You are on page 1of 1

Alternative online la Microsoft Office

De Ionuț Fantaziu | Yahoo! News – Vi, 14 iun. 2013
   

E-mail

Imprimare

Vizualizare foto Zoho, o alternativă online la Microsoft Office

Cei care nu se află în fața propriului computer și au nevoie urgentă de un soft Office pot alege dintre câteva programe oferite gratuit onilne.
Vă prezentăm câteva dintre aplicaţiile online de tip Office, sisteme care au majoritatea ustensilelor ce te ajută să creezi document Word, Excel sau prezentări de tip Power Point. Zoho. Are peste 5 milioane de utilizatori. Faţă de opţiunile care sunt o alternativă la Office, în contul tău mai poţi beneficia de o aplicaţie pentru notiţe, calendar şi un mail.Te poate ajuta şi la for mule de tabel, la fel ca în orice document excel. Documentele le poţi împărtăşi online şi cu alte persoane.

Google Docs. Îţi poţi crea trei dintre cele mai populare aplicaţii în Microsoft Office: prezentare Power Point, documente Word şi în Excel. Poţi stoca aproximativ 10GB de documente. Office 365. Este chiar alternativa online oferită de cei de la Microsoft. Vă puteți crea rapid documente de prezentare Power Point, Word sau Excel. Vă conectați pe această platformă cu un cont Microsoft. ThinkFree. Are o interfaţă asemănătoare Office 2003. În contul pe care ţi-l creezi îţi poţi stoca 1GB de documente. În meniu sunt diverse ustensile care te ajută să faci documente pe care le faci în Office.