INTERVIUL NR.

1 SUBIECT: Persoană de gen FEMININ VÂRSTA: 22 STUDII: Facultatea Psihologie si Stiintele Educatiei, Specializare: Psihologie PROFESIA: studenta

N.A: În cadrul seminarului de Tehnici de dezvoltare a creativităţii, învăţăm despre creativitate. Scopul acestui interviu este să aflu părerea dvs. pe această temă, şi anume ce consideraţi că este creativitatea. Nu există răspunsuri corecte sau răspunsuri greşite, orice idee este bine venită. N.A: Spune-mi te rog trei cuvinte care îţi vin în minte atunci când te gândeşti la cuvântul creativitate: originalitate, arta, imaginatie N.A: Ce înseamnă creativitatea pentru tine? Abilitatea de a realiza ceva nou, original N.A: Te consideri o persoană creativă? Doar in anumite momente N.A: Cum crezi că este o persoană creativă? Cu o imaginatie bogata, spontana, cu un simt dezvoltat in ceea ce priveste arta, cu abilitatea de a tranforma idea in produs. N.A: Unde, când (în ce situaţii) crezi că suntem mai creativi? Suntem creativi cand ne simtim siguri pe noi si pe puterile noastre, cand avem momente de bucurie si nu avem ganduri care ne “bantuie” N.A: Descrie – mi te rog o persoană care nu este creativă. cred ca toti suntem creativi atunci cand facem un lucru care ne place, cand aducem ceva nou activitatii pe care o desfasuram N.A: Cum crezi că se poate antrena/ dezvolta creativitatea?

perseveenta si ambitie pentru a vrea mai mult de la noi N.A: Este important ca un om să fie creativ?De ce? Este important pt noi. exercitiu. Proiecte pentru facultate. N. incercare si eroare.Munca.A: Mulţumesc frumos pentru tot! Cu placere! . pentru dezvoltarea nostra personala si poate profesionala. suprize pentru prieteni. N.A: Povesteste-mi o situaţie în care tu consideri că ai fost creativă.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful