünk. Ami hagyva van. hanem egy új korszak új fajjal. akik lelkéből sugárzik a szeretet. itt a szándék a fontos. Északi-sarok és a kontinensek más helyen lesznek. Az az energia. mások nem. és ahol biztonságban lehetünk? D: Nem. Ha megtörténik. Ez a folyamat maximum 15 nap alatt fog végbemenni. Ez azt jelenti. Ha folyékonnyá válik. Ez nem csak egy pólusváltás. hogy a Déli-sarok. csak annyit. hogy átvegyük a rezgését. Ha megtörténik. mert új idők és egy új föld vár ránk. Amikor szeretetet adsz. hogy segíteni fog. akkor mindenhol egyforma lesz. 24 óra alatt is végbemehet. képességekkel és tehetségekkel. A: 3-15 nap alatt? Embertől függ? D: Igen. 3-15 napig. hogy védve lesznek? D: Látod. A: És ha mi a mai naptól kezdve átadjuk magunkat a szeretetnek? D: Akik szeretetet adnak.D: Különösen. A: És a sarkok változása nem biztos? D: A sarkok módosulnak. a kéreg elkezd mozogni és a kontinensek eltávolodnak. A: De a Föld közepe miből áll? D: Én egy nagydarab sziklának látom. A Föld szívéhez kell kapcsolódnunk. A: És nekünk mit kell csinálnunk? D: Mi semmit sem tehetünk. A: Milyen kihatással lehet a mágnesesség hiánya az emberekre? D: Aghton azt mondja. Egy 3-15 nap alatt a Föld lakói megbolondulnának és mindent elfelejtenének. A: Állandóan azt mondod: „ha”. amely a lélekből jön. nem hiszem. A: Ez azt jelenti. Amikor belépünk ebbe az új dimenzióba. A: Létezik olyan hely a Földön. agresszívvá válni. 23 . hogy a sarkok felcserélődése 3-15 nap alatt történjen meg? D: Nem. a szikla folyékonnyá válik. hogy az ember 48 óra nulla mágnesességet képes elviselni. amikor megáll? D: Ha megáll. hogy megtörténjen. az energiáját. istenné válunk. Ha azzal gondolattal adsz szeretetet. Nem lehet tudni viszont. hogy nem biztos? D: Így van. Ezért csak azok fognak belépni. hogy ne legyenek gondjaid. mely minden létező alapjául szolgál. Egyes dolgok biztosak. melynek a felszínén mi vagyunk. mennyi idő alatt. Tőlünk függ.

és más. hogy az emberek kezdik a valóságot látni. A: Ahogy én látom. hogy közbelépnek. Laknak bennük. A: Azt értsem. Egyesek már nagyon régóta léteznek. ez tiszta energiává alakul és a Föld energiatöbbletként fogja megkapni. védelmi célból épültek és hogy szükség esetén elbújhassanak bennük. Amikor készen állunk majd. ha többen jönnek segíteni neked. akkor drágán megfizetnének. de a lényeg. A: És ha sikerül a föld szívéhez csatlakoznunk a szeretet segítségével. 24 . amelyek azt állítják. akkor meg tudunk változtatni valamit? D: Egészen biztos. A szeretet tiszta és egyszerű. ha a Föld bajba kerül? D: Csak abban a mértékben fogják megtenni. akkor képesek leszünk kommunikálni is velük. hogy a föld közepe olyan. A: Tud valaki ezeknek az idegeneknek a létezéséről? D: Természetesen. ők fejlett lények. Ahogy mondtam. hogy a változások hamarabb és nagyobb csapások nélkül menjen végbe. Segítünk a Földnek. akik nagyon sokszor segítettek és most is segítenek. Egy dolog egyedül meglökni. hogy ha az emberek többsége felébred. de ők nem sejtik. ha szükség lesz. Ha megértenék. Olyan. És itt energiáról van szó.akkor szívből kell tenned. egy világ és éppenséggel egy nap. és ebből kifolyólag a változás könnyebb és gyorsabb lesz. ők csak léteznek. ha valaki segít és megint más. Ugyanoda jutunk. hogy válaszokat keresnek. Különben az anunnakik sem rosszak. Valóban léteznek hatalmas földalatti járatok. Csak így segíthetnek. A: Ők szintén rosszak? D: Nem rosszak. A: Meg tudnád mondani mik ezek? D: Igen. mint egy óriási szikla. mert így kellett lennie. természetesek. Akiket a jelenlegi vezetők készítették. Ők azok tudtával élnek ott. bármilyen szándék nélkül. de ezek mások. Akik a föld belsejében vannak. nagyon fejlett lények. csak sokkal hamarabb és könnyebben. a változások enyhébbek lesznek? D: A változások ugyanazok lesznek. mint amikor egy autót löksz meg. A: És laknak bennük? D: Igen. Másokban idegen égitestekről jöttek laknak. hogy föld középpontja üreges. Benne nem rejtőzik semmi. mások amióta az első anunnakik ideérkeztek és megint másokat a jelenlegi irányítóink építették. hogy az Igazság bennük van! A: Azt mondtad. A: Azt jelenti. hogy azok nem lesznek a használhatóak. hogy fejlődjünk. Ismerik a Törvényeket és tudják. hogy ha nem hagynák. A: És akkor hogy dolgoznak össze a jelenlegi kormányokkal? D: Hogy hagyják őket itt maradni. Léteznek olyan elméletek. Akik vezetnek minket. amit látnak. Ez hozzájárul. Talán nem értik még. Ha mi a szeretet vibrációját adjuk a Földnek. Aghton azt mondja. amennyire joguk lesz rá. senki sem akar semmit megváltoztatni! D: Ezt nem mondhatom. D: Én a Föld közepét egy hatalmas kőzetnek látom.

amikor ellenséget mondasz. amit elfogadtunk. egy bizonyos céllal. Akik itt vannak.A: Az Univerzum legfejlettebb lényei közül valók? D: Nem. A: Miért mondod ezt? D: Neked. Meg kell értened. ha minden a rendelkezésünkre állna. Az elődeink valósága. ha egy ellenség helyett egy barát jönne. Mások más naprendszerekből. Más. A: Vagyis az anunnakik? D: Igen. 25 . akit ismersz. de ez egy utópia. akikről beszéltem. hogy mindenünk meglehet. ha mindannyian barátok szeretnénk lenni. akkor mit csinálnál? A: Egy barát nem jönne ártó szándékkal! De ha még is megtenné. Egy másfajta realitásban élünk. mi megörököltük és elvárják. akik segítenek. A: Emberek voltak? D: Emberek csak itt a Földön vannak. D: Egy olyan valóságban élünk. és akik csak átmenőben voltak. hogy annak ellenére. Nekik köszönhetően jutottunk el olyan gyorsan oda. hogy a világok másnak látszanak. ami létezik. bármi bármilyen mennyiségben. hogy honnan jönnek ezek a földönkívüliek. és tudnánk. ha nem lenne semmi megosztani és elvenni valónk. A: Azok a repülő csészealjak. egyszerűen csak van. mi jut eszedbe? A: Aki rosszat akar. elbeszélgetnék vele. létezne még az ellenség szó? A: Nem. aki megfordult itt. és ezért bármikor bárhol lehetnek. hogy hasonlóan továbbadjuk. akkor valószínűleg másképpen lesz. megtámad… D: Jó. akik időnként megjelennek? D: A lényeknek. A: Ők az anunnakik ellenségei? D: Az univerzumban nem létezik olyan szó. hogy csak ők vezették be. és akit kedvelsz. hogy ellenség. Nélkülük sokkal hosszabb ideig tartott volna. máshoz csak teremtett formák vannak. gondolkozz csak. elmagyaráznám neki… D: Helyes. amit ránk erőszakoltak. ugyanaz a gondolatenergia-formájuk van és minden a Mátrixból származik. A: Ők csak hébe-hóba jönnek? D: Csak amikor szükség van rájuk. A: Így van. és akik már energiák. egy olyan személy. akik itt vannak? D: A legtöbb a Szíriusz környékéről jön. A: Meg tudnád mondani. elvesz valamit. de mégis ezek. nincs szükségük járművekre. beavatkozott az evolúcióba. Az ellenség szónak csak itt a Földön van jelentése. Mindenik életformának egy jól meghatározott küldetése van. Minden világnak megvan a maga mintája. hogy mozogjanak. Ők energiák. megkérdezném. Minden. akikről beszéltem segítettek a legtöbbet. Amikor minden ember meg fog tudni változni. de mindeniket ugyanaz az elme alkotta. A: Akik a Szíriuszról jönnek. ahol fejlődni tudtunk. és biztos vagyok benne. sokszor beavatkoztak az evolúciónkba? D: Minden lény. de nem tehetünk semmit. ezért nekik nem kell köztünk maradniuk. nálunk sokkal fejlettebbek.

A: Ez csak akkor alkalmazható. rendezettnek. A: Azt hiszem. minden egy gondolat-energia-forma és a szándék rezgése a fontos! Számít. A Föld és az emberek is meg fognak változni. Biztos. Az emberek jók. A Föld újjászületik és vele együtt az emberek is. új kezdet. Ezek változások. A: Térjünk vissza mégis az elkövetkező változásokra. világvége… A: És hogy mondjuk? D: Változás. ha valami változna. vagy ellenkezőleg. Ez egy egyedüli lehetőség. katasztrófa? A: Mert az emberek egy egyensúlyhoz szoktak hozzá. hogy megtörténjen. valójában egy állapothoz. hogy bekövetkeznek? D: Igen. megváltozott. megsemmisülés. Minden be van programozva. újjászületés. D: Az emberek olyannak vannak teremtve. A: Tudjuk. Azok sok évezreden keresztül vezettek. A: A mi hibánk? D: Amikor a földre nézel. Nem hiszem. nem tudom. hogyan tudnánk valami jóvá átalakítani egy apokalipszist! D: Elsősorban ezeknek a szavaknak a nélkülözésével! A: Milyen szavak? D: Katasztrófa. apokalipszis. szennyezettnek. bárhogyan is történjen az. amelyek a Földet érik majd. változtasd meg a hitedet és a gondolkodásodat. D: Meg fog történni. helyesnek. és milyen megéléseid vannak. itt igazad van! D: 2012 az év. arra ébrednénk egy adott pillanatban. Le kell szokniuk az anunnakik szokásairól.D: Miért kéne minden embernek megváltoznia? Miért nem változunk meg először mi? Fontos. Ha mindenki megtenné ezt magának. amelyben a jelenleg ismert társadalom ki fog cserélődni. Most eljött az ideje. hogy lemondjunk ezekről a rezgésekről és visszatérjünk az eredeti állapotunkba. katasztrofális. átalakulás. Szeretném. hogy gondolod. belénk ültették a gondolataikat. ha megérted ezeket a dolgokat. új föld… nem érted. korruptnak… A: Hát. Ez minden. mint valami jó dolgokra. szeretetből vannak létrehozva és ezért szeretet adhatnak. amiben élünk. egy társadalomhoz. de mivel a többség nincs felkészülve. hogy a valóság. Úgy kell rájuk tekintenünk. hogy emberré válni. A: Miért? 26 . hogy bármit megtanuljanak. amikor valamit mondasz. De pontosan nem tudom. mire gondolsz? Tisztának. hogy először te változz meg. megéléseiket. Miért mondanád. a teljes teremtés ránk figyel. Ez a pontos határidő. azonban vissza kell emlékezniük. a második változat! D: És megfelel neked. hogyan. hogy mondod. hogy tudná valaki a pontos dátumot. Nincs benne semmi rossz. hogy így folytatódjon? A: Nem. mikor? D: 2013-ig. A: Lesznek katasztrófák? D: Nem szeretném így nevezni.

űrszekereikkel bejárták az egész Földet és kolóniákat létesítettek. Ez a növekedés 2003 körül kezdődött el. A: Mit értsek nemes fajon? 2 Néhány kutató szerint az emberiség a Mu kontinensen (Csendes Óceán) született. Népe majáknak nevezték magukat. 27 . Bruce Goldberg előző élet kutató műveiben. Az őseik földjén2 született meg az emberiség. a víz szennyezett. D: Így akarnak becsapni minket. Mindent megtehetsz. Mindezekhez hozzáadódik a kémiai anyagoktól való megtisztulás. az esszének tanításaiban. számos Közép. a Napot imádták és a spirituális fejlődés nagyon magas fokán álltak. Technikailag is előrehaladottak voltak. Azoknak volta a leszármazottaik. rezgési és energetikai változáson kell keresztülmennie. aki sok tízezer regressziót hajtott végre. de te látod. Ez volt a bibliai Éden. A: Vagyis? D: Ahogy a frekvenciánk növekszik. Mindent csak fokozatosan lehet megcsinálni. mint ha problémájuk lenne az egészségükkel. fejfájás. dr. Szinte nem létezik vegyszermentes élelem. A: Valóban megnövekedtek az egészségügyi problémák. vagy pl. kb. de mielőtt még effektív megtennék ezt a dolgot. úgy. az indiai maja kolostorok írásaiban. természetes ételt fogyasztva és megtisztulási programokat követve. csak akarnod kell. A: Mit tudnál mondani róluk? D: Nemes faj volt. 200. Ezeket az információk fellelhetők az egyiptomi piramisok hieroglifáin. ők kémiai anyagokkal bombáznak. az elme nem ismer határokat.és Dél-Amerikai műemléken. ami rajta van. ami rajta van. igazából akarnod. úgy távolítja el könnyebben és gyorsabban a bennünk levő mérgező anyagokat. a bolygónak és mindennek. A: És nem tehetik meg ezt egyszerre? D: Nem. Aghton sok mindent mesélt róluk. ami soha nem történt meg: a bolygónak és mindennek. ha nem vinnénk be másokat. mert minden felrobbanna.D: Mert egy olyan dolgot próbálnak meg. ami ártalmas. hogy eltávolítjuk és bevisszük. de ők alapították az Egyiptomi civilizációt és az indiai Ráma birodalmat is. Hallottál valamit róluk? D: Igen.000 éve. – a ford. a levegő mellékanyagokkal van tele… D: Ne feledd. görcs ezeknek a frekvencia-növekedéseknek tudható be. egy új dimenzióba való átvivését. Minden kellemetlen érzés. akik a Föld kezdete óta itt vannak. mert a test megtisztul és megmérgeződik. A: És mit csináljunk? D: Ahogy mondtam: segítsük a tisztulási folyamatot. amelyek közül a legnagyobb és legfontosabb az Atlanti-óceán közepén fekvő Atlantisz volt. Ezért érzik az emberek. depresszió. A: Mindennel együtt? D: Igen. A: De ez egy hasznos dolog! D: Az lenne. tudatosan eltávolítva mindent. A: Igen. Csodákra vagyunk képesek! II A: Szeretnék a dákokról beszélni. a csendes-óceáni Déltengeri Szigeteken. még ártalmasabb. Mi és a bolygó is.

A: Vagyis? D: Képesek voltak a szeretetből szeretet csinálni. A: Mi a tiszta nyelv? D: A teremtés általános nyelve. de más földiek segítségével és nem közvetlenül. A: Anunnaki? D: Nem. A: Milyen kék? D: Hasonló az inuakikéhoz. jók voltak. A: Fejlettek voltak? D: Különlegesek voltak. A tiszta nyelv. A: Te látod? D: Igen. akit isten volt. A: Elmondanád. A: Vagyis olyan mályvaszínű? D: Olyasmi.D: Ők az atlantisziak ősei. A: És az anunnakik az idők folyamán közbeléptek. szent és igaz nyelv. de Istenként nyilvánult meg és később Teremtő lett. A: Miért? Mire használták ezeket? D: Ők tudtak az anunnakik létezéséről. szőke-vörös hajtincsei voltak. A: Csúszómászó alakú tárgyakkal védekeztek ellenük? D: Igen. A: Hogyan? D: A fajukra más fajok tevődtek rá. Ez nem létezett utánuk többé a Földön. megmódosították? D: Igen. hogy másféle vérük volt. szőke-vörös hajuk volt és kék szemeik. de most nem mondhatja el. Ő maga egy tűzmezővel volt körülvéve. a szent tűz. Isten tüzének. de nem a mai kék. csak egyénileg és bizonyos embertömegek esetében. A: Miért? 28 . a fénynek a védelmező entitása. és tudták hogyan lehet a szeretetet materializálni. hogy létezett egy Zamolx nevű vezető. A: Le tudnád írni nekem? D: Magasnak látom. fizikailag hogyan néztek ki az őseink? D: Nagyon magasak voltak. D: Ember volt. Valamiféle fehér ruhát és bundát visel és egy arany jogart tart a kezében. A: Más csúszómászó? D: Nekik sok hasonló eszközük volt. Védelemként szolgáltak. Másféle. ahogy a dákok az atlantisziak leszármazottai voltak. A kezdetben a Földön beszélték ezt a nyelvet. de nem teljesen az. Aghton mutatja. A: Azt mondják. hogy a fején még van egy féle kígyó alakú kör. az arany nyelv őrzője volt. Aghton azt mondja. A: Vagyis egy csúszómászóban? D: Egy szalamandra. amely a felső részén szalamandrában végződik. Fejlettek. Még látom.

– a ford. akkor a bánat többé már nem létezik. a sötétség eltűnik. de már nem vagyunk ugyanaz a faj. A: Létezik néhány karkötő. A: Abban az időben az országunk ugyanakkora volt? D: Nem. amikor még forma nélküli fém volt. miért tűntek el az atlantisziak. amelyekről beszéltél. D: Azok a tárgyak. Egy része elsüllyedt és nem látszik már. fel volt töltve. Nagyon nagy volt. sokkal bonyolultabbak. Ha akarnánk. hogy egy ilyen fejlett és tiszta faj megmaradjon. csak az volt a baj. amelyek ugyanabból az időből származnak. megtervezése idején. Most is itt vannak. úgy hogy magától értetődő. de még nincs itt az ideje. A: Milyen okból tervelték ki egyesek megsemmisítését és mások megmentését? D: Az atlantisziak istenekként nyilvánultak meg. ha a bánatba boldogságot viszel. Ennek ellenére az eredeti tulajdonságok nagy részét megőriztük. de ellentétes polaritású formával vagy energiával semmisíthetsz meg valamit. Sohasem. A vérüket más vérrel keverték. Ily módon. A: De ha a szeretetbe gyűlöletet viszel be? Nem változik meg a szeretet? D: Nem. a kígyó alakú kör. Kb. akik viselték védve voltak mindenféle támadástól. akiknek sikerült elvarázsolniuk őket. hogy megvédjen és átalakítson minden energiát szeretetté. 4 Mu és Atlantisz embere 3-4 méter magasságú volt. A: Hogyan? D: Ha a sötétségbe fényt viszel. A: Megmondhatnád nekem. A teremtés törvénye egyik törvénye. ha szeretet viszel. emlékezhetnénk ezekre. A: Köze van Atlantiszhoz? D: Mindennek köze van Atlantiszhoz. A: Szándékosan csinálták? D: Igen. mely nagy jelentőséggel bír a szellemi korlátok leépítésben. a gyűlölet megsemmisül. hogy a forma megsemmisíti a formát3. A mai embereknek is. Szándékosan csinálták. hogy a karkötők nagyok voltak. és amelyeknek kígyó alakjuk van.D: Mert tudták. A: És hogy tudod megsemmisíteni az anunnakik befolyását? Azokra a tárgyakra gondolok. tudtak erről a dologról és más helyek felé vették az irányt. A segítségükkel fel tudták ismerni a támadót. 8-szor nagyobb volt. majd egyre kisebb és kisebb lett. A: Még léteznek tiszta atlantiszi vérvonalak? 3 Ismert tanítás bizonyos keleti származású filozófiákban. Léteztek még más programok is. A szeretet és fény nem oltható ki. de akik meg kellett meneküljenek. Mélyen a DNS-ünkben vannak elrejtve. a mai méretét csak az utóbbi 15-20 ezer évben érte el. Nem szerették volna. Ehhez hozzájárult az anunnakik befolyása. Földjük nagy része megsemmisült. hogy feltárjuk azokat. D: Az akkori emberek nálunk sokkal nagyobbak voltak. mint faj? D: Ők nem tűntek el. vagyis képesek voltak teremteni. Nagyon nagyok és talán más méretű4 embereknek voltak csinálva. 29 . hogy – mások kárára – elkezdtek az elméjüket és nem a szívüket használni. A: Elmondanád egy kicsit pontosabban? D: Csak egy ugyanolyan.

de kb. Nálunk Zamolxnak tiszta vére volt. A Teremtővé válás fokozata volt. a harmadik viszont csak azoknak volt fenntartva. amely a teremtéshez kell. A: Teremtővé vált egyáltalán valaki? D: Zamolx Teremtő volt és még létezett egy pár. és többet fogunk tudni róluk. magyarul Szármiszegetuza) erődítmény? D: A vár. hogy Kogaion valahol a bucegi-i szfinx közelében található. Párok voltak. melyet a ma Bábáknak hívnak. Abban a könyvben minden kérdésre választ kaptál. akik vezetők vagy beavatottak akartak lenni. Csak együtt voltak Teremtők. amit ő csinált. akik bizonyos teszteken keresztüljutottak. de különlegesek voltak. mint az Inuán a Törvények Könyvének Kristálya. amelyről beszélsz nem létezett Zamolx idejében. Ő a Törvények Kódjának őrzője volt. A: Mit tanultak? D: Megtanultak Istent manifesztálni önmagukban. Az később épült. Őket is becsapták az anunnakik. Abban az időben ugyanott létezett még egy vár. Ugyanolyan. Itt van a legnagyobb anunnaki befolyás. A: Pontosan hol? 30 . Ők számunkra még ismeretlenek. A: Miért? D: Mert eldöntötték a kioltásukat. fém lapokból álló könyv volt. A: Zamolx csodákat művelt? D: Nem művelt csodákat. de hamarosan lesz egy felfedezés.D: Nem. D: Sokat tudott? A: Mindenki ilyen volt. Aghton azt mondja. a másodikba csak azok léphettek be. A: Hogy együtt rendelkezzenek női és férfi energiával? D: Csak így lehet tökéletes energiád. Ők jöttek. 1600 körül megszakadtak. A: A lányokat és fiukat is? D: Igen. Ugyanaz a vér található meg a mai északi országokban. Zamolx a könyv őrzője volt. A beavatottak számára még létezett egy fokozat. mely az Általános Törvényeket voltak leírva. aki az ő idejében élt. elvették és tanulni küldték őket. Azután még léteztek tiszta vonalak. A: Mi volt a Törvények Kódja? D: Egy vastag. akárcsak a többinek. Volt két nő is. mert sokan meg tudták csinálni. D: Igen. Ott vannak a legerősebb energetikai támadások. de amelyre nagyon kevesen jutottak el. A: Azt mondják. D: Így születtek az emberek. A: És mindeniknek sikerült? D: Az iskolának három fokozata volt. Akinek valamilyen problémája volt. hogy Zamolxnak volt egy Kogaion nevű szent helye. eljött és konzultált vele. amely lényegében a várhelyi (Sarmisegetusa Regia. Az elsőn mindenki átment. Ők véglegesen és bármilyen eszközzel meg szeretnék állítani ezt a fajt. Mindeniknek kevert vére van. Az egyik Zamolx lánytestvére volt. Amikor a gyermekek fiatalokká váltak.

amíg a Földön tartózkodott. A: Mi ő manapság? D: Ő egy energia.D: Nincs jogunk tudni ezt a dolgot. A tanulás soha nem szakadt meg. Nem vált tökéletessé. mint energiát? D: Igen. akik képesek a szívben és az értelemben élni. de egy Teremtő. A: És érezni fogom. vagyis amíg a fiatal elsajátította az anyagot. A: Mennyi ideig tartott ez az iskola. A: Létezik egy lehetősége. A: Hogy-hogy élete végéig? D: Aki beavatott volt egész életében tanult. A: Vagyis? D: Ha nem felelsz meg rezgésileg. A: És ha érezni szeretném. A: Milyen képességeik kell legyenek azoknak. A: Vagyis ő a Teremtő? D: Nem. Ha akarod. A: Úgy értsem. Ez a megismerés egy olyan titok. amelyről beszéltem. hogy megkaphasd? D: Szívvel és értelemmel kell szeretned. míg a negyedik élete végéig. A tűz megolvasztja. kérhetem ezt? D: Igen. Ő Teremtő. Ott van az az iskola. Olyan ez. A: Vagyis butának kell lenned. A: Életre kelthetjük ezt a megismerést? D: Igen. A második kb. de meg kell tudnunk. ha eljutottál a megfelelő tudatossági szintre. Ő egy Teremtő. D: Az első fokozat annyi ideig tartott. A: Vagyis csak bizonyos személyek tudják megcsinálni? D: Igen. hogy csendben kell tudniuk maradni és hallgatni. meghalhatsz. 31 . Idővel mindenkinek hozzáférése lesz hozzá. hogy csak akkor kapcsolódj ehhez. vigyázz. A: Vagyis nem lett soha Teremtő? D: Teremtő volt. hogy elérd a zamolxi beavatási fokozatokat? D: Aghton azt mondja. Egy nagyon fontos energetikai központ. mert ő energia. két évig tartott. amikor egyesült a Teremtővel. Jogunk van hozzá. de nem érvényes mindenkire. A: És Zamolx jelenleg egyesülve van a Teremtővel? D: Igen. amely azoknál tűnik ki. hogyan tegyük és kinek adjuk. amennyire szükség volt. hogy igen. a harmadik három. melyben megnyilvánulhat a szereteted. de akkor vált tökéletessé. Egyesült a teremtővel. hogy saját egyénisége van? D: Igen. különben ez az energia tönkre tehet. akik ezen az úton szeretnének menni? D: Aghton azt mondja. benned lehet. Csak felkészült a tökéletességre. mint amikor tüzet tennél egy műanyag palackba.

igen. miért nem maradt továbbra látható és koordinátor. hogy miként programozod. Ők azokban a pillanatokban már nem voltak emberek. A: Értem. de feltámadt.A: Tudnál segíteni nekünk? D: Aghton azt mondja. azt szeretném. Istenekké váltak. ahogy mondtad. Zamolx felelt értük. életadó források voltak. Ezek olyan földrajzi helyek. ha éppen tanfolyamokat végezhetnénk. hogy segítségünkre legyen. A: Miért tartották a találkozókat geo-mágnesesanomáliájú helyeken? D: Aghton azt mondja. A: Vagyis visszaalakultak emberekké? D: Nem. Egy barlang. A: Hogy? D: Nem ölhetsz meg egy Istent! A: Jó. Gondolkodni fogok ezen és meg fogom mondani. hogy a hétköznapi életben ők Istenek voltak? D: Igen. Mágikus vizük volt. amikor elmentek onnan. soha nem hagyta el a Földet. Ők bárhol meg tudták ezt csinálni. A: Zamolx hogy halt meg? D: Ő nem halt meg. de hogy hagyta el a Földet? D: Ő jelen van. mivel elhagyhatja a Földet és a testét. A: A barlang egy speciális helyen volt? D: A barlang. hogy abban az időben mágikus. a Szent Hegy és a negyedik fokozatba beavatás helye bizonyos tulajdonságú helyeken voltak. Szintén a Szent Hegy közelében. Meglátjuk. hogyan tegyék mágikussá. Sok koordinátor volt. Tíz beavatottból álló tanács volt. hogy ezeken a helyeken az ember kapcsolatba léphet a Teremtővel. amelyek jelenleg is geomágnesesanomáliákat mutatnak. A: Azt mondják. A lényeg. egy fővárosuk? D: A főváros valahol a tenger mellett volt. de itt egyenesen a Teremtővel egyesültek. Ez mérhető. 32 . A: Miért csinálták ezt? D: Mert. Itt és mindenhol. De csak Zamolx volt Teremtő. A: De megőrizték az egyéniségüket? D: Igen és nem is. D: Eljutott arra a tudatossági szintre. Ők saját magukká váltak. D: Még nem tudom. Olyan volt. A: Úgy értsem. Azért döntött az elmenetel mellett. A: Jó lenne. ha elmondanád nekem. Egy adott pillanatban megpróbálták megölni. Az ő akarat volt. mintha a Teremtő szállt volna le közéjük a földre. gyógyító. hogy képessé vált feljebb lépni és egyesülni a Teremtővel. A: És volt valami találkozó helyük. ha megteheted. Ő energia. D: A víz életet ad most is. Így társ-Teremtő lett. mi történt vele. mivel tudták. A: Abban az időben Zamolx a vezetőjük volt? D: Inkább koordinátori szerepet töltött be. hogy az emberiség és a világ sorsát érintő döntéseket a Teremtő hozza meg. A lánytestvére segítette. A vezetők a többiek voltak.

A: Ha ásnánk ott. A: Milyen formája van a várnak? D: Kör alakú. amelyek tudásukat őrzik. A vár speciális módon van megépítve. A: Milyen formában van ez a tudás? D: Sok fémkönyvet látok. Sajnos! Ott van leírva az atlantisziak érkezése. Akik beléptek védve voltak a külső támadásoktól. ami egy szerkezethez hasonlít. A belsejében egy hatalmas oszlop volt. Alatta. A: Hogy ásták ki az alagutakat? D: Bizonyos készülékek segítségével. különösen ott. amelyről meséltem. A harcosok találkozó helye. mint az Inuán. Élelmiszer tartalékokat is tároltak itt. ahol a folyosók találkoztak. tudták ezt. Ő volt az. mivel Románia egyik csakrájára épült. Majdnem úgy néznek ki. A: És honnan volt levegőjük? D: Különböző hosszúságú ás átmérőjű függőleges alagutak voltak ásva. Aghton nem akarja megmondani. A: A hely. valószínűleg igen! A: Szármiszegetuza egy szokványos vár vagy egy különleges hely volt? D: Egy különleges hely. Egy nagy terem közepén egyfajta világoszöld kőládát látok. A: Burebisztáról tudnál mondani valamit? D: Ő is beavatott volt. Egy ilyen csatorna miatt szakadt be az a rész. aki a várhelyi várat építette. Nehéz időkben védelemül szolgált az ide menekült embereknek. csak megolvasztották a kőzeteket. Ez átvette a föld szívéből érkező energiát és felerősítve továbbküldte. Ismerte a Szent Hegy és a Törvények Kódjának titkát. Akik építették. mert ő Teremtő. A: Miért? D: Mert kiszakadt egy nagy kő és elzárta a víz útját. akkor eljuthatnánk ezekhez a földalatti üregekhez? D: Nem tudom! Ha jogunk lenne. így a folyosók egy része beázott és egy földrengés miatt beomlott. Még látok valamit. melynek a tetejére egy speciális szerkezet volt helyezve. benne aranyszínű port tartalmazó tartályok és nagy kristályok vannak. A: Mire használták ezeket a dolgokat? D: A szerkezet segítségével kiolvashatod a kristályokban tárolt információt. amelyek a teljes építményt behálózták. Egy közeli folyóból szívták és speciális csatornák segítségével a mélybe szállították. mire használták a port. mint a Föld koordinátora szerepéből? D: Ő Isten. Sokáig éltek. Ugyanúgy a vizet is. Ezek levegőt szívtak a felszínről és a belső termekbe szállították. az első atlantisziak által kiásott földalatti járatok vannak. melyre a vár épült egy speciális hely? D: Igen. A falban levő bemélyedésekbe vannak elhelyezve. amelyről beszéltél.A: Tehát ő kilépett Isten. Egyes termek beomlottak és nem lehet eljutni hozzájuk. Ugyanitt 33 . mélyen. Még sok falra írott szöveget látok. A: Fizikai támadásokra gondolsz? D: Mindenféle támadásra. De nem ásták. A: Valaha élt ott valaki? D: Igen.

De ezzel nem voltak egyedül. A: Miért? D: Mert szükség volt a munkához és hogy megvédjék a javaikat. A vár közepén volt elhelyezve. Megmondták nekik. Ha megtették volna. mert ők szintén mi vagyunk. A: Meddig létezett az Atlantisziak birodalma? D: Aghton azt mondja. A: Azt akarod mondani. A szellemi a fontos. hogy továbbadjuk. Amit most csinálunk. A: És miért asszimilálódtak más népekbe. vagyunk és leszünk. az anyagi fejlettségre gondoltam. Valójában itt tévedtek. hogy most bizonyos eseményeken kell végigmennünk. A: És a dákok az utódaik voltak? D: Igen. Csak egy pár számára maradt elérhető. Olyan családok is megjelentek. Nem értem. A: De miért? D: Mindenkinek hozzáférése volt a tudáshoz. sokáig megtartották a genetikai vonalukat. mint amennyire mi állunk mostan! A: Amikor fejletleneket mondtam. Gondolkodj csak. Az őseink csak maguknak akarták megtartani. egy új vallás született volna és mi most más ponton lennénk. D: Ez nem számít. akik megtagadták. A: Vagyis ők megválasztották nekünk! D: Nem. a döntések. A: Burebiszta az atlantisziak leszármazottja? D: Igen. az emberiség sorsa másképpen alakult volna. hogy melyiken menjünk és egyedül választottuk az utat. Ezért vár belsejében egy hatalmas kőből álló nap-mutató lap (napóra) állt. Mi választottuk magunknak. Ha egyesültek volna. hogy ismerték az időegység fogalmát? D: Igen. Egy bizonyos korban más nemzetek heves támadásainak voltak kitéve. hogy miért csodálkozol. fejletlenek. Így volt elrendelve. primitívek… voltak. a jövőbe mutatnak. száz év múlva vissza fogsz jönni a Földre és szembesülnöd kell a saját döntéseiddel. esőjük vagy bármijük legyen. hogy őseink hibásak a Föld sorsáért? D: Ők és más nemzetek is.bizonyos rituálékat hajtottak végre azzal a céllal. D: Sokkal közelebb álltak Istenhez. hogy gazdag termésük. 34 . hogy az elődeink barbárok. A segítségével követték a föld forgását és az égitestek mozgását. Meg volt a lehetőségünk. Ez az egyik oka. A: Egy kicsit érdekes észrevétel! D: Miért? Mi voltunk. de meg voltak bűntetve. A: Azt értsem ezen. de nem figyeltek rá. A tudás azért van. Így zárult be az igazság megismerésének kapuja. miért hagyták magukat? D: Ők nem keveredtek más népekkel. hogy a gyermekeik kövessék a tanulás fokozatait. amelyeket hozunk. amit meg kellett volna tenniük. hogy az eredeti állapotában tizenhatezer évig. De nem kell hibának tekintenünk. A: Miért? D: Mert megtanultak gyűlölettel és bosszúból gyilkolni és nem volt hozzá joguk. A: Mert mi tudjuk.

hogy jól cselekedtél? A: Természetesen nem. Úgy örültek neki.A: Egy lehetőség. hogy nem voltak bánatosak. Ha mindenikünk a jövőre néző döntéseket hozna. aki felemel egy gyermeket és örömében lógatja. amikor egy gyermek született és örvendtek. hogy te ki voltál és mit csináltál? A: Tudhatod. Tudnál valamit mondani róla? D: Burebiszta beavatott volt. D: De ha a jövőben felfedeznének valamit vagy egy fejlettebb tudatossági állapotba jutnánk és akkor a körülötted levő emberek tudnák. Az ő küldetése volt. amelyekre büszke lehetsz? A: Ez így van. Aghton azt mondja. beavatott pap. mint Burebiszta. egészen biztosan nem hoznánk hibás döntéseket. 35 . De nem szabad elítélned. A születéssel kapcsolatban Aghton azt mondja. Aghton egy férfit mutat. D: Ez egy Igazság. Amikor tudod ezt. meg nem is. A: Azt mondják. hogy az emberek azért mennek el. A: Vagyis. A: De olyan írások maradtak fenn. természetes. ahogy a gyermek torkához tesz egy amulettet. mert tudták. hogy örülsz neki. hogy nem tetszene nekem! D: Akkor miért ne élj a fényben? Miért nem tennél meg csak olyan dolgokat. hogy Deceneus elárulta a nemzetét. Örvendtek. D: Én nem látok ilyeneket. Nem akarta Istenként elismerni. A: Próbáld meg az embereknek elmagyarázni! D: Nagyon könnyű megérteni. de nem annyira. Aghton azt mondja. Egy férfi és egy nő csak együtt volt képes a Teremtő manifesztációra. amikor egy ember meghalt? D: Igen is. A: Minket arra tanítottak. hogy Burebisztát Deceneus ölette meg. Ők szent dolognak tekintették a születést. Ha megértenénk. hogy élvezzük a pillanatot! D: És te a jövőben meg leszel elégedve ezzel? Gondolni fogsz arra. Nézd. akit Deceneusnak hívtak. hogy a jövőben nem fogom tudni. Deceneus csak az első három fokozatát csinálta meg a beavatásnak. milyen hatása lesz a jelenlegi döntésünknek száz év múlva. hogy végrehajtsa ezt a tettet. Két ember egyesülése volt a tökéletesedés érdekében. A szerencsém. hogy elárulja a nemzetét. hogy egyesüljenek Istennel. hogy Burebiszta idején létezett egy nagy. A: Miért? D: Ahogy én látom. mint bárki közülünk. ha megkérdeznénk. ezért irigyelte Burebisztát. Nem volt joga tovább menni. Én nem látom sírni őt! Nagyon is örül neki! A: Furcsa! D: Látom. féltékeny volt Burebisztára. amelyek alátámasztják ezt. ki voltam és milyen döntéseket hoztam. A: De Deceneus beavatott volt? D: Igen. nagyon messze lennénk és sok jövőbeni eseményre nem lenne többé szükség. de mond csak: igaz az. Én vidámaknak látom őket. a bolygó és a lakóssága érdekében. hogy a dákok sírtak.

Ezért egyike az unokaöccse. A: És ezt a tettet feljegyezte valaki. hogy ezek a tettek léteznek a Mátrixban. hogy megöljék és a nagybácsija helyére tegyék. hogy visszaadják neki a megtiszteltetést a történelemben. Ők azok. Ezek úgy döntöttek. Egy másik fejet vittek helyette. Ők fognak harcolni azért is. hogy a bácsikája ne legyen meggyalázva? D: Igen. A: Mint Zamolx lánytestvére? D: Igen. de meg kellett küzdenie az elődei örökségével. így tehát valósak. Nem volt viszont egyedül. a lánytestvére fia. A: Megmagyaráznád? D: Decsebál a szívébe mártotta a kését. aki hasonlított rá. tud valaki róla? D: Nem tudom. Akik a valódi Decsebál elrejtésével foglalkoztak. de már késő volt. nem jöttek rá. Talán le van írva. akik valamikor Rómába vitték a fejét. hogy mit ír a barlangban elrejtett lapon? D: Nem értem. Nagy harcosa és védelmezője volt ezeknek a földeknek. hogy megőrízzék. Ez volt a szokás. hogy a halhatatlanság útja van ráírva. A: És Dáciát leigázták a rómaiak? 36 . hogy nem ő az igazi király? D: Nem. A: Vagyis Decsebál unokaöccse öngyilkos lett. A: Megtalálhatnánk mi ketten ezt a rejtekhelyet? D: Mi ketten nem. a maguk módján levágták a nagy király fejét és elvitték egy szent barlangba. A: Decsebál öngyilkos lett? D: Igen. felajánlotta magát. Ez azt jelenti. a helyet viszont meg fogják találni. Ugyanaz az energiája volt. Csak később gondoltak arra. A: És a fejét Rómába szállították? D. mit ír rajta. hogy megnézzék a testét. csak azt tudták meg. aki mind a négy beavatási fokozaton felment. Decsebálról mit tudnál mondani? D: Ő is beavatott volt. Ott van elrejtve ma is. Én képeket láttam a fejemben. Neki is volt egy lánytestvére. de durva férfi volt. Decsebál mellett harcolt. Egy nagyon jóképű. A: Ki találja meg? D: Két férfi. Harcos nő volt. mert nem a mi feladatunk. A: És akik elvitték a fejét. Mellette található Decsebál kardja és egy lap a Törvények Kódjából. mert nem látták közelről. A jelenlevők kicserélték a ruháikat és jelvényeiket és így a Decsebál unokaöccsét királyként vitték el. A: Látod. Úgy hogy akik eljöttek leellenőrizni. Az ők feladatuk. Jó és igazságos király volt. Körülvették a hozzátartozói és a fiai. hogy nagy bűn elvinni a fejét Rómába. amit meg kellett tudjanak. mivel Decsebálnak volt egy nagy sebhelye a mellén.D: Igen. A: És Decsebál teste? D: El volt égetve. A: Egy másik nagy dákról. Nem volt mit csinálnia. de Aghton azt mondja.

Egy régi rend. akik eljutottak a negyedik fokozatig. annak ellenére. A: Miért? D: Mert. A küldetése befejeződött. A: Ahogy én tudom Vitéz Mihály szabadkőműves volt. A: És aki megcsinálta a beavatást. De ezeket akárki nem használhatja. és követnie kellett a neki választott utat. Dácia az Dácia maradt. A: Vagyis északon? D: Igen. A: Tudod mikor? D: Az 1600-as évben. 37 . ahol mi élünk. D: Nem. amelyben az ember tudatosította a saját halhatatlanságát. amelyekkel képes vagy birtokolni az anyagot. hogy az emberek egy másik döntést hoztak. Csak azok tudják kinyitni. hogy eljutott a Teremtő fokozatig? D: Ahogy én látom bensőleg Isten manifesztációval rendelkezett. Ő döntötte el. Ő volt a Teremtő utolsó manifesztációja a földön. Megtanították. de senki sem tudja elolvasni. A fokozatok le voltak zárva. és főleg az országnak ebben a részében. Lényegében nő volt. vagyis a tanuló. A: Ha ellenkezett volna. A: Meg tudnád nekem mondani. hogy küldetése véget ért. úgy hogy az elmenést választotta. a templomos lovagok rendjének volt tagja. hogyan elemezze. vigyázniuk kell. A: A Törvények Kódjából megmaradt még valami? D: Aghton azt mondja. hogy miből álltak a megismerés fokozatai? D: Az első fokozat az. A: Tudod a nevét? D: Aghton azt mondja. talán más sorsunk lenne! D: El kellett fogadnia a többiek döntését. A: Létezik valaki a jelenben. A: Egyfajta saját magad megtagadása. A: Nem tudják. hogy Mihai Viteazul (Vitéz Mihály) néven ismert. de nem sikerült nekik. mert helyenként mágikus szavak vannak elrejtve. hogy a könyvet szétszedték és különböző helyeken rejtették el. Az ország felső részén a faj tiszta maradt. aki átment volna a megismerés fokozatain? D: Nem. hogy teljesen megvan. aki a beavatásokat csinálta. Tudta. aki a beavatás negyedik fokán állt. elhagyta a helyet. A: Milyen mágikus szavak? D: Olyan kijelentések. A: És akkor hogy ölték meg? D: Ő hagyta magát megöletni. Megpróbálták. pap volt? D: Nem. A románok királya volt. A: Úgy értsem. vagy nem akarják! D: Akik el akarják olvasni ezeket a lapokat. Egy részét a lapjainak megtalálták. Akkor volt az utolsó ember.D: Nem. Jóval később a fajok összekeveredtek. és utána hogyan szüntesse meg a saját egoját.

hogyan kapcsolódjon össze belülről Istennel és hogyan viszonyuljon mások Istenéhez. az iskolára gondolok? D: Igen. csak nagyon kevesen tudtak végigmenni rajta. A: És hogy használták ezeket a szimbólumokat? D: Létezett néhány aranypecsét. Zamolx pecsétjét kapták. Csak a beavatottak. Zamolx Pecsétjeiként ismerték azokat. Ez a legnehezebb feladat. Aki megkapta. A harmadik fokozat Istennek belülről kifele történő manifesztációja. A helyükön csak az energetikaiak maradtak meg. mint az anunnakik. hogy amit ő csinál helyesebb. E periódus után a fizikai pecséteket egy rituálé során eltávolították. mindenikünknek megvan a lehetősége. Különben nagy vétek a saját útjáról erővel kiemelni egy lelket és a sajátodra helyezni. kettő a kezükön és egy a homlokukon. hogy ezeknek az Embereknek három jelük volt. Nincs joga hozzá. Mindenki a maga útján. Úgy látom. amelyeket a beavatottak kaptak. és mit jelent a változás.D: Igen. Istenhez és a Teremtőhöz bárki eljuthat. Azután a saját útján kell mennie. A: De a vallások nem mutatják meg az utat? 38 . 33 napig kellett tartsa. A: Mik voltak ezek? D: Energia szimbólumok. A: De ez nem általános út? D: Az út végcélját illetően közös. Nincs jogunk közbelépni. Senki sem mondhatja. A második fokozaton megmutatták neki. véges vagy hiányos lehet. A: És a negyedik fokozat? D: A negyedik fokozat a Teremtővel való egyesülést feltételezi. A: Hogy ne kerüljön kapcsolatba a többivel? D: Igen. hogy megváltozzon. A saját utunkat mutatnánk meg. Ha mi megmutatnánk egy utat. A: Leírnád ezeket a szimbólumokat? D: Lerajzolom neked ezeket. Ez volt az oka. hogy megtalálja az utat a Teremtőhöz. amely hibás. Mindenkinek megvan az egyéni és független útja. vagyis hova vezet ez az út. de csak a harmadik fokozatig. Ez idő alatt egyedül volt és meditált. A: Miért? D: Mert most. A: Hol voltak azok? D: Az egyik a homlokon volt. amelyeket a kezekre és a homlokra tettek. de emberek közt kellett élniük. Visszahozhatnánk a megismerést. a másik a kezek hajlatánál. akkor olyanok lennénk. hogy akik keresztülmentek a beavatáson felismerték egymást. Akik átmentek a harmadik fokozaton. Nagyon nehéz folyamat volt. de mindenkinek egyedül kell megtennie. mint amit más csinál. Elmagyarázzák. A: Fel tudnánk éleszteni ezeket a szokásokat. mivel megcsinálva ezt az ugrást nem voltak többé emberek. mint akkor. hogyan gondolkodott és mit kell tennie. A: Láthatóak voltak? Mások is láthatták? D: Nem.

amikor meditálni fognak. A: Milyenek lesznek a jövő vallásai? D: Egyetlenegy vallás lesz. Egyedüli. A: Lesznek még vallásos összejövetelek? D: Nem olyanok. mert a lélekből fog fakadni. D: Ha tudod azt. A: Hasonlítani fog valamennyire a jelenlegi vallásokhoz? D: Egyesíti az összes mai vallást. de csak azt fogja tartalmazni. papok? D: Csak koordinátorok. A: Milyen meditációk? D: Legyen például a Föld vizeinek megtisztulását célzó meditáció. Törvények Kódjának őrzői fognak lenni. amelyhez mindenki csatlakozni fog. csak imádkozik a vízért. hogy hány ember vesz részt a vasárnapi meditáción? A: Nem láttam. Isten létét felfedik és átértelmezik. hogy a bennük élő lények egészségesek. Miért kéne először mindig másnak megcsinálnia? A: Sok emberre lenne szükség.D: De igen. hogy Isten mindenhova elkísér. Húsvétra gondolok. mint most. békések legyenek… Majd a második hónap minden péntekén a föld egészségéért imádkoznánk. A: Sok embert kéne megmozgatni… D: Látod. hogy az megtisztuljon. hinned kell bennük és ezek valósággá válnak. Ez képes megmagyarázni és összekapcsolni az éterit az anyaggal. 39 . mivel te Ő vagy. ami igaz belőlük. valós és igaz. egy ilyen vagy olyan utat. mikor ünnepelj! A: A Karácsonyra. A: De ezt most is megtehetnénk. Te láttad. A: Lesznek még vezetők. hogy az év első hónapjának minden péntekén senki se csinál semmit. egészséges. akkor most sokkal messzebb lennénk. D: Persze. Csináld meg. hogy Jézus benned van. A: Mindenkire kötelező lesz? D: Nem lesz kötelező. de nem úgy. kibúvókat találsz. D: Gyere. hogy az egész bolygó eldönti. minden egyes alkalommal. hogy az emberek jobban megérthessék. próbáljuk ki. összhangban a Mátrix Igazsághoz és a Törvények Kódjával. amit elültetünk termékeny. Egy egyetemes vallás lesz. Miért kéne valakinek megmondania. Kérik. de csak az út elejét. A reinkarnáció ismert és elfogadott lesz. amikor valamit szeretnél csinálni. A: Lesznek még ünnepeink? D: Akkor ünnepelhetsz. éreztem. Olyan napok lesznek. Világszinten. és a cselekedeteid vigyázza. Tegyük fel. tápláló legyen… és így tovább. De pillanatnyilag mi nem érthetjük ezeket a mentalitásbeli változásokat. D: Akarnod kell. szükséged van megünnepelni? A: Nem. hogy minden mag. amikor akarsz. a szellemit a napi tevékenységekkel. gyógyító hatású legyen. Ha szabadon hagyták volna. mint most.

Senki sem teheti meg helyettünk. A: Meglátogatták még a Földet? D: Folyamatosan itt vannak és főleg most. D: Igen. de nekünk nincs hozzáférésünk ahhoz. Én azt hiszem. Egyesek a Szíriuszról. mint az emberek? D: Ott más formájuk van. ennél fontosabb. A: Miért nincs hozzáférésünk? D: Mert az akarattal van elrejtve. A tudásuk megmaradt és létezik a Földön. de számunkra lehetetlen megérteni. Jézus hagyott egy utat Isten felé. hogy a víz. Másképpen is lehetett volna és sokkal hamarabb. A: Én is azt gondolom. a levegő. akkor észrevették volna a valóságot. Csupán aktiválnunk kell. Sok ezer évre volt szükségük. hogy az embereknek konkrét példákra van szükségük. Így látni fogjuk milyen lényeges változások fognak megtörténni. D: Oh. Aghton azt mondja. aminek nincs jótékony és igazi megfelelője a Mátrixban. A: Miért? 40 . megmódosítva és úgy van elmondva. titkos és alkalmazhatatlan. Ha az emberek megértették volna. D: Igen. A: Meditáljunk a Föld megtisztításáért? D: Kérjük a Mátrixot. A: Honnan jöttek az atlantisziak? D: Az őseik a világűrből jöttek. Minden nehézkés. Hosszú ideig jöttek-mentek.D: Csináljunk minden hónap elsején egy-egy meditációt a Föld megtisztításáért. A: Léteznek még ezek a fajok azokon a bolygókon. hogy a dogmák beágyazásánál a félelem szolgált alapul. A: És lesz hatása? D: Meglátjuk. Az igazság a hazugság alatt volt elrejtve. A: Mégis egy nehéz út! D: Nem nehéz. megmutatta nekünk. Hány órakor? D: Szintén 22:30-kor. a Földön létező élő és élettelen anyag minden olyantól megtisztuljon. vajon mikor mondunk már le a régi meggyőződéseinkről? A: Minden jel azt mutat. mert a bensőnk összekapcsolódik a mennyeivel. A: Ennyi? D: Igen. Lényegében két faj volt. A: De az atlantisziak nem hagytak ránk bizonyos információkat? Nincsenek beékelve a jelenlegi vallásokba? D: Nem. hogy az emberek még abban az állapotban vannak. a föld és minden. A: Úgy néznek mi. Ott vannak. sokkal inkább energetikai. hogy ne értsük meg. amely képes itt élni. mások meg a Milonáról jöttek. amikor tettekkel kell meggyőzni őket. Öt másodpercet tart. A: Jó. hogy higgyél a saját megérzéseidben. rövidesen. hogy olyan testet alkossanak.

színűek voltak és mindeniknek egy bizonyos célja volt. Megpróbálják az embereket két táborra szakítani. Vigyáznunk kell. Ők is ugyanonnan indultak el és ugyanoda jutnak vissza. A: Vajon meg fogjuk ismerni? D: Igen. az összes világra és az összes univerzumra. mi fog történni és nem tetszik nekik. A: Mi volt az oka? D: Az atlantisziaknak hatalmas kristályaik voltak. sokuknak a keveréke vagyunk. Meg fogják érteni. kommunikálni más bolygók lakóival. mi fog történni? D: Akkor újból a Teremtőben leszünk. Egy adott pillanatban ők is meg fogják érteni a lényeget. Uralták az anyagi síkot. Ezért ők megpróbálnak befolyásolni azt mondva. az egész teremtésre gondolok. hogy vigyázzunk. hogy mindannyian Egyek vagyunk. mert be akarnak csapni. Senki sem különleges. amelyek segítségével meg tudták változtatni az anyagot. A: Ez azt jelenti. napot. Különben a történelem során sok galaxis-utazó megszállt itt a Földön. A: És akik a jövőben maradnak. Az anunnakik tudják. nem rombolhattak. egyenlők lesznek? Vagyis tudatosul bennük? D: Igen. hogy majdnem mindent. Mi. hogy minden fog létezni. Mindannyinknak idegen világokból származó ősei vannak és ez nemsokára ki fog derülni. Nem szabad elfelejtenünk. hogy csak az emberek egy részének van idegen DNS-e. hogy Atlantisz felrobbant? D: Aghton azt mondja. Melyek voltak azok. a Föld jelenlegi lakósága. vagyis nem csinálhattak rosszat és nem hozhattak létre élőlényeket. amiket nem tudtak megcsinálni? D: Nem ölhettek. Megpróbálták megváltoztatni a kristályok polaritását. A: Atlantisz miért robbant fel? D: A lakók hibája volt. A: Meg fogja valaha mondani valaki. vizet csinálni. A: És amikor mind egyformák leszünk. sőt még szét is osztották. Nemsokára. termést. A: De akik már nem lesznek itt? D: Ők olyan helyekre mennek. De Aghton azt mondja. A: Igaz az. hogy igaz. hogy semmi sem fog létezni? D: Ez azt jelenti.D: Mert most készen állunk megismerni az Igazságot. A: Maradt még ép kristály? 41 . A: Azt mondtad. Ez energiaegyensúly zavarhoz vezetett és ezek felrobbantak. a földi vérrel rendelkezők és a különleges vérűek táborára. ahol fejlődni fognak. majdnem mindent meg tudtak csinálni. hogy földönkívüli gyökereink vannak? D: Igen. darabokra szakadt és részei elsüllyedtek. A: De az anunnaki vérűek velünk egyenlők? D: Mi mind ugyanazok vagyunk. Ez tesz egyenlővé minket. de különböző méretűek. Képesek voltak esőt. A: Hány ilyen kristályuk volt? D: Húsz.

hogy bizonyos megmagyarázhatatlan jelenségek történnek. de amely képes volt megváltoztatni az anyagot A: Rosszat is tudtak csinálni vele? D: Ezek arra voltak programozva. hogy melyek voltak ezek a technikák. megpróbálták a másik irányba polarizálni. A: De akik hozták. ahogy ma is tudjuk. A: Mit csináltak az atlantisziak ezekkel a kristályokkal? D: Mindent. de ez se teljesen ép. A: Megmondanád. úgy. Ezek más bolygókról voltak hozva. A: És az energiának. A: Ezek a kristályok a Földről származnak? D: Nem. egyenként. melyek képesek voltak forogni. programozásra. A: Ott azt mondják. amely felment a tetejéig. galaxisbeli lényekkel való kommunikációra. az befolyásolhatja. mert bárhol is legyen az kristály. Nagy fémlemezekhez voltak fogatva. A: Megmondanád. de megmunkálták őket. A dákok is ismerték ezeket a titkokat. akik tulajdonképpen a meditációs szertartások koordinátorai voltak. milyen képességeink vannak és hova kell eljutnunk. amit akartak. amely a kristály belsejéből áradt ki. Ahogy mondtam. csak sokkal erősebb. jó szándékúak voltak. az időjárás szabályozására. A: Megállás nélkül működött? D: Nem. hol van? D: Aghton azt mondja. A segítségével bármit megcsinálhattál. de ez Atlantisz megsemmisüléséhez vezetett. Gondolkozz csak. A forgás pillanatában a kristály belsejéből egy színes energiasugár áradt ki. Volt egy csoport papnőjük a Kogaionban. miért tették? Mi volt a céljuk? D: Ők azt a feladatot kapták. idő anomáliák. Olyan volt.. Amikor elért a tetejéhez. mintha tűz lett volna. amellyel életre keltek. speciális technikákat alkalmazva imádkoztak. mint egy óriási energia. Azt akarták.. Minden csakra a saját színében ragyogott. csak el vannak temetve az óceán mélyen a föld alá. Valójában négy helyről. mert a Mátrix tulajdonságaival bírt. amilyenek nekünk is lesznek a jövőben. mint ha élők lettek volna. Létezik egy nagyobb darab. az Igazság megtudására. hírtelen viharok. projekciókra. akik a Föld lakóságát jöttek segíteni. ki felé voltak irányítva? 42 . meditációkra és sok más dolgokra. milyen színe volt? D: Megegyezett a kristály színével. A: Természetes vagy mesterséges kristályok voltak? D: Természetes kristályok voltak.D: Ép nem. Egyfajta óriási számítógép volt. A: Hány csakrájuk volt? D: Tíz. hogy segítsenek. Más. elkezdte aktiválni a csakrákat. Különleges szertartásaik voltak. mint például: hajók eltűnése. A: A csakrák aktiválása után mi történt? D: A kristály saját erővel kezdett rendelkezni. Ők ismerték az Igazságot és a Törvényeket. de léteznek darabok belőlük. Máskor nyugvó állapotban volt. kik vagyunk. hogy a Bermuda Háromszög néven ismert helyen van. Csak amikor szükség volt. A forgásukkal egy olyan erőteret generáltak. hogy jót csináljanak. A kristályok csak jóra voltak programozva. lentről felfele. Ezek bizonyos napokon. hogy megértsük. D: Ez igaz.

míg a papnői női energiát. A szertartás. A: Ezek a kogaioni papnők. mint pl. A: Miért voltak nők? D: Zamolx férfi energiát képviselt. akik a kristály felé mennek. melyek közepén egy-egy kristály állt. amelyek egy bizonyos céllal voltak összehívva. Mindez része volt a szent tanításnak. Ez a tanítás nemzedékről nemzedékre volt továbbadva. Még léteztek az úgynevezett különleges találkozók. Nincs jogom ennél többet tudni. hogy az atlantisziaknak egy hatalmas könyvtáruk volt. Ez válaszol. Ezeknek a meditációknak a célja bizonyos kivánságok megtestesítése volt. A: Hány papnő volt? D: Két kört látok. amelyekből kellemes illatú füst terjengett. a terem falaira vetítve képeket. kombinálta ezt a két energiát és ebből kifolyólag. gazdag termés. amíg az anunnakik el nem döntötték. bőségéért. jól meghatározott feladata volt. Aghton azt mondja. Körülöttük hatalmas tálak. akikről beszéltél. míg hét a teremtés száma. Istennel való kapcsolat beállításáért voltak meditációk. Egyik se csinálhatta azt. A: Zamolx a papnők és a beavatottak koordinátora volt? D: Igen. A: Azt mondják. Így elkezdtek harcolni vele. évszakok és bolygók által meghatározott időpontokban összegyűltek a Szent helyen és meditáltak. egy bizonyos támadás vagy bizonyos helyzet felbukkanása. ráteszik a kezüket és kérdéseket tesznek fel a kristálynak. A: Milyen szertartásaik? D: Ősi rituálék. amelyek más világokból származnak. A bolygó energizálásáért. Zamolxszal együtt harmincnégyen. amit csináltak. amelyekről beszéltél még? 43 . addig a pillanatig. ennek ellenére csak négyszer tették meg. amelyek abból az időből származtak. mintha üvegből lennének. akik imádkoztak Végtelen lényekké változtak. védelem. A: Voltak bizonyos tárgyaik és mágikus szövegeik? D: Karkötőik és fejkoronáik voltak és tiszta nyelvet beszéltek. Hatalmas termeket látok. Ők harminchárman voltak. de mást nem látok. napszertartások. kérésért és manifesztációért. Embereket látok.D: Igen. eső vagy bármi más. másvilágokkal való kapcsolatfelvétel érdekében történő szertartások. Az egyik kör tizenegy nőből és a másik huszonkét nőből állt. A: Könyvek voltak? D: Nem. ez pedig hetet jelent. hogy ez egy szent szám. A: Milyen rituálék voltak? D: Bizonyos. amit a másik csinált. gyakorolták az atlantisziak szertartásait? D: Igen. hogy túl nagy erőt képvisel és veszélyesen széles körben kezdik használni. melyre helyes döntést kellett hozni. Körülöttük a falak olyanok. A: Azok a kristályok. D: Tudásukat speciális helyeken őrizték. Olyan rituálék voltak. és amelyeknek meg van az erejük megváltoztatni az eseményeket. hogy ez zavaró. Ennek ellenére időközönként közös szertartásaik is voltak. de mindenik csoportnak egyértelmű.

a könyvtár. kerek. az égből néznéd. a szárazon és a levegőben is tudnak menni. amilyenekkel manapság mi rendelkezünk. mások. de nem kőből épültek és sokkal kisebbek. hogy ételt ettek. A: De voltak farmerek. A: Hogy néztek ki a házak. A házaik szintén fehérek. A: Hasonlít az Inuán levőkkel? D: Nem. Különben az atlantisziaknak nem volt szükségük házakra. itt különleges meditációkat végeztek. akik termesztéssel. mint mi. Sok növényt. fát. A: Milyen ruhát viseltek az atlantisziak? D: Normál ruhákat. Sok termet látok. virágot látok még. állatneveléssel foglalkoztak? D: Kertészkedéssel igen. hogy a gondolat erejével vannak működtetve. Másfélék. mert ők nem ettek húst. Nincsenek kerekeik és a vízen. ahol az anyakristály. Az elején. Sokkal később. akkor változtatták meg az étkezésüket. A: Bármennyihez? D: Nem. Gömbölyebbek és levegőt bocsájtanak ki az alsó részükön. Ez az a hely. A: Volt pénzük? D: Nem A: Akkor hogy kapták meg a szükséges termékeket? D: Mindenki mindenhez hozzáférhetett. az utcák? D: Széles. hogy a Földhöz igazodjanak. A központjukban egy nagy. csak amennyire szükség volt. Az épület körül egy nagy tér terült el. Ha fentről. fehér kőből épített épület állt. Kisebbek. mint a mieink. és csak információ-rögzítési és átadási feladatuk van. olyanokat. Aztán közbelépett a szándék. nyugodtaknak látom. nevetőknek. de nem olyanok. de nem tudom. szintetikus anyagokat? D: Aghton szerint nem. 44 . Ahogy én látom. D: Igen. mindeniket mire használták. A: Színesek voltak? D: Igen. Mindenhol gyümölcsfák és termőföldek vannak. a városaiknak különleges formájuk volt. A: Ismerték a műanyagot. hogy érzed őket? D: Békéseknek. de speciális mechanizmusuk van. kőből kirakott utcákat látok. hogy többel rendelkezzenek és így kezdődött el a vég. Szükségük volt rá. Viszont természetes anyagból voltak csinálva. amikor az anunnakik közbeléptek és összekeverték a fajokat. A: Úgy értettem. a koordinátorok helye volt. Létre tudtak hozni egy különleges védelmi energiamezőt. Az utcáik egyenesek és mindenik ettől az épülettől indul ki. A: Használnak üzemanyagot? D: Aghton azt mondja. A: De az emberek. A: Tudtak fémeket ötvözni? D: Igen. A: Vannak autóik? D: Igen. mint a központi épület. de állatneveléssel nem.D: Nem.

és bármi. Értelmetlen lett volna. hogy bármikor bármije meglegyen. de ha más éhes és te egy kenyeret materializálsz. Az nem adódik meg. ad neked. akkor te is örülsz neki. Különben nem. ha mindenkinek meglenne a lehetősége. Te hozod a döntést. megszerezzük a materializáció képességét? 45 . akkor a félelem eltűnik. hogy a szívedben tudod. A: Ezt nagyon nehéz megérteni! D: Általános Törvények. Akik uralták az anyagot. A: Jó és ha egy kenyeret materializálok. hogy bármikor bármid meglehet. amit szeretett. Nem bonyolult. A feleslegesen rendelkezni valamivel. az anunnakiktól származik. hogy segíts rajta. azt látnánk. veled egyenlő. ha a szándék alapjául a birtoklás szolgál. hogy megértsék és gyakorlatba ültessék a tudást. hogy sohasem! D: De igen. nagyon hamarosan! A: Hát. hogy megadd neki. A: Voltak iskolák? D: Igen. Ezek mind ránk erőltetett gondolatok. de mindenki a közösség érdekében cselekedett. hogy ha ő örülni fog. hogy csak azt kell materializálnunk. Látod a szenvedését és ezért te is szenvedsz. A materializálás rezgése a szeretet. amire szüksége van. ha beavatott voltál és a belső Istened segítségével mestere voltál az anyagnak. Félsz attól. azok nélkül is különböző dolgokat tudtak csinálni? A: Képesek voltak tárgyakat materializálni és dematerializálni? D: Igen. ez azt jelenti. hogy mindenkinek ugyanaz a foglalkozása legyen. Te azt látod. hogy nincs mindened. A: Mikor fogjuk tudni megcsinálni? D: Amikor meg fogjuk érteni. annál jobban félsz. A: De nem mindenki tudta ezt megcsinálni? D: Nem. Különben abban a pillanatban érzed mindenki szenvedését és örömét. hogy minden egy bizonyos céllal volt csinálva. A legjobb mód az irányításra. hogy aki éhes. tudnának még manipulálni. A gyermekek bizonyos helyekre mentek. mivel ti Egyek vagytok. félnénk még. mert a kenyér az övé. akkor minden megváltozik. ahol segítették. hogy megszüntesd a szenvedését. ne nevessenek rajtad. az a testvéred. Minél többel rendelkezel. Gondolkodj csak. A: Ez azt jelenti.A: Mindeniknek volt valami mestersége? D: Mindenki azt csinált. ha éhes vagyok és egy kenyeret szeretnék materializálni. amire szükségünk van. nem ehetek én is belőle? D: Csak ha akiknek adtad. ha mindenki egyforma lenne. A többség kristályokat használt. Tanár csak akkor lehettél. és elvenni valakitől valamit az ő hozzájárulása nélkül. stb. Tárgyak materializálásának képessége egy tudatállapot és nem egy programozás. Ha logikusan gondolkodnánk. akkor a szándék alapját a enni akarás képezi. amelyek eltávolítanak a valóságtól. Mi is hamarosan képesek leszünk erre. hogy ne szegényedj le. ami elvesznek tőled kicserélhető. lopásnak számít. hogy segíts rajta. D: Igen. vagy irányítva lennénk? A: És ha megtanuljuk ennek a szeretetnek a leckéjét. ne lopjanak meg. akik a bolygón laknak. Amikor tudod azt.

és ezáltal azzá alakítod. hogy megtapasztalják a vagyont. a felépítésükkel ellentétes érzelmet. amivé szeretnéd. hogy tudsz materializálni? D: Amikor szeretetet érzel magadban. mindennek van logikája. hogyan nézed a dolgokat. gyűlöletet. hogy mi legyen. vágyak vagy interferenciák nélkül. A: De hol? D: Te légy a Teremtő és a tested Benne legyen. hogy egyszerre mindent láss. elkezd az elsődleges anyag kiáramlani. hogy az inkarnációkban szenvedsz. amit elképzelhetsz. amelyet gondolat-energia-formával töltesz fel. Attól függ. Megtanították őket. A: De konkrétan. de nem tudták megállítani a pusztulást. A füleidben visszhangzik az Univerzum hangja. akik a Földre érkeznek. Ők azért voltak ideküldve. mohóságot. Ellenkezőleg. mert ezek az alsó világhoz tartoznak. de az anunnakik becsapták őket. Megértetted? A: Megérteni megértettem. hogy segítsenek. Vagyis te mondod meg. Az atlantisziaknak sokat kellett az anunnakik miatt szenvedniük. Minden gondolat-energia-forma. hogy ne mondjam utópikusnak! D: Mindenkinek ide kell eljutnia. A: És a más égitesteken levő testvéreik nem tudtak nekik segíteni? D: Ők tudták. Az anunnakik voltak itt először. A Teremtőnek nincs órája. A: Egy milliárd év alatt! D: Az idő nem számít. egy forma. de nekem lehetetlennek tűnik. A: Talán ma az evolúció más fokán állnánk. Eggyé válsz a Mátrixszal. amelyeket nem tudsz már irányítani. mert te ő vagy. erőt. ami történt.D: Igen. hogy a tested – melyet elfoglalsz – segítségével materializáld. alá kell rendelniük magukat a létező törvényeknek és csak bizonyos mértékben léphetnek közbe. amelyen keresztül közlekedik az anyag. elkezd lüktetni benned a Teremtő pulzusa. ha ésszel gondolkoztak volna! D: Ugyanoda fogunk eljutni. A: De sok inkarnációt átszenvedtünk! D: Tanultunk. hogy azoknak. Az atlantisziak később jöttek. A tested csak egy relé. Istenhez kapcsolódsz és egy leszel a Teremtővel. nem szenvedtünk. akkor 46 . A szemeid a Teremtő szemeivel lesznek egyenlők és ez lehetővé teszi. A: Barátok voltak? D: Nem. akik szert tettek ezekre a hibákra! Nekik köszönhetően történt az. Ha azt mondod. De ahogy mondtam. A technika az. A tenyereiden keresztül. de abban a pillanatban ne légy benne. az egyedüllét gondolatát. amely a legtökéletesebb zene. A: A vezetőik miért nem mondták meg nekik. más gondolatok. félelmet és minden. A: Mi a kapcsolat az anunnakik és az atlantisziak között? D: Semmi. miért nem hívták fel a figyelmüket? D: Hát éppen ők voltak az elsők. Megpróbáltak segíteni nekik. A: Hogyan csapták be őket? D: Bevezették nekik a különválás.

hogy néhány évtizeddel ezelőtt egy földönkívüli űrhajó zuhant le. D: Ezt csak akkor fogjuk igazán tudni. Ez a nagy lecke! A: Egyszerűen hangzik. nagyon sokszor. mint mi? D: Aghton azt mondja. Egy az ütközéskor meghalt és kettő túlélte. A: Hogy érted. A: Közbeléptek anélkül. időt adva nekik. A: Miért nem maradtak meg? Megölték őket? D: Nem ölték meg őket. kik és mik vagyunk valójában. 47 . Ha azt mondod. Aghton azt mondja. Azt mondják. aurájuk. mit csináljanak? D: Ha tudták volna. belülről vagy az energetikai felépítésében különbözik. mert nem tudtak a Föld rezgéséhez alkalmazkodni. ha tudták volna. akkor az élet új tapasztalatokkal teli iskola lesz. de ez specifikus. hogyan egyensúlyozzák ki energetikailag. A: És mit kell tanulnunk? D: Hogy egyenlők vagyunk és egyek a Teremtővel. D: Volt. A: Megmenthették volna őket? D: Igen. Meg tudnád mondani. Mindennek rendje és logikája van. Ez igaz. A: De mint energetikai struktúra. de tudd. hogy ugyanazt a mezőt generálja. hogy összhangban legyenek a bolygóval. Most van itt az idő. amikor meg fogjuk érteni. vagy energetikai védelmet csináljanak körülöttük.szenvedni fogsz. hogy három lény volt benne. akinek anyagi felépítése van energetikai struktúrája. amit nekünk mondanak. de nagyon nem avatkozhattak be. hogy úgy nézzenek ki. és ha tudták volna. hogy kiegyensúlyozzák saját magukat. hogy tudtunk volna róla? D: Igen. A: Ez így van. azért haltak meg. Amikor a hajó lezuhant. A: Energetikai terápiára gondolsz? D: Igen. Azokat elfogták és egy titkos laboratóriumba szállították. amely egy. ha kívülről hasonlít. egyetlen teremtés sem hasonlít a másikhoz. A: Hol? D: Aghton azt mondja. de kivételesen nehéz. D: Ők mindig segítettek az idők folyamán. vagy ha létezett volna egy generátor. ha a megmentőik ismerték volna ezeket a dolgokat. A: A Marson kísérleteket hajtottak végre és azt mondják. A lények mindig a helynek megfelelőek és ahhoz hasonlóak. Léteznek még energialények is. Így a csakráik és teljes energetikai rendszerük megzavaródott. Hogy egyszerűen kiegyensúlyozzák őket. amikor eljutunk oda. a saját energiamezőjüknek megfelelő mezőt generált. vannak csakráik. Nem tudom hányszor. hogy a Marson. Jelenleg csak azt tudjuk. hogy igaz-e? D: Igen. A: Nálunk a naprendszerben létezik még élet? D: Igen. A: A más világokból való testvéreink segíthettek volna. tönkrement az a szerkezete. hogy minden valójában élő. biomezőik? D: Minden lénynek. idegenekkel a fedélzetén. hogy tanulsz. de nem éltek sokáig. hogy nem létezik élet. A: De azért. mit csináljanak.

amit az összes inkarnációnkban létrehoztunk. amelyek állandóan. ha segítene valaki. Mindig így volt. Vékonyabbak és magasabbak voltak. akik szeretünk egy helyben állni. A Föld csak átveszi. Nem volt se hajuk. sokkal könnyebb lenne. nem tudom miért. A: Valamikor eljutunk oda? D: Igen. akik létrehoztuk. meg tudtál szüntetni egy pár hátrahagyott rezgést. Azt mondja. amíg lehet. mint mi? D: Igen. állapotokat. D: Nem. de ugyanúgy kezeik. amelyet végig kell járnunk. de másfélék. Vagyis hozzánk. hogy egy ilyen megtisztulás után az emberiség egy vibrációs ugrást csinál. D: Azért nehézkés. A: Nem helyes! Talán most jó ember vagyok! D: Helyes! Ha egy inkarnációban rossz voltál. A: Egy nehézkés és fáradságos evolúció. Ezért kell mindannyinknak megtapasztalnunk bizonyos dolgokat. A: Teremtők? D: Igen. Félünk a változástól és az újtól. a gondolat erejével irányítják. Ő az. Csak azt kapod vissza. visszakapunk mindent. Mi vagyunk azok. amit adtál. amit visszakapsz az a maradék. ami semlegesíti. Nem jöttek rossz szándékkal ide. Nagyon intelligens és barátságos lények voltak. A Föld számos rezgést ismer. de nem lehet használni. a mi rezgésünk volt. akkor saját maga oltja ki.A: Olyanok voltak. A Föld megkapta ezt a feladatot. Része az evolúciónknak. A: Jó lenne. A Földnek időközönként meg kell tisztulnia. a polaritása adja az érzéseket. Ha megértenénk. hangokat. akik akadályokat állítunk fel. se körmük. azt jelenti. hogy megmutassa. fejük volt. alacsonyabb rendűtől a magasabb rendűig és minden egyes alkalommal beállítódott. A: És a hajó? D: Aghton mutatja. A: Miért kellett volna beállítódnia? Hiszen a saját rezgése volt. bőrük pedig más színű volt. a megéléseinket. A: És ha valami negatívat hoztunk létre egy előző életünkben? D: Amikor a Föld semlegesíti magát. a fény felé vezet. és hogy kötelező eljutnunk oda. és itt a Földön még senki sem jutott el ehhez az erőhöz. Ha nem érkezik egy ellentétes polaritású energia. egy másikban viszont jó. A: Mit jelent ez az ugrás? 48 . Tudnunk kell. negatív polaritásúak voltak. A: Miért? D: Mert ezt a hajót. hogy mára megcsinálták. Nem ad senki sem pluszba. visszaküldve a teremtőinek az energiát. A: És gyakran történik meg ez? D: Aghton azt mondja. lábaik. hogy néhány évezredenként történik egy ilyen megtisztulás. aki segíteni fog. tárolja és megőrzi. A Föld élő. hogy az út. akik felfedező úton jártak. mert nehézzé szeretnénk tenni. Különben sokszor közbelépett már a történelem során. Mi vagyunk azok. elmagyarázza nekünk… D: Még így is különböző csoportokra lennénk osztva. mint minden hajót az Inuán. gondolatokat.

D: A bolygó és minden, ami rajta van, a fény felé halad. Ez a felemelkedés lépésekben megy végbe. Mindenik lépésnél az anyag struktúrája megváltozik, egyre légiesebb lesz. Minden lépés után az alsó rezgés egyre kevesebb erőhöz jut, a végén teljesen megszűnik. Ezek a fejlődési ciklusok speciálisan azért vannak adva, hogy megkönnyítsék a felemelkedésünket. A: De miért nem egyből történik ez a felemelkedés? D: Mert nem tudunk továbbmenni. A fizikai és az energetikai struktúránk nincs felkészülve, nem tudja átvészelni ezt a változást. Ha megtörténne, az emberi faj eltűnne a Föld színéről. Mi a Földdel együtt fejlődünk, és a Föld köztünk és a segítségünkkel fejlődik. Ez egy tiszta, jól meghatározott kapcsolat. Mégis ha megértenénk, hogy hova kell eljutnunk és mi a küldetésünk, a lépcsők kisebbek és a felemelkedések veszteségmentesek lennének. Sajnos a megéléseink annyira negatív polaritásúak, hogy a teljes teremtésre kihatnak. Már annyira felborult az egyensúly, hogy az veszélyezteti az Univerzum energetikai és fogalmi alakját. Ez az oka, amiért már nem lehet tovább így folytatni. A: Úgy vegyem, hogy azon a ponton vagyunk, amikor a Föld elkezdi a megtisztulást? D: Igen. Ő elkezd megtisztulni, hogy újabb lépcsővel menjen feljebb. A: Az igazság az, hogy zavaros, erőszakkal teli időszakot élünk. Hogy gondolod, miként reagáljunk ezekre? Mit tegyünk? D: Nyugodtaknak és csendeseknek kell lennünk, hogy úgy nézzük az egész folyamatot, mint egy filmet, anélkül, hogy közvetlenül részt vennénk benne. Csak a pozitív polaritású tettekkel tudunk beavatkozni. A: És ha körülöttünk minden bolondnak látszik? D: Próbáljuk megmagyarázni nekik. De csak akkor, ha hallani szeretnék. Ha nem, tiszteletben kell tartanunk a döntésüket és hagynunk kell, hogy a saját útjukon menjenek. Eljön az idő, amikor látni fogjuk, ahogy a rossz minden lépésünkben ott van, akkor a házunkba kell vonulnunk, és hasznos és védelmi polaritású meditációt kell végeznünk. Ne feledjük viszont el, hogy az összes létezőért és a teljes bolygóért kell imádkoznunk. Ahogy többen és többen leszünk, úgy ez az időszak rövidebb és könnyebb lesz. Semminek sem szabad kívülről minket befolyásolnia, ellenkezőleg, nekünk kell másokat befolyásolnunk. Mindenikünknek pozitív példának kell lennie, a tetteinknek tükröznie kell a hitünket. A: Egy káosszal teli időszak következik? D: Már káosz van, az idő, ami jön, nem írható le szavakkal, mindezek ellenére, mi az általunk létrehozott energiában fogunk élni. Ennyi és semmi több. Ami majd jön, az nem más, mint amit létrehoztunk. A: És azután? D: Azután kinyílnak a szemeink, megértünk dolgokat és továbbmegyünk. Fény és a szeretet vár ránk. Fáradozásainknak meg lesz a jutalma. A: Ez a magyarázata a kataklizmáknak, amelyek a történelem során a földet sújtották? D: Ez a magyarázata az evolúciónak, amit a bolygó megismert! Minden egyes felemelkedéssel a teljes rendszer rezgése megváltozott.

49

A: Ezek az események előre meghatározottak? D: Részben, vagyis bizonyos időközönként megtörténik egy esemény. Ebből sok százmillió út fut ki, hosszabb, rövidebb, nehezebb vagy könnyebb, amely a következő fix eseményig megy. Mi választjuk meg az utat, melyen végigmegyünk. A: Az utat saját magunk válasszuk? D: Igen. A: Az univerzum összes teremtménye rendelkezik szabad akarattal? D: Egyeseknek más értékrendszerük van. A: És nekünk miért van szabad akaratunk? D: Mert különböző polaritásokkal rendelkező világban élünk. A: Vagyis kettős. D: Igen. Itt az energia pozitív vagy negatív rezgést vesz fel. Máshoz az energia csak létezik. De tudd meg, mi vagyunk, akik meghatározzuk a polaritást. Az univerzumból tiszta energiát kapunk. Azt az elménk segítségével alakítjuk át. A: De az energia nem tartalmazza mindkét aspektust? D: Az energia mindent tartalmaz, de kezdetleges állapotban, mint amikor csinálsz valamit, de ahhoz, hogy szétválaszd, szándékot kell belevinned. A: És ha pozitív szándékkal tennénk, akkor pozitív eredményeink lennének? D: Igen. Az ember elméjének ereje, hogy megváltoztasson és polarizáljon valamit, hatalmas, de manapság a rombolásra van irányítva és nem a teremtésre. Nem érted, hogy minden energia? A különbséget a rezgés adja, mely a teremtés szándékának alapjául szolgált. A kő is rezeg, csak egy alacsonyabb frekvencián. Ezt ismerték az őseink. Nekik nem tűnt annyira különlegesnek. A: Az igazság az, hogy azt nézed, amit ránk hagytak, a piramisokra… Kik építették a piramisokat? D: A piramisokat az atlantisziak túlélő leszármazottai építették. A: Mindenhol a világon? D: Igen. A: Hogy építették? D: Ők uralták az anyagot, de a kristályokra is szükség lett volna, amelyek már porrá voltak zúzva. Ezért más bolygók lakóitól kaptak segítséget. A: Tudták, hogy akik segítették, földönkívüliek voltak? D: Igen. Ők megmutatták, hogy merre haladjanak. A: Vagyis hogyan? D: Aghton azt mondja, hogy abban az időben, az Orion konstelláció felé irányították őket. A: És most? D: Csak oda, de van egy kis eltérés, mivel a Föld tengelye megváltozott. A: A történelem azt mondja, hogy a fáraók építették végtelen nyugvóhelyek céljából. D: Az első fáraók és bizonyos civilizációk vezetői, vagyis mindenik, melynek köze van a piramisokhoz, az atlantisziak egyenes ágú leszármazottai, de nem azoknak, akik itt voltak már a bolygón, hanem másoknak, akik speciálisan az anyabolygóról érkeztek. Azzal

50

a szándékkal érkeztek, hogy az emberiséget és a testvéreiket segítsék. Őket idehozták, és nem itt születtek, ezért nem volt karmájuk. Hogy egyenesen elmenjenek, anélkül, hogy Föld energiamezőjén keresztülmenjenek, különböző energiaalagutakat építettek. A piramisok ezzel a céllal épültek. A: Vagyis energia alagutak? D: Igen. A: És a Szfinx? D: A Szfinxnek nagyon fontos szerepe van. Alatta olyan alagutakba lehet bejutni, melyek földalatti városokba vezetnek, amelyek az egész világot behálózzák, más galaxisokból érkezett lények által épített városokba. Ugyanitt van az egyetemes könyvtár bejárata. Itt az emberiség meg fogja találni az összes, a teremtésre vonatkozó kérdésre a választ. A: Van hozzáférésünk ehhez? D: Aghton azt mondja, hogy az ottaniak felfedezték a bejáratot, de nem híresztelték el. Akárhogy is, nagyon nehéz oda bejutni, mert az alagutak meg vannak telve vízzel. A víz évente kétszer húzódik vissza és csak ezeken a napon lehetne megpróbálni a behatolást. A: Akik felfedezték, bementek? D: Nem. Féltek bemenni. A: Miért? D: Az alagutak nagyon meredek lejtőkben végződnek, amelyek valahova lefelé vezetnek. Senkinek sem volt bátorsága továbbmenni. Csak miután lemész, felmész, és megint lemész, juthatsz be a könyvtárba és a földalatti városokba. És ennek ellenére, aki a munkálatokat végzi, egy régi lélek. Ő egy ismert atlantiszi és érzi a lelke mélyén, hogy mi történt Atlantisszal. Ő tudta, hogy a felfedezés megváltoztatja a történelmet és fél, nehogy az országa lerombolásához vezessen. A: De miért építettek ezeket a városokat? D: Aghton azt mondja, hogy akik idejöttek azért építették, hogy védelmet nyújtsanak a föld lakóinak támadásai és az időjárás viszontagságai ellen. Abban az időben a Föld nem volt stabil. A: Ezek a városok a kormányok jelenlegi földalatti bázisai? D: Aghton azt mondja, hogy nem. A kormányok bázisai másképpen néznek ki, nincsenek olyan mélyre ásva, mint ezek a földalatti városok és nem annyira szétterjedtek. A: Tudod, hol vannak ezek a bázisok? D: Aghton azt mondja, hogy tizenegy van, de a legnagyobbak Antarktiszen, Ausztráliában és a Kolorádó hegységben van. A: Még szeretnék kérdezni valamit. Valójában ez egy olyan kérdés, amelyet néhány olvasó tett fel. Te választottad, hogy ide gyere a Földre? Megkérdezték tőled? D: Megkérdezték és elmagyarázták a küldetésemet. Én akartam idejönni. A: De miért te és nem más? D: Mert én tanulmányoztam és érdekelt a múltja, az evolúció és a karma. A: Ezek voltak az egyedüli kritériumok?

51

tudod magadról. hogy visszautasítsd? D: Igen. és hogy megváltoztassuk a programunkat. mert hazudunk. válhatunk igazán Istenné. Akkor fogod látni. mert lopunk… D: Ha tudatosítottad. Visszautasíthattam volna. meg kell vizsgálnunk. amikor már szükség volt rá. hogy valahol fent keressük Istent. Ebben az esetben kérned kell a Mátrixtól. akik arra törekedtek. de nem jutott eszembe. Örömmel elfogadtam. még voltak mások is. A: Hogyan? D: Úgy vegyem. Az én programom volt. Ha akarjuk ezt. Mi a legegyszerűbb módja. melyek ezek ellentétesei. A: Szerepelt a programodban. hogy Isten bennünk van és nem rajtunk kívül. hogy eljuss a Földre? D: Igen. sorba kell venned az összes problémát. akkor minden rendben van. Amikor behatároltad. Az elődeimnek köszönhetem azokat a képességeket. és én nem szeretném. hogy mi állít meg. arra gondolsz. D: Isten bennünk van. és Neki imádkozzunk. hogy Istenekké kell válnunk. Először is. ha ezek a vonások Istentől származnak-e vagy máshonnan jönnek. mert tévedünk. melyek az okai. Ha Tőle vannak. D: És megtalálta valaki ott fenn Istent? A: Nem tudom. amelyekkel az Inuán rendelkeztem. hogy adja meg ezeket a vonásokat és szüntesse meg a többieket. melyek a mennyei állapotok. A: De bennünket arra tanítottak. hogy segítsen. és mi Istenben vagyunk. nem kell semmit megváltoztatnod. III. Miután elküldtük a kérésünket. ha viszont földiek. hogy a nem megbocsájtás ellentétese a megbocsájtás és a büntetésé a jutalmazás. A: Hogyan? D: Mondjuk. de akkor hallottam először erről a küldetésről. akkor a Mátrixtól kérnünk kell. hogy ezek az akadályok. Megértve ezt a dolgot és egyesülve Vele. mert bűnösek vagyunk. meg kell kérdezd. hogy ilyen legyek. Isten bennünk van. hogy nem lehetünk Hozzá hasonlóak. A: Megvolt a lehetőséged. A: Az okok sokfélék. azoknak. de ez azt jelentené. hogy elérjük ezt az állapotot? D: Hogy tudatosuljon bennünk. A: Nem kérhetnéd egyszerűen a nem meg bocsájtás és a büntetés vágy megszüntetését? 52 . nem is tudnám felidézni az összest. hogy megtanítsanak. A: Mit csinálhatunk? D: Először is akarnunk kell. A: Azt mondtad. hogy önmagamat dicsérném. hogy megszüntesd. amiért azt gondoltuk. hogy nem vagy megbocsájtó és szeretsz mindenkit magad körül megbüntetni.D: Nem. és a Teremtőnek.

Kérd a Mátrixot és a változás elkezdődik. hogy ez egymás mellé tehető! D: Miért nem? Ha Isten szeretnél lenni. hogy behúzna egyet neked! A: Nem hiszem. az kapu nyitva áll előtted. hogy megmutassa neked a Föld teremtését. hogy ez lehetetlen? Ösztönösen elindul a kezem. ez a következő lépés. D: Előtted áll az egész élet. A lényeg. hogy módosítsd a mintát. Megváltoztattam a személyiségem polaritását. kérd. Fontos. A: Nem látod. nem lenne hosszas életű. hogy csináld meg egy pár óra alatt! A: Tegyük fel. A legszembeötlőbb tulajdonság és a legnehezebb megszüntetni. nem lenne semmi eredménye. A: Ha valaki hozzám jön és fel akar pofozni és sugárzik gyűlölettől. A: De ha valaki megtámad. Ha a válasz pozitív.D: Nem. megbánásaidat. Mond el a gondolataidat. mi történne. hogy behúzzak egyet neki! D: Látod. Másképpen nincs semmi értelme. miből áll. amit meg kell csinálnunk. először kérdezd meg. és ha meg szeretnéd csinálni. Értsd meg. 53 . hogy engedje meg. A: És konkrétan mit kellene csinálnom? D: Becsületesen és pontosan válaszolnál arra. A: És minden problémát külön kell vennem? D: Igen. hogy szeretnél-e Isten lenni. hogy mutassa meg. minden a gondolkodásmódtól függ. részt vehess a teremtésben. Mi lesz a következő lépés? D: Szeretnélek az erőszakról emlékeztetni. a változásokat. Ha egyszerűen kitörölnéd. Ez egy teljes élő. A: De ez egy hatalmas munka! D: De könnyű volt megtenni ezeket? A: Ezek sok év munkájának eredményei. Kérd. és csak azután mond ki. Gondolkodj csak. Vizsgáld meg. A: Miért? D: Az erőszakkal bizonyos hiányokat. Senki sem mondja. mert nincs értelme. Hogy vetítsük tudatosan kívülre a mennyeiség jellegzetességeit. mit tudsz csinálni? D: Ellentétes polaritással válaszolok. amiket meg szeretnél csinálni. Hiába próbálkoznál. hogy meg akarod-e csinálni. Neked kell ellentétesen polarizálnod bizonyos tanult sajátosságokat. hogy naponta meditálj. mivel a mintájuk az elmédben maradna és egy adott pillanatban újból megjelennének. mit jelent ez. Kérd aztán. Meglátod majd. amit mondtam. Hozz mellette és ellene szóló érveket. A: És miért meditáljak? D: Beszélj először a Mátrixszal. adjak szeretet neki? D: Igen. képtelenségeket. ha tévedés esetén az Isten jönne. hogy sikerült. Mielőtt elindulnál a mennyeiség felé vezető úton. hogy az elméd tisztán lásson. meg nem értéseket rejtünk el. hogy válaszol. ugyanúgy kell megnyilvánulnod.

hogy mindannyiunk tettei valójában saját magunk felé irányított tettek. Ha Hozzá hasonló szeretnél lenni. barátok. Csináld.A: A föld nagyon rég volt teremtve! D: A Mátrixban nem létezik idő. Kérd meg a Mátrixot. barátaidban. Tudatosítsd a származásodat. stb. Majd kérd. A: Mi ennek a megélésnek a célja? D: Válj eggyé vele. a körülötted levőkével és mindannyian különböző személyiségek vagyunk. hogy ha bármit csinálsz. hogy megcsináltam ezt. gondolod. Egyformák vagyunk. kellemes. a házad. hogy érzékelhesd önmagadban. A Földön senki nem lenne képes elviselni az Ő teljes energiáját. hogy mindannyian egyelők vagyunk. A: És mi a célja ezeknek a gyakorlatoknak? D: Hogy lássátok. Ha megértjük legalább azt. D: Körülbelül mennyi emberrel találkozol egy év alatt? Azokra gondolok. és ha te éhes lennél. ha Istennek lenne egy élelemmel teli kamrája. Majd? D: Majd tudatosítsd. az életed meg fog változni. A: Nagyon nehéz. képesek leszünk megszabadulni a karmától. a környezet. Ezt kéne neked is megtenned. Miután keresztülmentél a teremtés állapotain. a dolgokban. szeretettel teli energiát fogsz érezni. hogy láthatóvá váljon körülötted. Miután megérezted. amely jön és körülvesz. tanulj meg szeretni és megbocsájtani. belsejébe nézhess. mi különböztet meg. hogy érezhesd Őt. D: De Isten? Hány ember keresi Őt? A: A Föld teljes lakóssága! D: Tehát Ő megteheti. majd a rokonok. Ha úgy gondolkodsz. Úgy fog megjelenni. Értsd meg a leggyengébbet vagy az ébredésben levőt. Egy egyedülálló és nagyon érdekes tapasztalat. kérd. Mond csak. hogy önmagadba. hogy neked adna? A: Természetesen! 54 . beszélsz és cselekedsz. A: Vagyis én láthatom a teremtést. akikkel szóba állsz. A: És ha nem tudom megcsinálni? D: Isten a te tűrőképességednek megfelelő energiával fog megérinteni. azt magadért teszed. A: Mondjuk. Minden most történik. Nézz mindenkire és mindenre és vedd észre. mert a mentalításoddal kell megküzdened. Vagy tízezer. és akik mellett elmész. A: Hogyan? D: Kérd meg Istent. változtasd meg a meditációt. lényegében semmi különül el. felrobbanna a szívünk. vagy mindenkinek egyéni struktúrája van? A: És mit fogok megtudni? D: Hogy nem különböztet meg semmi. A következő lépés a belső Isten tudatosítása. A: Nem tudom. és hogy mindannyian Egyek vagyunk. és sajátos módon látjuk a dolgokat. a rokonaidban. mintha most történne? D: Igen. Először egy meleg. mint egy szivárványszínű energia.

mert nem akarjuk. És van még egy rossz dolog. elsősorban akarnod kell. hogyan szenvedjünk. De minden annyira egyszerű! A: Elmagyaráznád? D: Hogy megváltozz és megváltoztasd az életed. hogy miért nem fogja már be a száját? A: Jó. hogy te nem értesz egyet a gyermekeddel. A gyermek hallgatag lett vagy figyelmen kívül hagy. És a büntetés legyen egyenlő azzal. D: Ezek programozások. D: Nem látjuk. Sok szülőnél láttam. A szülők. amit odaadtam. még nem lehetsz Isten. amid van? A: Ha Isten lennék. hogy elhallgasson és békén hagyjon? Elküldet vajon a nagyszülőkhöz. nem mondja: hasonlít az anyjához vagy az apjához. A: Hány? D: Nincs szabály. 55 . Vigyázz. Ha azt mondod. Ezt nem lehet egyszerre megcsinálni. honnan származik ez az állapot. Ki a hibás. A gyermek saját magához és mindenkihez hasonlít. hogy bármikor visszatehetem. a román népre jellemző. nem szívből teszik. hogy megszabadulj tőle? Megszidtad. és az elkezd egyre több egyéni tulajdonságot átvenni az említett személytől. hogy valakihez hasonlít. mert elrejtőzik. még nem vagy felkészülve. A teljes lelkedből kell akarnod. hogy nem látszik a gyakorlatban. még nem értetted meg. mert hazudik neked. Megtanít. Mert nem beszél veled. hogy nekik is legyen. akik ezeket mondják. A: Adnál egy példát? D: Mondjuk. annak ellenére. mert sokat beszélt? Mondtad valaha neki. Emlékezz csak vissza. hogy megbolondít. Arra tanítottak. hogyan legyen mindenünk. amelyet te magad küldtél neki. Addig tart. de ezek csak szavak. Ellenőrizd le először. adnál és megtanítanád. Néha kimerült állapotukban vagy viccelődve mondják. amit csak akarunk. megpróbálhatnád legalább megváltoztatni a saját életed és a körülötted levőkét. beprogramozod. Ki kell tartanod egy jó pár napig. Azzal a rezgéssel válaszol vissza. A: Ez a „hasonlít valakihez” szóbeszéd. amit mondasz. hogy amikor egy gyermek hibázik. Ezt csinálja Isten is velünk. Annak ellenére. vagy egyszerűen nem vesz figyelembe. amíg érzed. A: Mi lehet csinálni? D: Törölnöd kell a programokat és helyettesítened kell a kívántakkal. odaadnád az egészet. hogy Istenhez hasonlít. hogyan érhetik el. hogy ne siess. hogy véletlenül. D: Mond meg nekik. hogy ráébredsz. mert tudnám. mondják azt neki. még az enyémeknél. Amikor egy szülő téved. igen. és igyekszem megértetni az emberekkel. Én is láttam ezt az jelenséget. A: Csak az a baj. és nem arra. Aki kiejtette. amit a felnőtteknél láttam. amit Istennek adnánk! A: Hát nem adnánk semmilyen büntetést neki. amikor kicsi volt és zsörtölődött. hogy az egy átverés. azt akartad. Kényelmesebb így. Nagyon ártalmas.D: De ha te lennél Isten és egy élelemmel teli kamrád lenne és sok éhes ember jönne. küldött egy kérést a Mátrixhoz és az kérésnek megfelelően válaszolt. hogy igaz az. hogyan fejlődjünk. D: Ha Isten lennél.

mert ezek energialétrehozók. D: Igen. Időközönként meg kell cserélődnie és főleg most. a teljes Univerzumban? D: Mindennek kapcsolata van a galaxisokkal és bolygókkal. amely mindent irányít és szervez. amely megváltoztatja a Földet? D: Igen. csak korlátozottan. Megtehetnéd a gyermekeddel is ezt. mivel a fejünkkel egy két-polaritású világban teremtünk. hogy társ-Teremtőkké váljunk. amit az idők során adtunk. és ezért a teremtésünknek mindig van egy vele megegyező ellenteremtése. Az energia az. ami a felszínen létezik. úgy hogy visszaadja a rezgésünket. Egy élő létező. elbeszélnénk vele és megkérdeznénk. eszünk. de ez a mai mentalitásunk. hogy egy beszélgetés építőbb. miután az új energia stabilizálódott. mi most is teremthetünk. hogy jót tesz. de hogy végbemenjen a terv. A: Jó lenne megcsinálni. A: Általános változások lesznek. De ha mégis azt hinnénk. A: Ahogy értettem. Az évezredek során a Föld megnagyobbodott és tovább növekszik. de elmúlik.D: Helyes. hogy beszélnek vagy sem. A: De senki nem beszél erről. hogy volt rá oka. A: Meg kéne változnunk. D: A változás már elkezdődött. energia. Ez egy nehéz időszak. De ez csak akkor lesz lehetséges. amit eszünk. amely egyesíti az összest. megtisztítani? 56 . egy energia óceánban élünk. Lehet. mint egy ruhára. Úgy kell tekintened a kontinensekre. de a lélek fogja irányítani és nem fordítva. Minden meg fog változni. hogy valakinél egy hasonló cselekedetet látott. lélegzünk és úszunk. D: Volt. A: Az új energiára gondolsz. lehet. Mostantól meg kell változnunk. gondolok itt a teljes földgolyóra? D: Igen. a teremtésünk senkit sem fog megbántani. Mindennek logikája van és az események egy bizonyos sorrendben követik egymást. a levegő energia. de mostantól kezdődően semmi sem fog megismétlődni. Semmi nem vetít előre egy pozitív jellegű kollektív változást a viselkedésünkben. hogy Isten hibázott. a Föld. az emberek. Az elménk egy antenna. D: Nem tudom. A: És a gondolatok és a megéléseink is? D: Főleg ezek. de jelenleg szennyezett energia. Én azt mondom. A Föld ruhát cserél. hogy miért csinálta azt. lehet. Mi egy energia tengerben élünk. de csak saját univerzumunkban. mint ezer pofon. A: Vagyis nem fogjuk többet használni a fejünket? D: De igen. amit csinált. a vízre és mindenre. Amikor belépünk majd az új világba. Az első lépés. Létezik egy kozmikus DNS. de ez az igazság. minden. Semmilyen információt nem hallottam. amelyekben a történelem megtörténik és megismételi magát. minden energia. de kinézek az utcára és az embereket egyre lehangoltabbaknak és ingerlékenyebbeknek látom. 2012-ben egy ciklus véget ér és egy új fázisba lépünk be. Léteznek olyan időciklusok. Mi energia vagyunk. A: De nem tudjuk ezt az energia óceánt kitakarítani. mert a szívünkkel fogunk teremteni. a Földnek először meg kell tisztulnia. Így volt idáig. mivel elkezdett nagyobbodni. A: Lesznek változások a talajszinten. azt hitte.

Nem lehet olyan könnyen megtisztítani. hogy azok. hogy sorba kell venned az egészet és ezek csak a jelen életbeli tettekre vonatkoznak. bennem. megbánod. azt remélve. amit elküldtél. amikor fizikailag és energetikailag visszakapod. hogy a teljes negatív karmám egyszerre eltűnjön. Ez azt jelenti. ahogy a karma is. egészen biztosan használták volna. A: De olyan iskolákkal találkoztam. minden bizonyos törvények alá van rendelve. azzal magyarázzák. hogy ezek nem valósak? D: Mert az elméjükkel és az egojukkal gondolkodnak. hogy bizonyos tetteket pozitívvá tégy. A: Tegyük fel. sokkal egyszerűbb semmit sem csinálni és várni a jutalmat. és azt kívánom. Sokkal könnyebb és gyorsabb lett volna. Sajnos az elme megtéveszthető. hogy a Teremtő így értelmezi ezeket a dolgokat! D: De hol van a Teremtő? A: Az égben! D: Úgy tűnik. mindenben ott van. Ezért kell a bolygó keresztülmenjen a megtisztulási folyamaton. miért hibásak azért. akkor kudarcra leszel ítélve. akik ezeket a gyakorlatokat végzik. a macskában. Lehetséges ez? D: Vagyis évezredeken keresztül rosszat csináltál és most öt perc alatt ki akarsz törölni mindent? A: Igen. amelyek egy csomagba teszik az összes karmikus problémát és a Teremtőhöz küldik azokat. Egyszerű. a karma viszont nem. nem lehetséges. hogy éreznéd magad? Mit csinálnál? A: Nem hiszem. hogy megmenekülsz. Úgy kell megélned azt az állapotot. megváltoztatják a polaritásukat.D: Ez az idők során felgyülemlett megéléseinket tartalmazza. A Teremtő benned. Ha létezik a karmának ez a megtisztulása. a virágban. hogy te tévedtél? A: Akik ezeket a gyakorlatokat végzik. D: Akkor mások miért tennék. ha azért csinálod. Nekik megfelel. hogy megkapja a hibáidat? Neked helyesnek tűnik? Ha te a Teremtő lennél és egy nagy embertömeg a saját negatív energiáját küldené a szeretet helyett. Nem? A: Csak kérdeztem! D: Mond csak. vajon miért nem értik meg. hogy összpontosítok. milyen karmikus csomagot csinálnak azok. A: A karmát gondolattal meg lehet szüntetni? D: Nem értem a kérdést. de így is. mint az. D: Mit hibázott a Teremtő. Meg van a lehetősége. D: A polaritását csak akkor tudod megváltoztatni. D: Nem. te meg szeretnéd kapni a többiek karmacsomagját? A: Nem. Te tényszerűen veszed a hibáidat és visszaadod nekünk. megbocsájtást kérsz és ellentétes polaritású gondolat-energia-formát kell létrehoznod. hogy megmenekülj. szeretet nélkül. akik ezeket az elképzeléseket táplálják? 57 . hogy a találkozóink értelmetlenek voltak!. megszüntetik és gyakorlatilag egy alaktalan vagy pozitív töltetű energia-formát küldenek. Felfogod. de ezért tudatosítanod kell a tetteket. hogy mielőtt elküldenék a karma problémákat. aki célpontja volt a cselekedetednek. A: Felteszem a kérdést.

A Nyilas jelenleg a Tejútrendszerben van. Csak azt kéne a többieknek továbbadnod. néha pedig benne tartózkodik. meghaladja a jelenlegi felfogóképességünket. A: Mikor fog megtörténni ez a rögzülés? D: Most úgy tűnik. D: Igen. Ezért mi hol a Tejútrendszerben. A: És mit kapnak. A: Nem kerülhetjük ki ezt a beolvadást? Naprendszerünk a Tejútrendszer síkjához viszonyítva elliptikus mozgást végez. hogy nem igaz. aminek van Igazság megfelelője a Mátrixban. hanem pontos helyünk lesz benne. hol a Nyilasban vagyunk. átalakítani és magába zárni mindent. amíg a Föld is bekerül. A: Mit fog jelenteni számunkra az új helyen való rögzülés? D: Aghton azt mondja. ez nem számít. hogy 2013 elején. hogy ők is egyszerre fogják az egészet megkapni. de mielőtt másokat arra kényszerítenél. vagyis a karmikus problémák egy csokorba szedve jönnek vissza. akik ilyen energiákat adnak? D: Aghton azt mondja. ami bemegy. A: Úgy értsem. A: Én nem tudtam ezt. de eltart még egy kis ideig. Ez a folyamat már rég elkezdődött. az igaz-e. hogy a példát kövessék. Ez azt jelenti. D: Ez nem jelenti azt. hogy néha a sík felett. nem fog létezni. – a ford. A: Létezik még más bolygószintű változás? D: Igen. ők viszont hamarabb fogják megkapni. hogy a Föld elliptikusan5 mozog. mert mindannyian visszakapjuk. le kéne ellenőrizned a saját bőrödön. mert amit átéltünk. hogy jó lesz? D: Igen. hogy néha a Tejútban. amely képes átvenni. hanem visszajött. A: Hogy fog megtörténni.A: Talán ők csalódtak. néha a sík alatt. de a csomag nem érkezett meg. minden egyszerre és nem több életre szétszórtan. sem másoknak nem csinálsz jót. de minden egyszerre fog visszajönni. amit adtunk. A: Hogyan? D: Ők szabad akaratuknál fogva összeszedték egy csomagba a teljes karmájukat és elküldték. egy adott pillanatban a Föld tejútbeli helye véglegesen rögzül. A: És miért van benne? D: Mert a Tejútrendszernek olyan mágneses formája van. A naprendszerünknek nem volt állandó helye. és amit megtapasztalunk. A: De mi a Tejútban vagyunk! D: Aghton azt mondja. Ez azt jelenti. különben sem magadnak. mit jelent ez a Földre nézve? D: Aghton azt mondja. De akárhogy is. néha a Nyilas B-ben. amikor a Tejútrendszerbe jutunk? D: Nem fogunk többet elliptikusan keringeni. Különben a mágnessége sokkal erősebb a Naprendszerénél. A: Mi történik. 5 58 . hogy amit tudsz. amit küldtek. ezért magához ránt. hogy ami volt. hogy visszakapják mindazt. az meg fog változni. hogy eredményes-e.

A: De ez a kapu lehetővé teszi. de akkor egy nagyon speciális dolgot tudatosítasz. Hatalmas munka volt és felmérhetetlen energiájukba került. D: Mert ez a törvény. A: Melyiket? D: Hogy a sor lényegében te vagy. Mindeniknek megvan az érdeme. A: De ha mégis történni fog valami és ott maradunk. Ők nyitották ki ezt a kaput. Ők a legrövidebb utat választották. A: De hogy csinálták ezt meg? D: Tudatosították az utak találkozását. és hogy miért választották meg. Értsd meg. vagyis a pillanatnyit. E szívverés következtében rezonanciába kerülünk Tejútrendszer vonzásával és elmerülünk benne. Ezt a pulzust a galaxis közepe. de talán egy vezetőnek a megválasztásában én nem vettem részt. Nekünk. a naprendszer közepe. miért kéne a sors része lennem. ha van rá az engedélyünk. amelyről beszéltem. Létezik egy pulzus. hogy egy adott pillanatban átlépett egy másik dimenzióba. hogy egy másik dimenzióba lépjünk át? D: Egy másik frekvenciába. nem hiszek benne. vagyis azt a fix pontot. D: A vezetők azok az emberek. az energetikai tömeget. hogy elkerüld ezt az aspektust? D: De igen. vagyis nem fejlődni. A: Azt mondják a maja népről. amely az Univerzum közepe bocsájt ki folyamatosan. és amely az emberiség evolúcióját jelöli. Gondolod. ahol vagyunk? D: Ez azt jelentené. az ön-tökéletesedés útja. A: Hogy elkerüljék a változást! D: A változás elkerülése stagnálást jelent. A: És ki a felelős ezért? D: Senki nem hibás. A: És a maják miért akartak elmenni? 59 . akiket a közösség választ. Ez az a dimenzió. úgy hogy nem tőlünk függ. a többieknek is megvolt a lehetőségünk. hogy jó lenne? A: Miért olyan sok? D: Mert csak akkor kerülünk megint ugyanebbe a pozícióba. A: De talán nem tudtunk róla! D: Ők miért tudták? Hiszen mindannyian attól a ponttól indultunk el. hiszen csak maguktól nem juthatnak oda. mindennek előkészítve kell lennie energetikailag és rezgésileg. Vagyis Isten és a Teremtő felé vezető egyéni út. amelybe mi is eljutunk? D: Mi a számunkra lefoglalt dimenzióba megyünk. az energia minőségét és mennyiségét a Mátrix irányítóentitásai optimálisra betervezték és beállították. hogy még százötvenezer év reinkarnációra várna ránk. Ők a sajátjukba kerültek és most sokkal fejlettebbek. hogy csak akkor tudjuk megcsinálni az ugrást. Minden közösség a saját nevében dönt.D: Nem. A: Jó. A: Ilyesmi is létezik? D: Igen. A: És nem létezik rá mód. a bolygó közepe és a szívünk fogja fel. Csak így juthatsz ki a sorból. A: Vagy a vezetőik.

éhezés. Aghton azt mondja. ahogy a nemzetek is. De minden meg fog változni. de sokkal hamarabb fogunk róla hallani. amit kapni fogsz. A: Te látod. A: Vagyis éppen 2012-ben leszünk megválogatva? D: Mi a változások és események közepén állunk. hogy ha itt maradnak. melynek alapjául egy kiöregedett energetikai sablon szolgál. A: Szeretnék egy dolgot kérdezni tőled. hogy átmenjünk. egy választó pont. hanem a karma csapdájába kerültek volna ők is. felkeléseket fog szülni… tudnál róla mondani valamit? D: Hogy az új megszülessen. hogy más dimenziókba beléphess meg kell szabadulnod a karmádtól? D: Hiszen ezt próbálom neked elmondani! A: És akik nem menekülnek meg? D: 2012 egyike a fix pontoknak. akikről azt mondják. Ez egy szabály. Még akkor is. egy megvilágosodási pont.D: Ők látták a jövőt és azt látták. hogyan szabadulsz meg a karmától. Egy kifogyhatatlan energia lesz. Le van írva. A: Felteszem a kérdést. nem tudtak volna segíteni. A: Mikor fogjuk tudni használni? D: Azt hiszem. az energia segíteni fogja őket. amely éhséget. a réginek meg kell halnia. betegségeket. nem lenne többet háború. Valami a bensőjükből érdekeltekké teszi a fejlődésben. óvatosan megváltoztatni? D: A mai világ így van kigondolva. hogy így legyen. hogy megérts és megköszönj mindent. A: De a régit nem lehet időben kicserélni. a negatív karmájúak nem fognak átmenni. A: És konkrétan. megfiatalítani. hogy a jövőben az elektromosság egy új energia formával lesz helyettesítve? D: Igen. csak akkor lesz stabil és mindenki használni fogja. a negatív energiák elengedése. Már köztünk van. A: Ismerik már a mibenlétét? D: Igen. de ezeknek szintén egy kiöregedett irányításrendszerük van. Meg van az esélyünk. gyűlölet és anunnakik a múlté lennének. hogy nem haltak ki. D: Hát léteznek nemzetek. Születünk és meghalunk. ami jönni fog. ha nem tennének semmit ennek érdekében. A: A maják is megcsinálták ezt? D: Ők ennél sokkal többet csináltak. teljes módosuláshoz vezet. A: És alapvetően miből áll ez az energia? 60 . nagyon sokat beszélnek egy világszintű gazdasági válságról. Ez egy jó dolog. még van egy kevés idő!? D: A kulcs a megbocsájtás. A változás. vagy itt maradjunk. A: Léteztek még olyan emberek is. A maradék ember meg lesznek válogatva. amelyek nem haltak ki. A: Vagyis. Tőlünk függ. milyen lehet karma nélkül! D: Ha megértenénk a karma törvényét. hogy az új energia következtében az emberek kezdenek ébredezni és válaszokat keresni. hogy hat év múlva. mert fejlődni fogunk.

hogy kiérdemeljük. de ezeket az energiát ellensúlyozza az univerzumból jövő energia. a Földön jelenleg sok fényentitás létezik. különböző meditációkról vagy imákról. Szerencsénk volt. a többi magától fog jönni. Hamarosan közös álmaink lesznek. Ha a terv sikerülne. akkor az egész emberiség nagyon hosszú ideig az anunnakik kezében maradna. Ugyanaz van a megosztottsággal. Aghton azt mondja. Ha sikerül a gyűlöletet a szeretettel helyettesíteni. de ez nem az ők hibájuk. amit a tv-ben mondanak. Az emberek intő jelekről kezdenek álmodni. akik évezredeken keresztül manipuláltak minket. hogy létezik. hanem a miénk. Láttam a 61 . Ez kollektív ébredéshez fog vezetni. hogy egyeseknek joguk van mindenhez. A: Tudsz valamit egy chip-beültetési tervről? D: Aghton azt mondja. Gondolkodj csak. ezek az információk bejutva. A feltalálóknak addig nem sikerül megoldást találniuk. és másoknak pedig semmijük sem lehet. megegyezik a valósággal! A: Miért fogjuk csak hat év múlva használni? D: Mert csak akkor kapunk rá jogot. A: Hallottam erről. Egy készüléket látok. hogy nem csinálhatják meg? D: Nem. ami létezik. hogy közbeléptek. D: Így van. mint a többiek. és amikor szükség lesz. A: Egyértelmű. hogy az első lépésben ezüstöt fognak használni. hogy egyesek jobbak. minden el van rejtve a gyűlölet érzésébe. annak ellenére.D: Mozgásból. elérhetőek lesznek. stb. hogy az ember eredetileg tiltakozik ellenük. Kezdjünk el az embereknek elmagyarázni dolgokat. de nincs idejük és joguk gyakorlatba ültetni. ezek valójában kommunikációk és figyelembe kell vennünk. hogy nagyon igyekszenek megcsinálni. Nekünk kellene megváltoznunk. Rájuk kell hallgatnunk és nem azokra. A: És nem tudják. Az emberek negatív energiákkal vannak bombázva azzal a céllal. hogy teljesen hozzáférjünk. hogy minket felkészítsenek. hogy meggyengítsék a pszichikai és fizikai ellenállásukat. hogy folyamatos működésben tartsák. ők folyamatosan dolgoznak. A: És nekünk mit kell tennünk? D: Nyissuk ki a szívünket és engedjük meg a fénynek. mivel mindannyian egyenlők és egyek vagyunk. Fejezzük be civakodást. A: Milyen kommunikációk? D: A jövőről. Különben elkezdtünk megváltozni. a tudatos szint mélyére kerülnek. ők azt szeretnék nekünk megmutatni. és minden. D: Hát. hogy különbözőek vagyunk. Látszik. majd pedig valami kristályport. figyelmeztessük őket. hogy amikor anyám nézi a tv-t. én a nappaliban vagyok. amely mozog és energiamezőt generál. Ránéztem a hírbemondóra. Annak ellenére. hogy megpróbálnak félreinformálni. Én többnyire nem nézem a híreket. a változásokról. amely elektromosságot hoz létre. de megtörténik egy párszor. a félelem e valóság rabságában tart. Félre kell tennünk félelmünket. akik azért jöttek. a növényekről. de ez egy téves elképzelés. Meglátod. hogy behatoljon és megszüntesse a sötétséget. mindenikünké.

Egy csodálatos ajándék itt lenni. semmi sem fog történni. gyermeket eltartania… D: És amikor elszámolást kérnek tőle. amiket mond. hogy a tudomány emberei. figyelmeztettem és mindenek ellenére megtagadja. A: Nem értem viszont. a többieknek saját útjuk van. hogy miért. de kényszerítve volt. Ők az csinálnak. Van egy minimális élelemtartalékom. leváltják. hogy amit csinálnak. ha nem is fog történni semmi. A: Én példaként szolgálok. mert az élelmeket idővel meg lehet enni. Miért nem szeretnénk részt venni ebben? A: Az ember egy egyedi lény. Így van megírva. kik azok. mit fogok csinálni. Az embereknek egyedi védekezési ösztönük van és érzik a vészcsengőt. hogy minimális intézkedéseket tegyen. Sokkal beszéltem személyesen és mindenki tudja. amit tudok. mint amilyen a politika. meggyalázzák. amikor tettek elé állítanak – ezt válaszolta nekem. D: Csak az fogja követni a példádat. kinevetik. Nekünk az érzésünk az. mikor manipulálnak? D: Meg kell tanulnod a lelkeddel gondolkodni. hogy nem hisz abban. Például nekem van egy barátom. azzal teljes embertömegeket bántanak meg és ez egy súlyos dolog? Meg kéne érteniük. Megkérdeztem. miért nem mondanak semmit. elmagyaráztam nekik. van egy kis gyógyszertartalékom… Elmondtam minden ismerősömnek. hogy meghallgatnak. hogy megvan az esélyünk semlegesíteni a múlt tetteit és elölről kezdhetjük. akinek mindent elmeséltem. hogy mindenki valami vagy valaki megváltoztatása érdekében összefog. mert amit a könyveimben mondtam. Ők hallgatólagosan elrejtenek bizonyos dolgokat. A: De ezek számítanak! D: A te képzeletedben! A vezetők. Elképzeled mennyi bajt csinált egyedül? A: Ennek az embernek is számlákat kell kifizetnie. Ha valaki nem tetszik. D: Ez nem az ő gondolata. programozva van. megértőek. amelyek nem fontosak. amit akarnak. stb. Az anunnakik megzavarják a mechanizmust. Ha látod. mi fog történni? Miért nem gondolnak arra. bebizonyították ezt? A változás a többség 62 . akinek meg kell tennie. a törvények. hogy a Föld bizonyos változásokon megy keresztül. hogy elmondjon egy bizonyos véleményt. és minden. gazdaság. de ahogy látom senki nem követi a példámat. A fontos. A döntés rajtuk áll. vagy nem dolgozik az ők érdekeiért. mondtam. tanügy. Láttam. és azt mondta. de nem akarják hangosan kimondani. Ez van ráerőltetve. vannak világító eszközeim. hogy nincs idő a karma itteni kiegyenesítésére.lelkét. most. tedd fel a kérdést. D: Az anunnakiknak egy különleges manipulációs képességük van. nem jobb felkészülve lenni? Meglátom majd. sok hozzá hasonló van. hogy résztvevői legyenek a jövő Földjének. hogy azt reméli. Jól van. nagylelkűek. és hogy elvágják önmaguktól a jogot. hogy elővigyázatos leszek. de ha történik valami. A: És hogy jöhetünk rá. azt gyakorlatba is ültettem. amelyek felszabadítóak lehetnek és lármával és zajjal hívják fel azokra a figyelmet. hogy te megcsináld a feladatodat és elmond. akkor se kidobott pénz. amit adnak. D: Mutassunk példát. hogy mit csinált. akik a változást akarják? Jók. vagy legalább próbáljon megváltozni. A: És mit csinálhatunk? Azt hiszem.

hogy mi vagyunk a változás? Senki sem kényszeríthet. aki beszél. a változástól való félelem. A: De a múltból jövő negatív energiával. D: Ha akarod. hogy a negatív energiákat átvegye és átalakítsa pozitív energiává. akik a haszonélvezői a negatív megéléseinknek és ezért kéne többet táplálnunk őket. kérjük a Mátrixtól ezek kitörlését és pozitívvá alakítását. De sokkal jobb. Egyszerű.érdekében történik. hogy elfogadjuk azt. miért szeretnének valamit megváltoztatni? Próbálj meg a szívükre figyelni. Ha a tetteid arra késztetnek. Meg kell értenünk. amit tettünk. Ugyanúgy a víz esetében is. mert különben csak a rosszat veszi át és vétek lenne. hogy mindent le kell ellenőriznem. ha mi is átvennénk azt. D: A változás mindenféleképpen jönni fog. van-e igazság megfelelője a saját szintjén. amely fentről jön egy labdához hasonlóan körülvesz és védelmez. A: Hogyan tudnánk védekezni az energetikai támadások ellen? D: Most magunk is tudunk védekezni. Akarunk. Csak így fogod tudni az igazságot és helyesen cselekedni. amit adsz. ha kiegyensúlyozod magad. amely a tetteink következménye. ahogy az energia. mit tegyünk? D: Le kell mondanunk. de a tetteid az ellenkezőjét mutatják. amelyet nem tudunk leküzdeni. a mi döntésünk. amit hallok! D: Igen. le kell mondanunk az anyagi javakról. ez nem tőlünk függ. hogy a Mátrix meghalljon téged és figyelembe vegye az akaratodat. A: Létezik mégis egy félelem. hogy a beharangozott változás hasznos-e a bolygó jövőjére nézve. Az elején elég körülményes gyakorlat nélkül megtenni. de helyettesítheted. hogy magunk ítélkezzünk. hogy mutassa meg a polaritását annak. Kérd a Mátrixot. hogy ezek a mieink. a Mátrix a programozásodnak megfelelően fog válaszolni és azt kapod. Meg kell változtatnunk a gondolatok polaritását. hogy egy alacsonyabb rezgésszinten legyél. ki lesz törölve és elölről kezdhetjük. Kérdezd mega Mátrixot. A: Hogy tudom ezt megtenni? D: Menj egy vízcsaphoz és tartsd az összetett tenyereidet újjakkal lefele és hagyd. ha meg tudod tartani az egyensúlyodat. vagy nem. hogy minden. hogy a vízsugár folyamatosan lefolyjon rajtuk és kérd. Ez a dolog viszont csak akkor érvényes. Meg kell értenünk. Te nem érted. mindenkié és akárhogy is csak az itt tartózkodásunk idején használjuk. A: Hát ez azt jelenti. akkor ez az energia eltűnik. a belőled kiáramló energiát pozitív energiává kell átalakítanod. Kérj védelmet és a Mátrix meg fogja adni. hogy megszabadulj a negatívtól vagy érintsd a tenyereidet a földhöz és kérd. Ha akarsz valamit. 63 . Képzeld el. ahányszor csak szükséged van rá. Hogy megértsük ezt a jelenséget és készek legyünk. A: Én akarom. Nincs több idő. az elment. A: De ha negatív energiával vagyok feltöltődve? D: Először szabadulj meg a negatív energiáidtól és utána kérj védelmet. vagy az érdekükben? Mi nem felel meg nekik. Az anunnakik az egyedüliek. Ami volt. akkor mond ki és úgy cselekedj.

ők a saját dolguk után nézhetnének. És lásd. hogy minden. A: Mintha azt mondtad volna. akik kibillentenek az egyensúlyból. Fényt akarsz. miközben te harcolsz és kiabálsz. meditáljunk. nyugalommal és felelősséggel kell megtenned. Azok különösen a harmadik szemre hatnak és emellett „segítenek”. Plusz a példa. de velük együtt átvesszük a tettek energiáját. Ha meghiúsítani szeretnéd a terveiket. ahol ők élnek. segít nekik. és akik segíteni jönnek hozzád. beszéljünk a hozzánk hasonlóakkal és nagyon fontos. hogy az árnyékban maradj. a cigarettázás nem jó. vagy. A: Egy kicsit nehéz a mai körülmények között! D: A kulcs. Ha ezek pozitívak. hogy szivarozzon! D: Nem. hogy ha te szivarozol és nem káros számodra. Belülről kell kiegyensúlyozódnunk és tudatosítsuk. a többi magától fog jönni.A: De mi a gyermekeinknek hagyjuk hátra. A: Nagyon nehéz visszavonulni. azt mondják. és amit ők beletesznek. akik negatív energiákat generálnak. hogy mit szívsz? A: Mit szívok? D: Dohányt. akkor csendben. védve vagyok! D: Igen. akkor a kapott hozomány jó. melyről még beszéltem. akkor problémát fog jelenteni. túl drasztikus vagy! D: Igazságos vagyok. És ennek ellenére te sámán vagy. hogy stabilizáljanak téged. hogy akard. ha viszont negatív természetűek. akkor egy adott ponton visszavehetjük azokat. amelyek arra törekednek. ami jönni fog. szeretettel. amit másoknak adsz ezzel! A: De nem kényszerítek senkit. A: Mit tesznek bele? D: Aghton azt mondja. akik ismernek téged. hogy folytatni szeretnéd. Maradjunk csendben. embertömegeket. amikor beszélünk. Miért kéne fölöslegesen elpazarolni az energiát? Ha te nem lennél. és ugyanúgy viselkedsz? Megkérdezted magadtól. Ők semmit sem tehetnek nélkülünk. hanem mindenki külön-külön. Mi vagyunk azok. amelyekkel megszereztük ezeket a javakat. de természeteset. Igaz ez? 64 . akik élelmet és erőt adunk nekik. ott élsz. D: Igen. A: De a sámánok is használnak dohányt… D: Igen. a mi érdekünkben történik. Pozitív gondolatokat és harmóniával teli megéléseket kell generálnod. Le kell szoknod róla. Ezt szeretnék ők. ők miért ne csinálnák meg? A: Azt hiszem. De hamarosan minden meg fog változni… A: Addig mit tehetünk? Általános szinten kell mozgósítanunk dolgokat? D: Nem általánosan. Még most is. és ha figyelembe vesszük a reinkarnációt. Nem szabad és ne találkozzunk olyan személyekkel. hogy a cigarettába olyan anyagokat tesznek. Bármilyen megnyilvánulási forma vagy ellenállás jót tesz. de szivarozva. sámán életet élsz. de ez bizonyos entitások igyekezetének köszönhető. amelyek az Igazság észrevevésének képességét gátolják. idejében kell feltérképezniük téged. társadalomban élünk… Talán egyesítenünk kéne az erőinket… D: Semmi esetre sem. segítséget kérsz. hogy fejezzük be a játékokat.

D: Hogy a húsevés az ők jellegzetességük. Megéve egy tojást. de sokkal jobban állok. tojás! D: Az a legtisztább genetikai információkat tartalmazza. A: Te hogyan szoktad meg a városon kívüli életet? D: Jobb. csak tedd meg egyszer! Hozz egy döntést és ragaszkodj hozzá. hány ember utálja ok nélkül az állatokat? Megkérdezted.A: Valahogy így. Ők csak a TV-ből és a polgármestertől kapják az információkat. Ugyanolyan szaguk van nekik is. körmökkel és belekkel. aki eldöntöd. amíg megértettem. És ezen kívül valaha feltetted a kérdést. hogy sok vegetáriánus ember van. Küldetésem van. és itt addig maradhatok. Értsd meg. A: A szivarozás témán van még. hogy lélekben gazdagabbak. hogy a szüleim úgy döntöttek. kétszázezer év múlva. de nehéz bizonyos dolgokat gyakorlatba ültetni. A: De milyenek az itteni emberek? D: Úgy érzem. része a mennyei tervnek. kik fogyasztanak szívesen tojást? A: Kik? Minden állat és minden ember! D: A hüllők! És tudd. akik az állatoknak rosszat csinálnak általában azok. Ők úgy bánnak velünk. amikor már abbahagytad a fogyasztását. tollakkal. Most vagy kb. ez a szokás azért volt bevezetve. hogy mit akarsz és mit nem. miért játszanál az ők kedvük szerint? A: De igen. Először meg kell barátkoznod a gondolatával. mert ők irányítanak. Mi generációk óta eszünk húst. de az idő nálad is lejárt. a tény. 65 . Nem hiába jöttem. ha tetszik a szenvedése. ugyanúgy. amit dolgoznom. hogy azt mondod. Észrevetted. hogy te vagy az. de majdnem semmit nem tudnak az Igazságról. D: Ez egy példa volt. hogy elköltöznek. azért csinálsz rosszat egy állatnak. akkor úgy leszel osztályozva. ahol jelenleg lakom. mint aki a rendjükhöz tartozik. lényegében egészben lenyelünk egy madarat. Egy olyan hely. A: Vagyis ha húst eszel. amíg eljön az én időm. akkor közéjük tartozol? D: Nem. A: És a tojás? D: Az is hús. Mérgezőbb. miért? A: Az nem mentség. Kellett egy kis idő. hogy ők azok. akik túlsúlyban anunnaki vérrel rendelkeznek. Nem érted. hogy elég idő állt a rendelkezésedre. mint a vegetáriánus étkezéssel. Még itt is. Érezted. amely védelmez és a segítségemre lesz a jövőben. akik mérgekkel etetnek. Itt nincs annyi energetikai támadás. A: Az nem hús. hogy minden az anunnakiktól jön. mint a hús. hogy milyen szaga van a vágott húsnak? Csak akkor érezheted ezt. D: Aghton azt mondja. hogy ne érezzük a szagát. ahogy mi bánunk az állatokkal. D: A többit befejezted! A: Nem teljesen. D: Nem. Ha jó lelkiismerettel rosszat csinálsz egy állatnak.

A: Úgy értettem. egy barátnőm kivételével. A: A változás. D: Igen. Most zajlik le az utolsó csata köztünk és köztük. és nem nagyon van. ami volt! A: És ez az egyedüli út. megért. A: Az emberek ugyanúgy fognak kinézni? D: Igen. van mit csinálniuk! Itt is van internet. hova menniük. könyveket rendelhetsz. D: De igen. kötelező? Vagyis biztos. A színek mások lesznek. mi hasonlón. most rengeteg fejlett lény inkarnálódik. A: Hogy gondolod. aki valaha itt élt. a galaxisok bizonyos mikrohullámokat bocsájtanak ki. hogy az új emberiség energetikailag erősebb lesz. A bolygó fejlődése érdekében szükség van a karmikus kapcsolatoktól való megszabadulásra. miért ne fejlődnél? A: Mindenki ilyen? D: Igen. az embereknek jelenleg végtelen erőforrásaik vannak. cikkeket olvashatsz. de harmonikusabbak lesznek. de sokkal ragyogóbb lesz. ami az univerzumból jön a fejlődés felé fog taszítani. de ne féljünk. és intelligensebbek lesznek. közelebb az eredeti színekhez. hogy nekik más helyeket kell keresniük. teljesen minden. A: Egy fejlett lélek? D: Valamelyik életében alkimista volt és azt hiszem. csak akarni kell. mint ők és ez azt jelenti. hogy igazak-e vagy hamisak. mert az emberi intelligencia egy energia sablon. Ettől félnek az anunnakik. Az én korombeli. A fiatalokra. Meg fogod látni. de vele tudok beszélni. az elme elkezd másképpen működni és ügyesebbé válsz. a kataklizmákkal teli? 66 . most a legtöbb lélek jelen van a Földön. a rossz jelenléte mindenhol fog érződni. ha a frekvencia nő. Én nem értem ezt! Miért ne keresnél új információkat. gyermekre. A mátrix egy problémája és követnünk kell. hogy változni fogunk? D: Igen. sugárzó és vevő antennák vagyunk… A: Más változásokat még látsz? D: Igen. amelyek meglepnek és Aghtontól kell megkérdeznem. minden van. Néha olyan dolgokat mond. mert a test a lélek tükre. A hullám. Az éternek különböző frekvenciái vannak. A: Milyen lesz az új világ? D: Egy. hogy semmi sem marad meg abból. Ők tudják. előszedik a nehézfegyvereket. A: Vagyis a piros nem lesz piros. bizonyos információkhoz van hozzáférése. és egy pár hónapon belül változások lesznek a társadalomban és vezetőségben. új társadalom lesz. Univerzumbeli lény. amelyen az új emberiséghez eljutunk. ami jönni fog. A: Minden energia! D: Igen. akárcsak a többi. Ők egyre erősebben és erősebben fognak támadni.A: Nincs. a spiritualitásra és az Igazságra alapozott. a 80 éves szomszédasszony meg tudna tanulni számítógépen dolgozni? D: Nem rá gondoltam. mit csinálniuk! D: De igen. tanárokra… senki nem akar többet tudni.

az emberiség megcsinálja az evolúciós ugrást? D: Nem feltételezhetjük ezeket. D: Mert te a fájdalom aspektusával kapcsolódsz össze. Tőlünk függ az érzékelésének módja. amelyek naponta érnek. A Földnek meg kell változnia. de nem számít. D: Igen. hogy nem lesz semmi változás a föld felszínén. hogy ha a mágnesesség leáll… létezik más lehetőség? D: Igen. hogy azt mondtad. de mindenik ugyanahhoz vezet. akivel beszéltem. úgy a DNS-e egyre fénylőbb. de ez csak egy hirtelen és általános változással történhet meg. ahogy a tér és idő egymással összekapcsolódik. a bolygók és az Univerzum rezgése megváltozik. és a formának. hogyha a mágnesesség megáll és ezért én azt feltételeztem. A: Milyen fényre gondolsz? D: Minden féle energiára. A változások idejét éljük. én azt szeretném. úgy fizikaira. mert nem felelnek meg a programmal. hogy veszteségek lesznek? 67 . Azon a ponton az emberiségnek. A: De tegyük fel. Te nem érted. Az összes személy. ahogyan válaszolunk a változásokra. Ezek mind összekapcsolódnak. de mi tisztán tudjuk. optimistának kell lennie. akkor félni fogsz? A: Nem. és a társadalom olyan marad. A: És a változás után egy állandóan fényes DNS-ünk lesz? D: Igen. hogy minden kötött? A: Azt mondtad az elején. Még a naprendszer is lényeges változásokon megy keresztül. akkor az emberek egy olyan lavinát indítanak el. amikor a DNS-ünk képes lesz befogadni a fényt és magában tartani.D: Nem kataklizmákkal teli. a földnek. hogy a Föld ugyanazon a helyen marad? A: Nem erre gondoltam. A DNS a jelenben is képes befogadni az energiát. Ha a mágnesesség nem áll meg. sok út létezik. békésebb út. de a tárolási periódus véges. mint energetikaira. Úgy látod a belsejét. hogy az utunk közös legyen. mert ezek a klímaváltozások. hova kell eljutnunk! D: Eljutunk majd ahhoz a ponthoz. Te vagy a hibás! A: De mihez kapcsolódjak. A: Ne érts félre. Ha Isten Magához hív és azt mondja. te azt hiszed. hogy létezik-e egy másik. a naprendszernek. Nagyon szörnyű. amilyennek ismerjük. hogy létezik egy másik út. A: Megmondanád miről van szó? D: Igen. ha fajként fejlődnénk. amikor tudom. de nem szeretném. hogy függetlenül az akadályoktól és veszélyektől Hozzá fogsz eljutni. a változások általános szinten történnek. kinézetileg kell megváltoztatnia. mindennek egy bizonyos féle képen kell kinéznie és egy bizonyos rezgésszinttel kell rendelkeznie. de megzavarni sem. Ahogy egy ember egyre spirituális. és lehetővé teszi. de sokkal csúfabb és az emberek csinálták. hogy fáj bele a lelkem. egy olyan. Ha a nap. de arra gondolok. mintha lámpákkal teli szalagokból állna. létezik. hanem a változás útja. mert a fényt közvetlen Istentől kapná és ezt a fényt nem lehet kioltani. hanem arra a tényre. amely ugyanahhoz az eredményhez vezet. kataklizmákkal teli jövőt írt le.

D: A nevét nem volt szabad tudnunk mostanig. A: Tehát a Földet Unoának fogják hívni. amelyeken keresztülmegyünk és a veszteségek. A: A félelem miatt! D: Az információhiány és az egoizmus miatt A: Tehát a 2012-es év a nagy változások éve lesz? D: Valahogy is igen. A: Ez tényleg különös. mert a sablon állandó fejlődés alatt van. hogy a Föld hamarabb legyen Unoa? D: Mindent megcsinálhatunk. A: Kérhetjük. de a változások hamarabb elkezdődnek. felhasználva a bolygó leendő nevét? D: Megpróbálhatja. hogy túlfelől egy másvalami vár ránk. de mindezek ellenére nehéz elfogadni. akik túljutnak. A: Ismerjük már a nevét? D: A bolygó neve Unoa lesz. A jelenben minden stabilizálódott és semmi sem okozhat zavart vagy interferenciát. amivel soha nem rendelkeztünk itt a Földön. a régi szövegekben megjósoltakhoz? D: Igen. Csak ennyi és semmi több. 2012 jelenti a tetőpontot. amelyeket követhettünk volna. A: Nagy megtiszteltetés. D: Az ugrás után a bolygó Unoa lesz. hogy segítsük egymást? D: Imádkozzunk. hogy minél hamarabb és minél könnyebben eljussunk az új Földhöz! A: Vagyis az új bolygóhoz? D: Igen. D: Nem nehéz. hogy mi. de csak azokra érvényes. Ők az utakat is ránk hagyták. ha ebben az életben volt. az őseinknek meg voltak mutatva ezek a dolgok és ők figyelmeztetésképpen leírták nekünk. hogy felgyorsítsuk a fejlődésünket. A: Tudhatjuk már a nevét? D: Igen. a saját megéléseink jutalma. A mi kötelességünk. A: Romániának különleges szerepe lesz? D: Igen. A: És ha mégis valaki elkezd negatívan dolgozni. A: Mond csak. A leendő bolygó egy olyan hely. Mi egész idő alatt azért imádkoztunk. amit adtunk. Nem számít. de azt másképpen fogják hívni. A körülmények. amelyeket el fogunk szenvedni. hogy felébredjünk és részei legyünk ezeknek a változásoknak. bármit. viszont ki lesz zárva a felemelkedésből. idevalósi emberek ismerjük a jövőt. vagy másokban. Nekünk egy jól meghatározott küldetésünk van. de nem fog sikerülni. ha a szívünkkel csináljuk. mindezeknek közük van 2012-höz. Senki nem ad semmit pluszba! A: De. de mi nem vettük figyelembe. hogy békén hagyjanak. ha megérted. Nem hiába jöttem én ide! A: És mégis. nem csinálhatunk valamit.D: Visszakapjuk azt. Vajon miért érdemeljük ki ezt? 68 . ahova csak szeretettel lehet eljutni. soha nem hallottam róla.

még akkor is. de ez nem számít. mentséget jelent. Azt mondani. mert a genetikai örökségünkhöz tartozik. kérdezd meg a Mátrixot. hogy a Fekete Tenger mélyén találtak egy hajót. továbbra is a régi dogmákban fog hinni. Segítséget kell kérnünk. Hamarosan minden ki fog derülni és mi visszakapjuk a helyünket a történelemben. kotorásszon. amelyről azt feltételezték. ezért kell az érzéseinkre alapoznunk. A: Vagy ha felállt. amelyiken megyek az helyes. de ezek nem láthatóak. A világ nem abból áll. akiknek nincs közük a karmához. Ne feledd. Ők azért jöttek ide. melyet megtaláltál egy jó út. megszüntetik az összes akadályt. Hosszú ideig becsapva voltunk! A: Ez azt jelenti. A: Olvastam egy cikket arról. hogy a jelenben eltorzított formában jutottak el hozzánk. Azt hiszed. annak ellenére. akkor elhallgattatták! Ismerek ilyen eseteket. hogy segítsenek nekünk és a Föld rezgésszintjét megemeljék. hogy visszaadják mindazt. Ha az út. kutasson. akkor Mátrix és a Bevilágítói segíteni fognak. A: De a jelenlegi emberek nem ugyanazok. D: Látod. hogy ultra-nacionalistának fognak tartani! D: Miért? Mert szeretjük az őseinket és az hazánkat? Mert nem fogadunk el egy hamis történelmet? A: Mert tudományosan és történelmileg leellenőrizhetetlen kijelentéseket teszünk? D: Fizikai bizonyítékok vannak. de hamarosan az Igazságok napfényre kerülnek. mikor találkozol velük az utcán! A: De ők tudatában vannak annak. keressen. D: A jelenben itt sok vegyes faj él. ha a lelkedre hallgatsz. Akik itt voltak. keresd az Igazságot. Hidd el. érezni fogod a jelenlétét. Nem állt fel senki. Nem is tudod. bizonyos fénytestekbe költözött idős entitások. Ők azért jöttek. mi a kedvenc mondásunk: „inkább haljon meg a szomszéd kecskéje is”. hogy Noé Bárkája a bibliából. hogy általános szinten mindenki egyforma. hogy nyíltan beszéljen. A: Lehet.D: Egy különleges helyen élünk. alvásban voltunk. hogy megengedték. újból eljöttek. Tudod. amit akartunk. semmi sem állíthat meg. hogy a végére érj. ha beszélni akarsz. akinek ha megmutatod az igazságot. Nagyon sokan vannak. mi pedig visszanyerjük a múltunkat. ha mi nem tudunk erről. D: Igen. hogy létezik olyan ember. Ez nem azt jelenti. Átvettük mindeniktől. Nekem úgy tűnik. hogy akik nem hisznek a saját örökségükben nem rosszakarók. hogy miért vannak itt? D: Nem. És még tudj valamit: közöttünk most olyan lelkek vannak. kényelmesekké és egoistákká váltunk. hogy becsapjanak. hogy a fény felé vezet? D: Gondolj a lelkedre. A: De honnan tudjam. hogy egyedül vagyunk. hogy lustákká. csak alulinformáltak. hogy elfogadtuk a sorsunkat. hogy egyesek vagy mások ellene vannak. akik korábban voltak. amit az iskolában tanítanak. de úgy tűnik. 69 . Tudnál valamit mondani róla? D: Sok bibliai történet itt történt meg. nincs ebben semmi szégyen. amit elvettek tőlünk. hogy az út.

Ezért kértem a Mátrixot. ott fent Isten és Szent Péter vár rád. és a jelenben alkalmazzák. azt gondolom. D: Most már nem számít. hogy bátorságod legyen ezt megtenni? A: Ha tudnád ezt! Sajnos. ha emlékeznénk! A: Ha meghalsz. aki ítélkezni fog? D: Ott fent. gondolatokat és érzéseket. Nekik is követniük kell a tökéletesedési utat ahhoz. Annak ellenére. Te érzékeled. felteszik a kérdést.A: Miért? D: Mert a Föld egy nyilvánvaló és jól meghatározott törvényekkel rendelkező iskola. miért nem emlékszünk az inkarnációinkra? D: Mert nem lenne próba. akik az egész karmát egyetlen élet alatt akarják megkapni. Megpróbáltam hidegvérrel és az érkezési sorrendben visszaadni az információkat. akik megerősítették egyes kijelentések valódiságát. hogy mindenkinek hozzáférési jogot adjon az én mátrixszegmensemhez. Megkaptuk ezt az ajándékot. akik a változásban hisztek és fel vagytok készülve a Fény szívetekbe való befogadására. akik ezt a könyvet olvassák? D: Hogy szeretem őket. akiknek ezen módon meg szeretném köszönni a támogatásukat. mert úgy nézed vissza az életedet és az összes előző életedet. geológussal. mint egy filmet. hogy miben hibáztak és őket nem ítélhetjük el ezért. A: Ez nem azt jelenti. amelyet sokan évezredek óta várunk és kérlek. hogy a Föld megkapja a neki megillető helyet. hogy emlékezhessenek. A: Befejezésként mit szeretnél üzenni azoknak. az te vagy. Most van itt az idő. aki megérteni képes ezeket az információkat. mert mindannyian tisztuláson megyünk keresztül. ne hibázzátok el. Vannak olyan lelkek. A könyv megjelenése idején sok személlyel. hogy információkat gyűjtsenek. aki ítélkezik. beszéltem. Jöjjön le közénk a fény és világítson meg mindenkit! Ezek voltak a találkozásaim Dáviddal. tisztánlátóval. történésszel. Ezért kérlek benneteket. Léteznek emberek. hogy az idő és az események folyama igazolni fogja eredetiségüket. hogy egyesek első látásra utópiának tűnnek. még akadémiai környezetben is a történelem 70 . A: Éppen meg akartam kérdezni azt is. stb. de valójában nem egy ítélőszék. és hogy minden erőmből azon fogok dolgozni. de nekik azért van hozzáférésük azokhoz az életekhez. Ez az én szeretet-ajándékom nektek. hogy általános szinten. amelyeket létrehoztál vagy feléd voltak küldve. milyen entitásnak kell lenned ahhoz. Emellett energetikailag és rezgésileg is érzed a reakciókat. továbbra is mellettem legyetek a vasárnap esti meditációkban 22:30 (magyar idő szerint: 21:30). de ezt a jogot az időhiány miatt kapták. A: És ki dönti el a következő élet programját? D: Általában te. akiknek meggyötört. nélkülözésekkel teli életük van. hogy egy bőségben és boldogságban gazdag életet kellett volna választanom? D: Nem feltétlenül. akik bizonyos életekre emlékeznek. Ezért arra következtettem.

hogy mindenki közülünk. ha látni akarjuk az Igazságot. hogy Isten beléphessen rajta. be kell fejeznünk a hazudozást. amelyek igazolják. ha igazságot szeretnénk. és honnan jövünk. de egy hallgatólagos beleegyezéssel. melyben vagyunk. és az egyedüli életképes válasz az volt. és kinyitjuk a belső kapunkat.bizonyos részei ismertek. Úgy vélem. egyensúlyt felborító terv részei. mint nevetség tárgyává válni. ezek a megmagyarázhatatlan vagy hibás fejezetekbe vannak beírva. kevesen ismerik őket. ha viszont Emberek szeretnénk lenni nem akarhatunk többé démonokként megnyilvánulni. de tudom. egyéni szinten ellenük tud szegülni. hogy az aktuális konjunktúra. abba kell hagynunk. vagyis a kémiai és emocionális bombázás. aki a mi „érdekünket” akarják. hogy valakinek évszázadokon keresztül érdeke volt sötétségben tartani. mint megmagyarázni valamit. senki és semmi nem befolyásolhat többé. abba kell hagynunk a szennyben való tetszelgést. ébredjetek! Most van itt az ideje a megújulásnak. Isten fiai és lányai. hogy másoknak igazságtalanságokat csináljunk. a józanész eltorzítása a csúf támogatásával. a döntések. a lelkünkből fakadnak. Szétválasztani és legyőzni a jelmondata azoknak. a morális értékek és elvek érdekszerű felborítása. ahogy jobb hallgatni. Sokkal könnyebb tagadni. ahogy az emberi érzésék és szeretet megszüntetése egy nagyon jól kigondolt. amelyeket hozunk. alaptalanul. hogy kik vagyunk. Mondjuk ki: mostantól szabadok vagyunk. megcsonkítani a történelmet és lebecsülni a fontosságunkat. ki és miért csinálja ezt a dolgot. hogy léteznek leletek és dokumentumok. a változás velünk és bennünk fog elkezdődni! 71 . ésszerűen a szívünk fogja diktálni. azt hiszem. hogy feltegyem a kérdést. Ez a magatartás vezetett engem oda. Nem tudom kik. Ha tiszták szeretnénk lenni. amire ki vagyunk téve.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful