Idei simple care te vor ajuta sa te incarci cu energie in doua minute

Se intampla adeseori sa simti ca nu mai ai putere de a mai sta inca trei ori la serviciu. Ce-i de facut in conditiile in care deja esti la a treia cafea? Se pare ca sunt cateva trucuri care ne incarca cu energie in cateva minute, fara sa apelam la alimente minune. Lasa deoparte calculatorul timp de doua minute. Ridica-te de pe scaun si fa absolut orice altceva. Uita-te pe geam, mananca ceva dulce, aranjeaza-ti parul sau nodul de cravata. In tot acest timp este important sa nu iti mai indrepti privirea spre niciun dispozitiv electronic. Ai vrea sa fii in natura, dar teancul de hartii de pe birou nu te lasa? Poti asculta sunetul marii sau ciripitul pasarilor direct in browser, doar daca vei da un search cu “enjoy a moment of calm”. Ti-e dor de sunetul ploii, dar afara este o toropeala de zile mari? Atunci incearca sa cauti pe Google “rainymood”! Fa o pauza si vorbeste despre desertul preferat cu colegul din dreapta ta. Vei descoperi cate lucruri ai in comun cu el in doar doua minute.

In afara de toate astea, o dieta sanatoasa si un somn usor te vor ajuta sa ramai energic pe tot parcursul zilei. Tu ce faci cand simti ca nu mai ai energie?

Vezi mai multe poze -->> http://exclusiv.enational.ro/bizar/idei-simple-care-te-vor-ajuta-sate-incarci-cu-energie-in-doua-minute-2060.html/#ixzz2V61NEtkl

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful