Ce trebuie sa fac pentru a sustine un examen Cambridge?

Sesiunea noiembrie-decembrie 2007 Înscrierea

5 1. Informaţi-vă cu privire la continutul examenului. … 2. Completaţi formularul de înscriere/înscrieţi-vă online
Formularul e disponibil atât la Recepţia British Council Bucureşti sau la unul din centrele noastre din Cluj, Iaşi şi BCU Timişoara cât şi pe internet la www.britishcouncil.ro/exams.

… 3. Achitaţi taxa de examen
Detaliile se găsesc pe formular. !Atenţie! Înscriere înseamnă obligatoriu trimiterea formularului însoţit de dovada plăţii. Dacă trimiteţi banii în cont fără să trimiteţi şi formularul (sau invers), nu sunteţi înscris la examen. (Nu este nevoie să trimiteţi decat partea de sus a formularului).

… 4. Verificare
Dacă aţi trimis documentele de mai sus prin poştă sau v-aţi înscris online şi doriţi să verificaţi înscrierea dumneavoastră, o puteţi face sunând la 0213079600, între orele 10.00 şi 16.00, in data de 19 octombrie pentru FCE, CAE, CPE sau 10 octombrie pentru BEC.

Confirmarea de înscriere şi examenul

… 5. Scrisoarea de confirmare
Până la data de 10 noiembrie pentru FCE, CAE, CPE si 19 noiembrie pentru BEC veţi primi, prin poştă, la adresa pe care ne-aţi comunicat-o, scrisoarea de confirmare. Aceasta va conţine detalii legate de locul şi orele de desfăşurare a examenelor scrise, ziua examenelor orale etc. În cazul în care nu aţi primit această scrisoare până cel târziu la data menţionată, este obligaţia dumneavoastră să contactaţi Departamentul Examene al British Council Bucureşti, pentru a cere lămuriri. ! Vă rugăm să vă prezentaţi la examen conform detaliilor din scrisoare şi să fiţi punctuali. Împărţirea pe săli a candidaţilor se anunţă în dimineaţa examenelor. ! Dacă aveţi vreo nelămurire sau nemulţumire legată de modul de desfăşurare a examenului, vă rugăm să contactaţi un reprezentant al Departamentului Examene al British Council imediat după terminarea probei respective. Sesizările referitoare la modul de desfăşurare a examenului, transmise la eliberarea rezultatelor, nu vor fi luate in considerare.

vă rugăm să vă prezentaţi cu scrisoarea de rezultat.ro . CAE si CPE. 0264-594408 bc. … 7. 0256-497678 manuela. 0232-316159 bc. Scrisoarea cu rezultatul examenului Rezultatul (Statement of Results) va fi trimis in februarie 2008. 010572 Bucureşti T 3079600 F 3079602 contact@britishcouncil.ro British Council Centre Cluj Str Arany Janos 11.iasi@britishcouncil. Certificatul Certificatele se elibereaza in februarie pentru BEC si martie pentru FCE. Timişoara. ! La ridicarea certificatului.ro BCU Eugen Todoran Timişoara Str Paris nr 1. Iaşi.zanescu@mail. Vă sfătuim să evitaţi solicitarea expedierii certificatelor prin poştă intrucât British Council nu işi asumă riscul pierderii acestora. Vă mulţumim! Examinations Services British Council Bucharest Calea Dorobanţi 14. Scrisoarea vă va indica centrul şi datele la care puteţi ridica certificatul.Rezultatele şi certificatele …6. nu se afişează şi nu se transmit telefonic. însoţită de actul de identitate. ! Rezultatele sunt confidenţiale. ! Certificatele nu se trimit prin poştă decât dacă dumneavoastră solicitaţi în scris acest lucru.ro British Council Centre Iaşi Str Păcurari nr 4. Cluj.dnttm.cluj@britishcouncil. Schema grafică de pe această scrisoare este pur orientativă.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful