Este foarte important sa te simti bine, sa gandesti pozitiv, sa zambesti, sa te bucuri de viata.

Nu trebuie decat sa vrei un lucru cu orice pret, cu toata fiinta ta, sa te bucuri ca il vei avea. Si atunci il vei obtine!

Mesajul celor 7 Sfinti de la Muntele Athos
Prin puterea lor nebanuita aceste sfaturi vor intari mult rugaciunea voastra anemica atunci cand ea nu este rostita cu toata taria gandului sau cand nu are toata trezirea inimii in ea fiind slabita ca forta in felurite tulburari ale trupului tocmai pentru ca trebuie sa stiti ca este necesar sa deveniti fara pata pentru a intra in imparatia Tatalui prin ajutorul Fiului sau Iisus Hristos .

in inima si in trupul vostru hranindu . Trebuie sa va umpleti viata cu taina hristica a consacrarii si a oferirii a tot ceea ce faceti bun.Aflati ca orice viciu. va vor duce pe multi dintre voi la pierzanie in zilele luptei nevazute din urma si pentru aceasta trebuie neintarziat sa luati aminte si sa renuntati inca de pe acum la toate viciile voastre. . Ele se realizeaza fie cu voia voastra fie fara voia voastra. orice vorba urata ce iese din voi si pe care le tineti cu buna stiinta in mintea. orice gand rau. a tot ceea ce ganditi si traiti doar in Dumnezeu .le . pentru Dumnezeu si catre Dumnezeu Tatal. cu fiecare vorba sau cugetare rea. Acesta este sensul profund al indemnului duhovnicesc milenar . fiind pentru fiecare dintre voi porti prin care demonii intra in voi si in fiinta voastra pentru ca in felul acesta sa -i hraniti cu fiecare fapta rea. la toate vorbele urate si la toate sentimentele rele care salasluiesc inca in voi cu acordul vostru .pocaiti-va si intorcetiva cat mai repede catre tatal ceresc . inchizand in felul acesta tot mai mult in voi insiva poarta raiului.

Luati aminte ca fiecare trebuie sa spuneti asa : . Doamne Dumnezeule Tata ceresc tie iti consacru in totalitate aceasta zi ".. Amin Si daca veti simti harul Dumnezeiesc coborand ca un raspuns asemeni unei adieri din crestet pana in inima.. . In felul acesta dragi purtatori de lumina sfanta daca la inceput v-ati lepadat de orice viciu. sa stiti ca aceasta fapta este primita de Tatal Ceresc si o veti putea face fiind protejati si ajutati de El. aceasta nici pentru a treia oara. Faca -se voia Ta atotputernica Tata ceresc. altfel nu! . Dimineata cand va treziti trebuie sa faceti aceasta actiune iar cand veti vrea sa infaptuiti orice lucru important rostiti aceasta chiar si pentru ceea ce urmeaza sa mancati. sa va paziti pentru ca acea fapta este pentru voi inoportuna. rostiti aceasta cu multa iubire chiar si atunci cand veti iubi si veti incheia in felul acesta: . daca nu pana in talpi. Daca nu veti primi raspuns.

Amin. Cu ajutorul ei veti putea proteja .... faca-se numai Voia Ta Atotputernica . Doamne Dumnezeule Tata Ceresc daca este cu putinta binecuvanteaza aceasta fiinta care are numele . binecuvanta si umple in felul acesta de lumina divina toate faptele. sau aceasta fapta/ mancare..de orice fapta rea si de orice vorba rea dupa ce ati primit harul Dumnezeiesc si discernamantul divin al faptelor si integrarilor Dumnezeiesti.. Pentru aceasta veti spune in inima voastra dupa ce veti ridica mana dreapta la umarul vostru cu degetele desfacute : ." Si veti simti atunci cum harul Dumenzeiesc va binecuvanta prin voi si va va binecuvanta pe voi prin trecerea sa prin voi cu usurinta si ..... sau acest lucru. gandurile si scopurile voastre cele bune si placute lui Dumnezeu . Taina binecuvantarii cu har divin este acum deschisa si de mare trebuinta pentru fiecare crestin si iubitor de Dumnezeu.. va vom trimite inca 3 arme de lumina inexpugnabile si de neanfrant ce provin din cerul ierarhiilor ceresti.

umplere de o tainica bucurie ce este luminoasa. Fiti in felul acesta niste mesageri ai luminii Dumnezeiesti si binecuvantati pe toti si toate in mod total in viata voatra. treptat de la gat pana la inima si in tot corpul. Iar pentru a va intari si pentru a va curati si mai mult folositi zilnic puterea cea tainica a aceleasi lumini Dumnezeiesti de care va vorbeam mai sus dar care este condensata in materie prin puterea luminii lumanarilor ce va fi consacrata fie celor dragi fie voua personal . Daca toate acestea le veti face incepand de acum si pana atunci iar dupa ce veti prinde mai mult curaj si multa lumina Dumnezeieasca interioara sa indrazniti . Aceasta mare taina euharistica va va da voua haine de inger de care atata timp cat le veti purta si exersa mai multe ore pe zi nici un demon nu se va mai putea atinge de voi pentru ca lumina lor ii va indeparta de voi. a intregii voastre fiinte. Lumina lumanarilor ce vor fi consacrate va va pazi si va va trece pragul celor 3 zile de intuneric total pe care urmeaza sa le traiti. Incepeti neintarziat sa va hraniti sufletul si spiritul cu lumina a macar 7 lumanari pe zi.

Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu binecuvanteazama pe mine. nu va va duce la Dumnezeul cel viu. Nu mai doresc sa vorbesc cu nimeni altcineva acum in afara de tine. eu voi ramane in vesnicie doar cu tine. Doamne Dumnezeule te implor cu umilinta daruiestemi gratia ta suprema. cel care sunt copilul tau!" Noi indraznim sa va spunem toate acestea dincolo de dogmele oricarei biserici lumesti pentru ca in aceste timpuri tot ceea ce este inchistat si aplicat fara intelegere si fara HAR.Va veti putea ruga in felul acesta : . Stiu ca Tu esti acum singura mea comoara nepieritoare caci. Aceasta va fi o alta masura a sfintenieie voastre si va va ajuta sa aveti o mare spalare a pacatelor voastre .fiecare ca odata la luna sa va rugati o zi intreaga neintrerupt lui Dumnezeu Tatal si singuri fiind.. O Doamne Dumnezeule s-a sfarsit cu toate amagirile mele de pana acum . chiar si atunci cand intreaga lume va dispare. dar fiecare dintre voi este liber sa aleaga sa se foloseasca sau sa nu se foloseasca adeseori cu mare siguranta de aceste 5 mari ajutoare . asa cum stiti voi mai bine si mai cu putere.

Nu mai este timp sa dam explicatii inutile acum cand ceasul pregatirii a trecut si a venit ceasul faptei. povete si rugi fara de har. Lumina Dumnezeeasca ce va cobora atunci prin voi va va invata si va va proteja si mai mult decat atat. . atunci cand in jur nu se vor gasi alti mai sfinti ca el.Dumnezeiesti pentru a putea deveni el insusi propriul sfant. El va putea chiar sa comunice in felul acesta direct fara alt mijlocitor cu gratia cea plina de Har si de mantuire iubitoare a Tatalui Ceresc Dumnezeu si a fiului sau Prea Sfant Iisus Hristos. va va inalta mai bine ca orice vorba omeneasca . Si atata va mai spunem: praticati si treziti toate acestea in fiecare zi a vietii voastre si va veti convinge si singuri ca Bunul Dumnezeu lucreaza si vegheaza neincetat pe copiii lui de lumina caci un strop din acesta lumina ce este traita direct este mai mantuitoare si mai de ajutor voua dacat ani de ganduri. la unele intrebari pe care sigur vi le veti pune despre cum se face ca Sfintii parinti Isihasti de pe muntele Athos au dat lumii crestine aceste ajutoare pline de har si putere hristica.

Amin!" . sa va fie povata si mijloc de mantuire .Toate acestea sa va fie de leac . de ajutor .