Fwd: marea translatie 1 recipientsCC: recipientsYou MoreBCC: recipientsYou Show Details FROM:georgya6969@yahoo.com TO:free_4_love22@yahoo.

com Message flagged Friday, September 21, 2012 12:16 AM Sent from my iPod Begin forwarded message:

From: Monete Uriell <monetemarius@yahoo.com> Date: September 19, 2012 8:31:37 AM GMT+03:00 To: Dan Coroama <dan_coroama@yahoo.com> Subject: marea translatie Reply-To: Monete Uriell <monetemarius@yahoo.com>

Ne apropiem de Marea Translaţie Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2012 tot mai mulţi oameni îşi îndreaptă atenţia către data

de 21 decembrie 2012, dată la care – conform mai multor puncte de vedere – se aşteaptă începutul unor transformări radicale pe planeta Pământ. Spun aceasta mai multe tradiţii spirituale, dar şi oameni de ştiinţă deosebit de prestigioşi. Unii cercetători afirmă că va urma ceea ce a fost denumit ca „Trecerea în a patra dimensiune”, iar iniţiaţii mai multor căi spirituale au anunţat încă de foarte mult timp că la această dată va începe în mod concret „Înălţarea”, „Ascensiunea” sau „Marea Translaţie”. Aşa să fie oare, sau după această zi timpul va curge mai departe într-un mod cât se poate de obişnuit, dovedindu-se o dată în plus că toate aceste previziuni nu au fost decât un zvon, ca de atâtea ori înainte când au fost anunţate „profetic” diverse date mai mult sau mai puţin fataliste ? Pentru a reuşi să apreciem mai bine toată această problematică, vom enumera în cele ce urmează o parte dintre cele mai importante afirmaţii şi estimări – atât ale tradiţiilor spirituale, cât şi (mai ales) ale cercetărilor ştiinţifice de ultimă oră – ce au fost făcute cu privire la acest subiect. În ceea ce priveşte tradiţiile spirituale, aspectul care este poate cel mai frapant legat de raportarea lor la viitor este acela că există o viziune aproape unitară despre o transformare majoră în bine, ce este destul de precis localizată temporal exact în această perioadă plasată în viitorul nostru foarte apropiat.

dar la o privire mai atentă constatăm că această tradiţie „primitivă” a realizat totuşi mai multe predicţii realmente extraordinare. Lună şi aveau chiar şi un calendar foarte precis care putea fi folosit pentru a prezice eclipse şi apariţii ale planetei Venus cu o eroare de o zi la 6000 de ani. Mulţi oameni privesc cu condescendenţă aceste afirmaţii considerând că ele provin de la un popor primitiv. Este vorba mai exact de sfârşitul unui ciclu şi începutul altuia. ci o transformare radicală a acesteia. care arată că ei se bazau totuşi pe o veritabilă ştiinţă. având o precizie comparabilă cu calculele moderne cele mai performante. împărţită pe cicluri. mayaşii aveau cunoştinţe despre mişcarea planetelor. Un aspect care a dat multora de gândit este acela că faimosul calendar Maya este cel mai precis calendar tradiţional. Acest calendar a putut de exemplu să calculeze eclipsele solare şi lunare în avans pentru întregul ciclu la finalul căruia ne aflăm acum şi care s-a desfăşurat pe o perioadă de peste 5000 de ani ! De asemenea. Soare. Calea Lactee. Interpreţii acestei tradiţii spun însă că aceasta nu înseamnă în nici un caz sfârşitul umanităţii. şi se sfârşeşte pe 21 decembrie 2012.Cele mai cunoscute previziuni în acest sens provin din tradiţia Maya. Ultimul mare ciclu mayaş a început pe 13 august 3114 î. Mayaşii au afirmat că la finalul anului 2012 „timpul se va sfârşi”. Celebrul calendar mayaş este un sistem de măsurare a timpului ce cuprinde o perioadă de multe mii de ani. mult superior. În afară de .Hr.

Soarelui şi constelaţiei Pleiadelor cu Centrul Galaxiei. ceea ce va face ca planeta Pământ să intre definitiv într-o complet diferită stare vibratorie sau. este semnificativ să remarcăm faptul că şi alte tradiţii. Ipoteza care decurge de aici este aceea că aceste alinieri vor genera un fenomen de rezonanţă cosmică foarte puternică. oamenii de ştiinţă afirmă că în 21 decembrie 2012 toate planetele sistemului nostru solar se vor alinia între ele şi se vor suprapune peste planul Galaxiei noastre. de cele ale tradiţiei tibetane Kalachakra. altfel spus. net superior. ale indienilor Hopi. Amintim aici de previziunile tradiţiei chineze I Ching. Pe de altă parte. au indicat – deşi ele nu aveau neapărat legături strânse între ele – anul 2012 ca fiind finalul unui vast ciclu temporal şi începutul altuia. Calea Lactee. planeta va realiza un salt cuantic fără precedent în .tradiţia Maya. Se va produce de asemenea alinierea exactă a Pământului. precum şi de cele din tradiţia vedică. Calendarul vedic indică de mii de ani faptul că această perioadă în care noi ne aflăm chiar acum reprezintă sfârşitul epocii de maximă decadenţă spirituală (kali yuga). şi începutul epocii de transformare şi înălţare în lumina divină (satya yuga).920 ani în care Sistemul nostru solar are o revoluţie completă în jurul centrului Galaxiei. vechi de mii de ani. de cele egiptene. La această dată se va încheia ciclul de 25.

de o frecvenţă mult superioară. ce a fost denumită Centura Fotonică. şi numai unui număr mic de oameni. ce au început încă de prin anul 1990. Cu toate acestea. incluzând şi spectrul razelor X. dar datele estimative indică finalul anului 2012 ca fiind cel mai probabil în acest sens. iar această traversare durează cam 2000 ani. cât şi în cel al luminii invizibile de înaltă frecvenţă. Este destul de dificil de prezis exact când va avea loc şi intrarea Pământului în Centura Fotonică. Centura Fotonică emanată din centrul Galaxiei ocupă o imensă regiune din spaţiu şi degajă o intensă radiaţie electromagnetică. Se pare că Soarele a început deja să fie influenţat. parcurgând . Acest fenomen a fost descoperit în 1961. conform specialiştilor de la NASA. deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Au apărut imense şi numeroase erupţii solare (jeturi de plasmă şi raze x).istoria sa… De asemenea. Sistemul nostru solar trece prin această Centură de două ori la fiecare 25. s-a observat că din centrul Galaxiei noastre a început să reverse o nouă bandă de lumină. informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu. care uneori se îndreaptă şi către planeta Pământ. atât în spectrul vizibil. ceea ce explică furtunile solare aflate în creştere în ultima perioadă şi care vor avea un maxim în 2013. Soarele nostru trece acum prin schimbări uriaşe. având în vedere ca Centura are oscilaţii neregulate.920 ani.

acum devenind omogen. a detectat că în cazul Soarelui. a arătat că studiile realizate indică faptul că Soarele nu mai are polaritate magnetică. ce scade însă foarte rapid. câmpul magnetic nu mai are Pol Nord şi Pol Sud. lucru care înainte nu se întâmpla. Specialiştii de la NASA afirmă de asemenea că Soarele înregistrează cea mai ridicată activitate din 1940 încoace. cercetător ştiinţific şi scriitor american. cauzând erupţii de 30-35 de flame (protuberanţe de foc). care ia probe pentru NASA. De asemenea. bineînţeles. în cadrul “Appellation National Laboratories”. realizat în Rutherford. despre activitatea solară a evidenţiat că faţă de anul 1901. Şi în ultimul timp.-lui Mike Lockwood. Gregg Braden. aspect ce începuse să fie evidenţiat încă din anul 1999 de către sondele spaţiale Voyager. câmpul magnetic al Soarelui a crescut într-un mod uimitor.cele 93 milioane de kilometri care ne despart şi perturbând serios câmpul magnetic terestru (care este principalul scut al Pământului în faţa radiaţiilor solare). Soarele are acum un „câmp magnetic stabil”. totul a fost ascuns de public. satelitul Soho a evidenţiat că Soarele răspunde în mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice. Mai mult. Nu s-a dat nici o explicaţie ştiinţifică şi. foarte puţini oameni sunt avizaţi în legătură cu cercetările care se fac în Academia . ajungând acum să fie cu 230% mai puternic. satelitul Ulysses. un cunoscut geolog. Un studiu al Dr. California. Acest câmp s-a schimbat enorm.

toate planetele primesc acum un supliment mare de energie . vom ajunge în punctul când. Cercetătorii ruşi sunt preocupaţi de faptul că aceste modificări solare pot afecta în mod dramatic planetele. Toate acestea se întâmplă în acelaşi timp şi toate duc la un crescendo unde va avea loc o schimbare bruscă. Această energie ce vine din afara sistemului solar a început să aprindă plasma heliosferei în partea sa frontală. care a devenit deja de 10 ori mai luminoasă. Astfel . saturând spaţiul interplanetar. Ei au ajuns la concluzia că singurul lucru posibil care ar putea cauza toate acestea este plasma strălucitoare ce pătrunde în Sistemul nostru Solar şi care influenţează în primul rând Soarele. Această creştere de energie emisă va schimba natura de bază a întregii materii din Sistemul Solar. Aceşti cercetători au înregistrat şi ei date evidente care indică faptul că au loc modificări energetice în întregul nostru Sistem Solar. Cu alte cuvinte. mai precis în Novosibirsk. mai strălucitoare. câmpurile magnetice şi luminozitatea planetelor sunt în schimbare. vom fi atât de departe în noul nivel de energie încât va fi o expansiune bruscă a armonicii lungimii de undă pe care o emite Soarele.Naţională Rusă de Ştiinţe. Această energie a pătruns şi în Soare. Conform datelor înregistrate de către cercetătorii Academiei ruse şi de către cei de la NASA. din Siberia. Astfel : . care la rândul său o răspândeşte acum în întregul Sistem Solar.

Pata roşie („ochiul” lui Jupiter). Aceste planete par să fi avut inversarea recentă a polilor magnetici. Încărcătura energetică este atât de înaltă încât chiar există un tub vizibil de radiaţii ionizate care s-a format între această planetă gigantică şi luna sa. -Saturn a înregistrat în ultimii 20 de ani o abruptă descreştere în viteza de rotaţie şi o creştere a radiaţiilor X la ecuator. iar strălucirile lor atmosferice sunt de asemenea în creştere. -Pe Mercur s-au descoperit calote de gheaţă neaşteptate. care este de fapt o furtună cu caracter rotaţional. . -Forţa câmpurilor magnetice de pe Uranus şi Neptun creşte tot mai mult. aspecte care sunt cu totul neobişnuite .Jupiter a ajuns să aibă o încălzire foarte puternică şi o creştere a luminozităţii norilor de plasmă cu peste 200%. a început din anul 1997 să se rotească invers.-planeta Venus. aspect constatat de sonda spaţială Voyager 2 care. Acest tub de energie luminoasă este chiar foarte vizibil şi în fotografiile realizate. a sesizat că polii nord şi sud aparenţi ai acestor două planete erau vizibil contrabalansaţi. Câmpul magnetic al lui Jupiter s-a dublat. şi-a crescut luminozitatea cu 250% şi a suferit schimbări atmosferice substanţiale în mai puţin de 30 de ani. însoţite de o intensificare a câmpului magnetic. Io. când a trecut pe lângă Uranus şi Neptun.

iar activitatea seismică a crescut cu 400% faţă de 1973. S. -Pe Pluto s-a înregistrat creşterea cu 300% a presiunii atmosferice. studiile realizate de un alt cercetător. cutremure) a crescut cu 410%. tsunami. doctorul Aleksei N. el a evidenţiat că între 1963 şi 1993 numărul total al catastrofelor naturale (uragane.Michael Mandeville. dr. furtuni puternice şi topiri de calote glaciare polare. membru al Academiei de Ştiinţe din Siberia. care nu exista înainte.pentru o aşa zisă “planetă moartă”. Realizând studii comparative.constatat că în jurul Lunii s-a format un strat de Na de 6000 km altitudine. inundaţii. iar atmosfera marţiană devine vizibil mai densă decât a fost înainte. Un alt aspect constatat este acela că în atmosfera Pământului. evidenţiază că activitatea vulcanică de pe Terra a crescut cu aproximativ 500% din 1975. la . Referitor la schimbarea de paradigmă şi la situaţia planetei Pământ în această perioadă de tranziţie. a constatat că numărul cataclismelor naturale a sporit în mod spectaculos. Dimitriev. fenomen ce pare să fie în directă legătură cu activitatea crescută a Soarelui. taifunuri. -Marte are şi ea o încălzire globală. deşi această planetă se îndepărtează de Soare… -De asemenea Luna Pământului dezvoltă o atmosferă. În mod similar.

Cercetătoarea americană Barbara Hand Clow este convinsă că în perioada imediat următoare. păsările au început să apară în . iar aceasta va anihila toate câmpurile noastre magnetice şi electrice. planeta noastră Terra şi vecinii săi îşi vor ajusta chiar şi structurile moleculare. conform datelor ştiinţifice înregistrate. un aspect care se produce deja de ani buni este slăbirea câmpului magnetic al Pământului. planeta noastră va intra într-un spaţiu fotonic. 20122013. gazele de hidroxid (OH) formează acum un strat nou. câmpul magnetic al Pământului era în anul 1996 cam în dreptul valorii de 1. Într-adevăr. Din ce în ce mai mulţi cercetători sunt de părere că în următorii 10 ani. Toate aceste aspecte adunate sunt mult mai mult decât simple modificări ale Pământului. Aceasta a făcut ca balenele de exemplu. care nu exista înainte şi care nu este legat de încălzirea globală sau de emisiile de clor-fluor-carbon. În legătură cu aceasta. să eşueze pe ţărm.5 din maximul magnetic înregistrat vreodată pe Pământ (deci extrem de scăzut). pentru că poziţia liniilor magnetice ale Pământului sa modificat ca o consecinţă a scăderii câmpului magnetic terestru.nivelele sale superioare. ceea ce nu s-a mai întâmplat înainte. Apoi. care simţeau de obicei foarte clar aceste linii magnetice şi le foloseau pentru migraţie. cercetătorul american Gregg Braden afirmă că prin măsurători geofizice s-a estimat că pe o scală de la 1 la 10.

pentru că cele vechi nu mai erau bune. Din dovezile geologice reiese că ultima inversare a avut loc în urmă cu aproximativ 13. încât acum hărţile magnetice trebuie verificate foarte des pentru a se asigura că sistemul de ghidare funcţionează corect.000 de ani.000 ani. ci că în ultimii 4.zone care nu făceau parte din traseul lor de migraţie şi chiar să se rătăcească. S-a măsurat că inversările polilor au loc cam o dată la aproximativ 13.000 ani. lansat în 1980. Aceste înregistrări geologice sunt poate cel mai bine evidenţiate în straturile de gheaţă din Antarctica şi Groenlanda. ceea ce indică . hărţile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit să fie schimbate în întreaga lume. se apreciază că aceste transformări ale magnetismului terestru au ajuns în stadiul în care este iminentă chiar inversarea polilor magnetici. Un alt aspect semnificativ este acela că în 1990. cum ar fi cele ale lui Oersted. lansat în 1999. sau de către satelitul Maxat.5 milioane de ani au avut deja loc aproximativ 40 de inversări ale polilor. Conform datelor înregistrate de sateliţi. Poziţia Polului Nord magnetic a migrat deja cu câteva sute de km în ultimele decade. Studiile geofizice evidenţiate de către Gregg Braden arată că acest gen de fenomene nu este totuşi nou pentru planeta noastră. adică de două ori într-un Mare Ciclu Cosmic de 26. Mai mult. iar astăzi liniile magnetice sunt atât de instabile. se pare că asistăm chiar la deplasarea polilor magnetici tereştri.

83 hz (cicli pe secundă) şi era considerată o constantă fizică.iminenţa repetării acestui fenomen. Această frecvenţă (numită „Schumann” sau „bătaia de inimă a Pământului”) încă în 1980 valoarea de 7. S-a calculat că la finalul anului 2012 această frecvenţă a Pământului va ajunge la 13 Hz. Corelat cu creşterea obiectivă a frecvenţei de vibraţie a planetei Pământ s-a avansat chiar ipoteza că până şi timpul real al zilei se scurge mai repede. fiind tocmai de aceea considerat un raport esenţial al echilibrului dintre dimensiuni . valoarea acestui raport fiind denumită „Numărul de Aur” (1. fiind folosită ca atare în diverse domenii ştiinţifice sau militare. plante. Pe de altă parte. animale. oameni). ajungând acum ca cele 24 de ore pe care avem impresia că le trăim într-un ciclu complet zi/noapte să corespundă cu numai 16 ore din ceea ce acest ciclu însemna ca durată înaintea începerii acestei ridicări a . este deja destul de bine cunoscut faptul că frecvenţa vibratorie a Pământului a început să crească vertiginos începând cu anul 1980. În anul 1996 această frecvenţă a ajuns însă la valoarea de 9 Hz şi a continuat de atunci să crească.618033…). Această creştere are loc în etape ciclice ce respectă paşii de creştere specifici şirului lui Fibonacci. Se pare că acest lucru nu este întâmplător pentru că şirul lui Fibonacci reprezintă printre altele o expresie a Armoniei Universale prin aceea că raportul a doi termeni succesivi este întâlnit peste tot în desfăşurarea naturală (minerale.

iar Pământul se va opri din rotaţie şi după o scurtă pauză va începe să se rotească în sens invers (ceea ce nu ar fi pentru prima dată în istoria omenirii. polii magnetici se vor inversa. Astfel. ce menţionează că în alte vremuri Soarele răsărea dinspre vest). adică în planul . până când odată cu spaţiul va translata într-o altă dimensiune. motiv pentru care auzim din ce în ce mai multă lume semnalând problema lipsei de timp. Bradden denumeşte această perioadă „Trecerea prin punctul zero”. într-un alt sistem de referinţă spaţiu-timp ! Gregg Braden indică faptul că la finalul anului 2012 magnetismul (aflat în descreştere) şi frecvenţa Schumann (aflată în creştere) îşi vor atinge valorile lor limită. Iniţiaţii anumitor căi spirituale spun că planeta Pământ va translata în planul eteric. Atât Gregg Braden cât şi alţi cercetători spun că exact în acea perioadă de limită a parametrilor Pământului vor surveni anumite fenomene care acum ne apar ca fiind uluitoare. Această accelerare a timpului este percepută destul de acut de marea majoritate a oamenilor. De asemenea se apreciază că în acea perioadă de limită vor fi 30 ore de întuneric total (în care nu se vor mai vedea nici măcar stelele) şi că se va produce translaţia într-o dimensiune spaţiu-timp superioară. Se estimează că timpul se va accelera chiar şi mai mult.frecvenţei de vibraţie planetară. aşa cum este menţionat în mai multe texte străvechi.

cel puţin din punct de vedere teoretic. ceea ce va conduce la fluorescenţa tuturor corpurilor. Dacă toate acestea se vor produce. Se poate spune că Terra va fi literalmente îmbăiată în aceste energii. iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani ! Corpurile vor emite o lumină fără . se poate spune că aceste transformari vor face posibilă accesarea mult mai uşoară a altor dimensiuni existenţiale paralele.paralel de vibraţie imediat superior celui fizic. şi ştiinţa actuală acceptă faptul că Universul poate exista având şi alte coordonate spaţiu-timp chiar mult mai complexe decât cele din lumea noastră. Dealtfel. cam în proporţie de 75%. vor fi de aproximativ 25%. evidente pentru oricine. Se estimează că în zona planetei Pământ va fi o concentrare energetică uriaşă. fotonii Centurii vor exercita o multiplă şi uriaşă influenţă asupra materiei terestre. dincolo de care există încă multe alte dimensiuni superioare. Se poate aşadar constata că pe planeta Pământ au început deja transformări extraordinare ce converg spre finalul anului 2012 şi care vor continua şi după aceea. iar transformările concret-fizice. cum nu a mai fost niciodată în istoria terestră. În opinia mai multor cercetători. Evaluând uriaşele transformări care se vor produce există anumite estimări ce indică faptul că cele mai importante transformări vor fi de ordin subtil-energetic. Tradiţiile spirituale afirmă că lumea fizică-materială este doar aspectul cel mai grosier al realităţii.

de 20 de ani. având vibraţii foarte . Această activare se realizează tocmai datorită multiplelor transformări de ordin cosmic şi energetic în care este actualmente integrată planeta Pământ. influenţând inclusiv ADN-ul. încă neactivată şi că acum se apropie momentul deplinei sale activări. Mai mulţi cercetători estimează că ADN-ul uman este pe cale de a fi reprogramat şi că se vor activa încă 10 lanţuri de ADN prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent. iar acum Soarele îşi modifică în mod accelerat activitatea. ADN-ul are un rol de receptor foarte fin. Se pare însă că de fapt acesta a fost până acum doar un material genetic ce rămăsese într-o stare potenţială. aşa-zis „de umplutură” sau „gene balast”. oamenii au început să se schimbe la nivel celular. Ştiinţa de până acum a considerat că ADN-ul are în structura sa pe lângă cele două componente active şi mai multe gene ce păreau inutile.temperatură şi nu vor mai avea umbră ! Întreaga viaţă vine de la Soare. Berrende Fox a observat că. iar unii chiar şi-au dezvoltat noi lanţuri în structura ADNului. consecinţele acestui fapt se răsfrâng şi la nivelul biosului. Aşa cum au constatat cercetătorii. ca o antenă pentru aceste energii foarte mari care vin spre noi şi care sunt totodată şi foarte elevate ca frecvenţă de vibraţie. Dr. fapt observat prin teste de sânge. Structura ADN va ajunge conform acestor cercetători să aibă 12 componente active. Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte.

Se ştie deja că printre copiii care s-au născut după anii 1980 au apărut aşanumiţii copii indigo. în ultimii ani s-au născut în toată lumea sute de mii de copii cu abilităţi paranormale din ce în ce mai mari. curcubeu şi de cristal. Ca urmare a acestei treziri a ADN-lui din starea de potenţialitate. Aşa cum descriu prestigioasele reviste „Omni”. fiecare persoană de pe planetă se poate spune că este supusă la o încărcare (activare a ADN-ului) care va avea ca efect global un salt în evoluţia umanităţii !lAceste transformări energetice sunt astfel într-un mod semnificativ corelate cu creşterea numărului de raportări de fenomene paranormale din ultimii ani. Se poate spune că aceste profunde şi fundamentale transformări energetice planetare se propagă astfel şi în conştiinţele oamenilor urmând să influenţeze din ce în ce mai mult evenimentele sociale.fine şi tocmai de aceea ADN-ul este considerat uneori ca fiind un fel de structură de lumină condensată. economice şi politice care vor urma. aspecte ce sunt chiar foarte bine documentate ştiinţific. Pentru a evidenţia acest salt care este pe cale să se producă în conştiinţa umanităţii este semnificativ să remarcăm un studiu realizat de către Encicopedia Britanică ce a descoperit că întregul volum de . copii ce se distingeau net de cei din generaţiile anterioare prin nivelul lor mult ridicat de inteligenţă şi chiar prin diferite abilităţi considerate ca paranormale. „Nature” şi „Science News”.

să ne amintim că acum 50 de ani un computer era o maşinărie mare cât o cameră.cunoştinţe al umanităţii măsurat în biţi de informaţie. Însă această accelerare se produce în mai toate domeniile vieţii ! Transpunând aceste date într-o expresie grafică. din 1970 până în 1980. iar datele memorate pe sute de cd-uri pot fi acum înregistrate pe un simplu stick.n. Însă. deci în doar 50 de ani.e. în care diagrama logaritmică ce transpare din dinamica mai tuturor domeniilor vieţii umane arată că însăşi schimbarea se accelerează. în următorii 20 de ani acest volum de cunoştinţe s-a triplat. chiar şi cd-urile sunt deja tot mai puţin folosite. începând cu Sumer (civilizaţie ce a existat cam prin anul 4000 î. fiind acum aproximaţi cam la o singură lună ! Ca un exemplu semnificativ. În prezent ritmul egalării celor 6000 ani de progres menţionaţi mai sus sunt egalaţi din ce în ce mai repede. Se poate calcula că în 50 de ani capacitatea de stocare a datelor a crescut de 1 miliard de ori. iar aceeaşi cantitate de date a fost din nou asimilată de omenire în doar cei 10 ani care au urmat. Mai mult. iar pentru a stoca o cantitate de date ce ar încape astăzi pe un cd obişnuit de 700 mb erau folosite voluminoase memorii cilindrice magnetice. Această realitate poate fi asimilată cu un veritabil salt ce provine din acumularea cantitativă şi care conduce către o nouă .) şi până la anul 1900 (deci o perioadă de 6000 de ani) s-a dublat în intervalul 1900 – 1950. obţinem o curbă exponenţială ascendentă. aşa cum ştim.

