UTC-N

PROIECT DE DIPLOMA

PAG.1

UNIVERSITATEA TEHNIC DIN CLUJ- NAPOCA
FACULTATEA DE MECANIC
SPECIALIZAREA: Masini si Echipamente Temice

PROIECT DE DIPLOM
Sistemul de conditionare a aerului pentru o locuinta familiala

Conduc tor de proiect: Prof. Dr. Ing. Balan Mugur Absolvent: Lupu Anamaria

2005

Plan de situatie.30. Amplasament canale termice.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG. Vedere isometrica. Fig.31. Vedere de sus. Amplasa ment canale termice. . Plan de situatie.2 CAPITOLUL 6 DESCRIEREA INSTALATIEI Fig.

Centrala termica. Fig.Centrala termica.3 Fig.32.Vedere isometrica. . Vedere de sus.33.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG.

34. Vedere isometrica. Centrala termica-partea de incalzire. .4 Fig.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG.

35.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG. Vedere de sus.5 Fig.36. . Legarea cazanului in centrala. Fig. Centrala termica-partea de incalzire.

Fig.6 Fig.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG. Vedere isometrica.Colector-distribuitor. By-pass cazan.37. .38.

.Vedere din fata. Colector-distribuitor.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG. Fig.41.39.7 Fig. Racordarea schimbatorului de caldura in placi.

Legarea in serie a rezervoarelor de acumulare. Legarea in serie a rezervoarelor de acumulare.43. Vedere isometrica.42. Fig.8 Fig. . Vedere laterala.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG.

Fig. . Sistemul de alimentare cu apa al centralei.9 Fig.44.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG. Sistemul de alimentare cu apa al centralei. Vedere isometrica. Vedere laterala.45.

.10 Fig. Fig.47.46.Vedere isometrica. Centrala termica-cazanele de abur. Centrala termica-cazanele de abur.Vedere de sus.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG.

UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG. Amplasarea corpurilor radiante. Fig.48.11 Fig. Detaliu din corpul de spitalizare.49.Retele interioare. .

Racordarea corpurilor radiante la retea.51.50. Alimentarea cu apa calda de consum. Fig. .12 Fig.UTC-N PROIECT DE DIPLOMA PAG.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful