Infiintare – firma deratizare - dezinsectie

Nu vom insista pe aspectele legate de infiintarea/ inregistrarea firmei la ORC, deoarece pe site-ul nostru exista deja mai multe pagini dedicate acestui subiect:

• • •

Oferta infiintare firma; Oferta infintare firma online; Acte necesare – infiintare firma (SRL). Infiintarea unei firme de dezinsectie, dezinfectie si deratizare se face, la fel ca in cazul oricarei alte firme, prin inregistrare la Oficiul Registrului Comertului. Dupa ce, atat firma, cat si punctul/ punctele de lucru au fost inregistrate la ORC, urmeaza etapa de autorizare pentru functionare, care presupune efectuarea anumitor demersuri.

Resurse tehnice
Fara a intra in prea multe detalii, ne simtim obligati sa atragem atentia asupra unui minim necesar pentru inceperea activitatii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, respectiv: 1. 2. 3. 4. 5. Atelier (spatiu) avizat pentru depozitarea substantelor; Recipiente, containere (ermetice) folosite la deratizare; Echipament de protectie a muncii adecvat, inclusiv afise de avertizare; Aparatura specifica (pompe, etc); Transport (supus avizarii DSV).

Agent

dezinfectie, deratizare, (COR 514901) - Curs formare profesionala

dezinsectie

De asemenea, trebuie sa tineti cont de faptul ca agentul de dezinfectie, deratizare, dezinsectie este persoana care a absolvit un Curs de formare profesionala la un Furnizor de formare profesionala a adultilor autorizat in acest sens, in vigoare la data inceperii activitatii ( Modul 5 "Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare). Evaluarea finala va fi facuta cu o comisie din partea Agentiei de Sanatate Publica. Dupa sustinerea examenului, cursantul va primi o diploma eliberata de Agentia de Sanatate Publica, care va fi valabila 3 ani, dupa care se va efectua o noua evaluare. Numai aceste persoane pot efectua serviciile de dezinfectie, deratizare, dezinsectie! Contacteaza-ne, pentru a afla mai mult !

Obtinerea certificarilor ISO necesare
In Bucuresti activitatea de dezinfectie, dezinsectie si deratizare trebuie autorizata de primaria generala. Inainte de depunerea doarului de autorizare la directia specializata din cadrul Primariei mun Bucuresti firma trebuie sa obtina anumite certificari ISO referitoare la managementul calitatii si protectia mediului. Pentru obtinerea acestor certificari ISO, reprezentantii firmei trebuie sa contacteze un consultant sau o firma specializata in auditul, evaluarea si implementarea standardelor de calitate. Contacteaza-ne, pentru a afla mai mult !

Autorizarea ca Operator ce presteaza servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare

care va contine o serie de documente. Pentru consultanta/ asistenta sau lamuriri suplimentare. autoritatile locale sunt obligate sa va remita un raspuns oficial intr-un interval de 30 de zile. In vederea autorizarii. operatorii vor intocmi un dosar. Declaratie care sa precizeze daca persoane din conducerea societatii au fost acuzate de bancruta frauduloasa sau de incalcarea prevederilor legii 31/ 1990. dintre care mentionam: • • • • • • Cerere tip (va cuprinde o serie de informatii despre fima). cheltuieli totale. pentru a afla mai mult ! Agentii economici autorizati sa desfasoare activitatea de deratizare. O serie de alte documente. dezinfectie si deratizare. Tarifele solicitate ca si contravaloare a prestatiilor trebuie aprobate de catre Oficiul Concurentei.Dupa cum am mentionat mai sus. valoarea activelor fixe. Pentru a va proteja cat mai bine interesele. Conform legii. Certificat de inregistrare al firmei la ONRC. sau valoarea investitiei (pentru firmele infiintate de mai putin de 12 luni). pentru a presta servicii de dezinsectie. va invitam sa apelati la sprijinul consultantilor/ avocatilor nostri. nu ezita sa ne contactezi aici . Bucuresti. Directia Utilitati Publice dn cadrul PMB va va trimite o adresa (in aproximativ 15 zile) prin care reprezentantul firmei este invitat sa completeze dosarul cu documentele care lipsesc. Declaratie privind situatia financiara a firmei. Contacteaza-ne. firma trebuie autorizata de catre Primarul General al mun. Bucuresti. dezinsectie si dezinfectie au obligatia de a respecta metodologia de lucru stabilita prin actele normative emise de Primaria generala a mun. In cazul in care dosarul nu este complet.cu imformatii speficice acestui gen de demers). Memoriu Tehnic (document complex .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful