MONDAY 29.7.

2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*) Registration by email (info@harriniva.fi) or at latest on previous evening at Harriniva's reception! Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00 10.00 11.00 12.00 12.00 MEGA BEGINS – WELCOME! Meet around the campfire for fireside coffee & Event logbook is opened! 13-16.00 Geovillage working party Work teams and tasks allocated 14-15.00 Fishing course (1h) (*) 14-16.00 Fishing, grilling and chilling on the shore along with setting up 15-17.00 Shooting the rapids (2h) (*) 16.00 Mega geocoin revealed! (Duracell76) 17-20.00 Geovillage setting-up continues 17.00 Visit to a reindeer farm (*) 18-20.00 Shooting the rapids (2h) (*) 18.00-21.00 Dinner 13.00 First Aid and Event Security teams meet: Info about hiking and event safety 13.00-16.00 Lunch 08.00-11.00 Breakfast

13.00

14.00

15.00 16.00

17.00

18.00 19.00 20.00

20.00 Harriniva evening programme starts: Grilling, band, informal social gathering!

21.00 22.00 23.00

TUESDAY 30.7.2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*) Registration by email (info@harriniva.fi) or at latest on previous evening at Harriniva's reception! Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00 10.00

07-09.00 Fireside coffee for early birds (2h) 08.00-11.00 Breakfast

10-14.00 Lappish drum-making course (4h) (Registration: Coming soon!) 10-12.00 Canoeing trip (2h) (*) 10.00 Visit to a reindeer farm (*)

10-13.00 CAMO construction event (Tenukko & Ukkomanni)

11.00 12.00 12-13.00 Children's nature hike (1h) 12-14.00 Shooting the rapids (2h) (*) 13.00 Knitting event (Auvomieli & Mailo82) 14-18.00 Socialising, grilling and fishing on the shore + Geovillage building, if still needed 15-17.00 Shooting the rapids (2h) (*) 15-16.00 Daytime hike to Sweden event (1h) (gnutcha) 13.00-16.00 Lunch

13.00 14.00

15.00 16.00

17.00

17.00 Visit to sled dog kennels (45 min) 17.00 Visit to a reindeer farm (*) 18-20.00 Shooting the rapids (2h) (*) 18.00 Fishing course (1h) (*) 18.00-21.00 Dinner

18.00

19.00 20.00 20.00 Harriniva evening programme starts: Grilling, band, informal social gathering!

21.00 22.00 23.00

WEDNESDAY 31.7.2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*) Registration by email (info@harriniva.fi) or at latest on previous evening at Harriniva's reception! Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00 10.00

07-09.00 Fireside coffee for early birds (2h) 08.00-11.00 Breakfast

10-16.00 Day hike (6h) 10-16.00 Canoeing trip (2h) (*) 10.00 Visit to a reindeer farm (*)

10.00 Workshop: subject to be decided (1h)

11.00 12.00 13.00 14.00 15.00 16.00 17.00 17.00 Visit to sled dog kennels (45 min) 17.00 Visit to a reindeer farm (*) 18-18.30 Story time - Grandpa Saku sketches and tells a story (30 min) 18-20.00 Shooting the rapids (2h) (*) 18-19.00 Fishing course (1h) (*) 15-17.00 Shooting the rapids (2h) (*) 12-14.00 Shooting the rapids (2h) (*) 13.00 Visit to sled dog kennels (45 min)

11.00 Workshop: subject to be decided (1h) 12-15.00 Children's workshops (3h) 13.00-16.00 Lunch 14.00 Event at day hike destination (1h)

16.00 Teddy Bear Picnic (Duracell76) 17.00 Workshop: How to get unlost (1h)

18.00

18.00 Workshop: Hikers' First Aid (1h)

18-22.00 Saunas

18.00-21.00 Dinner

19.00 20.00 20.00 Harriniva evening programme starts: Grilling, band, informal social gathering!

19.00-20.00 Geoquiz! (gnutcha)

21.00 22.00 23.00

FRIDAY 2.8.2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*) Registration by email (info@harriniva.fi) or at latest on previous evening at Harriniva's reception! Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00

07-09.00 Fireside coffee for early birds (2h) 08.00-11.00 Breakfast 9-14.00 Trip to national park with a guide (5h) 9.00 National park event before trip (gnutcha)

10.00

10-12.00 Children's nature trail hike (2h) 10-12.00 Canoeing trip (2) (*) 10.00 Visit to a reindeer farm (*)

11.00 12.00 13.00 14.00 15.00 16.00 17.00 17.00 Visit to sled dog kennels (45 min) 17-18.00 Visit to a reindeer farm (*) 18-20.00 Shooting the rapids (2h) (*) 18-19.00 Fishing course (1h) (*) 19-19.30 Story time - Grandpa Saku sketches and tells a story (30 min) 20.00 Harriniva evening programme starts: Grilling, band, informal social gathering! 17-19 GC4AADN Geocoin Addict -event (geocoin.fi) 18-22.00 Saunas 18.00-21.00 Dinner 15-17.00 Shooting the rapids (2h) (*) 15.00 GC42HY3 Siipien havinaa – Flutter of wings event (Marjis) 12-14.00 Shooting the rapids (2h) (*) 13.00 Visit to sled dog kennels (45 min) 12-15.00 Children's workshop (3h) 13-14.00 Event: Rock art and camp pendants (gnutcha) (1h) 13.00-16.00 Lunch

18.00

19.00

20.00

21.00 22.00 23.00

THURSDAY 1.8.2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*) Registration by email (info@harriniva.fi) or at latest on previous evening at Harriniva's reception! Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00 10.00

07-09.00 Fireside coffee for early birds (2h) 08.00-11.00 Breakfast

10-12.00 Canoeing trip (2h) (*) 10-11.00 Visit to a reindeer farm (*)

10.00 Event: Border Event (Duracell76)

11.00 12.00 12-14.00 Shooting the rapids (2h) (*) 12-16.00 Day hike (4h) 13.00 Visit to sled dog kennels (45 min) 14.00 Workshop: Hikers' First Aid (1h) 15-17.00 Shooting the rapids (2h) (*) 15.00 Workshop: How to get unlost (1h) 12-15.00 Children's workshop (3h)

13.00 14.00 15.00

13.00-16.00 Lunch

16.00

16-16.30 Story time - Grandpa Saku sketches and tells a story (30 min) 17.00 Visit to sled dog kennels (45 min) 17.00 Visit to a reindeer farm (*) 18-22.00 Jeris spa opens for Mega visitors! 18.00 Fishing course at Harriniva (1h) (*) 18-20.00 Shooting the rapids (2h) (*)

16-18.00 Event: MegaBingo (Maikkif) (2h)

17.00

18.00

18-22.00 Saunas

18.00-21.00 Dinner

19.00 20.00 20-22.00 Fireside evening on Jeris's shore begins: Traditional campfire for the whole family!

21.00 22.00 23.00 22.00 Harriniva evening programme starts: Grilling, band, informal social gathering!

SATURDAY 3.8.2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*) Registration by email (info@harriniva.fi) or at latest on previous evening at Harriniva's reception! Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00 10.00 11.00 12.00 13.00 14.00

07-09.00 Fireside coffee for early birds (2h) 08.00-11.00 Breakfast 9-14.00 AMAZING GEOCACHING ADVENTURE!

13.00-16.00 Lunch 14-15.00 MEGA GRAND FINALE AND PRIZEGIVING

15.00

15-17.00 CITO

16.00

17.00

17.00 Visit to sled dog kennels (1h)

18.00

18.00 Impromptu evening programme begins 18.00 Fishing course (1h) (*) 18.00 Shooting the rapids (2h) (*)

18.00-21.00 Dinner

19.00 20.00 21.00 22.00 23.00

SUNDAY 4.8.2013 – PROGRAMME

Free event Payable event (See prices on the Prices page!) (*)Registration, limited number of participants Time ACTIVITIES & EVENTS EVENTS & WORKSHOPS SAUNAS MEALS

07.00 08.00 09.00 10.00 11.00 12.00 13.00 14.00 15.00 16.00 17.00 18.00 19.00 20.00 21.00 22.00 23.00 11.00 We say our goodbyes & Mega 2013 ends 08.00-11.00 Breakfast

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful