You are on page 1of 3

Band IPG (Melodic Band), Institut Pendidikan Guru, Kampus Sultan Abdul Halim, 08000 Sungai Petani, Kedah

Darul Aman.

Pengarah, Institut Pendidikan Guru, Kampus Sultan Abdul Halim, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman.

Tarikh : 20 September 2011

Melalui dan Salinan :

Encik Mohd Zaaba bin Ismail, Pensyarah Jabatan Sains Sosial, Institut Pendidikan Guru, Kampus Sultan Abdul Halim, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman.

Tuan,

pasukan Band Melodic IPG telah dijemput untuk membuat persembahan sempena Majlis Jamuan Hari Raya Jabatan Pengajian Melayu. Sekian. Butiran mengenai majlis adalah seperti berikut : Program Lokasi Tarikh Masa : Majlis Jamuan Hari Raya Jabatan Pengajian Melayu : Dewan Munsyi. Sebagai makluman. IPG Kampus Sultan Abdul Halim : 23 September 2011 (Jumaat) : 8. terima kasih. Permohonan ini dilakukan bagi menghindari sebarang kesulitan ketika pinjaman dilakukan. 4. Kerjasama dan perhatian daripada pihak tuan amatlah kami hargai. Oleh itu.00 malam 3.11. saya sebagai pengurus bagi pihak pasukan Band Melodic IPG dan pensyarah yang bertanggungjawab iaitu Encik Mohd Zaaba bin Ismail memohon kerjasama daripada pihak tuan agar mempertimbangkan pemohonan kami untuk menjalankan program tersebut dengan sewajarnya. . Sehubungan dengan itu.00 . Ini memandangkan alat-alat muzik yang digunakan mahal dan memerlukan penyelenggaraan yang rapi. pasukan Band Melodic IPG ingin memohon kelulusan pihak tuan untuk melakukan pinjaman alat-alat muzik IPG Kampus Sultan Abdul Halim.MEMOHON KELULUSAN PINJAMAN ALAT MUZIK Perkara di atas dirujuk : 2.

Kampus Sultan Abdul Halim. 08000 Sungai Petani. .“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA” Yang menjalankan tugas. Kedah Darul Aman. Band Melodic. …………………………………… (NOR ATIQAH BINTI NOR AZIZAN) Pengurus. Institut Pendidikan Guru.