You are on page 1of 35

ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII

Se acorda elevei/elevului………………………………. din clasa a VI-a A pentru straduinta de care a dat dovada in anul scolar 2008-2009.
Director. Prof. Bratu Barzoi Stefan
Diriginte, Prof. Ionescu Florentina

ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII

Se acorda elevei/elevului………………………………. din clasa a VI-a A pentru straduinta de care a dat dovada in anul scolar 2008-2009.
Director. Prof. Bratu Barzoi Stefan
Diriginte, Prof. Ionescu Florentina

ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII

Se acorda elevei/elevului………………………………. din clasa a VI-a A pentru straduinta de care a dat dovada in anul scolar 2008-2009.
Director. Prof. Bratu Barzoi Stefan
Diriginte, Prof. Ionescu Florentina

din clasa a VI-a A pentru straduinta de care a dat dovada in anul scolar 2008-2009. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Director. Prof. Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII Se acorda elevei/elevului………………………………. Ionescu Florentina .

Scoala cu Cls. Prof. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. 1 Cernica jud. Director. din clasa a VI-a A. Ionescu Florentina . Ilfov. I-VIII Nr.

1 Cernica jud. Prof. din clasa a VI-a A. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. I-VIII Nr. Scoala cu Cls.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Director. Ionescu Florentina . Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. Ilfov.

pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. din clasa a VI-a A.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. I-VIII Nr. 1 Cernica jud. Prof. Ionescu Florentina . Director. Scoala cu Cls. Prof. Ilfov.

Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Ilfov. din clasa a VI-a A. I-VIII Nr. 1 Cernica jud. Prof. Director. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Scoala cu Cls. Ionescu Florentina .

pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. 1 Cernica jud. I-VIII Nr.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Scoala cu Cls. Prof. Director. Ilfov. Ionescu Florentina . din clasa a VI-a A. Prof.

ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Ilfov. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. din clasa a VI-a A. Director. Ionescu Florentina . Scoala cu Cls. Prof. I-VIII Nr. 1 Cernica jud. Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte.

Ionescu Florentina . Scoala cu Cls. I-VIII Nr. Ilfov. din clasa a VI-a A.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Director. Prof. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. 1 Cernica jud.

Ionescu Florentina . Prof. Prof. I-VIII Nr. Scoala cu Cls. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. din clasa a VI-a A. 1 Cernica jud. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Director.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Ilfov.

din clasa a VI-a A. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. I-VIII Nr. Ionescu Florentina .ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. 1 Cernica jud. Prof. Director. Prof. Ilfov. Scoala cu Cls.

1 Cernica jud. I-VIII Nr. Ilfov.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Scoala cu Cls. Director. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. Prof. Ionescu Florentina . pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. din clasa a VI-a A.

pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Scoala cu Cls. Prof. 1 Cernica jud. din clasa a VI-a A.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Ilfov. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Ionescu Florentina . Director. Prof. I-VIII Nr.

Ilfov. Prof. Prof. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Scoala cu Cls.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. din clasa a VI-a A. 1 Cernica jud. Director. Ionescu Florentina . I-VIII Nr.

Ilfov. din clasa a VI-a A. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Scoala cu Cls. Prof. 1 Cernica jud. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. I-VIII Nr. Prof. Ionescu Florentina . Director.

I-VIII Nr. 1 Cernica jud. Ilfov. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. din clasa a VI-a A. Ionescu Florentina . Director.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII PREMIUL…………… Se acorda elevei/elevului……………………………………. Prof. pentru rezultatele obtinute in anul scolar 2008-2009. Scoala cu Cls.

Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. din clasa a V-a B pentru performante deosebite obtinute la disciplina “LIMBA si LITARATURA ROMANA“in anul scolar 2008-2009. Director. Prof. 1 CERNICA jud. Ionescu Florentina . Bratu Barzoi Stefan Diriginte.

Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. 1 CERNICA jud. din clasa a V-a B pentru performante deosebite obtinute la disciplina “LIMBA SI LITARATURA ROMANA“in anul scolar 2008-2009. Director. Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. Ionescu Florentina .

Bratu Barzoi Stefan Diriginte.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. din clasa a V-a B pentru performante deosebite obtinute la disciplina “LIMBA SI LITARATURA ROMANA“in anul scolar 2008-2009. Director. Prof. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. 1 CERNICA jud. Prof. Ionescu Florentina .

Prof. Director. Prof. din clasa a V-a B pentru performante deosebite obtinute la disciplina “LIMBA SI LITARATURA ROMANA“in anul scolar 2008-2009.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. 1 CERNICA jud. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Ionescu Florentina .

ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. Prof. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009.1 CERNICA jud. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Director. Ionescu Florentina . Prof.

ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr.1 CERNICA jud. Prof. Ionescu Florentina . Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Director.

Ionescu Florentina . ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Director.1 CERNICA jud. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. Prof. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr.

Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Director. Ionescu Florentina . din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009.1 CERNICA jud. Prof.

Prof. Prof. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr.1 CERNICA jud. Ionescu Florentina . Bratu Barzoi Stefan Diriginte. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Director.

Director. Ionescu Florentina . Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. Prof.1 CERNICA jud.

Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Ionescu Florentina .1 CERNICA jud. Director. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. ILFOV Se acorda elevei/elevului……………………………….

din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. Director.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. Prof. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Ionescu Florentina .1 CERNICA jud.

din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. ILFOV Se acorda elevei/elevului……………………………….1 CERNICA jud. Prof. Ionescu Florentina . Director. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr.

Director. Bratu Barzoi Stefan Diriginte.1 CERNICA jud.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. Prof. Prof. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Ionescu Florentina .

Ionescu Florentina . din clasa a VI-a A pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA” in anul scolar 2008-2009. Prof. Bratu Barzoi Stefan Diriginte. Prof. Director.1 CERNICA jud.ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. ILFOV Se acorda elevei/elevului……………………………….

Ionescu Florentina . Prof.. Director. din clasa a ……-a pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA“in anul scolar 2008 -2009. .ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr.….. …………… Profesor. ILFOV Se acorda elevei/elevului……………………………….jud. ………………….

ROMANIA MINISTERUL EDUCATIEI si CERCETARII SCOALA cu CLASELE I-VIII Nr. Ionescu Florentina . Prof. ILFOV Se acorda elevei/elevului………………………………. Director. 1 CERNICA jud. Bratu Barzoi Stefan Profesor. din clasa a ……-a pentru performante deosebite obtinute la disciplina “EDUCATIE PLASTICA“in anul scolar 2008 -2009.