You are on page 1of 3

ROZETA KOSMIČKOG SKLADA KINESKIH ASTROLOŠKIH ZNAKOVA

PARTNERSKA SLAGANJA

Uduženje astrologa Crne Gore

Rozeta kozmičkog sklada povezuje zelenim linijama skladna, a crvenim linijama problematična partnerstva. Debljina ili punoća linije nije od značaja!

Ako ne znate koji je kineski znak neki od partnera, kliknite na našu stranicu: Tabela znakova prema godištima.

intelektualci) Bivo. Zmija i Pijetao (stratezi. čak i po polu partnera. Pas i Konj (aktivni. Svinja (ljubav. Zmaj i Majmun (dinamični. avanturisti) U kategoriju dobrih slaganja spadaju i odnosi: Miš i Bivo (započinjanje i dovršavanje) Tigar i D. Tabela je u excel-formatu i za sada je najreferntnija na ovom našem. Možete je preuzeti na sajtu: https://sites. porodica) Mačka (Zec) i Pas (razumjevanje) Mačka (Zec) i Zmija (ljubav. skloni miru i porodici) Miš.Dakako. ovo je samo šematski prikaz. U njoj su znakovi razuđeni. Svinja (kućevni tipovi. a za kvalitativni opis možete download-ovati tabelu sa opisnim ocjenama. posebno intuitivni) (kineska poslovica: kad se sretnu Zec i Zmija to je sreća) .google. Mačka (Zec) i D. praktični) Tigar. sličnom govornom području.com/site/kineskaastrologijauacg/partnerska-slaganja-znakova Slika: ilustracija tabele "Partnerska slaganje kineskih znakova" O ROZETI POBLIŽE: DOBRO SLAGANJE ZNAKOVA (trigoni) Ovca.

Pijetao – Pijetao. Pijetao – Pas (oba su previše nervozna i sitničava) Slijedeći odnosi spadaju u kategoriju ’’samoproganjajućih’’ (4 para istih znakova) Tigar – Tigar. nauka) Konj i Ovca (seksualno. Svinja – D. Bivo – Konj. Tigar – Zmija.Zmaj i Pijetao (karijera) Zmija i Majmun (karijera. jedan neskroman. Svinja (manipulator i naivko) Mačka (Zec) i Zmaj (relativno previše mali i previše velik) Ovca i Majmun (oba su koncentrisana na sebe. drugi umetnički nastrojen) Tigar i Majmun (borba za moć i dominaciju) Mačka (Zec) i Petao (različiti životni ciljevi. . Svinja Ostali parovi jednakih znakova mogu se složiti. fizički) LOŠE SLAGANJE (opozicije) Miš i Konj (drugačiji mentaliteti) Bivo i Ovca (jedan praktičan. ali kombinacija koja će dovesti do privlačnosti) Zmaj i Pas (nema poštovanja za drugog. drugi skroman. Majmun – Vepar. Zmaj – Zmaj. u centru pažnje je Majmun) U kategoriju sukobljavajučih spadaju odnosi: Miš – Ovca. mogu biti dobri prijatelji) Zmija i D. politika. D.