You are on page 1of 4

Distracţie de suporteri: cum a încercat galeria să imite un arbitru asistent în timpul meciului!

Un grup de suporteri ai echipei FC Langholmen, grupare care evoluează în ligile inferioare din Suedia, s-au gîndit să afle cît de grea este meseria de arbitru asistent. Prin urmare, aceştia s-au poziţionat imediat în spatele arbitrului şi au început să îl imite preţ de cîteva minute. Cei aproximativ 10 microbişti au alergat cînd înainte, cînd înapoi, au ridicat braţul atunci cînd arbitrul ridica fanionul, repetînd întocmai toate acţiunile sale. Interesant este şi unul dintre comentariile postate pe youtube alături de video: "Sînt unul dintre portarii care au apărat în acest meci. Am primit un gol la puţin timp după ce s-a terminat acest clip deoarece eram atent la suporterii din spatele arbitrului şi nu la balon".

Jurnaliştii englezi sunt de părere că francezul nu va sta prea mult pe gânduri şi va încerca să-l transfere pe Falcao folosindu-se de această sumă. Arsenal ar dori să -l transfere pe Falcao. Arsene Wenger şi-a . Rezultatele financiare obţinute de club sunt foarte bune şi dorim să punem aceşti bani la dispoziţia lui Wenger dacă el este de părere că are nevoie de jucători mai buni. noi nu vom fi de acord niciodată să cheltuim 180 de milioane pe transferuri într-o singură perioadă de mercato". a declarat că Arsene Wenger va avea la dispoziţie un buget de minim 35 de milioane de lire sterline pentru perioada de transferuri din iarnă. atunci fără îndoială. Şefii lui Arsenal i-au dat o veste extraordinară lui Arsene Wenger. Spre exemplu. victima 'tunarilor' Chelsea şi Manchester United pot fi devansate de un "new entry" în cursa pentru obţinerea semnăturii lui Radamel Falcao. Pe lângă cele două forţe din Londra şi Manchester. iar presa din Anglia speculează deja care va fi prima mutare a "tunarilor". Ne place să credem că acest profit demonstrează că atât noi cât şi Wenger ştim să conducem clubul şi să-l menţinem pe o trasă ideală.Cea mai bună veste pentru Wenger: are buget de transferuri de 35 milioane de lire şi o singură ţintă! Chelsea. directorul lui Arsenal. Peter Hill-Wood. a declarat Peter Hill-Wood pentru SundayMirror. o poate face. "Dacă Arsene doreşte să folosească aceşti bani în perioada de transferuri din iarnă.

. atunci Arsenal ar intra serios în cursă. dar chiar şi o asemenea sumă la dispoziţie va fi dificil pentru "tunari" să-l aducă pe vârful lui Atletico. însă dacă formaţia iberică ar fi dispusă să reducă cu 10 milioane preţul de pornire. Clauza lui Falcao este în acest moment de 50 de milioane de lire.declarat deschis admiraţia pentru starul columbian.

o altă formaţie din Est face ravagii în Ligă. 2-1 pe Olimpico. cu mingi lungi. Mureşan. noi .nu! Dacă CFR Cluj se emoţionează peste măsură atunci când joacă cu granzii Europei. Elevii antrenorului Ioan Andone s-au speriat de un rezultat mare. United a forţat doar cât a avut nevoie. A evoluat de fiecare dată cu convingere şi cu determinare. diferenţa de valoare dintre fotbalul românesc şi cel occidental. dacă mai era nevoie. tot 2-1 cu FC Basel. după ce au deschis scorul prin grecul Kapetanos. Manchester United. demonstrând. scor 1-2. BATE a trecut de Bayern Munchen. campioana României s-a înclinat în faţa vicecampioanei Angliei. BATE a avut prestaţii meritorii şi în alte ediţii ale Ligii Campionilor. două în play-off şi una în faza grupelor). Marţi seară. în 2010. Trebuia să avem mai mult curaj şi mai multă minte”. BATE Borisov are deja şase puncte şi este lider în Grupa F. nu prindem nici locul trei. s-au baricadat în apărare şi au cedat mijlocul terenului. Tactica adoptată de Ioan Andone în meciul cu Manchester United a fost criticată până şi de jucătorii săi. trimiterea fiind directă la strategia impusă de Andone. Alţii pot. acasă). . dar au încheiat de fiecare dată pe ultimul loc în grupă. dar termină în genunchi După cinci victorii consecutive (două în turul trei preliminar. a spus. „Jucând aşa. după ce în prima etapă dăduse lovitura la Lille. cu AS Roma. după meci. ardelenii au pornit cu victorie (în 2008. Mureşan critică tactica! CFR Cluj riscă astfel să repete evoluţiile din precedentele două prezenţe în grupele Ligii Campionilor.CFR începe bine. De fiecare dată.