You are on page 1of 2

25 jaar STICHTING SOLIDARITEIT PANAMA Bruggenbouwers voor een betere toekomst!

In verband met ons 25 jarig jubileum, hebben wij een prachtig boekje uitgegeven met interviews, en een overzicht van onze activiteiten in de afgelopen 25 jaar. Het boekje is gratis te bestellen door een e-mail te sturen naar willemj164@gmail.com of een brief aan onze secretaris. Wim Janssen Huizermaatweg 200 1276MG Huizen. U kunt het boekje ook lezen via internet! Op de zoekmachine van Google tikt u in, 25 jaar stichting solidariteit Panama .

Pater Roberto bouwt een nieuw sociaal centrum Padre Pio in Cero Plata (in de bergen) voor de allerarmste bevolkingsgroep in Panama.
Een grote wens is voor Pater Roberto in vervulling gegaan! Doordat onze stichting 1 hectare grond heeft kunnen aankopen in Cero Plata (een kleine gemeenschap in de bergen) kan Pater Roberto zijn grote wens verwezenlijken door een nieuw sociaal centrum en een huis voor permanente bewoning te bouwen. De bouw is in volle gang, en de verwachting is dat hij eind juni 2013 zijn huis kan gaan bewonen. Pater Roberto trekt zich het lot aan van de arme medemens, en heeft al veel verbetering gerealiseerd. Hieronder een foto impressie!

Onderdeel van zijn sociale program is de bevolking groenten te leren verbouwen. Voor dit landbouwproject heeft onze stichting 2 hectare landbouwgrond aangekocht. 7 gezinnen gaan het land verbouwen met rijst en diverse soorten groenten bananen en andere typisch Panamese producten. Op deze manier schept pater Roberto werkgelegenheid waardoor de landbouwers een klein inkomen en voedsel krijgen, en zullen er voldoende producten zijn die hij zal uitdelen onder de arme bergbewoners. Wij vragen graag uw steun voor slagen van zijn nieuw Sociaal Centrum Padre Pio. U kunt uw gift overmaken naar 67.56.23.227 (ING) t.n.v Stichting Solidariteit Panama te Hilversum.