PERSBERICHT

WIELHANGER.NL

Wielhanger
Maakt wielen wisselen makkelijk
Wielen wisselen komt zelden gelegen. Een lekke band, het wisselen van zomer- en winterbanden en het onderhoud aan de auto. Het wielgewicht en de omstandigheden maken het al snel tot een lastige en stressvolle klus. Onze nieuwe wielhanger helpt de klus veilig, efficiënt en comfortabel klaren. Hoe werkt het? Het wiel hangt aan de wielhanger, die in het bovenste boutgat is gedraaid. Er is dan weinig kracht nodig om het zware wiel te plaatsen of te verwijderen. Daardoor heeft men altijd voldoende grip om het wiel exact te positioneren. Zo is er extra aandacht voor veiligheid en het lichaam wordt minder belast. Voor wie?

De wielhanger is voor de consumenten én de zakelijke markt. En is bij uitstek geschikt voor gebruikers die ergonomie belangrijk vinden. Maar juist ook voor mensen die efficiënt met hun kracht willen of moeten omgaan.
Welke uitvoeringen? De wielhanger is er in 3 uitvoeringen. Daarmee is ons product beschikbaar voor meer dan 90% van alle gangbare automodellen met wielbouten. Wielhanger is een 100% Nederlands fabricaat en gemaakt van sterk RVS. Wielhanger is een merk van Trafficpepper. Meer informatie? Kijk op www.wielhanger.nl Mail naar info@wielhanger.nl Of bel: 06-24756079 -of- 06-53104637

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful