You are on page 1of 73

alt e rnat iva-za-vas.

co m

http://www.alternativa-za-vas.co m/index.php/clanak/article/alergija

Alergija
Alergija
Tweet by Svetlana Pasarić

Alergija - uzrok i načini liječenja Alergija je nepravilno f unkcioniranje imunog sistema. Organizam alergične osobe burno reagira na neke tvari iz našeg prirodnog okruženja koje inače nisu štetne. Takve tvari se nazivaju "alergenima". Reakcija na alergene obično stvara upalu koja uzrokuje različite simptome, kao što je peludna groznica, ekcem, astma i mnoge druge.

Mehanizam alergijske reakcije
U zdravom organizmu antitijela štite ga od virusa, bakterija i inf ekcija. Kod alergičnih osoba imuni sistem pogrešno shvaća određeni alergen kao neprijatelja i počinje stvarati antitijela da se obrani od njih. Takva antitijela, koja se nazivaju immunoglobulin E (igE), vežu se za mastocite kojih ima u obilju pod površinom kože, u nosu, očima, plućima i gastrointestinalnom traktu. Kada antitijela IgE pronađu alergen, uhvate ga, izazivajući mastocite da stvaraju moćne kemikalije, uključujući histamin. To izaziva alergijsku reakciju. Alergijska reakcija može se dogoditi odmah ili nakon par sati poslije kontakta sa određenim alergenom. Alergijska reakcija može uzrokovati različite simptome.

Simptomi alergijske reakcije
Simptomi alergijske reakcije ovise o tome, na kakav način alergen ulazi u tijelo. Na primjer, pelud, koja se udiše kroz nos, obično uzrokuje simptome u nosu, očima, sinusima i grlu. Svima poznata reakcija na pelud je alergijski rinitis, ili peludna groznica. S druge strane, alergija na hranu najčešće uzrokuje probleme u stomaku i crijevima. Alergijske reakcije često se istovremeno pojavljuju na raznim dijelovima tijela. Simptomi alergije mogu varirati od blagih, do teških i po život opasnih. Oni se mogu podijeliti ovisno o tome, na koje organe utječu. To su: Koža: koprivnjača, ekcem i otekline lica Dišne putove: nos (peludna groznica), grlo (otekline), pluća (kašalj, teško disanje, bronhospazm)

Gastrointestinalni sistem: mučnina, povraćanje, bolovi u trbuhu, proljev Srčano-žilni sustav: osjećaj malaksalosti, slabost, bljedilo, nesvjestica Simptomi alergije mogu biti lokalni - na primjer, otekline uzrokovane ubodom pčele, ili opći (proširene po cijelom tijelu). Anaf ilaksija je opća alergijska reakcija, koja zahvaća dišne putove i/ili srčano-žilni sustav, kožu i/ili gastrointestinalni trakt.

Najčešći alergeni
Alergeni su tvari, koje mogu izazvati alergiju, ali inače nisu štetni za čovjeka. Najčešći alergeni su: grinje pelud mačke i druge životinje, na primjer, psi, konji, zečevi i svinje hrana, kao što su kikiriki, jaja, soja, kravlje mlijeko i plodovi mora ubodi insekata lijekovi plijesan lateks Alergeni, koji se prenose zrakom, su grinje, pelud, spore plijesni, dlake mačaka i psa. Udisanje ili dodir s takvim alergenom izazva osip, naticanje očiju, peludnu groznicu ili astmu. Takvi alergeni vrlo rijetko izazivaju anaf ilaksiju. Prehrambeni alergeni unose se sa hranom. Bilo koja vrsta hrane može izazvati alergijsku reakciju. Najčešći prehrambeni alergeni su jaja, kravlje mlijeko, kikiriki, soja, pšenica, sjemenke, riba i školjke. jaja i mliječni proizvodi su najčešći uzroci alergije kod male djece kikiriki i plodovi mora najčešći su uzroci alergije kod starije djece i odraslih.

Alergija na hranu može izazvati lokalnu i opću alergijsku reakciju, uključujući i anaf ilaksiju. Drugi alergen - otrov insekata, na primjer pčela i osa, ulazi u tijelo kroz ubrizgavanje. Otrov svakog insekata je drugačiji, zato osoba alergična na otrov jednog insekata ne mora biti alergična na otrov drugog. Ubode insekata mogu izazvati lokalnu alergijsku reakciju koja ponekad traje i do nekoliko dana, ili opću izravnu reakciju, uključujući i anaf ilaksiju. Z bog toga što je otrov ubrizgan direktno u krv, reakcija može biti brza. Kod uboda pčele na mjestu uboda ostaje žalac sa otrovom. Da bi ste spriječili širenje otrova, odmah ga izvadite. Pokušajte da ga ne slomite. Lijekovi, kao klasični tako i biljni, također mogu izazvati alergijsku reakciju. Najčešći alergen je penicilin.

Istraživanja Britanskih znanstvenika pokazuju, da se u periodu od 1990 do 2001 godine, broj ljudi, koji pati od alergije, povećao za 7 puta. Prije 100 godina riječ "alergija" nije ni postojala.

U 1950 godini, svaki sedmi Amerikanac imao je alergiju. U 1970 imao ju je svaki peti, a u 1985 - svaki treći.

Liječenje alergije
Već ste sigurno čuli, da klasična medicina alergiju ne liječi. Svi lijekovi za alergiju djeluju na takav način, da uklanjaju ili ublažavaju simptome alergije. Takvi lijekovi blokiraju reakciju imunog sistema, ili, u težim slučajevima, potiskuju rad cijelog imunog sistema uz pomoć lokalnih i sistemskih steroida. Iako takav pristup može pomoči, on nudi samo ublažavanje simptoma i ništa ne poduzima da bih riješio pravi uzrok bolesti. Pacijenti ovise o svojim lijekovima i pate od mnogih nuspojava. Najgore u svemu tom je, da pacijenti stalno potiskuju svoj imuni sistem, što još više pogoršava njihovo zdravstveno stanje.

Najnovija ist raživanja
Mnogi liječnici pokušavaju pronaći uzrok alergiji, da bih stvorili lijek za milijune ljudi, koji pate od alergijskih reakcija. U zadnje vrijeme bila su napravljena mnoga istraživanja. Neki rezultati predstavljaju alergiju u novom svijetlu: - Pronađena je povezanost alergije sa parazitima. Paraziti koji se nalaze u crijevima čovjeka, ispuštaju toksičan otpad, koji narušava normalan rad imunog sistema i pokreče ciklus alergije. - Potvrđeno je, da je zdrava mikrof lora crijeva i želuca presudna u sprečavanju alergije. Dobre bakterije prirodno štite tijelo od parazita, virusa i bakterija. Z drava mikrof lora jača imuni sistem i potiče njegov normalan rad. - Z nanstvenici pretpostavljaju, da su za alergiju krivi zagađeni zrak i hrana, pretjerano korištenje lijekova, cijepljenja i nezdrav način života. Ovi podatci su vrlo zanimljivi, jer se slažu sa tvrdnjama alternativnih liječnika.

Alternativno liječenje alergije
Što govori alternativna medicina o alergiji? Alternativa povezuje alergiju sa:

1.Paraziti
Alternativna medicina već odavno zna, da paraziti mogu uzrokovati brojne zdravstvene probleme. Paraziti ispuštaju u tijelo otrov, koji može poremetiti rad imunog sistema i cijelog organizma. Paraziti u jetri sprečavaju njezino normalno f unkcioniranje. Kada jetra ne f unkcionira dobro, ne može razlikovati štetne sastojke od bezopasnih. Tada nastaje alergijska reakcija. Potvrda sa strane klasične medicine

Nedavno su Američki liječnici otkrili, da su toksini, koje ispuštaju bakterije, virusi i paraziti, najagresivniji alergeni. Ti otrovi su tako jaki, da mogu poremetiti rad cijelog organizma. Virusi i paraziti, koji se nalaze u našem tijelu, truju naš organizam i pokreću lančanu reakciju, koja se zove alergijom. Ukratko rečeno, alergija je posljedica suptilnih imunih i biokemijskih poremećaja u našem tijelu, uzrokovanih

Detaljne upute za čišćenje jetre pročitajte ovdje. prevelike tjelesne težine i mnogih drugih f aktora. Čišćenje jetre preporučujemo svima. Kako uspostaviti normalan rad jetre O čišćenju jetre (i cijelog tijela) od parazita govorili smo prije. Antiparazitni program dr. jer ako ostanu jajašca. Dr. Izuzetno su ljekoviti i mogu se koristiti za liječenje mnogih bolesti. Clark sastoji se od tri biljke: pelina. candida albicans). crnog oraha i klinčića omogućava. Clark uništava više od 100 vrsta parazita. crni orah i klinčić največi su neprijatelji parazita i virusa. američki bio f izičar i f iziolog. a sada ćemo razmotriti čišćenje jetre i žučnog mjehura od kamenca. Ako imate alergiju. Mnogi ljudi nakon čišćenja jetre su osjetili potpuno ili djelomično olakšanje od alergije. To je vrlo bitno.Nepravilan rad jetre Jetra je odgovorna za prilagođavanje "stranih tvari" našemu organizmu. Svojim tretmanima izliječila je više od 20000 ljudi. koja sadrži previše kolesterola. znači da vaša jetra i žučni mjehur ne f unkcioniraju dobro. Kamenac nastaje u rezultatu nepravilne prehrane. nego i njihove ličinke i jajašca. za čišćenje trebat će vam sok 1-2 grejpa.mikroorganizmima. Kombinacija pelina. osim maloj djece i trudnica. Antiparazitni program dr. Svaki čovjek u jetri ima manje ili više kamenca.Hulda Clark. Pelin. crnog oraha i klinčića. . da se unište ne samo paraziti. Liječenje od parazita Za liječenje od parazita nudi antiparazitni program. (najčešće. uskoro će se iz njih pojaviti novi paraziti. sav svoj život posvetila je proučavanju parazita. Trebate li ići na operaciju? Ne! Postoji prirodni i savršeno bezbolni način čišćenja jetre od kamenca. malo maslinovog ulja i gorka sol (nju možete kupiti u svakoj apoteci). Metoda je besplatna. alternativna medicina Antiparazitni program dr. Clark je najučinkovitiji tretman protiv parazita ikada poznat. Uzrok nepravilnog rada jetre je obično kamenac ili paraziti u jetri i žučnom mjehuru. 2. Čišćenje će pomoči rasteretiti vašu jetru i uspostaviti njezin normalni rad.

i to sirovog. Pročitajte više o crnom kuminu. koja sadrži prirodni anti-hisamin. Uzimanje kortikosteroida ne smije se naglo prekinuti. Napomena Ako želite preči na alternativni način liječenja alergije.3. trebate to raditi postepeno. koji izlučuju mastocite. sokova i biljnih čajeva Bar jednom godišnje napravite detoksikaciju organizma Osim ovih jednostavnih savjeta. ulje crnog kumina. U naše doba oslabljeni imunitet je vrlo proširen problem. jer to može izazvati komplikacije. Z a to su najviše krivi zagađeni okoliš.Oslabljeni imunitet Z dravi organizam sposoban je sam sebe zaštiti od bolesti. Od svih njih najviše vam preporučujemo Citrof it. izaziva alergijsku reakciju. uključujući i alergiju. ili crni kumin. Kako ojačati imunitet Nemojte piti kloriranu vodu.vode. oslabljeni imunitet može biti uzrok mnogih zdravstvenih problema. nezdrav način života i nepravilna prehrana. Kalinji istog trena ublažava alergijske simptome. Polako smanjujte doze lijekova. Tweet Svidio Vam se članak? Primajte naš elektronski časopis. Jedite što više voća i povrća. Z bog toga klasični lijekovi za alergiju sadrže kemijski anti-histamin. Crni kumin također sprečava bronhospazme. je jedan od najboljih lijekova za alergiju. Pijte dovoljno tekućine . besplatno je! Pribilježite se ovdje! Povezani članci . U prirodi postoji biljka. Koristite izvorsku ili očišćenu vodu. Vježbajte! Što više izlazite u prirodu. da histamin. Uzimajte što više probiotik jogurta i f ermentiranih proizvoda. I suprotno. To je nigella sativa. Prirodni anti-histamin Prije smo spomenuli. koji neutralizira alergijske reakcije. u jačanju imuniteta su vrlo učinkoviti biljni preparati za jačanje imuniteta. Kalinji. dok ih se ne riješite. za koje ste već sigurno čuli. a njegovo kontinuirano korištenje sprečava nastanak alergije. zbog toga je učinkovit u liječenju astme.

Doziranje za odraslu osobu: 30 kapi Citrof ita 3 puta dnevno u soku ili čaju nakon jela 25-30 kapi Kalinji 3 puta dnevno na žličicu u sredini jela Lijep pozdrav.Imam djevojčicu 7god. 2010 u 22. 2010 u 20.nalazi uredni kao i IgG!Mene zanima da li joj mogu davati Kalinji i Citrof it u kombinaciji bez straha od nekih nus pojava i kakvo je doziranje kad su djeca u pitanju? Unaprijed zahvalna! "Alternativa za Vas" July 01.30 POZ DRAV Malo sam istraživala o alergijama i naletila na vašu str.Komentari Prije nego što ostavite komentar.09 Merima. I na koji način se uzimaju? Hvala "Alternativa za Vas" June 21. dali se piju prije početka alergije.15 Poštovani Marko. za vrijeme alergije ili oboje.13 Pozdrav. tako i za vrijeme alergije. Citrof it i Kalinji se mogu uzimati kao prije početka alergije (u svrhu prevenciji). Marko June 19. 2010 u 20.Doktori nedaju konkretnu dijagnozu. . obavezno pročitajte pravila komentiranja na našem portalu. Recite kako se uzimaju crni kumin i citrof it za sprječavanje alergije? T j. Handžić merima June 24. 2010 u 14.i trenutno ima neku alergiju koja se manif estuje crvenilom oko očiju i usta.

2010 u 16.šmirglanje.11 čitam malo o kalinji i citrof itu pa ne znam da li bi mi pomoglo.brušenje parketa…. 2010 u 17.. Doziranje za djece od 7 godina: Citrof it: 7 kapi 3 puta dnevno u soku ili čaju nakon jela Kalinji: 7 kapi 3 puta dnevno na žličicu Lijep pozdrav! nessa July 07. smatram da bi Vam Citrof it i Kalinji mogli pomoći.38 Ž eljka. 2010 u 13.f arbanje. razrijediti u čaju 2 kapi ulja crnog kumina 3 puta dnevno željka July 28. Citrof it jača imunitet i sprečava upale.22 Z a bebu od godinu i 4 mjeseca: 2 kapi Citrof ita 3 puta dnevno.10 Molim boga kad ce neki genije da nadje neki univerzani lek protiv alergije Iva July 09.27 Molim vas da li bi mogli reći kako dozirati ulje kima i ekstrakt sjemenki grejpa (od drugog proizvođača) za bebu od godinu i 4 mjeseca? Hvala "Alternativa za Vas" July 14. 2010 u 20. 2010 u 21. znači da sprečavaju alergijske reakcije.Možete Vašoj djevojčici davati Citrof it i Kalinji. Osim toga.znala sam popiti claritine i pomoglo bi mi ali sad ništa cijelu noć provedem budna u sjedećem polužaju "Alternativa za Vas" July 29. Kalinji izuzetno dobro djeluje na dišne putove.naime imam iritirajući kašalj skoro zagušujući od zemljane prašine. . oba dva proizvoda su prirodni anti-histaminici.trenutno sam u školi u kojoj se obavljaju svi mogući radovi:keramika.

preporučujem da probate sa Citrof itom i Kalinjijem (uljem crnog kumina). 2010 u 21. Možete uzeti jednu dozu proizvoda i vidjeti. patrik August 11. pijem i cak od korena koprive. Vaš sin mogao bi koristiti Citrof it i Kalinji. da li neko zna gde moze u Beogradu da se nadje…unapred hvala i pisacu vam kakvi su rezultati kod mene.sad mu se opet isto ponovilo a nije bio u doticaju sa nijednim! idemo na kompletnu alergološku obradu iduci tjedan! moim Vas za misljenje dali bi on trebao koristiti citrof it i kalinji??? hvala natasa August 11. 2010 u 16. Više o različitim načinima liječenja alergije pročitajte ovdje.zatim smo skoro bili kod zubara nako čega mu je otekla gornja usnica pa je pretostavka da je od f loura ili lateksa. protiv alergije su se pokazali učinkovitima homeopatija i akupresura. glavoboljama koje prelaze u migrene… nisam uspela da nadjem CIT ROFIT . onda samo nastavite dalje. 2010 u 10. 2010 u 13. Ako da.bojan August 04.imam sina 4 godine! bio je alergičan na proteine kravljeg mljeka do 13 mj zatim nekoliko puta imao urtike ne znam od čega.cesto mi je nos zacepljen to mi je najgore? "Alternativa za Vas" August 06.27 danas sam kupila ulje crnog kima. Osim toga. "Alternativa za Vas" .35 sta bi moglo pomoci protiv alergije.33 Bojan. da li to pomaže Vašem sinu. jer se 20 godina unazad patim od alergije koja se uglavnom manif estuje sa hronicnom upalom sinusa. i odmah popila. pozdrav "Alternativa za Vas" August 12.09 ljep pozdrav.08 Patrik. 2010 u 17.

2010 u 19..zivotinjsku dlaku. Svetlana. možete probati riješiti problem sa Citrof itom i Kalinjijem.inace koristim f lixotine pumpicu i ventolin pp… lep pozz "Alternativa za Vas" August 29.a za ulje grejpa nasla sam da ima po boljim apotekama.50 na vasem sajtu i f orumu sam saznala mnoogo pametnih stvari. Drago mi je da su Vam naš f orum i web stranica pomogli. aleksandra . postepeno smanjujte dozu Flexotida i Ventolina (sa ovim lijekovima ne smijete naglo prekinuti). natasa August 12. zanima me dali mi moze pomoci uzimanje Citof ita i Kalinjija il pak nesto drugo. nakon teske upale sinusa. 2010 u 14.polen korova.44 Dragana. citrof it ne možete nabaviti u Beogradu.grinje. resila sam da probam prirodnim preparatima da lecim alergiju. ukoliko ne nadjem.11 Natasa.August 12. ali možemo Vam ga poslati poštom. lecenje inekcijama. Sve najbolje.44 Natasa. 2010 u 13.kortikosteroidima i sl…pocela sam da pijem sirup od koprive. Jos jednom sve pohvale "Alternativa za Vas" August 13. 2010 u 22. vas cu potraziti. Dragana August 26.ambroziju. Drago mi je da uzimate ulje crnog kumina (nadam se. Kada osjetite poboljšanje. Na žalost. caj od korena koprive…ulje crnog kima pijem to koje sam nasla u Beogradu.cigatere. 2010 u 14. da je dobre kvalitete) i čaj od koprive. da. Samo nastavite sa prirodnim načinima liječenja.59 pozzz imam 37 godina i alergicna sam na polen drveca.

of talmologe.Plasi me jer u poslednje vreme oseca cudan osecaj u ustima.a da sve nestaje brzo.Ima li problem sa tim veze sa alergijama. 2010 u 11. "Alternativa za Vas" September 05. Dragana Surina September 08. Sin gubi rožnicu. što odgovara Vašoj kćeri.45 Aleksandra. i jedino to nam pomaže. 2010 u 9.nekad za 15 minuta. postao je jako osjetljiv.Pre nekoliko godina imala je cir na zelucu koji je saniran ali nekako posle toga se javljaju osipi. Sa akupunkturom kod djece se isto postižu jako dobri rezultati. Sin ima diagnozu alergiskog conjuktivitisa.Napominjem da nema osipa zbog hrane. imunologa su uredni i dobri.tj.51 Dragana. Svi nalazi urina. Čak smo i Kalinji ulje koristili (preporuka homeopata).kao trnjenje. alergologa.Cerka vec godinama ima problema sa alergijama koje su u vidu osipa nepravilnih povrsina po celom telu i to kada joj se telo ugreje(bez obzira na godisnje doba)Sada sa 11 godina nemamo jos uvek dijagnozu niti drugu terapiju osim Presinga a njo nije nista bolje.. zbog čega smo često i na kortikosteroidima. Kako je taj “ljek” rigorozan pokušavamo to koristiti što manje. nekada za sat vremena.44 Citala sam o f izikalnoj urtikariji i svi simptomisu isti kao i kod moje cerke(reaguje telo osipom na promenu temperature). Također probajte sa Citrof itom i Kalinji. Držali smo se svih uputa i strogih dieta. homeopate. 2010 u 11. aleksandra September 06. . ayurvedske doktore. ali potrebno je otići kod pravog stručnjaka u ovom području. Provjerili smo mjesto spavanja. Dali bi kombinacija tih preparata mogla pomoći? "Alternativa za Vas" September 16. puno plaće zbog toga trlja oči i situacija je još gora. 2010 u 17. na jeziku. 2010 u 21.September 02. bionergičare. Pretpostavljam da bi joj mogla pomoći haloterapija (slana soba). Trebate isprobati različite alternativne metode i vidjeti.36 molim za pomoc. krvi.zubara.30 Sin ima 5 godina i već godinu i pol obilazimo okuliste.

grinje.alergija na polen.dermatitis solaris je dijagnoza.Prije mjesec dana.čišćenje od toksina i teških metala Prehrana: po mogućnosti.Koza postaje bolna.čišćenje crijeva .prasinu.pojavili su mi se mali plikovi po tijelu. 2010 u 18.da bi opet poslije nekog perioda poslije izlaganja suncu to postalo.čišćenje bubrega .i BUM!!Ne smijem da izlazim iz kuce. O različitim načinima liječenja alergije pročitajte na Alternativa f orumu ovdje.19 VJEROVAT NO BI PLAKALA JOS DOK NISAM NALET ILA NA VASU ST RANICU…Citav zivot imam problema sa alerijama.pa nikako. Tamo možete također postaviti i svoje pitanje i zatražiti pomoć. 2010 u 19. Svakako Vam preporučujem da probate sa alternativnim načinima liječenja alergije. Kada se budete osjećali bolje.čišćenje jetre .tipa.. možete postepeno dodavati u prehranu kuhane integralne žitarice i kuhano povrće.jer do sad nista nije pomoglo!Dovoljno je 10-tak sek da budem napolju. 2010 u 12.I ja bi mogla pisati i pisati.dok nisam na par njih postala i imuna…. i što manje koristite kortikosteroide.antiparazitno čišćenje .48 Jelena.ajde moze se reci to su one koliko toliko bezazlene.Opet su mi date tablete. Preporučujem da hitno počnete čistiti organizam od toksina i da jako pazite na prehranu. Z anima me nakon koliko počne djelovati kalinji? jelena September 28.pa meni strasno.Jako mi je žao zbog Vašeg sina. sirova veganska prehrana.čišćenje od candide .59 Poštovani.i ukrtko…HEEEELP!!!! "Alternativa za Vas" September 28.svrbi.crvena…. Lijep pozdrav! Sonja September 27. Sretno! "Alternativa za Vas" .prozori mi moraju biti zamraceni. i tu su mi pomagale kojekakve tablete i injekcije. Preporučena čišćenja: .stvarno ne zelim ih vise piti.

da bi se kasnije prosirio i na ledja. Možda je Vaš organizam tako burno odreagirao na neku vrstu hrane. svrab i crvenilo se smanjilo. Kontakt brojevi su ovdje "Alternativa za Vas" October 04. 2010 u 13. naravno ne znaju sta mi je.September 28.01 pre oko 2 nedelje mi se pojavio osip.nasla sam antiparazitni program i ciscenje jetre. ali kada sam prestao sa terapijom. svuda…bio sam kod alergologa.46 Jelena. noge. i da mi to detaljno objasnite. Najprije bi trebali ustanoviti. ruke. 2010 u 19.18 Citam 2h vasu stranicu.ovo ostalo ne mogu da nadjem…ja bih sada voljela da vas kontaktiram na neki tel.52 Srecko.i odusevljena sam. Kao hitnu pomoć preporučila bi Vam da odete na dijetu bez alergena. jelena September 28. što može uzrokovati alergiju. dakle na par tjedana izbacite iz jelovnika sve. od kog me muci zeludac…sta da radim??? "Alternativa za Vas" October 04. 2010 u 18. 2010 u 18. Hvala na lijepim riječima. Teško je nešto preporučiti.a po potrebi da narucim sve to…Jos jednom vam hvala puno sto ste odvojili vremena za mene…. prvo iza usiju i na kukovima.49 Sonja. Kao dugoročno rješenje preporučujem detoksikaciju (čišćenje) organizma i alternativne proizvode protiv alergije. Srecko October 02. kod drugih poboljšanje se osjeti nakon par tjedana. opet je pocelo da se vraca i sada pijem aerius. kada se ne zna uzrok. što je uzrokovalo taj osip. 2 dana sam primao synopen. urbazon(kroz inf uziju) i ranisan(kroz inf uziju). Lijep pozdrav! . Kod nekih osoba Kalinji djeluje odmah. 2010 u 20.

ali ponekad mu damo i nešto slatko.15 imam cerku od 14 godina dobila je napade kihanja koje je trajalo 2 sata.ima jake alergije na jaje. 2010 u 11. imam sina od 2god.41 Pozdrav. pa sam htio pitati da li i sta bi Vi preporucili od preparata( i koliko je sigurno) i naravno koje da koristi? Doktori su propisali terapiju mast A.soju.Kako bi mu mogla pomoći i riješiti sa parazita na koje sumnjam?Kako doći do vaših proizvoda u Banja luci’i kako mu davati? Unaprijed zahvalna majka! skender October 23.Veoma pazim na ishranu.poseta klinike dali joj urbazon pa . Propisana mu je terapija singularom.malena October 05.i3mjeseca. 2010 u 21.mada sumnjam na iste. S obzirom na njegovu dob. ventolinom po potrebi i f lixotidom. Lp Redzep Heto October 13.kikiriki.Nikada nisam pronašla tragove parazita. a ne liječe ništa samo ublažavaju simptome.31 Imam sina od 2 godine kojem je nedavno dijagnosticirana astma. osim toga ima visoki IgE broj u brisu uzetim iz nosa i laganu anemiju. 2010 u 18.03 Pozdrav. 2010 u 21.a na laktozu je prestala sa godinu i pol. što mi možete preporučiti da bude za njega sigurno i jednostavno za uzimanje? Ž elim maximalno izbjeći lijekove koji mogu imati opasne nuspojave. 2010 u 12. U pretrazivanju weba u potrazi za alternativnim lijecenjem alergijskih reakcija naisao sam na vasu stranicu. Mnogo korisnih inf ormacija! Z a svaku pohvalu! Moja cerkica ima skoro 6 mjeseci i iznenada se pojavilo crvenilo koze koje izgleda skoro kao opekotina! Po izgledu se da naslutiti da je u pitanju ekcem.derma( avena rhealba) i kapi Fenistil (dimetindenum)! Molim odgovor Unaprijed zahvalan sanda October 20.19 da li alergija moze biti prelazna. Daniela October 07.

Nemoguce je sve ovo proci bez lekova za alergiju. Z a narudžbu u BiH kontaktirajte me preko e-mail. 2010 u 20. 2010 u 23. preporučila bi Vam proizvode Ocean i Paraprotex. .loratadin. sada mi kazu da koristi f lixonaze . Pošto Vaša kćerkica ima samo 6 mjeseci.00 Sanda. 2010 u 19. "Alternativa za Vas" October 28.32 Malena. da.Krusevac "Alternativa za Vas" October 28. "Alternativa za Vas" October 28. koji su učinkoviti kod alergija i kožnih tegoba i dokazano ne štete bebama. na sreću alergija može biti prolazna. na krstima i sakama bez vecih promena na kozi ali praceni malaksanjem mucninom bledilom i to uvek u vreme menstruacije. 2010 u 19. Inače.Ono sto me najvise muci to su ti svrabovi nosa . Vašem sinu bi preporučila uzimanje sljedećih proizvoda: Noni. 2010 u 19. ne mogu preporučiti ništa osim Citrof ita i Kalinji.52 Poštovani Redzep. ako želite napraviti detoksikaciju organizma i čišćenje od parazita za dijete od 2 godine.ventolin ali neznam koliko je sve ovo dobro po zdravlje tako da sam poceo davat joj ulje crnog kumina koji i sam to koristim vec tri meseci ali ja pomesam ulje oko 30 kapi sa vodom dal tako da se nastavi ili treba da to cisto pije pozdrav iz makedonije i gde mogu nabaviti citrax u mkd svetlana October 27. prirodni C vitamin i Bee Power. starija djeca kod ekcema bi mogla koristiti proizvode Ocean 21 i B complex. Sta mi vi preporucujete i kako mogu doci do vasih preparata? Srbija .42 Daniela.04 Najcesce mi se desava jak svrab vrha nosa i osecaj upale sinusa. pogotovo kod djece. "Alternativa za Vas" October 28.

Vadila smo krv (iz prsta)ništa nije pokazalo…pa smo isli raditi bris nosa u bolnici i vađenje krvi…za test na alergane!Moramo čekat nalaz krvi 3 tjedna .laktovi…i evo u zadnju i po nogama…. na žličicu.reagujem na šminku. a u posljednje vrijeme i bronhitis. nata October 30. Ulje može se piti nerazrijeđeno.itd. Možete li mi preporučiti terapiju koja bi mogla pomoći? . dobila sam preporuku da koristim apotekarski šampon.Alergija se pojavi na licu kao ubod komarca počne i ona se zacrveni i počne širit po ušima licu(obrazi). hvala angelika Indira November 06. Samo nastavite tako. 2010 u 21. kapi za oči. a to je 14 kapi 3 puta dnevno. naime.Ništa je ne svrbi . ili razrijeđeno . Stres u kojem sam gotovo stalno (muževa hronična bolest) mi.20 Pozdrav!Imam kćerku 4 god.51 Imam sina od 5 godina i alergičan je na grinje i nos mu je uvjek začepljen. sinu od 13 mjeseci mogu davati cirtof it i koliko . Drugi sim ima 13 mjeseci i kad je imao godinu dana imao je upalu pluća i sad prima klavocin bid jer jako kašlje i crp je 42. 2010 u 9. Da li mogu Marku . 2010 u 20. 2010 u 17.a nalaz bris kaže da ima blago povišene vrijednost na alergiju neku upućuje.niti smeta…Z anima me dali vaš proizvod bi mogao pomoći . konjuktivitis i kontaktni dermatitis. Kod zadnjeg odlaska ljekaru.Z nat ću detalje kad krvni nalaz stigne.koja ima već dva mjeseca pati od neke alergije…. obara imunitet i izaziva alergije. umivanje vodom i kamilicom.u soku ili čaju. Pogotovo jer ne nalazim načina da njegujem lice koje je već prilično iscrpljeno i čini mi se da je ova tegoba najviše izražena.alergijski rinitis. Bitno je doziranje ulja. maskare isl). kapi za nos."Alternativa za Vas" October 28. mast za oči itd. Ovo sve je prilično neugodno i sve teže se nosim s tim.51 Dugi niz godina imam alergije koje se manif estuju trojno . ako je to 100% ulje crnog kima.07 Skender.Al bez ikakvog lijeka sve do jutra se povuče i nestane.Naravno imam i hidrokortizon kremu.koja je pomalo čudna jer se obično pojavljuje noću. Hvala! Marko October 31. Drago mi je da koristite ulje crnog kumina.I za bilo koji dobar savjet bila bih zahvalna. pantenol krema (jer koža mi reaguje crvenim f lekama koje se ljušte na bilo koju kremu.

Nakon temeljitog čišćenja organizma možete nastaviti sa Citrof itom i Kalinji. na što je točno alergična Vaša kćerka (i da li je uopće alergična).12 Postovanje. Bilo bi dobro ustanoviti. Da. Najprije bi Vam preporučila čišćenje organizma sa antiparazitnim programom ili proizvodom Ocean 21. Problem leži u nepravilnom radu organizma (najčešće u nepravilnom radu jetre) i tretirati vanjske simptome je beskorisno.18 Angelika. "Alternativa za Vas" November 06. 2010 u 20. Konstantno mi se sliva niz grlo."Alternativa za Vas" November 06. Imamo jako dobra iskustva sa liječenjem dječjih alergija sa ovim proizvodima. 2010 u 16. 2010 u 20. 10 godina dijagnoza mi je bila alergijski hronicni rinitis. Doziranje: 1-2 kapi Citrof ita 3 puta dnevno u soku ili čaju nakon jela. smijete davati Marku Citrof it. 2010 u 20. po gotovo kada je riječ o kožnim reakcijama. Sada je alergijski hronicni bronhitis. Trenutna terapija je nasonex i beclof otre. imam 39 g. bilo bi dobro da probate sa Citrof itom i crnim kuminom (Kalinji).15 Nata.zivim u Nisu u Srbiji. Milena November 12. Sta mi vi preporucujete? Moze li se to skroz izleciti ili samo trenutno zaleciti? Z nate li gde u Nisu mogu nabaviti homeopatske preparate? unapred se zahvaljujem pozdrav . Bez obzira na vrstu alergena.Sve su cesce desava i duze traje kasalj i sve stoide uz to. "Alternativa za Vas" November 06.27 Indira. stvara mucninu a nista ne izbacujem.

na žalost ne znam. alergen uvijek pronađe put u naš život. Unaprijed zahvaljujem na savjetu. naime ovako.47 Milena. Imam jedan problem koji me muči pa več nekih mjesec dana.52 Poštovana. da započnete sa čišćenjem organizma. no “bockanje” nije pokazalo uzrok alergiji. 2010 u 22. Ako želite pronaći uzrok problema. sada joj dajemo kao preventivu Singular.44 imam djevojcicu. i cekamo novo testiranje. . karmela "Alternativa za Vas" December 02. Što se tiče nabave homeopatskih lijekova u Nisu. "Alternativa za Vas" November 16. Pomoći Vam mogu i alternativni proizvodi poput Citrof ita i Kalinji. 2010 u 22. 2010 u 23.50 Dario. Strašno me svrbi na svim prijelomima(kod listova. jer se ne bavim homeopatijom. Kako pravilo.na bedrima) i jednostavno pokušavam mazati to svakakvim mastima o kojima čitam da pomažu kod alergija.ispod pazuha. pretpostavljam da bi mogla biti mačka. Pozdrav! "Alternativa za Vas" November 16. Preporučujem. Ipak. 2010 u 15. 2010 u 23. od navrsene 3 godine lijecnik joj je diagnosticirao alergiju. Ja bi Vam svakako preporučila Citrof it i Kalinji. a onda pokušavate korigirati prehranu.Dario November 14. izbjegavanje alergena nije rješenje problema. pošto sam alergičan na dlaku mačke. potrebno je napraviti alergo test. ima napade gusenja i to uglavnom pa noci.26 Karmela. postoji li vec odredjena terapija za malenu djecu s crnim kuminom?Hvala. karmela kljaic December 01.ali ja općenito neznam što izaziva takvu alergiju.

2011 u 13. bila sam na testiranje za hranu. vecinom ga ponesem na injekcije. astme. zapocinje jakim bolom u stomaku.dobijem inekcije i to se povuće. "Alternativa za Vas" February 03.ljeto ništa.izbace bijele točkice koja buja i oko nje se širi crvenilo. ali nisam obracao paznju na to.U zadnja 4 mjeseca sam završio 4 puta na hitnoj. trebam savjet. malo vise treba da mu prode s njim. meri December 03. "Alternativa za Vas" . Damir Šarić February 03. nos ne prestaje da mi curi.26 haj. Pomaže kod alergije.Uvjek mi je dosad ibacilo navečer 19-20 sati ali svakoga puta jače.ali mu i dam u yadnje vrijeme rinolan.zatim se pojavi jako crvenilo na kozi i alergija od glave do pete/urtikarija. 2010 u 10. nista mu nije pokazalo. propolisa ili Citrof ita.4 mjeseca. Vlada December 27. Preporučena doza je 3-4 kapi crnog kumina 3 puta dnevno.00 Pozdrav U zadnjih 5 godina imam problema s alergijom .19 Postovani. Crni kumin nikako ne može naškoditi Vašem djetetu.to mi se događa od 9.poslije me istovremeno i peće i svbi.išao sam na testiranje.00 Vlada. kroničnog kašlja i jača imunitet. u stomaku bol prestane kad mu to izbije. Da li da se obratim lekaru. Probajte ojačati imunitet uz pomoć prehrane ili dodataka prehrani poput ehinaceje. 2011 u 16. niti sam do sada isao na neka ispitivanja. pomozite molim vas. drago mi je da sam naisao na vas sajt. dijete od 3 godine može koristiti crni kumin.imam sina od 11 godina. Terapija bi trebala trajati duže vremena. Nisam primetio da sam alergican na nesto posebno. samo je malo povišeno na kučnu prašinu i grinje.tada ga uhvati tresnja kao da mu je jako zima. matične mliječi. 2010 u 23. Lep pozdrav… Vlada. Medjutim.Da. kao jos malom pocela mu je alergija.Manif estira se kao svrbež po cijeloj glavi i na prsima. Moguće je da ste prehlađeni. Relativno cesto sam imao problem sa curenjem nosa. poslednjih dva meseca. ili imate savet za mene? Da li je moguce da sam vec dva meseca prehladjen??? Ne pijem lekove niti sredstva za jacanje imunita. bez obzira na uzrok alergije.

Nos mi neprekidno curi uz povremeno strahovito kijanje a ja vozim 8 sati. stranica se zove Terrapromo. Prije par mjeseci sam promjenio kompletnu posteljinu. Prepisan mi je CLARINASE. 2011 u 21. Z anima me vaše mišljenje!? Pozz "Alternativa za Vas" February 17.29 Hvala vam na odgovoru! Navodno probiotici uništavaju loše bakterije koje mogu izazvat alergije a ostavljaju one dobre kojima se inače hrane grinje i ostali štetnici za zdravlje. Moguće je da ta posteljna može olakšati simptome alergije. Trenutno koristim posteljinu od Probiotičkih vlakana koji štite dobre bakterije a istrebljuju loše. vidjet ćemo što će biti kroz par mjeseci. Da li imate možda problem sa crnim gljivicama na zidovima u stanu/kući? Tomy February 09. Kad duvnem ili pak usmrknem dolazi do nekakve iritacije da odmah kihnem 2.Imam 55 god.Radim 1012 sati dnevno uz neredovnu ali ipak zdraviju ishranu. Moram priznat da sam probao svašta.naprotiv. 2011 u 8.Nos mi nije nikad zatvoren. pošto masa grinja i ostalih virusa koji pogoduju alergijama žive u krevetu. Stojan February 28.February 03.05 Od rođenja imam problema sa alergijama i astmom. Inace ova zabava traje vec dva mjeseca uz povremene dnevne pauze.46 Probiotici su dobri za alergiju. Nisam nikad radio detoksinaciju. 2011 u 20. 2011 u 16. ta posteljina je novitet na tržištu a ja sam je našao putem preporuke na f b-u. 2011 u 21. Valjda zato sto me je zdravlje do sada dobro sluzilo. Tomy February 20. Koristim ga vec 5 dana i nista jos uvijek. Na novoj posteljini spavam dva mjeseca i kratkoročno osjećam boljitak.Moram da radim.02 Damire. svakako bi preporučio svima jer krevet je pun bakterija koje uvelike utječu na naše zdravlje.pa Vas molim za Vase misljenje shanti devi dasi .48 Danas je bilo katastrof a.3 puta i tako iz pocetka. svakakve proizvode koji pomažu kod takvih problema ali nisu imali nikakav poseban učinak.Alergo test je pokazao osjetljivost na grinje.2x1-dnevno.

53 Poštovana. Probajte se riješiti grinja na takav način da nabavite hipoalergenu posteljinu. acidophilus. Dermatologica mi je dijagnosticirala dermatitis atopica.30 Shanti. Pretrage nisu pokazale da imam neke parazite ili bakterije. "Alternativa za Vas" March 04. Od proizvoda možete koristiti Citrof it. Što mi je činiti? Molim Vas za savjet i hvala unaprijed. ponekad kišem. Vama isto preporučujem čišćenje jetre i sljedeće proizvode: ulje žutog noćurka. Pretrage urina nisu ništa pokazale. "Alternativa za Vas" March 04. plinovi. slabost. "Alternativa za Vas" March 04. Već mogu prepoznati kad će mi se pogoršati stanje. prije više od godine dana bila sam na gin. vitamin C. Koenzim Q10. učestale rjetke stolice). 2011 u 0. 2011 u 1. blago cevenilo. jer me prethodno počnu boljeti određena mjesta na vanjskom dijelu ušne školjke i ušnim resicama. Ubrzo nakon operacije pojavile su se smetnje probavnog trakta (nadutost.34 . 2011 u 1. glavobolja. vitamin E. učestalo kihanje i šmrcanje. kalcij. ponekad mi je bolje. 2011 u 21.19 Poštovanje. Acidophilus.March 02. Dobar pročišćivač zraka isto zna biti koristan. Bilo bi dobro da napravite čišćenje organizma. Već više od nekoliko mjeseci imam problema s alergijom koja se manif estirala na očima (ekcem. beta karoten. otečenost). posebice preporučujem čišćenje jetre. naknadno se pojavila žgaravica.27 Stojane. Osjetljiva sam na različite vrste hrane. Obično mi je nakon obroka teško.operaciji prije koje je bilo obavljeno čišćenje crijeva klistirom. a nalaz krvi se pokazao niži MCHC i RDW od ref erentnih intervala. Što biste mi preporučili? Hvala Lidija March 03. Nisam još bila na alergološkom testiranju. Kalinji. tako da gubim volju za jelom. 2011 u 1. ponekad se vrlo loše osjećam. a meso više ne podnosim. Nos mi blago curi. pogotovo ništa dimljenog.

pa je dermatolog rekao da se radi o dermatitis atopica pa mi je data krema na bazi steroida. 2011 u 20.46 Draga Svetlana. Moguće je da je u pitanju pad imuniteta nakon operacije. 2011 u 19.11 Shanti. "Alternativa za Vas" . da li mogu citrof it kupiti u Banja Luci? Hvala "Alternativa za Vas" March 08. "Alternativa za Vas" March 06. reci te mi molim vas gdje bih sve to mogla nabaviti što ste naveli. caca March 08. Obratite mi se preko e-mail.28 Postovana imam bebicu od 5 mjeseci i pojavilo mu se crvenilo po grudima i rukicama.com svjetlana March 12. Z a jačanje imuniteta i regulaciju probave preporučujem Citrof it i Acidophilus. Ne možete ga kupiti u Banja Luci ali možemo Vam ga poslati poštom. 2011 u 23. hvala vam. 2011 u 8. 2011 u 21. Sve to proizvode možete nabaviti kod nas. malo se povuce pa se opet pojavi i sve tako. Obratite nam se na e-mail: svetlana@alternativa-za-vas.45 Caca.Ja bi ukoliko mi mozete savjetovati koristila nesto na prirodnoj bazi naravno sto bi beba u tom uzrastu mogla korisititi. shanti March 04.Lidija.47 Pozdrav.

Doktori mi nisu nista rekli i ne znaju zbog cega je. probajte sljedeće: slana soba (min.a zatim kasnije i na lice.51 1 kap 3 puta dnevno. 2011 u 2. vec 11 godina imam alergiju na povisenu temperaturu. 2011 u 15. olivera . posebice čišćenje jetre.Dakle.ona se za ovih 11 godina sirila i pojacavala.05 Postovana.desava se ponekad i kada su leti jake vrucine da izbije i izazove gusenje.Hvala unapred i srdacan pozdrav "Alternativa za Vas" March 14.Molim Vas da mi eventualno kazete zbog cega imam ovaj problem i sta moze da mi pomogne.Kako godine prolaze dobija sve gori oblik.March 12. 2011 u 21. Preporučujem Vam temeljito čišćenje organizma. Koenzim Q10.stomaku.ledjima licu i takodje imam gusenje sto je dokazano. 2011 u 15. propolisa ili crnog kumina za ublažavanje simptoma dermatitisa svjetlana March 13. kalcij.Cim mi temperatura predje 37 izbije mi alergija u vidu koprivnjace po grudima.52 Svjetlana.09 Olivera. vitamin C u velikim količinama. Od lijekova možete probati Citrof it.Z atim. i na kraju jos i gusenje.U pocetku ova alergija se ispoljavala kao malo crvenila ispod vrata.Lekarka kod koje sam bila samo kaze da izbegavam da dobijem temperaturu i poslala me kuci.10 tretmana) Citrof it i Kalinji dobar pročišćivač zraka prirodne kreme na bazi aloe vere.a vremenom se prosirila i pojacala na citave grudi i stomak i ledj. i takav oblik alergije je moguć. olivera March 14. 2011 u 20. Kalinji.34 Kako da koristim ulje crnog kumina za bebu od 5 mjeseci "Alternativa za Vas" March 13. Da.

37 Pozdrav! Z elo zanimiva tema!!!! Povejte prosim kje se lahko kupi ta resonančna naprava in koliko stane. 2011 u 0.Krvni nalaz pokazuje povisene alergene.March 15. Pozdrav! Toni March 15.Ako sam Vas dobro shvatila ovaj problem potice od jetre? Molim Vas i da mi objasnite cemu sluze ovi lekovi ako mozete i kako se piju(kojim redosledom . Z bog toga trebate napraviti čišćenje jetre.Ovim putem vas molim za vase misljenje i ako postoji koji adekvatan preparat za moj problem. Hvala jos jednom.Obratio sam se dermatologu i rekao mi je da nije nikakva virusna zaraza i dao mi je belogerm. "Alternativa za Vas" March 15.).14 Hvala na odgovoru.ali meni i dalje izbijaju prisevi i svrbez po kozi. 2011 u 15.Otisao sam na kontrolu i dalje mi izlaze pristici ali sad doktor kaze da bi mogle biti grinje?Otisao sam jos jednom dermatologu i on kaze da mi nije nista. Unaprijed hvala "Alternativa za Vas" ..41 Da.. Ali jo lahko in ali jo zna uporabljati vsak smrtnik??????? Boris March 19. Redoslijed uzimanja lijekova: Citrof it + Kalinji Koenzim Q10 + vitamin C + kalcij Više o proizvodima možete saznati tako da kliknete na link.Sve je pocelo od ruku prema cijelom tijelu se prosirilo na kraju. u većini slučajeva alergija je uzrokovana nepravilnim radom jetre.Naime prije 2-3 tjedna primjetio sam da su mi po tijelu poceli izlaziti maleni i crveni(negnojni)pristici koji povremeno svrbe.32 Pozdrav Molim vas za vase strucno misljenje glede mog problema. 2011 u 20. 2011 u 21.

Molim Vas za Vaše mišljenje i neke preporuke. Suzana March 30.13 Borise. jer mi se to može desiti bilo kada ( tako mi je rekla )i analize na alergene kada ispijem Flonidan. jer mi je gornja usna bila izobličena. niti mi se tako nešto desilo. 2011 u 16. dosta je opasna i ne trebate ju stalno koristiti. Martina . bolna na dodir. Koenzima Q10 itd. ulja crnog kumina.52 Suzana. osjetila sam čudno zatezanje gornje usne. Preporučujem da krenite sa čišćenjem organizma i pripazite na prehranu.12 Pozdrav. al nisam željela da izlazim vani. Hvala "Alternativa za Vas" March 31. Z a ublažavanje simptoma mogu Vam ponuditi našu kremu od propolisa i aloe vere . Kada sam izašla. sve dok mi jedan učenik nije pitao da li sam dobro. Da. Nikada prije nisam bila alergična na bilo šta. ogromna. 2011 u 19. Taj uređaj možete nabaviti preko nas.17 Toni. Također su Vam na raspolaganju prirodni lijekovi poput Citrof ita. više o njemu možete pročitati ovdje Košta 4000 kn (cca 550 Eura) po članskoj cijeni. "Alternativa za Vas" March 20. Napravljen je za obične smrtnike poput nas i lako ga je koristiti. Beloderm krema služi samo za ublažavanje simptoma. otišla sam u ambulantu. jućer dok sam bila na nastavi ( radim u osnovnoj školi ).f enomenalno djeluje na kožu! Što se tiče uklanjanja same alergije. pa sam ostala na času. Doktorica mi je preporučila da te tablete uvijek imam uz sebe. 2011 u 16. dobila sam neke injekcije (ne bih znala ponoviti)i tablete Flonidan da pijem 7 dana po jednu. to je alergija.March 20. gdje su mi rekli da je to alergija. preporučujem Vam čišćenje jetre i antiparazitni program. 2011 u 23.

2011 u 18.47 Hvala puno. "Alternativa za Vas" April 02.32 Interesira me može li se Kalinji nabaviti u biljnim ljekarnama (konkretnije Z agreb) ili isključivo putem narudžbe? Hvala i lijepi pozdrav! Suzana April 01. 2011 u 9. Srdačni pozdravi iz Tuzle. Možete pronaći Kalinji u nekim biljnim ljekarnama u Z agrebu. ali nisam sigurna u kojima.08 Srdjane. 2011 u 21.53 .35 Milim Vas pomozite mi… Moj sin vec jako dugo pati od alergije i potreban mi je CRNI KUMIN… Molim Vas napisite mi gde moze da se nabavi. plaćanje je pouzećem. Marko May 16. 2011 u 19.56 Martina. Antohin Srdjan April 06. ovo je najkvalitetniji crni kumin na našem tržištu. Mi vršimo prodaju preko weba i šaljemo proizvode poštom. 2011 u 13. Crni kumin možete kupiti ovdje..April 01. Unapred zahvalan Srdjan "Alternativa za Vas" April 06. 2011 u 19. kupi.

Izvinite,moze li od alergije doci do ubrzanog disanja i kucanja srca,imam osjecaj gusenja,koristim pressing tablete i f ixotid i ventolin.Hvala moze vase misljenje?

"Alternativa za Vas"

May 18, 2011 u 9.48 Marko, Da, i to je vrlo zabrinjavajuće. Do ubrzanog rada srca može doći samo u slučaju anaf ilaksije, to je ozbiljni simptom - morate hitno kod liječnika.

Marko

May 18, 2011 u 19.25 Imam jos jedno pitanje moze li od alergije doci do brzog umora,zadihanosti i imam osjecaj kao da nemam snage ? HVALA

"Alternativa za Vas"

May 19, 2011 u 21.28 Da, može.

ana

May 20, 2011 u 20.51

vildana

May 22, 2011 u 9.30 Poštovani, imam sina od 6,5 godina koji od f ebruara mjeseca ima dijagnozu alergijski rinitis.Prije toga je imao česte upale grla i tretmane antibioticima i tri puta u mjesecu.Ljekari su uslijed toga preporučili i odstranjenje sva tri krajnika.Poslije toga smo radili testove n inhalacione alergene te je utvrđeno da je alergičan na plijesan, ambroziju, polen breze i kućnu prašinu u manjoj mjeri. Najveći problem je što mu je stalno začepljen nos, nema kihanja, šmrcanja itd.Molim za Vaše mišljenje o načinu liječenja ovog problema. Unaprijed Vam zahvaljujem!

"Alternativa za Vas"

May 23, 2011 u 15.21

Vildana, Kao brzu pomoć preporučila bi kvalitetan pročišćivač zraka. Z a dugotrajno liječenje možete koristiti Citrof it, Kalinji, matičnu mliječ, aloe veru, probajte povećati unos kalcija i vitamina C, pripazite na prehranu.

enver ajanovic

July 02, 2011 u 21.07 Jako f in website.Hvala Vam na inf ormacijama.Ja bih samo htio da podjelim sa vama recept koji je izljecio eczemu mome malom sinu kada je bio 1 i po godinu i eczem je bio rasiren od glave do pete. Ovaj recept je iz Filipina i izljecio je ne samo eczemu nego i dermatitis itd. mnogima sa kojima sam ga podjelio. Recept: Uzmite saku bjele rize i stavite u lonac bez vode i na vatru i mjesajte dok riza ne pocrni kao ugljen.zatim dodajte malo vode tek toliko da se smjesa moze aplicirati direktno na kozu dok je jos vruca(sto je moguce vise a da osoba moze da izdrzi).Mozete namociti gazu ili pamuk i samo tu vrucu ljepljivu smjesu staviti na podrucja sa eczemom. Komadice rize koji ostanu na kozi se ne moraju odstraniti.Ostavite to na kozi preko noci i operite ujutro.Ako treba ponovite jedan ili dva puta dnevno i ostavite na kozi barem po 1-2 sata prije no sto operete.Plahte ce se malo zaprljati ali je vrijedno i djelotvorno za ekcemu.Ja Vam to garantiram. Prosto ali vrlo vrlo djevotvorno. God bless you all.Svako dobro. Enver Ajanovic ,Irska Ps.za peludnu groznicu i astmu mozete probati Yamoa prah iz af rike.Jako je djelotvoran ljek a mozete ga naruciti na yamoapowder.com

sandra

July 31, 2011 u 22.12 Poštovani, imam sina od 7 godina. Utvrdila sam da ima gliste i možda parazite u tijelu. Simptome koje ima su: čačkanje nosa, svrab oko anusa, blijedost u licu, loš apetit. Molim vas za mišljenje i preporuke o načinu liječenja. Unaprijed se zahvaljujem.

sussi

October 14, 2011 u 16.55 Postovani - imam problem sa licem crvenilo lica , bila sam kod dermatologa i rekao mi je da je pocetak rosace, moram

da Vam naglasim da imam i Helikobakta , dematolog mi je dao nek ekremice ali mine odgovaraju trenutno lijecim crvenilo laserom, da li mi mozete pomoci ,hvala

"Alternativa za Vas"

October 14, 2011 u 23.07 Sandra, Preporučujem da Vaš sin napravi čišćenje od parazita sa antiparazitnim programom dr.Clark.

"Alternativa za Vas"

October 15, 2011 u 14.05 @Sussi, Kod Helikobakter pylori preporučujem Klorof il, Citrof it ili antiparazitni program dr.Clark. Što se tiče rosacea, ovdje sve ovisi o uzroku. U bilo kojem slučaju, bilo bi dobro da napravite temeljito čišćenje organizma i korigirate prehranu.

sussi

October 15, 2011 u 19.03 samo da Vas pitam nesta u vezi antiparazitnog program….. —tinktura crnog oraha 2 cajne zlice popiti prije rucka u tekucini —kapsule pelin 5/7 kapsula popiti prije ruckas tekucinom —ulje klincica 1 kapsulu popiti u sredini rucka s tekucinom ... zanima me da li se ovo uzima samo jedan dan ne vise i kad se opet smije uzimati ...taj jedandan kad se ovo uzme dali je to jednaterapija —i jos jedno pitanje da li imate nesta za ciste na bubrezima i jetri .... hvala

"Alternativa za Vas"

October 16, 2011 u 18.34 @ Sussi, Tabela uzimanja antiparazitnog programa je ovdje. Jedna terapija traje 41 dan. Z a ciste preporučujemo antiparazitni program i Citrof it.

danica

03 Poštovani. Pozdrav! sussi October 18. 2011 u 20. 2011 u 9.October 17.5 kg. 2011 u 13. Koliko ima kila? danica October 17. Molim Vas da mi odgovorite dali moja maca(stara 5 mjeseci) koja je alergična. Danica "Alternativa za Vas" October 17. Maca je jako mlada i ima oko 2. Da. Unaprijed hvala Pozdrav "Alternativa za Vas" October 17.13 @Danica. Vaša maca može uzimati 3-5 kapi Kalinjija 3 puta dnevno. Bilo bi dobro da joj dajete i Citrof it. hvala "Alternativa za Vas" . lijepi pozdrav…. pretpostavljam na hranu. smije uzimati Kalinji i u kojoj mjeri.17 Poštovani. 2011 u 13.18 Danica. Dali možda preporučate još nešto u kombinaciji sa Kalinjijem? Pozdrav. 2011 u 21.31 molim Vas da mi odgovorite da li smijem koristiti APP jetre jer imam cistu na jetri i na bubrezima . Vaša maca smije uzimati Kalinji.

22 .Clark. Ako ju želite isključiti. 2011 u 14. htjela sam da uradim APP ali radi ciste na jetri ne smijem se usuditi raditi ciscenje jetre. ali već nekoliko puta sam dobila istu obavijest da mi je netko odgovorio na f orumu. 2011 u 22. Danica "Alternativa za Vas" October 19. 2011 u 22. znate li da li mogu nesta da koristimza ciste na bubrezima i jetri ima li neki lijek . Primate obavijesti o novim komentarima na e-mail. 2011 u 14. sussi October 19. kliknite ovdje…) Jelena October 20. jer ste sami odabrali ovu opciju. 2011 u 11. hvala danica October 19. Pozdrav.11 @Sussi. Kod cista preporučujem antiparazitni program plus Citrof it.40 hvala Vam na odgovoru .October 19.58 Puno hvala na obavijesti. 2011 u 12.16 @Danica. "Alternativa za Vas" October 19. samo kliknite na zadnji link u e-mailu (Ako ne želite više primati obavijesti o novim komentarima. Smijete koristiti antiparazitni program.23 @Sussi. Z a blago čišćenje jetre možete koristiti proizvod Liver Aid.ne znam u čemu je stvar. ali nemojte raditi čišćenje jetre prema dr.

dali smijem maci na rane od češanja zbog alergije kapati citrof it? Hvala unaprijed na odgovoru.dali je moguce da je to od konzumiranja mleka.neznam vise stacu.i ovako a ranije pre 2 meseca nisam uopste pila mleko. 2011 u 13. Najbolje je da ga koristite oralno.pomozite ako ikako moze…pozdrav veliki nataly October 23.a sad vise ne ali imam taj problem sa okom. nataly October 23. 2011 u 13.pijemga svakodnevno u kaf i.s danas sam bila treci put kod lekara jer se od juce stvar pogorsala.sta bihpreporucili protiv koprivnjace?Unaprijed Vam hvala!Lijep pozdrav! danica October 20.56 p.bila kod ocnog dva puta kazu sa okom sve u redu. 2011 u 13.47 @Jelena.28 Poštovani. 2011 u 15.49 @Danica.naduven je kapak prekrio oko slabo vidim zbog toga pa naprezem i drugo zdravo oko.nocu je strasno uvece me cak i boli.uskoro cu u srbiju pa ako neozdravim ovde pokusacu tamo…pozdrav .cak sta vise kad ga popijem pre osecam tezinu u zelucu.vec nekih mesec dana vodim bitku sa necim sto bi se moglo zvati alergija.pocela sam piti neki lek za alergiju neznam dali vam ime znaci jer vam pisem iz inostranstva.Molim Vas . Probajte sa Citrof itom i uljem crnog kumina. Ne preporučujem da Citrof itom mažete rane od češanja. Pozdrav.crvenila i izggledom kao da me neko pesnicom udario. 2011 u 15.pojavljuje se u vidu bola i otoka gornjeg ocnog kapka. "Alternativa za Vas" October 21. Danica "Alternativa za Vas" October 21.54 postovana.

Probajte izbaciti mliječne proizvode i vidjeti da li će doći do poboljšanja. posalji mi svoju e-adresu da ti napisem. meso ..33 Nataly. 2011 u 11. Mliječni proizvodi i gluten su najčešći alergeni u hrani. ali bez čišćenja jetre. lijepi pozdrav "Alternativa za Vas" October 24.izbacicu mlecne proizvode i gluten pa cu videti dali se opet javlja.59 upravu ste za mlijecne proizvode i ja sam ih izbacila i puno mi je lakse.stokic@yahoo. nataly October 24.puno pozdrava.04 Sussi.sussi October 23.17 hvala na savetu.com hvala unapred "Alternativa za Vas" October 24. 2011 u 15. 2011 u 16. 2011 u 11. nadam se d ace ti i oni pomoci nesta preporuciti nataly October 23.04 hallo nataly ja bi ti nesta preporucila ako hoces. Smijete napraviti čišćenje od parazita. 2011 u 15. i trebali bi obavezno uraditi Vas APP a ja ne smijem radi cista. bijeli secer. anita .09 @ sussi:nataly. sussi October 24. ako zelis javi se. ja isto imam neku alergiju po licu . 2011 u 16.

contral.. 2011 u 13. 2011 u 12. Javite nam se! valentina October 28. kada je na kratko izgubio svijest. 2011 u 16. "Alternativa za Vas" October 27.pa gušenje onda otoci lica. otoci po tijelu. korekciju prehrane .Posle toga. Kada ima f iskulturu u skoli ili nesto trenira.pocne da ga svrbi i crveni koza.32 zdravoo… Vec tri mjeseca imam urtikariju pila sam razne tablete. preporučujem Vam: 1. ispoljila se posle ulaska u hladan bazen. 2011 u 13.lostop. Prije godinu dana. bijelo brašno.. vidim veyu alegrije sa rijetkim praznjenjem crijeva. pomoći Vam može Citrof it i Kalinji. po 15/20 dana i tada se rijedje ispoljava. Nekada ne prayni crijeva cak i po 4/5 dana. 2011 u 22.29 Pozdrav! Prije sedam godina prvi put sam se susrela sa alergijom. Molim vas da mi date savjet.06 Anita. Ok. čišćenje organizma 2. "Alternativa za Vas" October 27.histadin.07 @Nataly.izbaciti proizvode životinjskog porijekla. heda October 29. kada ima dodira sa hladnom vodom. iako pazim na ishranu i dajem preparate biljne za praznjenje.unaprijed hvalllaaa.27 *Postovani.Radila . Moj sin od 14 godina ima alergiju na hladnocu.ja vas molim za pomoc jer vec mi je dotuzilo vise…. a to on ima od 2 godine zivota. kao koprivnjaca.October 26.. Pije povremeno Flonidan. a potom izbiju. jer nema lijeka protiv koprivnjace! Citajuci vase novine. šećer.loptardin itd.Prvo je bio osip.ali nista uzasno mi se izaspe po cijelom tijelu i svbi me jako uz to oteknem i kapci i usne i ponekad jezik a uz to sve me pocne i gusiti lezala sam i u bolnici ali nisunista otkrili. postaje malaksao i jako umoran. Osim toga. Ljekar kaze da se topli da se navikne na tu alergiju.f lonidan.

27 Heda. Preporučujem da sinu redovito dajete probiotičke bakterije. bijeli šećer i bijelo brašno.sam alergo testove i pokazalo se da sam alergična na prašinu. f laširana izvorska voda je još štetnija od ove klorirane na slavinama. Inače sam asmatičar i trošim Ventolin sprej. Aquarion). . "Alternativa za Vas" November 01. Toni November 01.30 Valentina.Najveći problem mi je što sam alergična na lijekove protiv bolova.kad popijem tabletu lice mi otekne.Šta mi savjetujete. Savjetujem da napravite čišćenje organizma i korigirate prehranu.korov. Ili direktno sa izvora ili putem pročišćavanja vode uz pomoć posebnih uređaja (na primjer. 2011 u 18. Korekcija prehrane: izbaciti mliječne proizvode. I naravno da izbjegavate lijekove koje kod Vas uzrokuju alergiju. "Alternativa za Vas" November 01. 2011 u 22.00 Pozdrav ! Z anima me gdje vi nabavljate tu izvorsku ili očišćenu vodu.grinje.24 Toni. 2011 u 22. Pozdrav i veliko hvala. Evo imam samo jedno pitanje.a na hranu gotovo svu. Najviše me astma mući na proljeće i u jesen ili kad kašljam pa vas bi molila dali bi mi Vi mogli preporučiti kakvo kvalitetnije i zdravije lječenje? Unaprijed zahvalna. jer se pakuje u plastici i sadrži f lour? Unaprijed hvala ! "Alternativa za Vas" November 01.40 Bok. Također bi bilo dobro da unosi Omega 3 masne kiseline. na primjer. 2011 u 20. Acidophilus. martina November 04. 2011 u 22.

To sporo prolazi. 2011 u 0. na ruci. Od cesanja na mestu prelezanog herpes zostera izbile sitne crvene bubuljice. Kod ulceroznog kolitisa pomaže aloe vera gel."Alternativa za Vas" November 05. roximisan… Imam presavijenu zucnu kesu ali ultrazvuk kaze da je sve cisto. Dijagnoze su f olikulitis. urtikarija. scabies. Sta da radim? Pomozite mi. 2011 u 16. ali i na stomaku. Da. Preporučujem da napravite čišćenje organizma. Ena November 09. piodermija. "Alternativa za Vas" November 09.Doktori ne znaju dijagnozu. 2011 u 1.Svrab se javio prvo na stomaku i sa unutrasnje strane butina. dobila injekcije i pila dexason. Pila sam aerius. Raste mi i umnjak u koso. Koza mi se peruta jako i ostecena je. oko grudi. Stolica uredna. Kada se pocesem blago izbija crvenilo. ostaju oziljci. Niko ne zna sta mi je. na laktu. Povukle se vecinom od mesavina didermal kreme sa sastojkom za ciscenje koze. Vaš problem je vjerojatno uzrokovan toksinima u organizmu.45 Ena.46 Vlado. "Alternativa za Vas" November 09. pantenol krema ne pomaze puno. vlado November 08. postoji nekoliko prirodnih načina liječenja astme. Više o tome pročitajte u ovom članku. jako svrbi i susi se.48 Martina. 2011 u 12.06 Ukoliko neko ima bilo kakvog iskustva sa atrof ijom misica molio bih za savjet iskustvo bilo sta.08 Imam veliki problem. nataly . suva koza. presing. 2011 u 12. pazduha…potom su se pojavilo nesto poput uboda komarca u predelu unutrasnje strane butina simetricno na zadnjici.

2011 u 10.obracati paznju na datume isteka roka i nema problema.alergija se pojavi posle dugog koriscenja jednog te istog preparata.03 ja sam promenila maskaru. Ipak hvala ako ne meni pomoci ce odgovor nekome drugome.pozdrav veliki…. Na žalost za sada ne znam kako se može liječiti atrof ija mišića. ko ima iskustva oko atrof iji mishica a ne Ulceroznog Colitisa. "Alternativa za Vas" November 10.ja sada koristim neku istu americku manje poznatu marku maskare i nemam nikakav vise problem.a moram je stavljati jer imam retke trepavice plus sitne oci.zato cesto menjati kozmetiku.. 2011 u 8.cula sam da stavljaju neke metalne soli radi postojanosti boje maskare.sad znam otkrila sam pa reko da javim svim zenama da budu upozorene…mleko pijem bez problema. 2011 u 15. zato je ovaj sajt i napravljen. 2011 u 15.33 ne bih se bas slozio sa konstatacijom da to sto je *odumrlo*. Što je odumrlo.a vidim ja vec neko vreme kada je stavim na oci one suze peku me ali ja to pripisavah umoru. Medjutim .ono roze pakovanje. 2011 u 11.. "Alternativa za Vas" November 14.50 Z naci zahvaljujem se Alternativi za Vas ali ja sam pitao odnosno molio nekoga za pomoc. odumrlo je. 2011 u 12. nataly November 10. Baš upravo zbog toga koristim samo prirodnu kozmetiku.44 Nataly. vlado November 14. je odumrlo ne zato sto to meni ne odgovara nego zato sto imam nekih saznanja da se sa velikim uspehom ta bolest lecila negde u Pakistan.47 Vlado.izbacila sam svu njihovu kozmetiku daleko ga bilo.29 evo mene opet da vam javim uzrok svog natecanja ocnog kapka.necete verovati ali nista drugo do"maybelline"maskara. oprostite. Ne znam zašto sam pomislila da imate ulcerozni kolitis.mada i ocni lekar me je doduse upozorio da moze biti sminka u pitanju. Wow.November 09.bola crvenila itd.pa malo radi estetike…a prirodna kozmetika je sigurno najbolja…pozdrav vlado November 14.

Preporučujem Vam čišćenje organizma i korekciju prehrane. 2011 u 5.a crvenilo ne prestaje. paradajz.09 dobar dan imam jedno pitanje za vas ja sam pomorac i jedan da sam se odjedamput poceo cesat dok sam sjedio dok nisam vidio velike otekline po sebi. "Alternativa za Vas" November 20. 2011 u 21.Kad koristim nešto od navedenog dobije crvenilo oko vrata i po licu.20 Lejla. Z adovoljstvo mi je saznati da se sada može izliječiti i ova bolest. 2011 u 21.hvala Lejla November 20.Imam jedno pitanje za vas. a nakon toga imam gušenje u prsima. te na crveno voće i povrće i proizvode od istih(jagode. . Bilo bi dobro da ovdje napišete na koji točno način se liječi ova bolest u Pakistanu. Moguće je da se radi o alergiji na grinje ili prašak za pranje rublja.. kečap.Z nate li o čemu se radi i da li imate neki savjet! "Alternativa za Vas" November 20.Pakistan je za nas daleko zato sam pomislio da je mozda neko iso tamo ili ima nekih saznanja oko ove opake bolesti.07 Pozdrav. marko November 17.otisao sam doktoru i dobio neke tablete za to i to se kroz 3 sata povuklo ostalo je malo crvenila ido drugi dan sve u redu kad sam legao u krevet u roku 20 minuta mi se to opet pojavilo sad neznam o cemu bi mogla bit rijec pa ako mi mozete dat kakav savjet za to.).16 Vlado. 2011 u 21. Uz to možete koristiti prirodne proizvode za ublažavanje alergije poput Citrof ita i ulja crnog kumina. imam alergiju na željzo i željezne predmete.19 Marko. 2011 u 20. "Alternativa za Vas" November 20.

hvala "Alternativa za Vas" November 23. Da li postoji ikakava objavljena studija u vezi astme i stresa bilo koje vrste.12 Postovani.49 moja alergija je nestala hvala ipak je bila od praska jer je neki industrijski jaki imate li sta s cim bi malo ocistio organizam. Probajte koristiti eko prašak za rublje. 2011 u 13.mirjana November 23.Ocean 21.emocionalni.46 Ref a.21 imam sina 6 god dali on to smije koristit jer je sklon alergijama i sad jos mu daju neke tablete za asmu koje se zvacu . Z a čišćenje organizma .Slazem se da postoje f izicki trigeri koji obicno pokrecu alergije koje dalje uzrokuju spazam.Posto socijalni okolis kreira ponasanje.molim vas recite mi dali smije i koliko kapi on treba da koristi refa November 23.da li je moguce da ako vam nesto ne “prija” u tom okruzenju moze biti moguci triger za astmu? marko November 23. Proučite ovo: Nova Germanska medicina .f izicki. 2011 u 0. 2011 u 13. naravno.Konkretno me interesuje kako stanje u uzem socijalnom okolisu moze uticati na astmu i alergije.41 Marko. 2011 u 10. Mnogi alternativni liječnici govore o tome da bolesti dolaze sa emocionalne razine. "Alternativa za Vas" November 23. Da. 2011 u 10. Drago mi je da je Vaša alergija nestala.psiholoski…? Ja sam godinama bio svjedok astmaticnih napada i astme(tako su bar objasnili)clanova moje porodice.

03 mama teenager-a. kada je hladno.00 Moj sedamnaestogodišnji sin se već 6 tjedana bori s urtikarijom. Da.47 Mirjana. .47 Pojavljuje mi se crvenilo po tijelu praceno otokom. Preporučujem da uzima ulje crnog kumina.05 Suzana."Alternativa za Vas" November 23.primjetili smo da se broj urtika naglo poveća pri promjeni temperature tijela(npr. 2011 u 17. 2011 u 9. "Alternativa za Vas" November 26. hladnocu… ne znam sta da radim… Sta mi vi savjetujete? Hvala unaprijed…. 2011 u 17. Vaš sin smije koristiti Citrof it i Kalinji. dodje kao da sam alergicna na vodu. Citrof it i probiotičke bakterije.svi liječnički nalazi na autoimune bolesti su ok. 2011 u 13. Doziranje: Citrof it: 6 kapi 3 puta dnevno. 2011 u 20.ulazk iz vana u toplu prostoriju i obratno iz tople prostorije na hladan zrak). u soku ili čaju nakon jela Kalinji: 6 kapi 3 puta dnevno mama teenager-a November 24. Vjerojatno se radi o alergiji na hladnoću ili toplinu.posljednju tabletu protiv candide je popio jučer i stanje se ne popravlja Mogu li mu pomoći vaši preparati i koji? Unaprijed hvala suzana November 24.nakon tjelovježbe. "Alternativa za Vas" November 26.jedino je pronađena candida u crijevima .nalazi na alergene putem krvi još nisu gotovi.

2011 u 19. možda ste alergični na njih.59 Imam H.Ustanovljena alergija na grinje. 2011 u 18.27 David.pozz Tina December 02. Tina . Bilo bi dobro da napravite i čišćenje organizma.URT IKARIJU prvi put se pojavila prije 10 god.da li imate neki savet za mene?Unapred hvala. preporučujem čišćenje organizma..od jednom je buknula i pece me po malo po licu. 2011 u 13. Ako je to zaista alergija. David November 27.41 Ja sam dobio neku alergiju na licu.47 hallo Davide i ja imam tu alergiju crvenilo lica vec godinu. 2011 u 23.pa se povučei tako u krug. jesi li bio kod dermatologa. Aldina December 02. sussi November 27.izgleda u obliku crvenila. posebice čišćenje jetre.Radi se o konstantnom kašljucanju s povremenim napadajima kašlja koji traju nekad i po 2-3h. Preporučujem da provjerite što točno uzrokuje crvenilo.Citrof it.4 god. 2011 u 15. nakon jedne prehlade nastavlja mjesecima kašljati. Kalinji ili Koenzim Q10.I Vama bi preporučila Citrof it. bude neko vrijeme . crni kumin i probiotike. Provjerite kreme ili sredstva za brijanje. meni su rekli da je rosacee "Alternativa za Vas" November 29.Šta bi ja mogla koristiti?Hvala.01 Dijete. Od proizvoda .

imam alergijsku asmu na grinje.to može biti naporno za organizam. moze da se radi odjednom i koji je vremenski period potreban da prodje da bi se preslo na drugo ciscenje? Inace. posebno preporučujem čišćenje jetre. 2011 u 0. koji su nekad veoma jaki.03 Što da dajem djetetu? Uzima već Singulair i Aerus. otkrila sam je pre koji dan i odusevljena sam! Hvala i samo tako nastavite! "Alternativa za Vas" December 04.16 Tina. Preporučujem da mu dajete ulje crnog kumina i Citrof it: 4 kapi 3 puta dnevno. Onda možete napraviti čišćenje od parazita i čišćenje jetre. ali se pojavljuje u tom obliku samo u kucama gde ima vlage.December 02. koristim i propolis i ehinaceu. "Alternativa za Vas" December 04. Koenzim Q10. 2011 u 0. Predlažem da završite detoksikaciju sa zelenom glinom. Pozdrav! . Na polen takodje imam kijavicu. Pocela sam sa detoksikacijom jetre pomocu zelene gline. Gvozdje mi je na granici malokrvnosti od kako sam se porodila.04 Postovani. Od proizvoda: Citrof it. 2011 u 0.18 Nina. Od tegoba osecam jos bolove u misicima na celom telu. "Alternativa za Vas" December 04. 2011 u 15.ali to mu samo malo ublažava simptome. Kalinji. Ne bi preporučila da istovremeno radite nekoliko vrsta čišćenja . pogotovo u stopalima i listovima. 2011 u 23. ulje lana.14 Aldina. a inace kijem. pohvale za stranicu. Drago mi je da Vam se sviđa naša stranica.Kako mu pomoći trajno? Nina83 December 02. Z anima me da li bih pored svega ovoga mogla poceti i sa ciscenjem od parazita i uljem od kima i grejpf ruta? Koliko ciscenja koje ste pomenuli. Napravite čišćenje organizma.

kapci su mi pocrvene od jednom nekada buknu i vata mi se perut po kapcima.23 pozdrav. Neka bude sve u redu. a nekada pocrvene. čokoladu i raženo brašno(za sad samo to). I percipitini na brašna su negativni. Inace i lice mi nekada od jednom pocrveni i bukne. Citrof it Vam možemo poslati poštom. Moja kčer ima 3.zanima me gdje mogu nabaviti Citrof it. Koristio sam razne masti i kapi za kapke i nista skoro ne pomaze.53 Hvala najlepse na odgovoru.5 g i nedugo smo otktili alergiju na laktozu iz mlijeka. Z anima me dli bi mogla korisiti vaše preparate i koje.pišem iz Bosne.05 Aldina. ali rekli su da nije to nista. Bila je sumnja na celijakiju no kućni test je bio negativan kao i tkivna ttg. 2011 u 16. 2011 u 14. 2011 u 13.58 Imam problem sa ocnim kapcima vise od 10 godina. Može li i ona nešto uzimati? Hvala "Alternativa za Vas" .pozdrav "Alternativa za Vas" December 05. Samo bih Vas jos pitala da li ujutro kad uzimam glinu smem zajedno uzeti i med. Osecao sam da me od jednom u nosu nesto zasvrbi i tada mi buknu kapci. bio sam alergian vrlo malo na duvan. Starija kčer(9) ima neurodermitis i jako često kašlje. Jel moze neko da mi pomogne??? pozdrav carla December 07. nina83 December 05.08 Hvala na odgovoru. 2011 u 23.Aldina December 05. propolis i ehinaceu ili da cekam pola sata? Srdacan pozdrav Mario92 December 05. Nažalost za sada nemamo zastupnika u BiH. Radio sam pre 3 godine alergo test na 10 nekih stvari. 2011 u 8.

ni kako dalje.11 Carla. imam autoimunu hemolitičku anemiju.drugo testiranje je pokazalo jaja i kikiriki.48 Poštovani. "Alternativa za Vas" December 09. Mogu Vam pomoći i neki biljni lijekovi poput Citrof ita.dok cim dode u dodir sa jajima izaspe se ili sa kikirikijom otekne. ja ne bi to miješala. Ako je to alergija.nema nikakvi ispuscaja a soju koristi svaki dan.December 09.uz to se nadovezao sy antiphospolipidicum.alergican je bio na jaja i soju. koenzima itd.dali je moguce da je alergican na soju a da ne dolazi do osipa.pa me zanima vas savjet i misljenje vase.unaprijed zahvalna Renata December 17. 2011 u 16.08 Mario.iako je na pocetku alergije izasipao se od soje. EDINA December 17. preporučujem čišćenje organizma i korekciju prehrane.sad ima 20 mjeseci i trece testiranje mu je pokazalo ponovo soju. propolis i ehinaceu ili da cekam pola sata? Nina.moj sin ima alergiju od 3 mjeseca zivota. "Alternativa za Vas" December 09. 2011 u 0.06 Samo bih Vas jos pitala da li ujutro kad uzimam glinu smem zajedno uzeti i med. najprije je potrebno pronaći uzrok problema. Kod neurodermitisa i kašlja preporučujem laneno ulje i Citrof it. Da.Čitala sam o .stvarno mi treba savjet neznam sta bi. ulja crnog kumina.a alergija na soju je nestala. 2011 u 0. 2011 u 0.24 pozdrav. 2011 u 12. Vaša kćer od 3.5 godine može koristiti Citrof it i Kalinji.a nedavno su mi se drastično snizili trombociti(trombocitopenija)zbog čega sam ponovo na kortikosteroidima.

54 Renata.42 Postovani. "Alternativa za Vas" December 20.nistatin tab.s toga mi je doktor prepisao terapiju 21 dan.koprivnjacu. Da.kapaka. Također Vam preporučujem kurkumu i matičnu mliječ. Ivana December 20.medjutim meni i dalje izlaze urtike po citavom tjelu i povremeno imam oticanje usana.Nalaz stolice mi otkrio Candidu u velikom broju. možete koristiti ulje crnog kima.tj.04 Sanja. Imam probleme vec puna 2 mjeseca.cela. 2011 u 14.16 Najbolji ste Sanja Gagic December 20. 2011 u 13. Možete koristiti antiparazitni program.50 Edina. 2011 u 13. . 2011 u 20. Candida itekako može napraviti kaos u organizmu.Doktor mi je rekao da je tu urtikariju prouzrokovala candida.crnom kimu i njegovom povoljnom učinku na autoimune bolesti.doktori su ustanovili hronicnu urtikariju. Da.3x2 i xzyal 1x1. Moguće je da je alergičan i na soju. uz to bi trebalo pripaziti na prehranu. 2011 u 23.Z anima me Vase strucno misljenje i da li je moguce da candida radi takav haos u organizmu?Citala sam o vasoj terapiji ciscenja od parazita pa me zanima moze li ona biti od koristi za ovaj moj problem? Unapred Vam hvala! "Alternativa za Vas" December 20.dali ga mogu koristit dok sam na ljekovima? imate li još kakvu preporuku? "Alternativa za Vas" December 20. Svakako Vam preporučujem da izbjegavate namirnice na koje je Vaš sin alergičan.leve ruke i tabana.

S obzirom na dijagnosticiranu alergiju čije simprome kašlja sada u zimskom periodu nemam.45 . Doziranje: Citrof it .i dijagnoza .Lara February 10. kako i u kojoj količini a da ne štete na probavni sistem.pola čajne žličice 3 puta dnevno Osim toga. a ne znam kako će biti na proljeće da li da uzimam i kalinjij? Z anima me da li se preparati mogu uzimati i preventivno. Unaprijed zahvaljujem.2 kapi 3 puta dnevno. Marina February 17. pojava premekane stolice.34 Poštovana. grinje i trave…. Dijagnosticirana mi je alergija na prašine. ali se simptomi nisu povukli.koristila sam kapi za nos sa kortikosteroidima 2 tjedna i simptomi ( kašalj ) su se povukli. odnosno da li imaju kakve nuspojave? Isto tako zanima me koliko dugo se terapija može i mora provoditi? Unaprijed hvala na odgovoru "Alternativa za Vas" February 18. Isto tako primijetila sam da su mi se pojavile gljivice na noktima na palcu na nozi…pa sam počela koristiti kapi citrof ita za umasiravanje 2 x 1 kap dnevno…. kčerka ima 2 god. "Alternativa za Vas" February 11. Iz tog razloga počela sam i piti kapi citrof ita 3 x 30 kapi…međutim mislim da mi loše djeluje na probavu. 2012 u 12. možete joj svaki dan davati pola čajne žlice lanenog ulja.. Postoji li još nešto što bi mogli koristiti kod naše dijagnoze i na koj način da koristimo ovo preporučeno.57 Poštovana. Na primjer. potrebno je povećati unos omega 3 masnih kiselina.to radim 2 tjedna. 2012 u 23.35 Lara.atopični dermatitis. lagani grčevi…pa me zanima da li je doza možda prejaka i preagresivna. Pročitala sam Vaše komentare i vidim da kod takvih dijagnoza preporučate Citrof it i Kalinji. 2012 u 22. Vaša kćerka smije koristiti Citrof it i Kalinji. u soku ili čaju nakon jela Kalinji. 2012 u 14.

povišenje tjelesne temperature) ako može kakav savjet.35 Maja. 2012 u 16. Od prirodnih lijekova pomoći Vam mogu ulje crnog kumina. Ako Vam ova doza Citrof ita prejaka. Pozdrav! Maja . 30 kapi 1 put dnevno. Dijagnosticirana mi je alergija na kobalt klorid i smjesu mirisa. Citrof it. jer je svaka pomoć dobrodošla hvala "Alternativa za Vas" February 21. 2012 u 22.Pa jel mi možete dati nekakav savjet u vezi toga? Hvala lijepa! "Alternativa za Vas" February 28. Preporučujem Vam čišćenje organizma. toplotu.Marina.15 Amel. koenzim Q10 i quercetin. 2012 u 17. Trajanje terapije nije ograničeno .57 već 4 godine imam problema sa kolinergičkom urtikarijom(alergija na f izičku aktivnost. Maja February 26. 2012 u 12. možete ju smanjiti na 20 kapi.ove lijekove možete uzimati stalno. Obavezno napravite čišćenje organizma i korigirajte prehranu.53 Poštovana. Citrof it i Kalinji možete koristiti i preventivno. Citrof it i Kalinji nemaju štetne nuspojave. Amel February 21. posebno čišćenje od toksina i teških metala. Da.

ulje crnog kumina može pomoći kod alergije. Ulje crnog kima je drugi naziv za ulje crnog kumina. Djeca trebaju uzimati duplo manju dozu Paraprotexa.54 Poštovani. kravlje mlijeko.15 Poštovani. s tim da je već godinu dana na terapiji Singulair-a i povremeno Rinolanu. Z anima me što bi mi Vi preporučili. 2012 u 21. koliko dugo i koju dozu paraprotexa treba piti dijete staro godinu i po?borimo se sa dječjim glistama… kako da piju odrasli zbog istog problema? Hvala! "Alternativa za Vas" March 05. te grinje i prašinu. 2012 u 17. 2012 u 20. Dakle. Hvala na odgovoru! Samo me zanima da li bi meni pomoglo ulje crnog kumina? I da li je ulje crnog kumina i ulje crnog kima ista ili različita stvar? Hvala "Alternativa za Vas" February 29. 2012 u 10. sin od 3. to se odnosi i na odrasle i na djecu. Paraprotex treba koristiti 2-3 mjeseca.5 godine ima teški atopijski dermatitis.47 Maja.i alergije na ribu. kikiriki. a najveći problem predstavlja nam konstantni svrab. Hvala unaprijed "Alternativa za Vas" . ana March 08.01 Martina. martina March 05. orašaste plodove.February 29. jaja.36 Poštovani. 2012 u 10. Da. to je ista stvar.

što mu onada mogu davati kao supstitut? Imam puno pitanja ali stvarno sam očajna! Hvala "Alternativa za Vas" March 10. prehrana mu je već podosta korigirana. spiriva…)? Kako dozirati za godinu i po staro dijete Probio Balance i Lion kids+d? Kako da odrasli doziraju Probio Balance? Hvala! "Alternativa za Vas" . Gdje mogu kupiti Koenzim Q10 i Quercetin i na koji način davati djetetu. Citrof it. 2012 u 20. Koenzim Q10 i Quercetin. pa ćemo probati s tim. Pošto je sin jako alergičan na ribu. Preporučujem Vam čišćenje organizma i korekciju prehrane. Više o njemu možete pročitati ovdje. ana March 10. a ona je prirodni izvor omega 3 masnih kiselina. a upravo sam kupila ulje crnog kima i citrof it.52 Ana. 2012 u 19.38 Poštovani. Nažalost ne znam gdje u Hrvatskoj možete nabaviti Quercetin. hvala puno na odgovoru. 2012 u 8. 2012 u 10.19 Poštovani. Pomoći mogu i prirodni lijekovi: Kalinji.March 09. Orijana March 13. Laneno ulje je odličan izvor omega 3 masnih kiselina. Koenzim Q10 možete nabaviti u našem webshopu. Preporučujem i pojačani unos omega 3 masnih kiselina. što bi preporučili za 76-godišnju osobu koja već 20 godina ima dijagnosticiran KOPB i troši razne sprejeve i tablete…(ventolin.05 Ana.

Ne znam sta da radim i nadam se da cete mi vi pomoci. Da. Dijete može uzimati po jednu tabletu Probio Balanca i Lion Kidsa. iza kolena. 2012 u 20.05 Kod KOPB-a bi preporučila ulje crnog kima plus korekciju prehrane i čišćenje organizma. Nalaz je pozitivan na kobalt klorid Srdačan pozdrav vesna kojic March 20. sinoc me pocelo svrbeti oko pojasa. možete pomiješati Citrof it i Kalinji u soku ili vodi i popiti zajedno.45 Postovana Svetlana. 2012 u 19. Pocelo je nesto da mi skace kao veliki ujedi komarca ali sve jedan do drugog.a ne posle jela kako je ispravno dali je stetno na gladno a meni vidim nesmeta . Odrasla osoba može uzimati 2-3 tablete Probio Balanca dnevno. Hvala Vam puno unapred! Pozdrav . na ledjima. 2012 u 10. "Alternativa za Vas" March 15.22 Vasa. Bas odvratno izgleda. Citrof it se ne pije na prazan želudac! Nini March 16. 2012 u 15. Vasa March 15.59 Postovani. 2012 u 10. Molim vas kazite mi dali smijem mesat citrovit i kalinij u jednu casu sa vodom i popit i nekoliko puta sam pogresio popijem prije jela na gladno.04 Z anima me šta se nesmije kada ste alergicni na KOBALT KLORID… Nemam jake smetnjr osim potkožnih prištiča na licu i ponekada na leđima. Jutros mi je natekao desni kapak oka i obe usne.March 14. Jedino na sta sumnjam je alergija na cokoladne kuglice sa mlekom koje sam juce prvi put jela.

43 Vesna.Bris grla uredan. stalno na istim mestima. Jelena March 28. Dala bih joj crni kim i grejp.otekla mi je i sluzokoza pa mi je lekar da kao prvu pomoc da spreci eventualno gusenje.11 Da smijete uzeti crni kim ako niste alergični na njega.kihanjem. Odgovara joj samo prirodno.21 Postovani.5 godine. a kad se povuku koža je konstantno gruba i hrapava. 2012 u 22. konvencionalne kreme ne pomažu. bez hemije (na to joj bukne koža).29 Poštovana Svetlana. Od prirodnih lijekova možete koristiti ulje crnog kima. ali od malena ima ekceme po rukicama i nožicama.dva. Bilo bi dobro da napravite čišćenje organizma i regulirate ishranu. Goran March 23.13 Postovani.kako koji. Da li smem paralelno i da uzmem ulje crnog kima? Ima li opasnosti od neke medjusobne reakcije kortikosteroida i ovog ulja? Hvala unapred… "Alternativa za Vas" March 24. vec duze vrijeme ima problema sa zacepljenim nosom.s obzirom da sam iz Srbije.cestim kasljom. ali me zanima čime mogu da ih mažem? Lekari daju kortikosteriode. 2012 u 17.imam sina od 2. u akutnoj f azi su crveni pečati koji svrbe i peku."Alternativa za Vas" March 22. dakle uvek više nego ranije.. kakav je proces naručivanja vaših proizvoda? Hvala unapred! zirka March 30.Kasalj zna trajati i po mjesec. I još nešto . imam ćerkicu koja je dosta otporna na viruse. Quercetin.pluca cista.. 2012 u 22. U svakom slučaju odite kod liječnika jer alergija ponekad može uzrokovati po život opasna stanja. Koenzim Q10. Pokušajte pronaći uzrok alergije i izbjegavajte ga. S tim da svaki put izbije na još nekom mestu. Pijem kortikosteroid zbog jake alergijske reakcije . melemi .Lijecnici su mu propisivali . Citrof it. 2012 u 11. 2012 u 9.

16 Poštovani. crvene tackice nalik na ujedu komaraca. "Alternativa za Vas" March 30.sirupe(islandski lisaj.Htjela sam mu raditi i alergotest ali lijecnik mi je savjetovao da to jos uvijek ne radim jer dijete nema tri godine. već mjesec dana se borim sa otečenim krajnicima. Iska April 11. 2012 u 18. Interesuje me mogu li ja sinu uvesti kao terapiju crni kim i jeli to dovoljno ili treba i citrof it? "Alternativa za Vas" March 30. nisam nista novo pocela da koristim od kozmetike a i pre sam ovde boravial i nisma imala nikakve alergije….06 Jelena. obratite nam se preko e-mail. 2012 u 7. pre 10 dana sam dosla u posetu rodbini u Svedsku i posle 2-3 dana boravka ovde na jednom delu lica mi se pojavile sitne. Naime. Proizvode šaljemo u Srbiju. ja sad ne znam da li da nastavim s antibioticima ili uzimam neke tablete za alergiju? Hvala unaprijed :) "Alternativa za Vas" April 18.47 Tina.08 Z irka. 2012 u 18. Molim vas da li mi mozete pomoci nekako i posavetovati? Hvala unapred Tina April 18. Potom se proirilo na veci deo lica… Nemam pojma od cega. nikada nisma imala problema sa alergijama. 2012 u 16. doktorica je rekla da je to moguće alergija. Izvana kožu možete tretirati kremom na bazi propolisa i aloe vere. .44 Z dravo. imam pitanje za vas i nadam se da cete mi pomoci. ali bilo bi dobro da koristite i Citrof it. Vašoj djevojčici možete davati ulje crnog kima i ekstrakt sjemenke grejpa. možete mu probati davati samo crni kim. Kada pijem antibiotike sve je uredu no kad ih prestanem oteklina se opet pojavi. 2012 u 12.f lonidan)medutim nista nije pomoglo.

2012 u 12.23 Z uhra. 2012 u 18. Pisem iz Bosne. Medjutim.zadnjih dana ponovo kaslje i vec pije f lonidan ali i ne djeluje bas. imamo u ponudi prazne kapsule u koje možete sipati ulje prije upotrebe: Prazne kapsule .moja kćer(11g)ima alergijski rinitis i već nekoliko godina koristimo lijekove po preporuci liječnika a nedavno smo počeli uzimati ulje crnog kima. preporučila bi Vam čišćenje organizma i korištenje Citrof ita i Kalinjija.com Ivana May 22.iz Osijeka smo.imala je alergijski kasalj prije godinu i pila f lonidan i u redu je bilo.koje mi možete preporučiti.17 Ivana. A KIHALA SAM PO CIJELI DAN I NOS MI JE BIO VJEČIT O Z AT VOREN.pa me interesuje kako da dodjem do tih proizvoda i dali se smiju davati paralelno sa f lonidanom? Hvala unapprijed… "Alternativa za Vas" May 14.23 JA KORIST IM ČAJ OD MAT IJE Z A ALERGIJU. Da. naše proizvode smijete koristiti paralelno s f lonidanom.42 Poštovani. SVIMA GA PREPORUČUJEM. Ako je to alergija. 2012 u 15. Naručiti ih možete preko e-mail: kontatk@alternativa-za-vas. VESNA April 24.Najprije je potrebno provjeriti što je pravi uzrok otečenih krajnika. NEŠT O PREDOBRO. Da. 2012 u 16. TABLET E SAM POSVE IZ BACILA. 2012 u 7.Z bog arome i okusa ulja kćer to nemože uzimati pa me zanima postoje li kapsule tog ulja. zuhra May 10.kako ih uzimati i gdje se mogu nabaviti.Unaprijed hvala.22 Postovani. "Alternativa za Vas" May 22.ja imam djevojcicu od 5 godina.

jako neprijatan osećaj. Već 2 godine mi se javlja crvenilo i pucanje kapilara u očima. quercitin.21 Poštovani.20 “Uzrok nepravilnog rada jetre je obično kamenac ili paraziti u jetri i žučnom mjehuru. šta mi preporučujete? unapred hvala "Alternativa za Vas" June 11.” .. vitamin C.alergija…nakon par dana san bija u svoje doktorice opće prakse jer me iritirala svrbež na laktovima i rukama. pucaju kapilari. i simptomi se opet vraćaju. vitamin C. uglavnom neka reakcija na tijelu…tj. 2012 u 20. 2012 u 8. oči me svrbe. To je vjerojatno alergija na sunce.. suze. koenzim q10.36 Roko. kalinji. di su mi bile te sitne bradavice…svrbež je sad blaža… s nekon kremon san maza…al me zanima…kako mogu doc do ovoga citrof ita?. međutim kapi koje dobijam deluju samo trenutno. obratite nam se preko e-mail: kontakt@alternativa-za-vas. "Alternativa za Vas" June 13. Preporučujem vam čišćenje organizma i korekciju prehrane. a od alternativnim proizvoda citrof it. 2012 u 11. Od alternativnim proizvoda možete koristiti citrof it. roko June 13. (najčešće..04 u nedilju san bija na moru…i dan nakon su mi izbacile male gljivice/bradavice. 2012 u 16. 2012 u 20.com . dijagnostikovan mi je alergijski konjuktivitis. Preporučila bi čišćenje organizma. candida albicans)..i šta mi vi preporucate?.Lucija June 03.Z ar Candida nije gljivica a ne parazit??? miroslav June 11. kalcij. Proizvode šaljemo poštom. kalinji.55 Miroslave.

Sa 15 mjeseci joj je potvrđena alergija na proteine kravljeg mlijeka najjačeg stepena(imala je napad gušenja.41 Postovani. U pocetku je uzimala neke lijekove od kojih je imala nuspojava je je prestala. 2012 u 11.39 .grašak…Ne pije nikakvu terapiju. Na kap mlijeka dobija takvu reakciju. Rekli su joj samo da je to kao oblik alergije ali alergeni ne dolaze izvan tijela. 2012 u 11. 2012 u 11.žumance. :/ "Alternativa za Vas" June 16..i šta predlažete? Hvala v.. 2012 u 9. ili mozda imate drugu preporuku? Unaprijed hvala. Postoji li moguće izlječenje. Inače alergična je i na bjelance. 2012 u 9.Marija June 16. jovanoska June 22. Tajana June 21. Godinama ne uzima nista osim bruf ena. hrskavicu. ali to se sada (iznenadjujuce) popravilo. nego imunoloski sustav napada vlastiti organizam (pr. organe) tako da moja mama ima oslabljeni srcani misic.prolivom…).?.kikiriki.55 Pozdrav! Svaki put kad izađem iz mora. skolioze.43 Poštovani.Z animljivo je to da točke totalno nestanu nakon 20-ak minuta ili manje…Što bi to moglo biti.57 Alergija na vodu..bazena ili tuša nakon 5 minuta dobijem cijelo čudo crvenih točaka koje žare i svrbe ali čudno je što ih dobijem samo po licu.samo eliminacija alergena. Na jednom pregledu su joj rekli da joj jetra f unkcionira kao da ima hepatitis ili da je alkoholicar. Imam ćerkicu od 20 mjeseci. upale zglobova i sl.. misice.orahe.. moja mama vec 9 godina boluje od autoimune bolesti i ne mogu joj postaviti tocnu dijagnozu. I to je nažalost moguće.vratu i prsima . Molim Vas da mi kazete da li bi u njenom slucaju mogla pomoci terapija kalinji+citrof it. Osim toga je alergicna i na neke metale i hranu. a stanje je gore.ribu.sa jakom urtikarijom. Martina June 21.

"Alternativa za Vas" June 22.12 . Da. moja preporuka je čišćenje organizma (posebno čišćenje jetre i čišćenje od teških metala). Osim toga. šaljemo proizvode u Makedoniju. 2012 u 10.curenje iz nosa i povremeni pritisak u prstima Vigor June 25. "Alternativa za Vas" June 22.11 Martina.” . preporučujem izbjegavanje alergena. Obavezno treba korigirati prehranu. (najčešće.46 Niste odgovorili na pitanje: “Uzrok nepravilnog rada jetre je obično kamenac ili paraziti u jetri i žučnom mjehuru.14 V. Z a sada.13 Tajana. Također možete joj davati citrof it i kalinji. 2012 u 10. 2012 u 18.com Lucija June 22.u ocima.Dali mozat ovie proizvodi da se najdat vo Makedonija?Pozdrav.svrabez u nosu. candida albicans). Obratite nam se preko e-mail: kontakt@alternativa-za-vas. dok malo ne naraste. 2012 u 11. vaša mama može koristiti Citrof it i Kalinji. "Alternativa za Vas" June 22. jovanoska.Z ar Candida nije gljivica a ne parazit? Hvala! matija June 24.45 sta mogu dobiti za kihanje. 2012 u 10. Da. 2012 u 10.

mahune. Možete li mi kako pomoći? Unaprijed hvala! Emanuela June 27.49 Pozdrav Imam pitanje u vezi alergije kod mog sina koji ima 17 mjeseci sa prvih 6 mjeseci njegovog zivota zavrsio je u bolnici radi alergijskog bronhitisa. grinje.Korisio je ventolin i f lixotide pumpice po potrebi. jestive gljive. krumpir. goviedinu. Kad je ispio sirup Makropen poslije toga nije ima 3 dana kasalj al nakon toga mu se je opet vratio i osim toga poceo se je osipat po tijelu ( kao kad se nazaris). oet smo se javili pedijatru koji mu je opet prepisao inekcije za alergiju i dao sirupe Makropen i Fluimukan. Citovo vrijeme od kako mu je poceo kasalj bio je na Ventolinu. Z ivimo u kuci sa prostranim dvoristem koji odlikuju sa vocem i povrcem. perje. jastoge. 2012 u 11.Ali problem je sto ih sad imam vise i sto cim pipnem tu tackicu osjecam bol.Moje pitanje je dali on to ulje smije piti stalno ili moramo prekinuti jedan period? Jasmin July 04. grah grašak.Muž mi ima bronhijalnu astmu i svi doktori to povezuju sa djetetom naslijedno.Bila sam kod lekarke i rekla je da se mazem nekom kremom.41 Imam sina koji sada ima 6 godina i otkada se rodio stalno ima problema sa alergijama i disanjem. Unaprije Hvala .ledjima i rukama. teletinu. Atrovent i Flixotidu. sve čajeve sa puno tanina te alergiju na inhalatorne alergene gdje sam alergičan na kućnu prašinu. kavu. Neznam kakve veze ima al doktor nam je reko da napustimo kucu i da predjemo u stan za koji mi nemamo uslova. dlaku-krzno životinja. bila sam kod drugarice na bazenu i posle 1 dan su mi sepojavile crvene tacke na telu ali samo na vratu. Alergija se očituje plikovima po rukama koji svrbe i tjeme glave koje me svrbi jeo hranu na koju sam alergičan ili ne. svinjetinu. biljna vlakna i gljivice.nos svi su mu nalazi bili uredu tako da su ga kuci kao zdravo dijete.Često smo bili po bolnicama imao je napade astme i onda kisik. Ali kad je dosao kuci kasalj nije se smirivao. dok ja nisam našla na internetu ulje crnog kumina i sada mu ga dajem od 3 mijeseca i sada mu je stanje dobro. kako mogu izliječiti alergiju na hranu prema kojoj ne smijem jesti nikakve prerađevine kravljeg mlijeka. Pa Vas molim ako ima kakvo resenje. soju. Nakon sto. Prije 4 sedmice poceo je da kaslje (suhi kasalj koji ga gusi) i poceo je da pije sirupe Klaocin pa je poslije toga dobio Sumamed pa je koristio kapi za alergiju Fenistil 4 dana je primao ujutro i navece inekcije za alergiju. 2012 u 11. piletinu.Pozdrav. janjetinu. nakon toga svaka 3 mjeseca dobija alergijske bronhitise i laringitise.ja im naravno nisam rekla da pije ulje. ČOKOLADU. Unaprijed hvala Ana July 02.Išli smo u međuvremenu na kontrolni pregled i stanje se jako poboljšalo što doktorima nije jasno kako samo odjednom . škampe. 2012 u 14.grlo . inekcije i pumpice sirupi i tako dalje to traje par dana i poslije sve ok.36 Pozdrav. nema više otežanog disanja i hvala bogu ni jednom nije bio od tada u bolnici.stomaku. isli smo u bolnicu vadili mu nalaze i snjimali pluca zatim kod specijaliste uho. kakao.

Ne znam zašto je to vam toliko bitno. Pomoći mogu i Vitamin C. 2012 u 10. Preporučujem da vašem sinu dajete Citrof it i Kalinji.” . Ne bi preporučila da idete u stan.53 Niste odgovorili na pitanje: “Uzrok nepravilnog rada jetre je obično kamenac ili paraziti u jetri i žučnom mjehuru. Vigor July 08.Citrof it.01 Ana. jer to neće riješiti vaš problem. Koenzim Q10. Uz to možete uzimati i prirodne lijekove . candida albicans). "Alternativa za Vas" July 07. "Alternativa za Vas" July 07. kalcij.56 Odraslim osobama za liječenje alergije preporučujemo čišćenje kompletnog organizma. probiotici. Quercetin. magnezij.08 ."Alternativa za Vas" July 07. 2012 u 11. 2012 u 11. Kalinji. Da.također i gljivice. 2012 u 10. Drago mi je da vašem djetetu pomaže ulje crnog kumina.Zar Candida nije gljivica a ne parazit? Mnogi liječnici pod parazite svrstavaju sve patogene mikroorganizme .09 Jasmin. Nakon toga ide korekcija prehrane. vaše dijete ga može uzimati konstantno. moći ćete mu početi davati i druge prirodne proizvode i čajeve. To je pitanje terminologije. Kada malo naraste. posebice čišćenje jetre. "Alternativa za Vas" July 07. 2012 u 10. (najčešće.

2012 u 19.rijetko pojavljuje. 2012 u 21. Inače bi trebala napraviti čišćenje jetre.To se i sada ponekad. Z abrinjava me što je prošli mjesec imala iscjedak iz vagine.naročito iznad trtice. Gdje se može nabaviti ta krema u Z agrebu? "Alternativa za Vas" July 15. kod dermatitisa možete koristiti kremu Euten. Od pelenskog razdoblja ima problema sa crvenilom. Hvala "Alternativa za Vas" July 11.Molim Vas za savjet! "Alternativa za Vas" July 13.alergije joj nisu utvrđene. Da. Što se tiče iscjetka.sa sukrvicom.te iza vrata i ramena.43 Ana.56 Vigor. ali ne vidim kako to može biti povezno s dermatitisom.peckanjem i svrbežom spolovila. koja ima problema sa svrabom tijela. Može biti više uzroka toga.03 Hvala na odgovoru.Dijagnosticiran joj je atopijski dermatitis. to je krema na prirodnoj bazi bez štetnih posljedica.Urin je u redu. ana July 11. teško je riječi.Češka se ponekad do krvi. 2012 u 10.Poštovani.53 Ana. 2012 u 8.a doktori nemaju nikada nikakvo drugo objašnjenje osim atopijski dermatitis.33 Poštovani! Imam djevojčicu od 4 god. dobijete i sve potrebne upute. ali je premala za to. 2012 u 5. ana July 13.Terapija je krema aderma. Samo upišite u tražilicu “Euten” i pronaći ćete! . da li se se sa antiparazitnim programom dobije i uputa kako koristiti taj program kroz 41 dan.

Odlično! Baš mi je drago. 2012 u 19.05 Poštovani. soju. claritine i svakakve kreme sve do prije par mjeseci kad sam stavio u toplu kupku ne više od 1kg soli (jodirane krupne) i nakon 15-20minuta se isperem i namažem dječjom masti (50kn 500grama). A ja imam alergiju na jabuku.molim vas da mi pomognete savetima. Kod obje se pojavi osip oko usta.hrmonja July 16. I tako svaki drugi dan i super mi je. breskvu. claritine i svakakve kreme sve do prije par mjeseci kad sam stavio u toplu kupku ne više od 1kg soli (jodirane krupne) i nakon 15-20minuta se isperem i namažem dječjom masti (50kn 500grama).32 Imo sam 10godina nesnosan svrab i dijagnoza je atopijski dermatitis. Morska sol je jako ljekovita. jaja i piletinu. kivi i tresnju. koristio sam kortikosteroide. to je poznato.55 Postovani. I tako svaki drugi dan i super mi je. 2012 u 18. 2012 u 19. mrkvu. .39 HVALA na odgovorima! "Alternativa za Vas" July 18. Unaprijed hvala! Lejla July 29.14 Imo sam 10godina nesnosan svrab i dijagnoza je atopijski dermatitis. 2012 u 19. koristio sam kortikosteroide. 2012 u 12. ljesnjak. Posebno je korisna kada je riječ o kožnim problemima. Eva July 22. šta bi preporučili za moju kćerku i za mene? Kćerka ima 15 mjeseci i ima alergiju na mlijeko. ana July 16.

koje uzasno svrbe. Posebno preporučujem čišćenje jetre. To bi trebalo riješiti problem. Imam djevocicu staru 22 mjeseca. Vam bi preporučila čišćenje organizma. 2012 u 19. 2012 u 13. a ponekad nakon 2-3 tjedna.tokom ovog ljeta osjecam nepodnosljiv svrab po tjelu. Rezultati korištenja su vidljivi ponekad odmah. "Alternativa za Vas" July 29. Alergicna je na jaje i bjelanjak. Alergije prati alergijski bronhitis koji je posljednje vrijeme cest jer je curica krenula u vrtic i gotovo svaka prehlada zavrsi bronhitisom te inhalacijama ventolina i inekcijama solu medrola.52 Postovani. Vaša djevojčica smije uzimati citrof it i kalinji.posebno po sakama. na koji nacin i koliko te kad su vidljivi rezultati koristenja? Hvala i pozdrav Kristina "Alternativa za Vas" August 15. Kristina August 06.Medjutim. 2012 u 16.Imam 18 godina.57 Kristina. i do sada nisam imala alergije.32 Eva. Da li u ovoj dobi moze piti citrof it i kalinij u kombinaciji. 2012 u 13. Više o tome možete pročitati ovdje. Napravite čišćenje organizma. Jelena August 18. 2012 u 19.Z nate li o cemu je rjec? "Alternativa za Vas" July 29.Iskacu mi male bradavice.05 . Preporučeno doziranje je 1-2 kapi tri puta dnevno. Vaša kćerka bi trebala uzimati citrof it i kalinji. Izbjegavajte joj davati hranu na koju je alergična.33 Lejla.

jeo kao i dosad obicnu hranu. no zanima me da li bi smjela usporedno piti kalinji i citrof it? hvala na odogovoru "Alternativa za Vas" August 18. Interesuje me da li Vaše preparate mogu da koristim i tokom trudnoće? Sa poštovanjem.09 molim vas da mi pomognete juce i prekjuce.pazuh. 2012 u 10. 2012 u 8.08 Poštovani. igor15 August 20.a sinoc mi je izasao kao neki osip. 2012 u 17.34 .u dnu stomaka.47 Jelena. Smijete koristiti Citrof it i Kalinji tijekom trudnoće.kupao sam se na bazenu. Do sada sam koristila Letizen S koji mi je pomagao.svrbi celo telo. 2012 u 16.to me najvise svbri.glava. Imam užasnu alergiju na ambroziju. "Alternativa za Vas" August 18. Jelena Dina August 18.48 Dina. a pošto sam trudna ne smem da koristim ništa od tableta.alergija ne znam ni ja sta je.Poštovani. Smijete koristiti Citrof it i Kalinji istovremeno s homeopatskim lijekovima.sta da radim.ledja. simptomi nisu potpuno nestali.molim vas odgovoritee ???????????????? nikolaa August 21. 2012 u 17. trenutno pijem homeopatiju (Arsenicum album 200 C)protiv alergije (na ambroziju).

39 . Kao prva pomoć: probajte namazati kožu aloe vera gelom ili kremom od aloe vere i propolisa. 2012 u 7. u bilo kojem slučaju preporučila bi čišćenje organizma. "Alternativa za Vas" August 25. 2012 u 11. ja imam slicno kao Igor. 2012 u 11.jel to alergija ili ? UNAPRED HVALA dina August 25. možete koristiti vitamin C istovremeno s Citrof itom. Teško je reći što je to. Drago mi je da vam pomaže citrof it i kalinji. preporučeno mi je da pijem c-vitamin. Da. No. "Alternativa za Vas" August 25. 2012 u 11. 2012 u 13. Dugoročno: provjerite da li ste alergični. no da li to ima smisla s obzirom na citrof it? pozdrav "Alternativa za Vas" August 25. nakon samo jedog dana korištenja moji alergijski simptomi su se bitno smanjili i napokon mogu spavati cijelu noć :) zanima me još nešto.17 Dina. Liječite alergiju čišćenjem organizma.43 Dragi aletnativci hvala na odgovoru i usput bi htjela podijeliti svoje iskustvo s citrof itom i uljem crnog kumina.22 Nikolaa. korekcijom prehrane i upotrebom prirodnih lijekova.sta mi preporucujete.navecer mi se pojavi crvenilo po tijelu. ambrozija August 25.19 Igor.Postovani.

hoće li me antiparazitni program u potpunosti očistiti od kandide te mogu li piti antiparazitni program u “jačoj dozi” iako nemam rak ili neku tešku drugu bolest? Hvala "Alternativa za Vas" August 28. "Alternativa za Vas" August 28.41 Ambrozija. Doziranje Citrof ita je 30 kapi 3 puta dnevno.42 Vigor. no smatram da nema potrebe. Na više mjesta sam pročitala različite inf ormacije o tome kako se i kada pije citrof it i ulje crnog kima. 2012 u 19. Da. pa me zanima vaše mišljenje…da li se citrof it pije isključivo neposredno ili kasnije nakon obroka. Obavezno ga pijte nakon obroka. pošto ne bolujete od teške bolesti.55 Pozdrav. antiparazitni program očistit će vas od candide.19 .Poštovani. 2012 u 11. 2012 u 7. promiješajte u čaši bilo kojeg soka ili čaja.23 Kako naruciti proizvod citrof it i kalinji za Banjaluku "Alternativa za Vas" August 30. no vidjela sam i preporuke da se pije na prazan želudac. 2012 u 12. a ulje crnog kima u sredini obroka? da li je u redu ako se citrof it miješa s hladnim ili toplim čajem i da li to mogu biti primjerice zeleni ili crni čaj? Hvala na odgovoru Vigor August 28. Crni kim je najbolje piti u sredini obroka. 2012 u 19. sanja August 30. Možete ga piti u jačoj dozi.

Dosad sam koristila loratadin. Svaki od ovih antihistaminika nakon nekog vremena (dva . dve tablete na dan. Hvala Vam puno "Alternativa za Vas" September 07. Probajte uzimati ulje crnog kumina (Kalinji). Molim Vas recite mi sta da pocnem uzimati na prirodnoj osnovi. I obavezno napravite čišćenje organizma! Danijela November 02. 2012 u 15. Sta da radim ? dali je jako opasno? strasno se plasma :( Molim pomozite Danijela November 02. jer alergiske reakcije se ne mogu umiriti bez antihistaminika.tri meseca) gubi jacinu.15 Natasha. Sad primam letizen. ebastine. 2012 u 19. lice mi je bilo craveno i suvo . Natasha August 31. jer mislim da neprekinato uzimanje sintetickih antihistaminika moze dovesti do ostecenja nekih organa u organizmu. kijam ponekad i nos mi je uglavnom poluzacepljen .03 takodje da pitam da li bi mi vasi preparati pomogli? "Alternativa za Vas" November 03. a nikad nisam mogla da stavim na kilazu pre toga). dekortin. Alergen nepoznat i ne moze se otkriti. svrbi me.57 Imam hronicnu urtikariju od f ebruara 2011. Osula sam se po celom telu .59 Postovani . Recite mi i kako da porucim preparate koje cete mi preporuciti. 2012 u 16. 2012 u 5. pa ih moram menjati. ponekad mi otekne jedno oko i svrbe me ponekad. Kao suvi pristevi . Odgovoreno na e-mail. ponekad kao da sam malaksala . 2012 u 14. A zanima me i dali kao nus-pojavu koristenje antihistaminika uobicajeno je debljanje (za ovih vise od godinu i po dana udebljala sam se vise od 5 kg.25 . letizen.Sanja. Molim vas za pomoc. aerius.

No.Osecam se mnogo bolje. 2012 u 14.Osecam se mnogo bolje.35 Hvala vam puno...Danijela.Takodze ja navedeno da kad se uradi trebe da se ponovi za dve nedelje? E sada molio bih za malo objasnjenja oko toga…??? Zoran November 09. mediteransko bilje . šaljemo proizvode u Srbiju.Takodze ja navedeno da kad se uradi trebe da se ponovi za dve nedelje? E sada molio bih za malo objasnjenja oko toga…??? Hvala vam. 2012 u 9. Sutra bih trebalo da odem doktoru pa cu znate tacno od cega je. Dali saljete u Srbiju? "Alternativa za Vas" November 08. Da. i korekciju prehrane.pa sam uradio ciscenje jetre..Hteo bih da vas pitam…nevedeno je da se ovaj postupak radi dva puta u godinu dana.15 Ovako moja sestra ima 21 god i jako pati od alergija na pelud .. vec god joj daju Rinolan koji samo ublazava simptome . 2012 u 8. Danijela November 03. Hvala "Alternativa za Vas" . 2012 u 8. mogu vam preporučiti čišćenje organizma. molim vas mozete mi reci sto bi joj bilo najbolje da si naruci i da krene piti . sanja November 12.. grinje .12 Patim od alergije. Trebalo bi saznati točnu dijagnozu.pa sam uradio ciscenje jetre.Hteo bih da vas pitam…nevedeno je da se ovaj postupak radi dva puta u godinu dana.11 Patim od alergije. 2012 u 14. u bilo kojem slučaju. posebice čišćenje jetre. Zoran November 09.22 Danijela. prasinu .

Zoran November 14. koenzim q10. 2012 u 13. citrof it. 2012 u 13. 2012 u 13.November 12.14 da li mislite crni Kim sto ga arapi koriste ? oni kazu Kamun. Latinsko ime mu je nigella sativa.15 Z orane.04 Z orane.osecam se jako lepo!!! "Alternativa za Vas" November 15. 2012 u 13.06 Sanja. Od prirodnih lijekova može koristiti ulje crnog kima. Drago mi je! sanja .nakon 15dana. Vaša sestra bi trebala napraviti čišćenje organizma i korigirati prehranu. 2012 u 21.17 Da budem iskrena. dali je to to? "Alternativa za Vas" November 12. 2012 u 10. "Alternativa za Vas" November 12. ne znam što je Kamun. Čišćenje jetre možete raditi dva puta u jesen. i dva puta na proljeće.12 Hvala vam najlepse na objesnjenje. quercetin… Danijela November 12.Uradio sam i drugi put.

poslije se smirilo od zadnje kreme sto su nam propisali.kenstinilo.na pocetku su to bile male f lekice a sad je zahvatilo cijele obraze pa cak i jedno mjesto na celu...November 23..odlucila sam da bas ispod alergija ostavim komentar jer sam ja alergicna na mnogo toga…nikad nisam radila alergotest jer kod nas nikad nema alergena ali vec i sama znam sta mi smeta pa to izbjegavam...kada ne bi trealo da je vreme za alergije i kada se rade testovi.to je pocelo pre tri dana ali ne spavam nocu od jakog svraba i pecenja dlanova i tabana pa me zanima jedna stvar.neki dan sam mu dala sok od jabuke i lice je buknulo. sada.davali su nam svakakve kreme koje pomognu preko noci ali su jako agresivne..verovatno na propolis i ambroziju.unaprijed hvala sanja November 25.za sada ne znam na sta sam alergicna jer sam imala strasna gusenja pa nije bilo vremena za cekanje na alergo-test..juce sam ponovila sok od jabuke i nije se desilo nista.i kakko da ublazim svrab u narednih sdedam dana dok ne odem raditi alergo-test unapred hvala branka November 24.(toga prije nije bilo) zanima me ima li neki bezopasni prirodni lijek za to i da li ce mozda proci sam od sebe nakon nekog vremena.18 Postovanje malo je reci da sam odusevljena pronalaskom ove stranice od pre dve godine pocela je da me muci jaka alergija-kako doktor kaze... 2012 u 14.36 Poštovani.kako da se lecim.da li je moguce da sam svo vreme u stvari alergicna na crne gljivice u stanu .sinu sad pocinjem da uvodim cvrstu hranu.procitala sam da je sok od krompira dobar za to pa cu pprobati ali bi htjela znati ima li joss nesto ako ovo ne upali.50 postovani imam sina od 4mjeseca.. 2012 u 19.koje imam u skoro svim prostorijama a najvise kuhinja i kupatilo molim vas pomozite mi.celeks….jedna cak moze izazvati kataraktu ili glaukom ako dodje u dodir sa ocima sto dalje implicira da bi ja morala vezati dijete a da ne pricam o tome da mu se koža na najkriticnijim mjestima istanjila i da se vide kapilari.vec direktno prepisani lekovi spram simptoma-seretide..ventolin.od samog rodjenja ima ekcem na obrascicima.moguca manif estacija od tih crnih gljivica.rekli su nam da se inace povuce do prve godine bebinog zivota.13 Poštovani dali kod čišćenja organizma glinom mogu i dalje koristiti Bachove kapi ? Hvala Mihaela November 26. 2012 u 3. 2012 u 14.jer ih imamo dosta pa da li su gusenja i kijanja i svrab po kozi .. ..ja sam zakazala za nedelju dana treba da ga radim problem je u tome sto sam morala da stanem sa lekovima osam dana pre testa i od tad imam nesnosne svrabove po celom telu bez tragova-za sad.

i kao da curi iz rana neznam ni ja kako da to opišem.02 Alergije se mogu rijesiti i pijenjem jutarnjeg urina (srednji mlaz) viktor December 03.mama ima kažu alergiju koja izbija na kožu. Kako da se zastitim. 2012 u 19.kremu Euten. Pripazite da djetetu ne dajete namirnice koje pogoršavaju pittu. 2012 u 14. to ju naravno jako peće i boli. 2012 u 17. Upitanju je kontaktna alergija. to se događa tijekom cijele godine nekad je malo jaće nekad slabije. pa popuca dosta duboko. Više o tome možete pročitati iz našeg vodiča o ayurvedi.55 Branka. Svakodnevno dobivamo stotine komentara i ne stignemo na sve odgovarati.Po rukama i cijelom tijelu ima rane kao da se opekla kipućom vodom i to se isušuje.49 ovdje niko ne odgovara Dragana November 29. branka November 29. a lokalno . 2012 u 17.45 pozz imam alergiju na hladnocu znaci hladan zrak izbijaju mi plikovi i pojavljuje se svrbez da li postoji neki lijek za to? "Alternativa za Vas" December 03. pa me zanima gde ga sve ima. možete li nešto preporučiti? unaprije vam hvala. ekcem je poremećaj pitta doše. Oprostite. "Alternativa za Vas" . Prema ayurvedi. Kao privremenu pomoć mogla bi mu preporučiti ulje crnog kumina. Unapred hvala dadaji November 29.45 Alergicna sam na kobalt klorid. 2012 u 23.

03 Viktore.50 hvala na odgovoru viktor December 04. 2012 u 23. 2012 u 18. Preporučila bi vam čišćenje organizma.December 03. "Alternativa za Vas" December 03. Quercetin. i pripaziti na prehranu. Crne gljivice mogu izazvati alergiju ili pogoršati stanje osoba s alergijom. Vaša mama trebala bi napraviti čišćenje organizma. jer alergija kreće od nepravilnog rada jetre. posebno čišćenje jetre.01 Mihaela. 2012 u 12. 2012 u 17. Koenzim Q10. 2012 u 19. Kalinji. posebno čišćenje jetre. upisite u pretrazivac ove stranice “ciscenje jetre” pa ce vam izbaciti clanke o toj temi Mihaela . to je moguće. 2012 u 18. Izvana može koristiti Euten. "Alternativa za Vas" December 03. branka December 03. Od prirodnih lijekova može koristiti Citrof it.18 hvala na odgovoru…ali ja imam 18 god i zanima me koje su metode ciscenja organizma i jetre jer nisam bas s time upoznat? Dadaji December 06.58 Sanja. astmom i respiratornim problemima.13 Viktore. To bi trebalo riješiti vaš problem. Da.

stolica (izolovane su gljive calidida albicalis mali broj). jako svrbi.Clark i antiparazitno čišćenje...00 . Ema December 10. Možete također napraviti čišćenje organizma od toksina i teških metala. Nisam shvatila sta je to održavanje programa pa nisam . 2013 u 18. bris nosa bio je ok.36 hvala vam na odgovoru "Alternativa za Vas" December 08. Mislim na čišćenje jetre prema dr. kada bi mi odgovorili. 2012 u 18. alergija ne prestaje i dalje me užasno svrbi.Ja samo da pitam od cega bi mi mogla izaci alergija na grudnom kosu. 2012 u 14. zanima me da li se citrof it može koristiti i u trudnoći. Lijep pozdrav :) Sanja January 05. Unapred zahvalna Vedrana January 03. dermatolog je rekao da je sve u redu i da po potrebi pijem DesFlonidan. sitne crvene bubuljice? Ne koristim nikakva sredstva za kupanje.. samo kozu mazem pantenolom (sa jogurtom). Sva ta čišćenja možete pronaći u našem vodiču za čišćenje organizma. 2012 u 18. posto sam bila oboljele od raka vrata maternice . te od koje ga dobi mogu piti djeca?Pozdrav! Maja December 13. Bila bih vam zahvalna. Išla sam kod dermalotoga koji me je posalo da vadim krv zbog Ige-a koji je bio 175. koji mi nikada nije stetio. manif estuje se crvenilom po citavom tijelu (sliči ubodu komarca).. 2013 u 23. ali je brzo i proslo.57 Poštovanje ! Ja sam uzimala antiparazitni program ljetos pa me zanima mogu li ga sad ponovo uzeti .41 Viktore..December 07. Da li je moguce da je na nervnoj bazi? A treba i da dobijem. Jos jednom mi s isto ovako osulo.. Ne znam.29 Poštovani. 2012 u 14.58 Z dravo. imam 17 godina i imam alergiju koja traje vec 2 mjeseca.

54 Problemi s alergijama. suhe smokve...25 Počela sam da pijem Kalinji.. nalazi će biti gotovi tek za dva mjeseca.. Liječnica opće prakse sumnja na alergiju na hranu..odrzavala .. mučnina.. ali bih jos nekim sredstvima detoksif icirala organizam…cajevima. slabost.53 Poštovanje ! Ja sam uzimala antiparazitni program ljetos pa me zanima mogu li ga sad ponovo uzeti .37 Aldina. Jučer sam vadila krv da se vidi je li to u pitanju. ja bih nastavila. :-( Z anima me vaše mišljenje i što mi je činiti… Z ahvaljujem! Marija nura . moj problem je slijedeći: u poslijednjih godinu dana vrlo loše reagiram (bol u želucu.zanima me da li to može imati veze sa istim. 2013 u 12.. posto sam bila oboljele od raka vrata maternice . 2013 u 7.. Aldina January 17.29 Pozdrav! Prije svega svaka pohvala ovoj stranici! U puno stvari ste mi pomogli!!! Nadam se da ćete i ovaj puta… Naime. sokovima voca i povrca… Marija January 23. Hvala vam Vjekoslav Mikić January 14. proljev…) na određenu hranu (paprika u bilo kojem obliku. 2013 u 17. Nisam shvatila sta je to održavanje programa pa nisam odrzavala . povračanje..pa mi se čini da se moja urtikarija pogoršala. Hvala vam Maja January 14. I mogu li koristiti klorof il i dalje uz anti parazitni program . 2013 u 17... I mogu li koristiti klorof il i dalje uz anti parazitni program .to su namirnice na koje sam do sada reagirala).hvala Dadaji January 19. banana..da li da nastavim da pijem ili da prestanem .. kiwi. nastaju zbog oslabljenog ili nedovoljno razvijenog obrambenog sistema i najdjelotvornije se rješavaju terapijama bioenergijom. 2013 u 22. u većini slučajeva.

2013 u 16.i to me plasi.hvala vam svima Dusica March 05.i s vremena na vreme koristim Nasonex.koji mi je postao hronican.21 DObar dan Ja sam iz Makedonia i imam problem sa alergijom to su manif estuje tako da kad malo imam temperaturi ili kad sam bolesna ono malo pojavuje mi se urtikarije i traje po 3-5 dana .. 2013 u 19.curici mi vec neko vrjeme iza uha stvori krastice i ispos ociju ali to naj vise zimi se desi sta bih mogla da joj mazem ili da nesto pije jer sad ovaj zadnji put je bilo izrazenije nego ranije.kasljem.sta da uzimam i koliko. Puno Vam hvala unapred!! elena March 14.konjuktivitis alergiski. 2013 u 17..41 Postovanje zanima me inf ormcija u vezi crvenila na kapcima i ispod ociju podrucje podocnjka naime prije dva tri dana sam stavila jedan korektor na ta podrucja i pojavilo mi se strasno crvenilo takodjer svrbez peckanje dali postoji kakav prirodan lijek za to jer mi nesto smeta a takodjer nivea visage isto nesmijem stavljati trenutno izgleda ogavno nemogu nigdje bez suncanih naocala a zbilja je nepodnosljivo molim za pomoc….01 Postovani imam 30 godina i alergiju pola svog zivota..takodje sam alergicna na pesticide.Sara . Pijem jako puno vode. Sada..lesnik…. Pocije alergija da mi lose utice na pluca.jabuku.i ovde u Z agrebu je jako visoka vlaznost vazduha i to mi stvara poteskoce pri disanju.i sve sto ide sa time. Doktore kazu da je od smanjenj imunitet .i jos dosta slicnih bobica.na koji mi je ruka burno reagovala pa su morali da ga prekinu. Ovo sto sam ovde procitala je za mene novost. Da li bih mogla da Vas zamolim da mi pomognete sa terapijom...Nisam nikad koristila nista alternativno.u prolece krece otezano disanje kroz nos.. Ako je merilo nisam dugo bila prehladjena. Isla sam na alergotest 2005.tj da mi brzo izbrisu alergene.ali cesto i mokrim.inace sam joj mazala mehlemom ali sad nece da prode.. 2013 u 18. Tada mi je konstatovano da sam alergicna na skoro sve u prolece.no nishta drugo ...evo 16a godina kako mi alergija na ‘prolece’ krece.February 26..pijem Letizen u prolece. Na ambroziju sam alergicna ali samo se ispoljava kijanjem.krusku. cjelo tjelo mi e sa urtikarije-plikove .i koji vremenski period? Voljna sam da probam bilo sta alternativno.na dlaku zivotinje..alergisi rinitis. Pa hochu da naracham antiparazitnim ama neznam kako bih mogla d anapravim porachku.zaboravila sam reci da se guli koza kada prolazi :( unaprijed hvala…. Pre pola godine sam se doselila iz Beograda u Z agreb.. sara March 20. Jas sam chitala da paraziti s imunitetom pri najmanje razbolivanje nastaje to alergijom.39 pozdrav svima alternativcima treba mi vas savjet sta da uradim i pomoc.prasinu. Koliko ja mislim imunitet mi je dobar.ili imala virus.breskvu..

naravno uz ventolin! Voljela bi da očisti organizam.5 god i pati od alergija na kazein iz kravljeg mlijeka. Sve to vrlo često poprati i alergijski bronhitis. kako eliminisati Boreliju iz organizma? Hvala.malo me strah toga s obzirom da je još jako mala! što mi savjetujete za eventualno čišćenje organizma za tako malo dijete i za ove alergije.04 Poštovani. 2013 u 10. moja djevojčica ima 2. bijela riba.Slobodan April 03. imam Lajmsku bolest od zaraženog krpelja. kika April 05. molim Vas za savjet. te po Vašem mišljenju. jaje.40 Poštovana. 2013 u 17. postoji li šansa da se ove alergije…ako išta…bar malo umanje ako već nemogu baš u cjelosti nestati i na koji način?!! Veliko hvala Pozdrav Kiki Dodaj koment ar . naime. te upotreba inhalacija.