iar în general oamenii îşi vor putea accesa cel puţin 20% din potenţi alul cerebral. aspect anunţat pentru viitor încă de acum aproximativ 70 de ani de către marele iniţiat indian Sri Aurobindo. după anul 2012 se va produce un proces amplu de rearmonizare a frecvenţelor de vibraţie ale trupului cu frecvenţele arhetipale din Univers. Starea supra-mentală este o stare de transcendere a minţii discursive obişnuite şi implicit a individualităţii egotice. Se vor putea activa mult mai uşor centrii . ceea ce reprezintă cu mult mai mult faţă de procentul mediu de 5% din capacitatea cerebrală pe care îl folosim în prezent. Astfel. cum ar fi menţinerea la voinţă pentru lungi perioade de timp a unor stări supra-mentale profunde. Oamenii vor putea să-şi alchimizeze cu uşurinţă potenţialul creator prin transmutarea sa în energie şi vor realiza apoi cu uşurinţă sublimarea acestei energii în frecvenţe foarte rafinate ale conştiinţei. Vor exista astfel un număr mult mai mare de genii decât în prezent. corelând aspectele menţionate mai sus.treaptă calitativă a conştiinţei umane. denumit uneori ca o „ridicare la cer”. Va creşte frecvenţa universului lăuntric al fiinţei umane. Cei care vor rezista acestor procese vor avea acces în mod aproape spontan la trăiri foarte elevate de ordin spiritual. Este o stare în care cunoaşterea se realizează prin intuiţie şi percepţie directă. aspect ce va fi resimţit ca o stare de înălţare.se estimează că în ceea ce priveşte fiinţa umană.

ameţeală. dorinţele şi gândurile se împlinesc tot mai uşor. palpitaţii.de forţă (chakrele). levitaţia sau teleportarea. nelinişte. ale cărui simptome ar putea fi : – migrene. stres. ”Ascensiunea” fiind însă destul de bruscă şi puternică. senzaţia trecerii unui curent electric prin creier şi coloana vertebrală. Vor fi realizate cu mult mai mare uşurinţă comunicări telepatice. corespunzătoare unui nivel de conştiinţă superior. Relaţiile interumane vor fi altele.). ele nemaifiind „frânate” de învelişul greoi al materiei. Reglarea imunitară va fi mult mai eficientă. vise intense. simptome specifice răcelii (febră. oboseală nejustificată. slăbiciune sau crampe musculare. Percepţia asupra Timpului şi Spaţiului va fi mult mai complexă. este posibil ca mai ales cei cu vibraţii joase ale conştiinţei să se confrunte cu un efort destul de serios de adaptare. Va creşte foarte mult durata de viaţă şi se va trezi o largă gamă de puteri paranormale cum ar fi telekinezia. modificări în sistemul limfatic şi imunitar. cam 2-3 ore pe noapte. Se va putea realiza cu uşurinţă vindecarea feluritelor afecţiuni prin captarea directă de energie în structura vitală. Din punct de vedere spiritual este important de ştiut că pe măsură ce accedem la un plan superior de vibraţie. ce încă se complac de exemplu în stări . Ciclul veghe/somn va fi diferit în sensul că vom dormi mult mai puţin. transpiraţie. respiraţie greoaie. depresii. Cei cu vibraţii negative foarte joase. dureri osoase etc.

semnalul vibraţional al Inimii noastre. ca sursă a emoţiilor. pur şi simplu vor muri. este semnificativ să remarcăm faptul că – atât din perspectiva tradiţiilor spirituale. Cercetările au mers mai departe şi în anul 1996 s-a descoperit faptul uimitor că aminoacizii ce formează dublul helix al ADN-ului sunt activaţi sau dez-activaţi în funcţie tocmai de Emoţiile noastre ! O emoţie pozitivă. potenţează reacţia genetică din ADN. pe când o emoţie negativă o inhibă. ca fiinţe umane. În faţa acestor perspective uimitoare care este posibil să ne aştepte chiar foarte curând. este chiar mult mai puternic decât cel al creierului. cât şi din perspectiva unor recente studii ştiinţifice – modul în care noi. perversitate sau egoism exacerbat nu vor rezista transformării sau cu alte cuvinte. Emoţia însăşi poate fi într-o anumită măsură cuantificată ca fiind o vibraţie şi conform unor cercetări realizate la Institutul Hearth Math din SUA încă din anul 1993. de iubire de exemplu. ne punem în mod firesc întrebarea „Cum putem face faţă acestor transformări majore ? ” Pentru a oferi un răspuns la aceasta. ură atroce. ne acordăm în mod fundamental la frecvenţa pulsatorie a Pământului se realizează în principal tocmai prin Emoţiile noastre. Aceasta explică foarte bine de exemplu ceea ce intuitiv se spune de foarte multă vreme că este esenţial „să pui suflet în ceea ce faci” pentru că altfel totul devine sec şi ineficient. S-a .de răutate încrâncenată.

Iată de ce s-a produs o ruptură între Inimă şi Minte. pe Iubire ca şi Cale de unificare între oameni şi apoi de unificare a acestora cu Natura şi cu întregul Univers. Din păcate însă societatea actuală pune mai mereu accentul pe cunoaşterea intelectuală. Aceasta este calea de a ne armoniza şi eleva în primul rând pe noi înşine şi apoi. http://www. Tradiţiile spirituale au pus mereu accentul pe Înţelepciunea Inimii. prin influenţă. care este legat de spiritul Universului însuşi. pozitivă are un efect de vindecare uimitor de rapid şi eficient. iar astăzi puţini mai înţeleg la ce se referă cunoaşterea care vine din Inimă. În acest context putem înţelege într-un mod mult mai obiectiv de ce cu adevărat Iubirea este calea ce poate oferi starea de Armonie în lume. care sunt într-o relaţie tainică de legătură cu sufletul planetei mamă-Pământ.com/watch? . Nu ne rămâne decât să constatăm că ştiinţa zilelor noastre confirmă aceste afirmaţii pas cu pas. Tradiţia spirituală amerindiană afirmă că Circuitul Sacru prin care ne acordăm cu natura porneşte din inimile noastre.demonstrat chiar experimental că o puternică convingere emoţională benefică. Referitor la această transformare iminentă a moleculei de ADN ce se va produce în cazul întregii umanităţi vă inviăm să urmăriţi un scurt material video realizat de către Gregg Bradden. care la rândul său e în relaţie cu spiritul Soarelui. calea de a armoniza tot ceea ce ne înconjoară.youtube.

cu atât mai rapidă ar deveni ridicarea colectivă a frecvenţei conştiinţei umanităţii ca ansamblu. supra-mentală. Această masă de fiinţe ce ar trăi starea de supra-conştiinţă ar atrage apoi după sine întreaga masă a umanităţii. Iniţiaţii liniilor spirituale spun că în măsura în care cât mai mulţi oameni vor participa la această Ascensiune planetară a nivelului de conştiinţă.000 de fiinţe care să acceadă pe deplin la acest nivel. Într-un mod analog fenomenului cunoscut şi studiat sub numele de „Experimentul celor 100 de maimuţe”. ce poate fi asimilată cu aşa-numita „iluminare spirituală”. este de 144. Unii iniţiaţi spun că cei care s-au aliat cu forţele malefice sunt perfect conştienţi de posibilitatea iminentă a . anumite calcule indică faptul că „masa critică” necesară pentru ca nivelul de conştiinţă al întregii omeniri să treacă la o stare generală foarte elevată. cu atât acest salt va fi mai puţin dramatic.v=no_W4dhkIQs&feature=player_embedded#! Cu cât mai mulţi oameni ar reuşi să înţeleagă şi să participe în mod conştient la această atitudine fundamentală de deschidere a inimilor şi de elevare a emoţiilor individuale. în care s-a constatat că pentru influenţarea subconştientă a unei întregi populaţii este suficient să se depăşească o anumită valoareprag ce este reprezentată de un număr nu foarte mare de indivizi ce fac parte din acea populaţie.

finalul anului 2012 nu va fi decât unul cât se poate de obişnuit. Nu avem nimic de pierdut dacă facem aceasta. chiar dacă.ca fiind în secundele dinaintea trecerii unui cocon în stadiul de fluture. cât şi pentru umanitate în ansamblul său. Dacă însă aceste transformări extraordinare – ce sunt anunţate pe mai multe căi. Tradiţiile spirituale afirmă însă fără excepţie că în mod inevitabil acest prag va fi totuşi atins şi impactul cosmic de iubire şi fericire ce va surveni va fi uriaş. Mai mult însă decât să aşteptăm confirmarea sau infirmarea acestor previziuni într-un mod pasiv. mai mult decât cele mai . atunci tot ceea ce va urma va însemna pentru fiecare dintre noi. ceea ce va genera la nivel planetar transformări extraordinare. aşa cum spun scepticii.se vor produce într-adevăr şi noi vom trece cu bine prin ele.amorsării acestui salt către lumină şi tocmai de aceea se luptă cu disperare să îl împiedice prin blocarea căilor de acces ale oamenilor către stările superioare de conştiinţă. profeţite deja în Biblie prin expresia „va fi un Nou Cer şi un Nou Pământ”. este mult mai înţelept să urmărim cât mai mult să ne armonizăm fiecare cu aceste ample şi foarte elevate transformări energetice şi de conştiinţă pe care iată că mai multe date indică faptul că ele deja au început. Însă. Umanitatea este apreciată – analogic vorbind . în acest moment este esenţial să ne ridicăm nivelul de vibraţie lăuntric. Vom vedea unde ne vor conduce toate acestea.

proiecte realizate în colaborare cu grupări extraterestre cu care au luat contact în secret chiar de mai multe zeci de ani. Totuşi. Ca şi multe alte informaţii esenţiale. aspectele privitoare la existenţa şi contactul (care deja s-a realizat!) cu anumite grupări extraterestre. Aceste informaţii provin de la mai multe persoane credibile (care au dorit însă să-şi protejeze identitatea) ce au făcut dezvăluiri senzaţionale referitor la anumite proiecte strict secrete (black projects) ale unor guverne. în cercurile restrânse ale elitelor guvernatoare mondiale aceste lucruri sunt luate cât se poate de în serios.îndrăzneţe vise pe care le-am avut vreodată despre cum ar putea fi viaţa pe Planeta Pământ. Informaţii semnificative cu privire la trecerea umanităţii către o dimensiune superioară au fost dezvăluite de exemplu de unii cercetători ce au fost -mai mult sau mai . Un alt aspect semnificativ pe care îl vom puncta în încheiere este acela că există multiple informaţii conform cărora mai multe specii extraterestre supraveghează planeta noastră în această perioadă. cât şi la iminenţa Marii Translaţii sunt ţinute departe de atenţia publicului larg. Se pare că extratereştrii sunt extrem de interesaţi de saltul uriaş pe care omenirea îl va realiza foarte curând. dovadă în acest sens fiind tot mai desele rapoarte ce semnalează prezenţa obiectelor zburătoare neidentificate pe tot cuprinsul globului pământesc. fiind menţinute oficial într-o ambianţă de derizoriu şi superstiţie.

au existat mai mulţi martori cum ar fi Preston Nichols. Deşi aceste aspecte sunt bineînţeles infirmate oficial. ele părând a fi mai degrabă desprinse dintr-un film science-fiction. O perspectivă semnificativă a aspectelor prezentate . acolo există deja aşanumita „A patra Dimensiune”. Peter Moon sau Al Bielek (Duncan Cameron) care au descris detalii şi caracteristici deosebit de concludente din cadrul acestui proiect. cât şi prin proiecţia în viitor a doi membri ai echipajului. sau altfel spus. de ca şi cum acolo se afla un fel de barieră temporală ! Explicaţia ar putea fi tocmai aceea că după anul 2012 există pur şi simplu alte coordonate spaţiu-timp. în cadrul căruia s-a reuşit într-un mod neaşteptat distorsionarea continuumului spaţiu-timp atât prin teleportarea unei nave maritime cu echipaj la bord. Aspectul deosebit de semnificativ pentru cadrul acestui articol este acela că aceşti sui-generis călători în timp au descris că nu au putut trece în viitor mai departe de finalul anului 2012. Acest proiect a fost demarat ca o continuare a celebrului „Experiment Philadelphia”. Ei au dezvăluit că proiectul a avut la bază informaţii extraterestre cu ajutorul cărora printre altele s-a pus la punct o veritabilă maşină a timpului prin intermediul căreia au fost trimise în viitor diverse persoane ce au descris ulterior ceea ce au văzut.direct implicaţi în proiectul american cunoscut ca „Proiectul Montauk”. care au sărit peste bordul navei pentru a se salva.puţin.

cotidiană.com/watch?v=OeZ2DT1yqh0 . J. De exemplu.youtube. care spunea : „Universul nu numai că este mai extraordinar decât ne imaginăm noi. este semnificativ să ştim că străvechile civilizaţii ce au existat cândva pe acest Pământ au descris –aşa cum constatăm din scrierile care au mai rămas până la noi – că aceste evenimente s-au mai repetat. În orice caz. intitulat “Ce se întâmplă dacă ascensionez sau nu ?” În ce măsură aceste aspecte sunt reale sau nu ne vom convinge foarte curând pentru că timpul care a rămas până la actualizarea lor este foarte scurt. merită să ne amintim cuvintele unui eminent savant contemporan. Omul zilelor noastre mai are încă multe surprize atât în ceea ce priveşte redescoperirea ştiinţelor spirituale străvechi. ce au fost în mare parte uitate. S. ci este chiar mai extraordinar decât ne-am putea noi imagina. Chiar dacă din perspectiva obişnuită.B. epoca Luminii şi Adevărului Divin. aceste lucruri pot să ne apară cu totul fanteziste. Haldane. cât şi în ceea ce priveşte înţelegerea ritmurilor şi planurilor dimensionale ale Universului.în acest articol ne este prezentată într-un scurt film documentar pe care îl puteţi viziona la adresa http://www. tradiţia vedică spune că toate acestea se produc mereu atunci când are loc trecerea ciclică la Satya Yuga.” Delete ReplyReply ForwardSpamMovePrint Actions .

NextPrevious .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful