Enigma Otiliei G.

Calinescu

I.  Felix un tanar student la medicina,vine la Bucuresti pnetru faculate si sta in casa unchiului sau.  Acolo Felix o cunoaste pe Otilia si se indragosteste de ea. II.  Felix petrececea din ce in ce mai mult timp cu Otilia. III.  Si lui Pascalopol ii placea de Otilia. IV.  C u timpul Felix s-a obisnuit in casa lui Mos Costache. V.  Olimpia impreuna cu Stanica au sosit in oras. VI.  Otilia si Felix coborara in Gara Ciulnita. VII.  Felix se gasi in casa Algaei unde Aurica insista sa-si impuna punctul de vdere. VIII.  Felix si-a dat seama ca o iubeste cu adevarat pe Otilia.

 Stanica avea o orare impotriva studentelor.  Olimpia l-a tarat pe Stanica acasa dupa ea. XIII.IX.asa ca Algae se hotarai sa scape de el.  Simion devenea din ce in ce mai suparator. XIV. XII.  Felix a aflat de la Marina ca Simion aducea numai necazuri familiei.a membrilor familiei il intristau din ce in ce mai mult pe Felix. XV. X.  In martie Felix isi facea planuri mai nerabdator ca oricand. XI. . XVI.  Mos Costache primi prin posta o scriosare in care spunea ca cineva vrea sa o adopte pe Otilia neapart fiindca aceasta nu esti fiica lui si deci asdar are dreptul de a lua custodia sa.  Era gelos pe Pascalopol fiindca ii facea Otiliei toate poftle si o ducea mereu la plimbare.  Felix primea vederi de la Otilia din Franta.  Indiferenta colegilor.

XIX.  Felix era fosrte fericit deoarece Otilia s-a reintors de la Paris.  Mos Costache a murit.  Stanica a luat toti banii pe care ii lasase Mos Costache Otiliei.  Lui Lili ii placea de Felix.  Otilia era foarte ingrijorata deoarece Mos Costache era pe moarte.XVII. .  Mos Costache se imbolnavise. XVIII. XX.  Otilia ramane cu Pascalopol.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful