You are on page 1of 5

CHOI MIN KI

Haloo!! this is Korean Male Singer~ do you believe it ? ahaaa, cuba search dekat google tulis situ (Ren Nuest) confirm keluar muka dia ni. Ada satu kes ni, I post gambar Ren ni kat page dia. Lepas tu dia cakap Ren buat plastik surgery. Poor you Choi Min Ki. Tuduh benda yang bukan-bukan. Fitnah! Oh ya, nama dia sebenar memang Choi Min Ki. Nama panggilan dia Ren. Tapi kalau fans panggil dia, Choi Ren~ ramai dah yang salah anggap kat Ren ni. Yelah, diorang ingat dia ni perempuan. Mana taknya, meh tengok semua gambar dia.

Alahai, lemah betul tengok dia nih. Choi Ren lahir pada tahun 1995. Ahahah ^o^ sangat commel je. Walaupun rambut dia dah potong, tetap nampak macam perempuan yang lemah. Rasa nak lindungi dia je. Oh ya, salah seorang ahli kumpulannya iaitu Minhyun pernah cakap kat Ren macam nih.
---> NU'EST at MTV <--- (https://twitter.com/Kpop2Anyone) Ren: I love T-ara, they are beautiful Minhyun: Ren ah ~ Ren: What? Minhyun: For me, the most beautiful is you keke Ren: Pabo *smile*

Ahaha :D kenapa la aku suka sangat bila Minhyun cakap macam tu dekat Ren. Maybe aku pun rasa macam tu >o< so, tolong jangan benci dekat Ren ya because Ren face is original not fake like plastic surgery -.- okay, enjoy Ren picture <3