Acest doctor e pe placul meu. Il iubesc!

Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre , Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat televiziunii locale, a fost întrebat despre unele sfaturi pe care le-a dat totdeauna ...

Întrebare: exercitiile cardiovasculare prelungesc viata? Raspuns: Inima a fost facută pentru a bate de un număr de ori ... Nu-ti irosi bătăile cu exercitii. Totul, în cele din urmă, se uzează. Accelerarea inimii nu vă va face sa trăiti mai mult. E ca si cum ai spune că se poate mări durata vietii unei masini, dacă o faceti sa meargă mai repede. Vrei sa trăiesti mai mult? Trage un pui de somn!

Î: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne rosie si sa mănânc mai multe fructe si legume? R: Trebuie să întelegi logica eficientei ... Vaca ce mănâncă? Iarbă si porumb. Ce sunt astea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic altceva decat un mecanism eficient de a introduce legume în corpul nostru. Vrei sa manânci niste boabe - mănâncă pui!

Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool? R: Categoric, nu! Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acesta trage apa din fructe, astfel încât să profiti din plin din ea. Berea se face, de asemenea, din cereale. Le puteti consuma!

postasul ar fi nemuritor! . Acestea răman impregnate cu ulei vegetal. Mai bine apucă celălalt drum: bere într-o mână... Cum ar putea uleiul de plante sa fie dăunător? I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii? R: Categoric nu! Exersarea unui muschi doar il face să creasca în dimensiune. chips de cartofi în cealaltă..Î: Care sunt avantajele unui program regulat de exercitii fizice? R: Filosofia mea este: dacă nu aveti nicio durere . pe deplin folosit.. strigând că . cu intentia de a ajunge sănătos acolo. cu un corp atractiv si un organism bine conservat.. sunteti bine! Î: Fripturile sunt daunatoare? A: Nu m-ai ascultat! . mult sex si un organism complet uzat. Î: Ciocolata face rau? R: Esti nebun? E cacao! O altă legumă! Este bună pentru a fi fericit! Si tine minte: viata nu ar trebui să fie o călătorie până la mormânt. A MERITAT SA FACI CALATORIA! Dacă a umbla inseamnă a fi sănătos. Astăzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal..

broasca testoasă nu aleargă NICIODATA si trăieste 450 de ani . mănancă doar peste. bea apă si totusi e TARE GRASA! REMEMBER: Un iepure aleargă toată viata si trăieste 15 ani.Balena inoată toată ziua.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful